עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by slachmaster,

שלום, אני חדש בפורום והבנתי שאפשר לבקש פה עזרה בהרכבת מחשבים יש לי כרגע מחשב שהמפרט שלו הוא: Intel Core2 CPU 6300 1.86GHz 2.00GB RAM NVIDIA GeForce 8600 GT יש לי תקציב של 2000 שקל, האם שווה לי להרכיב מחשב חדש בסכום הזה? אם כן אני אשמח למפרט (ד"א כונן כשיח גדול לא כל כך נחוץ, יש לי TB חיצוני) תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב לכולם השימושים העיקריים שלי יהיו צפייה בתכני fhd/hd הורדות רבות ומשחקים אשר אינם זמינים בקונסולת הps3 - ברשותי מסך 21 אינץ ומסך 37 אינץ fhd של פיליפס -אשמח אם המחשב יוכל לעמוד בהגדרות גבוהות של המשחקים אך אסתפק גם בפחות . מעוניין בכרטיס החדש 460 - אין צורך בציוד היקפי - השקט חשוב 8 . אך גם הקירור אשמח למחשב מקורר בצורה טובה ובעל מארז נוח ומרווח -אינני יודע לבצע אוברקלוק לכן הוא כרגע לא חשוב , אולי בעתיד - אשמח למערכת הפעלה חוקית ווינדוס 7 גירסה ביתית אלא אם לדעתם היא לוקה בחסר -אשמח אם המפרט יורכב בtms מכוון שיש ברשותם חנות בנתניה , אם אתם לא ממליצים עליהם אפשרי גם בrsm - כנראה שבעתיד אחדש את כרטיס המסך ואוסיף זכרונות -העדפה לאינטל אך אני פתוח להצעות תודה ויום…

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  3. עיקר המחשב הוא לשימוש ביתי משמע - משחקים (מדי פעם מה שיוצא), גלישה באינטרנט, צורכי משרד וכו. המפרט שהרכבתי עד כה לא כולל מארז... אני אשמח אם תמליצו על משהו. ורציתי לדעת אם כדי להחליף את המאוורר של המעבד במשהו טוב יותר. אם אתם מחליפים משהו מהחומרה אני אשמח אם תציינו למה. תודה. והנה המפרט: Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ‏945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E‎ GIGABYTE 1GB TwinMOS DDR II 667 ‏7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E‎ GIGABYTE ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ WD ‏PIONEER DVR-111D DVD±RW‎ ‏Liberty ELT400AWT 400W‎ Enermax בנוסף אני אשמח אם תמליצו לי על חנויות (אני גרה באיזור ירושלים)

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. מה קורה?? אני חייל ועקב השירות לא יצא לי להתעדכן בעולם המחשבים בשנתיים וחצי האחרונות. אני חובב מחשבים ורוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. בניתי מפרט אשמח לקבל עליו תגובות. יש לי מסך 22 אינץ' וציוד היקפי סביר. אני לא מתכנן אובק קלוקינג או איך שלא קוראים לזה. ואני זקוק למחשב חזק שיתן ביצועים גבוהים במשחקים חדשים וטובים. המפרט מחנות ksp ששמעתי שהם הכי זולים. Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray 1330 מעבד P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E gigabyte 610 לוח אם DDR III 1600Mhz Price Units Total 2GB Kingston HyperX Blu 185 זכרונות 6 גי'גה כפול (2 כפול 3) GIGABYTE Price Units Total GTX460 1GB GDDR5 DX11 2…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Avivf88,

קודם כל אני רוצה להגיד שאני חדש כאן, ומבין גדול במחשבים אני לא אבל אני כן חובב שלהם, אז מצטער מראש על הבורות הרבה שאני הולך להפגין מרגע זה חחח... שמעתי הרבה מאוד המלצות על הפורום פה ורמת המפרטים שניתנים (קרוב משפחה וחבר קנו מחשבים כמעט אחד לאחד לפי מה שהמליצו פה..) והם שניהם מאוד מרוצים מרמת המחשב שעונה בדיוק לדרישות שהם צריכים.. יש לי תקציב של 4.5-5 אלף ככל הנראה... ואני רוצה להרכיב בעזרתכם מפרט שיתאים לי למשחקים ולסרטים... הסתכלתי באתר על מפרטים מומלצים ולמען האמת לא הבנתי הרבה בכלל... קודם כל שאלה קצת מפגרת... במחשבים החדשים עדיין יש חיבורים למקלדות ועכברים לא דרך USB (מה שידוע כחיבור הסגול וירוק...)? אם כן אז אני לא צריך מקלדת/עכבר... גם רמקולים אני לא צריך... כעי…

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  6. שלום לכל העוזרים, אני צריך את עזרתכם בבניה של מחשב שישמש בעיקר לHTPC ולגיימינג ברמה בינונית. המחשב יישב בחדר שיינה וישמש אותי בתור טלוויזיה, צפייה בסרטים וכמחשב להרצת משחקים. נקודות להתחשבות: - אין חשיבות למארז יפה/עומד או שוכב העיקר שיהיה יעיל. - רמקולים 2.1 יספיקו. - לא כולל מסך , עכבר ומקלדת - כרטיס מסך בינוני שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים. - דיסק קשיח עד 1500 ג'יגה ניתן להסתפק גם ב1000 ג'יגה. - כרטיס טלויזיה שתומך במערכת הפעלה win7(התיחסות למסך ולכרטיס טלויזיה רשומה למטה). - אין צורך במערכת הפעלה. - שיכלול הרכבה של המחשב. - עדיפות לחנות באזור המרכז(ת"א והסביבה). תקציב: 4200+- בנוסף לכל מה שכתבתי יש לי דילמה: כחלק ממחשב חדש יש צורך במסך חדש שיחליף את הטלויזיה בחדר, ראי…

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  7. שלום לכולם....אחרי שראיתי את הרמה של האנשים הבנתי שזה המקום לבקש עזרה.... אני צריך עזרה בבנית מפרט. המפרט חייב להיות מרשת ksp (לפי מה שראיתי הם זולים, וגם יש לנו סניף שלהם ממש צמוד לבית כך שזה ממש חשוב..) קישור לאתר - ksp.co.il - באתר יש מפרטים טובים + אופציות לשידרוג, בקטגוריה "במחשבים במבצע". *מדובר על מחשב בלבד ללא מסך, *המחשב הוא לעבודה ממש כללית בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים, וכו'. *אפשר להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים(אולי משחקים קלים בלבד) ככה שכרטיס מסך סביר אמור להתאים(fx5200- משהו בסגנון). *המחשב צריך לכלול צורב dvd, מקלדת ועכבר, רמקולים (פשוטים). אני מקווה שמספיק צמצמתי את זה כדי שיהיה נוח לבנות את המחשב. לפני מה שהבנתי אם המחשב לא ממש מיועד למשחקים, עדיף…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי התקציב הוא 2800~3500ש"ח המחשב מיועד למשחקים זו הפעם האחרונה שאני משגע אתכם אנשים יקרים,אז בבקשה Do your BEST :-* עריכה I : ללא מסך או ציוד היקפי כלשהו עריכה II : ללא צורב DVD כונן DVD יספיק

9. Started by kobi.masika,

היי אני מנסה לבנות בימים אלו מפרט מחשב לאחי המחשב אמור לשמש למשחקים תוכנות סרטים וכמרכז המדיה (יחובר למערכת קולנע ולמסך הטלוויזיה LCD ) מארז + ספק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10866&catid=666 640 ש"ח זכרון : 1GB TwinMOS 630 ש"ח דיסקים קשיחים‏: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 460 ש"ח צורבים: NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 190 ש"ח סה"כ 1920 ש"ח מה שמשאיר 3080 ש"ח למעבד לוח אם כרטיס ומסך אשמח לקבל המלצות לרכיבים החסרים לשיפורים ברכיבים שכבר נבחרו יש אפשרות לחריגה של 500 שקלים נוספים כרטיס המסך צריך להיות עם יציאות על מנת לחבר גם למוניטר המחשב וגם למסך הטלוויזיה לוח האם צריך להיות עם יציאות …

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Leo101,

שלום לכולם! אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לשימושים כללים. המפרט הוא לקרוב משפחה ששיכנעתי אותו לחכות עד צאת הקונרו, אבל עכשיו אני לא בטוח שהקונרו ייכנס לו בתקציב. אלה נקודות לבניית המפרט. 1. אין צורך במסך ורמקולים. המקלדת והעכבר יכולים להיות פשוטים ( לא צריך אלחוטיים). 2.הוא רוצה הארד דיסק גדול מאוד לשמירת סרטים.( אני מאמין ש250 gb יספיק לו). 3.הוא צריך צורב dvd איכותי (אני מאמין שגם אלו הכי זולים הם איכותים, אבל תרגישו חופשי לתקן אותי). 4.חשוב כרטיס Tv. הכרטיס צריך להיות באיכות די טובה(לא צריך משהו מטורף).הוא מתכנן להקליט מהטלווזיה ולצרוב. הבעיה שאני לא מבין בזה בכלל. 5.הוא לא משחק בכלל. לכן, הכרטיס מסך יכול להיות באיכות ירודה.( משהו בסגנון של 6200, צריך לעשות את העבודה…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by ronmiz,

היי יש לי בעיה קטנה ... הורדתי Partition Manager של Paragon כדי להוסיף מחיצה נוספת למערכת הפעלה (Vista Basic) באמצע התהליך המחשב נכנס ל- Sleep Mode מתי שהיה כתוב בבירור על המסך שאסור לכבות, להתחיל מחדש וכד'... בכל מקרה כרגע יש מחיצה חדשה אבל המחשב מתחיל עם שתי הודעות שגיאה. מכיוון שהמחשב דיי חדש ואין לי עליו כמעט כלום לא אכפת לי להתחיל מדף חלק... הבנתי שאמורה להיות מעין מחיצת שחזור או אתחול שיש בה את מערכת ההפעלה וכל הדרייברים, רק שאני לא ממש מוצא את זה. חיפשתי ב - ThinkVantage אבל מצאתי רק אופציות של שחזור מקובץ (לא עשיתי קובץ גיבוי דרך התוכנה הזו) .. תודה מראש רון. עדכון: מצאתי את האופציה הזו של השחזור למצב מפעל ב- ThinkVantage, אבל על ההתחלה של התחהליך היה כתוב "prepa…

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  12. שלום לכולם, דודה שלי נרשמה ללימודי הוראה והיא צריכה נייד שימושים עיקריים: תוכנות אופיס למינהן לצרכי הלימודים וצטים (סקייפ וכו) הקושי האמיתי שלה (ושלי) הוא הגדרת תקציב מבחינת כלכלית כמה שפחות יותר טוב מצד שני אני חושב שהשקעה של עוד כמה שקלים(אולי מאות שקלים) כדי לקבל מכשיר איכותי שיחזיק כמה שנים חשוב שהנייד יהיה קל ובעל זמן סוללה ארוך מצד שני היא כבר לא צעירה (עברה את ה40) אז היא צריכה מקלדת ומסך נוחים. לאיזה תקציב כדי לי לכוון? אשמח לעזרה בהגדרת תקציב תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב לאבי שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטי HD+ חיבור למערכת קולנוע ביתית-3 יצאות 5.1 וגלישה באנטרנט/משחקים קלים. כרגע יש ברשותי ספק כח ומארז וכרטיס מסך X300SE 128MB שאין לי מושג אם יספיק להרצת סרטי HD של חברת PALIT. הסכום הנדרש הוא 2000 ש"ח צריך עזרה לגבי המעבד והלוח לא מתמצא כל כך האם הלוח אם שכולל תמיכה בHD יספיק?יש מומלץ יותר? ‏P5QPL-VM EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, HDMI, PCI-E, HDAudio‎ תודה מראש יוסי

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  14. Started by ori_fadida,

שלום לכולם.. אני צריך לקנות מחשב חדש . הצרכים שלי הם:ממש קצת עריכת סרטים וממש טיפה משחקים אבל ממש פשוטים. לרוב אני משתמש רק באינטרנט אבל אני רוצה מחשב שיעבוד לי מהר וחלק בלי בעיות ותקיעות. התקציב שלי הוא עד 2000 שקל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  15. אני רוצה לקנות את ה8800GTS שעולה 1900 כי אני צריך את המחשב להרבה זמן אז אני חושב שהכרטיס הזה הוא הכי טוב שאשפר לקנות נכון לעכשיו, אז לשאר המפרט נשאר 2500 ש"ח אני צריך מחשב למשחקים כבדים לא משנה לי אם AMD או INTEL המפרט חוץ מהכרטיס מסך כולל: לוח אם זכרונות הרד דיסק מארז תודה רבה לכל עוזר. *ואם תוכלו אז תמליצו לי על חברה לכ.מ

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  16. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט ל-HTPC (ללא ציוד הקפי) בתקציב של עד- 3000 שקלים (אם ניתן לחסוך אז מה טוב ). על המחשב יותקן WMC 7 (אין צורך להוסיף למפרט), יש צורך במארז איכותי הכולל תצוגה (עם שלט?), קירור טוב, המחשב צריך לתמוך בסרטים באיכות FHD בקלות, לכלול הרד דיסק של 1 ג'יגה עם אפשרות להוסיף שני הרדיסקים נוספים בהמשך. המחשב יחובר לרשת קווית, ולכן יש צורך בכרטיס רשת רגיל. לא יעשה למחשב ב- OC. מעבר לצפייה בסרטים יתר השימושים יהיו גלישה באינטרנט, הורדות והאזנה למוזיקה. המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD האם עלי לקחת משהו נוסף בחשבון? ואם אפשר להרכיב מפרט בחנות מאיזור ת"א תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום. הבנתי שהפורום הזה הוא המקום המקצועי ביותר לקבל בו עזרה בנושא מחשבים, אז הנה קצת פרטים על מה שאני מחפש: תקציב של 4500 בערך, אין צורך לחסוך ואפשר לחרוג עד 500 בערך. שימוש עיקרי לגיימינג, רזולוצית המסך שלי היא 1900 על 1200. משחק בעיקר Starcraft 2 בימים אלו, אבל הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנתיים הקרובות בהגדרות גבוהות. יש צורך בעכבר ומקלדת טובים. כנראה גם מאוספד טוב. לא רואה צורך בכונן דיסקטים, מחשב שקט זה נחמד אבל לא קריטי. ללא OC וללא מערכת הפעלה. קשה לי לענות לגבי שדרוגים לעתיד, נשאיר את זה פתוח כרגע. המלצות על חנות אמינה באזור רמת השרון גם יעזרו. תודה מראש.

18. Started by Ran B,

מה קורה חברים? אני וחבר שלי מחפשים המלצה למפרט מחשב בשימוש : משחקים (לא גיימר כבד), סרטי HD, גלישה, הורדות וכדומה.. כמובן כ.מסך תומך HD. מארז גדול, מאוורר ושקט. הוא מתלבט בין מעבד i3 למעבד core 2 due. אני לצערי כבר פחות מבין בטכנולוגיות החדשות של המעבדים. אני יודע שסדרת I חדשה יותר, אך מה יהיה עדיף במפרט כזה? לדעתי, זיכרון 4GB חובה, כונן-קשיח 500/1000GB מה שנכנס בתקציב. אשמח מאוד להצעתכם בנושא. תודה מראש, רן ואור.

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  19. המטרה להיות מחשב משרדי נטו, אין שום כוונה להפעיל איתו משחקים. צריך שתהיה לו יכולת לעבוד עם מסדי נתונים קטנים. כולל ציוד היקפי, בלי מסך, התקציב הוא 1500 - 1800 גג. תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שלום רב... אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא מסך (קיבלתי מתנה סמסונג LCD 32). אני רוצה את ה- 8800GT ו- 2GB של זיכרון. לגבי מעבד, חשבתי על C2D למשל E6650 אך אשמח לקבל דעות כי אני לא בטוח. דיסק קשיח מספיק 160GB כדי להוריד בהוצאות. צורב DVD כמובן. אני רוצה מארז פשוט אך עם חיבורים קדמיים של USB ואודיו. ראיתי thermaltake בסיסי שחור יפה במשהוא כמו 200 שקל. ספק כוח אמין הזול ביותר שיספיק למערכת. המחשב מיועד למשחקים (לפי ה 8800GT!). אשמח לקבל כל דעה להוזלת המחשב בלי ויתורים רציניים באיכות. אני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי. ראיתי שדורשים תקציב בפורום, ובכן נמוך ככל היותר. סתם. אני מכוון קצת מעל ל- 3000 . זהו... תודה רבה רבה וברכותיי לכולם...

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  21. ראשית שלום, בשבועיים שאני רשום בפורום הזה החכמתי ביותר אז תודה 8). האם המפרט הבא הוא טוב? אני צריך שהמחשב יריץ משחקים טוב, אך מאידך אני לא "גיימר", כבד ולא מחפש את ההגדרות הכי גבוהות. (עד היום הסתדרתי יופי עם AMD 1.8 ו 6600...) מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ₪498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H ₪433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38512 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ₪248 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪124 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3850 512M…

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  22. היי אנשים, בת דודה שלי החליטה להפטר מהגרוטאה שלה ולקנות מחשב חדש המטרות הן גלישה באינטרנט, אופיס, משחקי "קופסה" בעיקר (קלפים, שש-בש, שחמט, וכו') , וקולנוע ביתי (בתקווה אפילו HD). האם יש כ.מסך שיש לו גם video out בצורת svideo וגם HDMI או 2 יציאות DVI רגילות? (המחשבה היא: לחבר למחשב את הטלויזיה הישנה (הנוכחית) ב SVIDEO, ובעתיד כשהיא תקנה LCD גדולה, לחבר אותה בחיבור דיגיטלי) אין צורך במסך למחשב או בציוד היקפי כלשהו (מקלדת, עכבר, רמקולים, הכל קיים). מארז עם יציאות USB קדמיות - חובה. התקציב הוא 2.5-3K , בעדיפות לזול יותר. חשוב לה לקנות מחנות חיפאית, אז אם אפשר, להרכיב ממרדנית או מ TMS זה יהיה נהדר. ופרט אחרון, המחשב צריך לכלול מערכת הפעלה חוקית, היא תשמח אם זה יהיה ויסטה (תהרג…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by EvilBoy,

עזרה לבנות מחשב לגיימינג עם כרטיס מסך של Ati radeon 5850 1gb gddr5 hdmi תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש... יעודיו: א. הרצת משחקים יחסית כבדים, כלומר שלא אחרי שנה אני כבר לא אוכל להריץ משחקים. ב. בעל אופציה לשדרוג עתידי. ג. ללא מסך (נקנה כבר בנפרד). ד. מבחינת רעש, זה לא ממש מפריע לי, אבל אני לא רוצה טרקטור. ה. בא לי להתנסות בהרכבת המחשב מScratch, כלומר להזמין את החלקים אליי הביתה ולהרכיב - האם זה בר קיימא ? ו. HD עם נפח גדול יחסית, אני פריק של מוזיקה ויש לי המון (and keep counting...). טווח המחירים: 4500, עם אפשרות לגלישה עד 5000 (מומלץ שלא ).. אשמח לתשובות, נעם.

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by dancer,

שלום, אני מנסה להתחבר עם מודם סלולארי דרך כניסת PCMCIA ואני מקבל את ההודעה הבאה: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) אני רואה את ההודעה הנ"ל ב- standard openHCD usb host controller. איך ניתן לפתור את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 20:46:21 איך ניתן להוסיף resources?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים