עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מזל טוב! רכשתם מחשב נייד בארצות הברית. אבל לאחר התפוגגות השמחה אתם מגלים שיש ברשותכם מערכת הפעלה Vista Home שאינה מאפשרת התקנה של ממשק בעברית. אל דאגה, יש לי פיתרון. קיימת תוכנה מגניבה וחינמית לחלוטין בשם Vistalizator. התוכנה הזאת מאפשר לכם לשנות את השפה בכל גרסה של מערכת הפעלה Vista לאיזה שפה שאתם רוצים. אז איך זה עובד, אתם שואלים? אז ככה. אתם נכנסים לאתר בשם www.froggie.sk. באתר תמצאו את התוכנה Vistalizator ששוקלת בקושי 300KB ואת חבילות השפה הרשמיות של Microsoft. (הורדה מהאתר של Microsoft) תורידו את חבילת השפה שאתם רוצים, אתה התוכנה, תעקבו אחרי ההוראות הפשוטות באתר ותוך דקות ספורות המחשב הגוי יהפוך ליהודי טהור דם. תהנו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז ככה בהמשך לאשכול הקודם שלי שבו ביקשתי פתרון לזה שאין לי יכולת מולטי טאצ' מוגברת כמו בEEE PC 1000HE למשל. יכולות כמו דפדוף קדימה ואחרוה באמצעות 3 אצבעות. שימוש בגלגלת העכבר ע"י לחיצה כפולה של 2 אצבעות שימוש במקש הניווט הימני של העכבר ועוד. מחיפוש קטן באינטרנט מצאתי את הפתרון הבא קודם כל מסירים את תוכנת העכבר שמגיע עם המחשב ולאחר מכן מתקינים את הדרייבר של ה1008 EEE מהקישור הבא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LUiLXJyf53i17Dmh בוחרים ב WIN XP ואז ב TOUCHPAD בוחרים בגרסא הבאה Version V13.0.1.0 ריסטרט וזהו

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, אני שונא לכתוב דחוף, ולכן התנצלותי מראש. עם זאת, המצב דורש דחיפות מכיוון שמחר טסה ידידה שלי לארה"ב ואני צריך להחליט מה לעשות.. אז כך: המחשב: XPS 13" http://www.dell.com/us/en/home/performance-deals/fs.aspx?refid=performance-deals&s=dhs&cs=19 זה שמופיע בצד שמאל..999$ וכולל את כל העולם ואחותו (חוץ משדרוג של 25$ לכרטיס XFI ועוד 75$ ל-8600). אני יכול לשלוח אותו לכתובת של משפחה של ידידה בארה"ב והיא תחזיר אותו לארץ באמצע אוקטובר איתה . או לשלוח אותו דרך GLOBALSHOP מה שמייקר את הסיפור ב-300 דולר (כי באמת צריך להעביר אותו דרך המכס ) יש שני דברים שמדאיגים אותי במשלח למשפחת הידידה: 1. מה עושים באתר של דל עם מספר הטלפון שאני נותן במעמד ה CHECKOUT? האם אני יכול ל…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  4. עזרו לאמא תוהה שאינה מבינה כלל במחשבים - אף את המשתמש ביקשתי מבתי כמובן שזרקתי לה איזה תירוץ שחברה צריכה דחוף כדי להתייעץ בקניית מחשב ;D הזמנתי לפטופ לבתי - מתנה כדי לעודד אותה קצת, יגיע עוד כמה ימים .. שבוע מקסימום.... אז ככה איך לטפל בסוללה? האם כאשר המחשב נמצא בבית עדיף להשאירו מחובר לחשמל ללא סוללה? או אולי לעשות טעינה - פריקה חוזרת ונשנת בפעמים הראשונות של הטעינה? או שמא עדיף לחבר למטען רק כאשר הסוללה מגיעה לאחוזים נמוכים? למען הסר ספק, קראתי מה שיש ב-FAQ אך יצאתי עוד יותר מבולבלת! עזרו לאמא תוהה . בתקווה שהבת לא תיכנס לפה במקרה. יום טוב לכם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן - הינה המפרט מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤621 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 מסך: PHILIPS LCD 19" 190P7EG/10 (IVORY) 8ms DVI PIVOT ¤1180 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤285 דיסק קשיח 2: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤285 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPI ¤470 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤354 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 ¤165 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤0 מחיר סופי: ¤3988 לקחתי AMD בגלל ערכת ה-7…

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by etgar818,

לפני כמה ימים החלטתי שאני משדרג את המחשב אז קניתי מעבד i7 4790 וכרטיס מסך gtx 980 ולוח אם ga-b85m בכל מקרה אני צריך לבנות את המחשב ולא יזיקו לי כמה טיפים אז.... משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מרכיב את המחשב דרייברים כלשהם בעיות כלשהן אולי איזו טעות נפוצה של מתחילים..?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tamir245,

שלום רב. יש ברשותי נייד מסוג HP6515EJ שכידוע לרובכם מצוייד במסך 15.4 שחור מבריק,מה שמבליט מאוד כל מיני טביעות אצבע וכדו'. חוץ מזה יש על שטח המסך כמה כתמים שנראים כמו טיפות נוזל שהתייבשו. הייתי רוצה לקבל כמה עצות לגבי ניקוי יעיל וטוב למסך וגם למחשב עצמו מבחינת חומרים או ערכות ניקוי למיניהם,ואם יש לינקים זה גם יועיל מאוד. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NoamS,

שלום יש לכם טיפים לקירור לפטופ (מבלי לקנות בסיס קירור)? ניסיתי לשים הגבהה מתחת לרגליות של המחשב שתהיה זרימת אויר יותר טובה. אבל זה לא עזר יותר מידי :-) אולי בקצת. (אני צריך ללכת למעבדה כבר הרבה זמן גם בקשר לכונן הקשיח וגם בקשר לבעיות החום. אבל הם "דפקו אותי". לפני שקניתי ביררתי איפה מעבדת השירות, והיא היתה בת"א. וכעת הם עברו להרצליה הבנתי. מבחינתי נסיעה להרצליה זה ביזבוז של חצי יום לפחות ולא מעט כסף).

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Slix,

בניתי לי מפרט של מחשב סלוני. אשמח לחו"ד : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=75514

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  10. היי אני מעוניין בתור תחביב שבתקווה רבה יגלוש למקצוע, להתחיל עריכת וידיאו עבוד מיני סדרה שתצולם בחדר שהוסב לסטודיו. אין לי מחשב (יש אבל זה ברמה של פנטיום 4, אני ענתיקה) לכן רמת הידע שלי דיי עלוב, מכיר פוטו שופ, מכיר עוד כמה תוכנות אבל ממש בקטנה. אני לומד מהר, אין לי את הכלי לעבוד איתו, יש מצלמת קנון, תאורה, תסריטים, שחקן, מיקרופון. חסר מחשב, אני לא מעודכן לגבי המחירים, לא בחלקים, לא בכלום, מרגיש אבוד מאוד. כל מקום שבדקתי ניסו לדחוף לי כל מיני חנויות בידיעה שהם מרוויחים מזה הטבות מסויימות. הגעתי לכאן, מקווה לקבל מענה איכותי. אז אשתדל בלי חפירות, להבין דבר ראשון. האם זול יותר לרכוש את המחשב מחול? נייח. ללא מסך למשל, אני טס יחסי…

11. להלן המפרט: האם הגיוני לדעתכם להזמין כעת מחשב כזה לגיימינג? האם מדובר בחיסכון כסף גדול לעתיד, או ש(לגיימינג כמובן)עדיף לקנות כרגע מחשב מבוסס i5 ועוד כמה שנים לשדרג שוב את המחשב (או לקנות חדש)?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום! מי יכול להמליץ על דגמים שיתאימו לכל מפרט הדרישות? תבורכו!! מטרות המחשב? אופיס, צפיה בסרטים, גלישה (המוווון טאבים במקביל). פוטושופ (של חובבנים, לא צריך מאיצים גרפיים למקצוענים). לא משחקים. * גודל המסך?13-14" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט יהיה יתרון. אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? . אין עדיפות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת רחבה ונוחה (סובלת מכאבים בפרק) * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. חשוב כי אני המון בנסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) טווח רצוי: שש שבע שעות. סוללות ניתנות להפרדה - יתרון אבל לא חובה (עוד עושים כאלה בכלל?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HD…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by assafshemesh,

שלום, פתחתי את הנושא הזה בפורום קירור אבל אני רוצה לשאול גם פה. רכשתי לאחרונה מחשב נייד מסוג acer aspire 3820tg, המחשב מגיע עם מעבד i5 ומסך בגודל 13 אינץ. יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם קצת יותר מידי, האזור של פתחי האוורור במחשב רותח. לפי תוכנת HWMonitor הטמפ' הממצועת של המחשב היא באזור 40-45 מעלות, אבל לפעמים שהמחשב "מתאמץ" הטמפ' מטפסת עד לאזור ה 75-80, אני לא יודע אם מדובר בתופעה תקינה או לא, מישהו יכול בבקשה לשפוך לי קצת אור בנושא, מה הטמפ' הממוצעת במחשבים ניידים? האם מדובר לדעתכם בתקלה? Uploaded with ImageShack.us כבר ראיתי טמפ' גבוהות יותר ממה שרשום בתמונה השנייה, שוב טמפ' באזור ה- 75-80 מעלות. האזור הכי חם במחשב זה המעבד, למרות שגם על הלוח אם לא הכי קריר. תודה…

14. Started by jara14,

יש לי מחשב נייד acer aspire 6930. הרבה פעמים קורה שהכונן (WD 500 GB) מתחמם מעל 55 מעלות, מגיע אפילו ל- 59. מדי פעם שומעים רעשים, ונראה לי שהם מגיעים מהכונן. כמו כן המחשב נתקע לפעמים לזמן ממושך (אבל זה לא קורה בתכיפות גבוהה). לפי התוכנה HD TUNE PRO יש בכונן "6 סקטורים לא יציבים". יש לציין שפעם אחת נתתי לטמפ' לעלות (ז"א בלי לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב), ולאחר שהגיעה ל-59 היא התחילה לרדת בהדרגה עד ל-50, שזה יציב. האם יש סכנה שהכונן יהרס? יש דרך לטפל בבעיה?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by offer24,

שלום לכולם.יש לי לינובו N100 C2D 1.66 עם ג'יגה זיכרון.המחשב מאוד איטי והוא לאחר פירמוט..חשבתי שאולי הוא מתחמם יתר על המידה.הטמפ' של הליבות היא 48 מעלות בערך..האם זה נורמלי?ניסיתי את כל האופציות כולל הסרת רוגלות וקבצים זדוניים..(אני מקווה שאני שואל במקום הנכון..)

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by meirdor,

אז ככה ,אחרי שנשרף לי כרטיס מסך בנייד מסוג dell d620 קניתי יחידת קירור אחרי שהוחלף לי לוח אם במסגרת האחריות. התקנתי תוכנה שאומרת לי מה הטמפ' במעבד ובכרטיס מסך. כרטיס המסך מסוג quadro nvs 110m והמעבד T7200 .כרטיס המסך הוא הרכיב שהגיע לי לטמפ' הכי גבוהה (74 )רציתי לדעת מה טווח הטמפ' הרצוי לכרטיס ולמעבד.תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. Started by ran1809,

יש לי מחשב E310 של LG עכשיו תוכנת האנטי וירוס עשתה סריקה של וירוסים ואני יודע שהיא מאמצתאת המחשב. אבל מה שקרה הפעם היה מוגזם הטמפ' של הליבות של המחשב הגיעה ל 90 מעלות, בטוח שזה לא תקין אבל באיזה טמפ' נגרמת כבר נזק לחומרה ? ד"א המחשב נקי מאבק והמאורר פועל כשורה. תודה רן.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  18. טמפר' של מחשב נייד צריכה להיות כמו של מחשב נייח? הטמפ'' הנוכחית היא 46-49 במצב שכלום לא עובד במחשב זה תקין?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. שלום לכם, שאלתי בעבר על הטמפרטורה החריגה של הלפטופ שלי, ואפשר לומר ששברתי שיא היום, אולי כי יחסית חם בחוץ המחשב לא עשה יותר מידי דברים חוץ מלפתוח קבצי RAR של 7 GIGA (שהבנתי שכנראה מאמץ את המעבד), ואז התחלתי לבצע התקנה במהלך ביצוע ההתקנה ראיתי את הטמפרטורה הנחמדה של 92 מעלות. הצלחתי לצלם על 91, אבל המחשב לא האט, ולא גרם לעצמו להתקע על מנת להתקרר... זה מצב נורמלי? המאורר של הנייד עובד, והוא מורם מעל השולחן, כלומר יש רווח קטן בינו לבין השולחן. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. הייייי כשאני עושה בדיקה עם occt למחשב שלי (המפרט בצד asus), core 3 מגיע לטמפרטורה של 88 מעלות ושאר הליבות נשארות בטמפרטורה של עד 84 מעלות... אולי זה סתם שאלה של noob, אבל פעם שמעתי שעדיף להישמע טיפש לשתי דקות מאשר להישאר כזה לתמיד.... אז, תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by eli-89,

מה קורה אנשים?!? לפני שבוע קניתי מחשב נייד להלן המפרט: ‎Model Name‎ ‎N5010-7404AW7‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-740QM Processor, 1.73 GHz, 6MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎500GB (5400 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6in High Definition (1366X768) WLED‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, (1GB Dedicated)‎ החלטתי לעשות לו בדיקת טמפרטורה הורדתי את התוכנה Everest והרצתי משחקים עם גרפיקה כבדה יחסית . הטמפרטורה של המעבד והכרטיס מסך עלו מ-45 מעלות לממוצע של 68 מעלות. רציתי לדעת קודם כל האם זה בסדר ומה הטמפרטורה הרצויה למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  22. Started by Zeev86,

במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל70+ מעלות מפרט: i7 620m כרטיס מסך 5650 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by yair67,

שלום, אני כרגע עם מחשב נייד של HP מהסדרה של Pavilion Dv6 הורדתי הסופש את הבטא של דיאבלו 3 , וכשיחקתי בערך 3 דק' שמעתי את המאורר של המחשב עובד שעות נוספות פתחתי את SPEEDFAN תוך כדי והטמפ' של כ.מסך ושל המעבד מגיעות ל93 מעלות. זה נורמלי למחשב נייד? אם לא , מה הפתרון ? הכרטיס מסך של המחשב הואRadeon HD 6770M והמעבד הוא : Intel® Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by maoz888,

הטמפרוטורה של הנייד שלי במנוחה תקינה? זה במנוחה.. http://www.zix.co.il/viewer.php?id=57734295.jpg DV-6 1140ej HP..

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  25. האם כדאי לרכוש פלטת מאווררים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.