ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד ואני לא מבין שום דבר בתחום של המחשבים הניידים (נייחים אני אחלה). השימוש העיקרי שלי במחשב יהיה בשביל גלישה באינטרנט קבצי Word, Office ו- Xacel, שימוש ברשת האלחוטית על מנת לראות סרטי XVID ו-HD, אשר יש בהם לפעמים (ב-XVID) גם איכות אודיו של 5.1, כך שאני צריך כרטיס קול שיוציא Dolby Digital, כאשר אני מתכוון לחבר את המחשב ל-LCD ולצפות בסלון (Vga TO Vga). אז כמו שאמרתי אני לא מבין כלום בתחום הזה, לא חברות, פשוט כלום. לכן אני מבקש את ייעוצכם מבחינת החברות הממולצות, ועם אפשר לדעת מאיפה הכי כדי ממולץ וזול לקנות את המחשב. התקציב שלי למחשב הזה הוא 4000-4500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב עם המפרט הזה: מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h של גיגהבייט מעבד- i5-3550 3.3 6mb cache ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w קירור מים למעבד H60 זכרונות hs corsa geil 2x4GB (8GB) ddr3 1600mhz כונן SSD Corsair neutron 120GB כונן Crucial m4 2.5 sata 3 כרטיס מסך EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0 צורב דיסק קשיח פנימי של WD 1T sata 3 השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג את לוח האם, זכרונות, מעבד וגוף קירור או שעדיף לי כבר לקנות מחשב חדש? האם יש הבדלים בין המעבדים החדשים לזה שיש לי כרגע (אין לי ספק שיש הבדל, השאלה היא, האם ההבדל הוא בסה"כ מינורי או כזה שבאמת שווה את השדרוג)…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם לאור מחשבה רבה האם להשקיע בלפטופ מאק פרו או PC נייח מפלצת החלטתי ללכת על המפלצת, לצורך עבודות מגוונות של גרפיקה - אך עם דגש לעבודות מסך - אנימציה (וקטורית ותלת), עיצוב אתרים, וידיאו HD עם זאת, מאוד חשובה לי הורסטיליות ושכן אוכל להינות מיצירת עבודות דפוס. 1. תקציב מקסימלי - 7000 (שוב, כולל מסך) 2. לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג) 3. כאמור, מטרות גרפיות ורסטיליות, אך חשיבות עליונה לעבודות מסך 4. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין, אפטר אפקטס, פרימייר, פלאש cinema 4d Ableton live Node box אופן השימוש בהם תדיר מאוד (סטודנט שנפלט לשוק עוד שנתיים) 5. מסך 1920x1080 - עד 4K (אם עומד בתקציב…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. הגיע הזמן למחשב חדש, וכבר כמה שנים שאני לא מעודכן בעולם החומרה... אשמח את תייעצו לי בבניית מפרט: * צרכים: הצורך העיקרי הוא עיצוב גרפי. תוכנות עיקריות: פוטושופ, אינדיזיין (מסמכים כבדים מאוד), אילוסטרייטור. צורך משני הוא עריכת וידאו לא כבדה, ועבודה בתוכנת after effects (שבניגוד לתוכנות עריכה, היא הרבה יותר מתבססת על RAM מאשר על מעבד). חשוב שהמחשב יהיה חזק במולטיטאסקינג כי אני מריץ הרבה יישומים במקביל. * כרטיס מסך טוב - אין צורך שהמחשב יריץ את המשחקים הכי חדשים - אבל זה ממש לא אומר שאני אסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח האם - אלא משהו ממוצע. במחשב הנוכחי שלי יש radeon 8500 שעשה לזמנו את העבודה טוב מאוד - לא פשוט מדי ולא יקר מדי. * אין שום צורך ב-OC. * צרכים נוספים …
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את עזרת הפורום בהחלטה על מפרט למחשב שאקנה בחלקים באמזון בבלאק פריידי (יש לי הזדמנות להביא את החלקים מארהב בזמן הזה) אני לא יוצא מתוך הנחה שיהיה יותר זול אבל מקווה להשיג כמה מבצעים על מנת להוריד את התקציב. במקביל לתשובות לשאלות של הפורום, אשמח לתשובה לגבי איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות. השימושים של המחשב יהיו: גיימינג בעיקר סימולטורי נהיגה גכון iracing, rfactor, asseto corsa. וכן עבודה עם תוכנות תכן מכני ואלקטרוני כגון solidworks,fusion 360, altium. המחשב יחובר כרגע לטלוויזית סמסונג סדרה 8000 4K, לכן אשמח לנצל את יכולות הטלוויזיה ל4K. השלב השני הוא לקנות מערכת VR כמו ה VIVE PRO ובמידת הצורך לשדרג. (בעיקר כרטיס מסך ממה שאני…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים,אינטרנט וצריבת סרטים(קידוד גם) הסכום הוא בערך 5000 (מה שנראה לי קשה). אין צורך בכלום מעבר לרכיבי הבסיס (בלי מסך צורב וכו') התחלתי להכין מערכת שנראת לי סבירה אבל אני צריך ייעוץ לגבי מארז+ספק וחוות דעת האם המערכת סבירה ומאוזנת... Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset 674.74 ¤ Gigabyte GV-NX66T128VP Geforce FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCI Express + SLI 1,282.86 ¤ Western Digital 80 gb 7200 rpm Serial ATA 8 mb Buffer 385.90 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX FSB1600 1,090.85 ¤ DDR 1GB( 512X2 mb) 3200 PC400 GEIL with COOLING 1,158.31 ¤ Sub-Total: 4,592.65 ¤ (מגלוב נט) אשמח לקבל תגובות
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
נתחיל במה שכבר יש: מעבד: Intel - I5 661 כונן: Intel SSD 80GB X25-M התכנון המקורי היה למחשב עם אופציית HD לסרטים ו- casual gaming (כרגע משחק diablo2 warcraft3 עם מחשבה על SC2) ולכך הגרפיקה המובנית הייתה אמורה להיות מספיקה. ה- SSD למערכת הפעלה כדי שיעלה מהר ולכל שימוש רגיל, כל השאר: תמונות, מוזיקה, סרטים על דיסק קשיח פנימי המפרט המתכונן המקורי: לוח: ga-h55m-usb3 gigabyte מחיר 600 ש"ח זכרון : 2x2GB kingstone מחיר 650 ש"ח דיסק קשיח שני: 0.5Tb westren digital מחיר 220 ש"ח ספק: enermax 450W מחיר 320 ש"ח מארז כלשהו יחסית שקט במחיר של עד 300 ש"ח להעביר צורב ישן (מאוד ישן) או לקנות אחד חדש 120 ש"ח סה"כ: 2200~ ש"ח אחרי מחשבה החלטתי שהייתי רוצה קצת יותר (diablo3 שעומד לצאת {מתישהו} …
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי חברים, אני יודע לפרק את המחשב הנ"ל עד לרמה שאני יכול להוציא בו כל חלק חוץ מהמסך. ברצוני לעשות Refurabishe לחומרה. מעוניין לקנות לוח אם חדש וטוב (אם זה אפשרי) עם מעבד חדש וטוב מורכב עליו (שוב אם זה אפשרי- ואם אפשר לקנות בנפרד לוח אם ומעבד ואז להרכיב אותם אני מוכן לנסות) וגם כרטיס מסך טוב שאין לי מושג איפה הוא יושב פיזית (נראה לי שהוא גם מובנה בתוך הלוח אם). בגדול האם אפשרי לעשות את כל זה? המחשב מתחיל להיות עייף והוא לא זז וחשבתי שאולי הרכיבים עושים את הבעיה (זה לאחר שניקיתי עד להברקה את צלעות הקירור והמאוורר). אז השאלה שלי היא כזאת. האם בכלל כל השאלה שלי רלוונטית, כלומר שווה לקנות חדש ולהחליף וזה באמת הבעיה לכך …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתחיל קורס עריכה על התוכנות הבאות - אפטר אפקט, אילוסטרייטור, פוטושפ, פריימר. אני מתלבט בין 2 מחשבים - 1. ASUS - FX507VU4-LP075 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FX507VU4-LP075&cart=1706093561207285894 2. Acar - NH-QC1EC-00P-REF https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NH-QC1EC-00P-REF&cart=1706093561207285894 המליצו לי על שניהם בתור מחשבים התחלתיים שנמצאים בתקציב שלי, אשמח קצת להבין יותר מה ההבדלים בניהם ואם יש המלצה חזקה על אחד מהם? אשמח גם לשמוע אם יש מחשב אחר מתאים טוב יותר מהשניים האלה בתקציב של 5,000-6,500 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
מתלבט בין 3 מחשבים מהקישור הבא: https://ksp.co.il/?list_compare=.43134..42167..42562. לא באמת הבנתי את ההבדלים ביניהם המטרה, עבודה משרדית באופיס וגלישה בדפדפן כרום. אולי יהיה צורך בקצת עבודת עריכה גרפית. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 זה כבר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים 4 מחשבים ניידים מאותו הדגם (קבוצת רכישה של חברים . המחשבים שהגיעו לקו הסיום הם: 1. Asus u31 עם מעבד 2230 +צורב ב-3300. 2. Dell vostro v131 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799775 אשמח מאוד לשמוע את דעתכם מה עדיף. אני קצת חושש מהסוללה של דל כי היא נראת לי חלשה מעט ל-i5. כמו כן, אשמח לדעת אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לעשות מחיר טוב יותר לרכישה. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים והשימוש שלה הוא אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וזהו אין איזה משחקי רשת או משהו כזה יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנה כבדה כמו קודי אבל לא יותר מזה. עכשיו המלצתי לה על הדגם Lenovo Ideapad U41-70 80JV006MIV בגלל המשקל בגלל שהוא דק בגלל המסך הלא גדול וגם אני חושב שבכללי החומרה מספיקה לה וגם היה לה תקציב של עד 2500 ש"ח והיא קנתה את המחשב מאילת. עכשיו מישהו אמר לה שהמחשב לא טוב כי הוא עם מעבד I3 ולא I5 לפחות והוא ייתקע לה מלא למרות שלי יש במחשב הנייח I3 ואני מסתדר איתו טוב השאלה שלי האם טעיתי בבחירה כי הוא מחשב קל משקל ודק מאוד וגם את הזיכרון הראם אפשר לשדרג וגם את הדיסק קשיח.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בhd כאשר המחשב מחובר לטלוויזיה, אינטרנט וקצת משחקים כגון GTA' FIFA א) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? שימוש ביתי רגיל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280/1024 SAMSUNG SYNCMASTER 931B * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי ספורט, GTA * 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?7 7. ה…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן! אני קונה מחשב חדש, בעיקר למשחקים, רציתי שתאמרו לי את דעתכם על המפרט הבא: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤1660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4333 INTEL SMACKOVER DX58SO Intel X58, יחידות 1 ¤1470 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4364 OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL8, יחידות 1 ¤500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4558 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2, יחידות 1 ¤635 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3826 INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 OC Freezer Edition PCI-E, יחידות 1 ¤880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3592 NEC DVDRW 7200S BLACK/WHITE 20X DUAL LAYER SAT…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכלום אשמח למפרט באיזור ה 6000-7000 שקל (אפשר לחרוג) השימושים: כמה אקסלים במקביל ומשחקים המסך: 5120 * 1440 לא צריך ציוד הקפי מה חשוב לי: מארז עם איכות בנייה גבוה שנראה טוב ולא מצועצע שקט באופן יחסי מותגים טובים של חומרה (רוצה לשלם פרמייה על שם) אם חסר מידע אני פה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי מפרט למחשב חדש על סמך העצות המעולות כאן בפורום. אני מתכנן להוציא בסביבות ה-4000 שקל, כולל מסך, אבל בינתיים אני חורג בכמה מאות שקלים. המטרה של המחשב היא גלישה/סרטים, אבל אני כן רוצה להיות מסוגל לשחק מידי פעם במשחק חדש. המפרט (הורכב ב- TMS): מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM AM244DCT ¤ 524 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤ 122 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8500GT 256MB DualDVI Retail ¤ 476 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X1…
-
- 10 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לייעוץ למחשב גיימינג חזק + פעם בכמה זמן עריכת וידאו / המרות ובתדירות גבוהה יותר photoshop לתמונות המשפחתיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לרדת לכיוון ה- 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר FPS ומדי פעם עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premier, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, max payne 3 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו , ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קצת פוטושופ ותוכנות עריכה ביתיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בנוני פלוס -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs go , bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3.…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , לפי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם הסיבה ממש מוצדקת , עד 8k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל. אבל 90 % עבודה משרדית לכן אין צורך להגזים עם כרטיס מסך. לפעמים מתעסק עם vmware. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בח…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השימושים הם משחקים כבדים, סרטי HD איך המעבד? אני צריך קירור שיתן לי אפשרות לOC קטן במידה ואני ירצה איך הכרטיס מסך, יש משהו אחר יותר משתלם? מעבד Intel Core 2 Quad Q6700 Tray ¤896 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6700ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤574 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤297 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1187 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Ant…
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, מעוניין מחשב גייימינג. אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ויש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ESO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''22 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח, אם יש יותר זול, אז כמובן עדיפות לכמה שיותר זול. כמה אפשר לחרוג אם צריך? 300 ש"ח * מטרות המחשב? אני צריך מחשב חזק לשימוש בתוכנות אדובי: פוטושופ באופן תדיר, פרימייר באופן תדיר ואפטר אפקטס לפעמים. חשוב שיהיה אפשרות תמיכה בOpenGL ובCUDA תלת מימד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל לא משמעותי, אני חשבתי על 15.6 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 כרטיס מסך: הכרטיס צריך לתמוך בתוכנות עריכה וגרפיקה ולתת האצה של Opengl וCUDA מעבד: i7 מדגם טוב (לא מוכן להתפשר במעבד). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) …
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-