עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by woodk1d,

אהלן, צריך בבקשה ייעוץ בקניית מחשב לגיימינג עד 7700 שקל, רק מפרט/חלקים לא שום דבר מעבר, כולל SSD וHDD ומעדיף קירור נוזלי למעבד, חנות מועדפת רק KSP. מה שאני חושב על לקנות זה: זה יוצא 7514 שקלים, כרגע יש לי את הכרטיס מסך GTX 1070 ואני שוקל לקנות בלי כרטיס מסך ופשוט לשים את זה במחשב החדש, אבל אני חושב שהוא כבר עשה את שלו בשנים האחרונות ולא חושב שהוא מבצע טוב יותר כרגע

2. הנייד שלי כבר בן 6 (Macbook pro 2012), והגיע הזמן למחשב חדש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך, גם טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה, משחקים בפיתוח תוכנה, מכונה וירטואלית או שתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -Doom 2016, Team fortress 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

3. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס - שימוש ביתי * גודל המסך? 15.6 עדיף מט, לא קריטי * רזולוציית המסך? לא משהו מיוחד * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן חשוב - אחריות 3 שנים עד הבית תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, בעקרון אני איש של מחשבים ניידים, אני מחזיק בשלושה כרגע בבית, אבל אני צריך לצורך עבודתי ולימודי מחשב שולחני, המטרה היא בעצם שיפעל כמעט כל יום רצוף, לצורך התחברות מרחוק, עבודה על קבצים, להקים עליו מכונות וירטואליות = VMWARE לתרגל דברים, לבדוק, גם אולי צפייה בyoutube ואולי סרט פעם בה. בעיקרון מה שחשוב לי שיהיה זה ככה: מחשב שקט, כמה שפחות רעש, שלא יתחמם ויהיה קירור טוב גם לצורך הפעלה ממושכת וגם כי אני רוצה להצליח לישון כשהוא פועל. שיהיה זיכרון 4 גיגה לפחות, אם נכנס יותר וזה עדיף לגבי חלקים אחרים, אז שיבורך, אני מצפה להפעיל עליו לפחות 3 מכונות וירטואליות בו זמנית. אני צריך שיהיה 500 גיגה לפחות, כמובן שיותר יהיה אחלה. שיהיה חזק, שיהיה יציב, שיהיה מהסדרות מעבדים החדש…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. הי לכולם, אני סטודנטית לאדריכלות, ומתכננת לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם בעבודת האדריכלות וגם בגלישה באינטרנט, מסמכים וכד'. בעבודת האדריכלות שלי אני נדרשת להפעיל תכנות כגון: אוטוקד 2008, MAYA 2008, פוטושופ, אילוסטרייטור, סקצ'אפ ולעיתים גם 3D MAX. לרוב אני צריכה להפעיל בו-זמנית 2 או שלוש מהתוכנות הנ"ל, ולעיתים גם לפתוח במקביל תוכנות קלות יותר כמו וורד, אאוטלוק, מדיה-פלייר וכד'. כיום יש לי מחשב HP מדגם Compaq nx7400 שלא מצליח לסחוב את התכנות הנ"ל כמו שצריך... השאלה שלי בעצם מתחלקת ל-3: אילו רכיבים עלי לקחת בחשבון עבור המחשב הנייד שאקנה (לדוגמא: זיכרון מומלץ, מעבד מומלץ, כרטיס מסך וכד') האם יש לכם המלצה על מחשב ספיציפי שיתאים לצרכים שלי? (כמו שציינתי בכותרת, אוכ…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. לכול חברי הפורום שלום,מעוניין ברכישת נייד שיתן לי חווית נייח,בדקתי והשוותי בין הביצועים של המעבדים וכרטיסי המסך הניידים אך אני עדיין אשמח לייעוץ מכמה מביני עניין בנושא! בתודה מראש אני מזמין את הנייד מחול באוגוסט ומביא אותו לארץ דרך חברי משפחה אז עלויות ייבוא אינן בעיה תקציב:סביבות 1000£~ מוכן להתגמש במידה ומדובר בתוספת ביצועים משמעותית בסביבות ה300£ מטרת המחשב:גיימינג,הנייח שלי מפגר ב10 שנים ברמת החומרה ואשמח משהו שלא מריץ סורס על 20 fps לא מעניין אותי העיצוב בדקתי מחשבים של גיגהבייט שנראים מאוד דיסקרטיים ואין לי בעיה כול עוד הם מאוד משתלמים. אשמח לנייד 17 בfhd,ראיתי ssd + hdd בטווח המחירים הזה אך זה גם לא ממש דרישה מצידי,מה שכן אני רוצה ש…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  7. Started by sage.er,

אהלן אהלן! ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים שמיד אפרט. אני מאותם אנשים שבטח מדירים שינה מעיניכם- ה"בורים" שלא מבינים מה ההבדל בין אינטל לAMD ונכנסים להתייעצות. אז סליחה עשיתי היום סבב בחנויות המחשבים ע"מ לקבל מושג קטן לפני שאשאל כאן בפורום, וחיפשתי מידע בגוגל. אבל מיד הלכתי לאיבוד בין עודפי ההסברים וכמויות המעבדים שרציתי לבכות, אז עזרתכם ברכישת מחשבי הנייד תתקבל בהרבה אהדה! אני מעוניין במחשב שיהיה בעיקר לשימוש של שגרתי של אינטרנט + סרטים (ולכן הכרחי עבורי מסך HD, יציאת HDMI), גודל מסך של מינימום 15.6'' ובנוסף- אינני גיימר, אך לא הייתי רוצה להגביל את עצמי (אני יודע שזו אמירה מאוד גורפת. אבל כן הייתי רוצה להריץ משחקים. לא הכי חדישים, אך בסגנון assassin's creed 2, RA3 ואולי…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  8. שלום, לא מזמן(שנה+-) קניתי מחשב נייח חזק. כעת לאחר שנהנתי ממנו; שמתי לב שהביצועים שלו גבוהים לדרישות שלי, לכן ברצוני לקנות נייד סטנדרטי+. בעיקרון את המחשב אני צריך לעבודות באופיס, כמו גם תוכנות מסרים, גלישה באינטרנט ומוזיקה. - לא מעוניין במחשב שהרמקולים שלו מעולים והמפרט באופן כללי חלש... אסתפק ברמקולים סבירים, לא גרועים; ומפרט סטנדרטי+. התקציב שלי נע בין 2500-3000. אם אראה שיש מחשב ב2500שקלים סביר ולעומתו מחשב ב3000 סביר+ (מבחינה משמעותית, בלבד) אוסיף עוד 500ש"ח, אחרת אין טעם. למדתי זאת אודות לקניית המחשב הנייח; השקעתי המון ובסופו של דבר דרישותיי היו מזעריות לביצועיו. אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע לקנייה. תודה רבה. עריכה: שכחתי, אני מעדיף חברות שיושבות בשוק - Apple…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  9. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום, לטובת עבודת מחקר באוניברסיטה בה אני עובד אנחנו רוצים לקנות מחשב חזק המיועד להרצת סימולציות כבדות (יכולות לקחת שעות עד ימים , האלגורתמים בעיקר ירוצו על מטלב). כרגע אנחנו לא רוצים להתבסס על GPU ולכן לעת עתה אנחנו צריכים בעיקר כוח עיבוד חזק והרבה RAM. מה שכן, צריך שתהיה אפשרות להוספת כרטיס מסך/GPU חזק בעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-X99P-SLI מעבד: Intel® CoreTM i7-6900K Processor (20M Cache, up to 3.70 GHz). קירור מעבד: Ultra Quiet Heat Pipe CPU Cooler. זכרון: 64GB DDR4 2433MHz Latency 15-15-15. Intel XMP Profile. כ.מסך: VIDIA GeForce GTX730 . Memory size 2GB GDDR3 מארז: Antec One. Bottom-m…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. Started by שלום2017,

לאחר ברורים רבים הצלחתי לסנן את בחירותי ל10 מחשבים שמתוכם קשה לי להחליט(אם יש מחשב שלא ברשימה ואתם חושבים שהוא מתאים תוסיפו המלצה)אשמח לעזרה מחלקכם המבינים והמנוסים ללא אינטרסים אשייםאני סטודנט למדעי המחשב חשוב לי מחשב חזק שישאר לאורך זמן מהיר עם ביצועים גבוהים ועם הרבה זכרון קשה לי לדעת על מה להתעקש ועל מה להתפשרמי שיוכל לעזור לי בכך-אודה לו על כך מאד(אני המון זמן בהתרוצצויות מאחד לשני וחייב כבר את המחשב)10 המחשבים:http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931774,925774,925775,925776http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931770,931777,925772,931809http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931491,931771 …

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  11. שלום אני מחפש מפרט בסיסי בתקציב מקסימלי של 2000 ש"ח (חריגות קטנות ייתקבלו) ללא שום צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...). המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה חדשה, לכן אבקש שיושם גם דגש על כרטיס המסך. תודה רבה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  12. הצעתם לי פה את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 559 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ¤ 435 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 250 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II WD2500AAJS ¤ 377 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1525 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 סה"כ: 3711 ש"ח מTMS בהתחשב בזה שאני אשתמש בתוכנות עריכת וידאו האם עדיף לי להשקיע יותר במעבד(לקנות מרובע ליבה) ולהתפשר על כרטיס מסך פחות טוב? תוכנות עריכת וידאו כמו למשל adobe prem…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. Started by Belgia,

שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ וצריך עזרה בבחירת דגם, התקציב שלי הוא כ 4300-4500 ש"ח (אפשרויות לחריגה קלה אם יש הבדל משמעותי בדגמים). הצרכים שלי\שימושים של המחשב : 1.משחקי מחשב (כמו למשל cod החדש). 2.סרטים ב HD 3.שימושי משרד כמו office וכו' 4.מגבלת גודל מסך : עד 15.6" כולל (בגלל שיש לי תיק לא זול ומחשב גדול יותר לא ייכנס אליו). חשבתי על הדגם הבא : מחשב נייד Dell Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M דל - זאפ יש הצעות ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. Started by MrHackerPro,

* מטרות המחשב? תכנות, לימודים (VisualStudio, Eclipse) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6-14 * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיאפשר לי לסיים יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מאמין שזה סטנדרט * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא רלוונטי, יוחלף לSSD * כונן אופטי? אין צורך, מקסימום אוסיף HDD במקום * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo - זה מה שהיה לי מהעבודה ועשה את העבודה כמו שצריך, אבל לא מקובע עליהם * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, חברה שלי בקרוב מתחילה ללמוד עיצוב מוצר תעשייתי ואני רוצה בבקשה המלצה ללפטופ שיכול להריץ טוב את תוכנת Solid Works. לא סגור לגבי כמה התוכנה הזו דורשת אז אשמח לעזרה (אם היא צריכה כרטיס מסך טוב או כרטיס מובנה ומעבד טוב זה מספיק) תקציב: באיזור 4000 ש"ח אבל גמיש. (הקנייה תהיה באילת או בסין) דרישות חומרה: נראה לי שSSD של 256GB מספיק ואולי HDD של חצי טרה או טרה תוספת יכול להיות נחמד. שימושים: אופיס, Solid Works צפייה בסרטים וסדרות ב4K. רצוי מחשב קליל וכמובן עם סוללה טובה. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by צחי שגב,

שלום חברים, אשמח להמלצות על מחשב גיימינג (כרגע עבור פורטנייט) בתקציב של עד 3500 שח נכנסתי לאמזון ולא מצאתי מחשב שיש עליו המלצות בלי חסרונות משמעותיים למשל זה: https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Gaming-Laptop-i5577-7359BLK-PUS/dp/B06XFGF7SN/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1532801680&sr=1-1&refinements=p_89%3ADell באתר gearbest יש מחשבי MSI במחיר נורמלי אך אני לא בטוח שהם אמינים. https://www.gearbest.com/laptops/pp_683487.html?wid=1433363 https://www.gearbest.com/laptops/pp_787202.html?wid=1433363 https://www.gearbest.com/laptops/pp_787200.html?wid=1433363 ההורים שלי בארהב כרגע אז משלוח דרך אמזון גם רלוונט…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by Koral Ozana,

היי, אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש ומתלבטת בין Dell Inspiron ל- HP Pavilion. מצרפת קישורים למפרט של כל אחד מהמחשבים. HP-https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26166&iszap=1 DELL-https://www.bstudent.co.il/Dell-Inspiron-5482-14-i5-8265U-–-256GB-SSD-8GB-3Y-WIN10.html אציין כי רוב השימוש שלי הוא יותר משרדי מבחינת אופיס ופחות תיכנות ומשחקים. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ולא יתקע לי כשאני משתמשת בכמה דברים במקביל. חשוב לי שיהיה קל כיוון שאצטרך אותו איתי ביום יום שלי. אציין כי לאחר כל הבדיקות שעשיתי מבחינת זיכרון, מעבד, מערכת הפעלה, אלו שתי הדגמים הסופיים לגביהם אני מתלבטת ולכן אשמח לשמוע חוות דעת לגביהם ומה יותר מומלץ גם ברמת החברה

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by ramtag,

שלום, אחרי כמעט חמש שנים המחשב שלי (xps 1530m) שוקע לאיטו לתרדמה תמידית. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עניין התקציב הוא די גמיש. לצרכים: *מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בגדול מעבר לשימושים רגילים אני עובד בעריכה גרפית לדפוס - קבצים גדולים ברזולוציה גבוה בתוכנות אדובי * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * גודל מינימלי וסוג של כ ונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) - מעדיף או ssd או כונן משולב * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. אשמח לקבל מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר שימוש עם תוכנות של adobe Ilustrator,indesign, Photosop, Dreamweaver וכנראה גם premiere בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באזור ה 32 אינץ שמתאים למעצב גרפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל שלא יהיה רועש מדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…

21. שלום, מבקש לחבר מחשב נייד קטן וזול למסך טלויזיה לצורך גלישה באינטרנט, צפיה בנטפליקס וטורנטים. האם אוכל להסתפק במערכת הפעלה windows 10, חיבור מיני HDMI, וחיבור USB לצורך מקלדת ועכבר אלחוטיים? האם יש צורך בביצועים מינימאליים של כרטיס מסך ומעבד? מצאתי במחסני חשמל מחשב נורמנדה ב-555 ש"ח - הוא יספק את הדרישות? https://www.payngo.co.il/275858.html?___store=hashmal_store_view&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping-ssc&gclid=Cj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0hQvn9luL0Xd2rctYnYN7moVKVDTYpUFGSJ8taPvgjud2_ciRoBHFQaAvQuEALw_wcB תודה, רמי.

22. Started by afiksnir,

שלום רב, מעוניין לרכוש את המחשב נייד הבא: Dell Vostro 14 5401 VM-RD09-12172 יצרן: Dell, סוג מוצר: מחשב נייד, דגם מעבד: Intel® Core™ i7-1065G7 Processor 8M Cache, up to 3.90GHz, נפח זכרון פנימי: 16GB, נפח אחסון: 512GB, סוג דיסק: PCIe NVMe M.2 SSD, גודל מסך: 14.0, רזולוציה: 1920×1080, דגם כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce® MX330 with 2GB GDDR5, מערכת הפעלה: Windows 10 Home, תקופת האחריות: שלוש שנים, סוג האחריות: באתר הלקוח, נותן השירות: Dell סוללה: 3-Cell Battery 40WHr (Integrated) רציתי לדעת איך המפרט של המחשב, ואם יש באותו סדר גודל של מחיר מחשב נייד טוב יותר. ובנוסף איך הסוללה שלו? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by meir1963,

שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת לימודים, התוכנות שבהם אני אעבוד פחות או יותר הם: ailustrator photoshop key-shot rhini solidwork המחשבאמור לעבוד טוב ומהר ללא הפסקות, או השהיות. נא שילחו אליי למייל את המפרטים עם המלצות, וכן מחירים. קיבלתי 2 דגמים של asus Asus X556UR-DM189T AsusN552VX-I7-6700 HQ נא עזרתכם וייעוץ לנ"ל. בברכה. מאיר מלכה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by Roi Iluz,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אם נדרש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית, סדר וארגון, עבודה ואחסון מסמכים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - חשוב שיהיה שקט (7) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - מוכן לשימוש 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - בקעת אונו 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - בשבוע הקרוב 12. הערות נוספו…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Revolution3z,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בחור העובד בעיצוב ואדריכלות פנים התכנות העיקריות בהן הוא משתמש הן פוטושופ, סקאצ'אפ (אם זיכרוני אינו מטעה אותי) ונוספות אני לא מתעסק יותר מדי במחשבים ניידים או בקיא בהם, אבל באופן עקרוני רצוי שיהיה בו כונן SSD לצד כונן בנפח גדול יותר. כרטיס מסך ומעבד חזקים ככל הניתן כחלק מהתקציב וזיכרון ראם גדול ככל הניתן התקציב עומד על 3 אלף שקל עם אופציה ל-3 וחצי, אם יש אופציות ממש משתלמות בחריגות לא גדולות, אקבל בשמחה ואנפה כבר משם לפה. אני מודע לכך שמחשב נייד זה לא דבר משתלם לצד נייח אבל רכישת הנייד היא בעיקר בגלל מחסור במקום בדירה תודה רבה אגב בתמונה המצורפת זו הצעה שקיבלתי מבאג:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.