ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג. מכיוון שאני גר לא רחוק מאילת, אני יכול לקנות מחשב בלי מע"מ באילת ויצא שמחשב של 7K אני קונה ב6K. לדוגמא:http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=17293 מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר רגיל: מזומן שטרות: 6795 ₪ מחשב גיימר מאסטר בKSP - מחיר בלי מע"מ באילת: מזומן שטרות: 5808 ₪ זה המפרט שאני רוצה לקנות, אשמח אם תנו לי חוות דעת על המפרט הזה, מה להוסיף מה להוציא, ואם יש אפשרויות ומפרטים אחרים שתוכלו להמליץ לי שהם יותר טובים, אשמח לקבל אותם! מבקש שתבנו את המפט רק בKSP אילת בדף הזה: http://ksp.co.il/?store…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את המחשב שיתחיל לסחוב דברים עכשיו השימושים העיקריים שמצופים ממנו זה למשחקים ויש ממנו הרבה ציפיות זתומרת הוא אמור לסחוב עכשיו כרגע המערכת שיש לי כבר ישנה והיא זמנית אבל עד שאני יקנה (מן הסתם זה יהיה החופש של השנה הבאה כבר) כבר מתחילה להתפגר עכשיו רציתי לדעת מה עדיף לי לשדרג קודם או Kingston 512 MB DDRII 533MHZ או Gigabyte GF6200TC 256MB מה עדיף לי בנוגע לתקציב אז הוא לא גדול במיוחד משהו שרק יספיק להריץ על רמה טיפה ולא חייב על המקס' של ההגדרות התקציב ישתנה מחלק לחלק תלוי מה יהיה עדיף לי אה שכחתי במידה ואני ייקח בסוף שדרוג לכרטיס מסך אני כנראה יבצע לו גם OC
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד תקציב של 8000-9000 שקל שישמש אותי לפרזנטציות של משחקי תלת מימד. המשמעות היא כמובן כרטיס גראפי חזק. כמעט קניתי את הXPS של DELL אבל אחרי ששמעתי על התקלה בסדרת הייצור של NVIDIA ,אפשר לומר שניצלתי ברגע האחרון. אשמח לקבל המלצות ללפטופ כזה. תודה, רובי
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. המחשב מיועד לעבודה על אתרי אינטרנט כולל פוטושופ (ללא עריכות כבדות) ולעבודה משרדית - מסמכי אופיס, מיילים ואינטרנט 2. המחשב חייב להיות במארז כמה שיותר קטן וכמה שיותר שקט (אני יודע שזה מתנגש קצת) 3. חובה יציאת HDMI 4. אין צורך בשדרוג עתידי 5. המחשב צריך להחזיק לכמה שנים טובות לפחות 6. זהו 7. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, עוזר למכרה ברכישת מחשב נייד. תקציב 2.5 אלף +-. השימושים מאוד בסיסיים אני מניח ולכן לא דרוש כוח עיבוד רב. חשוב שהמחשב יהיה קל באזור ה1.5 ק"ג, מסך 14-15. בעל SSD לפחות 128GB. שקט ברמה סבירה לסטודנט שהולך להשתמש במחשב בכיתה לא יותר מזה. קנייה בארץ. לא מתוכננים שדרוגים או אוברקלוק. האם יש משהו יותר מומלץ מזה: https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=27360. בסך הכל יש לי ניסיון טוב עם המחשב הנ"ל, השאלה אם יש משהו יותר משתלם? תודה רבה, זאב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט למחשב שאני רוצה להזמין כבר מחר, אבל אשמח לקבל חוות דעת נוספות, במיוחד לגבי המסך וכרטיס המסך (לקחתי מסך 22 של samsung וכרטיס מסך עם 1024 מ"ב, אבל אני לא בטוח אם זה הכרחי לעומת המסך 22 של Asus וכרטיס מסך עם 512 מ"ב). המחיר הנוכחי של המפרט כולו הוא בערך 6800, אבל אם המסך והכ. מסך מוגזמים ואפשר לרדת לאופציה השנייה שציינתי מבלי שזה ישפיע יותר מדי, אז אני כנראה אעשה זאת. תודה רבה. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1399 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב עבור שימושים פשוטים (office, internet) ועריכת סרטי וידאו. אשמח לקבל מפרט במחיר 6000-6500 ש"ח (כולל צג LCD). קחו בחשבון שאין צורך בכרטיס גרפי כיוון שיש לי כרטיס ATI8000XL (שלהבנתי אמור להספיק לעריכת וידאו) תודה
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כרגע יש לי כיתת מחשבים שמותקן על המחשבים תוכנות חסימה, הבעיה עם זה שהתלמידים מסוגלים להפעיל את המחשב עם USB ולגלות או לאפס את סיסמת המנהל. חשבתי על פתרון של שרת טרמינל, האם יש שרת טרמינל שממנו אני יכול להוציא כבלים למסך ומקלדת עבור כל התלמידים?, האם יש עמדות גישה מנוטרלות שניתן לגשת איתם רק לטרמינל? ובכלל אם יש למישהו רעיון אחר אני ממש אשמח. אם אפשר בבקשה להיות ספציפים (לינקים) ולקחת בחשבון גם עלויות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חבר'ה, מה אתם אומרים על זה בשביל גיימינג למשחקים כבדים (FAR CRY, COUNTER STRIKE ואולי אפילו HL2)? AMD-Athlon XP 3000+(512k 333) ש"ח 830 NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 ש"ח 500 512MB Kingston CL3 ש"ח 620 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) RADEON 9800SE TV,DVI 128MB ש"ח 930 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) ש"ח 450 מארזים? ATX MIDI 400W usb,p.stab. ש"ח 180 סה"כ 3510ש"ח על זה אני מוסיף עוד צורב ב180ש"ח, ואת הציוד ההיקפי כבר יש לי. אז שווה? טוב? חזק? יעמוד במשחקים של היום ויחזיק לי כשנתיים??
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ההבדל היחידי באמת כין הכרטיס מסך של אינטל ה-X3100 לבין הכרטיס של ניבדה 8400GS הוא רק בהצגה של תלת מימד או האם גם אם ארצה לראות סרטי HD או כל תוכן וידאו אחר אני ארגיש הבדל באיכות ??? בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
המחשב שלי מגיע במאמץ משחקים וכדומה לטמ"פ של 75 מעלות. ניקיתי את המחשב מאבק וכדומה, אבל הקירור של המחשב אינו מספיק אף פעם, אני מחפש משטח טוב שאני אוכל להניח או להושיב עליו את המחשב הנייד שיתקרר, לא מזמן היתי משתמש בפתרון זמני בספר, אבל הוא חוסם פתחי איוורור בתחתית. נ.ב אם אתם מכירים משטח שהוא ישר ולא בצורה של "עליה" או רמפה כלשהי, אני לא אוהב כשהמחשב נדחף כלפי מטה כבר קרה לי עם משטח אחר שהוא פשוט החליק ונפל על הרגלים שלי.. למשל משטח שהוא פשוט ישר וגבוה מהשולחן תודה רבה חברים
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי, קניתי בעבר Lifebook AH530, והייתי מאוד מרוצה - כמחשב נייד שרוב הזמן הוא תחנת עבודה המחוברת למסך ומקלדת עשה את העבודה מצויין. השאלה אם כדאי להמשיך ולקנות את הדגם הבא שנראה יותר מתקדם וקל: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 (אגב, מישהו יודע מה המחיר הסופי אצלהם?) לשים בו SSD ועוד 4 GB RAM, והחיים יפים? שאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: פיתוח, הרצת מכונות וירטואליות (קלות), צפייה בסרטים, משחקי אינדי (קלים ביותר). * גודל מסך? 13", לשימוש ביתי בעיקר (מסך מבריק?) * רזולוציית המסך? HD מספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5-1.6 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איך המפרט הבא? תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E8300 2.83Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤793 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤459 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤265 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sapphire HD 3650 512MB DDR2 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤360 סה"כ: ¤2630 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2578 מפרט זה הורכב ב - www…
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי לי עם מעבד Q9450 מפוקס פיסי ( מבצע שהיה השבוע ב1050 שקלים במזומן ) עכשיו צריך : * לוח אם ( P45 ? ) * זכרונות ( 4 גיגה 800 ? ) * כרטיס מסך ( 9600GT או 3870 ? ) * מארז + ספק טובים * דיסק קשיח ( 320-500 גיגה בערך ) * צורב ( לא חובה תלוי בתקציב ) --- מטרות : המחשב יהווה תחנה ראשית בשבילי ויחובר לרשת עם סרבר 2003 שפועל כרגע ועוד שתי תחנות בקרוב , הכל למטרת למידה כל זה רץ כרגע דרך SBOX ויעבור דרך סיסקו בעתיד הקרוב . אני לא משחק למעשה על המחשב בכלל , אבל , מריץ וירטואלזציות , קידודי וידאו , גולש כבד ועובד בVPN ואם יוצא לי גם על קוד . המחשב מחובר למערכת קולנוע בחדר ובנוסף למערכת קולנוע נוספת בסלון ( בשני המקרים קול עובר קואקס דיגיטלי , המרחק לסלון כ10…
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ניתן לנצל את כל התקציב, רצוי לא לחרוג ביותר מ200 אם אין סיבה ממש טובה שימושים עיקריים סרטים וסדרות HD מעט מוסיקה כשמנקים את הבית בעיקר מישחקים לתווך ארוך יחסית ולחבר XBOX למסך והרמקולים שימוש תדיר משהו סביבות 2-6 שעות ביום וכמובן שיוריד רב הזמן שיהיה מידע לעבד... לא כולל מסך חשבתי על Dell U2311H או LG IPS236V גודל 22-24 מסך לטווח ארוך יחסית (ממישחקים בעיקר בשנה הקרובה עד סרטים וסדרות בתקופת הלימודים עוד שנה והלאה) המסך מיועד בעיקר למישחקי רשת וFPS השאר נשאיר ל XBOX לדעתי הגדרות גרפיות ניראה ראלי לכוון לבינוניות מחפש להריץ מישחקים על HIGH עם פילטרים היום ולרדת לMED עם קצת פילטרים אם בכלל עוד חצי שנה בערך אם לא יהיו הפתעות עם איזה DX12 מסך 22-24 רצוי לד והבנתי שפנל ISP…
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcaft 2, assisens creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p inch 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הי, אני צריך נייד לשימושים פשוטים (סרטים, גלישה וכדו'), לא חשוב לי משקל (הוא בעיקר יושב על השולחן בבית) ת מסך 14-15. מה דעתכם על זה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=VM-RD09-4371&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם! אז אחרי 4 שנים המחשב התחיל לגמגם והגיע הזמן למחשב חדש חייב את עזרתכם בבניית מפרט ואני מתכוון לנסוע לאילת לקנות אותו בשביל ההנחה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להשתולל על רכיב שהוא ממש יקר ולא נותן הרבה, בעיקרון זה מחשב לעבודה העיקר שיפעל כמו שצריך, אפשר לחסוך אפשר לחרוג, לא משנה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 שקלים ואפשר גם עוד אבל רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית/ עריכת וידאו/ תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…
-
- 41 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש אותי גם למשחקים (ברמה גבוהה) וגם לעבודה שוטפת. ציוד היקפי כבר יש ואין צורך להחליף אותו. אשמח גם לקבל הסברים על המפרטים שתציעו למי שיהיה כוח להרחיב טיפה. התקציב שיש לי לטובת המחשב הע בין 5000-6500, כמובן שהשאיפה היא לא לבזבז כסף סתם, אבל עם עוד קצת כסף יתבטא בפער משמעותי בביצועים, אני בעד.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 3000 שח, המחשב צריך לעמוד בחישובים של תוכנות כמו MATHLAB ן MATHEMATICA, וכמובן שיהיה מסוגל את כל שאר הדברים שאפשר להגדיר אותם כשימושי מחשב סבירים. אין לי שום העדפה בין AMD ל- INTEL אבל חשוב לי שהמחשב יספיק לי לשנתיים שלוש הקרובות של הלימודים. תודה........
-
- 17 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחשב לבת דודה שלי, לשימוש של אינטרנט, מעבד תמלילים, סרטים, מוזיקה אולי משחק פה ושם, לא משהו רציני. המחשב צריך לכלול מסך וצורב. וגם את כל שאר הציוד ההיקפי כמובן. אין העדפה לחנות מסויימת, אין צורך בהרכבה, לא יתבצע אוברקלוק כנראה. זהו פחות או יותר. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 האם כדי לקנות עכשיו או לחכות? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכי חשוב שיהיה טוב ללימודים במדעי המחשב בנוסף גם למשחקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ככל הנראה אילת או ארצות הברית 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אזור ספטמבר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וח…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4000 שקל למשחקים ולהרכיב אותו לבד. עכשיו אני רוצה להשקיע ב לוח אם! כרטיס מסך! מעבד! ואני לא יודע על מה ללכת בדיוק? ועוד שאלה באיזה חנות כדאי לקנות אייבורי או ksp ואם יש חניות אחרות זולות יותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
הכנתי מפרט בשביל חבר שלי עכשיו השימוש העיקרי במחשב שלו זה משחקים סדרות וסרטים ובלי OC מיותרים. התקציב שלו הוא עד 4000 ש"ח +- מקסימום 4200 ש"ח. אז הנה: תנו לי בבקשה הצעות לשיפורים אם אפשר לגבי הלוח אם כי הוא לא צריך SLI ולא מצאתי משהו אחר יחסית טוב וזול, הצעות התקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב פשוט לא מסך וציוד הקיפי הוא לא משחק בכל משחקים בגדול למין סוג של עבודה משרדית עדיף חנות מאישור חיפה בבקשה כמובן ללא אברקלול. הוא בעקרון רק אינטרנט וורד רק שיהיה מעבד חזק שלא יתקע לו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-