ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 +- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500-1000 2. מה שימושי המחשב?מחשב לעריכת סאונד לשימוש אישי-ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסקים, כונן CD, 5. עד כמה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לרדת בכרטיס מסך?? המפרט שיש לי עכשיו 2.4HT 2*256 קינגסטון 160 הארד.. אני רוצה להפוך את המחשב למפלצת משחקים המעבד יגביל אותי? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מתעניין במחשב נייד עד כ2000 שח +- אני גר באילת והמחירים פה ללא מעמ כמובן 2 מחשבים שראיתי בנתיים הם http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12317 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12322 האם אחד מהם כדאי? עדיפות למחשב בצבע לבן... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני שוקל לקנות את המחשב הזה, ואשמח לשמוע את דעתכם עליו: http://ksp.co.il/?uin=35519&select=.268..271..214 אציין פרמטרים שחשובים לי: כח עיבוד חזק, לעבודות תכנות באוניברסיטה וגם לעריכת תמונות ב LIGHTROOM + PHOTOSHOP שיעלה מהר ויעבוד בזריזות, ולכן עניין ה SSD מסך 14 אינצ' נראה לי איזון אידיאלי בין לא קטן מדי, ללא מסורבל. משקל פחות מ 2 קילו כדי שיהיה נח ונעים לסחיבה לאורך זמן חיי סוללה ארוכים יחסית על פניו לפי המפרט והפרמטרים המחשב הזה נראה לי אחלה, אני קצת חושש מכך שייתכן והוא מאוד עדין ושביר, וגם ממנגנון סיבוב המסך שאולי יכול להתפרק ולהתבלות במהרה. אשמח לשמוע את דעתכם, או חוות דעת מאנשים שיש להם יוגה. וא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש את המחשב לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה עד 4,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים וסרטונים אישיים באיכות של עד 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול כרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 1050TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא הכרחי שיהיה שקט מופתי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא. המחשב מיועד לסרטים,אינטרנט,שירים ... לא משחקים כרגע. זה יסחוב Vista ??? Intel C2D E6300 ASRock 945G-DVI 667MHz Kingston 2x512 DDR2 667MHz WD 160GB SATA2 8MB LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 כרטיס מסך מובנה Onboard. מארז+ספק 500W. מקלדת+עכבר+רמקולים הכל ב-3100 ש"ח. מה עדיף? הלוח של ASRock או הלוח של Intel Iselton 946GZ ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים סרטים ואינטרנט התקציב שלי הוא 3500 ש"ח עם חריגה עד 4000- במזומן! אין לי צורך במסך וברמקולים. רק מקלדת ועכבר רגילים, העדפה לרכיבים של אינטל ודיסק קשיח גדול (500 לפחות) העיצוב לא חשוב לי במיוחד אבל אני מעדיף מחשב שקט. זה לא השיקלול העיקרי בקנייה אבל זה די חשוב בכל מקרה שמתי לב שכמעט כולם ממליצים כאן על מעבדים מסידרת E. האם לא עדיף להשקיע קצת על מעבדים מסדרת Q? האם ההבדל במחיר כזה גדול? כי ככל הידוע לי סדרת Q היא יותר מתקדמת מסדרת E הדבר החשוב לי ביותר במחשב זה היכולת שלו להריץ משחקים וגם הכבדים ביותר ברזולוציה גבוהה. ועוד יותר חשוב- מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים גם בעוד שנה-שנתיים לפחות תודה רבה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברי פורום יקרים שלום, מכרה שלי, סטודנטית, מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך הלימודים וגלישה אקראית בשעות לאחר-מכן. הדרישות שלה הן בעיקרון כך: *שיהיה כמה שיותר קל! *שתהיה לו מצלמת אינטרנט מובנית! *שיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט מהמיטה! כלומר, היא צריכה מחשב בסיסי למדי בדגש על משקל קל ובנייה עמידה. ממה שהבנתי זה קצת בעיה למצוא היום מחשב נייד בלי ויסטה והתקציב לא בדיוק יאפשר להריץ Aero על ההגדרות המלאות, כך שאם ניתן למצוא מחשב נייד עם Windows XP, אז עדיף בהחלט. החומרה הפנימית צריכה לעמוד רק במינימום, אין לה כוונה להריץ יישומים גראפיים או משחקים כלשהם על המחשב, רק לעבודה על טקסט וגלישה באינטרנט. תודה מראש על ההצעות, המלצות והארות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעניין לרכוש מחשב פשוט לאופיס, זום ואינטרנט. תקציב עד 1300 ש"ח. זה המפרט שחשבתי עליו: AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box לוח אם Asus PRIME B450M-K AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב Transcend 4GB 2666Mhz DDR4 CL19 X2 Transcend 110S TS256GMTE110S SSD NVMe PCIe Gen3 x4 - נפח 256GB מארזים: [url=https://ksp.co.il/?uin=42361]מארז מחשב כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מחיר החבילה: 1278 שקל מה אתם חושבים על הספק שמגיע עם המארז? האם יהיו איתו בעיות בעתיד?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אוטוטו קונה מחשב חדש למשחקים ולגלישה באינטרנט וכאלה, עכשיו המחשב צריך להיות סוס עבודה לגמרי, שיריץ משחקים באופן מהיר וטוב. עם Fps גבוהה בכל המשחקים החדשים ושעוד עתידים לצאת. אני לא צריך מסך,מקלדת,רמקולים וכאלה חשוב שהמארז יהיה טוב, והמעבד יהיה Amd אבל אם יש עדיפות לאינטל אז כמובן שעדיף אינטל זהו, בהצלחה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי מחפש מפרט ב-11 אלף בדיוק, הדרישות הם מחשב למשחקים שגם יכול להריץ Vista בצורה טובה לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, כוננים אופטים או רמקולים מה שכן אני יודע שהוא רוצה X1900XTX ומעבד dual core.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בקשר לבנית מפרט למחשב. עדיפות לקניה רק בחנות KSP !! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו וגרפיקה. כמובן שאשמח שיהיה תמיכה גם במשחקים בצורה טובה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב המשרדי הישן שבק חיים, והגיע הזמן למחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:--- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.---- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולל מסך. השימוש: משחקים לא כבדים, לרוב. לא מתכנן OC. לא כולל: מודם, 1.44, מקלדת ועכבר, כונן CDROM, צורבים למיניהם. נראה לי מפרט אתגרי ! ותודה לכם......
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית בעקרון - כמה שאלות לגבי הצעה שקיבלתי: מעבד: בין AMD2500 לבין AMD 2600 המליצו לי ללכת על 2500 מהיר יותר????????????? לוח אם למעבד AMD - המליצו לי ללכת על GIGABYTE בטענה שהם הכי טובים ל- AMD - דגם GA7N400L - דעתכם? מסך - המליצו לי על PROVIEW כסוף דגם AF 787M דעתכם - בטענה שהם נותנים 5 שנים אחריות והחלפה בחדש על כל תקלה - דעתכם? כרטיס מסך - Gigabyte ATI 9200 radeon דיסק קשיח - W.D. 80 GB 7200 8 MB דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש נייד שיוכל להיות עד כמה שיותר חזק להרצת משחקים. אז ככה,אין לי העדפות בקשר למשקל/זמן בטריה/מראה/מותג/ביטוח וכו' מצידי שכל אלה יהיו במצב הכי גרוע.העיקר שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. האם דבר כזה או דומה לו אפשרי? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373034,00.html או לחילופין,האם יצא 8800 לנייד? גם רציתי לדעת אם יכולה להיות לו כניסה למסך רגיל (כשאני בבית),כי המחשב אמור להחליף גם את הנייח הישן שלי. סליחה על הבורות, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים בעיקר.. אבל (ותמיד יש אבל!!!) אני רוצה מפרט של 64 ביט של AMD שאני יוכל לשדרג אותו בהמשך.... ואם אפשר והאתר של פנדה... תודה והמשך גלישה מהנה... תומר בכר (ואחיו אסף)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ראיתי את המפרטים שקיימים בעמוד המפרטים. המפרט הראשון הקיים למדיה סנטר עניין אותי השאלה היחידה שלי היא האם המעבד הקיים במפרט (AMD A4) מספיק בכדי לגלוש מעט באינטרנט בנוסף או שכדאי לשקול לשדרג אותו. התקציב הכללי הוא עד 2000 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 אפשר לחרוג ל 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis 3, arma 3, far cry 3 , gta v ..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שהכרטיס מסך …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להתחדש במחשב נייד לנסיעות שאני יוצא מהעבודה. אני צריך מחשב במחיר סביר אך שיתן תמורה טובה למחיר שלו על מנת להעביר את הזמן המת בנסיעות, בגלל אופי העבודה בדרך כלל אני תקוע במקומות שכוחי אל עם מעט דברים לעשות ואני רוצה מחשב שפשוט ישרוף לי את הימים. לפי מה שאני חושב שצריך להיות זה: מחשב סביר עם מעבד סבבה ו 2G זכרון, מסך 14 אינץ, בנייה חזקה וWIFI חזק יותר מהממוצע על מנת שלא יהיה לי בעיות התחברות בשדות תעופה/בתי מלון. אין צורך בזמן סוללה ממושך או בכרטיס גרפי חזק. ואם יש אפשרות גם לחיבור Svideo ובלי מערכת הפעלה או לחילופין XP במקום VISTA אני אשמח. יש אפשרות להביא אותו מקנדה, חבר שלי נוסע ביום שישי וחוזר עוד שבועיים אז צריך להחליט מהר כי גם אני וגם הוא מעדיפים …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על שתי המערכות הנ"ל, (למטרת משחקים ,סרטים , אינטרנט וכו') איזו מערכת עדיפה? ומבין האופציות מה עדיף וגם , מה ההבדל בין הצ'יפסט אינטל G41 לבין G31 ולגבי כרטיס מסך, ידוע שלא שמתי, אשמח לשמוע הצעות, וכרגע לא שמתי, כי אני רוצה לבדוק קודם מחירים של המפרט הנ"ל ולפי זה אני אדע מה לשים , או שאני אחכה עם זה ואסתדר בינתיים עם הכרטיס של הצ'יפסט (המובנה) עד שיהיה לי כסף לקנות כרטיס... אבל אשמח לשמוע הצעות מפרט 1: מעבד אינטל מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: Asus P5QPL-AM Chipset G41 / G31 -Asus P5KPL-AM זיכרון: Kingstone Value 2 GB DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: Hitachi Deskstar 320 GB 7200 RPM 16 MB צורב:Lg GH22NSX22 Sata Black Dvd +-Rw מאוורר למעבד: Alpine 7…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שהמחשב של אמא שלי עושה לה בעיות. הוא מתחמם מאוד ופשוט נכבה לבד. מדובר על דגם DV4 של HP. אם מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב עד 3000 שמטרתו תהיה בעיקר גלישה באינטרנט, קריאת ספרים ופיתוח (הוא גם לא ישמש כמחשב פיתוח עיקרי) בסביבת Visual Studio. אני לא מחפש מחשב קטן במיוחד (גדלים של 10' 11') כי זה מאד לא נוח לקרוא ולכתוב עם מסך כל כך קטן. התלבטתי בין הדגמים הבאים: 1) Compaq CQ61-140/240EJ Fujitsu Siemens Esprimo V6555 (2 RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz (3 של LG על פניו המחשב של Fujitsu נראה יותר חזק עם מעבד Core 2 Duo ו-4Gb זכרון. לשני הדגמים האחרים יש מעבד Dual Core ויש פחות זיכרון. אבל אני לא בטוח ש-FUJITSU היא חברה מספיק טובה, לפחות לא כמו HP או LG. אשמח לשמוע דעות שלכם...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם אפשר להשיג מחשב נייד סביר ב3000 שקל..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-