ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אוקיי מה שאני מבקש זה רק את המחשב עצמו נקי ללא שום ציוד היקפי. המחשב מיועד לגיימינג ואם אפשר אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקי DX10 כמו שצריך, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות? הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדיין לא יודע, רוצה לחזור לשחק אחרי תקופה ארוכה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
www.bestbuy.com מזכיר שוב תקציב עד 400-450 דולר לשימושים כלליים ומשחקים (עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל תודה. לא נוטבוקים בבקשה כרגע בארה"ב בקרוב חוזר וזו החנות ציוד משרדי הקרובה ביותר אליי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד חדש, דרישות: שיטוט אינטרנט ניגון 1080P בלי גמגומים יציאת HDMI מסך 14-13 רצוי עם כונן אופטי אך לא חובה. משקל עד 2 קילו לפחות 2GB זכרון מעבד כפול ליבה אין שום חשיבות לאיכות רמקולים וטביעת אצבע. מה יש לכם להציע ? תודה לעוזרים עריכה: תקציב עד 4000 ש"ח, מקווה למצוא משהו יותר קרוב ל3000.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב נייד ונושא השירות והאחריות חשוב מאוד בשבילי. לרוב אני רואה תגובות שליליות כי כנראה מי שקיבל שירות טוב מרוצה ולא רץ לספר לכולם, ומי שנדפק כותב על זה כדי להעניש את נותן השירות על השירות הגרוע. אני מסתכל על מחשבים ביתיים זולים בלבד (עד 3000 שקל) של פוג'יטסו, דל וטושיבה. אשמח אם תיתנו חוות דעת בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז, המחשב הוא לילדה בת 14 . ניסיתי להתקין לה סימס 3 אבל אני מקבל שגיאה DEVICE 0 , בגלל שאין מאיץ גרפי אני מניח ( למרות שזה עבד בעבר ואני לא מבין איך זה הגיוני) בכל מקרה צריך מחשב נייד פשוט עם מאיץ גרפי סביר שיריץ משחקים ברמת הגראפיקה הזו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נקנה לפני שנה במעבדה מקצועית של וידאו ואנימציה . מפרט : Intel Core i7-3930K 3.20 ~ 3.80 GHz x6 SIX CORE 12MB Cache Ultra Silent 6 Heat-Pipe CPU Cooler Intel X79 Express Based Main Board 32GB (8x4) DDR3 1600MHz nVIDIA GeForce GTX680 4.0GB GDDR5 195 GB/sec 128GB SATA-III 560MB/s Solid-State Drive- SSD 2000GB 7200-RPM SATA3 6Gb/s +64MB Buffer SATA DVD-RW x24 x48 +/- Dual Layer Compatible Low Noise (Modded) Midi Tower ATX 17DBa 120mm Silent Rear Fan Up To 16 USB 2.0 Ports Includes 2x USB 3.0 (SuperSpeed) Ports GigaBit Lan 10/100/1000 Low Noise 750W True Power Supply - 80 Plus Program WIndows 7 Professional OEM ENG 64BIT Silent Passive Bridge & Mosfet Heatsink DV-Firew…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.1pc.co.il/product-3527-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92__Adventurer_II,_i3_3220,_4GB,_500GB,_HD7790_OC.aspx אני הולך לעשות בו שדרוג אחד ולהחליף את כרטיס המסך ל sparkle gtx 660 האם לדעתכם המפרט מאוזן והאם ספק הכוח יחזיק את הכרטיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על שדרוג שמבוסס על המפרט הבא? המטרה היא מכונת משחקים ועבודה שתחזיק מעמד בכבוד בשנתיים שלוש הבאים למשחקים הכבדים ביותר. הזכרון הזה בסדר? כ.מסך GAINWARD BLISS PCX GF 7900GT 256MB DDR3 PCI-E SLI TV-OUT+2*DVI 3Y 2026 זיכרון Super Talent DDR2 800MHz 2GB DUAL PACK 2x1Gb 2135 מעבד INTEL P-4 LGA775 3.0GHZ 630 800MHZ FSB HT 2Mb EM64T 3Y 1092 לוח ASUS P5N32-SLI DELUXE P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 2*PCI-E A+L 3Y 1,421
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!, אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים וסרטים. אני לא רוצה לעשות מודינג למארז כמו לחורר חורים. האם המארז טוב? המפרט הוא: מעבד: AMD Athalon XP 25000 Barton לוח אם: Epox 8RDA3+ ספק כוח: Thermaltake 420Watt מארז: Thermaltake Xaser III 2000A די וי די: Toshiba 16/48 צורב: Lite-On 52/32/52 כרטיס מסך: Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR כרטיס קול: מובנה על הלוח רמקולים: Altec Lansing ATA880 דיסק קשיח: Maxtor 120 GB 7200rpm SATA זיכרון: Twinmos 512MB DDR 400Mhz כונן דיסקטים:Teac 1.44MB תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שואל אותי בקשר למחשב הזה ,לי אין מושג בניידים, זקוק לעזרתכם . [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. זה המחשב שרכשתי בשנת 2006. רק תשנו זיכרון מ-512MB ל-2.5GB. כמה אני יכול לקבל עליו במכירה? מה אני יכול לעשות איתו חוץ מלמכור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=56&subcatid=81&prodid=258&keySearch= אני יודע שזה כרטיס מובנה למחשבים נייחים... לא הצלחתי למצוא שום דבר על זה לניידים. מה טיבו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי, לפני התחלת לימודים אקדמאיים. רוב השימושים במחשב יהיו כמובן לצורכי לימוד ולא למשחקים, אבל לא מן הנמנע שבעתיד המחשב ישמש לתוכנות כבדות בסגנון של PHOTOSHOP או MATLAB וכו'. יש כמה "דרישות" שאני אשמח למצוא במחשב: מסך 15.6" עם מקלדת נוחה ומלאה, כוללת את כפתורי ה-num. עדיפות לחיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אמינות של המחשב + אמינות של היבואן + העדפה לאחריות 3 שנים איסוף והחזרה ולא אחריות לשנה. הקנייה של המחשב רק ברשתות הגדולות בסגנון של KSP ו-IVORY, או חנות שיש לה מוניטין ממש ממש טוב.(למרות שהאחריות ממומשת אצל היבואן ובלה בלה בלה... :] ) באופן כללי, אני מעדיף מעבד מהדור החדש i5 וגם כרטיס מסך nvidia או לפחות intel hd 4000, למרות שזה אולי יותר ממ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים מעוניין לרכוש מעבד+לוח+זכרונות עד 2000 שקלים הרכבתי מבוסס אינטל 10400f + gigabyte z490m + g.Skill Ripjaws V 2x16GB 3200Mhz לדעתכם שילוש מבוסס AMD יביא לביצועים טובים יותר? ואם כן, איזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המטען שכאן: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3438?? או שזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5530?? יתאים למחשב נייד שלי מדגם MSI WIND U100?? ואם לא אפשר הצעה למטען אחר למחשב נייד שלי,צריך מהאתר deal extreme.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עושה סדר בבית ורוצה למכור חלקים ישנים שאני לא משתמש אבל לא יודע כמה הם שווים. אשמח לעזרתכם 1. מיכל נוזלים 2. משאבה מדגם P400 3. רדיאטור + מאוור 120CM. (חסר מאיין מתאם לצינור כניסת נוזלים של הרדיאטור אבל אני מאמין שאפשר בקלות למצוא את החלק הזה ואם לא גם המאוור שווה משהו) מצורפות תמונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט של מחשב חזק במיוחד. אני שחקן פוקר מקצועי ואני צריך מחשב שאוכל לפתוח כ20 חלונות שונים מבלי שהמחשב יאט. אני משחק ב20 שולחנות בו זמנית ואם המחשב נתקע אני מפסיד הרבה כסף אז החלק הזה נורא חשוב לי. אני יודע שאתם חושבים שלפתוח 20 חלונות לא אמור לקחת המון ראם אבל זה כן. אני מחבר שני מסכי LCD של 37 אינץ למחשב אז אני צריך גם כרטים מסך לא רע. כרגע יש לי מחשב עם windows XP SP3 Intel Core 2 Duo 2.80GHZ 2.98GB RAM וכשאני פותח יותר משישה חלונות מתחיל להיתקע לי המחשב.... נורא חשוב לי שהמחשב יהיה הכי מהיר כשאני משחק. הכרטיס המסך אני לא צריך משהוא יותר מידי טוב. אבל אני לא רוצה שוב לקנות מחשב שייתקע לי כמו האחד שיש לי. גם... אני שם לב שכולכם משתמשים באתר RSM האם זה האתר שאתם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל בשביל משהו מספיק טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח, אבל כדאי שתהיה סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בכלי תכנות שונים, וכן עבודה משרדית - אופיס, גלישה באינטרנט וכו'. לא לגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש כזה, אני עובד הרבה בתכנות, עם המון מסכים פתוחים, (דפדפנים, וורד אקסל וסביבות הפיתוח כמובן), וגם עם תוכנות עריכה (adobe) וכו'. תמיד "חסר" לי מקום במסך, חשבתי אולי לעבור ל-4K, השאלה אם זה לא קטן מדי, ובלתי אפשרי לראות משהו. אשמח לשמוע רשמים ממשהו שקנה כזה דבר.... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לעזור לקרוב משפחה להרכיב מחשב בתקציב של 4000 עד 4300 כולל ציוד היקפי ומסך כמובן לגבי מעבד אני לא יודע מה כדאי אינטל או AMD אותו דבר עם כרטיס מסך, חשוב לציין שכן יופעלו משחקים בינוניים/בינוניים+ הרבה אינטרנט הורדות סרטים ועבודה "רגילה" של מחשב, כולל דרישות לתלמידים.. מארז יציב וטוב עדיפות לעיצובי איוורר יעיל ושקט (המחשב יהיה בתוך חדר) חשוב לציין כי הדיון הזה וההתייעצות אתכם זו מה שתביא לקניה של המחשב החדש :] אשמח לשתף פעולה אם דרושים עוד פרטים..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=963349
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-