ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
לפני כחודשיים קניתי מחשב נייד לא רע, מעבד Core2Duo 1.73 2 עם 2GB RAM ואפשרות עד ל4, 250GB דיסק קשיח. אבל הוא עם כרטיס גרפי On-Board... סך הכל ברמה העקרונית אין דבר שמונע ממנו להריץ משחקים טובים כמו PORTAL, CNC3 וכדומה, והם אפילו רצים, רק שמקרטעים בגלל הכרטיס הגרפי המשובח של Intel. אז חשבתי, מה אם אני אקנה כרטיס גרפי חיצוני? אפילו אם אני אקנה אחד בינוני אני יכול להגיע למצב שאני מריץ אפילו משחקים חדשים ומפוצצים על המחשב(בערך כמו שאני מריץ פורטל עכשיו, אבל עדיין). אבל הבעיה היא שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, חיפוש קצר באינטרנט לא העלה פרי, כי אני אפילו לא יודע איזה חברות עושות דברים כאלו. יש מישהו שיכול לתת לי קצת יותר מידע על העניין? זה בכלל ראלי(וגם אם לא, אני עדיין …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה חיפושים וקריאת מדריכים הבנתי שאני לא יכול להחליף כרטיס מסך במחשב נייד (הנ"ל) שיש בוא כבר כרטיס מובנה , הפתרונות הם : 1. החלפת לוח אם -> נפסל, אינו שווה את המחיר. 2. תחנת עגינה -> כנראה שזה הפיתרון... המטרה היא סה"כ לראות סרטים בפלזמה ב HD (לא FULL HD) ואולי קצת משחקים אבל כאלו שטוחנים יותר את המעבד כמו WIC מה עכשיו ? לפי מה שראיתי בZAP וEBAY יש כמה סוגים לLENOVO שמהם אני מעוניין ומה שמתאים הוא ה ADVANCED DOCK שאליו אפשר לחבר כרטיס PCIE (אני לא יודע אם זה כמו של מחשב נייח...) אם אני בדרך הנכונה אז אני צריך המלצה לכרטיס כזה ... בסביבות ה 800 ש"ח למרות שאין לי כל כך מושג במחירים לכרטיסים כאלו
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר איזה כרטיס גרפי יותר חזק ati x1400 או nvidia 7400go ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מהו כרטיס המסך החזק ביותר שנמכר כיום למחשב נייד.. היחיד שמצאתי וגם לא ראיתי איפה מוכרים אותו בארץ או לפחות מפרסמים הוא ה9800M... רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים שלו ואם יש או עומד לצאת בזמן הקרוב דגם חזק יותר.. לא חייב להיות של NVIDIA תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם הכרטיס גרפי ATI Radeon HD4570 512MB מספיק חזק למשחקים וצפיה בסרטי HD http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2769&CategoryID=343&Page=4
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
מחשב בן חודש, כרטיס מסך Nvidia GTX 740M, זיכרון 4 ג'יגה, מעבד i5-4200U. הוא כל הזמן קורס. כל הזמן, בשימוש בפוטושופ ואדובי פרימייר. כל הזמן כתוב לי שהוא קרס ושוחזר, ואז המאווררים מתחילים להשמיע רעש של עבודה, המחשב נתקע, נכבה ואז אי אפשר להדליק אותו במשך חצי שעה בערך. הדרייברים מעודכנים. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המוצר הבא: http://www.dealextreme.com/p/34-54mm-express-to-usb-3-0-card-for-notebook-max-5-0-gpbs-50747 למשהו יש ניסיון עם כרטיסי הרחבה כאלו ל-express card ויודע אם הם עובדים כמו שצריך? (אני לא מדבר על מודם) אם למשהו יש כרטיס דומה, ויכול להגיד מה הביצועים זה אפילו יהיה עדיף
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדי פעם כרטיס הרשת האלחוטית הפנימי (gigabyte GN-WS50G, עם chipset של atheros) בנייד נתקע: התקשורת האלחוטית נפסקת ונתוני הקליטה לא מתעדכנים. sleep/hibernation וחזרה ממנו לא עוזרים, רק restart פותר את הבעיה. ניסיתי לשדרג דרייברים (דרך atheros.cz) - הבעיה לא נפתרה. מישהו מכיר את הבעיה ו\או איך לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
במדריך לקניית מחשבים בחו"ל כתוב שאפשר לקבל הנחה משמעותית אם אתה קונה מחשבון אמריקאי, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח חשבון בנק אמריקאי ולהנפיק כרטיס ויזה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום דוד שלי רוצה להוסיף כרטיס זיכרון למחשב הניד שלו (אם אני לא טועה זה מחשב של IBM) עכשיו הוא אמרו לו שהוא צריך לקנות את הכרטיס הזה. pc2700 cl2.5 np ddr sdram 50 bimm שהוא 1G השאלה שלי מאיפו אני יכול לקנות אותו(חיפשתי בכמה חנויות ברשת ולא מצאתי) ואני לא יודע אם יש הבדל בין כרטיס למחשב רגיל(שולחני) למחשב ניד. אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב של dell inspiron 1525 כאשר יש לו אפשרות לשים מתחת לסוללה sim card האם יש לי אפשרות לשים sim card אשר ייתן לי גישה לאינטרנט סוללרי בכל מקום ואם כן איך אני עושה זאת ואיזה תוכנה אני צריך בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי השבוע מחשב נייד Acer Aspire 8930 עם ויסטה כולל כרטיס טלווזיה עם אנטנה... השאלה היא איך אני מפעיל אותו שאוכל לראות טלווזיה במחשב? אולי עם תוכנה מסוומת או משהו? תודה לכול מי שעוזר...!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם ניתן לקלוט שידורי טלויזיה ממחשב נייד? האם יש כרטיס טלויזיה בתקן USB? אילו תחנות הוא קולט? במידה וקיים עד 250ש"ח מה הכי משתלם?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עבודה בעיקר על פרמייר-אפטר , גם על קבצים גדולים , המפרט מבוסס 5820K. מתלבט לגבי הכרטיס האופציות העיקריות: GTX970 ,R9 390 באופן כללי כח העיבוד זהה (עם עדיפות קלה למתחרה האדום) בנוסף גם מדובר על זיכרון בנפח כפול (8GB לעומת 4) השאלה האמתית היא מי מהם עדיף לעריכה (ובעיקר האם הזיכרון מהווה שיקול מכריע). ככלל מעדיף אנוידיה אבל לא קריטי. פליז תחסכו ממני משפטי פאן-בויז של 'אח שלי אל תתקרב לAMD בחיים שלך כי אכלתי קש'.. וכאלה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
-
כדאי לקנות Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 בקמה זה יותר טוב מי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG ?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
-
-
-
שלום ברצוני לרכוש כרטיס מסך חזק ורציתי לשאול אני שם את העין כבר הרבה זמן על GTX 570 OVERCLOCK אבל אני לא מבין כל כך ורציתי לדעת האם זהו כרטיס הכי טוב במחירים האלו והאם עדיף של NVIDIA או של GIGABYTE כי לפי מה שבדקתי זה נראה עם אותם מאפיינים ובכל זאת נבידיה יקר יותר. והאם במחיר כזה מטורף יש משהו יותר טוב או שעדיף כרטיס אחר בכלל. תודה
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך של המחשב ולשים משהו הרבה יותר מתקדם כדי שיתמוך במסכים רחבים יותר ויתן לי יותר מ60 FPS, יש חיה כזאת? זה אפשרי בכלל להחליף במחשב זה? כמובן אסור לשכוח שהכרטיס מסך חייב להיות OPTIMUS.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-