ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב ישן אני רוצה רק להחליף את המעבד זיכרון ולוח אם וכל זה עד 1000~ חריגות קטנות ביותר . מיועד לשימוש משרדי בלבד וכל שאר הרכיבים מתאימים ללוח אם(חיבורי SATA). הרכבה לבד. אשמח להמלצות של שילובים של השלושה חשוב שיהיה לטווח ארוך והאם כדאי לחכות קצת שיצאו סדרות חדשות של מעבדים- בסופו של דבר אין לאן למהר המחשב עובד מעולה עם XP אך ווינדוס 7 כבר לא ממש אפשרי עקב זכרון פנימי 512(שבמחיר שלו עדיף לא להשקיע).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרה לי משהו הזוי,פיקסל שרוף נעלם לי מהמחשב נייד HP,איך זה קרה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/44931 אודה מאד להערות. משהו מיותר? משהו חסר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בונה מחשב לחבר וצריך את עזרתכם תקציב 5K רצוי דרומה - לא כולל מסך (בחרתי לו את VP930 כבר - לי אקח אולי את הדל?) לוח-אם אפשרי גם עם גריפקה מובנת כגיבוי - אין שום מחשבות על OC כרטיס מסך- x1950xt לבין x1950gt 512MB (מעדיף כרטיס שיחזיק את crysis ) זכרון 2G ספק לא יודע מה המינימום הדרוש פה 450W?? - מה שבטוח הוא רוצה ספק שיתן גם הגנה מסויים משינוי המתח והפסקות חשמל, כדאי שיהיה גם שקט יחסית אם אפשר מעבד E6420 זהו פחות או יותר תודה, ריפר
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מחשב חדש ( וזה עושה לי קצת ), אני מחפש מחשב שיתאים לתקציב של 3 אלף עם אפשרות לחריגות, שישמש אותי בשביל קצת אינטרנט, קצת משחקים (הכוונה בעיקר למחשקים בני שנה\שנתיים ולא הכי חדשים), קצת עריכת גרפיקה ותמונות, קצת סרטים וממש טיפה של כתיבת תוכנות. הרעיון הבסיסי שהיה לי וההצעות שקיבלתי: Intel CORE 2 DUO E6550 4mb. KINGSTON 1GB 667Mhz X 2 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI 2600XT 256MB GDDR3 HDMI . דיסק קשיח 250GB 16MB SATA 2 WD. כמובן צורב DVD dual-Layer. כמו שאתם רואים לא שמתי לוח אם, כי ממש אין לי מושג מה יתאים, ובשביל זה אתם עזרה גדוווולה וכמובן שלא שמתי מארז כי לא חשבתי על זה אבל אשמח גם להצעות לזה (שאני לא ידביק הכל עם מסטיק ויניח את זה על השול…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות נייד חדש.. עשיתי סקר שוק והגעתי לשני אופציות שנכנסות בתקציב ובדרישות, לכל אחד יתתרונות וחסרונות צריך המלצה בשביל הביטחון המחשבים: Asus ZenBook UX305FA-FB274H http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27267 Dell Inspiron 13 7000 7359-65008G5HITW1 http://ksp.co.il/?uin=29077 ההבדלים המהותיים: מעבד: אסוס: intel m דל: intel i7 6500 hdmi : אסוס - מיקרו דל- רגיל 1.4a מסך: אסוס: (QHD+ (3200 x 1800 (לא מגע) דל: (FHD (1920 x 1080 מגע דיסק: אסוס: SSD 512 דל: היברידי 500 סאטה + 8 ססד זמן סוללה: אסוס: 9-10 שעות דל: 4-5 שעות (לפי יצרן ומעט אנשים שאמרו לי) משקל: אסוס: 1.2 קג…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, משום מה המעבד כל הזמן עובד בקצב המקסימלי, כאילו אין SpeedStep, גם על בטרייה, התקנתי את ה Power Managment Driver אבל זה לא עשה כלום...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללפטופ עם הדרישות הבאות: 128 עדיף 256 MB זיכרון. 20 או יותר GB זיכרון. מעבד: טוב אז ככה, כמובן שעדיף את הM או הסנטריו (או שזה אותו דבר ). אם לא עדיף סלרון, בגלל שזה יהיה לעבודה משרדית בלבד ולכן לא צריך מעבד פנטיום רגיל (אם יש לכם הצעה עם שילוב של מעבד AMD זה לא משנה...) כרטיס מסך/קול לא חשוב, בסך הכל עבודה משרדית... חיבור USB לא צריך חיבור IEEE 1394. אני יודע שאני מגזים בדרישות אבל אם יש הצעות הן יתקבלו בברכה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יש הרבה סוגים ותצורות של מחשבים ניידים ואיני מבין איזה מהם טובים וחזקים לתוכנות גרפיקה וצילום. מבקש את עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני צלם ובין הייתר אני עושה גם את העריכות צילום שלי במחשב בתוכנות Adobe (Photoshop,Lightroom,Primire) ובתוכנות נוספות אני מוסיף לכם את ניתוני המחשב שלי כרגע אני כרגע בלי כרטיס מסך ומה שאני חושב שאני רוצה לשדרג בעיקר זה את הכרטיס מסך שלי ( זה מחשב נייח ) אני מקווה שתוכלו להגיד לי אם אני רוצה לשדרג את עצמי בכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ואם אני צריך להוסיף עוד משהו בשביל השידרוג הזה . כרגע אני מאוד נהנה מהמחשב שלי . (רק אומר ) אבל אני רוצה כרטיס מסך ובין הייתר אני רוצה שגם הכרטיס מסך יתאים לי למשחקים .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למפרט מחשב לעריכת וידאו. המחשב צריך להיות עם מעבד i7 זיכרון 8 ג'יגה כרטיס מסך 2 ג'יגה .תקציב עד 7000 עדיפות לכמה שיותר נמוך. אין צורך במסך. רשת אלחוטית.לא כולל מערכת הפעלה ואופיס. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נתבקשתי לעזור ברכישת מחשב לתלמידת תיכון, השימושים הם בעיקר לגלישה ועריכת מסמכים. חשוב להם שלא יהיה בלגן מבחינת כבלים ומארזי מסורבל, ולכן חשבתי על nuc. אשמח לשמוע דעות..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(מפרט מחנות KSP) מפרט של שלושה חלקים האלה עד 100 שח מעבד Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מחיר 340ש לוח ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio מחיר 230ש כרטיס מסך Sapphire HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מחיר 330ש יצא סה"כ 900 שח תודה מראש! זה לאח הקטן של אשתי (בן 11) שכפי שאני מכיר אותו (בכלל ילדים בגילו) ישחק פה ושם במשחקים כמו SIMS3 , CALL OF DUTY...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נייד חדש ללא מערכת הפעלה ולהתקין עליו לבד ווינדוס 7 , שהתקשרתי לחנות אמרו לי שאי אפשר להתקין עליו ווינדוס 7 אלה רק 8 או 8.1 אמרו לי שתהיה בעיה של דרייברים ,ושאי אפשר להתקין על שום נייד חדש מערכת ווינדוס 7 אלה רק 8 או 8.1 זה נכון , אמיתי ????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שתי מחשבים ניידים אחד לי ואחד לחברה שלי- התקציב- 10K הדרישות- מחשבים 12-13 אינץ אחד מסדרה עסקית והשני בייתית. שלוש שניים אחריות חובה. באחד חובה מסך מאט. אין כוונה להריץ משחקים או דרישות יותר מידי. מה שחשבתי זה על הN3010 ועל הX201. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן כבר כמה זמן להחליף את הנייד שלי במחשב נייח מודרני, והייתי רוצה המלצה שלכם לגבי מפרט. בגדול התחלתי לבנות מפרט בעזרת דיונים שראיתי פה בעבר, אבל אני לא בטוח בקשר לרכיבים הנותרים : http://www.tms.co.il/preview/spec/p9hfquzm הנה הפירוט של הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם ישנה אפשרות כזו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע - משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב הנני מתעתד להחליף את ה LENOVO X61S הנושן שעוד משרת אותי, אבל מתחיל להכביד עליי ועל אשתי בעבודה שוטפת איתו, איטי להחריד והסוללה מתחילה להחלש בצורה דרסטית.. מה שמביא לי הזדמנות להצדיק החלפה למחשב חדיש יותר לאחר כל כך הרבה שנים איתו. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 13-14 אינץ'. אני חושב שמט יהיה עדיף בכדי להמנע מהשתקפויות ומהחזרי אור * רזולוציית המסך? אין דרישה ספציפית. מה שיהיה ייספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה ספציפית * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. עדיף כמה שפחות כדי להקל על הניידות בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לפחות 4-5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ייספק לכל הצרכים * Bluetoo…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש לדור הנוכחי ואני צריך את העזרה שלכם המחשב מיועד לגיימינג אין צורך בציוד היקפי בכלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב !!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 700 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב אינו מיועד לשום תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג . …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה אני צריך מחשב שלא יהיה חיית משחקים וגם אני לא הולך לעשות לו oc אב אני רוצה שגם יהיה מחשב חזק וטוב.....חשבתי על זה התקציב קצת חורג אבל לא נורא... AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 592 ש"ח -מעבד Spire SP420B8 CopperStream 98 ש"ח -קירור למעבד MSI K7N2 Delta-ILSR nforce2 ultra400 869 ש"ח -לוח אם Kingston 512MB 400MHZ DDR CL2 HyperX 923 ש"ח -זכרון פנימי Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail 1,069 ש"ח -כרטיס מסך WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 472 ש"ח -הארדיסק LG X 52 OEM 110 ש"ח -כונן SONY CDRW 52X24X52 RETAIL 244 ש"ח -צורב Mitsumi floppy 1.44 51 ש"ח TASK CASE…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, המפרט הוא זה: CPU: Intel core duo E6400 MB: Gigabyte 965P-DS4 DDR:DDR2 8 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 VGA: Sapphire X1950 Pro 512MB gddr3 HD: Seagate Sata2 320GB (7200rpm, 16mb) PSU: ThremalTake TR2 500W Vents: Zalman 9500Led לא חשוב לי כרטיס קול (onboard מספיק), מחשב לגיימינג, אינטרנט וקולנוע ביתי. אני מלביש אותו על מארז קיים - RaidMax Storm - קירור שיש עליו: Intake: 80mm front, 80 mm Side window, 80 mm ceiling. Exhaust: 2X80mm temp-control ומה שיש על הספק. רציתי לשאול: 1) שווה משהו? 2) קריטי שיהיה 2 ג"ב של זיכרון בשביל המשחקים שקיימים היום בשוק? (בכל זאת ההבדל הוא כמעט פי 2 במחיר) 3) אם אני אקח 667mhz במקום 800mhz בזיכרון - המחיר יורד משמעותית ואפשר לקחת יותר נפח, …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער שעשיתי עוד ת'רד אבל לא רציתי להקפיץ את הקודם כי הוא ישן בקיצור זה מה שאני הולך ליקנות מחר זה טוב ? אני לא יכול להשקיע יותר מזה..... ולא יהיה או סי הצעת מחיר מקוונת: סקאי מחשבים הדפס הצעת מחיר פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים -------------------------------------------------------------------------------- 1 160ys דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB - ¤391.00 ¤391.00 1 4167B צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤191.00 ¤191.00 2 KVR667D2N5/512 זכרון Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 - ¤340.00 ¤680.00 1 4000 הרכבת מחשב+התקנת תוכנה+אחריות על עבודה - ¤0.00 ¤0.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,010.00 ¤1,010.00 1 39245 לוח אם GIGABY…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם המטען הבא: http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=12385 מתאים למחשב hp presario cq61? אם לא אשמח ללינק בזאפ למטען שכן מתאים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב???? טוב אז ככה סתם הסתובבתי באתר מכירות כלשהו (אני מסתכל לפעמים אולי יש הצעה טובה) וראיתי את המפרט הזה ורציתי לדעת איזה מפרט הכי חזק אפשר לקנות במחיר של זה לדוגמה המחיר 3700 לא כולל משלוח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... זה המפרט שאני רוצה תסתכלו ותגידו את דעתכם http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574 אגב אני יודע שהמעבד מגיע בלי קירור אבל אני מקבל קירור מתנה של Tt תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, שימוש בסקייפ ובוורד. התקציב הוא 2,500. יחד עם זאת, אני מאמין כי ניתן למצוא מחשב שיענה על צרכים אלו במחיר נמוך באופן משמעותי. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על מחשב לשימושים אלו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-