ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
איך לגלות את המפרט המלא שלי כולל מאווררים והכל ואני גם לא ממש זוכר מה הוא (אם מישהו מכיר דרך לגלות ממש לפרטים את המפרט אני אשמח לדעת) אבל הבסיס הוא 2100 3.10ghz intel core i3 sapphire hd5850 xtreme 1gb 1-TB מארז של ANTEC נראה לי 300 קראו לו מאוורר עליון וצדדי במארז + מאוורר למעבד KATANA נראה לי כרטיס רשת + אנטנה לוח אם ASROCK H67M-GE צורב די וי די של סאמסונג זיכרון 4GB RAM DDR3 + מקלדת ועכבר אלחוטיים של A4TECH עד 15 מטר אני אתן אותו גם עם רשימת משחקים חדשים ארוכה ואיכותית כבר על המחשב זה בערך אשמח להערכת מחיר תודה
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
i7 880 gigabyte ultra durabl 3 ud3-p55-us3l-tpm smart 6 adata ddr3 1333 premir 2gb*4 (8gb) win7 ultimate + win7 home premium +win 8 beta office professional 2007 kit-no discs norton 2012 +2years axle nvidia 240gts hdd wd 1tb sata3 + hitachi 500gb sata2 + makston 160gb sata + sandisk 64gb usb3 +sandisk 32gb*2 usb3 + sandisk 16*2 usb3 dvd+r dl transcend usb3 + dvd-r dl samsong lexmark z617 usb ספק 200w huntkey box huntkey a502 tp-link tl-wn422g router level one wb-3406tx mouse diablo 3 steel series logitec y-ut76 game: clash of heroes, heroes 4,5,6beta,6, fifa97, tzar, battlefield 3, diablo 1+Addition,3, sc2+Addition
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבתי פחות או יותר אותו הדבר לפני בארך שנה חשוב שלא תרשמו סתם מילים אלה מספרים של כסף בשקלים למפורק ולהכל ביחד מעבד: I7 880 כרטיס מסך: 660 TI כרטיס מסך שני: 660 TI NVIDIA זיכרון: 8*4GB אוורור: השארתי את האוורור של I7 860+מאוורר מארז לוח אם: P55-US3L REV:2 איכ\חסון: SSD 64GB INTEL+HHD HITACHI 500GB+WD 1TB מסך: LG 3D FULL HD MODEL D2342P HDMI DCR 5MS 23" ספק: SEASONIR 1000W מארז: HUNTKEY כוננים אופטים: DVD SAMSUNG+ BD ASUS MODEL: BW-12B1ST אם כתבתי מסך אז למה לא: D-LINK VDSL N 6740U-H1 וזה גרושים אבל נשים: STEEL SERIS עכבר DIABLO 3+מיקלדת LOIGITEC GAMERS+מצלמה LIFECAM VX-800 MICROSOFT שוב אני מדגיש תשובות במספרים לא מילים והנתב עלה לי במזומן יותר מ500 שקל
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
רוצה לקנות נייד לשימוש ביתי אופיס אינטרנט קצת משחקים ושמירת תמונות וסרטים של הילדים. תקציב 2500-3000 שח מוכן לחרוג במידה וכדאי מחפש מחשב יחסית מהיר ומתקדם . אמין שמחזיק מעמד לטווח ארוך עםסך גדול וזיכרון לפחות 8GB. אשמח לקבל כמה אופציות....אם אפשר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל לקנות מחשב HP עם מעבד AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor במהירות של 2.2 השאלה איך המעבד הזה בהשוואה לIntel P8400 או P8600 במהירות 2.2 ו2.4 בהתאמה. אני לא שואל בהשוואה של אינטל AMD אלא בקטע של יכולת עבודה האם זהה.? זה המפרטהמלא של המחשב: AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor 2.20GHz Processor 4096MB DDR2 System Memory (2 Dimm) Max supported = 8192MB 1MB L2 Cache Hard Drive and Multimedia Drives: 500GB (5400RPM) Hard Drive (SATA) LightScribe Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Audio, Video and Graphics: SRS Premium Sound ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M with up to 1918MB total graphics memory Connectivity: Integr…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, ברשת K.S.P מוכרים את שני הניידים האלה: Dell G3 17 3779-87501G51GFLB Dell G3 17 3779-87501G51GFOB ההבדל במחיר שלהם הוא יותר מ-600 ש"ח אך מבדיקת הנתונים הטכניים באתר עולה כי אין ביניהם שום הבדל(!). ניסיתי לחפש את הדגמים האלה ברחבי האינטרנט כדי לראות מפרט יותר מעמיק אך לא הצלחתי. אשמח לדעתכם. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
דגש על- אמינות ועמידות לאורך זמן. נוחות. שיהיה מהיר. חיי סוללה ארוכים. אין צורך במסך גדול במיוחד. תודה מראש, אביב.
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ ושמתי לב שיש מעבדים בכל מיני לפטופים עם מהירות בסיס נמוכה. למשל הלפטופ הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=37502&site-search=dell מהירות הבסיס שלו היא 1.3 GHZ והיא יכולה להגיע עד 3.9 ghz. האם זה אומר בפועל שרוב הזמן המחשב שלי יהיה בעל מהירות נמוכה? במהירות נמוכה אני מתכוון לאיך המחשב מגיב. האם הוא זריז בפתיחה של תוכנות, חלונות סייר קבצים וכו', או מתעכב והכל איטי יותר? האם בתוך התוכנות עצמן הוא יהיה זריז או איטי יחסית? (ראוי לציין שרוב הזמן לא עושים במחשב שימוש כבד, אלא סתם עריכה בלופה, אינטרנט, ג'ימייל וגם זום מדי פעם (ולעיתים רחוקות גם קצת פרמייר)) להשוואה, יש לנו לפטופ שנקנה לפני 9 שנים (dell …
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש.. עכשיו לא ברור לי אם אני קונה מסך 3D אם אני צריך את ה 3D VISION או שמספיק המשפקיים שמגיעות עם המסך ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן. הורדתי מאתר ACER עדכון לביוס אבל אני לא מוצא בשום מקום על מה ללחוץ כדי לעדכן. אין כרגע מערכת הפעלה ובביוס אין מקום לעדכון. פשוט אין. אשמח אם מישהו יסביר לי מה לעשות כדי לעדכן תחת DOS. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את המחשב הנייד הזה: http://wold.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3550-a2620m.htm ואני לא ומצא בו אפשרות של אינטרנט אלחוטי. בדקתי במנהל התקנים וגם דרך EVEREST וכל מה שאני מוצא תחת NETWORK ADAPTERS זה את הרכיב של ה BT. זה אומר שחסר פיזית משהו במחשב או שצריך לעדכן איזה דרייבר או משהו? חג שמח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הופיעה באחד הדיונים לא מזמן אתר להרכבת מחשבים בחול ואז הוא שולח אותם ללקוח ואני לא מוצא את הדיון ואת כתובת האתרמישהו מכיר אותו
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי הוא Toshiba Satellite P25-S5262. אני לא מוצא דרייבר עדכני לכרטיס המסך - אשמח לקבל עזרה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכם. אני לא מוצא אפשרות להתקנת דרייברים ל XP על הנייד הזה. אולי תוכלו לעזור לי למצוא? האם יכול להיות שאי אפשר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד IBM R50E ואני רוצה לפרמט אותו ואני לא מוצא דרייברים בישבלו משהו יוכל לעזור לי???
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היה על המחשב הנייד וויסטה, התקנתי XP SP3 בלי בעיות, אחריי שאחותי ראתה שהוא באנגלית אמרה שלא טוב לה ורוצה בעברית, השגתי כבר דיסקים של XP בעברית וכל פעם כשאני מפרמט זה רושם שהוא לא מוצא כונן קשיח מותקן במחשב מה לעשות?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי סרטונים ביוטיוב וסקירות על הנייד הזה ולא מצאתי שום דבר רציני יכול להיות שיש לו שם אחר בחו"ל?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דיי ישן בן 6 Fujitsu Amilo Pro V2000 נגמרה לו סוללת ה-CMOS/BIOS ואני צריך להחליף אותה. הבעיה היא שאני לא מוצא איפה היא (פתחתי רק מלמטה - יש זיכרונות HD ומתחתיהם כלום) מישהו יודע איפה זה?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני לא עושה פדיחות לעצמי אבל קיבלתי מחשב נייד של LG LE50 ויש שם 2 זכרונות של 512 כל אחד אבל משום מה אני לא מוצא איפה הזכרון השני.כלומר פתחתי מאחורה וראיתי רק זכרון אחד ואין לי מושג איפה הסלוט השני חחחח.לפי הפירוט הטכני של המחשב רשום שיש 2 סלוטים מישהו יכול לעזור לי לדעת איפה ממוקם הסלוט השני? בעקרון יש לי כרגע 1 גיגה בשני סלוטים של 512 שאחד מהם במהירות 533 והשני ב667 (למרות שנטען ע"י היצרן ש667 לא אמור להיות נתמך אבל המחשב עובד יפה מאוד ומזהה 1 גיגה).אני רוצה לשדרג למקסימום שהמחשב יכול לקבל שזה 2 גיגה.השאלה האם אני צריך לקנות סלוט אחד של 2 גיגה 667? אשמח למידע מפורט איך ומה צריך לרכוש כדי להגדיל את הזכרון ל2 גיגה תודה גל
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הי, קנית נייד מדגם hp probook 430 g1 ללא מערכת הפעלה. בנוסף, התקנתי עליו SSD. את מערכת ההפעלה התקנתי על ה SSD והנייד עובד מצוין. אבל מה, כשנכנסים ל"מחשב שלי" לא מופיע ההרד-דיסק המקורי שהגיע עם המחשב. נכנסתי למנהל ההתקנים ושם הוא כן מופיע. מה עושים ? מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו תודה עמי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתי לומדת ב"בצלאל" שנה רא/שונה וזקוקה ללוח גרפי אלקטרוני. חשוב שיהיה משטח גדול. חשוב שיהיה באיכות טובה. שמעתי wacom הטובים ביותר. מישהו יכול להמליץ? תקציב עד 1500 ש"ח. אשמח להמלצות.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מקסימום 6000 ש"ח בשביל זה אבל אני לא רוצה לבזבז יותר מדי אני לא רוצה משהו שיתחמם יותר מדי, אני לא רוצה לדאוג לגבי אם לשים את המחשב על הגוף או לדאוג לדרכי קירור אני רוצה משהו שישאר לי לפחות 10 שנים וזה ריאלי לדעתי לפי מה שאני רוצה: זה יהיה מחשב רק לסרטים - כמובן שאני אגלוש באינטרנט דרכו ודברים כאלה שלא צריכים הרבה, אבל העיקר הוא בשביל סרטים ומוזיקה לא ממש אכפת לי איזה מסך יהיה - CRT או LCD - מה שחשוב לי שהבטריה של המחשב לא תגמר מהר - אני רוצה לפחות 12 שעות ביום להשתמש במחשב ושלא יקח יום שלם להטעין את הבטריה אני אשתמש במחשב בעיקר בבית אבל יהיו פעמים שאני ארצה להשתמש בו בדרכים המחשב צריך כרטיס רשת ומודם רשת (בשביל חיבור לאינטרנט כמובן - ADSL) אני מתכוון להתקין עליו לינ…
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
עלה בראש שלי, אני במחשב השולחני שלי כל חדוש מנקה אבק, פעם ב3 חודשים מחליף משחה טרמית במעבד. אז בנייד לא יקרה מתישהו שהוא יהיה סתום כבר מאבק ויישרף? יש אפשרות לנקות אותו? תודה על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-