עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iveco,

אני יכול לקנות את המעבד i5-14600kf יחסית "בזול " 785 שקל , או לקנות את האולטרה איי 5 245K ב 1300 שקל או R7 9700X ב 1270 שקל , אני ממש מתלבט כל המעבדים יש להם ביצועים טובים על הנייר PASSMARK ה 245K יש לו את הביצועים הכי טובים אבל בפועל זה לא ככה ה 14600KF יש לו אחלה ביצועים החיסרון הענק שלו זה הצריכת חשמל 180W אם לא יותר ה 9700X בשיא המאמץ זה 88W ל 14600KF יש בעיות של קריסה ? מסכים כחולים ?

2. היי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא בעדיפות עליונה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Lilach89,

שלום אני עומדת לקנות את המק בוק פרו החדש (מסך רטינה) בלינק הבא http://store.apple.com/us/configure/MC976LL/A? אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם מחשב כזה צפוי להספיק ולעמוד בדרישות של סטודנטית לארכיטקטורה ב-5 שנים הקרובות? כמו כן, למיטב הבנתי בשנה הראשונה אין צורך ביכולות מיוחדות מהמחשב ולכן האם רצוי לחכות שנה עם הקנייה? כרגע ארכוש אותו מארה"ב אך לא ברור אם תהיה לי האפשרות לעשות זאת גם בשנה הבאה. המחיר של המחשב הוא 2,800$ (להשוואה בארץ הוא עולה 15,000 שקל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by feelz,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 1 - מחיר: ₪40 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪1643 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  5. Started by levybar86,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - PUBG, OVERWATCH, LOL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה העניינים, מעוניין לקנות מחשב בשבועות הקרובים עדיף איזור ה6500 ולא יותר. יש המון אפשרויות ובניתי לעצמי כמה אבל רוצה לשמוע את שלכם ומה לדעתכם הכי חזק.. אחד ההתלבטויות זה האם לקחת AM4 או AM5 וממה שראיתי הזיכרון להם - DDR5 יקר בהרבה (עדיין?) ואם אני מוצא DDR5 במחיר טוב, האם יש יתרונות אחרת בכלל לAMD5 חוץ מזה שהוא תומך במעבדים החדשים? *מעוניין לקנות בארץ את כל החלקים (חדש) חוץ מכרטיס מסך אין לי בעיה להביא משומש ולחסוך (כנראה 6700XT שעולה רק איזה 1100) אלא אם כן תמצאו אחלה דיל. מארז אני יקח גודל רגיל כלומר ATX גובה 45-50 MID TOWER **מבחינת שימושים אז משתמש הרבה באמולטורים חזקים (PS3/XBOX360) ועוד, ווירטואליצזיה, יצירת מוזיקה/מאסטר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחשב מולטמדיה ללא צורך בכרטיס PVR. אמור לשמש כמחשב סלוני עם הפלזמה. חשוב שהמחשב יהיה כל מאד שקט וכשהיה פתוח לא ישמעו אותו כלל.. אחרת לא שווה כל המחיר הזה.. המפרט: (אל תתייחסו למארז/ספק/מאווררי מארז כי עדיין לא החלטתי בדיוק) אני לא בטוח שהבחירה בכרטיס מסך נכונה.. המחשב לא ישמש למשחקים.. אלא בעיקר להצגת סרטי HD ברזולוציית 1080i. אולי אפשר לקחת כרטיס מסך שקט באותה מידה וזול יותר..? לוח אם - הלכתי על פי ההמלצות שלכם.. האם זאתי הבחירה הנוכנה ביותר? גם הבנתי שהארדיסקים של סמסונג שקטים מאד.. האם יש הבדל ניכר בן הרעש של הארדיסקים של מקסטור לבין אלה של סמסונג (לסמסונג אין הארדיסקים עם 16MB BUFFER) חוץ מזה.. עצות לייעול המפרט.. להוזלתו (יכול להיות שאני אוריד את המעבד ל2.6…

• 14 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, אני מתכנן לקנות UPS למחשב שלי, מצפה שיחזיק ספק 550W ומסך Dell IPS U2715H . יש לי בבית לעיתים נפילות חשמל עקב עומס על התשתית(כמה מכשירי חשמל מופעלים בו"ז) והייתי רוצה להגן על הציוד שלי. מה מומלץ עד 800 ש"ח, עדיפות לאייבורי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכם חברים, אני מעוניין לשדרג את ההכרטיס מסך שלי MSI GTX 970 Gaming 4G, לכרטיס של MSI GTX 1080 Gaming X 8GB. המפרט שלי הוא: לוח אם: Gigabyte Z77-D3H rev 1.1 מעבד: Intel i7 3770K, 3.50GHz, 3.90GHz זיכרון פנימי: 16GB ספק כוח: 750W מודולרי (לצערי לו זוכר של איזו חברה) מערכת הפעלה Windows 10 64 Bit השאלה היא בעצם אם הכרטיס מסך מתאים ללוח אם שלי?

10. אהלן אני מתחיל לימודי עיצוב תעשייתי ואני מחפש לפטופ (לא מאק) שיעמוד בעומס. כרגע מה שמצאתי זה לפטופ dell inspiration מעבד i7 16 giga ram רזולוציית 4k כרטיס גרפי nvidia geforce gtx1050 השאלה אם הכרטיס הגרפי והרזולוציה מספיק טובים לעבודה בתלת מימד ובסוליד וורקס?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by avivinv,

הי, אני מחפש מחשב חדש, ומתלבט בין דל ללנובו, ואני רואה בתקציב של כ - 3000 שקל מספר סדרות של מחשבים, אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מהם ההבדלים העיקריים בין הסדרות של לנובו idea Pad, Idea PadSlim, Idea Pad Flex, Think Pad. V14 וההבדלים בין הסדרות של דל: Vostro, Inspiron, Latitude אשמח לדעת גם אילו סדרות יותר מומלצות, ואילו לא

12. Started by dolev megidash,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FAR CRY5, FORTNITE, PUBG, CSGO, CALL OF DUTI ,league of legend. בעיקרון אלה אבל יהיו עוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 זה המסך שיש לי כרגע BenQ ZOWIE 27" XL2730 1…

13. Started by tnewgame,

בניתי את את המפרט למטרת גיימינג, הוא נראה דיי טוב אני רק רוצה חוות דעת סופית לפני שאני עושה את ההזמנה. מה דעתכם על המפרט? הייתם מחליפים משהו? (התקציב שלי עד 3600)

14. לא מדובר במפרט מלא (אין צורך במסך/ציוד היקפי/ספק כוח/כוננים אופטיים/הארד דיסק), ואת הבסיס שלו אני חושב שכבר יש לי, אבל עדיין יש לי כמה שאלות פתוחות... השימוש במחשב: יהיה רב תכליתי - סביבות פיתוח, מולטיטאסקינג כבד, פוטושופ, אינטרנט, סרטים לא מתוכנן אוברקלוקינג, ואני ממש לא גיימר, אבל יהיה נחמד אם למחשב תהיה יכולת להריץ משחקים ברמה סבירה יש לי ספק כוח מעולה של אנרמקס שיחזיק את המערכת, וכוננים אופטיים/הארד דיסקים... הרכבתי משהו בסיסי, תגידו לי אם הוא מתאים לצרכים שלי - ויחזיק מעמד הרבה זמן: מעבד: Core i7 860, s1156, 8MB Tray 1400 ש"ח לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 540 ש"ח DDR III 1600Mhz - 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 770 ש"ח (שאלה: כמה טעם יש בללכת על 6GB? …

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  15. בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למטרת עיצובים, עריכה, סרטים ועבודות. מחשב שיהיה טוב לשנים הקרובות. אלה כמה מחשבים שמצאתי כמה מהאאוטלט של DELL, איזה הכי עדיף גם מבחינת מחיר ביחד לחומרה ובכלל כדאי לקנות מהאאוטלט: http://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/inspiron-15-5000/spd/inspiron-15-5570-laptop/dncwlb3431sv2 http://outlet.us.dell.com/ArbOnlineSales/Online/SecondaryInventorySearch.aspx?c=us&cs=22&l=en&s=dfh&sign=PXhcOSHtr1T4IOw%2fPR7Udbrnt%2fSzQtgMA4jBnJLh6q7hmCOKnT4Etp7iiI8JT8oWe%2fyCNkmL%2fKPfnAIlNfPXBSWZCUeZiXTJFCMCZkXtW%2bxtxPiNiic4w%2fOdG54NSrfAU8SunUgQTYPQk6oR%2bhPhITwV0buidAvCHoK5pZABmEAEM8S7pSXitNr…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Elon Shamir,

היי! חלק מהרכיבים כבר קניתי באמאזון, את השאר מtms אילת. AMD Ryzen 7 3700x TMS 1229 ROG STRIX 2080 Super OC TMS 3116 MSI B450 TOMAHAWK MAX TMS 495 Corsair (2X8GB) 3600 Vengeance Amazon 258 Sabrent 2TB NVMe M.2 SSD Amazon 1068 Meshify C Blackout Tempered Glass TMS 399 Noctua NF-P12 Amazon 49 X3 Corsair RM750x 750W TMS 450 Aorus FI27Q TMS 2453 סה"כ 9600. המסך הוא 2k 165hz. השימושים הם בעיקר גיימינג כבד. אשמח לשמוע חוות דעות והצעות לשיפור. אני דיי נעול על המפרט, אז אשמח לדעות מנומקות ולא סתם אמירות... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. להלן מפרט המחשב. Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray Processor Intel 47225 1 Antec Mercury 360 RGB All-In-One Performance Liquid CPU Cooler CPU Cooler 55801 1 Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI Motherboards for Intel 47235 1 G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3000Mhz CL14 Kit Memory 49413 1 Asus GTX 1070 ROG Strix 8GB OC GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E VGA Cards 39849 1 Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III Hard Disk 29074 1 Kingston A1000 M.2 SA1000M8/240G 240GB SSD PCIe NVMe Solid-State Drives (SSD) 51072 1 Asus DRW-24D5MT DVD±RW x24 Black Sata Optical Writer 40303 1 Kingston HyperX Amp USB Vi…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Battlefield, Overwatch ומשחקים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח מעדיף ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו Unity3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט בעיקר במשחקים במאמץ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא יודע ולא מבין בזה אבל אם זה יכול להוסיף ולא עולה יותר מדי אז כן. אשמח לקצת מידע על זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ~4.5-5.5. חריגה עד 6 וקצת מעבר למשהו סופר-סופר מפתה. מעדיף שיהיה כמה שיותר נמוך מן הסתם.... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי RTS\TBS כבדים כדוגמת Civilization 6, Hearts of Iron 4 כן הייתי רוצה גם דברים שצורכים גרפיקה יותר כבדה (אימולטור yuzu לסוויטץ', Cities Skylines...). כל הדברים האלו לא מפריע לי שירוצו בגרפיקה בינונית כל עוד ירוצו חלק - לא מחפש 4K ולא עיגולי זיעה על הדמויות שלי אפשר קצת להתקמצן על הכרטיס מסך בהנחה שיריץ את הדברים האלו (גם דברים יחסית מודרנים) על בינוני-נמוך בהנחה שזה ירוץ חלק בהגדרות האלו …

21. Started by ew89,

מפרט שבניתי, מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 2490 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + ASUS MAXIMUS VIII HERO ROG זכרון: 829 ₪ - * מבצע * - 32GB (16Gx2) Corsair Vengeance LPX DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 3420 ₪ - * מבצע * - EVGA GTX1080 8G D5 1721MHz-1860MHz FTW ACX 3.0 דיסק קשיח: 1458 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 500GB SATA III (כמות: 2) דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 950 ₪ - Corsair Graphite 780T Black ספק כוח: 629 ₪ - * חדש במבצע * - EVGA 850W 80+ Bronze 5 Years Warranty קירור מ…

• 39 תגובות
    • 9.2k צפיות
  22. Started by benshe,

הגיע הזמן להתחדש, לאחר נבירה הגעתי למפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪525 מארז: בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9B CL-9-9-9-24 Low profile כמות: 1 - מחיר: ₪424 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1199 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Cavi…

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  23. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, העיקר הוא סימולטור טיסה כדוגמת FSX ו- X-Plane, ומשחקים קטנים כמו LOL. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: League of Legends, FSX, X-Plane -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, המשחקים שהוא משחק זה- Stalker 2 GTA 6 כשייצא Open world games 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה מועטה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. לא 8. האם…

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתוכונת רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע sketchup+v-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.