ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מחשב חזק למישחקים !! עם מסך LCD 19 אינץ' אני רוצה את Gforce 8800 320 mb מהגירסא הכי חזקה אני חושב שזה של Asus לא ?
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט בתקציב של עד 2800 שקל למטרות משרדיות בעיקר. ארדיסק מספיק 320GB , למרות שהמטרות משרדיות צריך כרטיס מסך לא מובנה לא חזק במיוחד (חשבתי על 4350). בנוסף למחשב צריך מקלדת ועכבר אל חוטיים. צריך גם מדפסת משולבת עם סורק ופקס. מה שהכי חשוב שהמפרט יהיה מKSP. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה בישביל משהו טוב אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לאיכות HD גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מי הכי טוב? ומה העלויות של כל אחד? אני מזמין מחו'ל והתקציב הוא עד 2000 ש'ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד, גודל מסך 14" אם אפשר(יחובר אליו מסך חיצוני) לשימושים כללים ובניית אתרים. הוא יהיה גם יחסית נייד לכן אני מעדיף להגיע רק עד 14" בגודל. חשוב לי הארדיסק 320 לפחות, 2GB זכרון. עדיפות למסך מט.(לא חובה). מאוד מאוד חשוב שהמעבד יהיה חזק יחסית ויסחוב עבודה שוטפת בצורה יפה ללא תקיעות. תודה רבה! אורי.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בצער רב הודיע לי הטכנאי שישנה בעית חומרה בלוח אם (ההלחמה הרופפת עם הכרטיס גרפי גורם למערכת קצר). הטכנאי לא הצליח לתקן זאת ולפני מספר שאלות, אודה לכם אם תייעצו לי כיצד לנהוג. המחשב מדגם HP Pavilion Dv-7 1450us א. האם כדאי לנסות לפנות לטכנאי אחר? מישהו יודע איך המעבדה שעובדת עם HP? ב. האם כדאי להחליף לוח אם? הטכנאי אומר שלא, מישהו מכיר חנות המשווקת לוחות אם בארץ? ג. שאלה חשובה: הטכנאי מציע לי לשמור את ההארד דיסק עם כל המידע (הוא אמר שיהפוך אותו לדיסק חיצוני כמו דיסקאוןקי) ללא תשלום ובתמורה לכך, אשאיר אצלו את שאר חלקי המחשב (מלבד הלוח אם אין כל בעיה במחשב). האם זה כדאי או שאני אפסיד על העסקה הזו? ד. אפשר המלצה למחשב נייד חזק וטוב, בגודל מסך 15" המתאים לסטודנט? תקציב עד 3000 …
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מחשבים ניידים Asus מחשב נייד Asus X555LJ- XX1225T אסוס מספר מזהה: 5345 WIN10 מערכת הפעלה גרפיקה 15.6 LED Backlight גודל תצוגה 1366x768 רזולוציית תצוגה NVIDIA® GeForce® GT 920M with 2GB DDR3 VRAM כרטיס גרפי VGA Web Camera מצלמת אינטרנט לוח אם Intel® HM76 Express Chipset ערכת שבבים מעבד Intel® Core™-i7-5500U Process מעבד זיכרון Up to 12GB זיכרון מירבי 1600 MHz מהירות זיכרון 8GB נפח DDR3 זיכרון אחסון Super-Multi DVD כוננים אופטיים 7200RPM מהירות דיסק 1000GB גודל דיסק SATA …
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מחפש מפרט לבן דוד שלי, מחשב שיתאים להכל, אין לו דרישות מיוחדות, הוא לא הולך להפעיל משחקים כבדים, לא לערוך מוסיקה, ולא דברים שדורשים משהו מיוחד. כרגע יש לו פנטיום3 350 מגה הרץ, המחשב לא זז. מה אתם ממליצים? הוא גר בנתניה אז אם יש לך המלצות לחניות בנוסף הם יתקבלו בברכה. המפרט צריך לכלול הכל חוץ מצורב.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
צריכה המלצה למחשב נייד, אני סטודנטית אם אפשר לא לעבור את 2,500 חשוב מאוד: שהמסך לא יהיה מבריק, שלא יחזיר אור תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, כאמור, מבקש המלצה למחשב נייד במחיר 3-3.5 אש"ח: * מטרות המחשב? לימודים, כלומר שימוש באופיס ובאינטרנט. לא ירוצו עליו תוכנות קשות (כמו מטלאב וכו'). * גודל המסך? 13 או 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיחזיק יום לימודים, כלומר ~8 שעות. (כמובן לא 8 שעות שימוש רציף) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא חיוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה. * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה. * כונן Bluray? לא משנה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן, כלומר שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת (ווינדוס…
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אודה לכם אם תעזרו לי בבניית מפרט בסביבות 4000 ¤ +/- כולל ציוד היקפי. המחשב מיועד לגלישה, ישומי office, ישומים של סטודנט להנדסת אלק' וצפיה בסרטים. לא משחקים, לא oc. אני מתכוון לבנות לבד בעזרת חבר עם ניסיון. אני מתכוון לקנות בנוסף מסך lg hr1970, כדאי? יש לי תקציב כרגע למחשב מעבר לצרכים הנוכחיים כדי שיסחוב כמה שנים קדימה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב, אני לא הכי בקיא בהיצע שיש היום ללפטופים אבל אני יודע שזה לא הכי ריאלסטי, אבל האם קיים סוג של נייד שיכול לספק שימושים כלליים כמו אינטרנט+אופיס וגם סיכוי שיפעיל משחקים כמו פיפא וכו'? או משהו שקרוב לזה?(גם עם זה לא ברזולוזציה ובפרטים הכי גבוהים) תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על Asus x54c עם מעבד i3 ו4GB RAM. כונן SSD. כשאני עובד- עם מסך נוסף, דפדפן פתוח ואנדרואיד סטודיו, המחשב מתחמם והמאוורר עובד ללא הפסקה. חוצמיזה, כשאני עושה בילד לפרויקט (ולא מדובר בפרויקט גדול) לוקח לו 3-4 דקות, ובזמן הזה המחשב בקושי עובד. האם זה נורמאלי? אני חושב לקנות מחשב חדש, i5 ו8GB RAM. זה הדבר הנכון לעשות? האם להוסיף RAM למחשב הנוכחי יעשה את העבודה? איזה עוד מעבדים מומלצים (חוץ מi7)? ראיתי שיש סדרת M, ולא הצלחתי להבין אם הם טובים יותר מi או לא. יש עוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לאחותי הסטודנטית לשימושים של עבודה משרדית בלבד: אופיס , אינטרנט ואולי גם סרטים.. שיהיה מהיר ויריץ ויסטה בצורה חלקה.. ויעבוד כמו שצריך.. לא חשוב הגודל או המשקל.. רק שיהיה טוב.. ראיתי את הנייד של ג'יגה בייט : Gigabyte W566U-DC3TM , אני יודע שג'יגה בייט חברה אמינה וטובה בתחום החומרה , אבל איך היא גם בניידים?? מומלץ?? יש לכם הצעות אחרות?? מה אתם אומרים על המפרט הזה שלו: CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 250GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU Intel ® Crestline GM 965 / GMA X3100 Optical Device DV…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי בבקשה את חוות דעתכם על המפרט הבא: http://img160.imageshack.us/img160/8632/untitledzo8.jpg דרישות ממפרט הנ"ל הינן לא מיוחדות אלא שיריץ את המשחקים העדכניים , יריץ ויסטה אולטימייט , הרבה מקום (הארדיסק) וזיכרון (RAM). אשמח לשמוע תגובות וביקורות מה טוב ומה ניתן לשפר יותר. במידה ויש מפרטים טובים יותר בתקציב של 6.5K לדרישות שפורטו לעיל אשמח לשמוע. תודה , שבת שלום.
-
- 11 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, בגדול הוא לאחותי הגדולה, היא אוהבת להעמיס על המחשב (פתיחה מרובה של חלונות, פוטושופ, אינטרנט, שירים וכו') התקציב הוא עד כ2500 ש"ח ורצוי כמה שפחות, אני מבין שהמארז והספק לא משהו.. אבל התקציב לא מאפשר. העדפתי לקחת כרטיס מסך חיצוני ולא מובנה בגלל ניסיון לא טוב עם כרטיסי מסך מובנים, בכל זאת האם כדי לקחת כרטיס מסך מובנה: INTEL Graphics Media Accelerator X3100 ולחסוך 350 ש"ח? השאלה שלי בגדול היא האם יווצר לי צוואר בקבוק? איזה רכיבים מאוד לא מומלצים? ללא OC מעבד: INTEL Pentium Dual Core E5300 2.6GHz מאוור למארז Evercool האם משתלם לקחת אחד מהמאווררים הבאים בתוספת של 100 ש"ח? ZALMAN 700 Evercool Buffalo כ.מסך: Geforce 9400GT 1024MB זכרון: A-DATA/COR…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! דרוש מפרט למחשב משפחתי בסיסי לשימושים הבאים: גלישה והורדת סרטים וסדרות, אופיס וזהו פחות או יותר. רכיבים חדשים ככל שניתן. אין צורך בציוד היקפי - מסך, רמקולים. ומקלדת/עכבר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי דיל טוב למחשב שרציתי ולצערי בארץ נמכר במחיר מטורף.. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בהזמנות דרך אתרי המשלוחים מבחינת שירות, זמן משלוח, מיסים שנלקחים בארץ דמי שחרור וכדומה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המחשב החדש הגיע... הנה המפרט שהזמנתי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה די דחוף אני צריך מפרט למחשב שהוא בעיקר לאינטרנט ועבודות האלו.. ממש אין צורך להגיע לסכומים של 4K כי אני יודע שאפשר להגיע להרבה פחות... חשוב שהרכיבים יהיו יחסית זולים אבל שייתנו מקסימום תפוקה. 512 זיכרון יספיק לדעתי כרטיס מסך ממש לא צריך להשתגע כי המשחק הכי מתוחכם שיהיה שם זה גורדי או משהו בסיגנון (5200FX יספיק?).. מעבד פשוט של אינטל עם לוח אם עוד יותר פשוט. צורב. מארז + ספק... חשוב - מסך LCD 17".. שוב, זה לא למשחקים אז צריך אחד פשוט. כונן דיסקטים צריך מערכת הפעלה + הרכבה והתקנה. 40-60 ג'יגה יספיק... בבקשה, זה די דחוף... תודה!
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
Intel® Core 2 Duo Processor P8600 ( 2.40GHz 1GHz 3MB ) Operating system Genuine Windows Vista Home Premium Graphics NVIDIA GeForce G 105M 512MB 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz 15.6 " HD Wide LED 1366x768 500GB 5400 זה הלנובו אבל בכללי חשבתי על הסוני, כעיקון אני צריך אותו שיהיה נייד אבל גם חזק לסרטים, דעתכם חשובה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל עכשיו תואר במדעי המחשב ואני צריך מחשב ואני מתלבט בין כמה דגמים שכל אחד מהם בסביבות 4000 שקל המחשב הוא לגלישה וקצת גיימינג כגון מנג'ר ו 2K13 אני פתוח להצעות גם לדגמים אחרים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8482 http://www.ivory.co.il/Toshiba_Satellite_L755-1LJ.html http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8539
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
להלן דרישות נוספות, מדובר במתנה לאישתי, הדרישות הקריטיות הן: 1. משקל עד 1.5 ק"ג (3.3lb). כולל הסוללה. 2. מסך - חייב להיות מאט. עדיף פאנל IPS (אני יודע שיש אולי שלושה כאלה בשוק שהם לא אפל). אבל אם כבר פאנל TN, אז עדיף עם בהירות טובה וקונטרסט סטאטי מעל 500:1. 3. מעבד i5 (סנדי או אייבי). 4. זכרון: 4 ג"ב. עדיף עם אפשרות הרחבה ליותר (6 או 8 ג"ב). 5. נפח אחסון: SSD 128gb אמור להספיק. אם לא, אפשר גם HHD מעל 500GB אבל מעדיף שלא. בהקשר הזה ראיתי שיש כוננים היברידיים כדוגמת 500gb+32gb MLC ב-VAIO. מישהו ניסה וראה כי טוב? 6. חיבורים: VGA, HDMI/DP, שלושה USB (לא חייב 3.0), חיבור LAN, יציאת אוזניות, כניסה לכרטיסי SD. עדיף שהחיבורים יהיו בגדלים הסטנדרטיים ולא מיני + מתאם. 7. מקל…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי כ1000 שקל שאני רוצה איתם לשדרג משהו עוד לא החלטתי מה המחשב די חדש ומריץ הכול בלי בעיות והכול חלק חשבתי על כרטיס קול או להוסיף ראם או שניהם מה אתם חושבים a64 +3200 s754 epox 8kda3j shappire radeon 9800 pro 128mb 256bit wd 80gb ide 8buffer lite on dvd a-data pc3200 512 ספק tt butterfly 480w מארז גנרי שהחלפו בו מאוורים 1 מקדימה 80 מכניס 1 מאחורה 80 מוציא 1 מהצד 60 מכניס כבלים והכול מסדור הכול אין חלון ולא בא לי לתחיל איתו מודינג ציוד מסביב ie 4.0 steelpad s&s אוזניות icemat siabire מסך mag 786 pfs כמו שאמרתי הכול עובד סבבה בלי בעיות חשבתי על להוסיף עוד ראם וכרטיס קול איכותי שאני עדיין לא בוטח אם היה הבדל בינו ולבין ה כרטיס על הלוח מה אתם חושבים ?
-
- 12 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מי שיכול להביא לי הצעה של מחשב טוב מאוד למשחקים סרטים וכו..... מחשב כמו שצריך!
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-