עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by miaoo673,

היי, כבר הרבה זמן אני מחפש נגן וידאו נייד עם מסך קצת יותר גדול מ3"...היום שמתי לב למבצע במחסני חשמל על הHasee ME122 ב999 ש"ח, שזה פחות או יותר מחיר של נגן MP4. כמובן שבניגוד לנגן MP4 נכנסת ההתעסקות עם מערכת הפעלה וכו' אבל זה מינוס שאני מוכן לספוג. השאלה היא האם לצורך סרטים נטו הדגם הנ"ל נחשב מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Frungy,

אהלן, חשבתי לשדרג את המחשב עוד כמה חודשים, אבל הבנתי שלא תהיה לי הזדמנות כזו, אז אני מנסה לחשוב מה לשדרג עד יום ראשון. המחשב מריץ הכל טוב מאוד, אני לא מחפש שידרוג רציני. משהו בסביבות האלף, אפשר עם חריגה קטנה אבל לא מומלץ. E6600 2GB RAM 250GB HDD 8800GTX כרטיס מסך אני כמובן לא משדרג, חשבתי על זיכרון ומעבד. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by arigo,

שלום אני מחפש לרכוש נייד חדש אפםשרי גם מחו"ל (אמזון וכו) בסכום עד 2000$ שיהיה עבורי כלי העבודה העיקרי לשלוש השנים הקרובות מסך 14 או 15 אינץ בלבד חשבתי לרכוש ASUS ZENBOOK PRO DUO אבל המשקל שלו הרתיע אותי. השיקולים העיקריים אלו : מפרט עוצמתי ויכולת עיבוד גבוהה (כמובן שהכל יחסי בחיים) משקל לא גבוה (עד 1.5 קילו רצוי) מסך איכותי ארגונומטריה טובה לעבודה אמינות ושירות טוב מספיק יציאות USB ולחיבור למסכים חיצוניים פונקציונליות נוספת (2X1) עדיפה אשמח להמלצות לקראת חודש המבצעים

4. יש לי כרגע מחשב עם : מעבד: e2180 2.0Ghz @3.4Ghz זיכרונות : Geil DDR2 2x1024MB 800Mhz CL4 כ.מסך : Twintech 8800GT לוח אם : ABIT IP35-E אני עובד עם מסך 17" ברזולוציה מקסימלית של 1280X1024 עד עכשיו כל הסט מספיק מעל ומעבר לכל הצרכים . העניין משתנה שאני רוצה להגדיל את הזיכרונות ל 4GB או יותר , כך גם לעבור לוינדוס 7 וחוץ מזה לקנות מסך חדש , כנראה 24" - שמתאים לגרפיקה . השאלה שלי כאן היא - האם המעבד וכרטיס המסך יספיקו אחרי השינוי שאעשה ? אני עורך תמונות בפוטושופ (50שכבות+) ברזולוציות גבוהות יחסית , לכן שוקל לשדרג מעבד , אבל צריך את התייעצות כי אני לא מכיר איזה מעבד כדאי לבחור ואיזה מתאים גם ל OC (חשבתי על מרובעי הליבה , לא הסדרה של i , כי הלוח אם לא תואם) אבל עם המסך החדש והרז…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל שיתאים לדרישות ולא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב - GTA5, תכנות, הרצה של מכונות וירטואליות, וקצת תוכנות עריכת וידאו ו 3d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware, intelij, כבד 3dmax,after effect, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Murmur,

שלום, פעם אם רצית מחשב עם מקלדת מעולה קנית לנובו (T60, T400, T430) מה עושים היום? עם תקציב לא גבוה (עד 3500 ש"ח נניח, עדיף פחות). שימושים: לעבודה משרדית (בעיקר עריכת מסמכי טקסט) צריך להתאים לנשיאה יומיומית (13 או 14 אינצ', או 15 אינצ' במשקל נמוך במיוחד) - אינטרנט ואופיס, ללא משחקים. מקסימום איזה סרט ב-HD. אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר וקצת גרפיקה. מתלבט בין DDR2\3 וכנ"ל לגבי לוח האם. ככל שהמפרט יהיה יותר משוגע כך אהיה יותר מאושר.... בבקשה הצעות

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ITSIK86,

שלןם אני רוצה בבקשה לבנות לחבר שלי מפרט בעזרתכם תקציב של 6000 שקלים כולל הכל מסך מקלדת עכבר רמקולים וכמובן שהמחשב יהיה טוב למשחקים כמה שיותר, שיהיה חזק אם אפשר מחנויות כמו KSP או נועה מחשבים תודה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי לכולם על פי המלצות וחוות דעת הרכבתי מפרט המיועד לשימושים הבאים:גלישה באינטרנט .משחקים<קליל מאוד> וצפייה בסרטי DVD . רציתי לקבל את אישורכם לפני הקנייה.אז ככה יש את החלקים שאני סגור עליהם ויש את החלקים שעדיין אני מתלבט. החלקים שאני סגור עליהם: ?WESTERN DIGITAL? - ?80 GB 7200 ATA-100 (8MB הארד דיסק. ?HEC Compucase CI-6A19? -מארז. זכרונות ?DDR 400? - ?512MB A-DATA /VT? ??1.44,? ?FLOPPY? - ?Teac/SONY 1.44? -כונן דיסקטים. ?GIGABYTE? - ?RADEON 9550 128MB? .<חשוב שיגיע עם 128BIT או שמספיק גם 64BIT ?המשחקים לילד בן שש.משחקים קלילים> עכשיו החלקים שאני לא סגור עליהם: האם לקחת מעבד - ?Sempron 2800? <הבנתי שהוא בסוקט A >או לקחת את הסלרון D <הבנתי שהוא יותר חז…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by alergic,

2 שאלות בנוגע למפרט: 1- האם כל החלקים יעבדו היטב? 2- האם זה המחשב הכי חזק למשתמש הביתי? Intel Core 2 Extreme Processor QX9775 3.2GHZ 1600MHZ BOX, יחידות 1 ¤7850 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3178 ZALMAN CNPS9700 NT, יחידות 1 ¤370 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=882 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME INTEL X58, יחידות 1 ¤1880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4329 CORSAIR DDR3 DHX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7 , יחידות 1 ¤3580 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1485 WD 300GB 10000RPM VelociRaptor SATA2 16MB, יחידות 2 ¤3300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3361 PLEXTOR DVDRW PX-820A/SW BLACK 20X DUA…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by aviv8889,

אני מחפש לפטופ שישמש אותי בעיקר ללימודים, שימוש באופיס וכדומה, צפיה בסרטים ופשוט שימוש יום יומי. אני לא מבין יותר מידי ולכן אני מבקש את עזרתכם. תקציב: עד 2000 ש"ח, עדיף כמה שפחות(כי גם ככה מתוכנן בעתיד לקנות נייח רציני לעריכת סרטים). חשוב: HDMI, סוללה חזקה, צורב. לא חשוב : לא צריך הרבה זיכרון למחשב, כי קניתי כונן נייד של 2 טרה. יש לכם המלצות לניידים ואיפה כדאי לרכוש? - - - תגובה אוחדה: - - - ראיתי בדיונים אחרים שמתבקש לענות על שאלון בחוקי הפורום, כשאני לוחץ על חוקי הפורום, מופיע לי התקנון(שקראתי), אבל אני לא מוצא את השאלון. אם יש צורך, תגידו לי כיצדאני אמור לפרסם את ההודעה שלי ואשנה אותה בהתאם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם ! העונה החמה של המשחקים מתקרבת מה שאומר שצריך להצטייד בכל מקרה, רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שיש לי עד עכשיו, מה מיותר? מה חסר? שימו לב : אין צורך בכרטיס מסך!!, אני אמור לקבל Geforce 6800 GT בשבוע הבא בנוסף, אין לי צורך בצורב, יש לי כבר אחד וגם צורב DVD לא נראה לי ממש הכרחי המחשב עשוי לעבור OC בעתיד אבל אין עדיין צורך בשום קירור מיוחד משום שהוא יקנה בעת ובזמן שבו אני אחליט להוציא את תוכניות ה OC לפועל. להלן מפרט מהדובים, כל שינוי/הוזלה שלא פוגעים באיכות הכוללת או במסגרת התקציב יתקבלו בברכה כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,470 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח 2 OCZ 512MB EL DDR PC3200…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bermangroup,

יש לי מחשב נייד של DELL מדגם STUDIO 1555 ואני רוצה להתקין עליו בשבוע הבא חלונות 7. (אני מתכוון להתקין עליו את חלונות 7 בגירסת: "Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.OEM.DVD-BIE" ,ששמעתי שהיא הכי מומלצת ובכלל טובה לניידים). אז השאלה שלי היא כזאת: האם יהיו לי את כל הדרייברים שאני צריך בכדי להישתמש בכל האפליקציות שבמחשב. *לפי מה שאמרו לי מספר אנשים ששאלתי אותם,חלונות 7 מעדכנת ומתקינה את כל הדרייברים הנחוצים למחשב בזמן ההתקנה של הווינדאוז,ובנוסף לכך במקרה שחסר איזה דריבר או שאין באפשרות הווינדאוז למצוא ולהתקין לי אותו, אני יוכל לקחת את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב (כאמור הדרייברים הם של vista home premium) ולהתקין אותם בחלונות 7 והמחשב אכן יתקין לי אותם בלי שום בעיה. - האם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מבקש את מפרט המחשב הכי טוב שיכול להיות ב[10000 ש"ח בערך] ויש לי עוד שאלה... שמעתי על מארז די יקר שעובד על גז כך שהטמפ' בתוכו היא 0' מעלות האם זה טוב? וכמה זה עולה? תודה למי שינסה לעזור.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 5500 אלף שקל. מטרת המחשב תיהיה בעיקר לעבודות... אבל גם ישמש אותי למשחקים (שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם) מצאתי את המחשב הזה ואשמח לקבל עליו המלצות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12379 תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לחמשת השנים שיבואו לאחר הרכישה, אם אפשרי לבנות מחשב שעונה על הדרישות האלו גם מבלי להגיע לתקרת התקציב אשמח לשמוע על האפשרות הזאת. 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני קונה מדילר את המפרט הבא: מעבד E6300 Intel לוח אם 965G -ds3?/GA-965P-s3 Gigabyte Liberty 400watt מארז GB 3D Aurora זכרונות 1giga (512*2) 667mhz ipc דיסק קשיח 250GB sata2 16mb western digital כונן דיסקטים Included צורב דיוידי LG/Asus x16 or higher שחור כל זה יעלה לי איזה 3800-4000 שקל עדיין לא סגור על הספק כוח..נראה לכם משתלם? וכרטיס מסך קניתי בנפרד את ה-x1950xt ב-1100 שקל בקשר לזיכרונות התבלבלתי זה PQI והנה לינק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2043 זה לא נראה לי ממש ג'נרי...אבל מצד שני הם די זולים יחסית

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום... אני מעוניין במפרט של כ4000 שקלים למחשב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה... אין צורך במקדלת/עכבר/רמקולים/מסך בנוסף... מאיזה אתר הכי כדאי לקנות?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Manufacturer Model Description Price Quantity AMD XP2500+BOX AMD XP 2500+ RETAIL BOX (BARTON CORE) 333MHZ FSB $130.00 Thermaltake Volcano 12 ThermalTake Extreme Volcano 12 $60.00 Epox 8RDA3+ Epox 8RDA3+ Crush18D,Soc-A,3DDR400,FSB400, AGP8,6CH,SATA,6USB2,2LAN,1394 $155.00 OCZ Technology MMOCZ400512R2 OCZ PC3200 512MB R2 PERFORMANCE CL2 $199.00 Western Digital WD1200JD Western Digital WD1200JD 120gb 7200rpm 8mb SATA $165.00 Sony FDD144SONYBLK Sony 1.44 Floppy drive Black color $25.00 MSI MS8216 MSI 16X48 DVDROM Retail box $49.00 LG F700P LG Flatron F700P 17" Monitor $269.00 ASUS CRW-5232AS ASUS CRW-5232AS (52X/32X/52X CD-ReWr…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Clo wn,

שלום לכולם רציתי להראות פה את המפרט של המחשב שאני רוצה לרכוש בזמן הקרוב השימוש העיקרי כרגע יהיה משחקים כמו CSGO / THE DIVISION אם הזמן יהיו עוד.. בהמשך אני רוצה לעבור ל YOUTUBE ו TWITCH אני לא מבין בבניה ודיי חדש לי הנושא, אשמח לדעה או אפילו אישור שהכל תקין הבניה כרגע בלי HDD בהמשך כמובן הוסיף.. ביחד עם כרטיס לכידת ווידאו של ELGATO (בצד שמאל כמות הפריטים של אותו מוצר) Processor Intel Intel Core i9 9900X 3.5Ghz 19.25MB L3 Cache s2066 - Box 1 …

21. המחשב של אחי הקטן מת, והלפטופ בן ה5 שהוא משתמש בו קצת חורק לו ( p-m 1.8 ) שימוש עיקרי: עריכת מוזיקה, אולי קצת משחקים. חומרה קיימת: יש התקן חיצוני שמאפשר חיבור גיטרה ל usb, עכבר, מקלדת, מסך 19" ברזולוציה של 1280 על 800, ורמקולים 2.1 יחסית בסדר (vs משהו של אלטק לנסינג) יש גם צורב sata יחסית ישן. שקט חשוב (נגיד, 8 ). אין צורך במערכת הפעלה. לא ידוע אופי התשלום. לא ידוע אם מתוכנן oc. (אפשר להניח שלא). כנראה שאין צורך בכרטיס קול ייעודי. תקציב - באיזור ה 2000 שקל, אפשר לחרוג מקסימום ב 300 שקל, עדיף לחסוך. אוקיי, יש תוספת: "תציין שהשימוש לנואנדו ופרו טולס,עם שימוש בvstים שונים למיניהם לצורך הקלטות ,ולא רק עריכה,ואין לי כרטיס קול (מכרתי אותו)ואני רוצה להזמין מאיביי presonus firepo…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by phanatic89,

Hi. i really hope someone can finally help me i bought two weeks ago Dell 15R 5520 laptop. full spec: CPU: intel core i7-3632qm memory: 8GB (4x2) DDR3 1600Mhz Nanya Technology NT4GC64C8HG0NS-DI. Hard drive 1TB 5400 RPM Graphics: AMD Radeon 7670M 1GB and Intel HD 4000. 15.6" HD 1366*768 . i bought an upgrade from amazon.com, 16GB (8x2) DDR3 1600mhz Corsair Vengeance CMSX16GX3M2A1600C10. the laptop is equiped with Windows 8 Pro legit. the laptop worked with the upgrated memory for 3-4 hours then it crashed with BSOD. afterwards, any type of reboot was with different BSOD. i put the Nanya both sticks back, and it works like charm. put one stick of Corsair and one Nanya it s…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Or_s2006,

שלום! אני מעוניין בחוות דעת מקצועית על מחשב נייד שאני מעוניין לרכוש Lenovo G570 4334-34G 2.10GHz הייעוד העיקרי של המחשב זה בעיקר לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים, WORD, ומשחקים תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש תחנת עגינה ל E6400, אין לי מושג מה מחירים ואין לי שום בעיה להזמין מחו"ל כמה העניין אמור לעלות? איפה יהיה יותר זול לקנות את זה? תודה על העזרה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Jenia24,

* מטרות המחשב? משחקים, סרטים, אופיס * גודל המסך? 13-15 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מתחת ל 5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, אם אפשר SSD, אז הגודל לא משנה. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? איכות בנייה ואיכות מסך חשובה לי יותר ממראה ועיצוב וכל מיני גימיקים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.