עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by abo9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ומשחקים עתידיים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)כן. רצוי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. תקציב 5500 ש"ח לנצל הכל ללא חריגה 2. שימוש המחשב הינו בעיקר להרצת משחק ספציפי: Flight simulator 2004\FSX * הכוונה להריץ בהגדרות הכי גבוהות שיש. * ההרצה יכולה להיות ממושכת לעיתים 12-14 שעות רצוף ! 3. אין צורך בציוד הקפי (מסכים,מקלדת,עכבר וכו) * יש צורך בדיסק צורב בלבד. 4. המפרט חייב להיות שקט ככל האפשר. * המחשב עובד לעיתים בשעות הלילה. * לא מתוכנן אוברקלוק עתידי. 5. מערכת הפעלה WINDOWS7 רגילה. 6. רכישה מאזור ת"א. 7. בקשה מיוחדת: * המחשב ירוץ עם חומרה בשם MATROX אשר מפצלת ל 3 מסכים ולכן דורשת כרטיס מסך חזק מאוד ע"מ שלא ירדו פריימים (FPS) בפיצול. תודה ;D

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k (נקנה מksp אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GTA V , BATTLEFIELD 1, . WATCH DOGS 2 starwars bf2 the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

4. Started by nirzx,

מחפש מחשב נייד תקציב: עד 9000 ש"ח משקל מקסימלי: 3 קילו גודל מסך: 15.6 זיכרון: 16 ג'גה אין באפשרותי לקנות מחול סטודנט למדעי המחשב, צרכי סרטים, תוכנות, משחקים ומעבד חזק. אשמח לשמוע על מספר דגמים בכדי שהוכל להשוות בעצמי. תוד מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום אלו ההצאות שקיבלתי עבור מחשב רב תכליתי- משחקים (FIFA,NBA) +חיבור לטלוויזה, תקציב 2K ההצעות שקיבלתי: מחשב א' מעבד Intel QUAD CORE , Q 8300 ) BOX לוח אם ASUS P5 L- DDR3 FSB 1333/1066/800 MHz זיכרון 2G DDR3 1333 KINGSTON כ.מסך GFORCE 210 GT 512 ASUS HD מארז ATX 500W 2 USB קדמי + 4 USB אחורי דיסק קשיח G W.D 500 7200 SATA 2 צורב DVD-X24 SONY-NEC מחשב ב' מעבד Intel Core i3 -530) BOX לוח אם Gigabyte GA-H55-S2H זיכרון 2G DDR3 1333 KINGSTON כ.מסך OB מארז Coolmaster Elite 310 +ספק 460W דיסק קשיח Samsung F3 HD502HJ צורב Samsung SH-S223 X22 אשמח לשמוע את דעתכם איזה מחשב עדיף ואם יש הצעות לשיפור במסגרת התקציב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. הכל בכותרת...נשמע הגיוני? במשחק הפוקר של FACEBOOK המסך דיי נתקע...יש לי כרטיס מסך של 4650, יכול להיות שהוא עובד על מצב חלש ב 2D? המעבד לא יורד מה 50% עבודה. זה מעצבן יש הרבה לאגים כאלו...במיוחד אם אני מעביר את העכבר לכיוון אחר מהמשחק או טאב אחר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אז כמו שכתוב בכותרת, רציתי לדעת מה אתם אומרים על המבצע הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7975 כמובן שזה מחשב פשוט, אבל למשתמש הביתי שמחפש מחשב זול למטרות משרדיות זה מחשב מספיק לכל הדעות. מחיר המחשב בזאפ הוא כ400-600 ש"ח יותר יקר. צריך רק להוסיף שם ג'יגה זכרון. מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אוקיי אני בדרכי לקנות עוד מחשב בקרוב, להלן המפרט: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Thermalright SP-97 CPU Cooler for AMD @ Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit 1200-2500rpm adjustable Epox 8RDA3+ v2.1 nForce2-400 Motherboard Mushkin 512MB PC3200 222 Special Winbond BH-6 chips Radeon 9700NP 128MB @ Vantec Iceberq 4 VGA/Chipset Cooler Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD CD-ROM Liteon x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Antec Super Lanboy Aluminium Super Mini Tower Case (Includes 2 120mm fans, no powersupply) Subtotal NIS 3,841.43 (Not included power supply) המחיר הינו כזה מכיוון שהראדון כבר ברשותי מהמחשב הנוכחי. …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by bennnn,

שלום יש לי מחשב נייד toshiba tecra m1 יש לו כבר ווינדוס אבל אני רוצה להתקין עליו ולמחוק. אני לא מצליח להיכנס לביוס איך עושים את זה? ניסתי del לא עובד, יש למישהו מושג?תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום אנשים! דבר ראשון.. יש כאן מישהו שיש לו HP DV5T..? אני רוצה לדעת אם יש לו בעיות.. כי מבחינת מפרט.. הוא מחשב חזק מאוד.. הוא מריץ כל דבר שקיים עכשיו (כולל GTA IV וFAR CAR והכול..) אבל ראיתי ביוטיוב כמה שהיה להם בעיה... המחשב עשה הבזקים כאלה.. נדלק ונכבה כל פעם.. אני רוצה לדעת אם זה קורה להרבה.. וזה בעיה רצינית של HP.. או שזה אחד למיליון.. ועוד דבר. אני בהתלבטויות אחרונות.. בין המחשב הזה.. HP DV5T.. אני לא מוצא קישור למפרט שלו באינטרנט.. אז: New Model: HP DV5t Notebook Features: Intel Core 2 Duo P7350 CPU (2.0GHz x 2) 4GB DDR2 Memory (2 dimms, professionally upgraded) 15.4" WXGA HD BrightView Widescreen Display 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT 250GB SATA Hard Drive 8X DVD+/…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by בניי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופיתוח ווב ו-ווינדוס אפליקיישן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, SQLServer שימוש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Michael4508,

אהלן, אני עובד עם המחשב כל היום בלימודים, והעובדה שהוא יושב נמוך על השולחן מתחילה להפריע לי מאוד, אבל בגלל שאני מגיע ללימודים עם תיק בלבד אני לא יכול להיסחב עם מעמד בגודל מלא. לא חשבתי שיש מעמדים מתקפלים עד שבאיזה חנות ראיתי במקרה מעמד שמתקפל לגודל של שלט בערך - זה ממש קטן ויכול להיכנס לי לתיק! הבעיה שהוא נראה ממש זול ולא אמין ולא הייתי רוצה לראות את המחשב שלי נופל או נשבר בגלל חתיכת פלסטיק גרועה. השאלה שלי היא - האם אתם מכירים מעמדים מתקפלים ללפטופ - כאלה שאפשר לקפל בסוף היום ולשים בתיק? עדיפות - מעמד מבית אמין (כמו לוג'יטק) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by atarazur23,

שלום, אני מעוניינת לקנות לפטופ אשר יחזיק לי מעמד לאורך זמן, עדיפות לDELL corei i5. אשמח לשמוע המלצות כי אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל. * מטרות המחשב? לשימוש ביתי, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים, * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA , HDMI * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך תהיה אחריות של היבואן לכמה שנים * …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. היי, אני רוצה לשפר את אחד המחשבים שאני משתמש בו. הייתי קונה כבר אחד חדש אבל אני חייל וזה בעיה בשבילי להוציא הרבה כסף בבת אחת. בכל מקרה המחשב משמש בעיקר לגיימינג ואני גם אוהב לפעמים לכתוב כמה שורות בג׳אווה לרענן את הזיכרון. המפרט של המחשב הנוכחי(הדברים שאני רוצה להחליף בכל מקרה) הוא: זיכרון 2gb ddr2 מעבד pentium dual core e5200 2.5 ghz כרטיס מסך geforce 9400 gt 1gb (החוליה הכי חלשה) עכשיו לפי מה שבדקתי המעבד הוא החלק הכי פחות בעייתי, לא כל כך בוער לי להחליף אותו. חשבתי עכשיו לקנות עוד סטיק של 2gb זיכרון וכרטיס מסך gerorce 650 gtx ti 1gb שלפי מה שראיתי הוא אמור לתת ביצועים טובים יחסית למחיר. אחרי חודשיים בערך אני יקנה לוח אם ומעבד חדשים ועוד כמה עזרים אם אני אצטרך(מארז חדש…

15. Started by tms1234,

מטרות המחשב? ללימודים (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?)כרגע לא יודע אבל ישחק, צפיה בסרטים, ופוטושופ תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?2.5 עד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMh * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Fighter,

למה עד היום אי אפשר להרכיב מחשב נייד לבד והכל בא בתור חבילה במחיר מופקע שבאותו הזמן מחשב נייח עם חומרה דומה יעלה גרושים? אני מסתכל על מפרטים של ניידים ופשוט בא לי להקיא מהעובדה שהם עולים כמות כזאת של כסף

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. איך המפרט שמורכב פה והאם הוא יריץ משחקים כבדים וכו' באופן טוב. כמו כן אבקש לדעת איזה לוח אם עדיף זה שמופיע פה או זה GA-MA770-UD3 והאם הספק כוח יספיק תודה לעוזרים. מעבד: AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1079 לוח אם: GIGABYTE GA-MA785GM-US2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪482 זיכרון: PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪307 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪903 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ₪122 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪297 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 אחריות: חמש ש…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by kaki356,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1563 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤709 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤677 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-112DBK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤242 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤767 מארז: NZXT LEXA w/o PSU ¤662 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤623 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤268 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר סופי: ¤5972 המפרט הורכב ב www.IQPC.co.il מחשב לOC.. יהיה לי צוואר בקבוק עם 9800GTS שהוא יצא?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dror_gh,

שלום. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו , מסוג HP Pavillion DV6950ej בסיום הפירמוט והתקנת הוינדוס 7 יש לי בDEVICE MANAGER כמה דרייברים שמזוהים ככאלו שלא הותקנו : fingerprint sensor base system device base system device base system device Unknown device את הfinger print sensor הורדתי מהאתר של HP והתקנתי וזה הסתדר. מה עם האחרים? איך אני יכול לפתור את הבעיה? מה הם בכלל ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום אנשים, אני מחפש לחבר [אני עצמי אינני צריך כי רכשתי לפני כשנה את הVOSTRO 3450 ] מחשב נייד בתקציב של כ-3500 ש"ח. דרישותיו לגבי מפרט המחשב: -כרטיס מסך חיצוני - ברצונו שיהיה במחשב כרטיס מסך חיצוני, בנוסף לכרטיס המובנה [בדומה למה שיש במחשבי הווסטרו בדגמיהם היקרים יותר] למטרות גיימינג. [call of duty,bf3 וכו'.. אין צורך במשהו היסטרי, גם GF630GS יעשה עבודה בסדר] -אחריות ל-3 שנים: אחת הסיבות שלא רצה לרכוש את הDELL VOSTRO 3450\3460 היא שדל המירו לאחרונה את אחריות ה-3 שנים באחריות לשנה בלבד, ובאם הלקוח מעוניין בהרחבת האחריות - עליו לשלם עוד כמה מאות שקלים :\ -מסך 14-15 אינצ', לא 17. -תקציב שלא חורג מ-3500. -יציאת HDMI. [למרות שאני לא חושב שיש היום מחשב שאין לו כזו..] …

21. Started by hellfire03,

ברשותי מחשב נייד: dell inspiron 1545 4G RAM 320G HD WIN 7 ultimate בעבר לא היו לא בעיות עם השינה (sleep) ושנת חורף (hibernate) כיום אני לא יכול להיכנס למצב שנת חורף - הוא מנסה להיכנס מחשיך את המסך ופתאום המסך נדלק ואני רואה את המסך בחירת משתמש והמשתמש שלי מנותק ובימים האחרונים יש תופעה יותר מטרידה - אני מכניס אותו למצב של שינה הוא ישן (חיכיתי שקה והוא עדיין ישן) הכנסתי אותו לתיק אחרי שעתיים הוצאתי אותו - הופ הוא כבר לא ישן אלא במסך בחירת משתמש ושוב השתמש שלי נעול (ואוי הלכו להם 30% סוללה) יש פיתרון לעניין? תודה מראש, אריה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מחשב ישן שאני שוקל להפוך ל-NAS. המפרט הקיים הוא: 1. לוח אינטל 8I945GMF 2. 2 גיגה זכרון. 3. מעבד חד ליבה של אינטל 3GHZ. 4. דיסק 2 טרה של WD מהסדרה האדומה ושני דיסקים של 1 טרה מהסדרה הירוקה. המחשב יחובר לרשת הביתית בלבד וישמש להזרמת תכני HD במקביל ל-2 מקורות (כל אחד עם תוכן אחר). יותקן עליו Win8, uTorrent, Yes Streamer, Plex. אחת מהמטרות היא לחסוך עד כמה שניתן בחשמל. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. המפרט נבנה בהשראת hw_joe שלוש שאלות בנוגע למפרט: 1. האם הלוח אם הנ"ל יתאים ויתן לי ביצועים טובים למערך ה - CF של HD4850 2. האם הספק כוח הנ"ל מספיק למפרט הנ"ל? 3. האם יש מספיק מקום במארז שבחרתי למערך CF בלי צפיפות? צריך את חוות דעתכם, רוכש את המפרט בימים הקרובים. תודה! מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤670 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤175 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤470 קשיח למחשב שולחני: Seagate…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by go_go,

שלום חברים, חזרתי מנסיעה לארה"ב והבאתי עימי מחשב נייד חדש sony vaio vgn-txn15p.ראשית רציתי לדעת האם יש שרות למחשב בארץ? שנית,האם עשיתי עיסקה טובה (המחשב עלה לי 2300$) שלישית,האם מישהו יכול לתת לי טיפים על המחשב? האם מישהו יודע האם יש שרות wireless WAN4 בארץ כדוגמת sprint בארה"ב? אני נוסע כל הזמן בכל העולם ואני זקןק לתקשורת בכל מקום אליו אני מגיע (לא בכל מקום אני מצליח להתחבר לאינטרנט,דבר הפוגע בעבודתי) לפי הברורים שערכתי,sprint תומכת בכיסוי תקשורת רק בארה"ב ואינה תומכת בכיסוי באירופה,אסיה ואפריקה. למספר קולגות שלי(מחו"ל) יש את אותו מחשב והם מצליחים (לטענתם) להתחבר בכל מקום,דבר שהתגלה לי כלא נכון עת בביקורנו האחרון בארה"ב לא הצליח קולגה שלי להתקשר עם vodaphone בארה"ב.לטע…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by נגרי,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד זול, שישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט. אהבתי את העיצוב של LG. מבקש לשמוע דעתכם על דגם LE50 532E. כמו כן מה דעתכם על המחיר (4564) והאם מכירים מקום יותר זול. מצורף קישור: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1885&CatCode=325 . הרבה תודה על עזרתכם, אסף

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.