ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
תקציב מקסימלי 1300 חריגה עד 1500 שימושים צפויים אופיס, אינטרנט ומשחקים קלים, צפייה בוידיאו (לא דרושה איכות מקסימלית). אין צורך בציוד היקפי תוספת רצויה - 4GB זכרון. חשוב שישאר מקום לזכרון נוסף. אין צורך במערכת הפעלה חשוב שהחנות תיתן שירות בירושלים (או בגוש עציון). תודה
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? בין 13" ל14" (כמובן ש14.1" נחשב) בלבד. לא קטן מדי ולא גדול מדי וכבד... * משקל רצוי? שלא ישקול כמו 15.6" * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): עדיף שיהיה HDMI, אלא אם השידור בVGA יהיה זהה (למטה יהיה המשך) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB, פחות מזה אבל כבר לא יהיה * צורב DVD? לא חייב אבל לא למה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, כיוון שיש להם 3 שנות אחריות. אם מחשב מסויים יהיה עם שנת אחריות ועם הרחבה האחריות המחיר עדיין יהיה שווה את זה, אז אפשר לשקול. לא …
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המחשבים האלו. השימושים שלי הם לצפיית סרטי HD (בינתיים ללא חיבור לטלויזיה, אלא ע"ג המסך של הנייד). משחקים לא יהיו על המחשב הזה. גם לא Photoshop וכל זה. אלא יותר עבודה משרדית. אבל עם דגש ענק על צפייה בסרטים וטלויזיה DVB-T. כמו כן, הנני חובב טכנולוגיה ודיי קשה לי להתפשר על איכות. אז אני אוהב תמיד לקחת את ה-כי טוב. מחשב ראשון: Lenovo G570 מעבד: Intel i5 2410m זיכרון: 2G DDR3 הארדיסק: 320GB כרטיס מסך: ATI 6370m חיבורים: USB 2.0 / HDMI / VGA / E-SATA מערכת הפעלה: Free Dos אחריות: 1 שנים מחיר: 2850 ש"ח הוספה של אחריות ל 3 שנים - 350 ש"ח נוספים. סך הכל: 3200 ש"ח מחשב שני: Dell N5110 מעבד: Intel i5 2410m זיכרון: 4G DDR3 הארדיסק 640GB כר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב.! רציתי להחליף את המחשב הקיים ולרכוש מחשב חדש. השימושים העיקריים של המחשב הם עבודה יומיומית באינטרנט, סרטים,מוזיקה..ועריכת סרטים ממצלמת וידיאו דיגיטלית (מתחברת רגיל בUSB אין צורך בפיירוייר.) כמו כן אין כלל שימוש במחשב למשחקים. מבחינת תקציב, הייתי מעדיף מן הסתם שמחיר יהיה מינמלי, אך מבלי להתפשר על ביצועים בעריכה או על איכות. אשמח למענה בהקדם, כיוון שהמחשב הקיים כבר לא עובד וצריך לרכוש חדש בהקדם. תודה, אביב
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי מחפש מפרט באזור ה 1600 ש"ח גמיש לעבודה משרדית/מעט מאוד גרפיקה. לא כולל ספק/מארז. מפרט אינטל. בלי אוברקלוק לוח אסוס/Gigabyte עדיפות ל USB3/SATA3 בלוח. אני מרכיב בעצמי. רוב תודות
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי לנובו N100 3000 בן 4 שנים שנהרסה לו חצי מהמקלדת. "נהרסה" דהיינו הרבה מקשים תלושים ולא נמצאים כבר והרבה מאלה שכן נמצאים בכלל לא עובדים ולא מגיבים (כשאני כן צריך להשתמש במחשב הזה מדי פעם אני משתמש במקלדת USB חיצונית) שאלתי, האם קיימת בכלל אופציה כזאת להחליף מקלדת בלפטופים? ואם כן, זה משהו שאני יכול לעשות לבד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בניתי מפרט (אחרי חשיבה מרובה על כל חלק וחלק) השימושים: משחקים כבדים, משחקי רשת, גראפיקה ופייסבוק ועבודה משרדית בסיסית (להכין עבודות שזה OFFICE). תוכנות שאני ישתמש: Photoshop CS3, Dreamweaver CS3, Cinema 4D, 3DS MAX 9 משחקים שאני ישחק (חלק מהם): Crysis 2, Battlefield 3, DiRT3, Assassian's Creed Brotherhood (כל המשחקים על HIGH, כי הבנתי שהכ. מסך והמעבד ממש טובים חח) זה ירוץ על Win7 64BIT (לא לוקח סיכון עם XP 64BIT ) זה המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co…
-
- 43 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב די ישן, בן 4 שנים לפחות. יש לו לוח אם P4M890 של MSI, ומעבד Dual Core 2.8 משו... בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את המעבד על הלוח האם, איך אני בודק (או אולי מישהו יוכל לבדוק בשבילי ופשוט לומר לי) איזה מעבד הכי מתקדם אפשרי לשים על הלוח אם הזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
משתמש בעיקר בIDE's כמו ויסואל סטודיו אכליפס וכדומה.. כמו כן משחקים לפעמים במשחקים כמו assassin creed באיכויות גבוהות. אין צורך ברמקולים מסך עכבר ומקלדת. המחשב צריך להיות שקט 8 בסולם של 10. אין צורך במערכת הפעלה. תכננתי לקנות מKSP אבל כל המלצה תתקבל. חשוב לשמור על אופק שדרוג.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי כמה ימים שאני משוטט ומנסה להתאים לעצמי מפרט אני ממש מסתבך ואשמח לעזרה, אני עדיין מתלבט בין i3 לבין X3 ואשמח לדעה לגבי זה בנוסף , אני צריך יציאה אופטית לסאונד ואני מעדיף כרטיס מסך חיצוני. אני לא זקוק לכרטיס טלוייזיה וכדומה המחשב ישמש נטו לניגון סרטים , יהווה סטרימר לסוני 3 ויהיה המוריד הראשי של הבית (טרה דרוש) תודה רבה על העזרה !!
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וחשוב לי שייהו בו את התכונות הבאות: 1) מסך בגודל 13 -14 אינץ לא יותר. 2) שיהיה קל, שלא ילך לי הגב שאני סוחב אותו. 3) שיהיה חזק שיהיה מסוגל להפעיל ברקע גם מסמכי office גם אינטרנט וגם פוטושופ מבלי להיתקע. זהו בגדול אשמח להמלצות שלכם ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הבנתי שלמחשבי DELL יש פונקציה יחודית במערכת ההפעלה שמאפשרת ניטרול טעינה, מה המצב בשאר החברות ?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
•שלום, אני מתכוון לקנות כרטיס מסך ומעבד כדי אחר כך לבחור ולקנות לוח המתאים למחשב ושאר הרכיבים, אשר יתנו ביצועים טובים לתוכנות הבאות : 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - התקציב המקסימלי עד 4000 שקלים , כולל כל הרכיבים (כרטיס מסך , מעבד , לוח וכו' ) . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה,)? - רמת השימוש בתוכנת SolidWorks עד 500 חלקים להרכבה . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 1. SolidWorks 2010 2. cosmos 3. Labview10 4. Matlab ב) …
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עומד בפני רכישת לפטופ למטרת לימודים (ובכלל גם קשר עם הבית) יש לי 3 דגמים שונים וחברות שונות ואני צריך את עזרתכם במה לבחור התקציב כ3000 ש"ח המטרה: סטודנטיאלית ממוצעת + בקשות מיוחדות - אין יותר מדי כרגע, מלבד אחריות בינלאומית (שתתפוס באיטליה) הראשון: Lenovo Z370 לפני שאתם קוטלים את הלנובו - מדובר בדגם מסדרת Z ולא G - דגמים הרבה יותר אמינים ואיכותיים http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12671 הוא עם i5 סנדי ברידג' ו4 ג'יגה זכרון אני יכול לקבל אותו ב3100 כולל שנתיים אחריות בינ"ל השני: Toshiba L635 133 מעבד עם i3 ו3 ג'יגה זכרון. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10485&perur=2&t=1&c=339 אחריות בינלאומית לשנתיים אני יכול לקבל אותו גם ב3…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על LG C500? צרכים: כאמור בסיסיים. חשוב במחשב: מהירות (אני עצבנית נורא), מצלמה עמידה בלחץ (אני מדברת המון דרך כל האפשרויות שיש ברשת והמצלמה תעבוד נון-סטופ). למה הגעתי דווקא אליו? נמצא במבצע של פלאפון ואני אוהבת הכל כלול. מערכת הפעלהגרסה מקורית של Windows® 7 Home PremiumמעבדIntel® Core™ i3-370M(2.40GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ i3-350M(2.26GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ P6000 (1.86GHz), Smart Cache(Shared L3), 3MB, 35Wמערך שבביםIntel HM55זיכרון המערכת1GB~ 4GB DDR3 1066MHzIntel® Turbo Memoryללאצג15.6" (39.5 cm) HD(1366*768) w/ LED BacklightגרפיקהIntel GMA HDדיסק קשיחמקסימום 500GBכונן אופטיDVD Super Multiתקשורתאלחוטי"I…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מתוכנן להחליף מחשב קיים, כך שרוב החלקים כבר קיימים. (מארז, ספק 400W (אם יספיק), מסך CRT איכותי מאוד, וכל השאר) לא יהיה OC בשום שלב. Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 GigaByte ATI Radeon 5850 Overclocked 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪749 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1220 MSI H61MU-E35 B3 H61 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.c…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם? אני חדש כאן ולא כל כך מבין בכל המפרטים והדברים הטכניים של המחשב וכו... ראיתי שישנם מספר מפרטים מומלצים למחשב, המחשב הולך לשמש אותי בעיקר למשחקים אך בנוסף למעט עבודה בPhotoshop, אבל בעיקר למשחקים - 95%. ראיתי את המפרט המומלץ הבא: מעבדAMD Athlon-II X3 450 3.2Ghz גרסת BOX390 לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2280 זכרונות1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת220 כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ190 כונן אופטיBasic DVD-RW, SATA100 כרטיס מסךATI (Sapphire Xtreme) HD5830 1GB GDDR5600 מארזHEC 66RC190 ספק כחEnermax NAXN 450W220 עכשיו זה מפרט מומלץ ב2200 למחשב משחקים - האם המפרט אכן טוב או שאפשר לשפר / להחליף משהו לפי הצרכים שלי?…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע לידי DELL LATITUDE D420 עם בעיות תצוגה. בהירות המסך נמוכה מאוד ושום משחק עם ערכי הBRIGHTNESS של הביוס או מקשי הFN לא עוזרים. כאשר אני משתמש בביוס ישנם 8 ערכי BRIGHTNESS וכאשר אני מעלה מ1 ל8 הבהירות עולה ויורדת (לדוגמא במעבר מערך 3 ל4 הבהירות יורדת ופתאום עולה קצת ב5 וכו') איזה חלק גורם את הבעיה? המחשב כמובן אינו באחריות אך אין לי התנגדות לנסות לתקן אותו לבד (המחשב שאני כותב ממנו הוא מחשב ששיפצתי חזרה לשימושי).
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיעמוד בכל המשחקים שיוצאים כיום, ובמהירות. במפרט תביאו כרטיס מסך וספק כוח חלשים וזולים כי אני מעביר אותם אל המחשב הישן (שיש לי כרגע) במקומם אכניס את מה שיש לי - כרטיס מסך - 5770HD וספק כוח -620 של סוניק. גר במכרז - ראשון לציון, רחובות, לא להביא לי ממקומות רחוקים מזה. רזולוציה שברשותי - 1920x1080 לא מעוניין בOC(אין לי מושג מזה) שקט 6. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?? אין לי סכום מוגדר, פשוט לנסות כמה שפחות אלא אם כן זה מוביל לשיפור ניכר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?בעיקר משחקים, אולי גם קצת גלישה באינטרנט אם זה משנה... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים, יום יומי... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קי…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של msi ex600 המחשב כבר מאוד ותיק ועבר המון , וחלק המציר של המסך נשבר לי . כבר חודשיים שאני מחפש חלפים למחשב הזה הפכתי את האינטרנט וכלום , הכי קרוב שמצאתי זה מסגרת למסך שלא ממש עוזרת לי . הלכתי גם לאייבורי והם אמרו לי בגלל שהמחשב לא מיוצר כבר אין ולא יהיה להם חלפים לקוסמטיקה בשבילו , והנציג הציע לי קנה מחשב דומה ונחליף לך . בקיצור אני די נואש מחשב כמו שלי משומש עולה המון כסף וההחלפה תעלה עוד 300 שקל . פשוט חבל . למישהו יש איזה לתת לי ? אולי מקור שמתעסק עם מחשבים תקולים ? [ תודה מראש אבי .
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי טלויזיה 40' סמסונג שתומכת בFULL HD אני רוצה לקנות מחשב הכי פשוט שיש שמפעיל סרטי FULL HD בצורה טובה ולא מקרטע כמה זה יעלה לי?..המחשב יהיה קבוע ליד הטלויזיה. האם המפרט הזה יריץ סרטי FULL HD בצורה טובה?..(ושיהיה לו יציאת HDMI לחיבור לLCD) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= תודה, אשמח למפרט טוב שיכול להרציץ FULL HD ולא יקרטע, במינימום מחיר.
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים בתקציב של 2000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. אם התקציב לא מספיק למחשב שיריץ משחקים שיוצאים היום בבקשה תגידו לי מראש ואל תרכיבו מפרט. עדיף כמה שיותר שקט. ואני גר בחדרה אז עדיף מפנדה או מאייבורי תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
להלן השאלון שמפורסם בנהלים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לעיתים מאוד רחוקות), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3. לא גדול יותר ולא מיני. * משקל רצוי? כמה שפחות עם מסך 13.3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש. רוב הזמן אני עם חיבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו). HDMI. * בלוטות? רצוי שיהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא כזה חשוב. בכל מקרה אין מחשבים עם פחות מ320GB היום. * צורב DVD? לא כ"כ חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיפה אחריות לכמה שיותר זמן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, DELL. הסתכלתי על VOSRTO V130 של DELL. האם למישהו יש השגות לגביו, חוץ מזמן סוללה? תודה והמשך…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-