עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by cipher,

שלום חברים , אני זקוק להמלצה על נייד בתקציב של 3000 ש"ח השימושים העיקריים זה office , אינטרנט , צפייה בסרטים חשוב לי שהוא יהיה קל (בסביבות 2 קילו) גם אם זה בא על חשבון גודל המסך. בנוסף חשוב לי שהוא גם יוכל להריץ win7 באופן חלק ואם קיים כזה דבר אז שיהיה לו גם יציאות hdmi כדי לחבר אותו ל lcd תודה.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by Topaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שצריך לתכנות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 במשקל נמוך, או 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mazam,

ככה לא מתוכנן OC לא צריך ציוד היקפי! רק מחשב בלי מסך!! מחשב מיועד למשחקים כבדים+פיתוח+כצת פוטושופ צריך להיות מחשב חזק מחשב שקט במיוחד ושלא יתחמם! תודה רבה מאור זמיר

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  4. אוקיי,קניתי נייד חדש thinkpad t60. יש לו מפרט לא רע בכלל,כולל אפילו 2 ג'יגה זיכרון. העניין הוא שמכרו לי אותו עם ויסטה ביזנס.ואני לא מעוניין בה. בחנות אמרו לי שאני יכול תמורת תשלום לעשות את זה,האם אני יכול לעשות את זה לבד ? אני רוצה להסיר לגמרי את המערכת הפעלה הזו ולשים במקומה את הXP .כמו כן אני מעוניין להשאיר את כל האפליקציות שהגיעו יחד עם המחשב (כל התוכנות של הTHINKPAD). תןדה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Insenx,

טוב אז זה המחשב שלי לעכשיו : ובעיקרון אני רוצה לחדש אותו כדי שייסחב את המשחק counter strike:source על איכות הכל HIGH ועל 150 FPS מינימום. ואני יודע שלא צריך מחשב הכי מטורף בשביל זה. אז בעיקרון מה שאני צריך אני חושב זה כרטיס מסך, לוח אם, [אולי מעבד], זיכרונות, וקצת איוורור וספק כח. /: אני חושב שזה הכל לא? תקציב עד 2500.

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by manbot,

יש לחברי 5000 ש"ח לבזבז על: לוח אם-משהו עם פיצ'רים בסיסיים לפחות וסאונד טוב. (לא להגזים) מעבד (חשבתי על 64-3000 או PIV3.0) זיכרון (הוא לא אוברקלוקר אבל צריך ביצועים טובים למשחקים) כרטיס מסך (הוא גיימר אבל לא אחד של יותר מ1000 שקל) הרד דיסק של 80GB כונן DVD מארז (אם במפרט יהיו אחד מהמעבדים שהזכרתי למעלה אז בבקשה יותר מ300W ולא ג'נרי. בתודה מראש, Manbot. ד"א מישהו יודע איפה אני יכול לקנות Heatpipeים?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by chric,

שלום רב,יש ברשותי מחשב נייח דיי הרבה שנים אני אצרף מפרט בקובץ. השידרוגים שהוא עבר זה זיכרון ל 8 gb, זכרון ssd samsung evo 850 250 gb-מחובר רק ל sata2 מכיוון שאין חיבור sata 3 בלוח אם שלי והוחלף כרטיס מסך ל nvidia geforce gt 730 מכיוון שהכרטיס הקודם נשרף. המחשב דיי ישן נכון? נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג והדבר היחיד שאעביר למחשב החדש זה זכרון ה ssd ככה נראה לי. רוב השימושים שלי זה גלישה וצפיה בוידיאו,אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לגיימינג פה ושם במידה וארצה,וארצה להקליט מעט אודיו שלפי הבנתי מלבד מיקרופון טוב אצטרך גם כרטיס קול טוב או שזה לא קשור? יש לי מסך 24 דל ורמקולים הרמן קרדון ככה שאצטרך רק מחשב. התקציב הוא 2-3.5 אלף,איזה מפרט ומאיפה כדאי לרכ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. היי מעוניין בדעתכם לגבי מפרט שאני מתכוון לקנות בקרוב שיהיה בעיקר למשחקים וגם לסרטים וסדרות HD. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤238 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5 כמות: 1 - מחיר: ¤1229 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 3 - מחיר: ¤75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤581 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 2 - מחיר: ¤352 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי!…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by or_cool,

אני צריך ע 8000 +- ללא מסך שיתאים למשחקים אם אפשר בעל 1GB זכרון שיהיה חזק במיוחד שלא יהיה אחרי חודש מיושן תודה מראש : נ.ב גם מארז נחמד וכרטיס קול

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by tzolerguy,

האם יש אפשרות או תוכנה חיצונית אשר תוכל לשנות פורפיל חשמל כתלות בחיבור של המטען שורה תחתונה אני רוצה שכאשר המטען מחובר יעבוד על מקסימום ביצועים וכאשר המטען מנותק יעבוד על מקסימום חיי סוללה איך אני מיישם את זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, לפני כמעט 4 שנים קניתי Athlon XP 3200 64bit, מחשב שהיה בעיקר ל"קריירת" הקאונטר סטרייק ולכן הסתפקתי בכרטיס 5600XT מחורבן. אחרי שהתבגרתי קצת והקאונטר הפך להיסטוריה, נשארתי עם חסך גדול במשחקים אחרים. :-( מטרות המחשב - משחקים, כמובן שאני גם אשתמש בו לסרטים, מוזיקה, אינטרנט, קצת אופיס. מסך - יום אחד אמא הפתיעה אותי ב-LCD לא רחב בגודל 20" של חברה אנונימית בשם Utopia (מהסגנון שקונים בשק"ם), שהרזולוציה המקסימלית בו היא 1400x1050. זה מה יש, אני מניח שגם זה צריך להוות שיקול בעיקר בנושא כרטיס המסך. צורב - יש לי אחד מלפני כשנה וחצי של Optiarc, אני בקושי צורב גם ככה. אני יכול לתת אותו לחנות שתרכיב לי אותו במערכת? שקט / קירור - שקט ממש לא חשוב לי. אני יכול להירדם גם ליד גנרט…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by Tbox27,

שלום לכולם, לאחרונה נפלה בחלקי ההזדמנות לרכוש את המחשב הנ"ל: IdeaPad Y560 Laptop - 06465CU - Black (with 1.3MP Camera) Processor: Intel Core i7-740QM Processor ( 1.73GHz 1333MHz 6MB ) Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64 Graphics: ATI Mobility Radeon HD 5730 1GB Total memory8: 8 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1333MHz Display: 15.6" HD LED Glare 1366x768 Pointing device: Industry Standard Touchpad Hard Drive: 500GB 7200 Optical Drive: DVD Recordable (Dual Layer) Battery: 6 Cell Lithium-Ion Network Card: Intel Wireless Wi-Fi Link 1000 Bluetooth: Bluetooth Version 2.1 + EDR Warranty: One Year במחיר של 900 דולר. (בארה"ב, ויש מי שיביא אותו לארץ) האם הרכישה כ…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ועריכת ווידאו בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID ופרמייר שימוש די קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיודע לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך 23' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by hassid_hassid,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד, שהדבר העיקרי שחשוב לי הוא המשקל. מכיוון שמחשבים קטנים מידי (10.1 וכדו') לא כ"כ מתאימים לי, לאחר מס' חיפושים התקבעתי יחסית על סדרת ה-zenbook של אסוס. ראיתי בזאפ דגמים שלהם עם i3-6100u, אבל רובם היו m3-7y30 (אולי גם דגמים אחרים של m3). ראיתי שמהירות המעבד נמוכה משמעותית, וכך גם צריכת האנרגיה שלו, (אבל המהירות המקס' מגיעה ל-2,300, זה קורה בפועל בכלל?). בכל מקרה, אין לי תכנון לשחק עליו או משהו, בעיקר וורד, אינטרנט, סרטים. השאלה האם אני ארגיש בהבדל, או שאין בעיה ללכת על מעבדי ה-m3, ו"להרוויח" את צריכת האנרגיה הנמוכה (כי גם ככה זה לא שאני בלי שקע, אני פשוט עובר מבית לבית...)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, סבא שלי מדבר כבר הרבה זמן שהוא מעוניין לקנות מחשב חדש כי המחשב שלו איטי מאוד ולא זז. ראיתי עכשיו את ההצעה הזאת והיא נראית לי דיי נחמדה בשביל אדם מבוגר שלא צריך יותר מזה. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=sky101&Cat2Cat1ID=88&Cat2ID=0 השימושים שלו הם בעיקר ואני חושב שאפילו רק גלישה ואינטרנט (אתרים כמו קופות חולים, בנקים ודברים מהסוג הזה) ללא משחקים. התקציב שלו הוא בערך 1500 שקל אך משהו ב 1200 יהיה מצויין. תודה. עריכה: הכי הכי חשוב שיהיו לחלקים אמינות גבוהה, גם אם הם ישנים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אז ככה הציעו לי מחשב נייד בסהכ 6אלף שח ורציתי לדעת עם זה משתלם ואם אפשר למצוא בקצת פחות ויותר משתלם כי אני קצר בתקציב ואשמח לקבל חוות דעת על מה שהביאו לי כי אני לא כל כך מבין במחשבים המחשב נקרא - Lenovo Ideapad Y700 Touch המפרט שלו הוא: מעבד- i5 3.2GHZ זיכרון-16GB DDR3 1600Mhz אחסון פלאש-SSD 275GB מסך מט- המסך הוא בגודל 15 אינץ' אם אני לא טועה כרטיס מסך- Geforce 960Gtx 4GB VRAM אני בעיקרון צריך את המחשב נייד לתוכנות של גרפיקה מאוד חזוקות כמו: photoshop,illustrator,IL desing ועוד.. התוכנות מיועדות לפרנסה אין צורך בציוד הקפי השקט של המחשב דיי חשוב לי לריכוז אז אם אפשר כמה שיותר שקט יותר טוב בסולם ש…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Sp0ck,

שלום חבר שלי(רומן כמובן) הכין לי מפרט למחשב: פירסמתי בפורום אחר ומשמש אחד נתן לי תגובה ואני חושב שלא ושהוא סתם לא מבין במחשבים אבל רציתי את הדעה שלכם, תודה הנה התגובה שהוא רשם: הוא צודק? הנה המפרט:

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by gerdamen,

שלום, ברצוני לקנות ניייד לשימושים איטרנט וסרטים בלבד, חשוב לי שיהיה בו CDROM. 2000K מה אתם מציעים? בברכה,

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  19. אז ככה אני כבר שבוע נילחם עם עצמי לא יודע איזה מפרט ליקנות מרוב שיש כול כך הרבה אפשרויות ליבנות מפרט ....הלכתי לאיבוד כבר זה המפרט שניראה לי הכי מוצלח אשמח לתגובה האם יש רכיב כולשהו שכאדיי להחליף באחר ?? שמישהוא יגאל אותי מיסוריי... השימושים העיקריים הם : מחשב צריך להיות חיית עבודה יכולת להריץ הרבה תוכנות בו זמנית ביצועים טובים לכול המישחקים החדשים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤988 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  20. שלום לכם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פתיחת מסמכי אופיס, משחקי קלפים (ישמש כפי שמובן לאנשים מבוגרים ). אין לי צורך במשהו מהודר, אך חשוב לי שהחלקים לא יהרסו ושיעבוד בלי יותר מדי תקלות (שהכונן DVD לא ילך אחרי חודש, שהמאוררים לא יתחילו להפגיז ברעש אחרי חצי שנה וכו'). אני מעוניין לשמור על מסגרת תקציב מינימלית למארז ותוכנו (בין 1000 ל 1500 שקל), ואשמח לקבל בנוסף המלצה למסך ומקלדת בתוספת שלא תחרוג מעל 2000 ש"ח סה"כ. אין לי עדיפות ל AMD או אינטל או כל דבר אחר, אך אשמח שהמפרט יורכב מחלקים שאפשר לקנות במקומות כמו KSP (ובמחירים הללו).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב אז כזה הוא המפרט: מעבד אינטל E8400 לוח אם ASUS P5K זכרונות 1GB X 2 kingston DDR II 800 MHz כ.מסך GIGABYTE 9600 GT דיסק קשיח Seagate 500 GB צורב LG GH20NS ספק כוח Chieftec 550W מארז Thermaltake sopranoRS 101 הקטע הוא שאני מתלבט האם לשנות בהזמנה ללוח אם אחר ל P5KC, שיש לו כל מני יתרונות קטנים ובהפרש מחיר קטן השאלה אם אני צריך את זה ואולי זה דווקא לא כזה יותר טוב.. המחשב הוא בשביל קצת משחקים, סרטים, פוטושופ (אם זה כמביד על החשב איכשהו), ובכלל שיוכל לעמוד בהרצת תכניות רבות בו זמנית, ושיהיה מסוגל להחזיק יפה בעתיד ויסטה כשנרצה להחליף.. אז מה אתם אומרים? אה כמעט שכחתי.. ההזמנה נעשתה דרך KSP תודה לעוזרים =]

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by bond3d,

שלום, אודה על כל חוות דעת לגבי המחשב.. מצאתי אותו בחנות IVORY ובמיוחד לגבי הזכרון, האם זה 667MHZ כמו שרשום באתר של היצרן או 800MHZ כמו שרשום ב IVORY תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  24. לוח-אם בחרתי ‫‪Gigabyte GA-H77-DS3H‬‬ מערכת קירור גם נבחרה שמתאימה ל i5-i7 שעוהל 200 ש"ח אחרי הנחה. ג'ל טרמי אין צורך,כי יש לי artic silver 5. kvm ואולי כפול בשביל הפרדה של הקול, מהעכבר,כרטיס מסך וה usb ואולי רק kvm אחד לכולם. GeForce 630GT 2048MB‬‬ ואחרי זה להחליף אותו. עד איזה רמה של משחקים הוא יעיל וכמה הוא תומך ב hd? ב, כרטיס רשת אני צריך להחליט בין ה 2 האלה: ‫‪TPLINK USB TL-WN722N‬‬ או בכרטיס הזה: ‫‪Edimax PCI-X 7612‬‬<blockquote>1, חשוב לומר ששני המחשבים יהיו צמודים עם kvm שהאחד ליד השני למעשה ובשלב הבא יהיה ארון שלכל אחד מהם יהיה תא משלו, כאשר למחשב הזה כבר יש שני כרטיסים אלחוטיים,יש עכבר ומקלדת שמחוברים באותה צורה ואחרי שהמחשב הבא יהיה פעיל הם יהיו מחוב…

• 34 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום, אני אשהה בסין למשך כמה חודשים לקראת סוף השנה, ואהיה גם ביום הרווקים בסין. רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיצא להם להתעסק באותה סיטואציה- האם כדאי? הבדל מחירים? כנראה שיהיה לי מישהו סיני כך שמחסום שפה לא צפוי להיות בעייתי. ברור לי שנושא האחריות זה רולטה רוסית, אבל בשנה שעברה מישהו שאני מכיר קנה מחשב נייד בכמעט חצי מחיר ממה שהוא נמכר בארץ (לא יודע לגבי פרטים נוספים). תודה.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.