ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! 1. התקציב הוא 3500 ש"ח. אם אפשר לחסוך, אז עדיף 2. בטווח הקצר (עד שנתיים) אני אשתמש במחשב בשביל עבודה משרדית ומשחקים. בטווח הארוך יותר אני עדיין ארצה להשתמש במחשב לעבודה משרדית (אופיס, גלישה, פיתוח). המחשב לא ישמש לעריכה גרפית. אני לא גיימר מושבע. אין צורך שהמשחקים הכי חדישים ירוצו בהגדרות גבוהות על המחשב - ואני אסתדר עם Watchdog בהגדרות נמוכות. רזולוציית המסך היא 1920x1200. אם ההתלבטות היא בין כרטיס מסך מטורף או לחסוך, עדיף לחסוך. מצד שני, חשוב לי שכל החומרה תהיה ברמה סבירה. אני לא רוצה מארז זול במיוחד על מנת לחסוך. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. יש לי כבר זיכרון 8GB, DDR3 של Kingston שאני אשתמש בו. בנוסף, יש לי כונן קשיח של 1TB. 5. אין צורך שהמחשב יהיה שקט …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לברים! אשמח לדעת כמה שווה היום המחשב שלי זה שבמפרט ומסך LQ FLATRON W2252TQ תודה, ושנה טובה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ורציתי לציין שזה מחנות אייבורי מחשבים והמחשב עולה 3350 שקל כולל מסך נראה מאוד זול וטובב אבל יכול להיות שיש פה איזה פאק ואם יש לכם איזה הצעות לשנות איזה משהו במפרט אז תגידו לי אני פשוט לא מבין בזה מי שיכול שיעזור לי בבקשה אוקיי הנה המפרט: מארז: מהודר עם USB קדמי ואחורי תוספת למארז מתוצרת CHENBRO GAMING BOMB רק 290 ש"ח לוח אם לפנטיום 4 של MSI או ASUS Chipset Intel 945 מעבד: אינטל פנטיום 4 2.8GHz ליבה כפולה D820 800MHz. . זכרון 512MB DUAL DDR2 533MHz. ניתן לשדרג עד 4GB ולזכרונות 667MHZ. כרטיס מסך כרטיס מסך PCI-Express - לא משולב על לוח האם! RETAIL לא BULK עם שלוש שנות אחריות MSI GEFORCE 6200 / RADEON x300128MB UPTO 256MB תוספת לכ.מסך NX7300 ב 190 ש"ח. ניתן לשדרג לכל …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מיועד בעיקר למשחקים הוא לא כולל מסך כי את המסך אני ארכוש בנפרד אני סגור על 2007WFP/FP עם פזילה לכיוון 2407 עכשיו השאלות במידה ואני משקיע על 8800 GTS הוא לא יחזיק מעמד להרבה זמן ולכן חשבתי על 8600 כפתרון זמני אבל יש בעיה כשיגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך אני לא רוצה להיות מחויב לשדרג רכיב נוסף ופה באה שאלה נוספת שהיא על הלוח אם הרי ידוע שהכרטיסי מסך דור הבא כולם יהיו PCIE 2 וכול הלוחות שכרגע נמצאים בשוק הם PCIE לא תיווצר בעיה של אי תאימות בגלל שהלוחות היחידים שיש להם תמיכה בPCIE2 הם לוחות ה X38 תודה לעוזרים ולמשיבים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד חדש במחיר של עד 2500 ש"ח משהו פשוט וטוב שיהיה רק ללימודים תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000, חריגה של 200 ש"ח היא לגיטימית 2. מטרות המחשב?משחקים בינוניים, אנטרנט, הורדה צפייה וצריבת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך בלבד 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא צריך כונן DVD ודיסקטים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה מחשב מקורר טוב, עדיף שיהיה שקט תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן יחסית של DELL, מדגם studio 1535. המחשב לא פעל זמן רב (סתם היה בארון) אך ניסיתי "להחיות אותו". התקנתי windows 7 32 pro, והכל עובד יחסית לאט. לאחר מכן ראיתי שבציוני windows experience index המעבד מקבל ציון ממש נמוך (2.6). רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לבדוק/לתקן. המעבד t5750, זיכרון 2GB 667. מראש על העזרה, ערן.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני גיימר + עובד בפיתוח, אז חשוב לי שהמחשב יהיה חזק בכל קצוות הספקטרום. עם זאת, ברגע שאני מוסיף כרטיס מסך טוב (הסתכלתי על הgtx 980ti שעולה בארץ 3400!) התקציב של המפרט מרקיע לאיזור ה8000 שקל. זה מעל ומעבר לתקציב שלי כרגע, וגם שמעתי שבחודשים הקרובים ייצא הדור החדש של הכרטיסים שצפוי מן הסתם לשפר בהמון את הביצועים ב4K. אז היה לי רעיון: האם אני יכול לקנות מחשב חזק מכל הבחינות, אבל לקנות את כרטיס המסך בנפרד אחרי כמה זמן מענייני תקציב? בהנחה שאני לא מצפה באמת לשחק בלי כרטיס, רק לעבודה ואינטרנט לבינתיים. המעבד שאני שם עליו עין הוא הi7 skylake 6700k, והבנתי שיש לו integrated graphics סבירים. אין לי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנה מפרט של מחשב שאני כנראה מתכוון לרכוש, מה אתם אומרים? שווה את הסכום? המחשב ישמש למשחקים כבדים, המרת סרטים/צפיתם, גלישה באינטרנט וכו'. מעבד AMD ATHLON 3000 S-754 64-BIT לוח אם EPOX 8KDA3J S-754 NFORCE 3-250 כרטיס מסך XFX 6800 128MB, DVI זכרון DDR 512MB A-DATA 400 דיסק קשיח 120 ג'יגה- אני לא זוכר של איזו חברה מכיוון שהוא כבר ברשותי ונמצא במחשב הנוכחי מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אז המחשב הוא בעיקר לעריכת תמונות ולעבודה עם תוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. לא נראה לי שיהיה OC בשימוש הזה. אני רוצה לדעת אם הרכיבים מספיקים מתאימים לשימוש הזה? והייתם ממליצים לשדרג ללוח-אם אחר? או שהוא גם טוב.. אני רוצה גם להוסיף SSD אבל לא החלטתי על איזה. אשמח גם להמלצות נוספות.. תודה [ATTACH=CONFIG]7806[/ATTACH]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים כאשר הוא מחובר לטלוויזיה,ולפעמים למשחקים שאין בXBOX כמו STARCRAFT 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך של LG 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?STARCRAFT 2 DIABLO 3 * לאילו הגדרות ג…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב Android Studio ו- PHPStorm, מזדמן ב Visual Studio ותוכנות נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ול…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הוצע לי הכונן הנ"ל Intel SSDSA2BW160G3H 160GB אינטל למחשב של levovo. המחשב מגיע בגדול עם כונן של 1TRA אבל הוצע לי להחליף לSSD המצוין כאן בתוספת של 350 ש"ח. העניין הוא שנראה לי שהכוננים האלה כבר ישנים.. לא? עדיין מייצרים אותם בכלל? בכל מקרה אשמח לעצתכם והאם משתלם לי לקנות אותו.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב, בעיקר למשחקים, על פי המפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 כרטיס מסך GeForce 6800GS PCIE זכרון 1GB 533MHz איזה לוח אם יתאים הכי טוב למפרט הזה? שיהיה לוח אמין אבל לא יותר מדי יקר תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב של משחקים וכבר פתחתי דיון אבל אני עשיתי מפרט משלי, מה אתם חושבים?: [table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1169 [/td] [/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 מחיר: ₪642 [/td] [/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td] THERMALTAKE Soprano RS 101 Piano Black Fan Filter 120mm + Window כמות: 1 מחיר: ₪296 [/td] [/tr] [tr] [td]קירור למארז: [/td] [td] Thermaltake 120mm Cyclo LOGO 1500RPM 17dBA כמות: 2 מחיר: ₪70 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Delta 650Watt, 120mm Fan, 24 pin, 12V, 6X SATA, ACTIVE PFC, EX Series כמות:…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד קל משקל דק וקטן , עד מסך 12 אינץ. המחשב מיועד בעיקר לאופיס, כל ישומי האינטרנט (מסנגר,ICQ,אקספלורר וכו'). מוזיקה, סרטים. המחשב צריך לעבוד נונ סטופ כל היום וצריך להיות בתנועה רבה, כך שהגודל והמשקל מאוד חשובים, המחשב פה ושם יריץ משחקים כמו ניד פור ספייד או פיפא, או משחקים יפים שיצאו ולכן אני מעדיף כרטיס מסך עצמאי ואפילו ניתן לשדרוג ולא משותף. אני רוצה שיהיה במחשב הרשתות האלחוטיות מובנות, WI-FI, בלוטוט ואינפא אדום. בנוסף אם אפשר אני יעדיף שיהיה יציאה לטלויזיה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב : 1100 דולר (זה כולל חריגה ) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, משחקים GTA IV/CRYSIS/COD6 וכו' , צפיה בסרטים, עריכה גרפית: פוטושופ ,וכאלה (: * גודל המסך? 15.4 אינצ' לפחות * משקל רצוי?לאמשנה המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה יציאת HDMI או DVI * בלוטות? רצוי אך לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כולל (: * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,2800,4361 מה ההבדל בין שני המחשבים ומדוע יש הבדל במחיר ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רגעים לפני רכישת מחשב נייד חדש ונכון לעכשיו די ננעלתי על המחשב TOSHIBA L505-13Z מפרט). כפי שניתנן לראות החשיבות של כרטיס המסך די גבוהה, בין אם למשחקים להעביר את הזמן או לעיבוד גרפי. ישנם דברים שעדיין מרתיעים אותי: - המעבד החלש (?) - i3-330M. - יחס המעבד וכרטיס המסך, האם לא תהייה בעיית "צוואר בקבוק" HD 5165 - אני שואל שוב למרות שכבר נאמר לי בפורום זה כי זה לא המצב. - האם יש מחשב עד 5k שיותר משתלם (עם כ.מסך כזה ומעלה)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במפרט אפשר לבחור בין 3 אפשורויות 1 Express Card 2- in 1 Multimedia Card 4 Smart Card 3 בתוספת תשלום בנוסף לחריץ הרגיל של pc card אפשרויות 1 ו- 2 לבחירה ללא תוספת השלישית בתוספת תשלום מה ההבדל בין express card ל - smart card האפשרויות השניה היא קורא כרטיסים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. 4000 ש"ח ולפי דעתי בצ'יקים 2. משחקים כבדים 3.מסך ''19 LCD וגם רמקולים 4. 5.TM&FOX PC 6 7. הרכבת מחשב במעבדה 8. אם אפשר כרטיס מסך חזק ומעבד חזק ל OC 9. לא כ"כ חשוב שקט אבל שלא יהיה רועש 10. בינוני 11. רזולוציה 1440 על 900 משחקים כבדים ו Very High [glow=red,2,300] [move]**הערה- רק המחשב 4000 ש"ח (המסך והרמקולים בנפרד)[/move] [move]לוח אם עד 420 שקל שיתאים ל OC[/move] רמקולים- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574990
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במדריך לקניית מחשבים בחו"ל כתוב שאפשר לקבל הנחה משמעותית אם אתה קונה מחשבון אמריקאי, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח חשבון בנק אמריקאי ולהנפיק כרטיס ויזה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. שאוכל להתקין בו VS2019 SQLSERVER NODEJS ועוד הרבה תוכנות . מסך גדול וסוללה שלא נגמרת תוך שעה מעוניינת במערכת הפעלה WINDOWS תקציב לא מוגבל אבל אשמח גם לכאלה שהמחיר נורמלי. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין וינדוס 10. כיום קיים לי במחשב וינדוס 7. ביצעתי גיבוי לקבצים לפני שאתחיל את ההתקנה. העברתי את הוינדוס 10 שהורדתי כקובץ ISO לדיסק און קי. אני הבנתי שנדרש PRODUCT KEY על מנת שאוכל להתחיל את ההתקנה. מספר שאלות בנושא: 1. איך אני משיג PRODUCT KEY מקורי באינטרנט? יש אתר אמין? 2. האם אני יכול לבצע את ההתקנה של וינדוס 10 ישירות על המחשב מבלי לפרמט את וינדוס 7? 3. איך אני יכול לבצע שיחזור של וינדוס 7 במידה וההתקנה נכשלת? אין לי את הדיסק של וינדוס 7.. אודה לעצתכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-