עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לבית, כשהצרכים הם אינטרנט, אופיס, צפייה סרטי HD ומשחקים, אבל לא גיימנג כבד, אלא מחפש להריץ משחקים ולשחק בהם בצורה מכובדת ולא חייב להריץ אותם ברוזולוציה הגבוהה ביותר. כרגע יש לי מחשב עם המפרט הזה: Q8200 לוח G31 4GB RAM DDR 2 500GB HARD DRIVE nvidia 9600 1GB GSO המחשב הזה מריץ לי כמעט כל משחק שאני מעמיס עליו ברוזולוציה של 900*1600, ובצורה מכובדת מאוד.. עכשיו אני מחפש עוד מחשב בנוסף למחשב הזה עם הסתכלות לשיפור הביצועים. התקציב הוא סביב ה 2200 ש"ח בלי ציוד היקפי. בניתי לעצמי שני מפרטים, ואני עדיין מתלבט אם לבחור מעבד מהסוקט הישן או ללכת על סדרת i החדשה, אך בגלל התקציב אני אאלץ להסתפק ב i3 אם אלך על הסוקט החדש. בכל מקרה, חשבתי על שני המ…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (+HD), ומשחקים(לדוגמא:pro evolution soccer 2010,NFS אולי גם Call of Duty) תקציב: 4000 עד 5000 גודל מסך: 15-16' עדיפות למסך LED משקל רצוי: לא משנה. יציאות: HDMI-לא חובה (אבל אפשרי). בלוטות - צריך. גודל מינימלי של כונן קשיח: עדיפות ל320. צורב DVD - כמובן. מערכת הפעלה: אין חשיבות. עדיפות למחשבי DELL או HP מה לגבי שני המחשבים ההאלה: http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1046&ProductID=18865&VariantID=18866 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=994&ProductID=18841&VariantID=18842〈=he תודה 8)

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by Ido Dekel,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם i7 2600 (לא k) 3.4ghz 8 ג'יגה ראם ddr3(לא זוכר מהירות, אני חושב ש1333, אפרסם בהמשך במדוייק) ולוח אם עם pcIe 2.0 וכרטיס מסך gtx 650 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך 1070 ורוצה לדעת אם המפרט שיש לי כרגע (בפרט המעבד ) עלול לגרום לצוואר בקבוק משמעותי, במידה וכן, 1060 יהווה בחירה יותר טובה? תודה מראש לכולם

4. Started by Darking99,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים (הנדסת תוכנה) ומחשב זה גם אמור להוות את מרכז המולטימדיה בבית ולשמש אותי לכל דבר עתידי שיכול להגיע (פחות לגיימינג אבל לא שולל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, תכני HD (עם דגש על יכולת להריץ תכני 4K בצורה נורמלית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנות ספיצפיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  5. אנחנו בית תוכנה צעיר שמפתח סטארט אפ , בהתחלה התחלנו לעבוד עם מקבוק פרו 13 2017 ומק מיני 2014 , כרגע בונים אינטראקציה מורכבת עם sql server ו firebase ואנחנו מרגישים שזה לא מספיק חזק המעבד i5u. בנוסף לזה שהמחשב מתחמם כמו קיטור (כשיש לך פרוייקט ששוקל284mb) , בנוסף אנחנו צריכים גם mac למעצב (אנחנו עובדים עם sketch) . מחפשים עזרה להתאמת המחשב לצרכים. התקציב פר מחשב הוא עד 15000 שח. אז מה חשוב לנו במפרט: מעבד חזק כרטיס מסך שיספיק לגרפיקאי לבנות את הui ובעתיד גם יצטרך פרסומות וכרזות. מינימום 16 Gb ram ddr4 תודה מראש.

6. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין מצב 2. מה שימושי המחשב ?משחקים קלים,כמו כן אני מתחיל ללמוד תיכנות,מתחיל בווב ואולי אתקדם לדברים יותר כבדים עדיין לא יודע,שנה הבאה גם מתחיל לימודים כניראה בהנדסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.skyrim/heroes of the storm/company of heroes 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by cOiNfLiPeR,

שלום, יש לי מחשב שהייתי מעוניין להחליף לו חלקים - מעבד, כ.מסך, לוח אם, זיכרון וספק. יש לי מארז מספיק גדול [להכיל כל חלק שארצה] וכמו כן 2 כוננים של 500GB כל אחד. אני מעוניין להשקיע בערך 3K-3.5K ללא חריגה. אלה החלקים שחשבתי להזמין מהאתר TMS: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪791[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי אחות שגרה בארה"ב שיכולה לשלוח לי את כל הרכיבים שאני צריך רציתי לדעת מה כדאי להזמין מארה"ב מכמה בחינות: א. כמובן-הפרש מחירים של המוצר בין הארץ לשם. ב. הסבירות שיפגע (רכיבים רגישים) ויש לי עוד שאלה, אם אני מזמין למשל כרטיס מסך של EVGA מארה"ב אני אוכל לקבל אחריות מהנציגות בארץ? ג. נא להתחשב גם בזה-אם אין למוצר אחריות בארץ אז נא לציין זאת. תודה רבה מראש. ---------------------עריכה----------------------- אנשים, נא להגיב, אני מחכה...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  9. אהלן חברים! כבר כמה זמן שאני מתכנן לקנות נטבוק, ועכשיו כששוק הטאבלטים פורח..חשבתי כבר לפנק את עצמי כמו שנאמר בכותרת, הסכום הוא בערך 3200 ש"ח-יש טיפה גמישות, השימושים-פרטיים כמו כל מחשב נייד-אינטרנט, סרטים, מוסיקה, תמונות(פוטושופ)..קצת משחקים אבל לא משהו קריטי..אני זקוק לנפח אחסון גדול(לא מטורף,אבל גדול).האם ישנה אפשרות להרחיב את נפח האחסון בעתיד? אפשרי לעבוד עם כונן נייד? כמובן שאני מעוניין בטאבלט שייתן ערך טוב לכסף-ויהיה דיי חזק אם בעתיד ארצה להתקין משחקים תובעניים. כמובן יש לציין שאני מעדיף מסך גדול-משהו בסביבות ה11-12 אינץ'. האם התקציב שלי קטן מדי ביחס לדרישות ועדיף לי לחזור לנטבוק? או שישנם מכשירים שיספקו אותי? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הי יש לי מחשב די ישן עם מעבד i5 מהדורות הראשונים שלו (מחשב נקנה בשנת 2011) ו 8GB זכרון במהירות 1333 DDR3. במצב הקיים המחשב לא מסוגל להריץ סרטים באיכות 4K - האם לדעתם כרטיסי מסך יחסית פשוטים בשילוב החומרה הקיימת, יספיקו? לדוגמא : Asus GT710 Silent 1GB GDDR5 Gigabyte GT730 2GB DDR3NVIDIA 1030 Gigabyte GT 1030 Low Pofile 2GB GDDR5 מה דעתכם ? המחשב לא ישמש לגיימינג או לעריכות וידאו.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by kasabubu,

שלום לכולם, לאחר חיפוש מצאתי את hp omen pavilion https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=20961 שבאילת יעלה לי כ 8000 שח. רציתי לדעת בעיקר האם הוא אמין, והאם ידועות בעיות כל שהן איתו ובכלל דברים שכדאי שאדע לפני קנייה.. אני מתכנן להשתמש בו לעריכות, בניית אתרים וצפייה בסרטים בעיקר. ממה שהבנתי חיי הסוללה הם כ4 שעות, שזה הדבר היחיד שממש מבאס אותי (אין אופציה להאריך ולוותר על ביצועים ?!) וזהו.. אם יש לפטופ שמעמיד מפרטמרשים דומה ומסוגל להחזיק יותר זמן מבחינת סוללה אשמח לדעת, חייב להמכר בארץ אבל כדי שאקנה באילת 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 פלוס …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום ! קודם כל, אגיד תודה רבה לחברי הפורום, אני מתייעץ פה אחת לכמה חודשים ותמיד מקבל מענה שעוזר לכוון אותי. אני מחפש לפטופ חזק, ובגדול יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות. שימושיו יהיו בעיקר עיצוב גרפי (לא נכנס לתחום ה3D), וכמובן אינטרנט, מעט תכנות, סרטים וכל מה שיוצא מכך. מה שאני בטוח רוצה זה I7, מעל 8 ג'יגה ראם, SSD - (כנראה עדיף לקנות בנפרד ולהתקין במקום הצורב). גודל המסך - 14/15.6 לא פחות ולא יותר מזה.לא חובה מערכת הפעלה - אני אתקין win10. תקציב: 4200+- כולל SSD מובנה או נפרד. אשמח לקבל המלצה למחשב שיענה על הדרישות, ובפרט מה שנשאר פתוח זה: 1. יש לי העדפה די גדולה ל-DELL, האם היא לא מוצדקת? מה רמתם של לנובו/אסוס/טושיבה? 2. כרטיס מסך - האם נדרש אחד כזה בהנחה שהמחשב לא …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by n1n9n9n8,

שלום זה פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה דיון אז אני יעתיק את השאלון מהחוקי פורום תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? לרשום בבית ספר (בעיקרון להחליף את המחברת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא באמת משנה (שמעתי המלצות של אזור ה13 אינץ אבל זה לא משמעותי בשבילי) * רזולוציית המסך? לא משנה (אני אשתמש בלפטופ רק לכתיבה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה נוחה לשימוש (עוד פעם אני בעיקר אשתמש בה בלפטופ) * משקל רצוי? כמה שיותר קל! אני אצרך לסחוב את הלפטופ כל יום (המשקל הכי חשוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל עוד יוכל להחזיק שעתיים זה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה אבל עדיף עם hdmi * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roysharon,

היי שלום, אני מתחיל השנה ללמוד מדמ"ח ואני מעוניין בלרכוש מחשב 2 in 1. אני מתלבט בין שני דגמים כרגע שהם lenovo yoga 730 אל מול הdell insprion 7000 (אין לי דגם ספציפי מסדרת ה7000). אני רוצה להשתמש במחשב כמחברת ובגלל זה אני מתלבט על דגמי ה2 in 1, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 14 או 13.3, חשוב שיהיה יחסית קל ואמין מעבר לצורכי התואר וצפייה בנטפליקס לא יהיה שימוש אחר במחשב. לפי המחקר שעשיתי באינטרנט יש המלצות טובות על שני הדגמים והמחירים הם דיי זהים. אשמח להמלצותיכם לגבי שני הדגמים האלה או למחשבים דומים, התקציב הוא עד 800$ והתכנון הוא לקנות בארה"ב, (אם לא כדאי לקנות מחשב כזה בארה"ב אשמח גם לדעתכם). תודה רבה! ושאו ברכה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש לפטופ למטרות לימודים בתחום ההנדסה (אין יותר מדיי דרישות מיוחדות בקשר לזה) תקציב: 4500 ש"ח. כמובן שרצוי פחות דברים שחשובים לי: חברה אמינה - אחריות בארץ - HP/DELL כרטיס גרפי רציני יחסית (כלומר לא אחר מובנה בלוח אם) מסך : רצוי 15.6 ..אפשרי גם 14 קשיח : 500 ג'יגה לפחות זיכרון פנימי - 6 ג'יגה לפחות צורב DVD (הבנתי שכבר לאט לאט מופיעים לפטופים בלי כונן אופטי) תודה מראש. טל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by pure perfection,

שלום , אני רוצה לקנות את המחשב הזה : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5856&kw=GB-BSi3HA-61001.0#sp אני לא הצלחתי למצוא דיסק קשיח 2.5" 3 טרה בשביל לתקין אותו במחשב הזה , במקום מצאתי את הדיסק קשיח החיצוני הזה : WDBBKD0030BBK-EESN השאלה שלי היא האם אני יכול לפרק את המכסה ולהתקין את הדיסק הקשיח במחשב הזה ?? האם הוא מתאים מבחינת גודל פיזי ? תודה

17. שלום לכולם, בזמן הקרוב אני הולך לגור בשני מקומות (אמצע שבוע מקום אחד, סופ"שים מקום שני) ולכן אני מחפש לקנות מחשב שיהיה לי קל לנייד אותו בקלות (=להכניס לתיק ולנסוע בתחבורה ציבורית) ממקום למקום. נשמע שמחשב נייד זו האופציה ההגיונית, אבל אני גם ככה מחבר אותו למסך חיצוני+מקלדת, אז אולי חבל לשלם סתם יותר על זה שהמחשב בא עם מסך. הדרישות שלי מהמחשב, חוץ מגלישה ושימושים רגילים: 1. הרבה עבודה עם VMwares - אז רצוי 16gb זכרון. 2. אני לא ממש גיימר, אבל יהיה נחמד שיהיה כרטיס מסך בינוני כך שאוכל לשחק במשחקים כמו LoL/Fifa. 3. SSD, ובשביל להוזיל עלויות: רצוי בנוסף עם hard disk רגיל ולא במקום. מחיר: עדיף סביבות ה-3k, אבל אפשר לחרוג עד 5k אם יש סיבה באמת טובה לזה. מה דע…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב, מאוד חשובה לי רזולוציית המסך משיקולים אישיים, ולכן אני מחפש מחשב ברזולוציית UHD (4K). שאר המפרט - מעבד I7, אחריות נוחה של 2-3 שנים, 16 ג'יגה זכרון, SSD! אני חושב שאקנה את אחד הדגמים שבאים עם טרה ואחליף לSSD, היות וההפרש בשדרוג למחשב עם SSD שווה בדיוק למחיר שלו ולכן עדיף לקנות אחד ולהשאר עם הכונן של הטרה. מה שראיתי אלו שני הדגמים הבאים שמציעים בגדול כל מה שאני מחפש: http://ksp.co.il/?list_compare=.24468..26109. אשמח לדעת האם למישהו יש חוויות והתנסויות מאחד המחשבים, המלצות לטובה או לרעה . מודה לכם ושיהיה המשך סופ"ש מצוין!

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by Aviv1525,

אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב גיימינג חדש (הישן מ2008, ממתי שיצא אסאסין קריד הראשן). התחלתי להרכיב משהו ואני מאוד רוצה להתייעץ עליו. זה יכול להיות קצת ארוך יותר מהבקשות הרגילות, אבל זה בעיקר כי עשיתי עבודת רקע יש לי מספר נקודות ספציפיות שאשמח אם תוכלו להתייחס אליהן. אבל קודם נתחיל בשאלון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בשמחה. לא להתקמצן, אבל לא לבזבז באופן חסר טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadows of Mordor, Solite…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, עד היום כל ההתנסות שלי עם משחקים הייתה בקונסולה, הייתי רוצה לעבור למחשב אך אין לי מושג בחומרה לכן אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים אחרונים שיצאו לשוק בעומסים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shuki7,

שלום רב קיבלתי הצעה למחשב חזק יחסית מאייבורי ו KSP אשמח להסבר איזה הצעה נראית יותר טובה ואם אפשר המלצה על שינוי רכיב כלשהו כדי לשפר את המערכת מיועד בעיקר לעבודה אינטרנטית עם תוכנות שקשורות לשוק ההון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. שלום רב חברי הפורום, אז אני מחפש לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי בו הולך להיות גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס, תוכנת AutoCad ומעט פוטושופ. המסך הרצוי הוא 15.6, אך אם יש מסך מעט גדול יותר אז זה יכול להיות ממש נחמד. המסך צריך להיות מט, שכן לא נוח לי לעבוד מול מסכים מבריקים. המשקל והסוללה פחות משנים משום שהמחשב יהיה נייח רוב הזמן. חיבור USB3 נראה לי חשוב, הרדיסק 500 ג'יגה יספיק לכל הדעות, חשוב שיהיה מהיר. צריך להיות מצוייד בכונן DVD. האחריות רצוי שתהיה כמה שיותר זמן, ואם יש חברות שידוע שהן עושות בעיות בתחום הזה אז אני מעדיף לא להתעסק איתן. אין צורך שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. חשוב לי שלמחשב תהיה מקלדת נוחה ואיכות בנייה טובה. התקציב הוא 4000 ש"ח, אך אם אין צורך לנצל…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  23. אורח לירון
    Started by אורח לירון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(פוטושופ ואילוסטריטור), עריכת סרטונים(אפטר אפקט), לצורך שיווק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריוטור,אפטר אפקט באופן תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך לעריכה עצמה, החומרים שאני עורך לא דורשים רמה גרפית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה …

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by Yafe,

אהלן, לאחר באמת המון חיפושים בהמון חורים ברשת, התלבטויות ואין ספור מפרטים שמצאתי אני צריך את עזרתכם. אז כרגע זה המחשב שלי: Qosmio X505 - השקעתי על המחשב סביבות ה8,700 - מרגיש פראייר כיום, דאז הייתי הולך הרבה למפגשי גיימינג וכד' בארץ, ובתור ילד בן 15 זה היה נראה לי הגיוני להשקיע את כל כספי במחשב כזה וכמובן שבדיעבד במחיר כזה נייח היה ממשיך איתי עוד כמה שנים. המחשב איתי כרגע כבר כמה שנים טובות ובזמן האחרון כבר בקושי מספק את העבודה מבחינת גיימינג ועריכה. אין צורך להגיד שהמסך כבר שבק חיים ואני משתמש במסך מאולתר שהבאתי מחבר. לענייננו, מחשב נייח בסביבות ה4,500 גג של הגג 5,000 וגם זה אני חושב שמוגזם. במידה ואפשר גם בפחות זה תמיד טוב, נשדרג מקס' …

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום ! קודם כל אני אנצל את ההזדמנות ואגיד שלום - אני חדש פה אז לשאלתי.. מה יותר טוב לקנות מחשב פנטיום 4, 3.4 מעבד ליבה כפולה (2mb*2) או Core2 את ה-E6600 ? אם אפשר בבקשה לתת לי נימוקים למה X יותר טוב מ-Y אז בכלל... אם זה מבחינת מחיר.. אם זה מבחינת ביצועים... ואם זה בכלל מבחינה שאתם מבינים. כי אני לא ממש מומחה במחשבים () ובגלל זה אני מאוד אשמח אם תייעצו לי. תודה רבה על עזרתכם שי

• 2 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.