עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בבקשה מפרט מחשב בין 4.0K - 5.0K המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד קונטרסטרייק סורס וכאלה..), הורדות, אינטרנט, שירים וסרטים תוכנות. (בעיקר שהרבה תוכנות פועלות יחד). את תצליחו לשלו את המעבד core i7 זה יהיה מעולה ואם לא אז את ה Q תודה. מחשב ממוצע בבקשה למי שיכול להרכיב לי איזה מפרט טוב בבקשה שירכיב אגב השקט של המחשב חשוב לי אבל לא בצורה רבה יש לי מסך 22" לא צריך צורב וציוד היקפי אפשר לחרוג טיפה מהסכום... כונן לא צריך יותר מ 320G 32MB (לא כל כך משנה לי חברה) ואם אפשר לשלו מעבד טוב וכרטיס מסך טוב יהיה מעולה.. הקנייה מתבצעת באזור הדרום לפי דעתי IVORY טובים מאוד. תודה מראש לעוזרים להכנת המפרט!

2. בעיקרון השימוש שלי במחשב הוא תיכנות (כלל תיכנות גרפי), מעט גרפיקה, אינטרנת, מעט משחקים (לא אכפת לי שיהיו על מינימום), סרטים ויש מעט גם עבודה אינטנסיבית. אני החלטתי ללכת על ה HP6160ea, אבל לא יכלתי להתעלם מהמעבד שהוא רק 1.66GH לעומת ה HP6186 שזה 1.83GH. העיניין הוא שאני מעדיף את ה 6160 בגלל המחיר. השאלה היא אם יש סיבה הגיונית להוסיף עוד 1000 ש"ח בשביל לקבל את מה שה 6186 מציע, כי אני לא בטוח עד כמה זה שווה את התוספת, ואני לא רוצה לבזבז את כל הכסף שלי על הבדלים לא משמעותיים (רק אני צריך לציין שגודל הכונן הקשיח לא מהווה לי הבדל)? עוד שאלה קטנה. ב HP6160 הDVD הוא LIGHTSCRIBE? זה לא משמעותי אבל סתם מעניין לדעת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אשמח לקבל המלצות ל specification של מחשב לעריכת וידאו 4K ממצלמת GoPro Black. 1. האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין DDR3 ל - DDR4? 2. (המשך לשאלה 1) האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין i7 58xx ל i7 49xx? 3. האם יהיה הבדל משמעותי יותר בביצועים בכמות גדולה יותר של זכרון DDR3 (לשים 16GB ולא 8GB) על פני השקעה ב DDR4? 4. האם יש משמעות או נתון שחשוב לשים לב בבחירת לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by avrahams1,

תקציב: 3500 * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (שקרייסיס 2 ירוץ סביר על MED~HIGH) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חיב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB 7200RPM * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,ASUS, SONY, LENOVO, SAMSUNG * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מחשב שנמכר בחנות באילת. המח…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by אמיר בושרי,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיעבוד עם 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אם יש מארז…

6. Started by oudyeh,

אני אקנה בחו"ל- מה שיוזיל משמעותית את העניין כרגע אני חושב על אחד מהמקבוקים- למישהו יש עוד איזשהי הצעה למפרט דומה? למישהו יש מושג אם היציאת DVI במקבוק היא DVI-D או לא? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ziko,

שלום לכולם, המחשב שלי שרת אותי נאמנה במשך 7 שנים עם תחזוקות קטנות פה ושם, ועכשיו הוא על אדי הדלק האחרונים שלו 😂 מתלבט האם לקנות מחשב מותג כמו Optiplex 7070 \MT או לרכוש מחשב על פי הרכבה לפי הנ"ל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח לא חריגה אבל אפשר בקטנה 2. מה שימושי המחשב ( ,…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות laptop, ויש לי התלבטות לגבי המעבד: איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב i7-2670QM או i5-2540M ? ואם אין תשובה חד משמעית, אז ב"יותר טוב" אני מתכוון ליותר טוב מבחינת השימושים שלי: אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את כל התוכנות האלו במקביל ולעבוד בצורה שוטפת: visual studio, eclipse, photoshop cs5, office2010(all open), firefox(10 tabs min), mysql ז"א, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל לעמוד בעבודה שבה אני מתכנת, עושה גרפיקה, גולש באינטרנט ומשתמש בword excel powerpoint, וגם עובד עם mysql לצרכי לימוד.. הסתכלתי על שני המעבדים הנ"ל בעמוד של אינטל: http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-c... מצד אחד יש כמה טכנולוגיות שיש ל-i5 ואין ל-i7, בנוסף לעובדה מהירות השעון ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני צריך מפרט תקציבי, שכולל רק לוח אם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. אני מחפש חלקים שיאפשרו לי לעשות Overclocking מעולה. (מה לעשות, אני לא אדם עשיר) נ.ב Overclocking לכרטיס מסך ולמעבד.

10. Started by maksimsl,

שלום לכולם, יש לי לנובו מסדרת T בן כ-4 שנים. לאחרונה המסך הפך להיות ממש כהה ואמרו לי שלא כדאי כלכלית לתקן אותו. יש בו זכרון 1GB הארד דיסק -250, מטען חדש בשווי 300 ש"ח שכמעט ואין להשיג אותו. מישהו מכיר חנות או אדם באזור השרון אשר יהיה מעוניין לקנות חלקים ממנו או כחבילה? חשבתי למכור הכל יחד כמו שהוא בעלות סימלית של 650 ש"ח...לכסות את ההוצאות שלי בגיל החלקים שהחלפתי ב3 החדושים האחרונים. תודה ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by MasterGal,

שלום, אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש ועכשיו זה סופי, ולכן אני רוצה לדעת ספציפית על המפרט שלי, עם הוא טוב או לא, ולא להכנס לבלבול כמו שהיה לי מלפני 3 חודשים, אשמח עם תענו לי בהקדם כי אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים. אגב את המפרט בניתי מKSP המפרט הוא כזה: AMD athlon 64 bit 3000+ box 939 pin gigabyte GAK8NS ULTRA 939 ATI\MSI Radeon 9800 pro Sumsung 256 MB 400Mhz X2 Raidmax Scorpio 868 Black Maxtor SATA 80GB

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by KrackeR,

שימושים: אינטרנט, אופיס, תוכנות וקצת סרטים ציוד הקפי: צורב DVD שיהיה מעבד כפול, דיסק קשיח 160 עם עדיפות ל 320 כל השאר מה שנראה לכם.. אפשר לחרוג עד 1800 אם זה שווה.. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לשתף אותי בחדוות דעת עבור מחיר של מחשב מהמפרט הבא : קודם כל , המחשב באחריות והמפרט שלו הוא : Core i7 920 , 2.66 GHZ OCD to 3.7 GHZ turbo boost very stable. Thermaltake V1ax CPU COOLER , temp stays very low. Thermaltake ARMOR MX CASE Asus P6T mother board , 3 slots for GPU . supports 3 way SLI. or Crossfire . 6GB DDR 3 Patriot viper extreme version ( can be upgraded to 12 or 24GB if you want) AMD/ATI Sapphire HD 6850 ( can be upgraded to cross fire or replaced to NVIDIA 3 way SLI) 500GB HDD WD 7200 RPM ( you can add your own if you want) 550W PSU DVD RW (LG) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by דונלד שפר,

1. מה התקציב המירבי? 3000₪ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל) בעיקר עריכה גרפית ומשחקים כלליים יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה בפרמייר ופוטושופ בתדירות יומיומית, משחקים כמו lol או מיינקראפט מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אוסיף לזה עכבר ואוזניות אבל לא קריטי לי הסוג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אני אוהב לעבוד בשקט ולא תמיד עובד עם אוזניות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…

15. Started by Ligi,

היי פתחתי דיון קודם והיום אני רוצה להזמין אותו סוף סוף, הייתי במילואים אז לא היה לי זמן להזמין ולבדוק את זה כמו שצריך. זה המפרט הסופי רציתי לקבל פידבק אחרון לפני הזמנה. זה הדיון הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/541050-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D#.U3dhpFV_vfe זה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483615 - Intel - i3-4130 Dual core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 514/504 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyt…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ArZi17,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי, לפני התחלת לימודים אקדמאיים. רוב השימושים במחשב יהיו כמובן לצורכי לימוד ולא למשחקים, אבל לא מן הנמנע שבעתיד המחשב ישמש לתוכנות כבדות בסגנון של PHOTOSHOP או MATLAB וכו'. יש כמה "דרישות" שאני אשמח למצוא במחשב: מסך 15.6" עם מקלדת נוחה ומלאה, כוללת את כפתורי ה-num. עדיפות לחיי סוללה כמה שיותר ארוכים. אמינות של המחשב + אמינות של היבואן + העדפה לאחריות 3 שנים איסוף והחזרה ולא אחריות לשנה. הקנייה של המחשב רק ברשתות הגדולות בסגנון של KSP ו-IVORY, או חנות שיש לה מוניטין ממש ממש טוב.(למרות שהאחריות ממומשת אצל היבואן ובלה בלה בלה... :] ) באופן כללי, אני מעדיף מעבד מהדור החדש i5 וגם כרטיס מסך nvidia או לפחות intel hd 4000, למרות שזה אולי יותר ממ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים ניידים שישמשו לצרכי עבודה משרדית ובעיקרה תכנות. ברוב זמן העבודה פועל דפדפן Chrome עם הרבה לשוניות פתוחות, שרת Apache שרץ על המחשב, סקייפ ואיזשהי סביבת פיתוח (Eclipse, Notepad++). כמו שאני מבין בגלל שיש תמיד הרבה תוכנות שפועלות ברקע בו זמנית צריך הרבה זיכרון, משהו כמו 8GB. התקציב הכולל לכל מחשב הוא 3500 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מה המלצותיכם? שמתי עין על DELL Vostro A840 אם כי הייתי רוצה מעבד T6400 דירוג עדיפויות: 1.הכי חשוב שהמחשב לא יהיה איטי וכבד עם ויסטה(בלי להתחשב בזה שיוצא בקרוב וינדוס 7) 2.שהמחשב יוכל להתמודד עם משימות תיכנות, עדיף מסך רחב עם רזולוציה גבוהה(אבל שלא יהיה מסך קטן מדי) 3.זמן סוללה סביר 4.הצגת סרטי HD ואפשרות חיבור למסך ב-DVI(אם כי גם HDMI יהיה משמח ) 5.פיצ'רים שונים(כניסות USB ,קורא כרטיסים, יציאות sound נוחות, תמיכה רשת אלחוטית בתקן N) 6.הארדיסק גדול(אם כי אני מניח שתמיד אפשר לשדרג) אלה הן ההעדפות כאשר לא אכפת לי להעלם מחלקן או רובן, אבל שהראשונות יתקיימו כמה שיותר. תודה על כל עזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום. אבקש המלצה למחשב בייתי שישמש אותי לשימוש רגיל בייתי. כולל גם משחקים וסרטים. חשוב לי שתהיה יכול שדרוג. לכן נגיד מוכן להתפשר על כרטיס מסך בשביל מעבד ול. אם טובים יותר. חשוב לי גם מארז שיהיה איכותי ושקט. וגם צריך מסך טוב לפחות 23 אינץ. מוכן לחרוג עד 1000 שקל מהתקציב. כלומר 6000 שקל נומינאלי ועד 7000 גג

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. טוב אז המפרט שלי כמו שאתם רואים הוא בחתימה. ויש לי לפני זה כמה שאלות.. יש לי עכשיו DDR400. אבל ראיתי שיצא DDR600 אפילו אבל שמעתי שיש לו תיזמונים פחות טובים מ DDR400. אז הזיכרון שיש לי עכשיו הוא הכי מהיר?? ויש לי ABIT IS7-E.. הלוח אם הזה מספיק מהיר או שצריך יותר?? אה וגם המעבד גם הוא מספיק טוב למשחקים?? כאילו לא יהיה לי בעיה?? ראיתי השוואת מעבדים וראיתי שהמעבד שלי לא רע בכלל.. בהשוואה ל-2.8 AMD 64 BIT אז לפעמים שלי עוקף ולפעמים ה AMD עוקף במשחקים אבל לא משהו בהרבה. וכרטיס מסך אני רוצה להחליף למשהו יותר טוב.. אני יכול להשקיע בכרטיס מסך עד 2000 ש''ח זה אפשרי שאני יוכל עם הכרטיס הזה שאני רוצה לקנות להריץ משחקים על HIGH 1280?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני האמת גם מחפש המחיר של 5000 כולל מסך תגידו מה אתם חושבים ואם כדאי לחפש משהו יותר זול נ.ב. וגם אם כדאי לבקש מהם לעשות אובר קלוקינג נ.ב. אני גם הולך להריץ לינוקס על המחשב [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ומצאתי שני אנשים שמציעים לי מחשבים שנראים לי דיי טובים, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מי לדעתכם יתפקד יותר טוב.. הדרישות הן גם שיחזיק כמה זמן בעתיד גם שיריץ משחקים ושיתפקד בכללי חלק.. מה דעתכם למי יהיה ביצועים יותר טובים, ולמי זמן סוללה עדיף: Asus G50vt: core 2 dou T9400 Geforce 9800M GS 4GB DDR3 320GB 7200 RPM HP Pavilion Dv6 3125ej: Core i5 460m ATI Mobility Radeon HD 5470 4GB DDR3 500GB 7200 RPM אני יודע שהרדאון 5470 הוא כרטיס מסך לא כל כך חזק וה9800M GS אמור להיות יותר טוב אבל אני מפחד שהמעבד היותר ישן T9400 יצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך והוא לא יוכל לנצל אותו כמו שצריך ושהI5 אולי יהיה עדיף במובן הזה, מצד שני לרדאון יש דיירקס 11 ולג'י פו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by orgabay87,

בוקר טוב, אני מחפש אתר איכותי שבו ניתן להרכיב מחשב נייד לגיימינג. חשוב שבאתר יהיה פירוט של הרכיבים והחברות שלהם. רציתי להרכיב alienware אבל קצת מפריע לי שאין להם פירוט של החברות של הרכיבים שלהם. ראיתי שבאתר www.powernotebooks.com יש אפשרות להרכיב מחשבים ויש פירוט די טוב של הרכיבים. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Intel I5 3570 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 GigaByte H77-D3H Patriot G2 4X4GB Kit GigaByte Geforce 660GTX OCZ 120GB Agilty 3 SSD WD Cavier Blue 1TB High Power HP-500-G12S 500W 80+ מארז Sharkoon Vaya Eco White ATX Case 2XColler Master 120CM LED Case Thermltake Blue light Cahtode + Sound Active אני מעוניין למכור כי אני כמעט לא בבית וזה תופס מקום מיותר ואני מעדיף נייד. נקנה לפני פחות מחודשיים .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים