עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי אז כמו שתראו בקובץ שמצורף(אין באתר גרסא נורמלית להדפסה או שלא מצאתי פשוט) הרכבתי מפרט מNEW EGG. E6300+S3 של ג'יגהבייט +זיכרון של OCZ אין לי מושג למה דווקא הם היו הכי זולים שם...לא ננסה להבין את האמריקאים. וכרטיס מסך 7600GT. מארז+ספק יקנו בארץ בגלל בעיות תאימות החשמל כמו שאתם יודעים כנראה שזה יהיה FOXCONN+ ספק של FSP 350W. צורב DVD כבר קיים. בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1)אני יודע שהמון אנשים מזימינים מהם עד כמה הם אמינים? 2)איך המפרט בכלליות כמובן? 3)מישהו יודע כמה אני אצטרך לשלם על החלקים כלומר זה הולך לפי משקל? מחיר? או משהו אחר? 4) שמעתי שאם מישהו מארה"ב שולח לי את זה במקום שאני ייבא את זה זה עולה לי הרבה פחות האם זה נכון? לא נכון? המפרט יצא 2500 לפי חישוב שלי +ספק …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [542.02] 1 CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [1115.79] 2 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [1336.72] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card [1564.18] 1 Cases : TASK A-2317-PL Midi Tower Front USB/Audio Ivory-Grey 300W Case [180.46] 1 Power Supplies : Thermaltake TT360AD Power Supply [272.69] {Mitsumi floppy 1.44{51 1 Service : Computer Assembly [155.06] המפרט הוא לקידוד סרטים עריכת וידאו .. רציתי לדעת אם משחקים זה גם יפעיל..הכוונה משחקים חדשים..שאני לא יקנה מחש…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. Started by SpLAsH,

אני שוקל לקנות אחד אני סטודנט אז השימושים יהיו בעיקר לתיכנות, וורד, סרטים וקצת משחקים הבנתי שהדותן הוא כרגע המעבד עם זמן הסוללה הארוך ביותר? (חוץ מהניידים של אפל כמובן) בנתיים הנייד שהכי מצא חן בעיני הוא הAopen 1557, אחרי שמוסיפים לו עוד 20 ג'יגה: מעבד Pentium 1.7 Dothan 2M מסך 15'' TFT 1400x1050 זיכרון SODIMM DDR333 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI M10 Radeon 9600 64MB VRAM מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x2/Ir Fire Wire / TV-out / PCMCIA/Card Reader כולל Li-ion Battery (Internal) מידות 326(W) x 270(D) x 30(H) mm משקל 2.72 kg מחיר 6990 ¤ :-\ מה א…

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  4. Started by joni69,

-האם כולם מעוצבים אותו דבר מבחוץ או מבפנים ? -האם לכולם יש כמעט אותם מידות בלי קשר למשקל ? -קראתי שהשירות של HP על הפנים בארץ זה נכון ? -יש אחריות רק לשנה על המחשבים האלה האם באמת מומלץ להרחיב ל3 שנים בעד 700 שח ? -זה נכון שהמחשבים האלה מועצבים כך שהם לא מתחממים ממש כמו מחשבים ניידים אחרים ? -אם מקבלים ווינדוס ויסטה על המחשב זה יהיה בעיה להסיר את התכונה ולהתקין XP ידנית בלי בעיות כמו מחשב רגיל ? -האם יש לו יציאת VGA בבירור ? והאם היציאת HDMI יכול להתחבר לDVI (אני רוצה לחבר מסך חיצוני) -האם בעוד חודשיים יש סיכוי שהמחשב יקבל ירידה במחיר והאם משמעותית ? -למישהו יש חוות דעת על DV6690 מה הוא חושב על המוצר מכל הבחינות יופי,ביצועים,התחממות,והפיצ'רים ? סורי על כל השאלו…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  5. אני הולך לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות בקשר למפרט: Sapphire Radeon X1800GTO PCI-e 256 MB DDR3 VIVO Retail Video Card Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case 1) כל הרכיבים מתאימים? 2) איך המחשב באופן כללי ללא OC? 3)איך המחשב באופן כללי לאחר OC? 4) האם יהיה בעיה למחשב להריץ את המשחקים הכי כבדים קיום ברמות הגבוהות?? 5)האם צריך להיות עוד ירידת מחירים אצל AMD או בלוחות אם שלהם? 6) מ 1- 10 כמה …

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  6. אני מחפש ביומיים האחרונים לקנות נייד שישמש ללימודים ובעיקר לשימוש ביתי. אני סגור על הגודל של 15 אינץ' וראיתי שישנם דגמים שמגיעים עם מקלדת מלאה כולל מספרים בצד וחלק לא. אם אני מתכוון לעבוד קצת עם אקסל מה אתם ממליצים לי לקחת? יש הבדל קריטי בין מקלדת מלאה לחלקית? כי ראיתי דגם טוב של דל אינספיריון שמגיע עם מקלדת חלקיץ

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם ושבת שלום. יש לי כמה שאלות לגבי מחירים של ניידים. יש לי מחשב נייד של hp dv6700 עם וינדוז ויסטה ומעבד של AMD Turion 64 X2 2.00GHz ו2 גיגה זיכרון. כמה חדש כזה עולה? וכמה יד שניה כזה עולה? ועכשיו לשאלה הבאה איך ה hp HDX18 יש לי אפשרות להביא אותו ב 1200$ חדש בקופסה עד הבית שווה? אני צריך אותו בעיקר לתכנות. תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  8. שלום לכולם וכל והכבוד על העזרה שאתם נותנים עקבתי בשבועות האחרונים על תגובות שניתנו לאנשים אני רוצה לקנות בסביבות 3500 ש"ח עדיף בתשלומים (אשמח גם לחסוך אם יש משהו טוב בפחות) . חשבתי בהתחלה לקנות יד 2 או מחו"ל אבל הבנתי שזה לא הכי נוח וזול . יש לי מספר שאלות קודם כל היעוד שלו בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות שונות לא גרפיקה (אבל הרבה ותכנות פתוחות ביחד) . עד כמה אחריות הוא דבר חשוב למשל רוב המחשבים הם עם אחריות לשנה ושמתי לב שממליצים לקנות את ה-DELL ומי באמת מביא את האחריות לפעמים שמתי לב שזה החנות עצמה יכול להיות? לגבי מערכת הפעלה אם אני קונה בלי אז זה מוזיל ברבה ? או שאני יכול להשתמש בזה לשידרוג המחשב ? (כי אני יכול לקנות Windows Vista Ultimate upg ב 139ש"ח דרך "הסתדרות המו…

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by blacklfag,

(מצטער שהשאלות אולי נראות אינפנטיליות, אבל ניסיתי לחפש את המידע הזה ולא מצאתי ואין לי דרך אחרת למצוא תשובות) 1. אם אני אקח מחשב נייד ואפרק לו את המסך, האם הוא עדיין יכול לעבוד בתנאי שאני אחבר אותו למסך שלי? כנ"ל לגבי סוללה (בתנאי שהוא מחובר לחשמל), המקלדת, וכל דבר אחר שלא נחוץ לעבודה בסיסית. השאלה שלי היא בעצם כזאת, אם אני אקח מחשב נייד ואפרק הכל חוץ מהלוח אם, מעבד, דיסק קשיח, זיכרון ואחבר אותו לחשמל - האם הוא עדיין יעבוד? 2. מה מחיר הגיוני למחשב נייד ישן (P3) עם מסך סדוק וסוללה לא תקינה? ראיתי במקום אחד שביקשו 600 שקל וזה נראה לי מוגזם. תודה מראש, מקווה שאף אחד לא יתעצבן מהשאלות האלו :-X

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  10. היי לכולם אני שוקל לקנות את הטאבלט הזה לצורכי לימודים (משיקולי משקל וגודל בהשוואה לנטבוקים, וגם המחיר שלו סביר לחלטין) ויש לי כמה שאלות: 1. איך הדפדפן מתמודד עם אתרים "מוזרים" (כלומר לא סטנדרטיים) ובעיקר כאלה עם כל מיני טפסים מקוונים וסרטונים? יש לי גלקסי אס והרבה דפדפנים שניסיתי (כולל אופרה מיני, דולפין, סקיי פייר והדפדפן המובנה) טובים רק לאתרים "רגילים" ולא מהווים אלטרנטיבה למחשב. 2. האם יש אפשרות לחיבור אביזרי USB שונים? (דיסק און קי/הארד דיסק, מקלדת, עכבר, טלפונים וכו') איך האנדרואיד 3 מתמודד עם זה? 3. איך המכשיר מתפקד בעיבוד תמלילים ושרטוט? מכיוון שהמחשב ישמש הרבה ללימודים אני ישתשמש הרבה בתחליפי וורד, אקסל ו PDF של האנדרואיד, ואולי גם בסטיילוס עם סוג של צייר או לוח…

11. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל אבל קצת מכביד (הרבה תוכנות פתוחות) המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. עכשיו גם הבנתי שזה נגרם בגלל שהמחשב משתמש בכרטיס מסך של אינטל ולא בכרטיס מסך של Nvidia. בדקתי גם בהגדרות צריכת חשמל והכ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by wooper,

היי לפני כמה ימים קיבלתי את הנייד מ notebook club מחשב נייד ראשון שאלותי הם א.לפי האתר המעבד הוא Penryn 45nm ובדקתי ב cpu-z והמעבד שמופיע שם זה merom 65nm ב.איך מומלץ לעבוד עם המחשב שהוא מחובר לחשמל ונטען או מנותק ג.אם המחשב במצב sleep האם עדיין חשוב שהוא יהיה מאוורר ולא סגור בתיק למשל תודה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Teknik,

שלום, 1. רציתי לדעת עם המעבד שלי עלול ליצור צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה. 2. יש גם גרסאות זולות יותר של הכרטיס, palit dual למשל, ולפי מה שראיתי ההבדל בעקרון ב clock speed וכנראה גם קצת בקירור. ההבדלים בין גרסאות יותר "חזקות" הוא 50-150mhz ב base ו boost. *השאלה היא - עד כמה זה מורגש במשחקים? או שזה זניח ואפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים ? זה המפרט שלי: i5-4590 16gb r9-290 4gb tri-x h97m-d3h fsp 650W FD R4 תודה מראש

14. Started by boogie,

האם כדאי לקנות מחשב נישא יד שנייה (כי שמעתעי שמלא פעמים מגלים שיש תקלות במחשב רק לאחר כמה זמן של שימוש) ואם כן אם איזה תוכנות אני יכול לבדוק את החומרה של המחשב? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  15. היי יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה את T61 מהאתר של LENOVO בארה"ב. אני קונה את המחשב עם הויסטה הבסיסי, אני יודע שיש כונן מחיצה לשיחזור המערכת למקרה שמשהו קורה. השאלה שלי כזאת, א. האם אני יכול לבנות מחיצה בעצמי כזאת עם ויסטה אולטימייט שיש לי כבר בבית, אני לא רוצה לשלם סתם כסף, ב. כמה זה קשה לפרמט ולהתקין את המערכת ידנית, ולהתקין את כל הדרייברים? (יש לי ידע רב במחשבים נייחים רק שלא התעסקתי עם ניידים אף פעם) ג. האם שווה להשקיע בIntel® Turbo Memory hard drive cache? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  16. אני מייעד את המחשב בסדר עדיפות ראשונה ללימודים לתוכנות כמו מאטלאב וכו׳. משחקים יהיו בסדר עדיפות האחרונה המפרט של הווסטרו שאני מדבר עליו זה זה עם הכרטיס ראם של 8gb, כרטיס מסך 2gb של ג׳יפורס וכונן ssd של 128gb ועם טאצ׳ סקרין. 1) כמה זיכרון נטו יהיה לי כשאקבל את המחשב ? והאם אתם ממליצים על שדרוג ל256 ssd? (סרטים ותמונות יהיו על כונן חיצוני) 2) מה לגבי האחראיות של המוצר במידה וארצה לשדרג לכונן הנ״ל? 3)המחשב יוכל להריץ סרטים של 4k ? (יש לי טלוויזיה שיכולה להציג תכנים ב4k) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by פתח הדביר,

בתקציב של 4000+- מחשב נייד של איזה חברה הכי כדאי לרכוש : Dell, Lenobvo או Asus? מהי הסדרה המובילה של כל אחת מהחברות הנ"ל? כדאי לרכוש את המחשב הנייד הבא בגרנד אדוונס בראשל"צ? איך המחירים? האם הם אמינים? תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום רב. יש לי שתיי שאלות למחשב הנייד GIGABYTE W468N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9031 האם המסך של הדגם הנ"ל מט או מבריק ? כמה זמן סוללה של 6 CELL תחזיק ? והאם אפשר לשדרג את הסוללה למשהו יותר חזק ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. כמה יעלה בערך ה ASUS UX50V ? האם הוא יהיה זמין בארץ?אם כן ,מתי? אם לא, מתי יהיה זמין בחו"ל אז? האם הוא עדיף על ה Asus M51VR-AS095E וה-U50VG ומהם ההבדלים המשמעותיים? איך המעבד Core 2 ULV SU3500 מבחינת ביצועים? תודה.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by alons126,

יש לי HP DV5 הסוללה מחזיק עליו בסיבות ה2 2.5 שעות איפו אפשר לקנות סוללה חזקה יותר (הכוונה 8 9 12 תאים) באיזור בילו סנטר ורחובות?מזדמן לי להיות באיזור.. אני מתכוון איפה שהו שם בסביבה.. שמעתי שWIN 7 משפר את זמן צריכת הסוללה. בכמה זמן מדובר?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. במידה ואני קונה GTX 580 או 590 איזה ספק כח יספיק לי אם אני מעוניין לחבר גם כ- 4 כוננים קשיחים + CDROM והדברים הרגילים 700W יספיקו? ושאלה נוספת האם מקלדת ועכבר אלחוטיים גרועים לגיימינג? אני ממש רוצה אלחוטי אך פוחד שלא יגיב טוב אם אפשר המלצות למקלדת של LOGITEC ועכבר שיספקו את הסחורה עדיף אלחוטיים ושמגיעים ביחד תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  22. Started by Ariels27,

שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים! ואני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני …

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by Ariels27,

שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים! ואני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לקנות חלקים חדשים ולבנות מחשב חדש שיעבור OC (אוברקלוק עדין), מהחלקים הישנים להרכיב מחשב נוסף. השימושים של המחשב החדש יהיו בעיקר הורדות, סרטי HD, אופיס ומשחקים. השימושים של המחשב השני יהיו בעיקר לאינטרנט ואופיס. כרגע יש לי את המפרט הבא: AMD 3500+ 939 עם קירור TT Big Typhoon (לא VX, הישן). Gigabyte K8N Pro SLI . 512X2MB DDR1. Nvidia Geforce 6800GS יעבור למחשב החדש מארז - TT Shark וספק HEC 480W ACE יעבור למחשב החדש. אני זקוק לקנות: מעבד, לוח אם, זכרונות (4GB), כ.מסך פשוט, מארז וספק פשוטים - כל זה עד 2050 שקלים. לגבי המעבד, קיימת אצלי התלבטות בין e7200 ל- e8200 בעיקר בגלל המחיר, מה אתם אומרים ? ולגבי הקירור, איזה קירור יהיה עדיף TT BigTyphoon הגדול והישן או A…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by Boris Chernikov,

אני חושב על לקנות מחשב כזה מאילת: http://ksp.co.il/?uin=20170 עכשיו יש לו מעבד מהדור החדש ראיתי אבל סוללה 4 תאים..כמה תעלה לי לקנות לו סוללה נגיד 6 לפחות ואם אפשר קישור לאיביי או משו כזה ועוד משהו, כתוב מאיץ גרפיNVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM Integrated Intel® HD Graphics 4600 מה זה אומר יש את המובנה ואת השני כאילו ? לא הבנתי איך המחשב הזה בכללי? ללימודים סרטים מוזיקה ושימוש יום יומי? משחקים בקושי אולי FIFA תודה מראש

• 7 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.