עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב שלי הוא מקסימום 4500 אבל רצוי מאוד שיעלה פחות השימוש שלו יהיה הורדות מאימיול, גלישה באינטרנט הדרישות מהמחשב הן: שיהיה צורב שיהיה הרדיסק מינימום 30G ורצוי שתהיה מערכת הפעלה חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1486192 מה דעתכם עליו? תנו לי הצעות אחרות אם יש לכם יותר טובות. המחשב לא מיועד למשחקים תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בן דוד שלי הזמין אתמול מחשב חדש מנועה מחשבים וזה המפרט: Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX, יחידות 1 ₪1060 Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪560 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 LGA1156 G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9, יחידות 1 ₪660 G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2, יחידות 1 ₪250 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 SAPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe, יחידות 1 ₪820 SAPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 Dual DVI/DP/HDMI PCIe NEC DVDRW AD5240S BLACK X24 DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ₪110 NEC DVDRW AD5240S BLACK X24 DUAL LAYER SATA LANCOOL PC-K56WB,…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום חברים, אני חדש כאן, הגעתי בהמלצה של חבר, לא פעם ראשונה שנכנסתי לפה אבל סוף סוף נרשמתי והנה אני מבקש את עזרתכם :] אני מעוניין ברכישת מחשב לעבודת עיצוב, פוטושופ ופלאש כמו שכבר ציינתי, כנראה ללא תלת מימד, וכמובן להריץ את כל התוכנות המשרדיות הרגילות, חשוב לציין שהתכנון העיקרי הוא לעבוד עם דוקינג סטיישן שתהיה מחוברת למסך איכותי (גם בזה אני צריך עזרה :] ) התקציב לא מוגבל מכיוון שלא אני משלם אותו אלא המעביד העתידי, אבל הייתי מעוניין לקבל המלצות שהן לאו דוקא המילה האחרונה והיקרה ביותר... חבר שעובד בביתו על DELL מסידרת CSX אם אני לא טועה המליץ לי עליהם אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת לפי שאמסור את הפרטים הלאה, בקשר למסך - האמת שאני צריך לקנות אחד טוב גם לבית... מה דעתכם על סידרת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by gershia,

אני מחפש מחשב נייד לשימוש לתוכנות גרפיות לא מהסוג הכי כבד, משהו בינוני. בהתחלה רציתי מחשב ששוקל פחות מ 2ק"ג עם מסך 15 וכרטיס זיכרון איכותי. קצת קשה למצוא כאלה אז ירדתי מזה. אשמח לקבל את דעתכם על הדגם הזה - inspiron להלן אחד מהמפרטים של הדגם http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=488 עם השידרוג של הדיסק הקשיח ל 7200RPM

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Firefix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO GTA V BF 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייד בגודל 12.1, 13.3 או ,14 המטרה בגודל המסך הזה כי אני בצבא ואני רוצה שיהיה לי נוח ( אבל שישמר לי גם לסטודנט ולא רק לשירות הצבאי) , אני לא רוצה גדול מידי כמו 15 כי זה גם כבד וכו... אני מעוניין משהו קומפקטי לשטח ככה שיתן לי ביצועים טובים , (לפי דעתי האידיאלי 13.3) הקריטריונים: אני רוצה מחשב מהיר, זריז לביצועים כללים בעיקר עבודה באינטרנט ואופייס, אני לא מעוניין במחשב שיריץ לי משחקים חדשים, אולי משהו קטן ונוסטלגי אבל לא משהו מהחדשים שדורשים ביצועיים גבוהיים. (בקיצור לא מחשב לישחקים). חשיבות כונן כונן DVD לא חשוב לי. גודל הארד דיסק גם לא חשוב לי שיהיה בינוני כי אני לא זקוז להמון מקום. זמן סוללה שרצוי שיהיה ארוך מהממוצע אבל יש לי חיבור לרכב או לשקע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מפרט פשוט ללא מסך. המחשב יעבוד על לינוקס ורוב הזמן לא יהיה מחובר למסך. אין צורך ברמקולים, כרטיס מסך חזק או מעבר ל512 מגה ddr. אין לי העדפות לשום חברה כל עוד היא נורמלית ועומדת בתקציב. בתודה מראש עופר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by AtR,

שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב הנמוך ביותר וכמובן שהמחשב לא יהיה עגלה ויריץ ויסטה כראוי נתקלתי במחשב הבא של acer בחנות ניואגג הידועה לרוב: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834115340 המחיר נראה אטרקטיבי מאוד יחסית למפרט של המחשב. עכשיו לשאלות: 1.האם הוא יריץ ויסטה היטב? 2. האם אתם מכירים אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחירים הזו? אה ושכחתי לציין שאני קונה בארה"ב. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by daido,

היי שלום חברים! מקווה שהגעתי לפורום הנכון חיברתי כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד אל הטלויזיה. הבעיה היא שאין חדות בתמונה. כשבדקתי ראיתי שהמחשב הנייד עומד על 60 herz הכרטיס מסך הוא של intel gma 945. כיצד אפשר להעלות את ההרץ של מסך המחשב הנייד (נראה לי שכאן הבעיה) והאם אין קשר בין ההרץ לחדות. תודה עדי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי חבר שלי בנה לי מפרט למחשב (הוא משתמש פה) ואני רוצה שתתנו לי עצות לשיפור התקציב הוא 4K בלי לחרוג זה המפרט שנתנו לי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1439 לוח אם: ASUS P5K SE ¤594 כרטיס מסך: GIGABYTE ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 ¤1123 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB IDE 7200 RPM - 3200AAKB ¤429 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤291 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤388 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤4264 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il עצות לשיפורים?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM ¤937 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-P35-DS3L ¤444 1 יצרן Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver ¤320 1 יצרן Corsair 450VX 33A @ 12V ¤397 1 יצרן G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-3-5 2GBHK ¤387 1 יצרן Seagate 500GB Sata II 32MB ¤367 1 יצרן BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail ¤1008 1 יצרן LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤149 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤4114 במקום המעבד Q6600 אני שם מעבד אחר Q9300... מחשב חזק יחסית למשחקים בתקציב שלי (4200 בערך) תודה לעונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by bini541,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 prototype2 gta v ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד אני צריך לקנות עכשיו 23 או 24 אינץ והשני זאת הטלויזיה שלי 40 אינץ סמסונג 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ל13,

שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי רכישת windows 10 עבורו. בחנות מציעים ב-500~ ש"ח את גרסת ה-OEM וב-600~ ש"ח את גרסת ה-Retail שאני מבין שהיא המומלצת יותר. אבל... קיבלתי המלצה לגמרי אחרת לרכוש רישיון ל-Windows דרך אתר שנקרא CDKeysDeals. קונים שם למשל רישיון ל- Windows 10 Pro Retail בפחות מ-13 יורו (52 ש"ח). אני לא מבין אם מדובר ברכישה חוקית או שמדובר במשהו לא חוקי ומפוקפק שאי אפשר לסמוך עליו. ברור שמעדיף לחסוך את הכמה מאות שקלים אבל בשום אופן לא במחיר של מוצר לא חוקי או מוצר שעלולות להיות לי איתו בעיות בהמשך. אשמח להתייחסותכם. תודה הנה קישור למוצרי windows באתר המדובר: https://www.cdkeysdeals.com/index.php?category_id=0&amp…

14. Started by talnisim,

שלום לכולם, אני צלם ועורך וידאו וברשותי מחשב intel core cpu e6700 2.66ghz עם 2giga זיכרון. ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא מהיר והוא עושה את העבודה מעולה. יש לי הזדמנות לשדרג לchip החדש של intel ה - QX9770, כמעט בחינם, וקראתי עליו ביקורות טובות. שאלתי היא מה תהיה ההשפעה של הCHIP, האם המחשב יהיה הרבה יותר מהיר? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש כמה דברים שאני רוצה במחשב... זיכרון 1GB, כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GT, הארדיסק 160G. תודה רבה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  16. זהו המפרט שאני הרכבתי לעצמי עכשיו אני לא יכול לעבור את 7,000 אז עם תעשו לי שינויים אז תכללו את זה ותגידו לי גם למה המחשב הזה יותר מתאים... מעבד: intel pentium 4 2.8 E prescott 1 MB cach mem זיכרון: )512X2) OCZ 1024MB DDR PC3200 400mhz Premier Series לוח אם: ASUS P4P8x דיסק קשיח: WD SATA 120GB 8MB די וי די: LG DVD 16X48 צורב: LG 52X32X52 כרטיס מסך: ABIT ATI RADEON 9600XT 256 MB VIVO עכבר ומקלדת: הערכה של מיקרוסופט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK 420 WATT מסך: LG F700B FLATRON סה"כ 6,955 אז מה אתם אומרים מה אפשר לשנות לשפר או להוסיף אני לא צריך מודם ,רמקולים,כרטיס רשת וכו'

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני צריך מפרט מחשב ב4000 ש"ח לחבר , עבודה משרדית , עיצוב , אנימציה ממוחשבת , שיפעל מהר וCounter-Strike : Source. כולל מסך! אשמח למפרט הטוב ביותר מבוסס אינטל C2D טוב , ניתן לחרוג במעט. אני מעדיף גם את המסך VP930 משום שהוא הכי טוב למחיר שלו לעבודה ממושכת מאשר פאנל TN. ללא ציוד הקיפי... רק מסך. תודה והמשך יום נעים.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהלן, יש לי שאלה, האם האינטל אטום יכול לסחוב 720P והאם יש כרגע אולטראנייד כלשהו בתקציב שלי שיכול לסחוב 720P או ללכת כבר על משהו כזה: http://www.freakm.co.il/Product.asp?productid=200

19. Started by SweeT_EviL,

מהאתר של אינטל: האם זה אומר שאני לא יכול להפעיל סרטים שהורדתי מהאינטרנט דרך WIDI?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, אשמח לקבל המלצה ללפטופ ב-4000 ש"ח לצורכי גלישה, סרטים וקצת משחקים. משהו בסגנון של מסך 15" 2לפחות 2GB RAM, חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה משהו מוזר של intel. עוד שאלה קטנה, מאיפה הכי כדאי לקנות? עברתי על כמה מדריכים באתר ולא כתבו שם מאיפה כדאי לקנות. האם כדאי לנות מרשת גדולה כמו BUG או שעדיף מחנויות קטנות. אחרי הכל חשוב לי העניין של האחריות והאמינות של החנות ממנה אני קונה. (נ.ב אני מחיפה אז אם יש המלצות לחנויות זולות וטובות שם - חשבתי על KSP, מה דעתכם?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by נץ,

שלום לכולם, בניתי מפרט למשפחה עם ילד קטן , עם דגש על אחריות ארוכה לרכיבים מרכזיים. אודה לחוות דעתכם על התאמתו לצרכים ושיפורים אפשריים. שימושים: ילד בן 4: עדיין משחק מריו אבל אולי ישתפר בעוד שנה שנתיים. אז כרגע בלי כרטיס מסך, מסתמך על כרטיס OB או מעבד AMD עם יכולת עיבוד גרפית. ההורים : אופיס וסרטים. רמת שקט: 7-8 ציוד הקפי: רמקולים 2.1 + צורב + כולל מערכת הפעלה Win7 ללא: מקלדת ועכבר. הרכבה ובדיקות ע"י החנות. רצוי TMS / RSM תקציב: רצוי 2750 שח מקסימום ניתן למתוח ל- 3000 גג, בבקשה לנסות לחסוך כמה שאפשר ! מפרט מבוסס מעבד AMD: אחריות 3 שנים : מעבד, לוח אם, דיסק קשיח, מארז + ספק, זיכרונות: כל החיים. AMD A6 3500 2.1Ghz 65W HD6530D Socket FM1 Box, יחידות 1 ₪386 …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dasni,

אז ככה אני צריך מחשב ב3,600 ש"ח ואפשר חריגה ב -100 ש"ח ולא יותר! אני גיימר בינוני ומעדיף מערכת שתחזיק לי ל 3 שנים. אם אתם בונים לי מפרט אז בבקשה תבנו לי מחנויות שנראות לכם אמינות. בנוגע ל oc אני לא בטוח שאעשה בעתיד ולכן זה יישאר פתוח. ללא מסך. הבנתי שאינטל היום יותר טובים מ amd אבל אני מבולבל לגמרי. אני רוצה שמערכת תהיה טובה מבחינה גרפית וגם יציבה וחזקה. תודה, dasni

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, המטרה היא בעיקר שיהיה אפשר לשחק בו אני שוקל כמובן שדרוג של הכרטיס מסך, שדרוג הזכרון ל 4 ג'יגה (אני משתמש ב WIN7RC X64 כמערכת הפעלה ראשית) והחלפת המאוור סטוק במשהו קצת יותר רציני בשביל לתת קצת OC למעבד (בעזרת התוכנה OC GURU של ABIT שכבר יש לי בעקבות הלוח אם) תודה רבה ! (נ.ב. אני לא כזה חובב של אפקטים, פשוט חשוב לי שאני אוכל לשחק במשחקים ברזולוציה הטבעית ובצורה מספקת לאורך שנים כפי שאתם רואים, קניתי את ה 6600GT ב 2004 והוא שרת אותי נאמנות (אמנם לא ברולוזציה כזאת)) מפרט: Intel core 2 duo E6600 2GB RAM 667 Abit AB9-Pro motherboard Geforce 6600GT GPU Antec NSK6500 Case מסך 24, 1920X1200 נתונים על הספק (שהגיע עם המארז) AC Input 100 - 240V/7Amps; 50Hz - 60…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

25. Started by shai769,

אני רוצה לדעת אם כדאי לקנות את הGeforce gtx 1080 או לחכות לכרטיס מסך של amd vega?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.