עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Galbakva,

אני רוצה לקנות מחשב חדש מחשב שהיה סוס עבודה אני מוכר משחקים לאקס בוקס ואני צריך מחשב שהיה דלוק הרבה להורדות צריבות אני צריך מפרט בשביל זה המחשב מיועד רק לזה

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by HADARY99,

1.התקציב המקסימאלי הוא - 3000 ש"ח א.לנסות לחסוך בתקציב ב. ללא חריגה מהתקציב 2. משחקים ברמה גבוהה המשחקים הישוחקו על המחשב הם- Battlefield 4 Battlefield 3 Call of Duty ghosts and Gta להגדרות גרפיות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי 4.לא צריך לכלול מסך במפרט. 5. שקט בסולם 1-10 הוא 6 6.לא יודע מה זה Oc... 7. ללא צורך במערכת הפעלה 8. חנות מועדפת- אייבורי\KSP אזור מגורים- ירושלים 9. HDMI USB וכל הדברים החשובים ששכחתי 10.כנראה שלא יתוכנן שדרוג בעתיד אולי שדרוגים קטנים כמו- החלפת כרטיס מסך וכו... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין במפרט מחשב ומסך, עדיפות למסך 22", אבל עם רזלוציה רגילה ולא FULL HD כי זה מיותר ומכביד במשחקים. אפשר לחרוג עד 200 שח במקרה הצורך. השימושים סטנדרטים למחשב בייתי, משחקים(כבדים, לא בהכרח על הגדרות גבוהות, ולכן גם מעדיף שהמסך יהיה ברזלוציה רגילה), סרטים, אינטרנט וכו'.. אין צורך בשאר ציוד הקפי מעבר למסך. לא מתוכנן OC. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  4. מסך 13.3 \ 14 אינץ' המחשב הוא לצורכי לימודים, חשוב שיהיה דק ופחות מ2קילו מעבד I5 אין צורך שיהיה במחשב כונן CD, מוותר עליו בשביל לחסוך במשקל המחשב) אין צורך בSSD, מעדיף שיהיה 500GB הארדיסק ומעלה אין בעיה שיגיע ללא מערכת הפעלה הסתכלתי קצת על דגמים הVOSTRO היה מושלם לי רק חבל שהוא מגיע עם CD ולכן המשקל של המחשב עולה על 2קילו.. לעומת זאת הX301 של ASUS קרץ לי מאוד אך הוא מעבד I3 ואין את הדגם הזה עד כמה שידוע לי בI5 ניתן למצוא חיה כזאת עד 3600 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by avrahams1,

אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by Shbd,

צריך מפרט לחבר......., תתנו את המחירים הכי זולים שאפשר לא משנה אם זה מכמה חנויות. כי מישהו שעובד עם יבואנים משיג לו את זה....... אז הוא ביקש שאני יתן לו מפרט והוא ישלח לו אותו. המקסימום זה 5500. המפרט הוא ללא שום ציוד הקפי. מה שצריך זה מעבד, לוח, זכרון, כ. מסך, מארז, ספק ואולי איזה צורב DVD אם זה לא פוגע יותר מדי בדברים אחרים. הוא אמר שהוא רוצה מארז יפה, אמרתי לו חבל זה סתם בזבוז כסף אבל אם אתם יכולים תשימו, אני לא יודע למה אבל הוא נדלק על המארז TT Xaser.

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by sh8335904,

למחשב שהשימוש העיקרי בו הוא עריכת וידאו ומגוון התוכנות של אדובי CC . מה עדיף זיכרון 32GB מהירות 2400 של קורסייר או זיכרון 64GB מהירות 2133 של של קינגסטון? {בתוספת של 850 ש"ח} אלה הדגמים של הזיכרונות : קיט זיכרון (4 יח') בנפח כולל 32GB , תוצרת קורסייר דגם CMK32GX4M4A2400C14R , מהיר DDR4- 2400 , תזמון CL 14 תוספת עלות לקינגסטון HYPERX FURY דגם HX421C14FBK8/64 DDR4 64G (8Gx8) מהיר DDR4-2133 , תזמון CL13 - במקום הקיים זה כל המפרט : [TABLE=width: 648] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD=align: right]מארז NANOXIA DEEP SILENCE 1 - בתצורת FULL ATX - ללא ספק כוח[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק כוח[/TD] [TD=align: right]תוצרת SEASONIC דגם X-850 , מודולרי. הספק 850W…

8. שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי במפרט למחשב שהדגש יהיה על שקט. בנוסף ישנה בעיה של קירור מכיוון שהמחשב ימצא במקום שלא מאפשר מעבר חום וזרימת אוויר טובה (רק מלפנים ומאחורה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 (מקסימום 5000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים כולל HD, וידאו צ'ט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק "קזואל" גיימינג (אנגרי בירדס וכד') -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  9. היי מה לדעתכם עדיף בהנחה שהתקציב מאפשר לעריכת תמונות (פוטושופת לייטרום) - IMac : [h=3]21.5-inch: 2.9GHz[/h] [h=4]Specifications[/h] 2.9GHz quad-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.6GHz 8GB (two 4GB) memory 1TB hard drive1 NVIDIA GeForce GT 750M with 1GB video memory או מחשב בחלקים כולל מסך. אם מחשב בחלקים, תוכלו להציע מפרט? קשה לי לדבר על תקציב במונחי שקלים, מכיוון שהרכישה תתבצע בארצות הברית (האיי-מק עולה 1500 דולר)

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  10. לחברי הפורום שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 6500 ש"ח אני מעוניין במחשב למשחקים כולל מסך כמובן לא TFT אלה CRT וחשוב לי שהמעבד יהיה DUAL של AMD אני גר באזור המרכז אז חשוב לי שהמחשב יקנה מהאזור אני לא מתכנן אוברקלוק בעתיד ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה חזק לתגובתכם

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by questionman,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4, watch dogs, וכמעט כל מה שיצא בשנתיים-שלוש הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, המסך הוא 37 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  12. פתחתי אשכול לא מזמן על כך שאני מתכנן לקנות מחשב, וכבר רכשתי את המסך: 2007WFP של DELL והוא כבר אצלי (לא בשימוש). עכשיו, התקשרתי לחנות כדי להזמין את המחשב, וכל החלקים שאני חפץ בהם קיימים בחנות, למעט המארז - Antec P150, נכנסתי לפורום מארזים וחיפשתי אלטרנטיבות, אבל אני מעדיף לחכות 3 שבועות - חודש לP150 שיגיע לארץ. עכשיו, לפי מה שהבנתי בחודש הבא (או כבר בסוף החודש הזה) אמורים לצאת הגירסאות החדשות של מעבדי הC2D, ואני בונה על הE6320 שיחליף את הE6300 שתיכננתי לרכוש. בכל מקרה, אמרתי אם אני מחכה חודש (שזה יהיה בערץ עד אמצע אפריל), אני לא אחכה לR600? או לפחות לירידת מחירי כרטיסי המסך של Nvidia וה8800GTS 640MB שתיכננתי עליו?, אז אמרתי, אני אקנה את המחשב עם הE6320 (בתקווה שהוא יהיה…

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  13. מטרת המחשב תהיה תכנות וקומפילציה של דברים שלעיתים יהיו כבדים, כתיבת עבודות וגלישה. אולי גם צפייה בסרטים באיכות HD. מסך בגודל 14-15.6 אינטש יתאים, לכיוןן ה15.6 דרוש שטח עבודה גדול, כמו כן שלא יכאבו העיניים אחרי שימוש ממושך. משקל נמוך חשוב אבל לא באופן מוגזם, אני דיי בטוח שאוכל להסתדר על לפטופ במשקל בינוני. זמן סוללה ארוך לא נדרש. שמעתי שSSD הוא מצוין, אני לא מבין בזה ולכן אתן יד חופשית. הכי חשוב - מהירות כמה שיותר גבוהה ו0 תקיעות. אין לי צורך במערכת הפעלה\רישיון למערכת הפעלה. אני לא משחק ולא הולך לשחק במחשב. בשורה התחתונה, אני מעוניין בשימוש חלק וכמה שיותר מהיר עם 0 תקיעות. מעדיף מעבד i7 אם זה מה שיעזור למטרה הזו. כמובן דגמי סמסונג שנמכרים בארץ בלבד.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין במסך לפחות 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by Fixxxer,

אני מתלבט בין לקנות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=210&CatCode=113 לבין: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=113 כאשר אני משדרג את המעבד ל Core2 Dou T5500, ככה ששנייהם יוצאים באותו המחיר. אני לא כל כך מצליחל מצוא BenchMarks בין שני המעבדים, ואני לא יודע מה עדיף לי. עוד לעניין, אני בכל מקרה משדרג את הזיכרון ל1 ג'גה ראם ואת הדיסק הקשיח ל120 ג'יגה. אני גם יודע שאחד מגיע בלי ווינדוס, וזה ממש לא מפריע לי. אתם יכולים להמליץ לי מי מהשניים עדיף, בהתחשב בזה ששנייהם בדיוק באותו המחיר?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  16. היי חברה מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך בסכום של עד 6,000 ש"ח בעדיפות בפחות. - לא ניתן לחרוג. ציוד היקפי - מסך חובה. אם נשאר כסף אז גם עכבר ומקלדת. יתכן אוברקלוק בעתיד. ללא מערכת הפעלה. אם ניתן אז SATA 3 וUSB 3 מארז לא חשוב - העיקר שיהיה מספיק מקום ומאוורר ומקום נוח לדיסקים. שישאר מקום להרחבת זיכרון ודיסקים בהמשך. חשוב מאד - INTEL בלבד. תודה

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by aviv32121,

אני צריך לדעת כמה שווה מחשב בעל המפרט הבא : מעבד : intel core 2 duo e7400 כרטיס מסך : nvidia geforce 9500 gt לוח אם :gigabyte g31m-s2c ספק כוח : mustiff 550w דיסק קשיח : 320 gb

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 --------------------------------------------------------------------------- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסדר מהעיקרי ביותר לפחות עיקרי 1.משחקים 2.עבודה משרדית 3.עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS,C4D,MAYA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL,PLANET SIDE 2,FAR CRY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרו…

19. אהלן ! אני צריך מפרט למחשב חדש עד 6000 שקל (לא יותר) לא כולל מסך, מארז, וציוד נלווה (מקלדת, עכבר, רמקולים). המחשב מיועד בעיקר למשחקים, אבל אני נותן יותר עדיפות לחלקים האחרים מאשר לכרטיס מסך (בגלל שבקרוב יצאו הכרטיסים החדשים וחבל לזרוק סכום גדול של כסף). אני לא מבצע OC משוגעים אבל בהחלט יש אפשרות שאני ישתמש בזה בעתיד. תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב רצוי : 4GB ראם QUAD CORE ומארז הכי מכוער מצדי העיקר שיהיה קר. אם אפשר שתרכיבו את המפרט ב TMS תודה.

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  21. שלי שני טס עוד שבוע לארה"ב ויש לי כתובת למשלוח דברים , אני מעוניין לקנות לפטופ לכן חשבתי שיהיה יותר זול להזמין לשם שיגיע אליו. איזה אתרים מומלצים יש ששם אני יכול להסתכל ולבחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  22. שלום, אני מחפש לקנות מחשב חזק לעבודה בלבד. הדבר הכי חשוב לי זה ביצועים של floating point, והבנתי של I7 יש יתרון גדול על קודמיו בנושא הזה. מה שעוד חשוב הוא כמה שיותר זכרון, הבנתי שהמקסימום ל DDR3 כרגע הוא 12 GB כי עדיין אין יחידות של 4 GB, האם זה נכון? בכל מקרה אני רוצה 12 GB או יותר אם אפשר. מה לגבי ה CL של הזכרון? האם שווה להשקיע 100-200 שקל יותר בזכרון עם CL7 במקום CL9? לגבי משחקים או כרטיס מסך - לא חשוב. רוב הסיכויים הם שהמחשב הזה בכלל יריץ לינוקס. האם כדאי לקנות שני דיסקים ולהשתמש ביכולות RAID של לוח האם? אם כן, האם הם צריכים להיות זהים בגודל? מה לגבי ספק? האם הספקים הבסיסיים יספיקו או שמפרט כזה צריך ספק חזק? אם יש מחשב שיתאים לי יותר ובתקציב קצת יותר גבוה זה יכול להי…

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  23. שלום לכולם. קוראים לי זיו ואני עוסק בתלת מימד ואנימציה בצורות מאסיביות ביותר (למי שמעוניין להתרשם מאופי העבודות שלי זה האתר שלי - www.zivcg.com ). עד עכשיו עבדתי על מחשב BOXX שקיבלתי כפרס בתחרות לפני כשנתיים, אבל הפרוייקטים שלי תובעניים במיוחד ואני רוצה להשתדרג למערכת שלא תוגבל גם כשאני עובד על סצינות מאסיביות ושרינדורים שלוקחים לי כרגע ימים יקחו שעות. התקציב שלי עומד על 10,000 שח, אולי קצת יותר ... כרטיס מסך אני אקח מהבוקס שלי - ATI FIREGL 7100 זאת ההצעה שקיבלתי - הלוח הטוב והנחשב ביותר בשוק המקצועי NVIDIA MCP55-Pro + IO55 Chipset Tyan S2915A2NRF Motherboard Quad Core מעבדים 2x AMD Quad Opteron DP Model 2344 Processor זכרונות 4x DIMM 1024mb 667 …

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  24. Started by GILGILGIL,

שלום חברים, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר ומבוסס על INTEL ו-NVIDIA. התקציב הוא עד 1,800 ש"ח אבל אם אפשר בפחות אז מה טוב. הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים - בעיקר אינטרנט (המון יוטיוב), אופיס, סרטים ומשחקים ברמה של בליזארד ויוביסופט (אני ממש לא גיימר אבל לא רוצה שימנע ממני להריץ משחקים). מארז - לא אכפת לי אם יהיה גנרי, כרטיס מסך - משהו איכותי של NVIDIA, לוח אם - סטנדרטי פלוס כי לא מתכנן שדרוגים (רוצה שיחזיק לכמה שנים), ספק כח - משהו אמין, נפח - לא יותר מחצי טרה ווסטרן דיגיטל, צורב סטנדרטי, זיכרון פנימי - יש לתת דגש על 2 כרטיסים מסוג טוב (קינגסטון למשל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מעט אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתק…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  25. המחשב מיועד לשימושים ביתיים קונבנציונליים, בעיקר ללימודים, הרצת תוכנות סימולציה למעגלים חשמליים וכו.. המחשב לא מיועד למשחקים וללא OC מעבד - אינטל E6300 לוח אם- GIGABYTE 965P-DS3 (מתלבט עם ASUS P5B) זכרונות- 2 של 512 - kingston תדר 667 הרדיסק - wd-250gb 16m sata2 כרטיס מסך - 7300gt של gb או pov צורב - של LG - לא מבין בזה אבל בסביבות ה200 ש"ח לצורב מארז - hec compucase ci-6a21 ספק- לא סגור עדיין, אבל בסביבות ה350 ש"ח לספק תודה

• 18 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.