עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by roma4k,

שלום, לפני כחודשיים קניתי נייד של HP DV6790, היום התקנתי תוכנה לבדיקת טמפ' HWMONITOR והופתעתי לגלות שהכרטיס מסך (8400GS) במנוחה עומד על 57 מעלות.. הייתי שמח לשמוע מה הטמפ' אצל אנשים אחרים בניידים עם כרטיס זהה והאם זה לא מעט חם מידי? 9600GT אצלי במחשב נייח עומד על 42 מעלות במנוחה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by aviv_ni,

שלום יש לי מחשב נייד חדש תמיד החום שלו שנוגעים היה גבוה היום עשיתי בדיקה ורשום לי 63 מעלות המחשב עובד חלק ובלי רעשים מה עושים ? http://www.up2me.co.il/v.php?file=25327115.jpg

3. Started by ackohen,

שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  4. Started by tomna,

שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון, פשוט לא מצאתי הודעות שעוזרות לי בפורום קירור, או כאן. אז אני מעלה הודעה, אם זה לא המקום אז תגידו. יש לי 1525 dell . הבעיה שלי היא עם הכונן הקשיח wd1600bevt הטמפרטורות שלו נעות סביב 43 מעלות לרוב, אני לא יודע אם זה תקין, ואני לא מצליח למצוא מקום שכתוב בו טמפרטורות תקינות סטנדרטיות. :s05: לרוב הטמפרטורות במעבדים הן על 55 מעלות, שזה אני הבנתי בסדר יחסית. את הטמפרטורות בדקתי עם speedfan, everest וגם hwmonitor. תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by amstel,

שלום, שמתי לב שכשאני בודק מהן הטמפרטורות של המעבד שלי בכמה תוכנות שונות, הטמפרטורות שונות ב10 מעלות בין אחת לשניה. למה להאמין? אחת מראה 35 והשני 46

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by Rider,

היי, יש לי מחשב בן 4 חודשים לערך, אני רוצה לבדוק האם הטמפרטורות הנ"ל נורמליות עבורו: Temperatures: Motherboard 57 °C (135 °F) CPU 30 °C (86 °F) CPU Package 64 °C (147 °F) CPU IA Cores 64 °C (147 °F) CPU GT Cores 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #1 58 °C (136 °F) CPU #1 / Core #2 64 °C (147 °F) CPU #1 / Core #3 60 °C (140 °F) CPU #1 / Core #4 54 °C (129 °F) PCH Diode 56 °C (133 °F) GPU 45 °C (113 °F) Hitachi HTS727575A9E364 34…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by avi1231231900,

השאלה שלי היא האם טמפרטורה של 47 מעלות היא סבירה למעבד שכזה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם! האם טמפרטורת עבודה של 45~ מעלות (כאשר המחשב גולש באינטרנט בלבד!) זה סביר עבור לנובו g550 עם מעבד T6500 C2D? מישהו יודע אולי מה היחס הנורמאלי בין הטמפרטורה של הסביבה לבין המחשב הנייד?

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  9. היי חודש הבא אני בLA ואני צריך מחשב חדש. אחד חזק שיחזיק שוב ל 5-7 שנים בדקתי באתר של INTEL והוא שלח אותי לחנות הזולה ביותר בארה"ב (micro center) מי שלא מכיר. התכנון הוא לקנות מעבד כרטיס מסך זיכרון. השאר בגלל האחריות אקנה בארץ. לפי התכנון הייתי אמור לקנות את ה I7 Core 8086k אבל הבנתי שיוצאים מעבדים חדשים. האם שווה לחכות? שאלה נוספת היא המעבד המטרה היא משחקים,גרפיקה (פוטושופ) האם שווה ללכת דווקה על ה ntel Core™ i9-7940X ? בקצר לכרטיס אני רוצה דווקה את המקורי של NIVADIA (מה לעשות ככה אני אוהב את המקור) בגלל שאני יהיה שם יחסית מוקדם והכרטיסים המקוריים היו זמינים הייתם ממליצים לי לקנות? כ…

10. שלום חברים, אני עוד כמה שעות טס לארה"ב ומעוניין לרכוש מחשב נייד. שלא ישקול הרבה, לא חשוב מותג, אני מתכנן לכתוב בו וליעל אותו לעבודה משרדים ואולי לצפות בו קצת בסרטים (לא יותר ומשחקים אשאיר מחוץ לנייד) חשוב מאוד שיהיה נוח לעבוד בו ונוח לכתוב בו. אין לי הערכת מחיר בעיקר כי אני לא יודע מה המחירים בשוק, אבל אשמח לכל המלצה מניסיון או מהיכרות (-: אני רוצה להזמין את המחשב הנייד הייעודי כמה שיותר מהר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, בימים הקרובים אני טס לארה"ב. הבנתי שזאת הזדמנות טובה לייבא מחשב נייד, בהתחשב במחירים הזולים ובהיצע הרחב. אני מחפש מחשב נייד לשימושים כלליים - הרבה גלישה, גם משחקים (GTA VI נראה מעניין), הורדות וכו'. אין לי העדפה לחברה מסוימת. חשוב שהמחשב יהיה בעל אחריות בינלאומית, סכום ההשקעה שחשבתי עליו הוא בסביבות ה4000 ש"ח (כ1000$), אבל אני די גמיש - אני לא מכיר את שוק הניידים מספיק ע"מ לקבוע גבול אדום. תודהעל המלצותיכם,

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  12. יש לי כבר : Motherboard Name MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) צריך לשדרגCPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (20 x 133) צריך לשדרג System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) צריך לשדרגVideo Adapter NVIDIA GeForce 6600 (128 MB) צריך לשדרג Audio Adapter Creative SB Live! 5.1 Digital (SB0220) Sound Card שיהיה משולב בלוח אם החדש חשוב שיהיה אופטי Disk Drive Maxtor 6L250R0 (250 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) לא צריך לשדרג ?Liberty ELT620AWT 620W? לא צריך לשדרג Optical Drive LITE-ON DVDRW SOHW-1673S לא צריך לשדרג קרור מעבד ביג טיפון …

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  13. אני טס לתאילנד בעוד כחודש וחשבתי לעצמי למה לא להביא לי איזה כרטיס מסך חדש + מעבד+ לוח אם... הרבה זמן לא התעמקתי כל כך בחומרה ככה שאני יודע רק בכיוון של מה ללכת וזה בלוח אם למעבד AMD שיכלול איתו PCI-E לכרטיס מסך ושלא יהיה חוסר תאימות בינו לבין ההארד דיסקים הקיימים שלי שהם ATA133 ולא SATA, זכרונות אני כבר אארגן פה.. לרשותי עומדים בערך כ600-700 דולר, אבל זה תאילנד אל תשכחו... בקיצור מי שאולי יכול לעזור לי בבחירה זה יהיה נחמד. בתודה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהדיוטיפרי בחנות אל"מ כך שתיהיה לי אחריות על המחשב בארץ תקציב: 3.5אלף עם חריגה של 300 שקל * מטרות המחשב: לימודים,גלישה,סרטים, ומשחקים בעיקר Dota 2 * גודל המסך: 15.6 * מעבד: i7 *כרטיס מסך: שיספיק למשחקים שיוצאים היום ובעיקר Dota 2 *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שלא יהיה קצר מדי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 1TB * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא בהכרח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: , Dell,Asus * כל דריש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Radioheadz,

לא משנה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by idan oren,

למנהלי הפורום שלום ברצוני ליידע אתכם על המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137862&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D שמחירו שכתוב שמה הוא אינו נכון אז אני מבקש אם תוכלו לשנותו לטובת הכלל בתודה עידן

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by stardust,

יש טעות במפרט למחשב לקולנוע ביתי עד 4500: במארז של NMEDIA נכנס רק MATX כאשר לוח האם של DFI הוא קצת יותר גדול 9.6 על 10.4 כאשר MATX חייב להיות 9.6 על 9.6 אני הייתי הולך על הלוח של אסוס M2NPV-VM שהוא מתאים בגודל ויש לו את כל התכונות של הDFI

18. Started by AiXC,

הועבר לפורום רשתות ואינטרנט.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. אולי שכחו איזה אפס http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PEF256GSMNUSB

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by zachi28,

שלום יש לי מחשב נייד lenovo T61 יוצא לי לטוס הרבה לטיסות ארוכות הסוללה של המחשב מחזיקה לזמן קצר אני מחפש פיתרון סביר עד 400 ש"ח לאפשרות של עבודה במחשב לכ8 שעות שמעתי שיש פיתרון של פיליפס לטעינה של עד 60 שעות אולם לא מצאתי היכן מוכרים את המוצר וכן מחיר? אפשרות נוספת היא בטרייה חד פעמית או נוספת למחשב אני יכול לקנות את המוצר בארה"ב מה דעתכם הפיתרון המתאים בתודה מראש?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by jepe,

מחשב חדש,כמה זמן לטעון אותו פעם ראשונה? 12 שעות בלי להפעיל זה מספיק? יש לציין שהפעלתי אותו רק לכמה שניות כדי לבדוק שהוא עובד לפחות. הדגם הוא Fujitsu Siemens Amilo M3438G

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by elad12,

קניתי מחשב נייד MSI ואמרו לי לטעון אותו 12 שעות לפני שאני נוגע בו. האם הזמן הזה נשמע סביר? לי אישית נשמע יותר מדי.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. Started by godis,

שלום חברים, קניתי מחשב נייד חדש. האם יש הוראות מיוחדות בנוגע לטעינה ראשונית כמו בטלפון סלולרי? lenovo yoga 3 14

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. קניתי מחשב מיני דגם X140 של LG, ובחוברת המצורפת רשום שיש לטעון את הסוללה במלואה לפני שימוש ראשון. לא כתוב כמה זמן צריך לטעון. איך אני אמור לדעת שהסוללה טעונה במלואה? יש נורה שמהבהבת אדום-ירוק בזמן הטעינה. מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by smit,

האם המשך חיבור הנייד לחשמל בזמן שהסוללה מלאה, והנייד כבוי, פוגעת בחיי הסוללה? עבודה עם הנייד שהסוללה איננה מלאה, והוא מחובר לחשמל, כלומר גם מטעין את הסוללה וגם מספק חשמל לנייד, משפיע על הסוללה בצורה כלשהיא ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.