עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך עזרה במציאת החלקים שבתמונות - אחד זה הכבל שמחבר בין הלוח אם למקלדת, החלק השני הוא הפלסטיק שנועל אותו. אני יודע שעכשיו בוודאי אינכם מבינים למה כוונתי לכן, צלמתי את החלקים שאני זקוק להם והעלאתי קבצים מצורפים - החלקים מוקפים באדום. הקבצים קצת כבדים בערך 3 מגה לתמונה, אני מתנצל מראש. אני לא יודע לאן לפנות בכדי להשיג חלקים כאלו, כי אלו חלקים פנימיים במחשב, אשמח אם תפנו אותי לכל מקום שיש סיכוי שאמצע בו את החלקים האלו. אני גר באיזור רחובות אבל לא איכפת לנסוע גם לאילת (אני ממש לחוץ על המחשב הזה כי אני וחברה שלי סטודנטים באמצע תקופת מבחנים ומדובר במחשב שלה. ) תודה רבה לעוזרים והמשך שבוע טוב לכולם.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. שעדיין יהיה טוב מבחינת קירור/זרימת אוויר. הרכבתי את המפרט הסופי הזה, אבל אני כבר חורג מהתקציב שלי ואני גם רוצה לשדרג את הכ. מסך ל-PRO, מה שאין לי ממש כסף אליו. הדרך היחידה שאני רואה לגלח עוד איזה 100-200 שקל זה המארז. אתם יכולים לעזור לי לבחור את המארז הזול ביותר מבין המבחר כאן: http://www.noacomp.co.il שיהיה טוב למחשב משחקים וצפיה בסרטים, ללא OC, שצריך לעבוד ימים ע לגבי ימים רצוף בלי כיבוי. לא חשובה לי הצורה, אני די בטוח שספק קטן אפילו של 300W יספיק לי, מה שכן אני רוצה שהמחשב יעבוד בתנאי טמפ' טובים ושיחזיק להרבה זמן (4-5 שנים). תודה מראש לכל העוזרים נ.ב. אני רוצה לקנות את המחשב מחר אז אודה לתשובות כמה שיותר מהירות וכמובן אם יש למישהו כל רעיון אחר איך לחסוך קצת כסף במפרט …

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by BHXHO2,

אוקי אז ככה החלטתי לקנות מחשב חדש אני מעדיף של אינטל אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב אבל צריך שיכלול לפחות גיג'ה של 553 מגה הרץ DDR2 צורב DVD של נק + כונן DVD לוח אם טוב שיתמוך בכמה שיותר התקנים כמו USB 2 וUSB 1 שיהייה לו גם הרבה יצאות USB ועוד סוגים של יצאות כרטיס קול מובנה שיכלול (כרטיס מסך עם TV OUT בנפרד לא משולב ) השימוש העקרי שלי איתו זה איטרנט צפיה בסרטים קידוד סרטים וצריבה עד 4000 ש"ח לא כולל מסך בתודה ניסים

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. Started by yoni_r,

מ דעתכם על המפרט הזה של אייבורי? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=13&CatCode=27 שמעתי הרבה דברים עליו ולכן אני שואל כי המפרט נשמע סבבה

5. אז ככה, יש לי מעבד E6750 (כן זה Overkill מטורף אבל זה מה יש) ונשאר לי בתקציב פלוס מינוס 3000. המחשב ישמש בעיקר ל Photshop, אינטרנט ולראות קצת סרטים. חשוב כמובן מסך איכותי 19'' ועדיף שיהיה עם footprint מה שיותר קטן. תודה!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by Tom_L111,

מחפש לקנות מחשב נייח לסלון, שיחובר לטלוויזיה. שימושים ביתיים קלים סטנדרטיים (אינטרנט סרטים אופיס, טורנט, אולי גם מטלאב לפעמים), אבל מעדיף להשקיע כדי לקבל מחשב שיבצע אותם בקלילות. לא בטוח כמה כדאי להשקיע, ואיזה סוג מארז. יש מקום למארז קטן, ככה שלא חייב מחשב מיני / NUC 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך, אפשר לנצל אם תהיה תמורה מורגשת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג גם באלף ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה משרדית, הורדת טורנטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש…

7. Started by urich,

טוב אז ככה הגיע לידי מחשב DELL 1557 המחשב עם I7 ומפרט חזק למדי סך הכל גם ביחס לדגמים עדכניים אבל מי שמכיר אותו יודע שהוא מחשב חורפי כלומר הוא מתחמם בטירוף! עכשיו חשבתי האם כדאי לנסות לשים בו כונן SSD קטן של 40-60 ג'יגה שלא מתחמם בכלל. הדבר גם לא יבטל את האחריות על המחשב (יש עדיין שנה וחצי אחריות עליו. מבחינת המחשב אני מניח שתוספת ביצועים לא תהיה מזיקה אבל השאלה שלי היא האם זה יעזור מבחינת חום!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  8. Started by ZenMaster,

חברה קבלו את המפרט הבא !!! יש מזמינים ?? Basic Hardware PROCESSOR Intel® Core2 Extreme X6800 (4MB L2 Cache,2.93GHz,1066 FSB) OPERATING SYSTEM Genuine Windows® XP Professional with re-installation CD UPGRADE TO WINDOWS VISTA Express Upgrade to Windows Vista Business from XP Professional MEMORY 4GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz - 4 DIMMs HARD DRIVE 320GB Performance RAID 0 (2 x 160GB SATA 3Gb/s 10,000 RPM HDDs) OPTICAL DRIVE Dual Drives: 48x Combo + 16x DVD+/-RW w/ dbl layer write capable MONITOR 20 inch UltraSharp 2007FPW Widescreen Digital Flat Panel VIDEO CARD Dual 1GB NVIDIA GeForce 7950 GX2 Dual-GPU Graphics Cards, Quad SLI PHYSICS ACCELERATOR AGEIA®…

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  9. אני רוצה לדעת מה עדיף לי לקחת... Processor - AMD Turion 64 X2 Dual-Core TL-60(2.0GHz/512KB) Display FREE Upgrade to 15.4" WXGA BrightView Widescreen! Graphics Card - 256MB NVIDIA® GeForce® Go 7200 Personalization HP IMPRINT Finish + Microphone Memory - 1.0GB DDR2 SDRAM (2x512MB) Hard Drive - 100 GB 5400 RPM SATA Hard Drive Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade: 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer Support Networking 802.11a/b/g WLAN & Bluetooth Primary Battery 12 Cell Lithium Ion Battery השני הוא אותו מפרט רק המעבד הוא Intel Core 2 Duo processor 1.8

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by dor_guy,

שלום לכולם, אני צריך המלצות למחשב שיעודו העיקרי הוא משחקים. תקציב =3500 ש"ח חריגה עד 4000ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי (מסך, מקלדת וכו') מעוניין במעבד של אינטל. אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה שהיא. מעדיף המלצות עם כרטיס מסך של Gainward (יש לי הנחה עליהם) לא מתוכנן OC במחשב. ** האם כדאי SLI של 2 כרטיסי מסך "חלשים" על כ.מסך חזק יותר? תודה מראש על העזרה גיא

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by AngryBirds,

אח שלי שגר בארצות הברית זכה בתחרות במחשב ALIENWARE M11X. הוא אמר לי שהוא לא צריך אותו, ושלח לי אותו בלי הקופסה, רק הדיסקים, חוברות והמחשב עצמו. הנה המפרט של המחשב Overclockable Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED 1.3MP Web Cam Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English 4GB Dual Channel DDR3 at 800MHz 320GB SATAII 7,200RPM 1 Year Basic Service Plan בכמה אני יכול למכור??

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yoramns,

תודה מראש לכול העוזרים מחפש מחשב לשמוש כללי שזה אומר קצת משחקים גלישה אופיס ממש קצת עריכה עד 2500 שקל ללא ציוד הקפי וללא מסך השמח לקבל הצעות על מחשב מבוסס אינטל וגם AMD דרך הגב לא יעשה OC (מחוסר ידע) בתודה מראש לכול העוזרים יש לציין את המחשב הקודם שלי קניתי על סמך המלצה מהאתר מקווה לכבל שוב עזרה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם וערב טוב, אני אוטוטו מסיים לקנות את החלקים האחרונים שמופיעים לכם במפרט בצד ימין, אני ישמח לקבל תגובות,חוות דעת,המלצות, ולדעת מה יש לכם להגיד טוב/רע. ולדעת כמובן אם אתם חושבים שהספק כוח שלי יחזיק את כול המערכת הזאת בצורה הטובה ביותר ועוד משהו שלא ממש קשור: אני מוכר הגה+פדלים של מיקרוסופט מצב מצויין פלוס משחק מרוצים מקורי, הכול בקרטון! *עם קבלות, המוצר הגיע אלי ישירות מחול* תודה לכולם אני ימתין לתשובות.

• 144 תגובות
    • 38.6k צפיות
  14. תודה על העזרה ועל הרעינות שעזרו לי להגיע לבידיוק מה שאני צריך :] מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 Box לוחאם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיסגרפי: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורבDVD: ASUS DRW-1814BLT X18 DVD מארזללא ספק: NZXT Nemesis Elite ספק כח: Enermax Liberty 400W מסך מחשב רחב: Benq 19" FP92W LCD WIDE מקלדת: Logitech Ultra-Flat Keyboard עכבר לייזר: Logitech G5 Laser Mouse רמקוליםלמחשב: Logitech X-530 כולל הרכבה+בדיקת מעבדה+בדיקת מאמץ למחשב. לפני הכל תקראו שלא תציעו לי לשפר או להוריד דברים שאני סגור עליהם. עכבר+ מקלדת+ מסך+רמקולים.. כן הציוד ההקפי שאני סגור עליו מאוד מאוד.. עכ…

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  15. אני זקוק למפרט הטוב ביותר בתקציב של 2.5K שיתאים למשחקים, רובם לא יהיו כבדים מדי. בנוסף, יש צורך במסך לא כחלק מהתקציב.. המסך צריך להיות מעל 21 אינצ' ובמחיר ממוצע (זה לא גדול מדי נכון?). עדיף מחשב שקט.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by GooPHeaD,

שלום! אז חסכתי קצת כסף ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, התקציב שלי הוא 2000 שקל אבל, כמובן שאם אפשר להוסיף משהו משמועתי בעוד 500-600 שקל אני אוסיף. אז... אין לי מושג על מחשבים סלוניים, מקווה שתוכלו לעזור להרכיב אחד כזה... אה ו...חשוב שתהיה יציאת HDMI. תודה!!!

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  17. שלום, בניתי מחשב מתושבת LGA1156 ואני רוצה לשאול את דעתכם עליו, אם אפשר להביא משהו יותר טוב בתקציב הזה אז אשמח שתביאו לי כאן, השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ואני על מסך 23 אינטש. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX ¤1087 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : P55WB ¤520 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK ¤392 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1136 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤146 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ¤399 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤80 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 6…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח במשרד. יש המון משחבים ניידים בשוק ואין לי מושג איך לבחור ומה עדיף יותר ממה. המטרה לנייד היא כי מדי פעם אני יוצא מהמשרד. כמו כן אני אקח אותו מדי פעם לעבוד בבית. לפיכך חשובים כמה דברים : מסך גדול. מקלדת מלאה. דיסק קשיח גדול ככל האפשר. זכרון של לפחות 3 גיגה. אפשר גם כרטיס מסך חזק. חשוב לי שהמחשב ירוץ ללא בעיות , יעלה במהירות ויגיב מהר לפתיחה של כמה תוכנות יחד בו זמנית. אין חשיבות למשקל כי לרוב הוא יישאר במשרד. תקציב- סביבות ה 5000 ש"ח.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪783 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪312 כונן או…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by lipact,

צורכי המחשב OFFICE אינטרנט ושימוש לצרכי עבודות ותוכונות קטנות לא למשחקים צייוד הקפי נדרש עכבר מקלדת מסך LCD WINDOWS XP PRO עדיף 2GB ראם OFFICE יש לי אז אני לא צריך תודה :]

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. אחי הקטן רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים. צריך גם מסך 17" LCD, ושאר הציוד ההיקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) אני יודע שהתקציב קצת נמוך יחסית לדרישות, אבל זה מה שיש לי לתת :-/ אודה לכם מאוד אם תצליחו להרכיב מפרט תואם.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  22. Started by OgANDi_BoY,

שלום חברים, יש לי שאלה לגבי היציאת HDMI במחשבי DELL INSPRION ראיתי ישנם יציאות כאלה אבל אין יציאת S-VIDEO או TV-OUT אני יכול לחבר את המחשב לטלווזיה דרך הHDMI אני מקבל מעביר לRCA או משהו ? ומהי בדיוק יציאת HDMI? תודה.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by boelne,

מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי אינטרנט מוסקיה במיוחד סרטים אני מעדיף שיהיה חיבור HD ליראות סרטי HD בLCD תקציב 3200 אפשר לחרוג ל 3500 חשוב שיהיה מחשב אמין ויפה עם אחריות כמו שצריך. תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by Albetron,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג וכרגע אני מתלבט אם לחכות לאדפטציה של 2070-80 למובייל..השאלות הן כאלה: 1.יש הערכה גסה מתי בערך זה ייקרה(בחו"ל)? 2.הערכה גסה כמה יעלה?(בחו"ל)? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  25. אוקיי עקרונית אני קונה את המחשב הזה רק למשחקים. אוקיי אז הנה המפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) 1270 KV8-MAX III (s754)880 512MB DDR 400 A-DATA 490 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 80GB (8MB) SATA 500 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 250 total : 4720 מה אתם אומרים על המפרט?

• 6 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.