עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב. אין לי דרישות מיוחדות אך הייתי מעדיף ש: 1. גודל 13.3-15 (עדיפות ל13-14). 2. מעבד 12700H 3. 16 גיגה זיכרון. אין צורך במשהו מיוחד מבחינת גרפיקה (לא למשחקים). ועדיף שיהיה כמה שיותר קל וזמין לרכישה בKSP באילת (התקציב 5500 לפני הנחת מע"מ). בנוסף הייתי שמח לדעת איזה חברות מומלצות מבחינת אחריות. תודה מראש, ערן.

2. היי אלופים אשמח לעזרה, מחפש מחשב נייד משתלם ביחס של תמורה מול עלות בדגש ועל פי הצרכים והנתונים הבאים ותודה רבה : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000- אפשר לחרוג ב500₪ או יותר במידה ומשתלם משמעותית, *ארכוש באילת בלבד יש צורך להוסיף 17% לתקציב הנוכחי שנקבתי.* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: שימוש במחשב לעריכה גרפית ועיצוב אדריכלות שימוש בתוכנות Sketchup Autocad פוטושופ ושימוש יום יומי שוטף כמחשב לעבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בס…

3. Started by ziko,

שלום לכולם, המחשב שלי שרת אותי נאמנה במשך 7 שנים עם תחזוקות קטנות פה ושם, ועכשיו הוא על אדי הדלק האחרונים שלו 😂 מתלבט האם לקנות מחשב מותג כמו Optiplex 7070 \MT או לרכוש מחשב על פי הרכבה לפי הנ"ל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח לא חריגה אבל אפשר בקטנה 2. מה שימושי המחשב ( ,…

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  4. היי כולם! אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניינים (הלימודים הפילו אותי) אני חוזר לשחק ואשמח אם תעזרו לי לחזור לאהבה שלי ולקנות מחשב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים- apex legends, DMC 5, pubg, CS:GO,Far cry 5 וכד' ברזולוציה כמה שיותר גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך ומקלדת. מסך שיתאים לגיימינג- -24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

5. שלום, מבקש ייעוץ לפני רכישת מחשב נייח (בארץ- KSP או IVORY- לא מעוניין לרכוש ממקום אחר/חו"ל) לשימוש בסיסי (אופיס וכו') עד 3,000 ש"ח, אך הוא חייב לעמוד בתנאים הבאים (סימולטור): OS: Windows 10 Processor: Intel Core i5-4690 @ 3.5 GHz or AMD Ryzen 5 1500X @ 3.7 GHz OR Intel Core i7-4790 @ 3.6 GHz or AMD Ryzen 7 1700 @ 3.8 GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD Radeon RX 480 with 4 GB VRAM or more (AMD Max Supported Driver 20.4.2) DirectX: Version 10 Network: Broadband Internet connection Storage: 20 GB available space Sound Card: DirectX Compatible Additi…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, מקווה שאני עומדת בכללי הפורום ואם לא מתנצלת מראש. אשמח לסיוע ברכישת לפטופ שהמטרה העיקרית שלו היא הפגת שעמום במהלך אשפוז ממושך. הנה השאלון והתשובות שלי (של מה שאני יודעת, בכל זאת אני לא כל כך מתמצאת בנושא הטכני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד כדאי לנסות ולחסוך, לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה ברשת ותכני HD, עריכה גרפית אופציונלי (אם לא מייקר יותר מדי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל יישומי אופיס (ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Sergey Shalit,

שלום חברים אני זקוק לייעוץ ברכישת מחשב סלוני. הדרישות שלי הן מארז שוכב. ניגון של 4k כרטיס קול סבבה לחיבור קולנוע ביתי. תקציב כ 3000 שקל. עריכת תמונות ממש בקטנה. תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מטען מהיר לטלפון של שיאומי ולסמסונג. מעדיף שיהיה לו מספר יציאות בשביל להטעין במקביל. בכל אחד מהאפשרויות הבחנתי שיש כ-10% לקוחות לא מרוצים. והסקתי שלא משנה מה אבחר תמיד יש סיכוי לעסקה לא טובה. מה המלצתכם? אלה הדברים שמצאתי. תודה מראש. https://he.aliexpress.com/item/1005007118075392.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.4126BNuNBNuNBF&algo_pvid=c1cb2a94-c253-4672-a94d-3bb436abaee6&algo_exp_id=c1cb2a94-c253-4672-a94d-3bb436abaee6-0&pdp_npi=4%40dis%21ILS%2126.78%2120.11%21%21%2151.86%2138.94%21%402140cdd517329881852246904ee3b1%2112000039458412241%21sea%21IL%216027100425%21X&curPageLogUid=i0irJI1FQiyL&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3…

9. Started by mordehay8886,

שלום, אני מעוניין לרכוש מטען לסוללות AA. ראיתי בK.S.P את המטענים הללו, האם אחד מהם מומלץ? https://ksp.co.il/web/compare

10. Started by Eli Gigi,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשרי לחרוג משמעותית בתקציב אם יש תמורה משמעותית טובה יותר 7000-8000₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: שימוש במחשב לגיימינג כבד ומחשב משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי קריטי אבל שלא יהיה רועש מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו' אין עדיפות. 7. האם האם …

11. Started by x-cutioner,

שלום עזרתכם במציאת הנייד המתאים לי: צרכים: גרפיקה סבירה+, כרטיס מסך שיפעיל משחקים כבדים באיכות טובה. מסך-חובה 15 אינץ' + DVD צורב, דיסק קשיח 120+ ורמקולים טובים. משקל לא חשוב. אחריות בינלאומית. תקציב: עד 7K. מה אתה מציעים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. המפרט שלי כרגע הוא כזה ורציתי לשדרג לו את הRAM ל 16 גיג'ה, ולהחליף כרטיס מסך לGTX1050TI. *המפרט משנת 2013 הוזמן מTMS בזמנו* יהיה חכם להשקיע בשני הרכיבים האלה על גבי מערכת מ2013 ? הספק כוח יעמוד בדרישות? (הכרטיס אמור לדרוש 300W בפיק ) או שכבר כדאי גם MB. המחשב מיועד לגיימינג בינוני. S787G2GD5HDN Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp - הכ.מסך הנוכחי C3470T Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray 1 E4…

13. Started by Medox,

שלום רב! המחשב שלי בן 6 שנים. הורכב בשביל משחקי מחשב. לאחרונה לא עומד בדרישות של משחקים חדשים יחסית - למשל Middle Earth - Shadow of War. הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשדרג במפרט על מנת לחדש ימיו כקדם תקציב גמיש, כ-3,500 ש"ח. אני מניח(?) שאצטרך להחליף את כרטיס המסך, זכרון RAM ואולי גם את המעבד. תודה מראש לעוזרים! המפרט הנוכחי: מעבד Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 לוח אם ASRock Z77 Pro4 כרטיס מסך 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte ספק כח Seasonic S12II 520W קרור למעבד Scythe Mugen III R…

14. הי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתחום ב3000-3500 שקל כמו שכבר ציינתי. הצרכים שלי מהלפטופ: - מערכת הפעלה Windows 7 64bit. - עיבוד והקלטת מוסיקה(Cubase \ Sonar) ברמה בסיסית (כרטיס קול חיצוני קניתי בנפרד עם חיבור USB3). - עבודה עם Microsoft office 2010 ללימודים / עבודות. - עריכת תמונות ברמה בסיסית מאוד (PICASA 3 ). - עבודה סטנדרתית עם מחשב בייתי - Facebook , youtube וכו'.. - מחשב שיחזיק למספר שנים ארוכות (יחסית). אני חושב בכיוון של המחשב הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13609 זה נראה לכם מספיק? יותר מדיי בשביל הצרכים? תודה מראש, רן מילר.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. אהלן אני רוצה לקנות לפטופ גיימינג (חשוב לי גיימינג כי אני מתכנן להתחיל ללמוד בעוד כשנה ולא רוצה לקנות לפטופ ללימודים) ראיתי את הROG G531GT של ASUS רציתי לשאול מה אתם אומרים עליו ? אני מחפש מחשב שיתמודד עם משחקים חדשים (סטייל AC, BF, COD) https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=28546 זה המפרט שאני מדבר עליו אם למישהו יש הצעות טובות יותר בתקציב של 5000 שקל אשמח לשמוע מישהו מכיר את החנות שממנה אני מסתכל? האם היא אמינה? תודה מראש לכולם

16. Started by OranH,

שלום, מחפש המלצה על לפטופ שמתאים לילדה בת 10. כמובן לא צריך דרישות גבוהות במיוחד. שיוכל להריץ תוכנות אופיס ללימודים וגלישה, וגם שיוכל לסחוב משחקים - אבל לא משחקים כבדים. המחיר המקסימלי הוא בסביבות 3000, אבל כמובן אם לא צריך אשמח להוריד את המחיר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (לילדה בת 10 ללימודים), וקצת משחקים פשוטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (מחשב נייד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by David Hadar,

שלום. במסגרת עבודתי אני עובד עם תוכנה כבדה של שוק ההון. תוכנה זו היא תוכנת אלגוריתם העושה מחקרים רחבי היקף על מניות לאורך ההיסטוריה שלהם. אני עובד במסך 1 עם לפחות 4 לשוניות שונים. פתוחים בו זמנית אמרו לי מפתחי התוכנה שאני כאמור עובד איתה, שדרישות המינימום מהמחשב זה מחשב עם מעבד i5. וכמובן שככל שהמחשב יהיה יותר חזק, המחקר יהיה יותר מהיר. השאלה שלי היא איזה מפרט של מחשב אתם ממליצים לי ? לדוגמא הבנתי שיש מעבד i5 במהירות 3.6G, או לקחת מעבד i7 עם מהירות 3.2G , כרטיס מסך מובנה או לא? . יש לציין שלא מעניין אותי משחקים או צפייה בסרטי וידאו וכדומה, אני צריך את המחשב לצורך עבודתי גרידא. אשמח אם תתנו לי מפרט מדויק העונה על הדרישות שלי בסביבות כ-3,500 ש"ח. תודה רבה, דוד הדר…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by David Hadar,

שלום, מחפש לרכוש מחשב חזק ושקט העונה על הדרישות הבאות:. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5,500 ש"ח, במידת הצורך חריגה עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה בתוכנות כבדות העושות מחקרים על חברות ציבוריות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. נדרש מחשב חדש עם מעבד i7 (דגם 8700 או 8700k) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב מאוד, המחשב נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא יודע מה ז…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ketty V,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעלות סבירה והרכבתי לעצמי כזה בעלות של 4290 שקלים, מודה שרכשתי גם מערכת הפעלה כי אני לא רוצה משהו פרוץ וה-XP שלי לא בא בחשבון. אתם יכולים להסתכל לומר האם יש דברים שאני יכולה לשפר? חשוב לי לדעת להריץ משחקים ברמה בינונית/טובה (לא צריך מקסימלית) ושהעלות לא תהיה בשמיים, אני רואה שכרטיס המסך שבחרתי מסומן באדום ולצערי לא מבינה מספיק, למרות שקראתי המון. מצורף צילום של כל מה שבחרתי, האם יש המלצות לשינויים או דברים שלא ישתלבו טוב? בבקשה תעזרו

20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, לכל היותר עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית (קלה), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Unity (בניית משחקים), Visual Studio תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג - יריות, אסטרטגיה, סימולטורים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. X-plane 11, The Witcher 3, Ghost Recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

21. Started by alon shilo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? kbmk ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות בויז'ואל סטודיו,מעט משחקים,עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ,האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים (כולל 4k) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום , פוטושופ, ויז'ואל סטודיו, וכלים תכנותיים נוספים (wireshark, python) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מחשב חדש (אין צורך במסך + צורב + שאר אביזרים). שימוש: גלישה מהירה, מעבד טוב - שניתן להריץ בו תוכנות חזקות כמו פטושופ וכדומה בו זמנית (שלי כל הזמן נתקע). + מערכת הפעלה windows 10. הדגש: מעבד טוב, מהיר וחזק. רצוי, בעידן של היום כרטיס מסך סבבה לצפייה בנטפליקס (לא למשחקים). כמו כן, אשמח למפרטים של מחשב מיני או קטן יותר שלא תופס מקום כמו קופסת ה PC של פעם. תקציב עד 3000 - רצוי פחות :) תודה מראש, דנה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אני צריך רק את מחשב עצמו, בלי: מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר, וכל מה שמסביב. זה בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, ובמקסימום משחקי קז'ואל וFPS ישנים במיוחד כמו דלתא פורס, וגם חובה כונן דיסקים, ועדיף ווינדוס 7 תקציב: בין 1000(אפילו 800) ועד 2500. אני צריך כמה הצעות מחיר בטווח של התקציב ומה הבן אדם הולך בעצם לקבל בתמורה לאותו מפרט. תודה רבה מראש

24. אני מחפש מחשב שיכול להתאים לצורך הבסיסי ללימודים ושיהיה במחיר טוב ואיכותי, יש דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשבה שיהיה לי נוח איתם כגון: *מסך מתקפל או נשלף *גודל 14 שיהיה בגודל סטנדרטי ושיכנס לתיק *סוללה חזקה *זיכרון שיספיק לי *שיעבוד מהר לא מחפש משהו יקר מחפש דברים שהם טובים ושווים את הכסף שלהם.

• 0 תגובות
    • 261 צפיות
  25. אני מחפש מחשב שיכול להתאים לצורך הבסיסי ללימודים ושיהיה במחיר טוב ואיכותי, יש דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשבה שיהיה לי נוח איתם כגון: *מסך מתקפל או נשלף *גודל 14 שיהיה בגודל סטנדרטי ושיכנס לתיק *סוללה חזקה *זיכרון שיספיק לי *שיעבוד מהר לא מחפש משהו יקר מחפש דברים שהם טובים ושווים את הכסף שלהם.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.