עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מי שיודע, שיחלוק מוזמנים גם לחלוק מידע על חנויות *לא* מומלצות ולנמק תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, כרגע אני לפני קנית מחשב נייד, אני דיי סגור על המפרט (פחות או יותר) אבל הייתי רוצה קצת מידע על חניות מומלצות למחשבים ניידים (כיוון שאני חיפאי אז חנויות מהאזור). חשוב שהחנות תתן אחריות לשלוש שנים (ולא שנה+ שנתים על חלקים), חנות אמינה (ולא מזיק שתיהיה גם זולה). תודה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  3. שלום לכם, תהיתי, האם מישהו יכול להמליץ על חנות מקוונת לקניית זיכרון למחשב נייד. תודה מראש צחי

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  4. Started by mystic-d,

איפה יש באזור המרכז חנויות שיש להם תצוגה של ניידים של דל שאפשר לראות ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום : אני צריך לינקים של חנויות בארץ ובחו"ל שעוסקות בין היתר בחומרה לסרברים ועוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by Hilla Ben-ari,

שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב dell vostro 3578 מפרט i5 . אשמח לקבל את דעתם על החנות rsm ואם יש לכם המלצות על חנויות מחשבים נוספות אשמח לשמוע פרט לאייבורי וksp שאין את הדגם תודה הילה

7. מישהו מכיר חנות אשר מתמחה בהרכבת מחשב גיימינג רציני יש להם שירות אמין ובניית המחשב היא ללא דופי (סגנון פנדה מחשבים) עד לפני שנסגרה...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by ehudt,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד בימים הקרובים, ורוצה לדעת אם מישהו יכול להמליץ על חנויות שכדאי יותר או פחות לקנות בהן. באופן ספציפי מעניין אותי - כדאיות מבחינת רמת מחירים, אמינות, שירות (תיקונים וכו'), יחס ללקוח וכד'. הכוונה היא לחנויות אינטרנט וחנויות אמיתיות גם יחד... תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אני מנסה "להרכיב" לעצמי מחשב. הגרשיים זה בגלל שאיני מתכוון להרכיב אותו בעצמי (למרות שאפשרות כזאת קיימת) אלא פשוט להתאים את הרכיבים לצרכיי המיוחדים. מה שאני צריך זה כתובת של חנות מחשבים באינטרנט שמחזיקה מלאי ענק של רכיבים עדכניים כשהמחירים משקפים בצורה יפה את מחירי השוק (והם "טובים"). בהסתמך על המחירים הללו אני רוצה להתאים לי את התצורה כשאיני חורג מהתקציב. כשאני "מוכן" אני כבר אפנה למי שצריך עם המפרט או שאחליט להזמין את כל החלקים מאיזשהו מקום (לא סביר אבל עדיין, אפשר גם לקבל המלצה לחנות אינטרנט אמינה עם מלאי מגוון ומחירים סבבה?) בתודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  10. שלום לכולם, חבר שלי טס לארה"ב עוד איזה שבועיים, אז ביקשתי ממנו להביא לי 2 ניידים,אחד רגיל ואחד נטבוק, עכשיו אני מחפש חנות שיוכל לקנות שם דרך אינטרנט, ופשוט לשלוח למלון לחדר שלו, עד כמה זה יכול להיות בעייתי, ואם מי שהוא יכול להמליץ על חנות הכי טובה וזולה בארה"ב תודה

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  11. שלום, אני במסע חיפוש אחר האולטרה בוק המושלם עבור הצרכים שלי. בין היתר, אחד הקרטריונים החשובים עבורי הוא איכות המסך. האם קיימת חנות כלשהי המציע אולם תצוגה רחב של הדגמים אותה היא מוכרת? אני גולש בפורומים בחו"ל וממש אכול קנאה מאיך שאנשים מתארים שהם שיחקו עם הדגמים השונים ואצלנו קונים חתול בשק...

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. שלום אני מתכנן לקנות לבן שלי מחשב חדש, אני לא מעוניין לקנות באינטרנט, אני מעוניין לקנות מחנות מחשבים שאני מכיר ואני יודע שאיתם לא יהיו לי בעיות והם לא יעלמו לי איזה יום אחד... כמו כן אני לא מעוניין לתת את מספר כרטיס האשראי שלי לאיזה אתר באינטרנט, אני לא רוצה שהתגלגל לידיים שאני לא מכיר. בכל מיקרה, רציתי לשאול בכמה יקר המחיר בחנויות "המציאותיות" מאשר הוירטואליות בממוצע ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה,בקרוב כעוד חודש אני נוסע לרוסיה... רציתי לברר אם יש חנות חומרה בדיוטי פרי בארץ שמוכרים שם חלקי מחשב... לפני 4 שנים שטסתי לא זכור לי שהייתה חנות חומרה...אולי כי לא התעניינתי בזה מספיק... תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by oh777,

לכל חנות שהלכתי אמרו לי שהמחשבים במחסן ,ואי אפשר לראות אותם יש המלצות היכן אפשר לראות ולהתרשם מרוב המחשבים הנידיים המוצעים בשוק??

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by Anonymous1,

שלום לקוראים, אני מתעניין בחנות מחשבים מומלצת, אשר בכפר סבא. בתודה.

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  16. הייתי שמח להמלצה לחנות להרכבת מחשב באיזור חיפה, וגם למפרט לעבודה משרדית ללא סרטים, גרפיקה וכו ללא מסך עם הארד דיסק גדול תודה רבה

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by oRBenDavid,

שלום, אני מעוניין לקנות Surface Pro 4 בתור נייד עסקי שישמש אותי גם במשרד עם התחנת עגינה שלו וגם בחוץ בתור טאבלט קליל. יש חנות מומלצת לקנות את המכשיר ? או חנות שאפשר לראות אותו בתצוגה ? ובכללי אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המוצר, שזה לא סתם גימיק והוא מתפקד טוב כמכשיר היברידי

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. צהריים טובים. אני קונה בחודש הקרוב מחשב גיימינג חדש. אני מתלבט בנוגע לחנות ממנה כדאי לי להזמין. בנו לי את המפרט באתר שקוראים לו plonter ואני מתלבט בינו לבין TMS. בעבר קניתי מחשב מחנות דיי גדולה שפשטה רגל. מצד אחד לא פניתי אליהם מעולם כי לא היו תקלות מצד שני עדיף שהחנות ממנה אני קונה תהיה שם אם תהיה בעיה. אני גר במגדל העמק, פלונטר ממוקמים בתל אביב וTMS בנתניה. רציתי לשמוע את דעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by asi1989,

אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על המחשב הבא: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338&aff=Ret זאת החנות הכי זולה שמצאתי את המחשב. האם חנות טובה/אמינה? והאם אני יוכל לראות את המחשב לפני שאני קונה אותו במידה ואני הולך לשם? אה ומשו אחרון, כדאי לבקש הנחה שאני מגיע לשם? או שזה לא ריאלי?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Sayoreti,

כמו שרשמתי בכותרת, המלצות יתקבלו בברכה כרגע מבחינת נוחות ומוכרות אני מתלבט אם לקנות בKSP או שניידר מחשבים, אשמח להצעות והסברים ^^

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. היי, אז אחרי שהמחשב שלי רץ לו יפה במשך 10+ שנים, הגיע הזמן להגיד לו תודה להתראות ולשדרג הכל. מאחר והמון זמן כבר לא קניתי, אין לי שמץ איזה חנויות אמינות קיימות בחוץ. אני זוכר ש KSP ו Ivory הם דיי שיבוט אחד של השני, אבל שמעתי סיפורי זוועות בעניין שירות על KSP אז אני נזהר מהם. (למרות שהם דיי הכי זולים בשוק ואפשר לקנות מאילת) אשמח להמלצות על חברות מקצועיות וטובות שאתם מכירים, בעדיפות לכאלה באיזור המרכז. מעדיף כמובן לבנות לעצמי מפרט ושהחברה תרכיב, כי אין לי רצון להתעסק עם זה, ואין לי בעייה לשלם קצת יותר בשביל בנייה טובה ושירות אמין. למעוניינים, זה המפרט שבניתי לי כרגע בTMS באילת, אבל לא רלוונטי כי הבנתי שאין לי הרכבה אצלם בכלל וצריך להיסחב למרכז בשביל להתחיל לבנות: (אולי אש…

22. חנות מחשבים מומלצת באזור הקריות/עפולה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by reuven,

אתר אינטרנט עם מחירים מצויינים קניתי שם כרטיס מסך ATI RADEON 9600 256M במחיר פשוט מצחיק 672 ש"ח תגידו מה דעתכם www.hrcomp.co.il

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by oran55,

שלום לכולם, אני מחפשת 2 דברים: 1. מפרט מחשב עד 3500 ש"ח ללא מסך אשר ישמש למשחקים, יישומים ואינטרנט. (כרטיס מסך חזק. עם עדיפות לATI). 2. חנות מחשבים אמינה במרכז.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  25. אורח רותם
    Started by אורח רותם,

מבקש חנות ממולצת ואמינה לקניית מחשב שתהיה עד חצי שעה נסיעה ממודיעין

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.