עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקי, אז אני רוצה לקנות מחשב נייד לא משהו סופר על אלה שיהיה מספיק לאינטרנט ולסרטים. התקציב שלי הוא 1500 שקל. (עם חריגה) ואם אפשר את החנות בפ"ת

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! (4.5K ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 5K ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש לאולפן ביתי נטו - הקלטה ועריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). השימוש הוא עדיין לא ממש ברמת פרנסה אך בשאיפה אט אט אני עובד בעיקר בקיובייס 5 ובVST שונים, מהם קלים, ומהם כבדים מאד (כמה ג'יגה). העבודה היא גם בהקלטה של כלים חיים ולכן חשוב מאד השקט. פרוייקטים יכולים להגיע לעשרות ערוצים, ולכן חשוב שיהיה הרבה זכרון (נראה לי שיות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by micrascan,

מחשב מיועד לעריכה גרפית וצרכים כללים. http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm או http://www.fre.co.il/pl_product~999999912660~39~89.htm תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  4. באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ולפניכן אני בארה"ב ככה שאני מעדיף לקנות משם את המחשב * מטרות המחשב? תכנות, MATLAB , משחקים כבדים(אבל לאו חשובות ההגדרות) ועבודה משרדית כמו כל סטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? 1080P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה שתחזיק כ4 שעות של עבודה כבידה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 * Bluetooth? אם אפשרי- לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 256 גיגה * כונן אופטי?ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by עמית גלאור,

שלום אנשים אני די חדש פה, יש לי התלבטות לגבי מחשב נייד מסויים.. הצרכים שלי בגדול הם לא מטורפים קצת משחקים כמו פרו אבולושן, COD וכו'.. סרטים מוזיקה.. הדגם שאני מתלבט לגביו הוא :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4850&CatCode=315 משהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי אם שווה לקנות את המחשב הזה? אם הוא חזק ועמיד, ויכול לספק לי מענה לדרישות שלי. אם אפשר עוד שאלה קטנה, הכרטיסים הגרפים של אינטל HD4500 וכו', הם חזקים? לאיזה כרטיס מסך הם מקבילים וכו'.. תודה לכל מי שיעזור!

6. Hello All, I want to buy awhole computer include screen, mouse and keyboard at 2500, maximum 3000 NIS. I would like to use it for Internet, Microsoft Office, some technical programms and movies, NO GAMES! Please advice me which parts are the best for my needs Thank you very much in advance

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  7. אהלן, הרכבתי לאחרונה מפרט נוסף למחשב למשחקים..זה כנראה יהיה המפרט הסופי שלי, אלא אם יש לכם הצעות שיפור, [או תיקון, אולי משהו לא בסדר במפרט..לכן אני שואל אותכם] מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 ***ספק כוח*** Hec AcePower 580W silent cooling+blue fan lad - הספק מסופק ע"י בנפרד לוח אם ASUS P5N-E SLI ¤621 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31033 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤323 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤250 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤818 כמות:2 h…

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מחשב חדש יש לי כמה דברים בראש ורציתי שתגידו ותיעצו לגבי כמה חלקים: זה מחשב שישמש למשחקים , אינטרנט, גם קולנוע ובעצם הוא צריך ליהיו ת חזק בכללי... מעבד: או קיי הבנתי שיש עכשיו מעבדי HT אני רוצה מעבד לפחות 2.8 ו800 הרץ- אני אודה אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על המהירויות(מהירות שעון, אוברקלוק אין לי מושג מה זה). אני נעול על אינטל! זיכרון: מה זאת אומרת dual? הבנתי שהזיכרונות הכי מהירים אלו זכרונות R-DRAM אני צריך בערך 256 (כי הבנתי שהזיכרון הזה יקר) אבל נותן ביצועים טובים ביחד עם המעבד. לוח: הבנתי שצריך לוח שיתאים לזיכרון אר די רם ולטכנולוגיה של המעבד HT. אני לא מבין בלוחות אם. כרטיס מסך: חשבתי על ATI REDEAON 9700 וראיתי שיש גם כרטיס של לידטק FX5600 וכאל…

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. טוב אז אחרי שהתקלקל לי היס בחדר, המחשב מתחיל להרעיש בצורה בלתי רגילה ואני מתחיל ללמוד הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב חדש ללימודים כבר+אתקין עליו קודי ואחבר אותו לטלוויזיה (סטרימר נראה לי פשוט פיתרון מפגר לא?) בכל מקרה הינה הטופס תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו קריטי אז אפשרי 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה תכני HD למה הוא הולך להתחבר לטלוויזיה וקצת גיימינג פשוט.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לומד תיכנות אם זה משנה.. וזהו, אול…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by ofergpr,

זה מה שמצאתי במפרטי מחשב שמוצעים באתר אתם יכולים להמליץ לי על מפרט יותר טוב מזה במחיר 3500 ש"ח? נ.ב הירדתי את הצורב כי אני לא צריך...

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. אהלן, זאת פעם ראשונה שאני כותב במערכת פורומים אז אני מתנצל אם משהו לא בסדר בכתיבה, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל עדיין מוכן להתפשר על עוד קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3, בטאלפילד 3, סקיירים, אססינג קריד... הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by b0nz,

שלום zoners, אני מחפש נייד לעבודה משרדית בגודל 15 אינץ' אני עוד לא סגור על התקציב אך הדברים החשובים לי הם: 1. נוחות - אני הולך לעבוד עליו זמן ממושך אז חשוב לי שיהיה נוח לעבודה מרובה 2. יציבות - פשוט וטוב בלי הרבה תקלות המון המון תודה לכל עזרה שתתקבל יום טוב!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות מחשב והכנתי מפרט תגידו מה אתם אומרים. מה הייתם משנים?? ואני מחכה לקנורו כדי שהיכנס לתקציב בקלות. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 8423 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case 303.07 ¤ 1 303.07 ¤ 1 8512 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 166.70 ¤ 1 166.7 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 729.64 ¤ 1 729.64 ¤ 3 7048 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 377.59 ¤ 1 377.59 ¤ 4 7297 Asus P5LD2-VM Intel 945G + VGA + LAN 1000 DDR2 Motherboard 688.50 ¤ 1 688.5 ¤ 5 8146 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory 657.07 ¤ 1 657.07 ¤ …

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  14. יש ברשותי את החלקים הבאים: 7300gt hdtv 256 mb gigabyte צורבdvd+כונן אני מעונין במפרט מסביב למסגרת הזו בתקציב של 4000 ש"ח המערכת צריכה לתמוך בhdtv (תחובר ל'lcd 42 -יש לי חיבור hdmi-לא יודע איך לנצל את זה בדיוק בהקשר של htpc)+ יכולות לכידת וידאו (מתוכננן pvr) ועבודה כללית (אינטרנט וכו')---ואם אפשר-אפשרות להרצת משחקים. תודה מראש משה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. היי!בוקר טובבב!מה נשמע? אז ככה...אני צריך מפרט למחשב חדש,עד2000 שקלים חדשים! אז קודם כל בלי מסך!ואני רוצה שהמחשב יריץ vista basic בצורה טובה,אני מתכוון שיהיה אפשרי לגלוש באינטרנט לשמוע שירים ולכתוב מסמך וורד ביחד,כי המחשב שברשותי עכשיו,די מונע ממני את האפשרות הזאת. משחקים? אממ קצת,אבל ממש לא עיקר העניין! אני מעדיף מעבד של אינטל,עדיפות לסדרת ה core 4000 ומעלה... לא צריך רמקולים מקלדת עכבר! אז אשמח להצעות...אה,ועדיף אם אפשר בחנות ksp!אבל לא דחוף כ"כ,אם נוח לכם בחנות אחרת ואתם חושבים שהמחירים שם יותר זולים...אתם מוזמנים! תודה רבה לכוווולם

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. אהלן הציעו לי את המפרט הזה ב11.500 שח שנראה לי קצת יקר.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  17. שלום, אני סטודנט, ומחפש מחשב נייד.. תקציב 2000 שקל, באילת (ksp/ivory) * מטרות המחשב? לימודים (שלא דורשים תוכנות מסובכות), וראיית סרטים (משמש) * גודל המסך? 14 אינץ', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל, לסחיבה ללימודים.. לא הכי קריטי בעולם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן.. לא יודע בדיוק להגדיר כמה זה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB לפחות, אם זה SSD אז כמובן פחות, אבל אני לא מאמין שייכנס בתקציב * כונן אופטי? לא צריך, אם זה מוריד במשקל אז עדיף בלי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  18. לא צריך: רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר, HD. המחשב משמש למשחקים ולתכנות. בנוסף אם זה אפשרי (שלושה חיבורים?) שהמחשב יהיה מחובר לשלושה מסכים- שני מסכי מחשב לעבודה שוטפת, וטלוויזיה לצפייה בסדרות וסרטים. כרגע האפשרוות היחידה היא לשחק עם הכבלים כל הזמן, וזה לא הכי אידיאלי. - לא מבצע OC - עדיפות למעבד אינטל - לא משנה NVIDIA/AMD - חשוב שיהיה שקט, המחשב בחדר שינה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  19. הוצע לי לקנות את המפרט הבא ב 1500 ש"ח: 0שדרוג מארז: JNP-TECH 230W REAL CA-228 Fan 8cm[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג ספק כח: JNP-TECH 230W REAL ₪ 0שדרוג מאוורר למעבד: מאוורר רגיל למעבד Intel[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג דיסק קשיח: Seagate 500GB 16MB 7200RPM ₪ 0שדרוג כרטיס מסך: משולב בלוח[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג לוח אם: לוח אם מבוסס צ'יפסט אינטל H61 ₪ 0רמקולים: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מקלדות ועכברים: ללא ₪ 0מצלמת אינטרנט: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]כרטיס רשת אלחוטי: ללא ₪ 0ראוטר (נתב) אלחוטי: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מדפסת: ללא ₪ 0אנטי וירוס: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מערכת הפעלה: ללא ₪ 0מסך מחשב: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]אופיס 2010: ללא ₪ 0שדרוג מעבד: Intel® Core™ i5…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. אני מבקש שתעזרו לי להכין מפרט של מחשב בערך ל-4000 ש"ח (אפשר קצת יותר). ללא מסך וחלק מציוד היקפי, כלומר רק לוח אם(NF2)+זכרונות(512)+כרטיס מסך+מעבד(AMD)+קירור+דיסק קשיח(80GB)+מארז. המחשב בעיקר לאוברקלוקינג/משחקים/אינטרנט... .....תודה מראש... ;D (אני כבר הכנתי אחד אבל נראה לי שכדאי שיהיו כמה ואז אני אבחר מה יותר טוב... :-\)

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by feffer,

היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד עבור ילד שכרגע בכיתה ו', המחשב ישמש אותו ללימודים במקום מחברות. אז אני מחפש משהו יחסית פשוט שלא יהיה חזק מידי כדי להריץ כל מיני משחקים ודברים שהוא לא צריך להשתמש בהם. מצד שני אני מבין שצריך להשקיע במשהו לא כזה פשוט שגם יהיה רלוונטי עוד שנתים שלוש. התקציב שלי הוא בין 1500-2000 תודה רבה לכם!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by matanf,

המחשב כעיקרון הוא לעבודות באינטרנט אקסל פאוור-פואינט וורוד. המשקל גם חשוב. מעדיף עד 2 קילו. ועוד משהו שחשוב זה הזמן שהבטריה יתוכל להחזיק מעמד, מינימום 7 שעות. בתודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by mazam,

מחשב מיועד למשחקים סרטים אינטרנט ופיתוח {מתחיל לעבוד עם ויזואל סטודיו וכול מיני תוכנות פיתוח נוספות} צריך זיכרון מהיר כרטיס מסך טוב והמון המון מקום ב HD!!! תודה MaZaM

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שלום, לא הצלחתי להבין או להתמקד במחשב נייד המתאים. אני מריץ אץ התוכנות הבאות: After effects Photoshop(CS4, CS5) Indesign Illustrater FreeHand Maya 3D Max Studio התקציב הוא כ-7000 ש"ח המחשב הבייתי לקראת קריסה סופית ואני חייב את זה לעבודה. בבקשה עזרה ... תודה מראש AlonzoC

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by CoLDNs,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים/אינטרנט/צפייה בסרטים/מוסיקה זכרון Ram- 8GB * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיוכל לעבוד כ3 שעות בלי חיבור לחשמל... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT/HDMI וכו.) VGA/USB/MICROFHON...... * בלוטות? לא חייב גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB+(עדיף TB1) * כונן CD/DVD? צורב?DVD * כונן Bluray? לא יודע מה זה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן Win 7/8 האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus/Hp/Acer/Dell/Msi תקצי…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.