ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1674&psn=&lid=1&leg=0 גרסת ה-Dual X. בכמה למכור יד שניה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . חבר שלי מצא במחסן כרטיס מסך ורציתי לדעת אם הוא עדיין שווה משהו. זה המפרט של הכרטיס: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 350, align: center][/TD] [TD=width: 342, align: right][TABLE=width: 342] [TR=bgcolor: #999999] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Product Name : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]Gainward 9600GT 512MB GS[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #666666] [TD=class: bk8, width: 45%, align: right]Barcode : [/TD] [TD=class: bk8, width: 55%, align: left]471846200-9115[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #999999]…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך כרטיס המסך הזה? ATI Exo Pro R5 M330 2G אני יודע שGFORCE נחשבים לטובים בשוק, אבל אני לא צריך כרטיס מסך משוגע. העניין הוא האם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל כרטיס המסך הזה לעומת הINTEL HD שהבנתי שהם דיי פשוטים... זה המפרט הכללי של המחשב (אני רק לא יודע כמה GHZ המעבד), אשמח גם לדעת מה דעתכם לגבי מחשב כזה וכמה הוא אמור להיות שווה בש"ח (אני יודע שהוא בלי ווינדווס). תודה!! תכונות מותג:LENOVO טווח מחירים:2000-3000שח דגם:80E502CWIV סוג מעבד:Intel Core i7 גודל מסך:15.6אינץ נפח זיכרון פנימי:8GB טווח משקלים:2-2.5 ק”ג נפח דיסק קשיח:1TB משקל החל מ-:2.5ק”ג מערכת הפעלה:- מבנה:NetBook נתונים נוספים: מסך 15.6" זיכרון בנפח 8GB מעבד Intel Core I7 כרטיס גרפי A…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש בנרות ולא מוצא כרטיס EXPRESSCARD לנייד שלי שיתן לי יציאה של VGA/DVI/DP. אני רוצה לחבר מסך נוסף ללאפטופ והגעתי למקסימום של הDOCKING STATION שלי. אשמח לעזרה !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דגמים שבסופם הגדרה של CC לדוגמה Vidia GeForce GTX770 2GB GDDR5 4x Monitors 224GB/sec 1536CC מה משמעות המספר עם ה CC בסוף?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות למחשב נייד כרטיס מסך GeForce 8600M GT. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אותו בארץ, וכמה הוא אמור לעלות? לא מצאתי אותו בשום מקום. תודה מראש, EDT
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נייח עם המפרט הבא: (תמונה מצורפת) + מארז nzxt phantom כמה הוא שווה להערכתכם? שאלה נוספת ברשותכם המשחקים האחרונים שיוצאים מכבידים לי על הכרטיס מסך... יש צורך בכרטיס מסך בלבד? שאר החומרה בסדר לגיימינג? במידה וזה רק כרטיס מסך... כמה אפשר למכור אותו אם בכלל? סליחה על החפירה תודה לצדיקים העונים! ולאחרים, תודה גם לכם בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מה השווי של הכרטיס הנ"ל? נקנה בארץ לפני פחות משנה, כמובן עדיין עם אחריות. ניתן ליראות את הכרטיס באתר של היצרן: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4890#ov
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה אפשר לבקש על Gigabyte GTX 780 Ti WF3 שיש עליו עוד שנתיים אחריות? אני רואה שחדש נמכר עדיין ב2700~ ש"ח אבל אני מאמין שצריך להתחשב גם בGTX 970 שעולה 2000~ ש"ח...
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום... רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הזה הוא טוב למחשב נייד שאמור להריץ משחקים ברמה של CRYSIS 2?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד E5800 עם 4GB זיכרון ולוח של ASROCK G41 אני רוצה לקנות כרטיס מסך GAINWARD GT450 1024mb DVI HDMI DDR5 וכמובן להחליף ספק השאלה שלי עם המעבד והלוח חלשים והכרטיס לא ינוצל , תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, כמה לדעתכם שווה הכרטיס שמוזכר בכותרות? נקנה לפני 3 שנים בארה"ב, היה עד כה עם בלוק קירור מים כאשר גוף הקרור המקורי נשמר כמו חדש
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך עדיף או INTEL 950 או ה-NVIDIA 6150 , אני יודע ששניהם ONBOARD.?? כמו כן האם המשחק CALL OF DUTY 2 על הגדרות בינוניות ירוץ על כרטיסי המסך האלה? בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו מכיר את הכרטיס מסך msi rx1300pro ואשמח להמלצות על כרטיסים אחרים בסביבות 500-600 ש"ח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תקציב עד 3200 שח בערך וראיתי מספר ניידים עם הכרטיס הנל. מה דעתכם? ירחץ משחקים חדשים על הגדרות סבבה?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך PCI EXPRESS ורציתי לדעת איזה הכי משתלם בתמורה למחיר?? התקציב שלי הוא , עד 500 שקל... מה הכי טוב בטווח מהחירים הזה?? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנה מפלונטר ויש עליו אחריות עוד שנתיים http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2044&lid=1
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נרכש בפברואר אשתקד, לא כולל אריזה מקורית, כולל דרייבר, מדריך וקוד למשחק DIRT 2.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מעניין אותי לדעת באיזה מחיר אני יכול למכור את הכרטיס מסך SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 DUAL-X. הכרטיס כמעט חדש, היה בשימוש רק שלושה חודשים, ויש אחריות לעוד שנתיים ו 9 חודשים. יש לי את כל האריזה והאביזרים שמגיעים + קבלת רכישה מ IQPC מחשבים שידועים בשירות המעולה שלהם.
-
- 52 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
כמה אני יכול לקבל עליו לדעתכם? אם מישהו מעוניין לקנות אפשר לשלוח גם מסר בפרטי...
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה בקשר לדבר הזה שראיתי באינטרנט, כרטיס מסך USB אני יודע שהדבר לא נפוץ ואין באמת מאיצים גרפים חיצוניים אבל ראיתי שישנו המוצר הזה: http://www.e-usb.co.il/products/113688 ורציתי לדעת, אומנם זאת שאלה קצת טיפשית, האם הכרטיס הזה משפר את ביצועי הגרפיקה במחשב שגם ככה אין בו כרטיס מסך (יש את הכרטיס הרגיל של הנייד שלא שווה הרבה) המחשב ישן, והתקנתי עליו WIN 7 ואין תמיכה מלאה בכרטיס המסך, מה שלא נותן לי להנות מחווית הWIN7 האמיתית (AERO וכד') ורציתי לדעת האם זה ישפר את הביצועים או שזה סתם עוד מוצר שכל מה שעושה הוא להרחיב מסכים? מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב (8-10 אלף שקל, i7 7700k, משהו טוב) ושאלתי את עצמי שאלה שאין לי מושג מה התשובה כרטיס מסך אחד טוב (1080ti נגיד) או שניים פחות טובים? (980ti או משהו) אני רוצה מה שעולה פחות ונותן אותם ביצועים או מה שעולה אותו הדבר אבל עם ביצועים יותר טובים מישהו יודע מה יותר טוב? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להבין: האם כרטיס מסך משפיע על איכות בצפיית ווידאו בסרטים. ההשוואה בין כרטיסי מסך שמסוגלים להוציא 120 הרץ ב 4 k האם כולם ייתנו את אותה איכות תמונה בטלויזיה )כבל hdmi( מדגיש סרטים נגן mpc וכד. או שכדאי לקנות כרטיס מסך מסויים? אני לא משחק משחקים חשוב לי מאוד לנצל את הטלויזיה שיש לי לקבל איכות תמונה הכי טובה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתקשה למצוא תחליף ראוי ל-Powercolor שהיה במבצע אצל זיגזג.. אזל המלאי שלו כבר. למישהו יש רעיונות? אני יודע שיש 9800SE שהוא בטח 128bit ב-KSP.. העניין שרק אצלהם המחיר כל כך נמוך.. (1250 ש"ח). יודעים על עוד איזה משהו? ל-PCH יש 9700 אבל ב-1500 ש"ח שזה כבר יותר מדי לייעוד שלו במפרטים.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד ביתי, שימש גם לעריכת וידאו חובבנית. בקרוב אפתח אשכול מסודר עם שאלון, אך רציתי לשאול שתי שאלות כלליות: עד כמה כרטיס מסך חיצוני יהיה משמעותי? במידה ואקנה עם כרטיס מסך, איזה כדאי? ההתלבטות העיקרית היא בין הMX150 לMX940 (מגיוון שהGTX10XX והקואדרו לא נכנסים בתקציב). ממה שמצאתי באינטרנט ה150 יותר טוב, אבל משום מה ה940 יקר יותר בחלק מהדגמים. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-