עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by freesoul23,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד לפיתוח תוכנה (Visual Studio, Eclipse, Virtual Machine), עבודה משרדית וסרטים. * גודל המסך? 17.3 (מט) * משקל רצוי? לא משנה(המחשב נמצא במקום קבוע) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? (אם אפשר להכניס גם SSD בכלל מצויין) * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אשר ממוקם בעמדת עבודה בסלון אך לשמוש מאד בסיסי של אבי שצריך מסך גדול , היה לי נסיון רע מאד עם נייד של לנובו ולכן אני רוצה לעבור למחשב נייח אך שקט . תודה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה ו outlook ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אני לא מבין במשבים ננידים ובמחירים ..אז אני מבקש המלצות ממי שיש לו מכיר או יודע על מחשב נייד טוב אם כרטיס מסך שיוכל להריץ גם משחקים חדשים התקציב שלי הוא 4000 אם אני יתאמץ אני יוכל לחרוג ממנו ..אבל עדיף שלא

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Drek Boy,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש כי שלי כבר גרוטאה... יש לי אותו כבר איזה 5-4 שנים למרות שהוא עדיין מריץ דברים. בקיצור אז התקציב מוערך ב4000 שכוללים מסך כדי כמה שיותר גדול אבל שיהיה איכותי עכבר מקלדת ומערכת 5.1 קריאייטיב שעולה 480 שח ככה שזה מקצץ מהתקציב אבל זה אחד היעודים של המחשב. בעקרון יעוד המחשב זה משחקים אבל אני לא גיימר ככה שאני לא צריך מוצרי היי אנד אלא לוו אנד פשוט משהו שיריץ משחקים טובים. אין לי סנטימנטים לAMD או INTEL אז מה שבראש שלכם כי אני כבר לא מבין במחשבים מאז שקניתי תמחשב הקודם שלי. תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nadlerav,

שלום לכולם, אבקש המלצה למפרט מומלץ למחשב משרדי שילווה אותי בשלוש השנים הבאות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ועדיין לשמור על מחשב ברמה טובה שיהיה רלוונטי ל-3 השנים הבאות - מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם זו חריגה שולית זה בסדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, אופיס, אינטנרט, תוכנות משרדית - עבודה עם הרבה טאבים וחלונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו -מהי הרזול…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tomz10,

אני צריך מחשב חזק. שיכול להריץ כמה ישומים כבדים במקביל עם הרבה הרד דיסק. מצאתי את המחשב הזה Toshiba Satellite L505-141 איך הוא? ביצועיסט? לא יתקע לי? או שכדאי לחשוב על משהו אחר. מבחינת תקציבית, עד 6וחצי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by cpus,

כולל מסך. השימוש: משחקים לא כבדים, לרוב. לא מתכנן OC. לא כולל: מודם, 1.44, מקלדת ועכבר, כונן CDROM, צורבים למיניהם. נראה לי מפרט אתגרי ! ותודה לכם......

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, אשמח לעזרתכם. בגדול, אני מחפש מחשב נייד לאשתי, שהיא סטודנטית ומרצה. מבחינת חומרה אין דרישות גבוהות במיוחד. הדרישות מהמחשב הן: 1. עמיד ואמין. אחריות ארוכה. ישמש ל 3-5 השנים הקרובות. 2. קל. 13" זה אחלה 3. חיי סוללה ארוכים -בונוס. חובה: חיבור HDMI סטנדרטי (או חיבור נפוץ באותה המידה). נפח דיסק 256 לפחות, נפח זכרון 8GB לפחות. התקציב בשאיפה 2000-3000. אם יש צורך לחרוג, נחרוג. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000, אפשר לחרוג ב 1000 ש"ח (אבל באמת רצוי שלא). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס והקרנת מצגות …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by drago,

קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XXM1_3DUOE מישהו יכול להגיד לי איך המחשב הזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by go_go,

שלום חברים, חזרתי מנסיעה לארה"ב והבאתי עימי מחשב נייד חדש sony vaio vgn-txn15p.ראשית רציתי לדעת האם יש שרות למחשב בארץ? שנית,האם עשיתי עיסקה טובה (המחשב עלה לי 2300$) שלישית,האם מישהו יכול לתת לי טיפים על המחשב? האם מישהו יודע האם יש שרות wireless WAN4 בארץ כדוגמת sprint בארה"ב? אני נוסע כל הזמן בכל העולם ואני זקןק לתקשורת בכל מקום אליו אני מגיע (לא בכל מקום אני מצליח להתחבר לאינטרנט,דבר הפוגע בעבודתי) לפי הברורים שערכתי,sprint תומכת בכיסוי תקשורת רק בארה"ב ואינה תומכת בכיסוי באירופה,אסיה ואפריקה. למספר קולגות שלי(מחו"ל) יש את אותו מחשב והם מצליחים (לטענתם) להתחבר בכל מקום,דבר שהתגלה לי כלא נכון עת בביקורנו האחרון בארה"ב לא הצליח קולגה שלי להתקשר עם vodaphone בארה"ב.לטע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 800-900$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, סרטים, עריכת וודיאו ברמה חובבנית +, לא צריך משהו לעריכה מקצועית אבל משהו קצת יותר טוב מבסיסי. גיימינק פחות קורץ לי אבל חשוב שיהיה כרטיס מסך ומעבד שיוכלו לעמוד בעומס של הרבה חולנות ותכנות פתוחות במקביל. חשוב לי שיהיה מחשב קל, מסך טוב ( full hd לפחות עדיפות ל4K), ערכית וידאו -ברמה טובה. אני מתכנן לקנות את המחשב בחול אז תקציב בדולרים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cr4ck,

? ??? המוכר אמר לי שגיגה בייט

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב הוא יד שניה אבל חדש לגמרי(3 חודשים בערך,וכמעט ולא נגעו בו): AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memorym Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card CD-ROM Liteon x 48 Black ! fllopy mitsumi black Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mulimen,

היי האם ניתן להרכיב מדיה סנטר ע"פ מפרט שאותו אני אבחר? אם התשובה חיובית , אילו חנויות נותנות שירות זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום שלום, אני מעוניין במחשב נייד לאבא =) 512MB DDR RAM פנטיום M דותן, שיהיה מהיר, או מעבד אחר... שיהיה מהיר.... שיהיה קל ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, מחפש מחשב נייח לבית ללא ציוד היקפי, שיוכל להריץ starcraft 2 החדש כשיצא, ובכלל משחקים חדשים, ולכלל שימושים לבית. תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yam102,

מחפש לקנות מחשב נייד 11.6 אינץ מקסימום תקציב 2000 חשבתי על מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס ואתם מכירים משהוא יותר טוב בדרישות האלה? [h=1][/h] - - - תגובה אוחדה: - - - ויש לי אפשרות לקנות מיד שתיים אהה והמחשב לא לגיימינג רק לאינטרנט ועבודות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gamer-8,

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice 905 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 610 MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 657 Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 627 LG DVD 16x48 OEM 152 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 291 Compucase 6A19 Midi Tower 339 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,110 סה"כ: 4,690 ש"ח אני רוצה גם מסך LCD, אבל אין לי מושג עדיין איזה. האם המפרט הזה טוב? כדאי לשנות משהו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. טוב תראו אני לא רושם תקציב כי אין לי ממש תקציב, כשיש לי כסף אני פשוט קונה חלק, אני קונה חלק הכי שאפשר אבל במחיר שאני יכול לעמוד בו... כאילו השקעתי שחלקים פה ממש את כל מה שיש לי... :-\ ואין ממש הרבה אני חייל... בקיצור הנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240315.0 זה מה שפרסמתי לגבי הספק שאני רוצה מעבד-AMD Athlon 64 x2 4000+ SOCKET AM2 2X1024 Cache \ AMD ATHLON ‎64 X2 4800+ AM2 2X1024 CACHE (אחד מהם-זה תלוי בכסף שיהיה לי ברכישה, העדפתי את השני מגה זיכרון נדיף על עוד כמה MHZ שלדעתי לא משמעותיים תקנו אותי אם אני טועה ) לוח-את הלוח הZה כבר רכשתי...- ASUS M2N SLI DELUXE זיכרון- בנתיים 1 גיגה מספיק עד שיהיה כסף CORSAIR DDR2 XMS2 800MHZ 1GB(2X512) CL4 כרטיסי מסך, …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by amirka,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (אין צורך כרגע בכרטיס גרפי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף לא גדול. בלי אורות מיוחדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם …

22. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהגדרת מפרט למחשב עם צורך דיי ספציפי. אני יודע מה הדרישות, פשוט לא בקיא בכל חידושי החומרה האחרונים והמומלצים... התקציב הוא עד 5000 שקלים המחשב אמור לשמש בעיקר לחישובי וירטואליציה וקומפיצליה, לכן הלוח והמעבד הם הרכיבים הכי חשובים במפרט. אין צורך בכרטיס מסך, או במסך, אני עושה שימוש ב-Onboard של intel. (אני יודע שזה חילול הקודש לחלקיכם אבל אין לי צורך בכ' מסך.) ללא OC. הדרישה היחידה היא שמעבד יהיה Intel וחדש. אני מניח שכל הלוחות החדשים תומכים גם בכל האפשרויות של המעבדים החדשים (EUFI וכדומה) זכרון: 16GB אחסון: TB1 זה בהחלט מספיק. אפילו חצי מזה, אבל לא פחות. לא יודע אם SSD מתשלם או לא בתקציב הזה... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, האם הוא מספיק טוב להרצה חלקה/טובה של Flight Simulator X ומשחקים/סימולטורים כבדים אחרים יחד עם כל התוספים לסימולטורים/משחקים? אין צורך בציוד הקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: YY 3702 mATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪148 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪322 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪68 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by hadarK,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג אך אם התמורה כדאית אשקול לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 חשבתי על Asus GL502VM-FY357T מדובר על מעבד מהדור הקודם (i7 6700HQ) המסך תומך ב G sync וכ. מסך GTX 1060. האם יש לפטופ אחר שיהיה עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אף פעם לא היה לי מחשב נייד!! תמיד היו לי מחשבים נייחים שהייתי מחליף כל 3 שנים בערך יש לי העדפה טבעית לנייחים כי הם יותר חזקים ויותר גמישים מבחינת שינויים ותוספות של חומרה אבל אני מבין שיש היום ניידים מספיק חזקים שיכולים להתמודד יפה מאוד גם עם נייחים בכל אופן השימושים העקריים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט עם המון טאבים פתוחים ( 20 - 30 ) הורדות שרצות תמיד ברקע ( ביטורנט - אימיול - הורדות ישירות ) סרטים באיכות HD מעט משחקים גודל מסך - נראה לי שבסביבות 15" או 16" זה מספיק כי כשאני בבית אני מחבר את הנייד למסך גדול יותר שיש לי בחדר דיסק קשיח - אני יסתפק בדיסק סטנדרטי כי יש לי את החיצוני שלי יציאות - לא חייב משהו מיוחד רק שיהיה הרבה USB מערכת הפעלה - לא צריך סוללה - עדיף כמה שיו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים