עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב ישן שאני שוקל להפוך ל-NAS. המפרט הקיים הוא: 1. לוח אינטל 8I945GMF 2. 2 גיגה זכרון. 3. מעבד חד ליבה של אינטל 3GHZ. 4. דיסק 2 טרה של WD מהסדרה האדומה ושני דיסקים של 1 טרה מהסדרה הירוקה. המחשב יחובר לרשת הביתית בלבד וישמש להזרמת תכני HD במקביל ל-2 מקורות (כל אחד עם תוכן אחר). יותקן עליו Win8, uTorrent, Yes Streamer, Plex. אחת מהמטרות היא לחסוך עד כמה שניתן בחשמל. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by orgabay87,

בוקר טוב, אני מחפש אתר איכותי שבו ניתן להרכיב מחשב נייד לגיימינג. חשוב שבאתר יהיה פירוט של הרכיבים והחברות שלהם. רציתי להרכיב alienware אבל קצת מפריע לי שאין להם פירוט של החברות של הרכיבים שלהם. ראיתי שבאתר www.powernotebooks.com יש אפשרות להרכיב מחשבים ויש פירוט די טוב של הרכיבים. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by BedBoy,

מה אתם אומרים? (בחתימה) גם מסך MAG LCD 17" עם 16ms

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז ככה אני מחפש מחשב נייד גיימינג לא כל כך חזק שירציץ קצת BF וCS GO קצת דוטא ועוד אולי משחקים יותר כבדים כי יש תאופצייה להריץ אותם נתקלתי במחשב הנייד הבא Acer Predator Helios 300 , מחירו נע סביב ה2500 ליד 2 שממש קורץ לי המפרט שלו 15.6" Full HD, Intel Core i7-7700HQ CPU, 16GB DDR4 RAM, 256GB SSD, GeForce GTX 1060-6GB, VR Ready, Red Backlit KB, Metal Chassis, G3-571-77QK הוא שווה קנייה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Liran_a,

מטרת המחשב: אינטרנט, עבודות עם אופיס וקצת מוזיקה. גודל המסך: מעל בין 13-15. משקל: עד 2 קילו. אני מעדיף שהמשקל יבוא על חשבון המסך. הניידות חשובה לי יותר. אורך סוללה: 2-3 שעות. אם אפשר יותר, למה לא. אך שלא יפגע בניידות. (כלומר, שהמשקל ישאר נמוך) צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, בלוטות' גודל מינימלי של דיסק קשיח - 250GB. אפשר מכני, אך רצוי שתהיה אופציה לחיבור SSD אם בעתיד אני ירצה לשדרג. כונן CD\DVD צורב - כן כונן בלו ריי - אין צורך נדרשת אחריות בין לאומית?: כן המחשב יקנה בארה"ב במידה וימצא שהמחיר זול יותר. האם בתקציב להכניס מערכת הפעלה ?: רצוי. התקציב - 4000 ש"ח, או 1000$ +-המחשב יקנה בארה"ב אם המחיר יהיה זול יותר שם. (אני יזמין אותו לבית של מכר, והוא יביא לי אותו כשהוא יגיע לאר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by tfo,

טוב אני יחלק את זה ל3 חלקים אני מבקש לענות מסודר: חלק 1: קודם כל שאלה: יש לי HDD WD 5000AAKS 500GB 16MB, SATA2, שלא היה בשימוש בכלל האם כדאי להשאיר אותו או שעדיף לשדרג להארד דיסק יותר מהיר? טוב אז ככה המחשב הראשון הוא בשבילי, התקציב הוא 6000 ש"ח (אפשר קצת לחרוג עדיף שלא, במקרה שכן אני יכול לשלם במזומן אז יש הנחה קטנה כידוע) מטרות המחשב: משחקים כבדים כמו GTA4 ו CRYSIS, עבודה עם תוכנות רבות במקביל, עריכת ווידאו לפעמים, פוטושופ, אינטרנט כמובן, סרטים, וסרטי HD, אני מתכוון להשאר עם WINDOWS XP עד שיוצא WINDOWS 7. עכשיו לעיקר: אני רוצה מעבד עם 4 ליבות עם ההדפה ל Q9550, אל תגידו לי 2 ליבות, רק 4 ליבות. אני כן מתכוון לעשות OC אך ורק למעבד אבל לא משהו מטורף. חשוב מאוד! שהמחשב יהיה …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by michael20,

אחרי שבוע של חקירות, עריכות, ושינויי גודל התקציב הגעתי למפרט הבא: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H100i 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ares Quad Channel CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaS…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by stingeR-,

לחבר , כולל הרכבה , חשבתי על משהו בסיגנון הזה : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory [ ¤ 514.01 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 409.34 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 259.6 ] 1 Mouse : …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by נגרי,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד זול, שישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט. אהבתי את העיצוב של LG. מבקש לשמוע דעתכם על דגם LE50 532E. כמו כן מה דעתכם על המחיר (4564) והאם מכירים מקום יותר זול. מצורף קישור: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1885&CatCode=325 . הרבה תודה על עזרתכם, אסף

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום מקווה שההודעה לפי החוקים והכל... אני צריך חוות דעת על מפרט. עיקר השימוש במחשב הוא עבודה גרפית בפוטושופ, בדר"כ מסמכים גדולים בסגנון A4 ברזולוציות גבוהות של 300DPI וכד'. חשוב לא פחות זה משחקים שיעבדו כמו שצריך, לא משהו מיוחד אבל כשיצא משחק חדש ואני ארצה לשחק בו שלא יהיו בעיות (נניח Spore) מה שאני צריך זה המחשב + מסך LCD 17". אין צורך בHD, לא מזמן נפל לי ויש לי חדש (אמנם IDE אבל עדיין עובד) ביקשתי מחבר שירכיב לי מפרט וזה מה שהוא הציע: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk Frontier IMPRESS 500Watt G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-…

11. Started by eran1243,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב Android Studio ו- PHPStorm, מזדמן ב Visual Studio ותוכנות נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מאחר והאשכול הקודם כבר עמוס ב-5 מפרטים שונים לפחות ועבר כבר לעמוד הבא בפורום, החלטתי לפתוח אשכול חדש, הפעם אני מתאר לעצמי שזה יהיה האשכול האחרון. אני מבקש ממכם להביע דעה על המפרט הבא וכמה הוא שווה: AMD Athlon XP 3000 ABIT NF7-S GEIL 512MB PC3200 x2 WD 80GB Gigabyte 9550 256MB Sony 52x32x52x Floppy 1.44 CASE+PSU הציעו לי על המפרט הנ"ל 1500 ש"ח, מה אתם אומרים? המפרט בסה"כ לא רע לדעתי - מעבד חזק, לוח איכותי וג'יגה זיכרון. אולם הבעיה היחידה כאן לדעתי - כרטיס מסך, יריץ משהו? NFS9?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ashkenazone,

בלי ציוד היקפי בכלל אם אפשר (עם דגש על לא חשוב כ"כ) שהמארז יהיה יפה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by roi.vahab,

שלום לכולם , מבקש המלצה למפרט מחשב למשחקים "כבדים" כגון Call of Duty Ghosts וכו' .המפרט צריך לכלול : כרטיס מסך (nvidia ) +לוח אם +זיכרונות. כרגע יש לי את החלקים הבאים : מסך philips 239CL כרטיס מסך nvidia 295 gtx מארז ANTEC p180 ספק כוח thermaltake toughpower 750W את המסך ,מארז וספק כוח אני אשאיר (במידה ותמליצו אחרת). לא מוגבל תקציבית -אני בעד יחס עלות מול תועלות תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מעבד: 1095ש"ח P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוח אם: 690ש"ח P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 כרטיס מסך: Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E 1190 1 1190

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by tro.bizo,

שלום, לקראת השנה החדשה ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב וצריך מעבד טוב כדי שאוכל להריץ עליו בצורה טובה את התוכנות שאנו עובדים איתן. חוץ מזה אצטרך אותו גם למשחקים קלים-בינונים וצפייה בסרטים. מפרט: יש כמה דברים שמהם אני לא זז (חובה): כונן DVD, מסך גדול(15.4/15.6), Bluetooth, מערכת 32 ביט (ובהתאמה 3 GB RAM) ומיקרופון. שאר המפרט: מעבד: intel i3/5 זכרון: 3GB כרטיס מסך: פה אצטרך עזרה אין לי מושג באלו. מסך: גדול, HD. דיסק קשיח: 250GB+ , מהירות(5400 / 7200 ) לא קריטי כלכך. העדפה למצלמה מובנית. חברה (לפי עדיפות): Lenovo,HP,Dell<-. חנות: עדיפות לKSP. כמו שכתבתי בכותרת התקציב שלי 4000. יש שני דגמים שראיתי באתר של KSP ודי ענו על הדרישות: http://www.ksp.c…

17. Started by YoniDahan,

אהלן, אני מעוניין למכור שני מסכים דגם..... samsung s22B300B שני המסכים נקנו ביחד ב 28/03/13 ויש להם 36 חודשי אחריות (יש לי עדיין קבלה). הם במצב מעולה ללא שריטות או פגיעות חיצוניות (כמעט חדשים), לא נעשה בהם הרבה שימוש. כמה להערכתכם הם שווים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by LRa,

מחפש מחשב נייד לאבי, שיהיה ניייד(!) מסך בגודל "13-"14, עם touchpad ואסתטי. השימוש העיקרי הוא מצגות ועריכת טקסט. תודה נ.ב. לגבי מחיר, משהו בסביבות ה 1000-1200 יורו. המחשב יקנה באירופה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shayone,

אני מתעניין עכשיו בלקנות מחשב נייד שהמטרות שלו יהיו משחקים ועבודה משרדית בדקתי באינטרנט ומצאת יאת המחשב הזה במחיר של 750 דולר (אני קונה מאמריקה) רציתי לדעת עם המחיר שווה את הכסף ועם יש לכם הצעות יותר טובות למחשב אחר אולי? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115733 זה המפרט של המחשב Model Brand Acer Series Aspire Model AS5740G-6979 Part# LX.PMB02.070 General Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit CPU Type Intel Core i5-430M(2.26GHz) Screen 15.6" Memory Size 4GB DDR3 Hard Disk 500GB Optical Drive DVD Super Multi Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 5650 Video Memory 1GB DDR3 VRAM Communication Modem, Gigabit LAN …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tamir245,

שלום רב. אני רוצה לשתף אותכם בקנייתי ביום שישי את הנייד הנ"ל. לאחר סקר מקיף מאוד ולקחים מהDV6282(שנגנב ממני בעודו צעיר :-[)החלטתי להזמין את אותו סגנון מחשב ולהרחיב את הזכרון לקינגסטון 2 ג'יגה בעקבות הכובד של הויסטה. מבחינת עיצוב כמובן אין מה לדבר,פשוט מהמם,המצלמה המובנית נחמדה,סה"כ מחשב חזק. מה שמאוד בלבל אותי זה בזמן שעשיתי סקר בזמן האחרון על דגמי הניידים עם הג'פורס 8,הגיע הדגם הזה לארץ וצויין במפרט שלו שקיים אצלו ג'פורס 8400 G,החלש ביותר בסדרה זו,וכשקיבלתי תמחשב הופתעתי לראות שקיים בעצם ג'פורס 8400 GS מה שקיים אצל המתחרה דל. האם למישהו יש מושג אם זה באמת אמור להיות ככה?כי בבדיקה שערכתי באתר של HP מצויין גם שזה דגם הG(לא שכ"כ מפריע לי,הרי ידוע מה עדיף). כמו כן הקורא טביע…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש והדגש הוא שהמחשב מיועד ללימודים, פחות תוכנות וכו'.. אלא נטו אופיס והרצת דפי אינטרנט ושימוש בvisual studio. הדגש הוא על מהירות ללא תקיעות, זמן סוללה ארוך ומשקל נמוך, כמה שפחות פונקציות שמכבידות על המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -גודל מסך רצוי : 13 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

22. מוכן לגלוש במחיר ל4300 ולא יותר... אפשרות שידרוג בעתיד מעדיף לוח אם תומך PCI-E 2.0 למתרות עתידיות כרטיס רשת אלחוטי חובה תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. החלטתי על מפרט, חסר לי רק מארז+ספק מעבד AMD Athlon 64 3200 Socket 939 TRAY VENICE לוח אם מדגם GA-K8NMF-9 מבית GIGABYTE DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL with COOLING כרטיס מסך מדגם PV-T70G-UDE7 GF 7800GT 256MB מבית XFX דיסק קשיח SATA II 80GIGA מבית HITACHI מאוורר למעבדי AMD מדגם Igloo 7300 Light מבית GLACIALTECH מארז Compucase Midi Tower CI-6A19B שחור ספק כח מחברת Enermax EG365AX-VE 350W כולל הרכבה ~5600 ש"ח הבעיה שלא מזכים אותי על הספק שבא עם המארז (HEC 300W), לכן נראה לי שאפשר להוסיף עוד 100 ש"ח לקבל מארז של ANTEC עם ספק מה אתם ממליצים מהמארזים האלה: SX1040B - ש"ח 750 - ספק 400W 3800BQE - ש"ח 760 - ספק Smart Power 2 - 400W

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hararim,

שלום לכולם. לפני יומיים הדלקתי את הנייד וראיתי שבמקום להעלות את מערכת ההפעלה הוא מנסה להיכנס ל- DELL MEDIA CENTER. לאחר דקה בערך הוא רושם שהוא נכשל בפעולה ומכבה את עצמו. מישהו מכיר? מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by skitsku,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן לשניהם 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.