ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך dell 2007wfp ברזולוציה של 1680X1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים הרגילים, לא משהו מיוחד, אבל דברים כבדים בדר"כ (COD וכו'). * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הארד דיסק. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו …
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פרקיי כואבים ובשביל להתרכז בהרצאה כדאי שאסכם את מה שנאמר בה - אז הפתרון הוא כמובן מכשיר הקלדה כזה או אחר. מכונות כתיבה כבר קשה למצוא. אז חשבתי לקנות איזה נטבוק קטן. הייתי בטוח שאוכל למצוא משהו נחמד בפחות מ-1000, אבל כל מה שאני רואה עולה צפונה מ-1400. לא ברור לי למה, עם הפיחות במחירים של מחשבים אין מלא נטבוקים שלפני שנה עלו 1500 והיום אמורים לעלות חצי מזה.. או לפחות איזה שוק יד שנייה. ממה שאני ראיתי, אנשים מוכרים נטבוקים במחיר שהם קנו אותם במקום לחתוך 33-50% מהמחיר... ואז חבר הציע לי רעיון אחר - טאבלט כלשהו עם איזה קייס/מעמד בתוספת מקלדת. הדרישות הן: יכולת הקלדה במעבד תמלילים כלשהו(זה אפילו לא חייב להיות וורד, חשבתי על אופן אופיסים למינהם) טיפ טיפה גלישה בשביל להורי…
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, קודם כל תודה לעוזרים אני מרגיש שצריך כבר לקנות מחשב חדש. אז אני פונה אליכם לעזרה בהרכבת המפרט. לא כלכך מבין גם מבחינת זמנים אם זה הזמן הנכון לקנות מחשב או לחכות שיצאו חומרה חדשה. המחשב שאני צריך הוא מחשב עבודה בעיקר. אז חשוב לי הביצועים ופחות התעסקויות באיטיות או לאגים למינהם... זה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: CPU: Intel Core i5-4690 Motherboard: Gigabyte Z97-HD3 Ram: DDR/SDRAM 2x8 Video Card: NVIDIA Geforce GTX 760 - 4096 MBytes of GDDR5 SDRAM [Samsung] Power Supply: HUNT-KEY APFC 700w *ערכתי את סכום ל-7,000₪ מ-6,500 מקווה שזה יעזור מעט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חר…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב נייד .. עד 2000 שח לאחותי. עדיף שיהיה של חברה טובה / ידועה כמו סמסונג אסוס lg.. בעקרון הדרישות שיריץ פוטושופ ושיהיה לו כרטיס רשת מובנה ישירות שאפשר יהיה לאינטרנט.. (כמובן לאחר התחברות לראוטר שלי) ומסך 14 אינץ׳ ומעלה וזיכרון ראם לפחות 4 גיגה ו250 גיגה זכרון קשיח ועדיף אם אפשר שיהיה כלול עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית בתקציב של עד 2500 ש"ח. אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים מדי פעם, עריכת תמונות ברמה מאוד בסיסית * גודל המסך? מסך מאט (עבודה במשרדים עם פלורסנטים), מסך 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366X766 יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? צריך numpad, מקלדת שקטה * משקל רצוי? אין הגבלת משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב העבודה בבית או במשרד שלי אבל יש ביקורים במשרדים של לקוחות פוטנציאלים. 3 שעות יספיק אבל תמיד רצוי עוד... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 330 GB יספיק * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסטרימים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנן סטרימים לעיתים תכופות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). התכנון הוא לקות מסך 4K, לא כלול בתקציב הנ"ל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1) תקציב מקסימלי: עד 3000, ללא חריגה. 2) שימוש עיקרי לבית ומשחקים (minecraft,cs go) רזולוצית מסך: 1366 על 768 (אין כוונה לקנות חדש כרגע) 3) אין צורך בציוד הקפי 4) שקט: 2 5) אין צורך במערכת הפעלה, עדיף הרכבה בחנות. 6) עדיף חנות באשדוד, לא חייב. 7) מתכנן לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא 8) אין בקשות או הערות נוספות. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: The Witcher 3, באטמן החדש. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אחרי שהצלחתי למכור את ה VOSTRO 3300 (כבר כתבתי מספר פעמים עד כמה הדגם הזה גרוע , חום בלתי נסבל, מסך גרוע ביותר, מקלדת שוקעת ולא אחידה וסוללה שלא מחזיקה יותר משעה וחצי...) התחלתי לחפש אלטרנטיבה ראויה שתעמוד בקטגוריות הבאות: 1. מעבד I5 2. כרטיס מסך נפרד + תמיכה ב OPTIMUS (טכנולוגיה המאפשרת לחסוך חום וחשמל ע"י שימוש נבון בכרטיס החיצוני). 3. דיסק קשיח גדול. 4. מסך סביר (אין לי יותר מדי ציפיות ממסכים של ניידים אבל נצרבתי חזק מהמסך של הדל). 5. מקלדת איכותית (חשוב לי מאוד). 6. חום חום חום - פיזור חום סביר (ברור לי שנייד כזה מתחמם אבל ב 3300 זה היה פשוט בלתי נסבל). 7. שקט (מאוורר שקט). 8. מסך 13" 9. כל החיבורים. 10. סוללה חזקה - שתחזיק לפחות 5 שעות. 11. משקל פחות מ 2…
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
או קיי אז ככה חזרתי היום מארה"ב לאחר שהבאתי עימי את הפריטים הבאים: AMD Athlon XP 2600+ (333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card כל זה עלה לי 650$ וכמובן שמיסים לא שילמתי,מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, למטרת עיבוד נתונים/פעולות מתמטיות מורכבות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, עם חריגה עד 5600. אני לא מתייחסת למרכיב האחריות עבורו אני מוכן להוסיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. …
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, רוצה NAS. שוקל בין 3 אפשרויות שונות: 1. לקנות NAS. 2. לקחת מחשב ישן (בחינם) ולהפוך ל NAS. 3. לקנות מחשב חדש (זול ככל האפשר) ולהפוך ל NAS. אני מברר פה בקשר לאופציה השלישית בעצם. כמה צריך לעלות מחשב, הזול ביותר האפשרי? אני כמובן לא מכליל את עלות הדיסקים. אותם אני ארכוש בנפרד.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
קודם כל למערכת hwzone קבלו חח על המפרטיםהמעודכנים ניכרת השקעההתחשבות בצרכים ומקצועיות. טובאני הולך על המפרט של ה5000 שקל עם כמה שינויים טוב מחר אני הולך לקנות מערכת עם אח שלי וחבר הנה שאלות אחרונות: התקציב כ 5000 למחשב בלי המסך. 1.אני קונה בקיאספי כי יש בירושליים והם זולים וחבר קנה שם. 2.אני קונה מערכת למשחקים בלי אוברקלוק בשנים הקרובות עם אפשרות לשדרוגים וכו'.. 3.אני קונה מבוסס amd 64. 4. אני צריך מסך 19 אינץ שטוח (לא דק) איכותי לא אכפת לי מחנות אחרת. תקציב כ1300 אז השאלות מה עדיף הלוח גיגהבייט או הmsi הזוליםאני מתכוון.-אפילו שאין את הmsi בחנות. מעבד 3000 או 3200 האם שווה לי להשקיע עוד 200 שקל זכרון אני קונה שתי סטיקים של 512 איזה אחד adata/vt samsung twinmos שימו לב שהם…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בניתי את המפרט בהסתמך של המפרטים המוצעים באתר הזה. רוצה חוות דעת כדי לדעת שהכול יתאים.... את המפרט בניתי ב7.1K [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Core i5 4690K 3.5ghz With Graphics Tray כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte G1.Sniper Z87 כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪729[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=widt…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודה משרדית, גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות), מולטימדיה. * גודל המסך: 14-13.3 עדיפות למט (מוכן להתפשר), עדיפות למסך IPS עם FHD ולא חייב מסך מגע. * משקל רצוי: פחות מ-2 ק"ג * זמן סוללה:כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: עדיפות לכמה שיותר בנוסף לסטנדרט * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב הגודל, יש לי כבר SSD בגודל של 256G וכונן חיצוני של 3T (אם אפשר לקנות בלי, גם טוב ) * כונן אופטי: לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא ממש, מה שחשוב אחריות עם איסוף,אם ניתן. * מקלדת ופאד: עדיפות למוארת ופאד גדול ונוח. * האם…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
היי, לפני כשבוע ביקשתי עזרה בשדרוג מחשב לגיימניג, כרגע החלטתי להעלות את התקציב בכדי לקבל תמורה גדולה יותר 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - גיימניג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, shadow of mordor, gw2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 FHD בגודל 23" -לאילו הגדרות ג…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחשב נייד בתקציב של 5 אלף ש"ח גודל מסך 17" מינימום אפשר יותר ייעוד בעיקר לעבודה וכמה משחקים לא משהו רציני אך ארצה ש SUPCOM ירוץ עליו צורב DVD יציאות כמה שיותר עדיף אני רוצה בעיקרון את המחשב הנייד הכי מתקדם והכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הנ"ל משקל לא ממש משנה סוללה וכו' אמרתי כמה שיותר יותר טוב אין לי איזה משהו להגדיר אשמח לעזרה ואם יש לכם מקום טוב לקנות בו אשמח גם כן לקבל מקום אמין שלא יעשה לי בעיות עם אחריות וכו' תודה לעוזרים דן.
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מפרט הכי יקר והכי איכותי שאתם יכולים עם מסך LCD טוב והכרטיס מסך הכי חזק שיש היום [אפשר גם שניים בSLI] מקלדת עכשבר ורמקולים הכי איכותיים שיש ואפשר לחרוג עד 30K ואל תשאירו כסף בצד כי יש לו המון כסף בצד =] הוא צריך את המפרט עכשיו ולא כשיצא הקונרו.... שימו תמעבד הכי יקר ואיכותי שיש קירור מים ויש מצב לOC. תתפרעו =] תודה לעוזרים.
-
- 51 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ש"ח חריגה של מקסימום 100 אם יועיל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות, טורנטים וצפיה בסרטים, משחקים לעיתים רחוקות לא משהו רציני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חייב שקט מידי אבל שלא יהיה רועש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי 15.6' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני סטודנט ואף פעם לא ראיתי מישהו שיש לו מקלדת LAPTOP עם תאורה.. אולי זה עסק של גיימרים? אולי זה סתם הקטע (כמו הניאון הסגול ברכבים?) ואולי אני מפספס משהו?! לא מצאתי תשובה בפורום (חיפשתי "תאורת מקלדת") ואפילו במדריך שלכם לקניית נייד באתר.. אשמח לנימוק ענייני נ.ב. אני מקליד בחושך - והמסך מאיר את המקשים יופי
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד עבור קולנוע ביתי, עם דגש על ניגון סרטי 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ורצוי מאיזור חיפה והקריות. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב כבר בן 12 והגיע הזמן להשתדרג באחד חדש ל-3-4 השנים הקרובות. הרכבתי מפרט בעצמי , מבוסס על FHD , מטרת המחשב משחקים כבדים וסרטים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם , והאם כדאי לשדרג את הכרטיס ל2070 SUPER במחשבה על העתיד הרחוק. אוברקלוק מתוכנן. תקציב 8-9K כולל הכל. תודה. נ.ב- האם ניתן בתקציב כזה לשלב מפרט תומך 2K שיריץ משחקים בצורה חלקה ? אם כן אשמח לקבל אחד כזה. במידה ולא אסתפק ב-FHD.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-