עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by guypld,

אני רוצה להוסיף עוד כונן לנייד שלי (HP Compaq 610) ראיתי שיש אפשרות כזאת ע"י קניית caddy (שעליו מתיישב הכונן) שיחליף את הDVD בלפטופ. הבעיה היא שיש המון סוגים כאלה באיביי ואני לא יודע איזה מהם אני צריך (באף אחד לא מצויין הדגם הספציפי שלי) צירפתי תצלום על הכונן דיסקים הנשלף שלי כולל מימדים. הנה רשימה של כמה כוננים כאלה מאיביי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280673879239&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400241373986&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230693026464&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123 אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה מהם מתאים, המוכרים עצ…

2. Started by B0necrack3R,

שלום חברים, רכשתי אתמול T60, ואין לו יציאת SVIDEO רק VGA יש לי טלוויזיה פשוטה בלי כניסות מיוחדות כגון VGA ו DVI.. איך אפשר לחבר בדרך זולה את הנייד למסך הטלוויזיה? האם יש איזהשהו מפצל בין VGA ל SVIDEO ? או כל פתרון זול אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  3. Windows Vista Ultimate ומחשב נייד של DELL, כאשר מכניסים התקן כלשהו ב USB, כגון Disk On Key, דיסק קשיח נייד חיצוני וכו', הוא עובד מצויין. אך כאשר רוצים לנתק אותו, בוחרים להפסיק את ההתקן, מקבלים את האישור שכעת בטוח לנתק את ההתקן, אבל ההתקן עדיין פועל ! ממש מרגישים (ושומעים) שהדיסק הקשיח (למשל) עדיין פועל. (עד אשר מכבים את המחשב) מישהו יודע מה הפתרון ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by it_amit,

שלום לכולם, יש לי מחשב של סוני מדגם SR190 ואני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה ישנה עם חיבורים אנלוגיים בלבד. הבעיה היא שיש לו רק יציאת VGA ולמרות שאני יודע שזה חיבור אנלוגי לא מצאתי מתאם מ VGA ל S-VIDEO או RCA. בת'רד הזה דובר על הנושא לגבי לנובו, האם הדברים נכונים גם לגבי המחשב שלי? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340886.msg2942377#msg2942377 בנוסף מה הרזולוציה המקסימלית שניתן להעביר ב VGA? החיבור הזה יכול להתאים גם לסרטי HD? מישהו יכול לתת לינק עדכני לקופסא המדוברת בלינק? בגלל שהת'רד ישן הלינק כבר מת. תודה

5. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי x61s , יש לו רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה פשוטה שיש לה כניסת RCA . קניתי את הכבל הנ"ל באי ביי : http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-RCA-S-Video-AV-TV-Converter-Cable-Adapter_W0QQitemZ380035119713QQihZ025QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting ולצערי הכבל הזה לא עוזר לי. אם אני מתחבר ל RCA המחשב אפילו לא מזהה שיש מוניטור מחובר ואם אני מתחבר עם ה S-VIDEO לא רואים כלום. האם יש דרך מסוימת שאני צריך לקנפג את החיבור הזה או שפשוט אין סיכוי שהוא יעבוד? מישהו מכיר מכשיר זול שיכול לעשות את ההמרה הזאת? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש חיה כזאת ? חיבור אודיו דרך הusb תודה מראש חבר'סס ועם אפשר הכוונה לאיזה כבלים צריך לקנות כדי לחבר את הנייד לטלויזיה,יש לי פה את התמונה מהmanual שמראה איזה חיבור יש למחשב ...

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by House M.D.,

שלום, יש ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. ניסיתי לחבר אוזניית בלוטוס לבלוטוס שמובנה במחשב. המחשב זיהה אותה והתקין אותה כמו שצריך אבל זה הכול. היא מופיעה בהתקני הבלוטוס בתור "Bluetooth headset" אבל לא מופיעה בהתקני האודיו ואי אפשר בעצם להאזין דרכה, רק לשלוט באמצעותה על המדייה פלייר. לעומת זאת כשאני מחבר דונגל של בלוטוס שנקנה מDX האוזנייה מזוהה מצוין ואפשר להאזין דרכה, אך האיכות לא משהו כנראה הדונגל הסיני לא איכותי כמו בלוטוס מובנה למשל (באייפוד שלי האיכות הרבה יותר טובה עם האוזניה הזו). איך לגרום לה לעבוד עם הבלוטוס המובנה? הבלוטוס המובנה מדגם Dell wireless 356 bluetooth ואני משתמש בדרייבר שהורדתי מאתר דל. (הוינדוס לא זיהה אותו בכלל לפני כן).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kdani,

יש למשהו מושג אם הדיסק הזה יתחבר ל-LENOVO P50 ? Samsung Seagate Spinpoint M9T 2TB 2.5-Inch SATA 6Gb/s 32MB Cache Internal Hard Drive(ST2000LM003) http://www.amazon.com/Samsung-Spinpoint-2-5-Inch-Internal-ST2000LM003/dp/B00MPWYLHO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464545233&sr=8-1&keywords=2.5-inch+hdd+sata+iii+6gb+s+2tb אני מבין שצריך לרכוש קיט: http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/4XB0L63274/460/7EF7D50A5A7047049A355BF42AAF3C5C#overview האם זה פתרון שיעבוד ? הייתי מזמין ישירות מהם, אבל הם העלימו את האופציה של דיסק 1TB. מתכנן להזמין עם SSD 512 ולצרף את הדיסק הנוסף בעצמי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, לפני כמה ימים החיבור של האוזניות הפסיק להגיב, שום פעולה תוכנתית שניסיתי לא צלחה, החיבור אולי תקין אבל משום מה אין שמיעה דרך האוזניות, רק דרך רמקולי המחשב (גם כאשר החיבור לאוזניות מחובר). אני מחפש מעבדה טובה לתיקונים של החלקים הנ"ל באיזור ראשל"צ, מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  11. Started by guy81,

במחשב שאני מתכוון לקנות כתוב: מחשב איכותי הכולל חיבור 1.4 HDMI לאיכות צפיה מושלמת (uid, במסכי LCD TV או פלזמות) בממיר של עידן + בטלויזיה שלי יש יציאה של HDMI. זה אומר שניתן לחבר בינם בעזרת כבל ולראות את מסך המחשב בטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by ranhap,

שלום רציתי לשאול איך אני יכול לחבר את המחשב למגבר לא דרך האוזניות שנמצעות בקדמת המחשב וגם מה עדיף ויסטה בעיברת או באנגלית או שאין הבדל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by shevah,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי MSI WIND וזהו המחשב הנייד הראשון שלי, רציתי לשאול האם אני מחבר קודם את המטען לשקע בקיר ואז למחשב או להפך? תודה.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by dog,

עומד להיות בחו"ל במלון שיש לו חיבור קווי בקיר לאינטרנט , אך לא אלחוטי בחדרים. רוצה לעבוד באינטרנט בחדר עם טאבלט (microsof surface pro ) . האם כל מעביר פשוט מ- usb ל- rj45 יעשה את העבודה , או שצריך משהו למשל כזה? http://www.ebay.com/itm/USB-to-RJ45-Ethernet-WiFi-Express-Mini-Adapter-Router-for-iPad-iPhone-Macbook-/121176491984?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item1c36ae87d0

• 8 תגובות
    • 9.8k צפיות
  15. Started by shaks,

אז ככה, יש לי LCD של חברת LUXOR (משהו ג'נרי כזה כניראה). אני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי (TOSHIBA SATALITE לא יודע איזה דגם אבל אני יודע שהכרטיס מסך שייך לצ'יפסט שהוא אינטל MOBILE 965 EXPRESS). חיברתי את הכבל (VGA למחשב ולמסך), הגדרתי דרך האפשרויות תצוגת מסך כפולה אך הLCD לא מגיב (NO SIGNAL בערוץ של הVGA). למישהו יש מושג מה אני עושה לא נכון? אולי מדובר בחומרה תקולה (היציאה של המסך או הלפטופ או הכבל?) או בבעיה של הגדרות שפיספסתי (יש לציין שהדרייבר הכי חדש).

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by Stanly,

שלום לכל המומחים, בעברי הייתי גיימר, היום הרבה פחות. הפוסט הזה מעט שונה כיוון שאני עדיין לא יודע איזו קונפיגורציה טובה עבורי. אני עובר לגור ביחידת דיור מאד קטנה. איך כדאי לחבר מחשב נייד לטלויזיה? כבל HDMI זה מכוער, חשבתי לקנות HTPC זול ופשוט ולחבר אותו ללפטופ בWIFI אני מעדיף לחבר את הלפטופ לטלויזיה אבל אין לי אפשרות למתוח כבלים בדירה.. יש דרך אחרת לחבר את הלפטופ לטלויזיה? מה אתם אומרים? זה אגב החלק הקשה, החלק הקל זה שאני רוצה שמערכת הרמקולים יהיו מחוברים לטלויזיה, למחשב, וגם לאייפון שאוכל לשמוע מוזיקה כל עזרה וסיוע תתקבל בברכה מכם התותחים של היום - - - תגובה אוחדה: - - - לא בקטע של הקפצה, מה אתם אומרים על האופציה של הchromcast? לי זה נשמע רעיון ממש טוב לחבר…

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  17. שלום, לפני כמה שבועות המחשב נפל ומערכת ההפעלה לא עולה אז שמתי לינוקס אונבנטו על דיסק וזה הדרך שהיחידה שהמחשב עולה שאני נכנס לקבצים רק חלק מהם עובדים וחלק נהרסו חשבתי אולי פירמוט יעזור אך לפני שאני עושה את זה אני מנסה לעשות RECOVERY לנתונים על הדיסק כשהוצאתי את הדיסק ראיתי שהחיבור הוא כמו SATA של מחשב נייח למרות שכתוב עליו SATA באיזה מתאם אני צריך להשתמש בשביל לחבר את הדיסק למחשב? תמונות(סליחה על האיכות צולם במצלמת אינטרנט)

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. רוצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד ישן, איזשהו סלרון... ראיתי שהכניסה של הכרטיס היא עבה פי 3 בערך מהכניסה לכרטיס חיצוני שאני מכיר מחשבים חדשים השאלה היא האם היו אז חיבורים אחרים ? כי לא ממש נראה לי .....

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  19. ראיתי פעם סרטון שמישהו מחבר כרטיס מסך למחשב נייד (לא זוכר איך נראלי עם VGA/HDMI) ומחבר לכרטיס ספק כח אם חיבור כלשהו.. רציתי לשאול איך עושים את זה, הייתי שמח לדעת! תודה רבה !

20. שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שמעתי שיהיה אפשר לחבר כרטיס מסך עם יציאת PCI E למחשב הנייד באמצעות מתאם מיוחד. יש למישהו מושג אם זה נכון ? מי שלא יודע שלא יענה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. אני מתכנן לקנות מחשב נייד עים מעבד i7-2715qe למעבד הזה יש תמיכה גרפית מובנת, אם אני יוסיף כרטיס מסך טוב זה ישפר משמעותית את הביצועים??

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי לוח בן 4 שנים עם חיבור PCI-E X 16 אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך לדוגמא ל- NVIDIA 210 במפרטים של הכרטיסים החדשים רשום PCI-E 2.0 האם תהיה בעיה לחבר אותו ללוח הישן ? תודה דני

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. אני מחבר את המחשב ב HDMI ל TV עכשיו גם הקול וגם התמונה עוברים ל TV אבל אני רוצה לחבר אוזניות למחשב ובעצם לשמוע את הסאונד באוזניות ואת התמונה ב TV, חיפשתי קצת בהגדרות ולא מצאתי. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש רן

• 5 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים