עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום צריך עזרה בבחירת מחשב לחבר בתקציב הנ"ל הוא סטודנט שמחפש מחשב לכמה שנים * גודל המסך? 15.6 לפי מה שהבנתי עדיף מט לסטונטדים * רזולוציית המסך? לא ממש משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? המשקל לא חשוב בכללל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלוש שעות בלי סוללה זה סביר נראה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה יהיה נחמד SSD אך לא חייב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר בלי מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מה אתם אומרים על הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=22184 אני לא בטוח שזה מסך מט למרו…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  2. אני רוצה מחשב נייד שיתאים לי בעיקר למישחקים אם כרטיס מסך חזק ופה ושם יכול ליהיות לללימודים. לא משנה לי המשקל שלו העיקר שיהיה מחשב חזק! ויש לי גם אוד שאלה האם הכרטיס מסך הזה הוא חזק למישחקים כמו GTA IV NVIDIA GeForece GT 130M w/512MB * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף בנלאומי אבל גם בארץ זה בסדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה העיקר שהחברה תהיה טובה ואמינה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד באילת בסופ"ש הזה עד היום היה לי מחשב שולחני עם דיסק קשיח גדול (2T) ו8 גיגה זיכרון RAM, ועוד דיסקים חיצוניים אשר הלך לעולמו החלטתי לנסות לעבור לנייד. המטרה של הנייד היא גלישה, עבודה בסיסית ביותר על אקסל (תקציב ביתי ולא VLOOKUP של מאות אלפי רשומות) יחד עם גיבוי לאייפון \ אייפד והכי חשוב - יכולת הזרמת קבצים שאני אוריד למחשב ב4K מההמחשב לטלווזיה הייסנס 55 אינטש 4K יש לי דיסקים קשיחים 2T חיצוניים שעליהם אפשר לשמור קבצים, ולכן חשבתי שעדיף שהמחשב הזה יהיה עם SSD לצורך שרידות ומהירות הכיוון שחשבתי עליו היה של 8G זיכרון עם מעבד I5 וSSD של 256. הגיוני? אמנם המחשב הוא לשימוש בייתי אבל נראה לי הגיוני יותר 13.3 מאשר 1…

• 25 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימושים כמו אינטרנט אופיס איסי קיו וסרטים . עד 4K תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  5. אני קונה מחשב לבית, שימוש סטנדרטי, פלוס הרבה תמונות והרבה עריכה ב photoshop יש לי מחמחב הישן כרטיס גרפי nvida geforce gtx 1650 ו hard disk 3T וחשבתי להעביר אותם לחדש, האם הם יתאימו? האם כדאי? התלבטתי בין amd ל Intel ניסיתי לעשות מפרט ב ksp אבל אשמח לכל יעוץ הרכבה עצמית של מחשב נייח מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 7 5800X 3.8Ghz AM4 - Box 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Asus PRIME B450M-K II AM4, AMD B450, DDR4, PCI-E,HDMI, VGA, DVI 1 זכרונות:זכרון למחשב Kingston ValueRAM 16GB DDR4 3200MHz CL22 1 כונני SSD: כונן Kingston NV1 PCIe NVMe 3.0 x4 M.2 2280 500GB SSD SNVS/500G 1 מארזים: מארז מחשב כולל ספק Sohoo S610BS HTPC 500W צבע שחור מאווררים…

6. Started by yuval26,

שלום רב, יש לי מחשב נייד בבית שגילו לדעתי מעל 8 שנים כל מטרתו הינה בהורדת סרטים וסדרות וצפייתם לאחר מכן דרך הטלוויזיה (אני מעביר את הקבצים למחשב נייד שאותו אני מחבר לטלוויזיה) המחשב הנייח עושה לאחרונה הרבה בעיות ולכן החלטי שהגיע הזמן להחליפו אני בעצם רוצה מחשב נייח חדש שישמש לאותה מטרה. בנוסף נדרש שיהיה מותקן עליו אופיס מכיוון שכמו שניתן לשים לב אין לי דרישות גבוהות אני מעוניין במחשה בעשות זולה (לא חייב להיות הכי זולה, אבל בהחלט בסיסי) אגב אני לא צריף מסך או עזרים אחרים (נטו מחשב) תודה מראש ושנה טובס

7. המעבדים החדשים של AMD בקושי יתנו ביצועים יותר טובים מהמפרט שהבאת כאן. הם אותם מעבדים רק עם סוקט שונה. עדיף לך לחכות חודשיים לקונרו, שנותן ביצועים יותר טובים מהFX60 במחירים שפויים.

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by דן איטון,

היי שלום אני סטודנט שמחפש לקנות מחשב חזק שיתאים מצד אחד לסטודנט להנדסת חשמל שמתעסק המון עם תכנות, ומצד שני שיהיה מספיק חזק כדי להפעיל משחקים שאני אוהב כמו : fifa,call of duty,pubg, בטווח מחירים של עד 5000(קצת לחרוג). כלומר מחשב לסטודנט שמתכנת עם קצת משחקים. חשבתי על כמה מחשבים , אבל רציתי לשמוע עצות גם מכם . תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב נייד וקיבלתי את ההצעה הבאה: המחשב מיועד לצרכים סטודנטיאלים רגילים (תוכנות אופיס בעיקר) עיבוד ועריכת גרפיקה 2D וקצת הורדות תוכלו לתת לי חוות דעת לגביו? מכירים עסקה יותר משתלמת? אני אשמח גם לחוו"ד בנושא אמינות המחשב (הבנתי שעשויה להיות בעיה עם דל בכלל ודל עם נבידיה, זה נכון?) תודה, וחגים שמחים אורן

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אחרי קריאה מרובה הלכתי לאיבוד לחלוטין בעניין המחשבים הניידים לכן אשמח לעזרתכם, המחשב ישמש אותי כמחשב לעבודה משרדית + משחקים וצפיה בסרטים HD כאשר יחובר למסך LCD (כלומר רזולוציות גבוהות) אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: 1) מעבד I3 או I5 אם יש צורך באחד! 2) מסך 13.3 או 14 עם נטייה ל13.3 3) חשוב לי שהמחשב יהיה קל משקל ודק כמה שניתן (רצוי בכיוון של קילו 1.8 ומטה). 4) שיכיל בתוכו כרטיס מסך בינוני ומעלה להרצת משחקים כבדים ( בצורה נורמלית ), הבנתי שבחלק המחשבים יש עניין של שני כרטיסי מסך כדי לחסוך בבטרייה דבר זה יהיה מועיל. 5)בטרייה שכאשר המחשב יהיה בשימוש של עבודה משרדית תחזיק מעל 4-5 שעות 6 יציאה סטדנדרטית לחיבור LCD , נראה לי שHDMI 7) הארדיסק של 500GB 8) איכות הבנייה ח…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  11. שלום לכולם ! הבת שלי עומדת לגשת למכינה ולאחריה ללמוד עיצוב פנים , אני זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט שמתאים לתוכנות בנושא .אני אישית לא יודע על איזה תוכנות מדובר להערכתי תהיה זקוקה בעיקר לכרטיס מסך טוב . אשמח ואודה לכל מי שמתמצא בתחום ויכול להמליץ על מפרט או מחשב שיתאים . תקציב אני מניח סביב ה3000 ש"ח יש אפשרות להוספה בתקציב .

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. Started by Gil Abadi,

היי אני מעוניין לקנות לפטופ בעיקר לצרכי תכנות של java וC# בעזרת אקליפס וויז'ואל סטודיו וגם של אנדרואיד 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל אם צריך אנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא תכנות JAVA וC# באקליפס וויז'ואל סטודיו בעיקר וגם תכנות אנדרואיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by עמית שני,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3k 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מישחקי FPS. ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

14. אורח rahf
    Started by אורח rahf,

אני מעונינת במחשב נייד בעיקר לשימוש בוורד ואינטרנט. המחשב צריך לניות קל- נייד ממקום למקום. תקציב: 2000-3000,

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  15. שלום לכם! אני מתחיל ללמוד בקרוב הנדסת אלקטרניקה ויש לי לפעמים זמן למשחקי מחשב בעבודה... כלומר סטודנט\גיימר. יש שני מחשבים ששמתי עליהם עין אך יש דעות שונות בנושא אשמך לשמוע תוגובת והמלצות. http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8701,8699 או רק על פי השם... מחשב נייד "15.6 HP G6-1350EJ A8W73EA2.5GHz VS מחשב נייד "15.6 HP DV6-7000EJ B3W93EA המשקל לא משנה לי . תודה על זמנכם

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  16. Started by franklin22,

אשמח לשמוע דעות והצעות\שיפורים למפרט הבא שהציעו לי, המחשב ישמש למשחקים כמו GTA 4 ופרו אבולושן וכו', לצפייה בתכני HD, מוזיקה, וגלישה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by AmosC,

שלום הייתי שמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד - Pentium D930 לוח אם - Intel-rdio sprint 945 (לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דבר על לוח של אינטל בעל שם כזה או דומה - מישהו מבין למה הכוונה?) זיכרון - DDR2 512MB 667 (כנראה של קינגסטון; 50$ תוספת לעוד 512). דיסק - 80GB SATA2 8MB 7200 כרטיס מסך - PCI-EX ATI X600PRO 256MB DVI (נראה לי שהייתי מעדיף 6600 רגיל על זה) צורב DVD - LG מארז - Compucase 6A19 מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי של מיקרוסופט כונן 1.44 אחריות 3 שנים סה"כ 4240 ש"ח תוספת לכרטיס מודם-פקס (לקבלת פקסים, אם לא אעביר את הישן) בערך 60 ש"ח המחשב צריך לשמש כמחשב ביתי - בעיקר אינטרנט, משחקים של הילדים (כרגע לא כבדים מדי - ייתכן ובעוד שנה-שנתיים יהיה צורך לשדרג את כרטיס המסך…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. אנא תעזרו לי מצאתי מחשב להורי בIVORY שלפי דעתי די יספיק להם(ללא משחקים) במחיר סביר ו3 שנים אחריות על הכל(לפי מהשרשום) אבל עדיין מעדיף להתייעץ איתכם מחשב AMD ליבה כפולה 3 שנות אחריות למחשב בכל מעבדות אייבורי אחריות לספק הכח ל-3 שנים מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT 30ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 4200 לוח אם MSI K9NSGM או GIGABYTE GAM61SME-S2 chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 אפשרות ללוח ASUS M2V-TVM CHIPSET VIA K8M890בפחות 80 שח דיסק קשיח 200GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון פנימי 1024 DUAL DDR II 667MHz ניתן להרחבה ולשדרג לDDRII 800MHZ אחריות לכל החיים כונן וכונן אופטי צורב LG\NEC\PIONEER X18 DVD Dual la…

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  19. שלום חברים, הרכבתי את המפרט בקישור. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=127754 אשמח לשמוע מבעלי ידע ונסיון האם החלקים שנבחרו באיכות סבירה או שיש כאלה שעדיף להימנע מהם. במיוחד הייתי רוצה לדעת אם גוף הקירור והמארז הם הבחירה הכי טובה מבחינת עלות/תועלת. אין דרישות מיוחדות כלפי אלה - רק שיעבדו ושלא ירעישו בצורה קיצונית. השימוש יהיה תחנת עבודה שמציגה הרבה גרפים בדפדפן, על מסך מלא. הדרישות הן עבודה עם המסך שבחרתי: מסך 43" ברזולוציה 4k@60hz, מה שמצריך חיבור DisplayPort. מבחינת מעבד זיכרון ודיסק אני די סגור. תודה, מיכאל

20. Started by din264,

שלום אז ככה אני היום או מחר רוכש מחשב חדש אשמח לדעת האם זה מחשב טוב לתקציב שלי או שאפשר להוציא יותר טוב מזה? והאם שווה ללכת על הרייזן או להישאר אם אינטל? מצרף את הלינק למפרט שאני חושב לרכוש https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=145463

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by asaf19,

מה אפשר לשדרג , במפרט אין דיסק קשיח מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB DDR3 PCIe ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4650H1 מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ¤312 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAGITTA2 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W ¤291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=400CX סה"כ מחיר לכל המוצרים…

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין במיני מחשב לסלון. אשמח לביקורת על המפרט הזה: אין לי כוונה להריץ עליו אופיס / תוכנות עריכה וכו', אלא רק שישמש בעיקר לקודי ולצפייה בסרטים. אתקין עליו WIN7 64, אבל ארצה שהוא יתמוך גם ב WIN10 בעתיד. אגב, המחשב הביתי שלי הינו בן 5 שנים, והמפרט שלו הינו: AMD Athlon II X4 645 3.1 Ghz עם 4GB זיכרון וכונן SSD 120GB. איך המפרט של ה NUC יחסית למה שיש לי היום, מבחינת ביצועים? (אני מאד מרוצה מביצועי המחשב הביתי שלי, למרות שהוא יחסית ישן). הציון שקיבלתי עליו ב WINDOWS הוא 4.2 תודה

23. Started by RadeonXt,

חבר החליט להחליף מחשב (אחרי שהנוכחי נכנס לתהליכי גסיסה מתקדמים) וביקש את עזרתי. התקציב - 2.5K (אפשרות לחרוג ל-2.7, לא מעבר לזה). הדרישות - עדיפות ללוח אם של Gigabyte, עדיפות ל-HDD של 320 ג'יגה ומעלה. אין צורך במסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה, אבל גם למשחקים (לא מי יודע מה כבדים). תודה מראש .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Emms12,

היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד. * מטרות המחשב? משרדי, לימודים וסרטים * גודל המסך? 15" (14"?? אני מאוד לא אוהב לעבוד על מסכים קטנים, אז 14" אפשרי רק אם המסך באיכות גבוהה זה משתלם מבחינת משקל) * משקל רצוי? נמוך - לטובת התניידות לקמפוס וחזרה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות של גלישה עם Wifi. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אם יש אפשרות להכניס e-SATA זה טוב, אבל לא חובה. * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750/1TB (אולי יותר משתלם לקנות ואז לשדרג?) * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? ממש לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם ב…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by iVdWo,

היי,אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג חדש ואשמח לייעוץ לפני רכישה... בעיקרון התקציב שלי זה באזור ה5500 ש"ח וניתן לחרוג איזור 500 ש"ח במידת הצורך... המחשב שאני צריך זה מחשב בעיקר בעיקר לגיימינג ומדי פעם עבודה משרדית די קלה... חשוב לי שהמחשב יהיה חזק כמה שיותר בתוך טווח המחיר הזה... תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים!!!!!...

• 0 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.