ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר את המחשב ב HDMI ל TV עכשיו גם הקול וגם התמונה עוברים ל TV אבל אני רוצה לחבר אוזניות למחשב ובעצם לשמוע את הסאונד באוזניות ואת התמונה ב TV, חיפשתי קצת בהגדרות ולא מצאתי. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש רן
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ואם כן, זה עדיף על לחבר לחשמל עם סוללה..? ורק כדי להוסיף עוד קצת מגוחכות לפוסט: אפשרי לעשות אוברקלוק לכרטיס המובנה של 945GM (נדמה לי 950 משהו)?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מחבר את המחשב הנייד שלי למסך LCD אני רואה תצוגה ,(כמו שצריך)כשאני סוגר את המכסה היא נשארת (כמו שצריך) אבל כשאני פותח אותו שוב (ממצב סגור) התצוגה נעלמת וחוזרת למסך הרגיל של הלפטופ וצריך לחבר כבל שוב כדי לקבל בחזרה תמונה בטלויזיה. win 7 geforce 8400M GS. חיבור HDMI to HDMI. איך מסדרים את זה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום! מחשב נייד Dell Inspiron 6000. בעיה עם הטענת הסוללה ועם החיבור הקבוע של הספק למחשב. המחשב כל הזמן עובר מעבודה עם סוללה לעבודה עם ספק. צריך להחזיק את החיבור בין הספק לגוף המחשב לפעמים בזווית מסויימת כדי שהסוללה תטען. הוצאתי כונן קשיח, הוצאתי סוללה וחיברתי את המחשב לספק. מחזיקים בזווית מסויימת את הכבל של הספק מדליקים את המחשב ונכנסים לביוס. הכל עובד. עוזבים את האחיזה מהספק - המחשב נכבה. הדבר חוזר על עצמו עם שני ספקים מקוריים של Dell. שניהם עובדים על מחשבים אחרים ללא בעיות. מסקנה: הבעיה ב- DC power jack. פתיחת המחשב, בידוד הלוח מוביל לכך שהחיבור של ה- DC pwoer jack מעט רופף. כנראה הזווית שמחזקים את הספק גורמת לחיבור יציב ל-PCB. הרכבת המחשב מחדש - המחשב תקין, עובד. הבעיה…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
על פניו נושא ההודעה נשמע פשוט. חיבור לפטופ לטלויזיה חדשה ואיכותית מאוד. פה התחילו הבעיות. הטלויזיה מקבלת כניסות hdmi בלבד (כלומר אין לה כניסת vga) הלפטופ המדובר הוא ה gigabyte w468n שיש לו רק svideo או vga. חיבור דרך ה svideo לטלויזיה הוא אפשרי, אבל האיכות זוועתית. אני אשמח לקבל הצעות לדרך חיבור אפשרית (למרות שכבר ביררתי קצת והבנתי שזה לא פשוט). במידה ואין, אני אתחיל לחפש לי לפטופ אחר, וכנראה אמכור את הנוכחי. אשמח לקבל הצעות למחשב איכותי עם כמה דגשים: 4 GB זיכרון יציאת hdmi כמובן מסך 14" HD 250 GB ומעלה כרטיס מסך, רצוי לא משולב, אבל לא משהו לגיימרים. רמת כניסה +. תקציב - 5000 - 6000 תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי לפטופ, אני מעוניין לחבר אותו למסך ולרמקולים שלי באופן אלחוטי כלשהו, בשביל צפייה בסרטים/סדרות בעיקר. מהי האופציה הטובה ביותר עבורי? התעניינתי ב-chromecast אבל הבנתי שאין לו יציאת audio, הוא מוציא ישירות למכשיר שמחובר ב-hdmi, והוא פחות מתאים כי אני רוצה לעשות duplicate למסך והוא פחות טוב בזה. הצעות בבקשה! עריכה: אני יודע שפורום ניידים לא מתאים ב-100% לשאלה, אבל אני מניח שיש עוד אנשים עם ניידים שנתקלו באותה סוגייה.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי את הדגם toshiba satellite C660-1XC שאין לו יציאת HDMI לטלויזיה, לטלויזיה עצמה כן יש חיבור HDMI. מחיפוש קטן באינטרנט ראיתי שאפשר לקנות מתאם אבל בחלק מהמקרים הכבל מעביר רק תמונה ולא שמע. האם יש אפשרות לחבר את המחשב הזה לטלויזיה כולל שמע ותמונה?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום סליחה על השאלה הקצת טיפשית???? אם אני לוקח איתי את הנייד לארה"ב,איזה חיבור חשמלי עלי לקחת איתי. הרי המתח שם 110 וולט והתקעים שקעים שם שונים. תודה
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מחשב שמחוברים עליו כבר מקלדת ועבר למחשב נייד ולראות דרך המסך של המחשב הנייד יש לו מחשב נייד DELL INSPIRON 1520 בשורה התחתונה כל השליטה מתבצעת ממקלדת ועכבר שמחוברים ישירות למחשב ורק הצפיה מתבצעת דרך המחשב נייד תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
ערב טוב, האם מישהו יודע אם ניתן לחבר מחשב נייד זה לטלוויזיה ישנה דרך מכשיר VCR/DVD בעזרת קבל SVIDEO-RCA? תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
GPT VGA to RGB Computer to LCD 1.8m http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_3310&products_id=26840&PHPSESSID=d41a32ec84d3e751e277c448cc45c0ea במחשב VGA ו-HDMI, בטלוויזיה רק קומפוננט. הRGB זה לא קומפוננט רגיל, זה יכול להתאים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב יציאת vga והוא מחובר למסך 19 אניצ (בנוסף למסך של הנייד ). אני רוצה לקפל את המחשב (ולהפסיק להשתמש במסך שלו) ולחבר מסך חיצוני זהה(לחיצוני שכבר יש לי )- נוסף. (שהמחשב הנייד יהיה מקופל, דולק ומחובר ל 2 מסכים זהים חיצוניים !!) האם מפצל פשוט - http://www.daganm.co.il/rec/334-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%A6%D7%9C-VGA-%D7%96%D7%9B%D7%A8-2xVGA-%D7%A0%D7%A7%D7%91%D7%94,-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91,-20-%D7%A1 יספיק ?!? בתודה מראש לעונים ..
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע לפני כחודש התחדשתי בנייד DELL INSPIRION 1525. הנני מעוניין לחבר אותו לטלביזיה על מנת להקרין סרטים, לאחר בירור קטן איזה כבל עליי לקנות הסתבכתי קצת! יש לי יציאת S-VIDEO שבע פינים, איזה כבל עליי לרכוש? דהיינו איזה חיבור צריך להיות בנמצא בצד השני? אני מעדיף אם קיים כזה כבל שבצידו האחד S-VIDEO ובשני מתפצל לבננה של סאונד ווידיאו הכי נוח. יציאת SCART אין לי בטלביזה ויציאת RCI לדעתי קיימת אך מסורבל לחברה. ושאלה נוספת, לא הצלחתי להבין האם SVIDEO מוליך גם סאונד או שרק וידאו? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב נייד לטלוזיה עם hdmi ואת המערכת קולנוע בכבל אוקס לחיבור אוזניות שבמחשב. אבל כשאני עושה את זה שומעים סאונד מהטלווזיה באיזה דרך צריך לחבר את זה? יש לי ווינדוס 8.1 אם זה משנה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי מחשב נייד מבית Asus עם יציאות HDMI ו-VGA. עכשיו, יש לי בבסיס טלוויזיה פשוטה עם כניסות RCA, איך אוכל להציג את מה שנמצא במחשב ישירות אל הטלוויזיה. לא מצאתי כבלים של VGA to RCA. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כותרת, באיזה כבל אני משתמש, איך אני עושה את זה? עזבו דגמים של הנייד והטלוויזיה, מה הן האפשרויות שלי? יש גם מכשיר DVD בטלוויזיה הזו, אם זה עוזר. שוב, אל תתייחסו לדגמים של מחשבים, כי זה ממש ממש דחוף לי ולא אוכל לברר הרבה פרטים, מה שאני יודע זה שזה מחשב דיי ישן, לפני שנתיים שלוש~. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי ASUS UL30VT לLCD שלי SAMSUNG C530, חיברתי את הכבל HDMI ליציאות ב2 המכשירים, אבל על הטלוויזיה רשום לי "אין אות - בדוק את מקור המתח ואת חיבור הכבל של ההתקן המחובר או בדוק את בחירת המקור". מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד עם יציאת RGB (15 פינים ) ואני רוצה לחבר אותו ל LCD שלי חיברתי עם כבל יציאה אחת למחשב ויציאה שנייה לטלוויזיה. זה עובד הבעייה שסאונד לא שומעים כי זה לא מעביר סאונד, אז חיברתי כבל סאונד שאת היציאה היחידה חיברתי לכניסה של הרמקולים של המחשב נייד, ואת היציאה השנייה שיש בה שתי כבלים של שתי הרמקולים L AND R חיברתי לטלוויזיה אל החיבור של AV1 ( צהוב + אדום) הבעייה שהסאונד לא עובר עזרה? נירא כאילו צריך להפעיל איזה אופציה במחשב שגם הסאונד יעבור לטלוויזיה כי כשאני מפעיל שיר במחשב, אז את המסך עצמו של המחשב אני רואה בטלוויזיה אבל את השיר אני שומע דרך המחשב חחח תודה ושבת שלום דרך אגב השם של הכבל אודיו זה- כבל אודיו 3.5 זכר ל 2RCA (יציאה אחת עם בננה 1 ויציאה שנייה…
-
- 13 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי כרטיס המסך במחשב הוא nvidia geforce g 103m יש יציאות VDA ן HDMI. הטלוויזיה שברשותי היא ישנה, עם כניסות RCA ן S-VIDEO האם ברכישת הכבלים הזולים VGA TO RCA זה אמור לעבוד? ממה שחיפשתי הכבלים האלו הם בד"כ לא עובדים, אך זה תלוי בכרטיס המסך. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
יש לי Dell m4500, ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה שיעבור וידיאו ואודיו. במחשב יש חיבור דיספלי פורט, האם הוא מעביר גם אודיו וגם וידיאו? ואם כן, אני צריך לקנות כבל HDMI TO DISPLAYPORT? ומה ההבדל בין HDMI לDISPLAY? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד (dell e6400) ובגלל מגבלות של מקום בדירה אני רוצה לרכוש מסך 22" לפחות שישמש לי גם כמסך מחשב בעת הצורך וגם כטלוויזיה. האם דבר זה אפשרי ואם כן כיצד מבצעים זאת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ' ורזולוצית מסך 1366X768 אתמול נסיתי לחבר את המחשב לטלביזיה בגודל 37 אינץ' עם כבל HDMI והתמונה שהתקבלה לא היתה על מסך מלא לאחר ששחקתי עם ההגדרות של כרטיס המסך במחשב הצלחתי להגדיל את התמונה למסך מלא שאלתי היא האם בגלל שהרזולוציה הגבוהה ביותר של הכרטיס מסך היא 1366X768 (או שזה בעצם תלוי ביכולת של המסך עצמו?!) אז אין באפשרותי להריץ על הטלביזיה סרטים באיכות FULL HD, כלומר 1080P?!?! האם למעשה הכרטיס מסך מסוגל לשדר לטלביזיה עד רזולוציה של 720P ??? (כלומר HD READY) או שאני לא מבין נכון איך הדברים האלה עובדים..... אני יודע שהטלביזיה הינה FULL HD ואם אני זוכר נכון הרזולוציה שלה מגיעה עד 1900X1080 האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך של המחש…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב נייד ASUS N10E למסך טלוויזיה שיש בו יציאות למחשב... כבר ניסיתי עם מחשב רגיל שהיה לי וזה עבד אבל עכשיו שאני מחברת מחשב נייד זה לא עובד... אמרו לי שצריך לשנות משהו ברזולוציה של המסך של המחשב אבל אין לי ממש מושג מה.... תעזרו לי (אני חדשה פה... )...
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
איך אפשר לחבר מחשב נייד למסך של מחשב נייד אחר ,בכדי להשתמש רק במסך שלו. ואיך אפשר לחבר מחשב שולחני ללא מסך למסך של מחשב נייד . כמו שמחברים מחשב נייד למסך רגיל.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לחברים, 1 רציתי לדעת האם חיבור באופן קבוע לחשמל יכול לפגוע בסוללה שמחוברת באופן למחשב הנייד. 2 כיצד ראוי לטפל באופן ראשוני בסוללה חדשה (פריקה וטעינה וכו) תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-