עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shachaf,

אני רוצה ליקנות את המחשב איזה חנות אתם ממליצים לי באיזור נתניה עד תל אביב שיהיה זול ואמינים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. Started by YinnoN,

שלום לכולם. אחי ביקש ממני למצוא לו חנות טובה ואמינה במחיר טוב שמוכרת ibm x31 עכשוי לשאולת : בדקתי בpch האם האתר שם מעודכן וניתן להזמןי מהם ? שמעתי מישוה שאמר שהם לא עידכנו מאז אפריל ... בksp זה סתם זלב בזאוס הזה אני יודע מה הם מוכרים. ופנדה לא מצאנו מה שרצינו בדיוק ככה צריך משהו כזה : המסך שיהיה 12.1 inch (אפשר גם יותר) 512 ram בסטיק אחד (כדי שתהיה אפשרות הרחבה בעתיד) מעבד centrio 1.4 ומעלה (מקווה שכתבתי נכון) וcombo - די וי די וצורב אם אפשר צורב די וי די. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by b0nz,

שלום , אני רוצה להזמין Laptop מארצות הברית, לתוך ארה"ב מישהו יכול להמליץ על חנויות זולות וטובות ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by bratwa_tut,

מישהו מכיר חנויות שבהם מוכרים מחשבים ניידים ואפשר להישתמש בצ'קים עד 6 תשלומים כמו באייבורי? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.pc365.co.il מקבלים צ'קים?

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  5. שלום מחשב משחקים ב2500 מתאים לנו אבל מכיון שהמחשב פועל ברציפות רוב הזמן ( הורדות קבצים ) צריכת החשמל לאחר מספר שנים היא אלפי שקלים. האם ניתן לבחור רכיבים שיקצצו את צריכת החשמל? מחשב נייד למשל הוא חסכוני בצריכת חשמל. האם כדאי? תודה יהודה

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by elihay,

היי אני עומד לבנות מערכת סביב i7 אחד הדברים החשובים לי זה חסכון בהספק כשהמחשב לא מתאמץ. הבעיה מתחילה בכרטיס מסך שיש לי: SAPPHRE HD4870 שאני שוקל להעביר למערכת החדשה. הכרטיס הזה הוא תנור וגם במנוחה צורך המון הספק אני בקושי משחק ככה שאני לא ממש צריך אותו אבל חבל לי לוותר על האופציה לשחק. קראתי של - Z68 יש את טכנולוגיית Virtu שאמורה לחסוך הספק כאשר אין דרישות עיבוד חזקות, ואני מנסה להבין כמה זה טוב. ASUS: When no discrete graphics are needed, the graphics card is put in idle mode to lower utilization, heat, fan speed and power draw down to near zero מה דעתכם? האם זה באמת יחסוך לי הספק ויוריד אותו קרוב לאפס? לכרטיס שלי יש בעיה שבמצב IDLE עדיין צורך הרבה הספק וזה אומר שצריך לה…

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  7. תמונה מצורפת. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוקיי זה מה שקניתי כבר: 1)לוח ASUS P5B 2)2 זכרונות SUPERTALENT 800 MHZ DDR2 3)ספק 520 ומארז 4)HD 320 WD SATA2 16 BUFFER מה שחסר לי זה מעבד וכרטיס מסך, חשבתי על לקנות את אלו: 1)INTEL E6320 2)NVIDIA 8600GTS אתם חושבים שזה מתאים לרמת המחשב? אולי מעבד יותר חזק על חשבון הכרטיס? המחשב מיועד להיות למשחקים סרטים אינטרנט ואולי אוברקלוקינג כי אני לא ממש מבין בזה. תודה

• 13 תגובות
    • 635 צפיות
  9. מפרט משרדי High End, מעודכן למרץ 2010, ללא ציוד היקפי בעלות כוללת של 2385 ש"ח עדכון אחרון: 14/04/2010 << מפרט דומה במחיר נמוך יותר מפרט דומה במחיר גבוה יותר >> זהו מפרט המיועד לעבודה משרדית אינטנסיבית וריבוי משימות, המבוסס על מעבד מרובה ליבות העדכני ביותר עם hyperThreading ומנגנון TurboBoost המעלה אוטומטית את תדר המעבד בישומים שאינם תומכים בריבוי ליבות וכך משפר את הביצועים גם עבורם. בנוסף המעבד כולל ליבה גרפית מובנית עדכנית ותומך בתכני HD ובעבודה עם שני מסכים במקביל ללא צורך בכרטיס מסך נפרד. השילוב של ה-I5-650 עם לוח H55 מהווה את השילוב העדכני והחסכוני ביותר כיום מבחינת הספק ופליטת חום, בפער משמעותי מאוד מכל שאר המתחרים בקטגוריה. למפרט זה בחרנו לוח אם משתלם …

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. Started by Roman123,

שלום אני שוקל לקנות מחשב נייד עם מסך מסוג HD glossy WLED display with TrueLife רציתי לשמוע מניסיון שלכם מהם החסרונות של מסך מבריק שכזה ובאילו מצבים החסרונות האלו בולטים? תודה רבה רומן

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יש לי תקציב של 1200 ש"ח ללוח ו-900 ש"ח בערך למארז+ספק. לגבי לוח אני מתלבט בין: ASUS P5W-DH Deluxe המבוסס 975 ל- Gigabyte GA-P35-DQ6 המבוסס P35 כמובן. פחות מעניין אותי תמיכה ב-DDR3 כי אני קונה 4GB של זכרון DDR 2 איכותי מאוד וזה לא יקרה במחשב הזה, כנ"ל לגבי תמיכה בפנארין כי אני לא חושב שאשדרג מעבד במסגרת המחשב הזה (קניתי Q6600). מה שמטריד אותי בג'יגה בייט אלו הפלטות האחוריות של הקירור שמצמצם אפשרויות קירור למעבד (אני גם מאוד אוהב את אסוס באופן כללי). מצד שני הוא P35 שנראה יותר בשל ל-CORE DUO 2. מה אתם אומרים? (בכלל אני לא יודע מה בדיוק ההבדלים בין P35 ל- 975 ). אגב אם אתם חושבים שלוח אחר מתאים וטוב יותר אל תהססו לומר... לגבי מארז וספק חשבתי על הסונטה 3 אבל אני לא בטוח שה-50…

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by clutchless,

בעזרתכם הגעתי למפרט שרציתי אך כשהגעתי לחנות מסתבר שאין במלאי כמה וכמה מוצרים ורק אחרי החגים יגיעו (בתקווה). אז ערכתי כמה שינויים (גם חרגתי מעט מהתקציב), אם אפשר חוות דעת על המפרט החדש. תזכורת קטנה.. המחשב מיועד ללימודים, אינטרנט, משמש גם כמערכת קולנוע בייתי ואני לא גיימר אבל מדי פעם משחקים. רוצה מארז+ספק+לוח טובים ועל כל היתר אפשר להתפשר כי אותם קל יותר לשדרג בהמשך. מחר בבוקר אני הולך לקנות כך שזו ההזדמנות האחרונה שלי לערוך שינויים במפרט. מעבד- INTEL CORE DUO II E7200 לוח (שדרוג קטן מהמפרט הקודם, האם השינוי מה-43 מצדיק את העליה במחיר) Gigabyte GA-EP45-DS3L זכרון- KINGSTONE 1GB 800MHZ X 2 קשיח- WD 3200GB SATA2 צורב- LG DVDRW GH20NS30 X22 sata (האם יש יתרון לפיוניר על פניו …

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, פוטושופ ועריכות ווידאו קלות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב לי. * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיהיה כמה שיותר איכותי. * משקל רצוי? לא משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?אולי 4-6 שעות, וב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הארדיסק רגיל. * כונן אופטי? אם אפשר אז למה לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by טליקאז,

שלום, קיבלתי הצעה די טובה למחשב הזה, אבל התהייה שלי האם החברה הזו מוכרת מספיק (אני לא מכירה אותה) ומומלצת? אם יש למישהו המלצות נוספות, אשמח. אני מעוניינת במחשב נייד 14''-13'' עד 5500 ש"ח, וכמובן שעדיף זול. תודה רבה! זה המפרט: מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz ערכת שבבים Chipset SiS 672 DX + SiS 986 1066MHz FSB (לא 800MHz) מסך "14.1 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3450 256MB VRAM זכרון 2048MB 667MHz 4GB ניתן להרחיב עד דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 Bluetooth 2.0 ציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסים,יציאת רשת ועכבר Touch

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by RunningWithScissors,

שלום לכולם אני צריך עזרה בלסיים להרכיב מפרט עבור מחשב חדש. יש כמה חלקים של המחשב העתידי שאמורים להגיע והם: מעבד : Core i7 3770K לוח אם : DZ77GA-70K (נא לא לגחך יש סיבה טובה שזה הלוח... ולא, לא כי הוא הלוח הטוב ביותר בעולם לדעתי) כונן : 180GB SSD הנה התשובות על השאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000~. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פחות חשוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4500~. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD , קוד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הבא ליד, כמובן שגם כאלה עם דרישות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

16. Started by The-Q,

שלום, אני בוחן הצעות כרגע, והייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על מפרט עם הפרטים הבאים: אני צריך מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך. התקציב: 2000-2500 ש"ח. מטרה: עבודה שוטפת ומשחקים. הגבלה: רק מעבדי אינטל. מעבדי AMD עושים בעיות באחד המשחקים שאני משחק בו. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  17. לפני שנה לא היה לי כסף וקניתי את הדבר הכי זול שמצאתי. השבוע נשרף לי המעבד (סלרון, אבל לא באשמתו, פשוט הורדתי את המאוורר וצלעות הקירור). יש לי כבר הארדיסקים וצורבים ופלופי וכרטיס רשת. מה שאין זה כרטיס מסך וקול (היו און-בורד), וכמובן מעבד + לוח אם + זכרונות. התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. אני משתמש במחשב בשביל הרבה גלישה ועבודה משרדית בו זמנית (הרבה חלונות פתוחים וכו'). הורדות וגם צפיה בסרטים. וגם תיכנות. חשוב שבסרט התמונה לא תקפוץ למשל. הסאונד פחות מעניין, כי אין לי רמקולים טובים גם ככה, ומוסיקה אני שומע במקום אחר. אמנם עכשיו הסאונד לא מעניין, אבל אני רוצה לוח אם שאפשר להלביש עליו כרטיס קול טוב כשיגיע הזמן (בשלב מסוים אני אהפוך את המחשב למערכת קולנוע פשוטה). אני צריך זכרונו…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by the_lighting,

כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1551 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1029 לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 796 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4302 מה אומרים על זה? מה המכפלה של המעבד הנ"ל?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Phyro,

היי, אשמח לקבל מפרט למחשב ללא החלקים הבאים : * זכרונות. * דיסק קשיח. * ללא ציוד היקפי. בעיקרון מה שאני מחפש זה לוח אם ( תמיכה בזכרונות DDR2 + PCI-E ), מעבד, כרטיס מסך מומלץ עם חיבור HDMI + DVI ומארז יציב שלא מתפרק ( לא חייב להיות עם חלון ). יש עדיפות לכרטיסי nVidia שימוש המחשב - הכל. הערות כלליות : * צריך כרטיס מסך חזק שמסוגל לשדר לכבל HDMI באורך 10 מטר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לצערי לא מסוגל לעשות את זה אז אני מחפש תחליף. * לא מתכנן לבצע OC על שום חלק מהמעבד, אז לא להסתמך על זה בבחירת כרטיס מסך. * גודל רזולוציה טבעית של המסך : 1920X1200. אשמח להצעות, תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. Started by taimor,

טוב יש לי 2000 שקל בלי כמעט חריגות ללוח מעבד וזיכרון שמיועדים לOC כעיקרון, אני הולך לשדרג את המחשב שלי, מפרט בצד וזה מה שהרכבתי לי ויצא לי בול 2000 שקל, דעתכם : INTEL CORE 2 DUO SE4400 GIGABYTE GA-P35-DS3 OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 עכשיו יש משהו יותר טוב שאני יכול להשיג ב2000 ? כעיקרון המטרה היא גם לעשות OC מאוד נחמד ואני לא יודע אם לקחת את הלוח של GB או לקחת את הASUS P5B, מה אתם ממליצים ? ועוד שאלה, האם להשאיר את הביג טיפון שלי או עדיף פירזון 7 פרו ?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by AlterEgo,

אם אני רוצה לשדרג את המחשב, להשאיר ציוד היקפי, להשאיר את הראם. רק לוח אם, מעבד וכרטיס מסך (וספק במקרה הצורך, כי שלי רק 300W). בתקציב של 2400, מה אני יכול להוציא?

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by DuDeAss,

אהלן אני מחפש מפרט למוצרים הבאים: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך ספק מארז כמה הערות בנוסף לחלקים אני לא מצפה למוצרי HIGH END בגלל התקציב הנמוך שאני מקציב למוצרים אני מקווה שאני אוכל להכניס את הדברים הכי טובים שאפשר בתקציב עכשיו ההארד דיסק שאני הולך להתאים למפרט הוא ATA וידוע שהטכנולוגיה ישנה כמובן ולוחות האם החדשים תומכי S-ATA אז האם יהיה אפשרות לחיבור? יש איזשהו תקן שמאפשר זאת? וכל דבר נוסף והסברים יתקבלו בברכה דבר נוסף וחשוב לא פחות שהמארז יהיה מקורר היטב וכל המוצרים שיגיעו ללא קירור פאסיבי חשוב שיהיו מתוצרת טובה וחברות טובות ספק כוח לא ג'נרי שיהיה מספיק גם לשדרוגים עתידיים במקרה הצורך ושלא יהיה בדיוק על הצריכה של המחשב יש עדיפות לחנות KSP

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  23. או קיי אני מעוניין לקנות מחשב שכל המטרות שלו מסתכמות בגלישה באנטרנט הכנת מסמכים בוורד ומשחקים קלים כמו הסימס הראשון לא יותר מזה. מצידי שהמארז יהיה מכוער העיקר שיהיה טוב ויהיה בו זרימת אוויר בסדר ושהספק לא יהיה ג'נרי חשוב מאוד ולפחות 512 זכרון פנימי כי שוב המחשב הוא בעיקר לעבודות ואני לא מעוניין שהוא יתקע כל שניה. אז ככה מה אני צריך במפרט?: מעבד לוח אם (כל מה שיש בו בנוסף כרטיס קול כרטיס רשת ועוד) זכרון פנימי כרטיס מסך מארז ספק כוח זאת אומרת שיש לי ציוד הקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר, צורב ורמקולים שלא צריכים להיות כלולים. אני אודה מאוד למי שיוכל להרכיב לי מפרט כמו זה מחנות KSP ולנסות לא לעבור את ה1000 ש"ח רק חריגות קלות ביותר של 100 200 ש"ח לא יותר ורק אם זה הכרחי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. אספר בקצרה: הלוח אם התקלקל והבנתי שעדיף לי כבר לקנות את הרכיבים הבסיסיים (לוח אם, מעבד, ספק, מארז) והשתמש ברכיבים שעדיין תקינים (זכרונות וכרטיס מסך) יש לי כרטיס מסך ATI RADEON HD3850 זכונות 2GB RAM של 667Mhz ספק EZCOOL 400W חדש וכנראה שאני יכול להזדכות עליו. להשאיר אותו? יש לי HDD 80GB והוא כבר לא מספיק לי. איזה לקנות? המחשב מיועד לשימוש ביתי בסיסי, לרוץ עם Win7 Home Basic 32-bit, ולאינטרנט בעיקר. אני צריך להתאים לוח אם, מעבד, ספק, מארז והארד דיסק (ושאר ירקות באם יש צורך) לחלקים שציינתי לעיל. תקציב לחלקים: כ1,500 ש"ח האם כדאי לקנות מחשב חדש וזהו? אשמח לעצות, תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ofir123,

אהלן! חבר שלי משדרג את המחשב ויש לו כ2000 ש"ח לחלקים הבאים: לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, מעבד, הרכבה, מארז ואם אפשר אז גם סידי. המחשב ייקנה מזיזג ככל הנראה אז בבקשה הצעות משמה לגבי החלקים והמחיר. הוא הרכיב את הדבר הבא: amd sempron 2400 256 ddr samsung pc3200/400 gigabyte ga-7vm440-rz radeon 9250 128mb asus!! cdrom 52 שינויים לחיוב יתקבלו בברכה!

• 6 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.