ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום לברים! אשמח לדעת כמה שווה היום המחשב שלי זה שבמפרט ומסך LQ FLATRON W2252TQ תודה, ושנה טובה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה toshiba satelite a660 הכל עבד כשורה רק שפתאום הפסיק לדלוק לי האור LED איפה שנימצאת מילה "satelite" בצד ,אני נכנס לביוס ובאפשרויות אני מדליק את הפעולה שהאורות LET ידלקו ,הווינדוס עולה היא נידלקת ואז כשמסיים לעלות נכבה ,וזה היה דולק לפני זה כל הזמן ופתאום הפסיק לדלוק אשמח לעצה שלכם,פתרון לבעיה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, שכנה שלי מעוניינת בקניית מחשב חדש (האחרון - עליו השלום). היישומים הכבד ביותר אותו היא מריצה הוא Word, ואני לא חושב שיש לה תוכניות ל- OC או לגיימינג בעתיד אין צורך בציוד היקפי, ואני בכלל מתלבט אם יש טעם בצורב. בכלל המחשב לא צריך להיות שקט, או מעוצב, "רק שיעבוד"... התקציב - כמה שפחות. לכל היותר 1500 ש"ח, אבל אם יש יותר זול, אז בזול. תודה! ~ יוני
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
בוקר טוב ושלום ברצוני לקנות מחשב נייד זול ולא יקר לצורך עבודה עם אינטרנט ואני משחק במחשב אחד בלבד לא יותר מזה battlefiled play4free משחק ברשת . רציתי לדעת אם המפרט זה הוא מפרט טוב בשביל שאני אוכל להריץ את המשחק תודה ואם זה מחשב טוב כמובן ושווה ש"ח 2400 מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA with reinstallation partition סוללה: 6 תאים מעבד: Intel Core i5-2450M 2.5 GHz dual-core processor מסך: 15.6-inch LED-Backlit TFT LCD widescreen display 1366 x 768 resolution, 16:9 aspect ratio 3.1 GHz Max Turbo Frequency 3 MB Intel Smart Cache, 5 GT/s DMI, Intel Hyper-Threading Technology זיכרון מטמון: 4 GB DDR3 RAM דיסק קשיח: 500 GB hard drive כונן:…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אהלן אנשים, טוב, החלטתי לשדרג את המחשב שלי ולשים לוח חדש (שיתמוך ב PCI E) ולקנות מאיץ חדש ( ה 6600GT איכזב אותי קשות) בתקציב הנ"ל , חוץ מהשניים נראה לי שאזדקק לספק כוח רציני (400 ENEM.. אולי?) ולא ל HEC המסכן שלי . אשמח להמלצות תודה מראש המפרט הנוכחי (כמובן שלא צריך HD , צורב וכ'ו) Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer Motherboard Name Abit AV8/AV8-3rd Eye (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (DDR SDRAM)
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, פרסמתי הודעה דומה לפני תקופה ולא ממש זכיתי להתייחסות. כעת החלטתי להגדיל מעט את התקציב ואני באמת מבקש התייחסות. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה של תמונות, עריכת ווידאו פשוטה (אך מדובר בתכני HD), שימוש אינטרנט סטנדרטי והאזנה למוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
זהו המפרט שבניתי: Intel Core 2 duo E6420 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 הארד דיסק WD WD2500AAKS 250GB G. SKILL DDR2 800 MHZ- CL4 F2-6400CL4D-2GBHK LEADTEK WINFAST PX8800GTS640 MB PCIE צורב - ASUS DRW-1814BLT ספק ומארז אני קונה מחבר (CHIFTEC 550W) על הויסטה החלטתי לוותר ברכישה וזאת לאור הבעיות הרבות שיש עימה. סה"כ יוצא 5500 אשמח לשמוע חוות דעת. דרך אגב - המחיר הוא מSKYPC
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לא כולל מסך צורב עכבר מקלדת. ישנה התלבטות בין 3870X2 לבין 9800GTX. כנ"ל לגבי הDDR3\2 אני לא בטוח שכדאי כעת להשקיע ב2 אחרי הכל הDDR1 נכחד דיי מהר ואז יש צורך בהחלפת לוח האם. אני זקוק לכ-4 ג'גה זיכרון DDR2 או 2של DDR3. כן אני יודע.... שלפלף זה לא פטיש אז אל תהיה אדיש. תנו ללפלף יד כי הוא ממש זקוק לשחק בקרייסיס ולסיים כבר את COD4 על הרזולוצייה והטקסטורה הכי גבוהים.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות את גירסת ה11" של Alienware. הבנתי שמדובר במחשב גיימינג קטן (סוג של Netbook שמסוגל להריץ משחקים). את המחיר אני יודע, אבל רציתי לשאול מה אתם חושבים לגבי המחשב, האם לדוגמא הוא מצדיק את המחיר? יש לו בעיות רציניות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט, ואני מעוניין במחשב זול (עד 2500 שקל) עם המאפיינים הבאים: מטרות המחשב: המחשב סה"כ מיועד לשימוש כללי - גלישה, עריכת טקסט ותכנות, אבל ממש לא למשחקים. גודל המסך: אני מעדיף שהגודל יהיה ''15.6, כדי שיהיה אפשר לראות מספר חלונות במקביל. משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג. אם זה לא ריאלי, אז אפשר להתפשר גם עד 2.7 ק"ג. זמן סוללה: מאוד רצוי שיהיה ארוך עבור שימוש לא עמוס (ללא חיבור אביזרים חיצוניים וללא הרצת תוכנות כבדות). יציאות מיוחדות: לא. בלוטות': לא. גודל כונן קשיח: פה אפשר לחפף, ומספיק 200GB (ואין צורך ב-SSD). צורב: צורב DVD. Bluray: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: לא. העדפה לחברה: לא. כרטיס גרפי: אפשר לחפף, כי אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים. מעבד: אין צורך באיזה …
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז זה מחשב למשחקים אני צריך לדעת עם יריץ לי את המשחקים האחרונים חלק ואם יריץ 1080P חלק חלק.. אל תחשיבו את הWIN 7 אני מקווה שתבינו מזה משהו כי אני לא הבנתי כלום... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד אולטרהבוק לבוס בעבודה,דרישות: i7 128gb ssd 1.5kg max 13.5inch + 4 giga memory אין מגבלת תקציב (רק לא אולטרהבוק של אפל) תודה!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני חוזר לכאן לאחר קניית מחשב מוצלחת בעבר, אשמח לעזרתכם שוב. פרטים: 1.אפשר לחסוך בתקציב אם זה מתאפשר 2. שימושים צפויים: עבודה משרדית, סרטים (אני מעוניין להריץ FHD, קצת matlab ללימודים) 3. המחשב מיועד לשימושים ביתיים, אין לי צורך בציוד היקפי. 4. יש כרגע ברשותי מסך dell2209 וכונן כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX 5. חשוב לי מפרט שקט -8 מתוך 10, אני מעוניין במארז שקיימות לו יציאות usb בחלקו העליון ושיהיה ניתן גם לחבר אוזניות מקדימה (שהלוח אם יאפשר חיבור כזה במארז,משהו עם HD,לא HD) 6.לא צפוי OC, אין צורך בOS, אם אני מרכיב לבד, זה מבטל לי את האחריות? 7.אני גר באזור חיפה ולכן אני אשמח להצעות מחנויות באזור 8.אני לא מעוניין כרג…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני קצת יותר משנה וחצי רכשתי לפטופ של Hp בקנדה, דגם Dv3-1073cl שאינו נמכר בארץ. בכמה שבועות האחרונים התחילו להתפתח שברים וסדקים (סדק מקדימה, המסגרת של המסך מתחילה להתפרק, שבר ממש מאחורה, בין הקצה של המחשב ומתקרב לאט לאט לכיוון אחת הרגליים של המסך, יש שם ממש חור). יצרתי קשר עם Cpm (המעבדה שמטפלת במחשבי Hp בארץ) שלא רצו לתת לי הערכת מחיר בטלפון, אבל עבור בדיקה בלבד הם רצו 100 שקל. בעיקרון אין לי בעיה לשלוח אותו ולשלם 100 שקל כדי לקבל הצעת מחיר לתיקון, הבעיה ששבוע-שניים בלי הלפטופ בשבילי (ואף יותר מזה במידה ואתקן, סביר להניח שיצטרכו להביא חלקים במיוחד מחו"ל, דבר שלוקח קצת זמן) זה מאוד בעייתי (סטודנט, די תלוי בלפטופ הזה והאלטרנטיבה היא נטבוק שחלש מידי לרוב התוכנות שאני…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מצא לי דיל בחנות מחשבים, המחשב TOSHIBA Satellite m115 -s3094 במחיר של 2500 שקל. המחיר קצת חשוד (מחיר מחירון בזאפ 8K). האם המחשב שווה משהו? מה החסרונות/יתרונות שלו? האם הוא חזק? מה צריך לבדוק שקונים מחשב נייד משומש?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה אני רוצה לשדרג אותו ולהביא לאחי לשדרג ממש שיהיה כמו חדש הכל מצויין משחקים חדשים שירוצו וכו' הנה המפרט http://danlabs.net/cpu/ חשבתי לשדרג מעבד ולהוסיף זיכרון אולי או שלדעתכם גם צריך כרטיס מסך? אני רוצה מחיר ממש מינאמלי אבל שהמחשב יריץ משחקים חדשים... התקציב הוא עד 2500 אבל אשמח לקבל בפחות זה ממש מקסימלי
-
- 14 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ שבין היתר יריץ משחקים. כמה דברים שחשובים לי: 1.מקלדת עם anti-ghosting או N-Key rollover. אני משחק פיפ"א או פרו במחשב, וזה דורש הרבה מקשים בו זמנית - ולכן זה חשוב לי שהמקלדת תגיב טוב ולא אצטרך מקלדת חיצונית. מה שכן, מקשי מאקרו לא חשובים לי. 2. כונן אופטי (רצוי מאוד) - לא לכל המחשבים יש, ואני יודע שאפשר לחבר חיצוני. אם יש 2 דגמים שההבדל ביניהם הוא בכונן אופטי אעדיף את זה עם. אם בכל זאת מצאתם מחשב מעולה בלי כונן שאין לו תחליף מוכן להתפשר. 3. טמפרטורה - שלא יתחמם בצורה אגרסיבית שבאזורי הידיים (בהנחה שיד אחת באזור המקשים, והיד השנייה באזור WASD). 4. כרטיס מסך - 970M או 980M של 6GB או 8GB - מחפש מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים ועדיין יריץ מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש קודם כל רק לתת למחיר ולא להגיד למה בזבוז תחליף...שקולים שלי תנו רק הצעות מחיר תודה לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 6600 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מחפש המלצה למערכת שאני עומד לרכוש בתחילת חודש יוני (אולי חלק מהדברים אני אזמין כבר השבוע) רשמתי פחות או יותר מה אני רוצה, השארתי הרבה סימני שאלה כדי שתעזרו לי להשלים את המפרט מעבד: i7 920 d0 לוח אם: ??? לא מתוכנן SLI אבל מתוכנן OC לאזור ה3.8GHZ. זיכרון 6 ג'יגה: ??? איזה חברה דיסק קשיח: 1TB SAMSUNG F1 SpinPoint כרטיס מסך: רק NVIDIA חושב אולי על 260GTX או כל דבר אחר... ??? קירור למעבד: ??? (הבנתי שהסטוק לא משהו ב-i7) מארז: שיהיה שקט וגדול ??? ספק: משהו שיחזיק את המערכת 600-750W נראה לי ??? מעבר לחלקים שציינתי אני לא צריך יותר כלום, כל השאר יש לי כבר עכבר logitech mx revolotion מקלדת logitech wave מסך samsung 2253bw 22" צורב DVD SAMSUNG. גם אין צורך בהרכבה, אני אוהב להרכיב …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכמה אתם מעריכים שניתן למכור את המערכת הזאת ?
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהו שיש לו מחשב דומה הופיעה לו תקלה במסך שהכי קל לתאר אותה כמו כתם של כלור שהופיע על בגד כהה שלחתי את המחשב למעבדה והם צריכים להחליף את המסך והזמינו אותו עכשיו בגלל שהמחשב דיי חדש 3 חודשים בקושי אני קצת מאוכזב והייתי לדעת האם זו בעיה נפוצה או ספציפית אצלי. תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
צריך תחנת עבודה לאבא שלי , AMD64 ביט 3200+ 1מגה קאטצ 1 גיגה זכרון מינימום כרטיס רשת לוח מארז הכל.. כרטיס קול לא צריך וזהוא בערך... בלי עזרים נלוים קירור סביר כמובן גם כן לא צריך מארז מפואר או איזה כרטיס מסך מפוצץ אבל מה כן . שלכרטיס מסך יהיה 256 מגה .. וכמובן במחיר הזול ביותר שתמצאו :]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הפורום הזה, מקווה שפה יוכלו לענות. שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g RAM כיום מותקן לי בו, ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן USB חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
צריך את עצתכם בנושא. אני מנסה להרכיב מפרט של מחשב בסביבות ה2500-3000 המטרה של המחשב היא משחקים ברמה סבירה ( לרוב משחקי מולטי כמו הארטס'תון, אווברווצ' וכו ) לאחר פנייה שלי לגוף אחר קבלתי את המפרט הבא, אשמח לקבל הערות עליו אם הוא נראה לכם מתאים ואיינו דורש שינוי רב בכדאי שיתאים למטרה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=87389 הערה - מעדיף שלא לחרוג 3000, אני צריך תקציב גם לשני מסכים. אין צורך בוינדוס או צורב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-