עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liavm999,

שלום ! אז אני קונה בקרוב מאד מחשב ורציתי שתאמרו לי מה אתם חושבים עליו - שיפורים הצעות - הכל רק תומרו : ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 30 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפיית סרטים שיעורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf3 וכאלה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 23 …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2800+(512k 333) 760 1 760 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total 7S748 FSB/DDR400 310 1 310 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Kingmax BGA 480 1 480 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 990 1 990 כרטיסי קול? Price Units Total CREATIVE 5.1 Live Value 180 1 180 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120 GB 7200 ATA-100 (8MB) 590 1 590 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? Price Units Total SONY 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb 140 1 140 Total price + system a…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by eran898,

שלום. יש לי מחשב דיי חזק(אולי כיום כבר לא אבל לפני שנה כן חח).SATELLITE L505 141 למי שלא מכיר ICORE 5 עם 6 ג'יגה ראם וכ.מססך ATI HD5165 ומאז שהתחילו לצאת כל המסכים האלה התלת מימדיים האלה ומסכי המגע למחשביים נידיים סיקרן אותי לדעת אם אפשר להחליף את המסך במחשב הנייד לדבר כזה ואם מישהו יודע מה העלויות של זה(נגיד למסך כמו שלי 15.6 חח)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1. תקציב מקסימלי : 2000 ₪ , אבל אנא בנו את המפרט בצורה חסכונית 2. המפרט מיועד לעבודה משרדית וצפייה בסרטים פה ושם, התוכנות העיקריות שיפעלו בו הן: ICQ, מסנג'ר, סקייפ, IE ו-Microsoft Office 2007/2010 והמדיה פלייר (לצפייה בסרטים ומוזיקה, למרות שראוי לציין שגם הרבה סרטים ייצפו דרך מגה-ווידאו). 3. אין צורך בשום ציוד הקיפי! 4. אין צורך בכונן דיסקטים, אך יש צורך בצורב (רק לא של LG). 5. זה לא מפרט חלקי! 6. רמת חשיבות השקט של המפרט היא 8 (שלא יתחיל לעשות רעש אחרי שנה) 7. לא מתוכנן שום OC ! 8. אין צורך המערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המפרט. 9. אני מאזור ירושלים הבקשה היחידה שלי היא שלא לבנות את המפרט ב-KSP 10. בקשות מיוחדות: **דיסק קשיח מינמאלי של 120GB, תשתדלו לחסוך בקטע הזה העיקר …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. עריכה: בשביל מכירה של סוסים יש tradezone. הפורום לא נועד לזה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dj4400,

מה דעתכם על המפרט הזה: מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray 541 ש"ח קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION 46 ש"ח לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 306 ש"ח מארז: Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU 151 ש"ח ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail 145 ש"ח זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 107 ש"ח דיסק קשיח : Toshiba 500G 3.5" SATA3 301 ש"ח כונן אופטי: CyberLink Blue-Ray Power DVD9 77 ש"ח סה"כ 1675 ש"ח. מתלבט בעיקר לגבי המארז וספק הכוח. :-\ הרכבתי באתר של TMS, ואין להם מארזים מהסוג שנזכר במפרטים שבאתר... תודה dj4400

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by vali13,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שציגה את מד הסוללה של המחשב באופן ברור וטוב

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני מתלבט ??? בין 4 מחשבים נישאים לצורך ביתי. התקציב שלי מכסה את כל האופציות. המחשבים הנישאים הם: 1. LG R560-R29/R39 - אחריות לשנתיים קבוצת ח.י 2. HP PAVILION DV6-1310EJ - אחריות לשנתיים בבית הלקוח. 3. TOSHIBA SATELLITE L500-12T - אחריות לשלוש שנים. שנה ראשונה אחריות על נזק וגניבה. 4. DELL INSPIRON 1564 - עם המעבד החדש INTEL CORE I3-330M - שלוש שנות אחריות בבית הלקוח. אשמח לקבל את המלצתכם בנדון. נ.ב האם האחריות לארבעת הנישאים היא גם על עבודה וגם על חלפים? (מניסיונכם האישי). תודה מראש, מרק

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sasha_iq,

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 637.32 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 656.79 ] 1 Cases : Codegen Midi Tower L-6083-CA Front USB/Audio 400W Case w/handle [ ¤ 299.58 ] 1 Total Price ¤ 2657.58

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מגדל הקירור המפלצתי של ה- CPU פריזר 64 מונע את ההוצאה/הכנסה של כלוב כונן 3.5 אני פירקתי את כל כלובי הכוננים כדי שיהיה נוח להתעסק עם ההרכבה של לוח האם ונתקעתי בלי יכולת להחזיר את הכלוב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by asafros,

היי, אני צריך לקנות מחשב נייד, כמה שיותר מהר, שישמש לשתי מטרות: א. חברתי נוסעת לאפריקה, ותשהה שם במקום קבוע כ-3 חודשים. המחשב על כן לא צריך להיות קל במיוחד, וללא דרישות מיוחדות (ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, שימושי Office), אבל חשוב שיהיה אמין, כי אין שם איפה לתקן (היא תהיה באיזה חור נידח באנגולה - אבל יהיה לה חיבור לאינטרנט בחדר של המלון). מסיבה זו גם עלי לקנות מהר - היא טסה בסוף החודש... ב. אחרי שתחזור, המחשב ישמש אותנו כמחשב שני בבית, כאשר שוב הצרכים הם אותם צרכים, ושוב המחשב לא צריך להיות נייד במיוחד (סביר להניח שהוא בדר"כ ישאר בבית על שולחן קבוע...). אנו מעוניינים במחשב עם מסך של 15.4 אינץ', צורב DVD, הארד-דיסק של 160 לפחות, זיכרון של 1 ג'יגה לפחות. התקצי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): מקלדת ועכבר לא יזיקו, דגמים פשוטים ומשרדיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD, כרטיס מסך שאינו מובנה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (א…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על שתי המערכות הנ"ל, (למטרת משחקים ,סרטים , אינטרנט וכו') איזו מערכת עדיפה? ומבין האופציות מה עדיף וגם , מה ההבדל בין הצ'יפסט אינטל G41 לבין G31 ולגבי כרטיס מסך, ידוע שלא שמתי, אשמח לשמוע הצעות, וכרגע לא שמתי, כי אני רוצה לבדוק קודם מחירים של המפרט הנ"ל ולפי זה אני אדע מה לשים , או שאני אחכה עם זה ואסתדר בינתיים עם הכרטיס של הצ'יפסט (המובנה) עד שיהיה לי כסף לקנות כרטיס... אבל אשמח לשמוע הצעות מפרט 1: מעבד אינטל מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: Asus P5QPL-AM Chipset G41 / G31 -Asus P5KPL-AM זיכרון: Kingstone Value 2 GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 320 GB 7200 RPM 16 MB צורב:Lg GH22NSX22 Sata Black Dvd +-Rw מאוורר למעבד: Alpine 7…

14. הי לכולם, הנה מפרט של מחשב HTPC שאני רוצה לבנות: לוח אם - P5QPL-AM Asus מעבד - Core 2 Quad Q9400 Tray Intel זכרון - KVR800D2N5/2G Kingston X2 כונן קשיח - WD5000AAKS Western Digital כרטיס מסך - ATI Radeon HD4670 1GB PCIe Sapphire מאורר למעבד Thermaltake Blue Orb II Cpu Fan 1) מה דתעכם על הלוח אם במפרט? 2) תמליצו לי בבקשה על ספק טוב שיהיה גם שקט, חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. עיקרי השימוש במחשב זה לצפיה של תכני HD ועבודה עם תוכנת שירטוט בתלת מימד(solid works) תודה,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם ! העונה החמה של המשחקים מתקרבת מה שאומר שצריך להצטייד בכל מקרה, רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שיש לי עד עכשיו, מה מיותר? מה חסר? שימו לב : אין צורך בכרטיס מסך!!, אני אמור לקבל Geforce 6800 GT בשבוע הבא בנוסף, אין לי צורך בצורב, יש לי כבר אחד וגם צורב DVD לא נראה לי ממש הכרחי המחשב עשוי לעבור OC בעתיד אבל אין עדיין צורך בשום קירור מיוחד משום שהוא יקנה בעת ובזמן שבו אני אחליט להוציא את תוכניות ה OC לפועל. להלן מפרט מהדובים, כל שינוי/הוזלה שלא פוגעים באיכות הכוללת או במסגרת התקציב יתקבלו בברכה כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי?לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשוב איכות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם =צבע שחור חשבתי על שתי מחשבים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 htt…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני דיי חדש פה , אבל לא בעסק המחשב ... לפי מה שאבי אומר ידעתי לכתוב פקודות בדוס לפני שלמדתי עברית חחח ... קיצקץ , קראתי המון מאמרים והאתר נחמד מאוד , אני מעוניין לקנות מחשב חדש ... וצריך את עזרתכם בקשר למפרט הבא דברים שמתוכננים לצאת ב14 לאפריל - Intel new generation P4 3.2Ghz 800FSB Intel Canterwood Chipset w/ dualddr400 800fsb agp8x sata raid and Overclockable (first for intel) זכרון 512 MB DDR400 Radeon 9800 PrO אין לי מושג מתי יוצא החמודון הזה ... דברים שהזמנתי כבר Xaser III V2420+ לפי המלצה של האתר AquariusII לפי המלצה של האתר ... 2 הרדיסקים ישנים למדי ... ATA 100 .. IDE 2x40gb וכוננים לא ממש משנה אני רק רוצה לדעת לכמה זמן בדיוק המחשב "יחזיק" עד לשדרוג הבא .. (כדי שד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני קניתי את המחשב ב 4700 וכרגע יש לי עוד 200 שקל ורציתי לדעת מה כדאי לי לשנות במפרט, אגב יש אפשרות לשנות את המפרט.... באחת התגובות שלי למטה רשמתי איזה שינויים אני יכול לעשות במסגרת של 200 שקל תוספת.... אגב אשמח לקבל איך המפרט בכללי גם, תודה רבה לכם . הנה המפרט שהזמנתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤483 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤223 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GT OC Calibre 512MB PCIe ¤1240 כמות:1 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE ¤353 כמות:1 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 מארז ללא ספק Raid…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני סטודנט הנדסאי תכנה בתל אביב לקראת סמסטר ב' הקרב ובא, וכנראה שאצטרך מחשב נייד בשביל הנוחות. התקציב נע בין 2500 ל 3000, והקריטריונים להלן. אגב, למישהו יש מושג אם אמורים לצאת לשוק מחשבים חדשים בקרוב? ואם כן מתי? תודה לכל העוזרים * מטרות המחשב - Visual Studio ואולי איזושהי תכנת Java בהמשך, Visual Basic, צפייה בסרטים * גודל המסך - עדיף כמה שיותר קטן, אבל ממה שהבנתי numpad נמצא רק ב15.6" ומעלה אז שיהי כן. עדיפות ברורה למסך מאט * רזולוציית המסך - כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - numpad נדרש * משקל רצוי - הכי קרוב שאפשר ל2 ק"ג, אם אפשר פחות - מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא ממש חשוב, אבל שלא ייכבה אחרי שעה עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by speakspeak288,

היי, אני רוצה להתקין וינדוס 10. כיום קיים לי במחשב וינדוס 7. ביצעתי גיבוי לקבצים לפני שאתחיל את ההתקנה. העברתי את הוינדוס 10 שהורדתי כקובץ ISO לדיסק און קי. אני הבנתי שנדרש PRODUCT KEY על מנת שאוכל להתחיל את ההתקנה. מספר שאלות בנושא: 1. איך אני משיג PRODUCT KEY מקורי באינטרנט? יש אתר אמין? 2. האם אני יכול לבצע את ההתקנה של וינדוס 10 ישירות על המחשב מבלי לפרמט את וינדוס 7? 3. איך אני יכול לבצע שיחזור של וינדוס 7 במידה וההתקנה נכשלת? אין לי את הדיסק של וינדוס 7.. אודה לעצתכם.

21. היי, מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 6K. האם שווה לרכוש עכשיו או להמתין?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by j,

שלום לכולם, קניתי את המחשב שלי בעזרתכם (המון תודה!!) לפני כמעט שנתיים ועכשיו ישנה אפשרות לרכישה של מחשב חדש אז רציתי לבדוק, אני ממש לא מעודכן! אז ככה: מה שיש לי היום זה AMD 3800X2, 2GB ram kingston, ,לוח אם ultra party, הארד דיסק 200MB של WD, כרטיס מסך של 6600 256MB (אפילו לא GT), מארז TT SOPRANO, סט של מקלדת+עכבר MX5000, ומסך 1780Q מה שאני צריך זה מחשב לצרכים הבאים: להחזיק VISTA כראוי, לראות סרטי HD, ולצרכי עבודה: פוטושופ בקבצים גדולים, 3DMAX, אוטוקאד. לא יהיה OC כלל!! לא מתפשר על מסך: מינימום דל 2007, HD גדול (שלי לא מספיק בשיט!) והיו גם כמה פעמים שלקבצים בפוטושופ היה צורך ביותר זיכרון! חשוב גם שיהיה שקט (אני לא מכבה את המחשב כמעט אף פעם) וכן, חשוב לי שיהיה יפה …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Athalef,

שלום. אני מחפש מחשב נייד בעיקר ללימודים עד 3600 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD בסביבות ה60 GB (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) . . . . . . + אם אפשרי למצוא מחשב בעל כונן קשיח נוסף, אז רצוי, אם לא אז לחפש SSD בנפח גדול יותר * כונן אופטי - רצוי, לא חובה (בעיקר אם זה על חשבון הארד דיסק נוסף, ישנה העדפה להארד דיסק נוסף.) * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - כן. אשמח להמלצה על מחשב ועל מקום לקנות באיזור הצפון (לא חובה). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייד (בעיקר לצורך לימודים, פחות בשביל הורדת סרטים/מוסיקה/וכו'), יש לי עד 6,500 ש''ח להקדיש לעיניין, ואשמח אם תייעצו לי ותוכלו להאיר את עיני. עד כה, מצאתי 3 מועמדים עיקריים: 1.Dell 2000MHz 2. Dell- Inspiron 2000 3.Compaq Presario 2535 הערות,הארות והמלצות יתקבלו בברכה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by erwrxstier,

שלום רב לכולם המחשב הישן שלי מתחיל לזייף, וקרובת משפחה מארצות הברית מגיעה לביקור בארץ עוד חודש ואני רואה בזה הזדמנות לשדרג אני צריך מחשב חזק מאוד שיעבוד נון סטופ 90% מהזמן בעומס מלא של משחקים,אינטרנט ,פוטושופ ואוטוקאד הבעיה היא כזאת, הקרובת משפחה היא אישה מבוגרת בת 70 ככה שאני יכול לתת לה לסחוב רק דברים קלים,קחו את זה בחשבון שאתם ממליצים היא לא תוכל לסחוב לדוגמא ספקי כוח וקופסאות מארז ככה שחשבתי יותר בכיוון של להביא דרכה לוח אם ,מעבד ודיסק קשיח ואת השאר לרכוש בארץ התקציב הוא 1800$ בסהכ להרכבת מחשב ללא מסך,רמקולים ושאר החרא בארצות הברית אני מזמין מNEWEGG , בארץ - כנראה איפה שהכי זול לאחר התייעצות עם כמה אנשים הגעתי לרעיון הבא - לוח אם - INTEL D975XBX מעבד - Intel Core 2 Du…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים