עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש לי מחשב נייד שאהיה איתו בחו"ל, ובחדר לא יהיה לי וויפי אלא חיבור בקיר עם כבל רשת. בדקתי בבית לפני שאני נוסע, הורדתי תכנה בשם mhotspot, הגדרתי מה שצריך, אבל כשהסלולרי מתחבר לוויפי של הנייד (כיביתי את הוויפי של הראוטר בבית וחיברתי את הנייד עם כבל רשת ישירות לראוטר), הוא אמנם מתחבר, אבל אמור להיות בנייד (נקסוס) חיבור בצבע לבן, וזה בצבע צהוב - מה שאומר שאין גלישה ואין באמת אינטרנט. האם יש לכם פיתרון? הבנתי שיש פיתרון במחשב עצמו, בלי תכנה צד שלישי, אבל גם מקש ימני על החיבור רשת הרלוונטי ושתף - לא נותן בכלל למצוא דרך הסלולר את הנייד [ATTACH=CONFIG]6487[/ATTACH] לעזרתכם אודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ortalm,

איך המחשב HP Pavilion 11-n001ej האם מומלץ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by NIVTAL,

שלום לכולם הרבה זמן לא הייתי פה וראיתי ששינו את האתר העיצוב מדהים הרבה יותר טוב מהאפרוריות של הקודם מה גם שהקודם היה זז לאט רצח.. בקיצור לא באתי לדבר על האתר רציתי לשאול אותכם על חיבור PCI חיצוני למחשב נייד משהו בסגנון כזה:http://www.ebay.com/itm/Laptop-Expresscard-34-To-2-PCI-Slot-Adapter-Express-to-2-PCI-Sound-Graphics-Card-/201076381313?pt=US_Laptop_Port_Expansion_Cards&hash=item2ed1161681 עכשיו השאלה האם זה יעבוד חלק והשאלה המרכזית אם יש פתרונות כאלה רק יותר בזול. יש לי LENOVO G580 עם I5 ו6GB RAM ראיתי שזה מתחבר דרך USB 3 וראיתי דברים יותר זולים אבל אני לא סגור אם הם יעבדו או לא.. מי שמוכן להעשיר את הידע שלי בנושא אני ישמח מאוד! ניב.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הוצע לי מחשב נייד חדש במחיר של 2000 ש"ח. הדגם הוא Fujitsu A544 בזאפ זה מתחיל מסביבות 2.500 ש"ח. להלן המפרט: CPU מעבד: Intel® Core™ i3-4000 processor Chipset ציפסט: Intel® Memory זכרון: 4GB DDR3 HDD דיסק: 500 GB SATA Display מסך: 15.6 " LED + Camera HD + Card Reader Graphics: Intel® HD Graphics 4600 סוללה: Li-Ion battery 6-cell Optical Drive: DVD Super Multi Wireless Wi-Fi תקשורת אלחוטית : WLAN, Bluetooth®v4.0 HDMI FULL Keyborad מערכת הפעלה: NO OS משקל: 2.5 kg אחריות: 3 שנים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by uvs1984,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט צפייה ישירה ומשחקי אינטרנט של ילדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אין לי הרבה נסיון עם מחשבים ניידים, ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד שיענה על הצרכים שלי. אני מחפש מחשב איכותי שיתפקד טוב לאורך התואר. אני לא מתכוון להקמצן עליו, אבל גם לא להשתולל עם הכסף שלא לצורך. אני מחפש המלצות לכמה דגמים בתקציב שלי ודגש על ההבדלים בינהם (לאן הכסף הנוסף הולך...), כך שאוכל להחליט אם שווה להשקיע יותר או פחות. * מטרות המחשב? ישמש אותי בעיקר בלימודים באוניברסיטה, לכן רצוי שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? 15.6". חשוב שיהיה מסך איכותי, עם זוויות צפייה רחבות, ושלא יהיה קשה לעבוד איתו בגלל השתקפויות. * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programm…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by yasha,

הי, האם למישהו יש נסיון או מידע לגבי Asus Flip TP500LA? (זה שנמכר בארץ - יש להם מספר דגמים בעולם תחת אותו קוד) ושאלה ספציפית נוספת - האם המסך שלו IPS ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ORrrr,

* מטרות המחשב? סרטים, משחקים ושימוש משרדי * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * Bluetooth? איו חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם נכנס בתקציב * כונן אופטי? אין חשיבות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם. אחי הוא קצין קרבי, מ"מ טירונים. הוא מעוניין במחשב נייד וברצוני לעזור לו בבחירה המיטבית ביותר בשבילו. ניסיתי לחקור אותו קצת על הדרישות, והוא לא מבקש יותר מדיי. מטרות המחשב: מה שהוא רוצה מהמחשב זה פשוט גלישה באינטרנט בעיקר, ולשחק במשחקים.. לא משחקים מטורפים... משחקים נורמליים... קאונטר סטרייק וכאלה... אז אני אוסיף שאני מעדיף מחשב עמיד כמה שיותר ובנוי טוב שיכול לספוג כמה מכות פה ושם. משקל וגודל מסך - לא קריטי, כמובן שעדיף קטן אבל בכלל לא קריטי, הוא אמר לי שלא משנה לו המשקל, הוא רגיל לסחוב משקלים. מסך מבריק או לא - לא משנה כל כך, אל תתייחסו לזה בשיקולים. חיי סוללה - דיי חשוב, עדיף חיי סוללה כמה שיותר טובים. אחריות - פחות חשוב, בחיים לא מימשנו אחריות גם כשהיו בעיות…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by KNYJ,

צהריים טובים לכולם, אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מחשב עבור קולנוע ביתי לסלון, אחרי כמה סבבים והתלבטויות (בפורומים אחרים. כן, כן, אני רועה בשדות זרים) הרכבתי מפרט שנראה לי עונה על כל הדרישות (ומעבר) ונכנס לתקציב, הייתי שמח לשמוע (או לקרוא) חוות דעת, הערות והמלצות. הדרישות: מחשב במארז HTPC, שקט במיוחד, נפח אחסון גדול (2-4TB) ועם יכולת להתרחב בעתיד, המחשב ישמש למשימות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או הפעלת מדיה אבל חשוב מאוד שהוא יוכל להריץ סרט באיכות HD (מהכונן האופטי ו/או מהקונן הקשיח) בצורה חלקה לחלוטין ובלי להתאמץ (אני לא רוצה לשמוע את המאוורר באמצע הסרט). המחשב לא מתוכנן להיות מכונת גיימינג (למרות שאולי הוא יריץ משחק כזה או אחר מדי פעם) אבל יכולת שדרוג עתידית היא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Chen Benziman,

אהלן. בקרוב אני מתחיל את שנת הלימודים הראשנה שלי ואהפוך לסטודנט מן המניין, וכרגע אני מתלבט בין 2 אופציות. חשוב לציין שהדרישות שלי מהמחשב זה בעיקר שיהיה מהיר עד כמה שניתן שויוכל להריץ היטב יישומים שחשובים לסטודנט כמו תוכנות אופיס, אינטרנט וכו'. אני לא מתכוון להריץ על המחשב משחק אחד, כך שיכולות גרפיות פחות קריטיות. ההתלבטות שלי היא בין 2 מחשבים בעיקר, אבל אם יש לכם הצעה מעניינת במסגרת התקציב עד 3500-4000, אז מוזמנים להציע. אופציה 1: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14440 אופציה 2: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14642 איזה מהם יתן לי מהירות גבוהה יותר? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by roei86,

שלום לכולם. חברה שלי היא מורה, ובמסגרת עבודתה היא לוקחת את המחשב הנייד לב"ס שימושה האישי והלימודי (העברת מצגות, הזנת ציונים וכו' וכו') מעצם העובדה שהיא צריכה לקחת אותו כל יום הצורך המרכזי שלה הוא משקל, משמע שיהיה קל. בנוסף חשוב לה זמן סוללה ארוך ושיהיה מסך בגודל סביר (לא 11") שיהיה נח לעבודה. על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה! * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, ומדי פעם צפייה בסרטים (חיבור לטלוויזיה עם HDMI) * גודל המסך? רצוי 13.3 או אפילו 14 (ומעלה כמובן) * רזולוציית המסך? לא קריטי במיוחד, אני מניח שזה יהיה לפחות 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? האישיו הרציני - כמה שיותר קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק שעתיים בלי הטעה? כן. רצוי סוללה שתחזיק הרב…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אני מחפש מחשב להורים שלי לשימושים בסיסיים בלבד ואשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון witcher 3 וכל משחקי ה fps החדשים‬‏ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך רצוי 24 ברזולוציה גבוהה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by anilolo,

שלום אני מתכון לשדרג את הזיכרון וכרטיס המסך. מעבד: intel i5 650 לוח אם: MSI H55M-ED55 ספק כוח: Ci-Power DSA500S-g 500w זיכון: ddr3 2g 1333Mhz כרטיס מסך: הלך לי כרטיס המסך אז כרגע אני משתמש בשל המעבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש באמת תועלת משמעותית לנצל (כנ"ל לסעיף הבא) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (הרבה חלונות במקביל), צפייה בסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בהנחה שזה נחשב לציור היקפי יש צורך בצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shveyal115,

מחשב ביתי עם אפשרות לתוכנות עיצוב ואנימציה כמו פלאש. לא גרפיקה מטורפת אלא טיפה אנימציה למצגות.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Nuker,

שלום, אשמח לקבל הערכה למחשב (נייד) הישן HP Pavilion dv6-1330ej. מפרט כאן ובנוסף פחות חשוב אך כיוון שלא נרכש בארץ אשמח לדעת את שוויו בשוק , Sony Vaio VPC-SE190X (נייד) מפרט: INTEL CORE i7-2640M @ 2.80 GHz 8.00 GB RAM 500GB HARD DRIVE 15.5" BD-ROM GPU:integrated intel hd 3000+ AMD Radeon 6630M 1gb

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ייעוד המחשב המחשב מיועד לתוכנות גרפיות כבדות, כמו:AutoCad2014,Rhinoceros 5,Photoshop,Revit,ומנועי רינדור כמו Vray ודומיו. חשוב לי מאוד מעבד חזק לרינדורים I7 עם עדיפות לדגם הלא מסורס, חשוב שיהיה כרטיס מסך לא אינטגרלי שיהיה עם לפחות גיגה או 2 זכרון. התקציב גמיש ב200 שקל גג. גודל המסך- גודל סטנדרתי 15.6 רזולוציית המסך- לא ממש חשוב לי איכות הצג כיוון שהוא יהיה מחובר רוב הזמן למסך . דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא משקל רצוי? לא ממש קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין לי צורך במשהו מיוחד , אשמח לחיבור HDMI , ולחיבור בלוטוס' אם אפשרי(לא קריטי בכלל) גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by aviel2kk,

מעבד : i7 2600K לוח אם: asrock extreme 4 p67 ספק כח:1000W שתיי כרטיסי מסך 6950 SSD 120GIGA 8RAM תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי חבריה, הציעו לי hp 2560p i5 יד 2 ללא סוללה ומטען ב-1000 ש"ח כדאי? איזו שנה הדגם הזה? מה דעתכם? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by omergrin,

ערב טוב, החלטתי לקנות בקרוב מחשב נייד חדש מדגם ASUS G750JM למטרות גיימינג. ברצוני להוסיף כונן SSD בנפח בינוני, 128/256 לכל היותר. האם ישנם דגמי כוננים מיוחדים למחשבים ניידים או שאלו אותם כוננים גם לנייחים? נכון לעכשיו הבנתי שהכי מומלץ ללכת על כונני SAMSUNG 840 EVO. האם זה עדיין תקף? תודה רבה על העזרה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by NatanZ,

שלום, יש לי מחשב נייד ישן מאוד, שאני רוצה לקנות סוללה עבורו. הדגם הוא Toshiba Tecra A4 חיפשתי סוללות אבל ראיתי עשרות תת-דגמים, ולא מצאתי משהו שתואם לדגם שלי. אבקש את עזרתכם בנדון. מצ"ב תמונה של המחשב כולל כל הפרטים. תודה רבה מראש נתן

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by bini541,

. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים תכני HD ותכנות בהמשך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4 METRO DEAD RISING וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42" על FHD כרגע בעתיד מתוכנן קנייה של מסך טלוויזיה של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? UL…

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  25. Started by natigabay,

הופיע לי הודעת קריסה שפתחתי את המחשב מהסוג שהיו לאחרונה עם 4 העידכונים שגרמו לקריסת ופירמוט מחשבים עכשיו היה לי אותו נוסח רק שבסוף היה כתוב שבסיום התיקון יבוצע ריסט ואז היו אחוזים שרצו המחשב עשה ריסט ועלה מחשב כאילו כלום עכשיו השאלה אם המחשב בסיכון לקריסה בגלל משהו? כי כלום לא הותקן עליו והוא חדש יחסית בן חודש וקצת ושאלה לידע כללי אם מבצעים למחשב נייד פירמוט הוא יחזור עם התוכנות הפנימיות של אסוס או בלעדיהם?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.