ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט עד 5500 ש"ח שחקן מתחיל , משחקים כמו fifa .... עבודת אינטרנט. כמובן עם מקלדת ועכבר . אני צריך מפרט אחד עם מסך ואחד בלי מסך. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המפרט הבא לעבודה משרדית? מעבד TRAY AMD ATHLON 64 2800 + SOCKET 754 לוח אם Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard זכרון SAMSUNG 512 MB 400 ORGINAL מאוורר למעבד Zalman CNPS7000B-Cu Cooler for PIV/AMD דיסק קשיח W.D. SATA 80GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך מובנה מארז לא משנה... Keyboard and mouse Microsoft wireless multimedia keyboard+mouse הכל ביחד 2000.... בלי המקלדת והעכבר אני חושב.... איך זה?? תודה מראש, ניר.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר למחשב שישמש כתחנת מולטימדיה בבית (מחובר לטלויזיה): מארז: Coolermaster Elite 120 Advanced HTPC ספק כוח: FSP 400W לוח אם: ASUS H81 PLUS מעבד: Intel Dual Core 3220 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 X 2 כרטיס מסך - Gainward Nvidia GeForce 610GT דיסק קשיח - Seagate 2 TB 7200 3Y צורב - DVD X 24 LG כרטיס רשת אלחוטי TP-LINK עד 150 MBps מחיר - 2500 ש"ח חשוב לי שיהיה גודל מארז קטן ככל האפשר, כי אני מתכוון לאחסן את המחשב בארון בסלון. כתוצאה מכך אני חייב גם אוורור מסיבי של החלקים, והמארז הזה מגיע עם 2 מאווררים מובנים. מה דעתכם? האם המפרט תואם את צרכיי או שאני יכול להוריד קצת ברמה ולהוריד במחיר? אני רוצה להישאר עם המחשב למשך 5 שנים לפחות... תודה רבה וחג שמח! עמית
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכנ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 - 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עיקר השימוש במחשב יהיה גלישה באינטרנט, אך אני מעוניין להריץ משחקים כבדים(crysis cod) ולצפות בסרטי HD. המסך של המחשב הוא מסך 19 (מקסימלי 1280x1024) אבל אני מעוניין גם לחבר את המחשב למסך טלוויזיה גודל 32 ( 1366x768) בכדי לראות סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 ( שלא יהיה רועש מדי כי הוא נמצא בחדר שינה) 7. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב שנועד להריץ משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. הכל חוץ ממסך. שהמקלדת, עכבר ורמקולים יהיו בסיסיים אך איכותיים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD וזהו.. כרטיס קול כמובן Onboard. 5. האם יש לכם העדפה לחברה…
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחשב נוכחי בן 8, מקרטע בהצגת יוטיוב ברזולוציות גבוהות. נדרש להחליף. שימושים - מחשב HTPC - סרטים ב-4K, יוטיוב ברזולוציות הכי גבוהות שניתן, הורדות. לעיתים נדירות שימוש באופיס. לא ייעשה שימוש בכרטיס מסך חיצוני. על מה אני לא מוכן להתפשר: כרטיס רשת, מינימום 2.5GB. חיבור HDMI אחד לפחות. מפרט 1 : Gigabyte B660M D2H DDR4 + Intel Core i3 12100 +ביחידה אחת DDR 4 32G = עלות כ-1350 שקל. מפרט 2 : Gigabyte B660M GAMING X + Intel Core i5 13400 +בשתי יחידות Corsair DDR 5 32G = עלות כ-2400 שקל. יכול לקנות את היקר יותר אבל השאלה האם יש טעם ? האם המחשב החלש יותר יחזיק 5 שנים קדימה עבור השימושים שהוזכרו מעלה ? …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי מחשב הפועל על מעבד 3GHZ וכרטיס מסך 7800GS וזכרון קשיח של 70GB כך שאפילו בתקציב הנ"ל אני ארגיש הבדל עצום. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אנא לא לחרוג (התקציב כבר בחריגה) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סדר העדיפויות שלי הוא: 1. גיימינג 2. סרטים בהפרדה גבוהה 3. גראפיקהפוטושופ) 4. תכנות (ויזואל סטודיו) המחשב לא ישמש לפרנסה אלה כתחביב. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? World Of Warcarft, Age of Empires III, Empire Total War * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אינני מתכוון לעבור לויד…
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי שני דברים בנוגע למחשב הזה: כמה המחשב חזק למשחקים ובכלל? איך איכות המסך שלו לצפיית סרטים? אני רוצה בנוסף למחשב עצמו לרכוש תחנת עגינה ולחבר אותו בבית למסך רגיל שאוכל לשחק בנוח, אשמח לדעת איזו תחנת עגינה במחיר סביר תעשה את העבודה? תודה רבה לכם.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 4,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית פשוטה(המקסימום יהיה פוטושופ שגם הוא צריך לרוץ מהר מאוד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. אני הולך לשחק על ה-LCD שלי FULL-HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב: 24 אינצ'. מסך…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שיתפקד טוב ולא יקרטע בתוכנות פלאש, פריימייר, פוטושופ. עיקר התוכנות שאני משתמש בהם והכי חשובים לי. * מטרות המחשב: סרטוני אנימציה, עריכה בפרימייר, עיצוב ואיור דיגיטלי * גודל המסך? 15.6 מאט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? USB3 לפחות 2 יציאות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSHD/SSD לווינדוס נראה לי שgb128 יספיק. ו1 TERA למשני. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * הא…
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום! אני כרגע בארה"ב ואני ממש רוצה לקנות נייד... אני כנראה קונה מסרקט סיטי ובטווח הזה אני יכול לקנות מחשב עם מעבד AMD מסדרות X-60 עם מעבד 2.0 או 2.2GHZ או אינטל בינוני עם מעבד 1.6... אני ממש מעוניין במסך 14 אינץ אבל לא יתנגד אם המחשב ממש טוב מסך 15.4.. בטווח הזה אני יכול רק HP ורציתי לדעת האם הם טובים? http://www.circuitcity.com/ssm/Laptop-computers/sem/rpsm/catOid/-12963/N/20012961+20012963+40001085/link/ref/rpem/ccd/categorylist.do אלו המחשבים שיש ל CIRCUTCITY של HP ואני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור את המחשב הטוב ביותר בפחות מ 1000$ או שפשוט תגידו לי מה עדיף AMD חזק או אינטל בינוני... בנוסף יש את המחשבים הבאים בBESTBUY של DELL עם מעבד AMD או אינטל מה אתם אומרים עליהם: h…
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב מפרט. תגידו לי אם הוא טוב ואם אפשר להוריד קצת מהמחיר (אם זה כרוך בקניה דרך אתר אחר זה גם יהיה טוב). מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤937 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5T צורב Samsung SH-S223 X22 SATA D…
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הנחשב ישמש להרבה תחומים- עבודה על תלת מימד, פוטושופ, visual studio, מכונות ווירטואליות, עבודה עם מנוע unity, ודוטה 2 אין העדפה לגודל מסך מסויים אבל יותר לכיוון של מסכים גדולים. רזולוציה fhd מבחינת דיסק קשיח אני אצטרך הרבה מקום, ולדעתי אני אצטרך להתפשר יותר מידי על ביצועים כדי לקבל גם ssd וגם hdd, תקנו אותי אם אני טועה אין צורך במסך מגע/מסתובב/כל גימיק כזה או אחר אין צורך בכונן אופטי סוללה נמצאת בתחתית סדר העדיפויות, אבל כמובן שאני אשמח לכמה שיותר. אני נתקלתי בלנובו y50-70, אבל הבנתי שכל הסדרה סובלת מכמה חסרונות מאוד משמעותיים- מסך זוועתי, וייפיי חלש והקשיח ההיברידי גורם לעיתים ללאגים. הדגם שהתמקדתי בו הוא 5944-0995 http://ksp.co.il/?uin=26532 אני מוכן להתפשר על מפרט חלש י…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לסטודנט המתחיל לימודי הנדסאי תו"נ במגמת IT, שימוש כללי + אופיס כולל אקסס וכתיבה לאקסל + קצת לימודי תיכנות + קצת בסיסי נתונים וגם קצת תוכנות יעודיות כמו תוכנת ERP בתחנה בודדת (וגם כאמולציה למסוף למחשב מרוחק). קצת להנות מסרט מדי פעם. כהחלטה אין נטיה למשחקים עתירי גרפיקה וכד' . רצוי מקום קניה אחד לכל המערכת. אפשר RSM.CO.IL כי זה קרוב לבית. התקציב בכותרת רק לקופסה והתוכן שלה, בלי מקלדת/עכבר/מסך וכיוב"א. המחשב יהיה בחדר העבודה בבית כך שהשקט פחות קריטי כמו בחדר שינה או מחשב לקולנוע ביתי, שיקול ברמת עדיפות בינונית. צפי אורך חיים שימושי עד החלפה 4 שנים. חשבתי שאין לו צורך לרוץ למעבדי i וניתן להסתפק במעבד C2D או C2Q משיקולי עלות מול תמורה ועצם הצורך בהתחשבה ביישום הצפוי. מכא…
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כרטיסי מסך : Sparkle nVIDIA GeForce GTX 460 1024MB DDR5 PCIe X2 SLI מארז thermaltake spedo advance מעבד Intel I7 930 לוח אם: פה אני צריך עזרה אני רוצה רק ASUS , עם ציפסט X58 , אבל הבעיה שהם יצאו לפני חצי שנה שנה , והלוחות לא תומכים Usb 3 ולא Sata 6gb אני לא מוצא דגם P6 כלשהו שתומך בשניהם יש רק את P6X58D Premium אבל הוא יקר ספק כוח : OCZ700GXSSLI 700W הארדיסקים : יש לי כבר 320GB בנוסף אני יקנה WD 2TB 7200 64mb ssd 80gb OCZ Vertex 2 לווינדוס בלבד. זיכרונות פיזיים : מתלבט בין : G.SKILL Trident+ Turbulence II 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz(PC3 12800)- Cas Latency: 7 Timing: 7-8-7-24 לבין Kingston HyperX 24GB (6 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600mhz
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מוגבל ע"י הטלוויזיה (CRT בת יותר מ6 שנים) לחיבור composite ולרזולוציה מקסימלית של DVD. לכן, המחשב לא צריך להיות חזק (הרי 720 על 480 לא צריך להוות בעייה). מצד שני, המחשב חייב יציאה S-video שקל להמיר לcomposite, יציאות אחרות צריכות ממיר שפשוט עולה יותר מדי. המחשב יריץ MythTV על אובונטו. המחשב צריך להיות שקט ככל האפשר. (ומכאן שאוברקלוק לא מתוכנן) לכן, אני מבין ש AVerTV Super 007 FM יספיק גם כדי לתת למחשב יכולת להקליט וגם יש לו שלט. אבל, אינני בטוח לגבי כל שאר רכיבי המפרט. האם מישהו יכול להרכיב בבקשה מפרט מתאים?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד וברשותי נתונים בסיסיים למפרט: מעבד: T7500 2.2GHZ 4MB מסך: 15.4 רזולוציה 1440X900 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 8600M GT אני מחפש המלצה למחשב נייד בעל הנתונים הנ"ל (או טובים יותר), כמובן שהעדיפות היא של DELL אבל אשמח לשמוע המלצות על חברות שונות, ממי שמכיר. ידוע לי שיש את סדרת ה XPS אבל הם יקרים מדי. התקציב הוא בסביבות [6K [+-500 היה גם את סדרת ה-INSPAIRON 1520 אבל הפסיקו לייצר ולא נתקלתי במקום שנשאר במלאי. יש המלצות נוספות? *שאלה נוספת : מה המקביל לכרטיס מסך שציינתי, בכרטיסים של ATI (אם קיים בכלל)? תודה...
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות את מחשב זה אז אני צריך את חוות דעת שלכם אם אני צריך לשנות משהו כי חלק לא טוב או משהו אחר תודה המפרט: לוח האם Gigabyte GA-H77-D3H מעבד Intel Core i5-3570 Tray קירור למעבד Arctic Freezer 13 זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares מארז Thermaltake Commander MS-I Black דיסק קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 ספק Seasonic S12II 620W כרטיס מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 PCIe
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ8000 ש"ח אפשר גם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש לעבודה עם הפוטושופ, תלת מימד וגם משחקים חדשים שיצאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא כ"כ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב אז ככה , אחרי שהתיעצתי עם הרבה אנשים הגעתי למפרט סופי אך ההתלבטות שלי היא לגבי הזכרון בעיקר , עד כמה הוא יגביל אותי ב OC ... המפרט ישמש למשחקים , לא יודע אם כבדים .. OC אינטרנט , ותכנות בעתיד הקרוב ... לקחתי את הלוח הזה + זכרונות יחסית זולים כי אני מתכנן עוד שנה +- לשדרג ל DDR3 ... אבל עדיין אני לא סגור על הזכרונות האלה , אם יש משהו עדיף תציעו . יש לי את המסך DELL 2007WFP , וטלויזיה 32 LCD HITACHI , אם תוכלו להמליץ לי על כבל 10 מטר DVI HDMI אשמח (למרות שזה לא קשור לכאן אבל אולי מישהו מבין בזה ...) אני נכנס לתקופה של 3 שנים לצבא , אז אני רוצה שיהיה לי מחשב סבבה שיחזיק ל3 שנים , בכל מקרה זה המפרט שגיבשתי : מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 Q…
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן אנשים, צריך המלצה לקרוב משפחה, מחשב ב3000 שקל, שיגיע מורכב עם אחריות של לפחות שנתיים על המחשב בכללותו. מטרת המחשב- אינטרנט ואופיס, קצת מוזיקה ואולי פה שם צפיה בסרטים. - כלומר מחשב סטנדרטי שיחזיק מעמד. כולל מסך LCD 17" וכל מה שמסביב, מקלדת עכבר רמקולים. בנוסף צריך המלצה לנתב לחיבור עד 4 מחשבים. תודה, המרטש.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שאמור לשמש כ"מחשב שולחני", ומתלבט לגבי סוג ההארדדיסק. אני רוצה את המהירות של ה SSD, אבל צריך את הנפח (והעלות) של מכאני. ההגיון שלי אומר שהכי טוב יהיה לשלב את כל העולמות - SSD של 128, או 256 שעליו תשב מערכת ההפעלה וכל התוכנות. ובנוסף, דיסק מכאני רגיל של 1T שעליו יהיה את כל השאר... ניסיתי קצת לחפש בגוגל לגבי השילוב הזה, ולא מצאתי ביקורת שלילית עליו. מצד שני, בחיפוש בחנויות קשה מאד למצוא אותו. מחיפוש (לא מאד יסודי, מודה) ב KSP, שניידר, ו newegg (רק כדי לראות מפרטים שהם מציעים, לא נראה לי שבאמת אצליח לקנות מהם) המחשב היחידי שמצאתי שמוצע עם שני דיסקים הוא https://www.pc365.co.il/product-133…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קרובת משפחה שלי רוצה לקנות מחשב נייד. גודל מסך בין 12 ל-14 אינץ', חשוב שיהיה כונן דיסקים, דיסק קשיח בינוני (מבחינת גודל). זמן סוללה- שעתיים. התקציב נע בין 2000 ל-2300 ש"ח. לצערי לא מצאתי שום מחשב שעונה לתנאים האלה עם המלצות יוצאות דופן. אשמח לעזרה!! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-