עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by JeW BoY,

מישהו אמר לי שזה מזיק לסוללה להשאיר את הלפטופ רוב הזמן בשקע עם הסוללה עד כמה זה נכון? והאם יש לכם איזה טיפים לגבי חיי סוללה? נ.ב. מדובר ב XPS 1530

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. האם טעינת מערכת ההפעלה או תוכנות מאוד כבדות מתוך כרטיס זכרון (SDHC X200 לצורך העניין) תשפר את ביצועי המחשב/זמן הטעינה או שבכלל לא? והאם זה בכלל אפשרי?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by tidan31,

היי! ברשותי לנובו y-70 כאשר אני מטעין את הסוללה והיא מגיעה ל-100% האם ניתן להמשיך לעבוד עם המחשב כאשר הוא מחובר לחשמל?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום אנשים! זה המפרט של המחשב שלי: מעבד אינטל קונרו E6300 dual core ומאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם MSI P35 NEO 7.1 GLAN ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN זיכרון 3GB GOLD DDR2 667 OCZ ?(יושב על שלוש סלוטים) הארדיסק 16MB WD 250GB SATA 2 כרטיס מסך INNO 3D 7950GT 512 DDR3 256BIT DUAL DVI מסך LG 17LCD L1770HQ קניתי אותו לפני כשנתיים ועכשיו הוא מתחיל להראות סימני זיקנה ועייפות. הוא עדיין מריץ משחקים אבל יש כמה כאלה שמתחילים לתת לו פייט והוא מתחיל לגמגם וזה דבר שאסור לי להרשות..עם אנריל 3 התמודד יפה גם עם קול אף דיוטי 4 וכן הלף לייף אפיזוד 2 עד שבא לו קרייסיס ונתן לו נוקאאוט ,הזקן שלי הראה את המשחק כמעט כמו מצגת של פאואר פויינט.אולי אני טיפה מגזים... קרייסיס וורהד אמנם פעל טו…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  5. היי, אני מחפש נייד שיוכל לסחוב תוכנות כבדות (תיכנות + DB מקומי + בדיקות אוטומטיות), אבל שגם יוכל להריץ משחקים די חדשים, אם כי לאו דווקא בהגדרות הכי גבוהות. אני מתבלט בין שילוב של T7700 עם כ.מ. 8400GS לשילוב של T7300 עם כ.מ. 8600GT. שתי האופציות עם 2GB זיכרון. שני השילובים יוצאים סביב ה-7500 ש"ח. שילוב של T7700 עם 8600GT עולה היום הרבה יותר מדי עבורי. ל-T7700 קפיצה גבוהה בביצועים לסוגי האפליקציות שאני אצטרך להריץ, ולכן אני נוטה לכיוונו. השאלה היא האם ה-8400GS יוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות נמוכות יחסית?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  6. טוב ככה חבר קונה מחשב חדש ואני צריך את הBEST ! יש תקציב 8אלף (משחקים הרבה גלישה הרבה....) ללא ציוד הקפי מחשב קומפלט בלי שום דבר ! רק צורב DVD של NEC יהיה נחמד... חוץ מזה לא צריך שום ציוד הקפי.... החנות חייבת להיות מKSP בבקשה לא להביא הצעות מחנויות אחרות! חובה מעבד וכרטיס חזקים (אולי אפילו כפול ליבה ו7800GTX אם נכנס כמובן) OC לא יהיה אז לא חייבים זכרונות של 2000 שקל... תודה לכולם ומחכה להצעות...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מעבד AMD ATHLON IIX4 620 AM3 לוח אם Gigabyte m720-us3 או Asus M4N78 (עדיין לא החלטתי סופית) כ. מסך HD4870 512MB HDMI (לא הוחלט יצרן...) זיכרון 2GB DDR2 800MHZ (לא הוחלט יצרן...) דיסק קשיח WD 500GB SATA 2 16MB ספק HEC 500TE 500W צורב DVD LGX22 מארז סטנדרטי מסך או SAMSUNG P2250 או LG W2253TQ (לא הוחלט עדיין) שניהם בגודל 21.5' 1:50000 ו2ms היצרנים שלא הוחלטו תלויים במלאי שיהיה בחנות(בכל מקרה הבנתי שזה לא כ"כ קריטי נכון?) סה"כ יצא הכל קצת פחות מ4K מה אומרים ללכת על זה? ואני יודע שחפרתי פשוט אני כ"כ מבולבל כל אחד אומר משהו אחר... תודה רבה וחג אורים שמח!!!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. אחרי בירורים רבים, סקירות זה מה שיצא: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1045 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ ¤100 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Twintech nVidia GeForce 9800GTX 512MB ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1114 מסך מחשב Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms ¤1469 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=941 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid…

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by unckle_kraker,

האם יבוא אישי של 2 מחשבים נייידים יזכה ליחס שונה ממחשב אחד? ז״א האם פתאום יגידו לי שזה יבוא מסחרי או משהו בסגנון למישהו יש נסיון עם יבוא אישי של יותר ממחשב נייד בודד? אני אשמח גם למקורות שאפשר לאמת את הנושא מולם תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  10. שלום וחג שמח, אני שוקל להרכיב מחשב בארץ, ולהביא את החלקים היקרים מארה"ב דרך newegg או CDW (יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי), כלומר לוח אם, כרטיס מסך, RAM ו-CPU. אם תוכלו בהמלצותיכם להביא לינק לאחד מהאתרים האלה, אעריך זאת... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח לחלקים מארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר גם בפחות מ-2000 משהו טוב, אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו תוך התחשבות בעתיד - כלומר, פוטנציאל לעריכת 4K א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עור…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by Erayo,

עוד שבוע אני בארה"ב וחשבתי לקנות טאבלט. קראתי את הסטיקי ובמקום לעבור מודל מודל ולברר על האחריות חשבתי אולי מישהו כבר קנה טאבלט ויודע על אילו דגמים יש אחריות בארץ. השימוש העיקרי הוא לצרכי גרפיקה ואנימציה, דו ותלת. מערכת ההפעלה צריכה להיות ווינדווס וחייב לפעול עם הטכנולוגיה של וואקום (מספיק עט, לא חייב טאץ' מלא) לגבי תקציב ושאר הפרטים לא כל כך קריטי בשלב הזה, אני מניח שגם ככה אין הרבה אופציות לדרישות שלי ושתהיה אחריות בארץ... במידה ואין אחריות, בהכרח יהיה מי שיתקן בתשלום או שיש דגמים שפשוט לא ידעו מה לעשות איתם? איך העמידות של טאבלטים ביחס לנייד רגיל? שווה לשקול לקנות בלי אחריות בכלל? תודה =]

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by matanya,

זו נראית לי קנייה מאוד כדאית (יש כאן 4G דיסק 250 עם מעבד 2G), חוץ מבעיית האחריות. מה דעתכם? לדעתכם עדיף לבקש מקרוב משפחה שישלח את זה במשלוח, או שיש למשהוא נסיון עכשווי בקנייה ישירה עם משלוח לכאן? ואגב זה באמת נכון שהם לא מבקשים תעודה ממשרד התקשורת על מחשב אחד? (בעבר זה היה נורא, התקשרתי ללשכת השרה (מי הייתה אז?), תוך כדי שאני מדבר עם ספקטרום במגדל שלום על הקוו השני. ואז אמרתי ללשכת השר שלא רוצים להדריך אותי כיצד למלאות את הטופס. ואז הם קיבלו ברקע את לשכת השר, שניסו לברר מדוע לא משרתים אותי כראוי!!, זה גרם למשה-גלילי בכבודו ובעצמו להתקשר אליי מיידית). עוד דבר, משהוא יודע באיזה סוג משלוח משתמשים כדי שאני אוכל לטפל בעצמי בהוצאה מהמכס? והאם הם מתקשרים או שולחים הודעה (כדי שלא…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by Vlad Babitsky,

היי, הזמנתי מחשב נייד דרך איביי (העלות הכוללת משלוח היא 620 דולר, האם אני צריך להצהיר עליו במכס עפ"י החוק? ואם כן איך אני עושה את זה? ובמקרה שאינני מצהיר עליו אילו השלכות יכולות ליהיות? בתודה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by Menuval,

שלום לכולם, מעוניין ליבא את הדגם MB134LL/A (המקבוק פרו החדש) מארה"ב, מחירו שם הוא 2500$, לארץ הוא עוד לא הגיע. דוד שלי חוזר מחו"ל וחשבתי לשלוח לו כסף כדי שיביא אותו איתו, מה הכדאיות של הדבר? כמה זמן וכמה זה יעלה "לעברת" את המחשב? יתרונות חסרונות ? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?nnmm=browse&node=home/shop_mac/family/macbook_pro (המחשב שבאמצע) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by AgentZ,

יש לי 2 שאלות: 1.מיהו היבואן למחשבים ניידים של ?HP 2. אולי במקרה אתם יודעים מאיפה ניתן להשיג את המפרט הבא? http://bit.ly/ahisZR (בארץ) תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 7.7k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איזה חנויות נותנות אחריות רישמית של דל כמו האחריות שמפורטת באתר של אמירים הפצה ?

17. Started by lidor12303,

שלום רב! הייתי מאוד רוצה לדעת מיהו היבואן הרשמי בישראל למחשבים ניידים של המותג סמסונג?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by -Tal-,

שלום, רציתי לברר האם היבואן הרשמי של סמסונג השתנה? עד עכשיו ידעתי שהיבואן הרשמי הוא חיון אבל הבנתי מאחת החנויות שהאחריות עכשיו של "סאם ליין". האם זה נכון? תודה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by b3ta0,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב אך רוצה לדעת למי יש נסיון טוב/פחות טוב עם יבואנים מסויימים לפני רכישת חלקים יקרים כמו לוח האם וכרטיס המסך, אילו יבואנים של חברות מסויימות, מומלצים יותר? לדוגמא, האם אקבל שירות איכותי יותר מיבואן של כרטיס מסך מחברת Gigabyte, או מהיבואן של חברת Asus (או אחרים) אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by atari3,

שלום רב ותודה מראש לכל העוזרים! התחלתי להסתכל לאחרונה על מחשבים בפורום, וביד 2. אני חושב לקנות מחשב יד שניה בגלל שהערך שמקבלים לכסף הוא יותר טוב. מצד שני יש את נושא האחריות שלרוב לא קיימת (אלא אם המחשב חדש יחסית) האם יש חסרונות נוספים לקניית מחשב יד שניה? כמו כן, אני צריך מסך. חשבתי על 23-24 IPS. הסתכלתי על מחירי יד שניה אבל בשביל ההפרש נראה לי שעדיף את הACER שראיתי נמכר בסביבות 700 ועונה על הדרישות, מה שמשאיר ~1800-2000 למחשב. מצורף השאלון ע"מ להסביר את הכיוון שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה מאתיים, יותר אם יש סיבה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המלצתכם לנייד לחבר באיזור ה-3000ש': טושיבה יד שנייה (8חודשים) במצב מדונדש - 2700ש' http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=22442 או דל חדש 1525 -http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm תודה מראש לעוזרים

22. חשבנו ללכת על מפרט דומה לזה כאשר היא חשבה על מחשב נייח (יש מסך) לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2315 זכרונות4GB DDR3 1066/1333 MHz כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB כונן אופטיDVD-RW - SATA115 מארזCoolerMaster Elite 335185 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR אבל בסופו של יום היא מעדיפה נייד... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן האינטרנט, צפייה בסרטי DVD, כתיבת מסמכי Word וכד'. שיעבוד מהר... מעבד ליבה כפולה. לא צריך ליבה גרפית או כרטיס מסך חזק פרט למובנה שיריץ סרטי HD. עדיף 3 שנות אחריות עקב הבעייתיות של ניידים. גודל: לא 10.1" ולא 15.X"... בין 12" ל14". רוב הזמן יישמש בבית ,אבל כנראה יהיה גמיש תקציב - עד 3000 ש"ח. (בכל מקרה יש מערכת הפעלה שבאה עם המחשב אז זה מתקז…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ידידה שלי קנתה נייד טושיבה בארה"ב והוא התקלקלהיא חוזרת לישראל.איפה היא לסדר אותו בישראל? הוא התקלקל חומרתית

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by Bengo5,

מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך Zotac GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים LG - שלוש שנות אחריות W2242T 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen תוכנות none אם אני יוציא את הכרטיס מסך.. אני …

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by Thekingtom1992,

היי מעבד i5 8400 זיכרון :16 גיגה 3000 כרטיס מסך: 1080TI לדעתכם יהיה צוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד? לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנט

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.