עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברצוני לקנות מחשב שולחני שיוכל להריץ משחקים ומסך בשבילו (ומקלדת ועכבר), בתקציב של 5000 ש"ח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  2. בבקשה מכל המומחים בפורום הזה.. מה אתם אומרים על המפרט מחשב הזה? הערות ותיקונים בבקשה.. מעבד : מעבד אינטל socket 1366 pin core i7 920 quad לוח אם : x58 platinum 7.1 2x1glan msi זכרון : triple 3G kit DDR3 1333MHz geil ספק כוח : PFC spire 12cm fan 550W real spire מארז : led+25cm fan ezcool דיסק קשיח : samsung sata2 16mb 500G כר. רשת : 1G lan ob צורב : gh22ns sata lg dvdx22 dl כרטיס מסך : Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe או PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe בבקשה תגובות חבר'ה תגידו לי אם המחשב הזה שווה משהו.. (אגב המסך שלי הוא LG 22" לרוחב)

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שיהיה ניתן להפעיל עליו ILLUSTRATOR & PHOTOSHOP CS4 ושישמש כמחשב עבודה נוסף. עדיין לא יצא לי לעבוד עם גרסא זו, אך לפי מה שהבנתי, ע"מ לעבוד עם גרסא זו בצורה טובה על המחשב להיות מצוייד בכרטיס מסך לא משולב. עלי לציין כי שימושיי בפוטושופ ואילוסטרייטור הם דו מימדיים בלבד! אך לעיתים קיימת עבודה עם מספר קבצים רב במקביל. ואני לא משחק משחקים כלשהם. ע"מ שתבינו את רמת השימוש שלי והדרישות שלי מהמחב אפרט את המצב הנוכחי, כרגע אני עובד עם PS3 עם מחשב : AMD DUAL-CORE 3800 2GB RAM INTEGRATED ATI X1250 ואני יחסית די מרוצה. כמובן שאם אקנה נייד חדש, אעדיף שכבר יעבוד יותר טוב. חשבתי על מעבד 5800 2.0MHZ זכרון 3GB 800MHZ כ.מסך ATI 3470/3450 או GEFORCE 9300 …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מחפש נייד קטן וקל לנסיעות/גיבוי. דרש ליישומי אופיס וגלישה בעיקר במחיר לא יקר. מערכת הפעלה חלונות מועדפת. אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by lala159,

זה המפרט, אשמח אם תתנו חוות דעת. תודה. שימושים: עבודה משרדית, שוטפת וכו' וגיימינג קל-בינוני. *עדיפות למעבד 4 ליבות, לכן לקחתי אותו. AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX, יחידות 1 ¤1120 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1661 Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2, יחידות 1 ¤450 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1739 AData DDR2 4069MB 800MHZ Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤235 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1933 Samsung 500GB HD501HJ - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤299 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1650 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1261 Cooler Ma…

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  6. שלום אפשר בבקשה עזרה עם מחשב לגיימר קל אבל שמשתמש בכמה תוכנות במקביל (תוכנות יחסית כבדות) באיזור ה 2700 שקל (ככה יצא לי מפרט עם E8400) הארד דיסק של 1 טרה בבקשה . תודה!

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  7. אז ככה יש לי נייד של HP שאני מאוד מרוצה ממנו. הוא מחובר אצלי אלחוטית לראוטר. יש לי אינטרנט של 1.5. מגה עם תשתית של הוט. העניין הוא שהמחשב עצמו עולה ממש מהר, תוך כמה שניות אני כבר רואה את ה-DESKTOP וכל מה שעליו... אבל שמתי לב שאם אני לוחץ לדוגמה לפתוח חלון אינטרנט זה לא נותן לי אלא רק לאחר איזו דקה-שתיים ואז הכל בסדר וכל דף נוסף שפותח, נפתח בשניה... ניסיתי לבדוק מה הבעיה וגיליתי שרק כשב-TASKMANAGER מופיע משהו שנקרא - DLL******EXE ומולו רשום -COM SURROGATE(זה מופיע ממש לשתי שניות ואז נעלם) אז רק אחרי זה נפתח חלון אינטרנט... חוץ מזה האייקון של LOCAL AREEA CONNECTION בו מופיעים שני מחשבים, במקום להיות עם איקס אדום הוא הופך להיות עם כדור ארץ עליו.... השאלה איך אני יכול לגרום ל…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  8. יש לי 3 מפרטים לגיימינג קצת מעל 4000 ש"ח וההתבלטות העיקרית שלי היא האם לקחת מעבד חזק - q5500 ולרדת ברמה של הכרטיס מסך או לקחת מעבד של AMD ולהביא כ. חזק (HD4890/GTX 275) מה יתן לי ביצועים יותר טובים במשחקים? יש לי מסך 19" המפרטים: 1) מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata מארזים CoolerMaster CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU…

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by liiight,

שלום, אשמח לקבל מפרט לעבודה משרדית בתקציב של עד 2000, לא כולל מסך ואביזרים, אלא רק מארז ורכיבים פנימיים. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 519 צפיות
  10. טוב אז ככה, אחרי שנה שאני לומד וסובל מהמחשב הענתיקה שלי (compaq presario 2100!!!!!!!! מהבר מצווה חחחחח) החלטתי לקנות מחשב נייד חדש. התקציב שלי נורא מוגבל אז בבקשה לא להציע מחשבים מעל 4000, זה אמור להיות מספיק מאוד לצרכים שלי, והצעות של מחשבים יקרים יותר סתם יהיו מיותרות כי אני לא אוכל לקנות אותם.... בנוסף אני גר ברעננה אז החנות הנורמלית היחידה בסביבה היא KSP, אז בבקשה להציע רק משם או מחנות אחרת ברעננה. צרכים - מחשב סטודנט טיפוסי (הרצות של אקליפס, matlab וכו'), ניידות לא כזאת חשובה (לא יפריע לי 15 אינץ'), אמין ובנוי היטב. אני צריך לפחות 250 ג'יגה בדיסק קשיח, ולפחות 2 ג'יגה ראם. עדיף כרטיס מסך לא מובנה, לא כי אני עומד לנסות להריץ פה GTA 4, אלא כדי שלא יגביל אותי בעתיד, ותהי…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מפרט עד 2,000 ש"ח. יש לי מסך LCD 19 של סמסונג. כרטיס מסך, זכרון נוסף והארד דיסק אני מתכוון לקנות בעוד שנה. אם אעשה OC, אז מאוד בסיסי. המפרט שחשבתי עליו הוא: Gigabyte GA73PVMS2H 340 ש"ח Coolermaster elite 341 180 ש"ח Intel Core 2 Duo E8400 Tray 825 ש"ח Arctic Cooling Freezer 7 LP 85 ש"ח ואני צריך גם זכרון 2G וספק כוח. מה דעתכם? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  12. השימושי מחשב שלי הם די בסיסיים - אינטרנט, אופיס, סרטים וסדרות באיכות HD, לעיתים עריכת וידאו או גרפיקה (לא משהו מקצועי), נדיר שאני משחק משחקים - מקסימום סימס. כלומר אני לא צריך מאיץ גרפי מטורף. הכי חשוב לי שהמחשב יתמוך ב HD באופן מלא, כי יש לי מסך מחשב וגם מסך טלוויזיה שתומכים ב Full HD. הציעו לי את המפרט הבא, במחיר 2390 ש"ח כולל מע"מ : Intel Core 2 Quad אינטל ליבה מרובעת Q8200 לוח אם Intel P45 זיכרון 2048MB DDR III 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA II כ.מסך Geforce 9400GT 1GB צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD האם זה מפרט שתואם את הציפיות שלי? האם הלוח אם כולל כרטיס קול טוב (כי יש לי כבר מערכת של 5 רמקולים ממש טובה מבית קמברידג' שאני לא רוצה להחליף)? אני לא מבין בזה במיו…

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  13. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2.5K, ניתן לחרוג אם זה ממש נדרש, כמובן עדיש שלא 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קולנוע ביתי וגיימינג קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה+שלט לויסטה מדיה סנטר(ניתן לוותר על דברים אלה אם התקציב חונק, אני אוסיף אותם בהמשך במידת הצורך.) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בעיקרון עדיפות לאי…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  14. היי, יש לי DELL M1210 (מפרט בצד - התחתון מבינהם כמובן) בזמן האחרון אני חווה בעיה קטנה אבל בהחלט מעצבנת עם סמן העכבר. הוא עושה wrap לעצמו לתחתית המסך משום מה. העליתי וידאו קצר ליוטיוב שמדגים את הבעיה בצורה ברורה יותר זה קורה גם ב WIN7 שמותקן כמערכת ראשית כרגע. זה קרה לי גם ב ubuntu 9.04 שהיה מותקן זמן מה כמערכת משנית. רק בתחתית המסך, מתחת ל taskbar ולא בשום מקום אחר. (אני לא חושב שזה קרה כשויסטה הייתה מותקנת כמערכת ראשית, ואם זה קרה אז לא שמתי לב לזה בכלל) חפרתי בכל מקום שאני מכיר בהגדרות כ.מסך, דרייברים שונים, הגדרות בביוס ניסיתי למצוא מקום שבו אוכל להזיז את התצוגה של המסך עצמו פיקסל למעלה או למטה (במסכים של דסקטופים יש כפתורים ותפריט למסך שמאפשרים להזיז א…

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  15. צרפתי תמונה של הפרט (צריך לזוז קצת ימינה לראות את המחירים) רציתי לדעת אם עשיתי בחירה טובה...מחשב לפוטושופ פלאש קצת וידאו וקצת תלת מימד רציתי לדעת אם שווה להשקיע עוד 300 שח במעבד יותר חזק או שלא יהיה לי כזה הבדל משמעותי ואם בחרתי את המערכת קירור הנכונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  16. שלום! אני מחפש לאחרונה מחשב נייד. לאחר התייאשות מהנסיון למצוא נייד מחודש מתאים (תודה ל QttP על הנסיון לעזור), אני מחפש נייד חדש שיתאים לי. אני מעוניין במחשב ע"מ לקחת אותו לצבא ולשמור בעזרתו על קשר עם 'הציוויליזציה' בשבתות ולהעביר את הזמן בכיף, כשיש זמן. הצרכים שלי הינם: - אופיס ואינטרנט - אני מניח שלא תהיה בעיה. - עבודה עם מספר ישומים בו זמנית - לא בהכרח ישומים כבדים, אבל שלא יקרוס מ 2 חלונות דפדפן שיהיו פתוחים. לפחות 2GB ראם, עדיף יותר. - הרצת משחקים - אני לא מעוניין במשחקים כבדים במיוחד. בכל זאת יהיה נחמד אם המחשב יתמודד עם משחקי אסטרטגיה טובים. - אחריות - של גוף ידוע. - גודל - נורמאלי. אני סולד מהמקלדות המכווצות. התקציב: שואף לכמה שפחות (בכל זאת, חייל). אני מעוניין…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב? 4.5K 2. מטרות המחשב? הרצת משחקים חדישים, צפיה בסרטים, הורדות, ועוד שימושים סטנדרטיים .. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן , מסך , עכבר ומקלדת , צורב DVD 4. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? ממש לא ! 5. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. - אפשר להגיד שהמחשב הוא בשביל בחור בן 18 . משחק משחקים חדישים לא בשימוש ע"י פילטרים ורזולוציות מטורפות העיקר שהמשחקים ירוצו יפה ! ולא תיהיה בעיה של הרצתם . אם אפשר חנויות באזור השפלה או אפילו מ- IQPC . תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב בסכום הנ"ל מטרת המחשב היא להריץ תוכנות עתירות חישובים וקבצים גדולים כדוגמת matlab. אין לי צורך בכרטיס גרפי מתוחכם. הסכום חשוב. אין צורך בציוד היקפי בכלל. חשוב שהמחשב יהיה שקט הרכבתי את המפרט הבא אולם הוא יצא לי יקר יחסית (עוד 400 ש"ח זה למעט בשבילי). אשמח להתייחסותכם המהירה אני מעוניין לקנות היום בערב. מעבד AMD Phenom X4 9550 Box ¤657 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1235 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38511 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-1…

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  19. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, וכשהוא מסתכל על המפרטים הוא לא מבין מספר דברים: שימושים: בעיקר גלישה באינטרנט, Skype ו-Office. בעתיד אולי גם Photoshop. ראשית הנה המפרטים שהוא מסתכל עליהם: מפרט 1: מארז צבע שחור/כסוף ספק 500W לוח אם: JETWAY CHIPCET INTEL G31 EXPRESS +ICH7 מעבד: INTEL DUAL CORE 2.5 E5200 775 800MH זיכרון: DDR2 1GB 800MHZ KINGSTON דיסק קשיח:W.D 250GB 7200RPM SATA II 8MB כרטיס מסך: (O\B) מקלדת PS/2 רמקולים מולטימדיה +מגבר פנימי כונן אופטי: צורב DVD NEC/LG SATA +R-RW/RAM X22 כרטיס רשת: 10/100MB O/B מפרט 2: מארז: ATX איכותי ל-775 24PIN 2 מאווררים (80 מ"מ) לוח אם: לוח אם INTEL PearlCreek uATX/DDR2667/FSB מעבד: מעבד INTEL Conroe E7400 3MB 2.66G 1066b…

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by eli_t,

אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב ויש לו תקציב של 4000 ש"ח במקרה הכי קיצוני. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים עם ביצועים גבוהים, בנוסף הוא רוצה שבתוך התקציב הזה יכנס גם מסך 19". תודה מראש, אלעד.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  21. תקציב: בסביבות 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ובנוסף אמור לשמש למשחקים קלים כמו מנג'ר ולחיבור לטלוויזיית HD לצפייה בסרטים וסדרות. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת (עכבר כן דרוש) וגם לא במארז שקט. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC. תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  22. שלום, מחפש מחשב אולטרה נייד - עד 1.5 ק"ג עדיפות מירבית למשקל המחשב מיועד לשימושי אופיס למיניהם, עבודת פוטושופ מאוד בסיסית, וחיבור למסך גדול יותר (לצפייה בסרטים וכו') ראיתי את LENOVO think pad x200 (דגם קצת ישן) אבל עונה על הדרישות (למרות שאין לו חיבור DVI אלא רק VGA, שזה קצת חסרון בחיבור למסך גדול יותר) קיצר אשמח להמלצות (כאמור המשקל הוא הפקטור החשוב ביותר והמסך יכול להיות גם קטן יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Intel® Core 2 Duo Processor P8600 ( 2.40GHz 1GHz 3MB ) Operating system Genuine Windows Vista Home Premium Graphics NVIDIA GeForce G 105M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 15.6 " HD Wide LED 1366x768 500GB 5400 זה הלנובו אבל בכללי חשבתי על הסוני, כעיקון אני צריך אותו שיהיה נייד אבל גם חזק לסרטים, דעתכם חשובה!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bellboy,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד Msi megabook m510a והכונן האופטי שלו תקול לאחרונה המחשב מציג שגיאות בהפעלה ולא עולה בשום מצב וברצוני לפרמט אותו, הצלחתי להשיג כונן cd חיצוני בחיבור usb ע"מ להריץ את הcd של הwindows ממנו אבל המחשב לא מזהה אותו בboot (למען הסר ספק בדקתי את הכונן החיצוני במחשב אחר והוא תקין) אשמח לשמוע הצעות כיצד בכל זאת ניתן לפרמט את המחשב. המון תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. צריך רק כרטיס מסך מעבד זיכרונות ולוח אם בעדיפות לGIGABYE[br]פורסם בתאריך: 25.05.2009 בשעה 12:13:49 איך זה? Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 895 ש"ח Gigabyte GA-EP43-S3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 485 ש"ח OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Platinum XTC 4-4-3-15 OCZ2P800EB4GK 330 ש"ח Sapphire Radeon HD4770 512MB DDR5 PCI-e 635 ש"ח סה"כ 2,345 ש"ח

• 6 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.