עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rust,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב עבור אמא שלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט, אופיס, אולי משחקי פלאש) ובנוסף ייתכן חיבור בעתיד לטלויזיית HD. המטרה שלי היא שיחזיק לפחות 3-4 שנים בלי שאצטרך לטפל בו כל חדשיים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000, לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב? שימוש ביתי בסיסי. ייתכן חיבור לטלויזיית HD בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמו…

2. Started by IDan2013,

שלום! קודם כל,אני מצטער שאני פותח עוד דיון לאחר אינספור דיונים שנפתחו ע"י. כמו שניתן יהיה לראות, התקציב השתנה וגם מספר רכיבים, לכן פתחתי דיון חדש בשביל שיהיה מסודר ומאורגן. זה יהיה המפרט הסופי בעז"ה תקציב: 6.3K. חריגה: עדיף שלא אבל במידת הצורך אז 100-200 שקל., לנצל הכל או מלחסוך?לא להתפשר על חלקים אבל גןם לא צריך אוברקיל. שימושים: גיימינג כבד - BF3/4, CS, PES , FIFA, NBA וסימולטורי טיסה למיניהם. תיכנות - VISUAL STUDIO כרגע ובעתיד אעבור לסביבות פיתוח יותר מיתקדמות ודורשות כנראה. עריכה - מידי פעם אשתמש בתוכנות עריכה ועיצוב כמו PHOTOSHOP ועוד דברים בסיגנון, זה לא משהו תדיר ככה שאין דרישה מיוחדת. המחשב מיועד להריץ משחקים ותכנים אחרים באיכות …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, אינטרנט,סרטים בHD virtualization ויריץ לינוקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי?יש צורך בשני מסכים, FULL HD, אלו לדוגמא: U2312HM 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 המחשב בסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן אבל אפשרי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה בחנות, ללא תוכנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

4. Started by itamsh,

שלום, לאחר שוטטות ענפה בחנויות ובאינטרנט הבנתי שהלנובו e330 יתאים לי בול. רק שאני מתלבט בין שני דגמים: 1)הדגם עם i5-3210 2)הדגם עם i3-3120 האם ההבדל במחיר(כ300 ש"ח) זניח בהשוואה לכמות האיכות שאקבל בi5? ושאלה נוספת: האם זה מקובל להחליף בחנות את הכונן לssd? ודבר אחרון,שאלה כללית- ההבדל בין המעבדים היכן הוא נראה?(האם הוא משפר את המהירות כמו ssd?) אם השימושים העיקריים הם אופיס האם ארגיש הבדל בין המעבדים? ואם תגידו שבהפעלת משחקים זה מורגש והלא הכרטיס מסך בכל אופן לא מיועד למשחקים?! אשמח לתשובות איתמר

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  5. שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב לבן-דוד שלי המיועד למשחקים, התקציב לא גבוה אבל בהתחשב שהוא ללא כרטיס מסך וציוד הקיפי הוא לא רע 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך למרות שהתקציב דחוק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 22Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by tot5,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואולי תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם י…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, AC4, COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by RazKaziRo,

שלום, נתקלתי ב2 סוגי הכרטיסים הנ"ל [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]535 שח http://ksp.co.il/?uin=15283 [h=1]Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 [/h]425 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=13485 רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בניהם מדוע יש הפרש מחירים כלכך משמעותי? שמתי לב לנתון שנקרא Unbuffered - בדגם ה blue האם הוא רלוונטי לנושא? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

המחשב מיועד לגיימינג. אין צורך בציוד היקפי. התקציב הוא 4000 עם חריגה של 300 ש"ח. אל המחשב יחוברו 3 דיסקים קשיחים + 1 SSD. מעבד: [..] INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - TRAY ₪932 לוח אם: [..] GIGABYTE G1.Sniper B5 ₪546 זיכרון: [..] CRUCIAL BALLISTIX SPORT 8GB KIT (4GBX2) DDR3 1600 - זמין במלאי ₪430 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE R9 280X OC 3GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪1353 מארז: [..] FRACTAL DESIGN CORE 3000 USB3 ₪397 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W - MODULAR - זמין במלאי ₪468 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ₪143 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4325 …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shimronfio,

כמה שווה היום המחשב שלי למכירה? כולל המסך וכולל וינדוס 7 64 bit מקורי.

11. Started by Fir3^StorM,

מחפש חיה כזו. מתכנן לקנות בארה"ב במהלך נובמבר. עוד דרוש 8GB RAM ומעלה, ו-SSD 128GB ומעלה או אפשרות להחליף בעצמי את ה-HD ב-SSD (אני לא יודע אם בכל המחשבים הניידים זה אפשרי..?). חובה מקלדת טובה. אני לא הולך לשחק משחקים אז אם יש כרטיס מסך מפלצתי בפנים זה קצת בזבוז. בינתיים מצאתי רק את Gigabyte P34G ו-Lenovo L440. מכירים עוד? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by aviv70,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Zeev86,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by YEAL23,

שלום חברים מקוה שאני בפורום המתאים לשאלה זו. קניתי לפטופ של דל המגיע עם מערכת הפעלה של לינוקס (למה מגיע עם המערכת הזו? בדר'כ לפטופים מגיעים ללא מערכת הפעלה או עם ווינדוס?) בכל מקרה, רציתי לדעת איך אפשר למחוק ולהתקין ווינדוס עליו? האם לפרמט אותו כפי שעושים בפירמוט רגיל? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מעוניין בהמלצה למחשב נייד שישמש בכיתה לכתיבה . דרישות בעיקר אופיס וזמן סוללה ארוך ככל שניתן עם ניידות. התקציב - עדיף נמוך ככל שניתן בלי להתפשר יותר מדי עם הדרישות * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? ממגבלת הגודל 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי נסיוני עדיף מאט, פחות השתקפויות ניאונים וחלונות במסך. * רזולוציית המסך? מה שמקובל, לא על זה תיפול הקניה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא יודע מה מקובל, הכי נייד שאפשר במגבלות התקציב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, ככל האפשר. 5-6 שעות - יום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI רצוי לחיבור לטלויזיה בשביל הכיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD סביר 500G…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oshrinuri,

שלום, אבא של ידידה שלי חוזר מארה"ב בעוד פחות מחודש, ואני חייב לקנות אולטרה בוק חדש בדחיפות. רציתי לשאול - מה דעתכם על הדיל הבא: http://www.bestbuy.com/site/ideapad-yoga-2-pro-ultrabook-convertible-13-3-touch-screen-laptop-4gb-memory/1817272.p?id=1219065402127&skuId=1817272&st=yoga%202&cp=1&lp=1 אני סטודנט להנדסה - מחפש נייד קליל, לשימוש כללי (לימודים, צפייה בסרטי HD, גלישה וכדומה). האם משתלם? ואילו לא, על איזה מחשב הייתם ממליצים? ה-ATIV 9 Plus פשוט יקר מדי. חשוב לציין שאני מחפש מחשב עם backlit keyboard.. חשוב לי נורא. מעדיף גם מעבדי Haswell וFHD. תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by amitr,

מה נשמע קראתי את הנעוץ על יבוא ניידים מחול, הוא לא מעודכן ולא ברור כל לא הבנתי מה זה בעצם רליסר, איך אני יוצא איתו קשר ובאיזה לבחור. הנעוץ ישן וכתוב בו שבארץ לא לוקחים מכס רק מע"מ על מחשבים ניידים, זה עדיין ככה? איפה בדיוק ומתי ולמי אני משלם את המע"מ? אשמח לדוגמא. אני רוצה לקנות מחשב של alienware מאוד מסויים, ראיתי שב EBAY גם עם המשלוח והכל זה יוצא הרבה יותר זול ממחשב דומה בארץ, אבל אני יכול דרך DHL פשוט לשלוח את זה מEBAY לארץ ? בקשר לאחריות אני פשוט אשאל את DELL ישירות זה לא בעיה, הפרוצדורה של הקניה והמשלוח לא ברורה לי. תודה על העזרה עריכה: מטרות המחשב? - אנימציה ותלת מימד כבד. המון פוליגונים על המסך. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כמה שיותר גדול, אם י…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני לא יודע בדיוק איפה אני אמור לרשום הודעה זו , אם אתם יודעים ויכולים להעביר אז בכיף ... התכונות שלו הן כדלהלן : מפרט טכני מעבד: Intel core i5 4440 3GHz מערכת הפעלה: Windows 8 זיכרון: 8GB DDR3 אכסון: 1TB 7200 RPM כונן אופטי: צורב DVD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 640 4GB סאונד: High Definition Audio 7.1 קישוריות: Wi-Fi b/g/n כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים מימדים: 38.5 ‏X 17.6 X‏ 36.8 ס"מ (א X ר X ג) משקל: 6.86 ק"ג חיבורים 2 X USB3.0 4 X USB2.0 1 X Audio in 1 X Audio out X 1 Analog Audio in X 2 Analog Audio out 1 X DVI 1 X HDMI 1 X Display Port קורא כרטיסים 6 ב- חוות דעת , כבר קניתי אותו ... עלה 3,696 ש"ח עם המסך 4200 ככה מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Yotam.B,

היי, אני בהתלבטות לגבי קניית מחשב חדש. ראיתי את המקבוקים החדשים והם מדהימים והייתי כבר קרוב לקנייה והגעתי למסקנה שלא אזדקק לזה אז החלטתי ללכת על מחשב PC באותו טווח המחירים - 5000 ש"ח. כשהתחלתי לחפש מחשב חדש די הייתי נעול על DELL כי איתם יש לי הרבה ניסיון והם אף פעם אף פעם לא איכזבו אותי ! אבל לפתע גיליתי גם את מחשבי ASUS ורציתי לשמוע ממכם קצת חוות דעת על המחשבים שלהם. ראיתי את הדגם המדהים הזה: http://ksp.co.il/?uin=19823 אני חושב שנותן תמורה די יפה למחיר שלו. אני מתכוון כנראה לקנות אותו באילת שם המחיר הוא: 5076 ש"ח. יתרון גדול ששמתי לב הוא שהוא מגיע עם 8 ג'יגה בסלוט אחד - זה אומר שבעתיד אם אזדקק אוכל להרחיב לו זיכרון על הסלוט השני גם. נכון? אבל שוב - אין לי בכלל נ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Vafel,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב עבור צלמת שתשתמש בו לניהול ועיבוד התמונות שהיא מצלמת לחלופין אשמח גם לדעת אם לדרישות אלו מומלץ לרכוש IMAC 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד וניהול תמונות , לפעמים גם וידאו עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom Photoshop Premiere -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" IPS LED , חשוב מאוד שיהיה מסך איכותי (כמו של IMAC לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

21. Started by maordor8,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי דעתי לנצל או לחסוך לעוד ציוד גיימינג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית,צילום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

22. Started by mMmSaK,

שלום לכולם (: רציתי לדעת כמה באמת ישפיע להוסיף מ 4GB 1600 ל 8GB פשוט להוסיף עוד.למשל במשחק CRYSIS 3 זה עובד נורא נורא לאט עד כמה באמת משפיע ה RAM על מהירות המשחק?! זה יעזור לי או משהו כזה או שזה ישאר ככה? הכרטיס מסך- 7790 1GB DDR5 ומעבד- I5 HASWELL 4430 3.0GHT

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shastone,

שלום רב, מעוניינת לקנות מחשב נייד (כנראה אולטרה בוק) שישמש בעיקר לעבודה על תוכנות אופיס (מצגות, אקסלים וורד). צריך להיות קל וחזק (העלאת הרבה תוכנות במקביל). מצרפת את השאלון מטה. תודה מראש, שרון * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 ומעלה. מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpa…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by shmulike,

ראיתי שכבר מטפטפים מידי פעם מחשבים עם מעבד Haswell יש לי 3 שאלות 1) ראיתי שיש רק מעבדי U, אולי רק 3 עם מעבד M. האם אמורים גם להגיע מחשבים עם מעבד 4200M בזמן הקרוב? או שלמעבדי M לוקח הרבה יותר זמן להגיע מאשר מעבדי U (שאני לא מבין שום סיבה לכך) 2) האם יש הבדל בצריכת החשמל בין i5-3230M לבין i5-4200U? לפי האתר http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200M-vs-Intel-Core-i5-3230M צריכת החשבמל שלהם היא שווה. האם זה אומר שאם יהיו שני מחשבים זהים (גם מבחינת סוג הסוללה) זמן העבודה שלהם יהיה שווה? 3) צריך השוואה בין 2 המחשבים מבחינתת ביצועים. אני הולך להריץ עליהם בעיקר תוכנות גרפיות לשרטוט כמו SolidWork, Cad הראשון: http://www.hvr-plus.co.il/Product/64641/Dell-Inspiron-N3537-I7-4500-…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Ran Ventura,

היי, לאחרונה גיבשתי מפרט סופי למחשב לאחר סקר שוק והתעייצויות. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/31a4xswv תודה מראש

• 6 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.