עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד Intel core i5 6500 Tray 1 ₪865 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 ₪59 לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ₪389 מארז Antec GX1200 Full Tower 1 ₪361 קירור למארז Antec F29 120mm Led Silent 4 ₪120 ספק כוח Seasonic S12II-620 1 …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לעריכת וידאו פשוטה, עניתי על השאלות שתוכלו לעזור לי והעלתי מפרט שמצאתי שאני חושב שהוא מתאים לי אבל אני לא בטוח לגבי הספק כמה אנשים שדיברתי איתם אמרו שהספק חלש ואני צריך לקחת אחד יותר חק כמו 650W וגם לגבי המארז , האם יש מארז זול שוכב ? כי אם לא המחשב יהיה בארון ומתי שאני אעבוד איתו הדלתות יהיו פתוחות. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש . סוני וגאס אולי …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Pawnd,

טוב בגלל שהנושא הועבר לי "באדיבותו" של DR NOOB, אשאל שוב.. אני שוקל להזמין את ה AREA 51 ALX של ALIENWARE מפרט כאן: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_ALX/area-51_specs.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R6&SubCode=SKU-DEFAULT#pdp-nav שימו לב שזה SLI כלומר 2 8800GTX ועוד כמה דברים נחמדים.. אז האם זה שווה? או שזה סתם גימיק או משהו בסגנון? אם לדעתכם זה לא שווה, אשמח לשמוע על מפרט למשחקים נטו, לא מתכנן OC, כסף לא מהווה בעיה.. מחברה בארץ או אפילו מחברה בסגנון של ALIENWARE מחו"ל.. או בקצרה, מהו המפרט הכי יקר שכדאי להזמין כיום.. תודה חבר'ה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by שלמה הדג,

התייעצתי כאן ועם מספר חברים, גם כן עם הוריי. ובטווח המחיר זה נראה לי כאידאל. מחשב כמובן, למשחקים. - לא רציתי ציוד היקפי. - צורב רגיל מכיוון שאני לא מרבה לצרוב, תמונות בעיקר ואין טעם למחיר היקר. הספקות שלי הן בעיקר בנוגע לספק כוח ולכונן קשיח... איך?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני רוצה לשחק משחקים כמו סאן אנדראס ואולי GTA4 שיצא אבל אני רוצה לחסוך על הכרטיס מסך. מה שאני עושה זה בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות הארד דיסק כבר יש אני רוצה אפשרות להפעלת הרבה ישומים בו זמנית נגיד הרבה ישומי פלאש באינטרנט ועוד דברים ברקע ושהכל יהיה חלק צורב דיוידי מסך יש וכל המסביב אני אשיג בנפרד. אני רוצה רק קופסא ומצידי שהמארז שלה יהיה הכי מכוער אבל הכי זול XP יש לי לא רוצה ויסטא בבקשה תרכיבו לי מפרט ואם אתם יכולים לרדת במחיר בלי לפגוע בסטנדרטים, מה טוב.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, לאחי היקר יש יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו במחשב חדש. תקציב כ - 4200 ש"ח, עיסוקים עיקריים שלו במחשב משחקים כבדים ברזולציות גבוהות, והורדת סרטים בלו ריי תעזרו לי כי בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מלחמה call of dutyעוד משחקים די כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, הגיע הזמן להחליף את הגרוטאה (בעברה: "מכונת החלומות\תחליף בחורה") פנטיום 3 866. אחרי סקירות עמוקות בפורום וכתבות החלטתי ללכת על מכונה מבוססת AMD ו- Radeon 9700. אני חושש שחלקים מסוימים במפרט שבניתי עלולים להיות מיושנים קצת אז עצות ושיפורים יתקבלו בברכה: CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU [ ¤ 702 ] M/B : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard [ ¤ 479.88 ] Memory : DDR-RAM 512MB 2700 OEM Memory [ ¤ 394.35 ] CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 Plus [ ¤ 119.89 ] Hard DiscH : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Raptor_86,

שלום לכולם, אני רוצה בתקופה הקרובה לקנות לעצמי מחשב חדש, מטרתו היא גיימינג. לאחר שקראתי את המלצות בפורם זה ובפורמים אחרים הגעתי למפרט הבא: Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9 246.00 X2 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 926.00 ₪ Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET 700.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 462.00 ₪ LanCool PC-K60 W/o PSU ללא ספק כוח Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze 483.00 ₪ PowerColorATI Radeon 6870 1GB GDDR5 1,249.00 ₪ אבל נשארו לי כמה שאלות: מה דעתכם על המפרט? איזה לוח עדיף זה שבמפר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות, בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. (17:38:37) ([ Intel Pentium® 4 531 (3.00Ghz 800MHz, 1MB, LGA775, 64-bit box) 160GB 7200RPM SATA II 300 MB/s (8mb) WD P5GD2-X LGA775 / P-4 / Cel EAX300SE-X/TD Rad X300SE KVR400X64C3A/512 DDR 400Mhz 512MB KINGSTON 508P Silver !!!??? ASUS DRW-1608P2 Black 16X8X16, 40x32x40, box ASUS Mitsumi 1.44 Mitsumi MAG S976i 19", 0.29mm, 1280x1024 8ms, Speakers, DVI, Silver תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. דרושה המלצתכם בנוגע למחשב חדש שאנו רוצים לרכוש המחשב מיועד עבור : >מחשב ביתי לשימושי אופיס (קצת) >הרבה שימוש בשיפור תמונות בתוכנת לייטרום (המון) > והרבה HTPC (חיבור כונן חיצוני עם כל הסרטים) המחשב אמור להספיק ל5 שנים ( כמו הנוכחי שלנו P4 שעובד מטוס על לייטרום אימייל ואינטרנט ומערכת הפעלהXP) זו הפעם הראשונה שאנחנו נכנסים לעולם הHDMI - וכל הסרטים כאמור ירוכזו בכונן חיצוני שאמור להתחבר/להתנתק מהמחשב הרכבתי כאן שני מפרטים = רוצה ליבחור ביניהם....האם הזול ביותר מספיק? כמובן פתוח לכל רעיון או עיצה חלופית תודה מראש לכל העוזרים!!! מפרט 1 : הזול ב 1862 ש"ח מעבד: [..] AMD FM1 A4-3400 (HD6140D) 2.7GHz - BOX ₪298 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-880GM-D2H ₪302 …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by zurkin1232,

שלום לכולם. אני מעוניין במחשב נייד, בתקציב של 4000 ש"ח. השימושים: גלישה באינטרנט, קצת אופיס, סרטים (ע"י חיבור לטלוויזיה). צנוע סה"כ. חובה 512MB זיכרון, חובה WIFI, חובה TV-OUT / S-Video. יהיה נחמד לקבל Bluetooth וקורא כרטיסים. בינתיים נתקלתי במחשבים הבאים כמועמדים ראויים: 1. Lenovo 3000 C100 2. HP Pavilion DV6102EU 3. Toshiba Satellite L30-134 המפרט של הראשון די טוב, רק שהמסך הוא 15" ולא 15.4" (אני חושב...). השני נראה לי שילוב טוב של כל העולמות... מעבד סביר, זיכרון בסדר, כונן גדול, מסך טוב... מה דעתכם? יש עדיפות לאחד מהם? האם יש המלצות נוספות? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shibby15,

אפשר לקבל המלצה למחשב משרדי לחלוטין. בלי מסך. כמה שיותר נמוך יותר טוב!!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by neovo,

אני מעוניין להתקין HTPC אצלי בבית , אני מתלבט בין להרכיב מחשב לבד או לקנות מחשב מותג מוכן לעבודה . אז מה אתם אומרים ומה ממליצים , אם אתם ממליצים על מחשב מוכן אז איך הדגם הזה ZOTAC ZBOX HD-11 ? והאם המעבד D510 מתאים לרוב השימושים ולגבי 1080P הוא מריץ חלק ? גם הדגם הזה נראה עסקה משתלמת מה דעתכם ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15572

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by avielq5w,

אהלן עוזר למישהי לבחור מחשב אבל לא יודע עד כמה התוכנות שאמרה לי באמת כבדות (אם יש עדיפות למשהו חשוב שלא כתבתי) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, לא חייב לנצל הכל אם לא צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק את התוכנות אילוסטריטור rhino (שיש בתוכו v-ray) טרידי מקס (שיש בתוכו גם v-ray) פוטושופ סקאצ׳פ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חשוב,לפחות 16 ראם, לא מכיר את התוכנות, אם צריך יותר אז 32 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by sagi_10,

אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המחשב מיועד לעבודה משרדית (חבילת אופיס + אינטרנט + עריכת מצגות בפוואר פוינט, קצת פוטו שופ וקצת עריכת סרטים במובי מייקר) אין צורך בציוד נלווה יש חשיבות שיהיה שקט אבל אין צורך במשהו מיוחד. זאת המערכת שאני קניתי לאחרונה ונראה לי שזה אמור לספק אותם מארז Thermaltake דגם VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מאוורר11 alpine מעבד Core™ i5 2400ו לוח Asus דגם P8H61-M LX B3 דיסק קשיח Samsung 1000GB SATA2 7200RPM זיכרון Kingston 4GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD X22 כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 210 1G-3 מה שחסר במפרט הזה זה שיש רק מאוורר 1 במארז (אין מאוורר שישאב אויר לתוך המארז) לי המערכת הזאת עלתה 2005 ש"ח השאלה היא האם כדאי לקחת כזה בשביל המשרד או שבאמת להשקיע עוד קצת? וכמו שכ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני ממש ממש לא יודע מה לקחת ומה אני צריך, המטרה זה לעבודות גרפיקה, משהו שיחזיק בלי בעיות הרבה זיכרון הרדיסק 80 .. בלי מסך בלי רמקולים עם צורב..(למרות שאם זה חורג ומפריע אפשר לוותר) צריך גם כרטיס קול שיהיה משהו דיי טוב כי אני עובד הרבה גם עם מוזיקה ..עריכות ,יצירה ושכאלה ונראה לי זהו, פשוט משהו שיהיה טוב מהיר יעבוד חלק .. הממ..מה מומלץ באיזור של 4000 ש"ח ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by chenrp,

לא אכפת לי מבחינת ביצועים כל כך, השאלה היא צריכת חשמל. קראתי בסטיקי שה 5800 הוא למעשה כמו 7250 רק ללא תמיכה בוירטואליזציה. השאלה כמה W הוא לוקח... ראיתי שכתוב שם 35W לסידרה 5XXX ו7XXX כך שבטוח שה 5800 לוקח שמקסימום 35W. הבנתי שה T3400 מבוסס על אותה ליבה של ה T5800 רק עם 1MB זיכרון CACHE במקום 2 וש כל המעבדים תומכים ב-Speedstep לחיסכון בחשמל. עכשיו נשאלת השאלה כמה לוקח הT3400??? תודה לעונים. עריכה: עכשיו מצאתי באתר של INTEL שיש להם אותה צריכה של 35W.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by lirjeh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שעדיף לחסוך, עדיף להישאר על 5500 נניח, אבל אם כדאי לחרוג זאת לא בעיה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000, זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים כבדים... כמובן שהרבה מוזיקה וקצת עיצוב בקטנה פוטושופ וזה, לא משהו רציני... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כלכך סגור על המשחקים שיש עכשיו בשוק כי רק השתחררתי והייתי מנותק מהעולם בתקופה ההיא אבל בעיקר FPS MMO RPG …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום חבר שלי קונה השבוע ביום שישי מחשב מחברת skypc ורציתי לקבל לפני הקניה חוות דעת שלכם, הוא קונה בחנות בחיפה. המפרט כולל מסך וסט מקלדת ועכבר אלחוטי ורמקולים למחשב סה"כ התקציב הוא 5000 שקלים. המחיר של הכרטיס מסך ירד מ810 ל792 אז אני יכול להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe או להחליף את מאוורר של זלמן לArctic Cooling Alpine 11 Rev. 2, מה יותר כדאי? הhec יעבוד בסדר נכון? מה ההבדל בין הספקים? HEC WIN+ 550W, HEC 550TE 550W ואני לא מדבר על האחריות, חבר שלי חושב אולי לקחת את הספק היותר זול ולעשות שירות Sky Fix VIP שזה נותן 3 שנים אחריות על כל החלקים. תודה. המפרט: מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪936 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אבקש חוות דעתכם על מפרט למחשב ביתי לשימוש כללי (אינטרנט, קצת משחקים לא high end, פוטושופ, מוזיקה וסרטים). עלו המפרט ללא מסך כ-4000 ש"ח. שאלות לגבי המפרט למטה. מארזThermaltake V3 window black ספק כוחThermaltake TR2 RX 550W 12V 2.2PFC לוח Gigabyte GA-PS7-DS3-B3 מעבד Intel Core I5 2600 / 1155 TRAY מאוורריםZalman CNPS-7000V-AL SI 775/1156 AMD temp cont דיסקSeagate HDD 1TB 32MB SATA IIF3 זיכרוןCorsair DDR 3 4G/1333 Value כרטיס מסךGigabyte GTX550 Ti GV-N550OC-1GI Retail צורב DVDRW LG GH22-NS70 X22 SATA Bulk Black 1. אני מודאג קצת מהמארז כי חשוב לי מארז שקט. איך המאווררים לדעתכם? 2. דיסק SATA מספיק או שמומלץSATA 2? 3. בכללי מה כדאי…

23. סליחה על הכותרת, לא ידעתי איך להגדיר את זה. אני צריך נייד חזק שיוכל להריץ הרבה אפליקציות במקביל (זיכרון רב) אפליקציות מבוססות gis ואיתור gps של מספר רב של משתמשים. צריך חיבור לתקשורת סולולארית. יכולת צפיה ושליטה במערכות מצלמות וניתוח וידאו. יכולת לתפקד בתור טאבלט, ולהריץ אפליקציות אנדרואיד. כניסת מיקרופון. יציאת HDMI אין הגבלת תקציב, אבל גם לא לזרוק כסף סתם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מוצר: פנטיום 4 2.8 חברה: אינטל+ECS+סמסונג+NEC+LG דגם: 2.8 מחיר: 2,000 ש"ח תיאור: מעבד פנטיום 4 במהירות 2.8 זיכרון 512MB DDR לוח אם ECS P4VXAD כרטיס מסך RADEON 9600XT 256MB דיסקים קשיחים סמסונג 60GB+80GB צורב DVD של NEC דגם ND2500A כונן DVD של LG כונן פלופי 1.44 מארז+ספק כוח 380W מה אתם אומרים.. הוא שווה את המחיר או שאני צריך לשאול אותו שאלות לגבי דברים נוספים...

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, עבודה בתוכנות שדורשות כוח עיבוד סביר כמו מטלב * גודל המסך? 14 אינץ' * משקל רצוי? מתחת ל-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של SSD ו-HDD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשרי אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מדובר במחשב נייד לסטודנט, אז הדגש הוא על משקל וזמן סוללה. האם התקציב לכך ריאלי בכלל? תודה מראש על העזרה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.