ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אודה לחוות דעתכם על מספר נושאים: 1. לגבי מפרט שהוצע לי (מחשב לצורך משחקים): מארז GIGABYTE LUXO 140 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX550TI מעבד INTEL CORE I5-2310 לוח אם INTEL H61 ECS H61H2-M2 זכרון 4096MB DDR3 1333MHZ ספק כח 600W REAL דיסק קשיח 7200RPM 16MB 500GB אודה לחוות דעתכם באופן כללי וכן האם המארז הנ"ל הינו איכותי ושקט ?, האם הספק איכותי ושקט ? 2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין מעבד אינטל I3 ל - I5 ? 3. האם יש הבדל משמעותי (לגיימינג מתחיל-בינוני) בין 3 כרטיסי המסך הבאים: (שימוש בכל המשחקים החדשים כגון: MW3 BT3, COD ). NVIDIA GEFORCE GTX550TI GTX 6870 1GB NVIDA GEFORCE GT 420 במיוחד באם יש הבדל משמעותי בין השלישי לשניים הראשונים (נאמר לי שבין שני הראשונים אין ה…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המארז הבא: https://www.newegg.com/global/il-en/p/2AM-000Z-00050?Description=Lian-Li%20TU150WX&cm_re=Lian-Li_TU150WX-_-2AM-000Z-00050-_-Product&quicklink=true הייתי שמח לקבל עזרה במפרט גיימינג ועריכת וידאו בתקציב של כ7K. דברים שחשובים לי: - שקט. - אסתטיקה - עדיפות גבוהה לקירור מים למעבד ולצוות לו מאורר שקט (120mm במקרה שלנו). - כונן SSD NVME בנפח 1TB (כרגע אין לי צורך בHDD). - אין צורך בציוד הקפי. - wifi מובנה בלוח אם. - נראה שיש כניסת USB C בקידמת המארז אז עדיף שיהיה תמיכה בלוח אם. נ.ב האם אפשר לספק את המארז בעצמי לחנות המחשבים והם ישתמשו בו להרכבת המפרט או שהמלאכה "נפלה" עליי? …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אישור להיות עם מחשב נייד במהלך השיעורים ואני כרגע בעיצומו של חיפוש אני ישמח אם מישהו יעזור לי מה שאני מחפש זה מחשב שיהיה עם מסך מט הגודל לא ממש משנה אבל שלא יהיה קטן מידי אני צריך שהוא יהיה קל רצוי שיהיה לו מעבד טוב שיוכל להריץ גם כמה משחקים שישעמם בשיעור וזהו בערך אני ישמח אם תוכלו למצוא לי מחשב במהרה.אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך למחשב לבי"ס אז תגידו.יש מצב לחרוג עד 3500
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש מפרט למשחקים בלי מסך בלי הארד דיסק בלי כונן דיסקים ובלי ספק כוח הסכום נע בין 2000-2500 רצוי שיילקח בksp כי החנות פשוט יותר נגישה אלי תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שישמש אותי ללכידה ,עריכת וקידוד וידאו וכמו כן לשימוש בתוכנות שרטוט הנדסי ממוחשב ותוכנות מתמטיות. תקציב עד 8000 שח. עכשיו ראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיני ואחרי שדרוגים שמביאים אותם למצב זהה כולל אחריות המחיר דיי דומה. אז רציתי לברר גם על מה אתה ממליצים יותר על : lg p1-jacke/ hp dv6186/dell inspiron 6400 תודה מראש יניב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הבן שלי התחיל לימודי הנדסת ביניין ונאמר לנו שילמדו גם אוטוקאד ו-BING. אין לי מושג לגמרי איזה מחשב לקנות. אשמח לשמוע. כמה כזה מחשב אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם להרכיב מפרט מחשב או לקחת עמדת עבודה מוכנה כמו HP Z230 Workstation. אשמח לקבל את המלצתכם ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג, עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, illustrator וכן הלאה, כל תוכנות הגראפיקה החזקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD - אשתמש ב EVO 840 5. עד כמ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית לעיצוב וזקוקה למחשב נייד (נייח זה פשוט לא פרקטי לצערי, כי הבנתי ששם המפרטים טובים וזולים יותר). בעיקר חשוב שיצליח לסחוב תוכנות תלת מימד וגם להריץ כמה מהן במקביל בלי לקרוס. כמו כן רצוי אחד כזה שיחזיק ל-3-4 שנים אם אפשר. תודה לעוזרים! חג שמח 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה, כל עוד זה שווה את המחיר ויש תמורה עליו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500, אבל עדיף לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות יציאה של Conroe אני חושב על שדרוג המחשב, רציתי לקבל הערכה בכמה אני יכול למכור את החלקים הישנים שלי ולבדוק את כדאיות השדרוג. (AMD Athlon 64 X2 3800+ (E6 ASUS A8V Deluxe R2 2GB OCZ Platinum EL DDR400 2-3-2-5-1T (Gainward GeForce 6800 ULTRA AGP (425/1100 לוח אם נקנה בארץ ובא עם עוד שנתיים אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים (הנדסת תוכנה) ומחשב זה גם אמור להוות את מרכז המולטימדיה בבית ולשמש אותי לכל דבר עתידי שיכול להגיע (פחות לגיימינג אבל לא שולל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, תכני HD (עם דגש על יכולת להריץ תכני 4K בצורה נורמלית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנות ספיצפיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם: ASUS P7P55D מעבד: Intel® Core™ i5-750 זיכרון: KINGSTON DDR3 2x2GB 1333MHz כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 1G DDR5 Phoenix version (New Edition) דיסק קשיח: Western Digital WD10EARS 1TB SATA II 64MB-Buffer מארז + ספק כח: Antec Sonata III 500 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב נייד שישרת אותי קצת מעבר לגלישה באינטרנט וחבילות אופיס למינהם, רציתי לדעת עם מחשב נייד וPavilion dv5061 1.8GHz 512b טוב מספיק או הוא יותר מידיי ואם כן אז מה יכול כן להתאים לי תודה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד חדש ללא מערכת הפעלה ולהתקין עליו לבד ווינדוס 7 , שהתקשרתי לחנות אמרו לי שאי אפשר להתקין עליו ווינדוס 7 אלה רק 8 או 8.1 אמרו לי שתהיה בעיה של דרייברים ,ושאי אפשר להתקין על שום נייד חדש מערכת ווינדוס 7 אלה רק 8 או 8.1 זה נכון , אמיתי ????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב כמו שציינתי בכותרת עד 3000 ש"ח כולל מסך 24אינץ' אבקש לנסות לחסוך בתקציב ולא לחרוג המחשב הוא מחשב משפחתי לשימושים של : עבודה כללית,אינטרנט, סרטים וקצת עבודה עם גרפיקה בעתיד *יש צורך במסך רצוי בגודל בערך 24 אינץ', רמקולים, מקלדת ועכבר *השקט של המחשב חשוב אך לא באופן קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג ויש צורך במערכת הפעלה מאחר והמחשב הוא לאחותי וקצב ההחלפה שלה במחשבים הוא לא כל כך מהיר אשמח אם המחשב יהיה גם עמיד לכמה שנים טובות תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לפעמים פרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר וכבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק בשום צורה 7. האם האם יש צו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן כבר כמה זמן להחליף את הנייד שלי במחשב נייח מודרני, והייתי רוצה המלצה שלכם לגבי מפרט. בגדול התחלתי לבנות מפרט בעזרת דיונים שראיתי פה בעבר, אבל אני לא בטוח בקשר לרכיבים הנותרים : http://www.tms.co.il/preview/spec/p9hfquzm הנה הפירוט של הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם ישנה אפשרות כזו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע - משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מהסדרה של Intel NUC רציתי לדעת לפני כן מה ההבדל בין מעבדי U לבין HQ? מעוניין לקבל הצעה לגבי מחשב + זיכרונות (אין צורך במערכת הפעלה) אני מודע לזה שהמחשבים לא כוללים זיכרונות דרישות: כונן SSD בעל זיכרון 256GB ומעלה זיכרון RAM של 16GB ומעלה (לא משנה חלוקת הסלוטים) מחיר בסביבות 3,500 (אפשרי גם הזמנות מאתרים בחול) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עמדת עריכה. המחשב הינו בעל מעבד Intel Core Duo2. עכשיו נאמר לי שWIN XP אינו יודע לנצל את היכולו של המעבד עד הסוף האם זה נכון? האם לא שווה לי להשקיע את המחיר הגדול בגלל זה? תודה רבה עמיר שחר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר מפרט ב3500 לחבר כולל מסך הציעו לו את זה מאייבורי מעבדAMD ATHLON64 3000 939 VENICE לוח אם GIGABYTE GA-K8NF-9 AMD939 כ.מסך(MSI GEF'NX6200TC-TD64E(256 זכרון KINGSTON DDR 512M 400MHz דיסק קשיחSAMSUNG SATA 80G7200 8M כונן דיסקטים 1.44 מקלדת מולטימדיה ואינטרנט עכבר לוג'יטק אופטי מסך MAG 17" AH778 שטוח כסוף אני יודע שאף אתר לא יוכל להגיע ב3500 לרכייבים האלו אבל כאן המארז לא מצוין אבל הוא גנרי מאה אחוז הכרטיס מסך גרוע הזיכרון כנראה cl3 המסך עדיף כבר 17'' 786 PF FLAT? mag או 17'' 793 סמסונג יש לכם משהו לארגן ב3500 יותר טוב מהמפרט שלו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן לשניהם 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לאחותי ווינדוס 7 ULTIMATE ואז שמנו לב שאין לתוכנה אפשרות לזהות את קורא הכרטיסים המליצו לנו על תוכנת EVEREST אבל אין לי מושג מה לעשות איתה ? האם כדי להכנס לאתר החברה לעידכונים של המחשב (BIOSׂ) , מה לעשות , המחשב עובד מהר יותר .... נ.ב מקווה שאני בפורום הנכון ....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי כמה שנים של עבודה על המחשב הנייד שצריך לנוח, אני מעוניין לקנות מחשב נייח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 20K, אין אפשרות לחריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול, רינדור, עריכת וידאו וגיימינג. שימוש בתוכנות: Autodesk Maya (Arnold,Vray), Zbrush, Substance Painter, Adobe Suite. בנוסף גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאיפה היא לרדת אפילו מהסכום הזה... מה יותר זול יותר טוב - זה לא האיכות זה המחיר ;D בקיצור - מחשב לסטונדטית בעיקר לשימושי הקלדות ואינטרנט - חשוב מאוד 3 דברים: 1. צורב במקום CD רגיל... 2. שיהיה מסך LCD! 3. שיהיה TV-OUT בכרטיס מסך (אפילו אם הוא מובנה..) השאיפה היא לרדת מאיזור ה 4000 אפילו... עדכון!!! ~~~~~~~~~~~~ אני מאוד רוצה שיהיה DVI ל LCD משהו שלא כל כך שמתי לב אליו... הסיבה שאני מעדכן את הנושא זה בגלל שעבר המון זמן ועלו מחירי הזיכרונות... אשמח לקבל מפרט מעודכן תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-