עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ???

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tsvika,

האם הנייד הנ"ל נמכר בארץ? לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות אני מדבר על הדגם עם כרטיס מסך חיצוני כביכול (של ATI).. למרות שלא מצאתי אף חנות שמציעה אפילו את הדגם הרגיל תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  3. מחיפוש זריז בזאפ לפי "גודל 13 אינץ', עד 1 קילו" עושה רושם שהמקבוק פרו הוא האופציה היחידה שחזרה בתוצאות החיפוש... אם אני יורד ל-12.5" אז יש את היוגה של לנובו, אבל לא בא לי לרדת לשם. (וב-12" יש רק את המקבוק הרגיל) יש בימינו לפטופ שיוכל להתחרות במקבוקים ברמה הזאת של משקל עד 1 ק"ג, או שהאולטרבוקים עדיין לא הגיעו לשם? אני מחפש משהו בסביבות גודל 13.3", כמה שיותר דק ובמשקל בסביבות ה-1 ק"ג. אני מבין שאין לי ברירה אלא לגרד את איזור ה-1.2 ק"ג - 1.3 ק"ג..... שאר הנתונים הטכניים סטנדרטיים... אין דרישה יוצאת דופן. יש עדיפות למסך מגע. יש המלצות?

4. לא מצאתי באף מקום, למה? אני מתכוון לסוללה אוניברסלית מקורית. אם אין סוללה אוניברסלית, האם יש סוללה חלופית המתאימה לנייד שברשותי? היש סיכון בשימוש בסוללה לא אוניברסלית? אני מיואש, זקוק לסוללה בדחיפות ומחפש בנרות כבר מזה שבועיים ! תודה. נ.ב - עדיפות לסוללה 9 תאים אך אם אין ברירה, 6 תאים יהיה גם טוב.[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:09:20 16 צפיות ואף לא תגובה אחת..אף אחד לא יודע?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by ytoledano,

ב3000 שקל מזיגזג, צריך רק את הרכיבים שכתובים כאן. מיועד למשחקים, אבל שום דבר מסיבי, אמור להחזיק מה שיותר זמן. 1 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX 205.62 ש"ח 1 AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty 527.46 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 612.39 ש"ח 1 ABIT NF7-S2 (nforce2) - ATX 469.35 ש"ח 1 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV AGPx8 - BULK 835.89 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח 1 .Thermaltake Highest Performance SMART & SILENT VOLCANO 9 Coole 111.75 ש"ח 1. אני חושב שהספק אמור להחזיק את המערכת, או שלא? אם לא, מה לקחת מזיגזג? 2. הלוח אם בסדר, נכון? 3. יש כרטיס מסך יותר טוב מזה בתקציב? 4. לקחתי קירור נוסף רק בגלל ש…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  6. הינה המחשב : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=728960 עכשיו המחשב איטי מאוד ויש בו וירוסים ואני מעוניין לפרמט אותו , עכשיו הוא מגיע עם כל מיני תוכנות של LENOVO וגם בהתחלת המחשב לפני שעולה המערכת הפעלה WINDOWS XP HOME EDITION יש תוכנה של LENOVO שעולה שמאפשרת גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה ועוד , עכשיו אני מפחד לפרמט אותו בעצמי ושכל זה יעלם לי , אולי יש אפשרות פירמוט דרך המחשב שהחברות הניידיות עושות אותו , זה קיים במחשב הזה ? (יש פירמוט ולהחזיר את המחשב כמו שהיה בהתחלה ) תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 7.5k צפיות
  7. קיבלתי את הt400 של עם xp ורישיון לvista business, אני רוצה להתקין את הויסטה ורציתי לדעת אם יש דרך לדעת מה יש על המחיצה הנסתרת בלי "להעלות" אותה?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by davenos,

אני רוצה לקנות מחשב בחו"ל שאין לו תמיכה בארץ רציתי לדעת אם אפשר להשיג ,לקנות אחריות במעבדה או בארגון כלשהו?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by אמתי,

אם יש לי סוללת 12 תאים אם הספק של 8800 וסוללת 6 תאםי עם אותו הספק יש הבדל בינהם ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. כרטיס אלחוטי חזק שקולט בלי בעיות גם ממרחק רב מהרגיל (נניח יושבים בגינה ). יש מבחנים או מדד אחר גם לכרטיסי רשת אלחוטי ?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by אמתי,

יש הבדל ןי המסך Wxga לLED ? מה ההבדל מה יותר יפה ואיכותי ?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. יש הבדל משמעותי בין מעבד P7350 ל P8400 של אינטל בניידים? ההבדל ביניהם 150 $ שווה את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI כי אני רוצה לחסוך כסף למרות שאני אוהב גם לשחק במשחקים אבל לא מטורף

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. שלום, אני מתכנן לקנות את הG550 K3G, הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM אני יודע שיש אופציה "לשדרג בחינם" דרך LENOVO לווינדוז 7 (תמורת דמי משלוח "פעוטים" של 20 דולר בערך) אך הסדרה של G550 לא נמצאת שם לבחירה. כלומר, האם כדאי לחכות? כמה זמן יקח למעבר בניידים לווינדוז 7? ואם אקנה עכשיו ואתקין את הוויסטה שמגיעה איתו, עם כל הדרייברים מכונן הRESTORE וכולי, איך יתבצע המעבר לווינדוז 7 שכולל פירמוט? איך גורמים למערכת להכיר ולהסתדר עם כל האופציות של הנייד? תודה רבה וסופ"ש נעים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן. כמה הערכות גסות: לרוב אם מישהו קונה מחשב עם ביצועים בינוניים-גבוהים, הוא יהיה מסוגל לשחק משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות עם 30FPS ומעלה, לזמן מוגבל, עד שאחרי כמה שנים יוצאים משחקים חדשים שכבדים עליו. קניית מחשב בכפול כסף מהנ"ל, לא מקנה פי 2 זמן לשחק במשחקים במקס' עם 30FPS ומעלה. היא מקנה פחות. וקניית מחשב בחצי מהכסף של המחשב הראשון, לא מקנה חצי מהזמן, אלא פחות. (אם המחשב מספיק חלש אי אפשר להריץ משחקים חדשים על מקס', גם אם המחשב חדש) כלומר יש הוצאה ותדירות קנייה מסויימת שמקנה את ההחזר הכי טוב - למה אנשים אי פעם מוציאים יותר כסף על זה? כלומר, לקנות כרטיס מסך ב 2000-2500 ש"ח במקום 1000-1200, מעבד ב1200~ ולא ב 700-800~, וכו'. עומד להם כשהם רואים 70FPS בfraps ולא 40?…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  16. Started by eldadmo,

יש לי אפשרות לעשות סקירה מקיפה קודם כל על הנטבוק של סמסונג או על המחשב הנייד שלהם... אם תיהיה היענות אני אעלה סקירה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by zagreb,

CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 367.57 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 256MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1207.2 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Teac 52/24/52 Bulk CDRW [ ¤ 271.48 ] 1 Speakers : Genius SP-K106 2.1 Subwoofer + 2 S…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עקרון אני משחק רק ב ACT OF WAR עכשיו שאני עושה סקרימיש נגד 8 צבאות המחשב מתחיל לקרטע...עקרון אני רוצה מחשב שלא יקרטע!!! אם יש הצעות לשיפור תתנו...יתקבלו בברכה...והאם זה מספיק להחזיק את המשחק עם 8 שחקנים... [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by !elad!,

?!

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב בתשלומים לפחות איזה ללא ריבית יש כאלה?

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by surik,

שלום, אני סוקר עכשיו את החנות של KSP ומצאתי לי כמה מחשבים מחברות/מותגים שונים בעלי מפרט דומה שיספיק לצרכים שלי. במחשב רגיל, אני יודע שבמילא כל הרכיבים מובאים מהחברות המייצרות (INTEL/AMD,KINGSTON/MUSHKIN GIGABYTE/ASUS וכו'...) ולכן האיכות חשובה רק של המפרט ולא אם זה של DELL או של LENOVO. האם זה ככה גם בניידים וההבדל במחיר נובע רק מהשירות שאותו מעניקות החברות השונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

דגם: HP 2230S. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM המחשב בן כמה שנים, הסוללה שלו לא תקינה ועובד על חשמל. מה גם שהוא מתנתק אחרי שהוא מגיע לשולחן העבודה ואנחנו לא יודעים למה זה קורה... יש טעם לזרוק דבר כזה? אנחנו קונים מחשב חדש בתקופה הקרובה, אבל מחשב באיזור ה-1000 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום אנשים! לפני כמה שבועות בקשתי עזרתכם כאן בנוגע למפרט מחשב ב5K וייעצו לי פה ובפורום אחר לחכות מעט ליציאת המעבדים החדשים והכ.מ של NVIDIA המעבדים יצאו כבר לפי מיטב הבנתי, יש טעם לחכות עוד לכ.מ ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני צריך נייד, אבל לאור החדשות נראה כי עדיף להמתין. http://www.zdnet.com/samsung-launches-ativ-book-9-plus-ultrabook-book-9-lite-laptop-7000017142/ מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס של אינטל יש במחשב הזה WINDOWS 7 ואחי סובל מהאיטיות שלו ודי צולע... מה עושים לדעתכם? ואם כדאי לשדרג זיכרון, לאיזה נפח? המחשב הוא HP 2230S

• 32 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.