ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אנשים... http://tms.co.il/preview/spec/zhkf6wutבניתי את המפרט הבא מהאתר TMS ויש לי כמה שאלות: 1)ה-GTX470 ששמתי שם בא עם Over clock,זאת אומרת שאני צריך לקנות לו קירור במיוחד או שהכרטיסים האלה באים עם קירור משלהם? 2) כרטיס קול וכרטיס רשת באמת נחוץ? הם לא באים עם הלוח אם? 3)איך המפרט בכללי?יחזיק משחקים חדשים גם בעוד שנה? האם מחיר המחשב משתלם?כולל המסך? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד מדגם INTEL DELL VISTRO 1015 יש לו מצלמה, אבל אני לא מוצא את התוכנה שלה. אפשר עזרה? או קישור לדרייבר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
נדרש מחשב לדוד שלי - דגשים עיקריים: 1. המחשב עומד להיות בשימוש כמעט תמיד ליד שקע חשמל. בטריה שמספקת שעתיים עבודה תהיה בסדר גמור. 2. חובה מסך של 17" - זה הדבר האחד שהמשתמש לא מוכן להתפשר עליו. 3. המחשב יהיה בשימוש ללא מסך / מקלדת חיצוניים, כך שנוחות הקלדה גם חשובה (למרות שזה עניין אישית והכל). 4. שימושים: כתיבת מסמכים ומצגות, העברה של חומרי לימוד אינטראקטיביים, גלישה וצפיה בסרטים (ככהנ"א לא באיכות גבוהה במיוחד). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש כנראה בשבועות הקרובים מחשב חדש אני גר באזור חולון - גבול מערב ראשון אני רוצה להשתמש בו בעיקר למשחקים !! , אינטרנט ,מוזיקה, אני צריך הרבה מקום לאחסון של הרבה קבצים מהרשת הביתית שלי , וסרטים לאחי, וכמובן שצריך לשתף הרבה קבצים כדי לצבור קרדיט. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר יחזיק מעמד לאורך זמן וגם טכנולוגית אני לא בעד שדרוגים כל כמה זמן ... *על המחשב הזה אני ישתמש במסך 60@DELLU2311H 1920X1080 , *על המחשב הזה אני ישתמש ברמקולים של MICROLAB FC330 *ואני צריך המלצה לקניה של עכבר ופד של RAZER הנה לכם מה שעשיתי תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים ומה כדאי לי לבחור תודה גדולה לעוזרים ולמגיבים -מ-ר-א-ש- ! [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות HTPC לחבר אך אין לי הרבה ידע בנושא. אין צורך במחשב המסוגל ליותר מלגנן סרטים. התקבל מפרט מאייבורי שבגדול עונה לצרכים אבל נראה לי ממש לא משתלם מארז IN WIN שחור USB HTPC קדמי + A.PFC 300W לוח DG43RK HDMI G43 INTEL מעבד אינטל 3.06GHz 2MB PENTIUM D.CORE E6600 זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB HITACHI כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם מחיר 1235 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון תוכן HD על טלוויזיית HD Ready בגדול המחשב יחליף Xstreamer …
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5000-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP - PAVILION DV6 1340EJ בן שנתיים. שקלתי לא מעט לעשות לו אבזור מחדש שכן אני מרגיש שהוא נהיה חלש עם הזמן (או לפחות פרמוט). ואז השבוע אחי הקטן הפיל את המחשב והמסך התפוצץ - יש פסים לאורך ולרוחב של המסך. לכן - החלטתי לתקן ולשפץ את המחשב. איפה מומלץ לבצע תיקון של המסך? רק אצל HP (אין כבר אחריות) או אצל כל מתקן ניידים? מה עלות של תיקון / החלפת מסך מסוג זה (לד)? וגם - אם כבר תיקון - אז אתן שינקו את כל המערכת שלו מאבק ולכלוך (הלפטופ מרעיש וחם מאוד). בנוסף, הבטרייה של המחשב כבר יסחית מתה - מספיקה ל15 דק' עבודה ללא טעינה. כמה עולה בטריה מקבילה (6 תאים) מקורית (או שעדיף לא מקורית)? האם עדיף סוללה של 9 / 12 תאים? בנוסף - מה עלות של מטען מקורי של HP? הפין המ…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ עד 800$, אולי טיפה יותר אם צריך. הוא הולך להחליף את המחשב האישי שלי, השימושים שלו הם עבודות תכנות כולל VMWARE (בשביל IOS), אינטרנט וסרטים אני מחפש משהו שלא יהיה כבד/עבה יותר מידי לפחות 15.6" לפחות USB3 אחד זמן בטריה סביר מקלדת נוחה עדיף 6 גיגה זכרון לפחות, אבל אם יכול להיכנס משהו טוב בתמורה לרק 4 גיגה, אז זורם רמת רעש נמוכה שלא יהפוך לתנור, רמת חום - מקסימום ממוצע. וכמובן שלא תיהיה בעיה עם האחריות שלו בארץ. ממה שבדקתי קצת יש את ASUS U56E שעולה 630$ והוא נותן המון למחיר שלו, כאמור אין לי בעיה להשקיע עוד - אבל לא ראיתי משהו ששווה את זה. ואין לי בעיה לחכות עוד טיפה אם הולך לצאת משהו טוב. בקיצור אשמח להמלצות! תודה ואחלה יום.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג קל יחסית, מדובר במשחק SPIDER-MAN, שבו אני אשחק לעיתים רחוקות. בנוסף, אני מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט ולשמוע שירים. * גודל המסך? לא פחות מ-15 אינצ'ים. * משקל רצוי? אין משקל רצוי, העיקר לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תגדירו אתם ואגיד לכם אם זה מספיק עבורי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. לא הייתי מכנה אותה כיציאה מיוחדת. * בלוטות? בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מאמין ש-500GB יספיקו לי. * צורב DVD? אכן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק שאוכל לממש את האחריות בארץ במידת הצורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה לא תלוי בחברה, אלא בדגם עצמו. התקציב שלי הוא 1800 שקלים בעיקרון, אך אני אח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ומתוקף כך אני זקוק לרכוש מחשב נייד. אני מחפש מחשב שיהיה בגודל סביר [13-14 אינצ' זה סביר או שזה לא נוח למחשב באוניברסיטה? או שאפשר ללכת על משהו כמו 15-17?], בעל משקל הגיוני וזמן סוללה שמאפשר להעביר יום לימודים תוך חיבור לWIFI. המחשב אומנם למטרת לימודים אבל אני לא שולל שהוא ייועד גם למדיה - סרטים ומשחקים. ואני מעוניין שהוא יריץ אותם בצורה טובה. ברמת העיקרון המחשב ישמש גם לעריכה גראפית [אם כי לא ברמה היסטרית, שימוש בPHOTOSHOP CS5 ומעט 3DMAX] תקציב למחשב: 4000-4500 ש"ח. כבר הרבה שנים שלא התעסקתי עם מפרטי מחשבים ובאופן כללי מעולם לא התעניינתי בעולם המחשבים הניידים, כך שאין לי שום קנה מידה לגבי מחירים של מחשבים נ…
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000K להשתדל לא לחרוג יותר מדי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV , Bad Company 2 , Call Of Duty,Sims3 , Battlefield 3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung EX222X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא את זה אני אכלול כבר אחרי המחיר של ה3K 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני צריך ממכם עזרה כי אני נואש השירות לקוחות של KSP פשוט גרוע.. הם לא יודעים כלום אם יש פה מישהו שקנה מהם את הלפטופ הבא: Lenovo IdeaPad G560 M27C2IV 0679-C2G מהקישור הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12230 שסתכל על הלפטופ ויגיד לי אם הוא רואה את החיבור הזה: או החיבור הזה: זה החיבור שמתחבר לכניסות האלה: בבקשה שמישהו יציל אותי מהאי וודאות הזאת.. אני משתדל כמה שיותר לא לקנות חתול בשק אבל זה כנראה פשוט בלתי אפשרי אלה אם כן מישהו מפה שקנה מהם יאשר את זה תודה לעוזרים עריכה: ב KSP כתוב על הדגם הצירוף הבא: SD/SD pro/MMC/MS pro/XD וזה בדיוק הצירוף שיש בתמונה הראשונה מעל הכניסה הזאת! מה המשמעות של זה? האם זה אומר שמדובר בכניסה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לשמוע מכם המלצות לחנות באזור המרכז בה ניתן לרכוש מחשב נייח (כנראה לגיימניג) כאשר הדגש הוא על איכות השירות ואמינות (אין לי בעיה לשלם 100-300 שקלים יותר), אני מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום בבקשה שלי אם כן אז סליחה שיהיה אחלה יום
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך המפרט הזה? הבנתי שהMB לא מסתדר טוב או משהו(?) Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪811 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 GlacialTech IGLOO 1100CU PWM fan For Socket 1155/1156, יחידות 1 ₪46 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2736 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2898 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS 6950 IceQ X Turbo 2GB GDDR5 ב…
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי חבר'ה, למרות שאני מתעסק במחשבים כבר כמה וכמה שנים אני עדיין לא בטוח בעצמי לחלוטין, וחבר ביקש ממני לבנות לו מפרט והייתי רוצה לשמוע חוות דעת של כמה מהמומחים פה בפורום שמגיבים יחד איתי ביום-יום. המפרט מיועד לגיימינג, הגדרות גבוהות מאד ברזולוציה של 1920X1200. התקציב הוא 5K עם חריגה כמה שיותר מינימלית. למחשב מתוכנן OC גם לכרטיס מסך וגם למעבד. קירור חשוב, שקט ברמה של 6-7/10. אין צורך בצורב. שימו לב שבניתי את המחשב בכוונה מ-IQPC כי שם הוא מתכנן לקנות. אופק שדרוג ייתבטא רק בהחלפה של כרטיס מסך אם יהיה צורך, למרות שהלקיחה של GS ו-OC נוסף שלו אמורים למנוע את זה(הוא כמוני, מאלה שאוהבים להחליף מחשב קומפלט). בסוף המפרט רשמתי מספר הערות. תודה לכולם. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 25…
-
- 38 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ככה.... חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג כבד ותוכנות. השאלה הגדולה שלי היא באמת rsm/tms? עוד כמה שאלות.. : מה ההבדל בין : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2409 לזה http://tms.co.il/product/10014 בנוסף איך המארז הזה: http://tms.co.il/product/7132 ואיך הלוח אם הזה : http://tms.co.il/product/9285 תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה בקניית מחשב חדש,תודה לעוזרים. 1.תקציב מאקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פוטושופ,מוזיקה אינטרנט.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך:22" רזולוציה: 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימניג ואני יודע שאני יכול לפרסם פה הודעה ולקבל מכם מפרט אבל אני רוצה להבין מה אני קונה ואני רוצה לדעת לעשות את זה בעצמי. איך אני לומד ליצור מפרט? איך אני יודע איזה מעבד \ כרטיס מסך \ לוח אם \ קירור \ מארז \ ספק כח \ .... איך אני יודע לבדוק ולהשוות בין הפריטים השונים? על איזה דברים אני צריך להסתכל? לדוגמה במעבד מהירות וזכרון או משהו כזה? (ולא מצאתי משהו בלינקיה שנותן יותר מידע בסיסי שלא מספיק בשביל בניית מפרט באמת)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, אני קורא בפורום מדיי פעם והחלטתי לפתוח יוזר על מנת לשאול שאלה מקצועית, אני קצין שנכנס עוד מעט לקבע והחלטתי לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לכמה דברים עיקריים, הדבר העיקרי הוא נייד שיוכל להריץ משחקים בצורה מצויינת כמו מחשב שולחני מה שהופך אותו למחשב נייד לגיימינג, בנוסף אני מעוניין להשתמש באינטרנט אלחוטי איתו (מכיוון שאני לא נמצא בבית...), דבר נוסף ואחרון הוא גודל המסך אני רוצה לפחות 15.6, התקציב שלי נע עד 5.5 אלף שקלים. יש נייד מסויים שמומלץ לי ללכת עליו? אני מאיזור ירושלים ולכן נכנסתי לאתר KSP ויש שם כמה דברים נחמדים שרציתי שתאמרו את דעתכם עליהם. 1.[table][tr][td]CPU[/td][td]Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.0GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr] [tr]…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מחפש המלצה ללפטופ, בגודל של 13-14 אינץ', שישקול עד 2-2.2 קילו (ניידות חשובה מאוד), עם סוללה שתספיק לפחות ל-3-4 שעות של עבודה סטנדרטית (WIFI + תוכנות משרדיות \ הקרנת סרט). עוד משהו חשוב - הלפטופ יחליף סרטימר, כלומר אני אשמח שתהיה לו יציאת HDMI שמוציאה סאונד כמו שצריך. לא עומדים לשחק עליו יותר מידי. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש משהו שבכלל לא ברור לי עם מחשבי DELL מצאתי את הלפטופ הזה: http://www.one23it.com/136046/DELL-Inspiron-N3010-i3-380M-5470 עכשיו שאני מחפש בגוגל את הלפטופ הזה בדגם הזה אני מגיע לדגם הזה רק שהנתונים עליו שונים קצת למשל אין לו את הכרטיס מסך 1 GB ATI Mobility Radeon HD 5470 ואין לו 500GB ואני לא מצליח למצוא בחול את הדגם הזה עם הנתונים שראיתי באתר הזה וזאת לא פעם ראשונה שאני מוצא נתונים שונים על אותם דגמים ולא רק של DELL .. הדבר הזה מרתיח אותי כי אני מתכוון להזמין את הלפטופים בצורה שונה ואני מפחד שאני אקבל את הלפטופ עם הנתונים הלא נכונים.. האם מה שאני רואה פה זה דגם שהחנות הזמינה מ DELL רק עם כמה שדרוגים או שינויים?
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאני חושב להפוך לHTPC מעבד Intel Penium® 4 3.00GHz לוח אם G41M-ES2L והכרטיס מסך מובנה בלוח זיכרון 2GB מ DDR 2 ספק ג'נרי ישן של 550W רציתי לדעת אם אפשר להוסיף לו כרטיס טלוויזיה כלשהו ושיריץ סרטי HD? או שכרטיס בלבד לא מספיק וצריך לשדרג את גם את המעבד?
-
- 13 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קיבל במתנה את המעבד I5 2500K והוא רוצה לבנות מסביבו מחשב. התקציב הוא 1500 ש"ח ורק אם חייב אז יש חריגה עד 2000 ש"ח (להשתדל שלא לחרוג מה1500 אלא אם חייב). השימושים הם מעט משחקים ובעיקר אינטרנט ואופיס אין צורך ב OC או ציוד היקפי משחקים לדוגמא : CRYSIS2 , COD BLACK OPS אך בתדירות נמוכה השקט חשוב ברמה של 6-7 אין צורך לכלול מערכת הפעלה , יש צורך בהרכבת המחשב בקשות מיוחדות : שיהיה USB3 אין צורך לשמור על אופק שדרוג תודה רבה לכם
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה ולפגישות. הוא צריך להיות קומפקטי כדי שאוכל לראות את האדם שיושב מולי כאשר הוא פתוח. התקציב גמיש אבל אני לא רוצה לשלם על מה שאני לא צריך. אני לא גיימר. אני כן מריץ מספר תוכנות במקביל ורוצה מחשב שרץ היטב. מוכן לשלם בשביל זמן סוללה ארוך יותר ובשביל מסך שעובד טוב גם באור יום בחוץ. גם בשביל איכות סאונד אסכים לשלם. עיצוב - כמה שיותר קטן במגבלה של מסך 13.3. אשמח לקבל המלצות למחשב מתאים.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני שוקלת לרכוש מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב זה יהיה פרזנטציות וכן עבודה על תוכנות שרטוט כגון אוטוקאד וסקטצ אפ מידי פעם היות ויש לי מחשב נייד שהוא עיקר עבודתי. בנוסף מאד חשוב לי משקלו הקל של המחשב. לכן אני מתלבטת בין שני דגמים עיקריים של טושיבה. האחד portege r700 1e8 והשני tecra r840 109 ההבדל העיקרי בין השניים הוא גודל המסך 13.3 אינצ לעומת 14 בהתאמה וכן העובדה שלדגם tecra יש כרטיס מסך ati ולשני אין כמובן שיש גם הבדל משקל 1.38 לportege לעומת 1.7 לtecra שאלתי היא האם עניין כרטיס המסך כה מהותי כך שהמחיר שאשלם יהיה הבדל של 400 ג ,היות ואני רואה את ההבדל במסך זניח. מהתיעציות קודמות בציעו לי רק מחשבים עם כרטיס מסך קוורדרו, מבדיקה שעשיתי את המחשבים האלה מפיצה אותה חברה המפיצ…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-