ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום דוד שלי רוצה להוסיף כרטיס זיכרון למחשב הניד שלו (אם אני לא טועה זה מחשב של IBM) עכשיו הוא אמרו לו שהוא צריך לקנות את הכרטיס הזה. pc2700 cl2.5 np ddr sdram 50 bimm שהוא 1G השאלה שלי מאיפו אני יכול לקנות אותו(חיפשתי בכמה חנויות ברשת ולא מצאתי) ואני לא יודע אם יש הבדל בין כרטיס למחשב רגיל(שולחני) למחשב ניד. אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מחשב של dell inspiron 1525 כאשר יש לו אפשרות לשים מתחת לסוללה sim card האם יש לי אפשרות לשים sim card אשר ייתן לי גישה לאינטרנט סוללרי בכל מקום ואם כן איך אני עושה זאת ואיזה תוכנה אני צריך בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי השבוע מחשב נייד Acer Aspire 8930 עם ויסטה כולל כרטיס טלווזיה עם אנטנה... השאלה היא איך אני מפעיל אותו שאוכל לראות טלווזיה במחשב? אולי עם תוכנה מסוומת או משהו? תודה לכול מי שעוזר...!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם ניתן לקלוט שידורי טלויזיה ממחשב נייד? האם יש כרטיס טלויזיה בתקן USB? אילו תחנות הוא קולט? במידה וקיים עד 250ש"ח מה הכי משתלם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על איזה הייתם ממליצים? תכונות נדרשות: הקלטה וצפיה באיכות גבוהה באמת (יש לי YES). אין לי צורך (יכול להיות נחמד, אבל רק אם לא על חשבון האיכות) בצפיה בערוץ אחד בזמן שמקליט ערוץ אחר. המחשב לא משמש כ HTPC, ומערכת ההפעלה היא XP רגילה (PRO). תודה!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
עבודה בעיקר על פרמייר-אפטר , גם על קבצים גדולים , המפרט מבוסס 5820K. מתלבט לגבי הכרטיס האופציות העיקריות: GTX970 ,R9 390 באופן כללי כח העיבוד זהה (עם עדיפות קלה למתחרה האדום) בנוסף גם מדובר על זיכרון בנפח כפול (8GB לעומת 4) השאלה האמתית היא מי מהם עדיף לעריכה (ובעיקר האם הזיכרון מהווה שיקול מכריע). ככלל מעדיף אנוידיה אבל לא קריטי. פליז תחסכו ממני משפטי פאן-בויז של 'אח שלי אל תתקרב לAMD בחיים שלך כי אכלתי קש'.. וכאלה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום ברצוני לרכוש כרטיס מסך חזק ורציתי לשאול אני שם את העין כבר הרבה זמן על GTX 570 OVERCLOCK אבל אני לא מבין כל כך ורציתי לדעת האם זהו כרטיס הכי טוב במחירים האלו והאם עדיף של NVIDIA או של GIGABYTE כי לפי מה שבדקתי זה נראה עם אותם מאפיינים ובכל זאת נבידיה יקר יותר. והאם במחיר כזה מטורף יש משהו יותר טוב או שעדיף כרטיס אחר בכלל. תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מתאים למחשב שעבודת הגרפיקה שלו תסתכם בפוטושופ ולייטרום ללא 3d וללא אנימציה. עריכת תמונות רגילה. אשמח להמלצה, תקציב עד 700 ש"ח. נראה לי שלא צריך יותר מזה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
כדאי לקנות Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 בקמה זה יותר טוב מי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG ?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך של המחשב ולשים משהו הרבה יותר מתקדם כדי שיתמוך במסכים רחבים יותר ויתן לי יותר מ60 FPS, יש חיה כזאת? זה אפשרי בכלל להחליף במחשב זה? כמובן אסור לשכוח שהכרטיס מסך חייב להיות OPTIMUS.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, מנסה את מזלי כאן. סטודנטית להנדסת מכונות. רוצה לקנות מחשב, ראיתי כמה אופציות טובות של DELL. רוצה לוודא שכרטיס המסך NIVIDIA GetForce MX330 מתאים כדי להחזיק את תוכנת SolidWorks כמו שצריך, בבניית חלקים והרכבות. פחות אתעסק באנליזות. מצרפת את מפרט המחשב. https://www.bstudent.co.il/IN-RD33-12098.html תודה רבה לעוזרים ! נעם
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: QuadCore Intel Core i5-3470, 3400 MHz מעבד Gigabyte GA-H77-DS3H לוח אם AMD Radeon R7 265 כרטיס מסך 8GB RAM זיכרון CoolerMaster CM690 מארז אני חושש שכרטיס המסך שלי תקול ורציתי לקבל המלצה לגבי כרטיס מסך חדש בתקציב עד 800 ש"ח שמתאים ללוח האם הנוכחי. הכרטיס ייקנה בKSP אילת. תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
את המפרט להרכיב באתר http://noacomp.co.il/index.asp כי משם אני קונה הכל אז ככה.. יש לי מחשב חמוד לאללה מעבד intel P 3.0 (ואני לא צריך יותר ) זיכרון ddr1 512 400 אז אני רוצה לקנות עוד גי'גה של ddr 1 400 הכרטיס מסך נשרף לי so.. אני מחפש משהו בסיגנון Geforce 8600 או ATI 1950xt משהו כזה ספק שיכול לסחוב את המחשב בלי למצמץ (הספק הישן שלי יקרוס אם אני אשים עליו כרטיס מסך כזה..) ותציעו עוד דברים שיכולים להריץ לי משחקים בלי מאמץ (אני משחק בעיקר בRPG games ) ד"א אני יכול גם יותר מ2000 שקל אבל אני מעדיף שלא לעבור את זה ..
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו ביקש ממני לקנות בשבילו כרטיס מסך וכונן קשיח למחשב שלו, רק שאני לא יודע מה הכונן קשיח חייב ליהיות 250 GB (ממשק IDE) והכרטיס מסך חייב ליהיות AGP אני חשבתי על ג'יפורס 6600 וWestern Digital WD2500JB , הצעות אחרות יתקבלו בברכה בכל מקרה אני צריך לקנות את שני הפריטים מאותה חנות, לא משנה איזה או איפה תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי לקראת תחילת לימודיי באוטובר השנה אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי גם ללימודים, סרטים ומדי פעם גם קצת משחקים מה שאומר כרטיס מסך ייעודי... מכיוון שתקציבי מוגבל, משהו עד 5.5 ועקב היות זה שקרוב משפחה נוסע לחו"ל החלטתי לקנות בחול את המחשב עכשיו הבנתי שרק לטושיבה וללנובו יש אחריות בינלאומית שתתפוס בארץ אז מתוך הסתכלות התעמקתי בדגם של לנובו 3000 n100 באתר של לנובו USA יש את הדגם הזה עם מעבד 7200 שזה מצוין ואת הכרטיס מזך הנ"ל 128MB NVIDIA GeForce G72MV רציתי לשאול מזה בדיוק הכרטיס הזה כי לא מצאתי מידע עליו בשום מקום? גם לא באתר של NVIDIA.. הוא מקביל ביכולתיו ל 7300 או 7400? מישהו יודע קצת פרטים על הכרטיס הנ"ל?? תודה מראש אופיר נ.ב ראיתי באתר של לנובו גם את ה N200 עם ה 7300 ולא …
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצה ל6600GT למפרט הבא: INFINITY BUNDLE ¤1,520.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 FOXCONN ATX TLA397 ¤340.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00 INFINITY BUNDLE - מדובר על אתלון 64 3200+ DFI INFINITY ULTRA.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, בכמה לדעתכם אפשר למכור את הכרטיס מסך הבא: HD 6850 של חברת Sapphire, הכרטיס נקנה מרשת KSP לפני כחצי שנה ונמצא תחת אחריות לפחות לעוד שנתיים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הזה. היה בשימוש שנתיים וחצי בערך בלי שעבר שום oc כמה המחיר שלו יד. שנייה במצב מצויין. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשאר עוד קצת אחריות איזה שנה או משהו כזה אולי פחות... כמה הוא שווה אם עכשיו אני מחליט למכור ולשדרג ?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-