ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם: אני רוצה לבנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים אך לא לוותר גם על עריכת\המרת סרטים (פינקל 11 והמרת סרטים שירוצו על eeePC) סכום: עד 3000 ש"ח -אין צורך בספק כח (יש לי של enermax 82+Pro 525W). -אין צורך בעכבר,מקדלת,מסך,צורב\BR,מאווררים למארז,רמקולים ומערכת הפעלה. +בלוח האם חובה סלוט PCI רגיל אחד בשביל כרטיס קול X-Fi Gamer של קריאטיב שנדמה לי ששוה להישאר איתו (נכון??) +חובה לוח אם מסדרה Z עם LucidVirtu. +מארז שישאר איתי לעוד הרבה זמן. אני אסתדר בלי בעייה עם H.D של 500G (אפשרי אפילו 320G אם זה משמעותית פחות). חשיבות עליונה לשקט=9 (זה גם מחשב לימודים שחייב להיות [glow=red,2,300]שקט[/glow] כשלא משחקים בו). אין לי כל עניין באוברקלוקינג. יש לי כעת כ. מסך GF8800GT 5…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? מסך מגע, עדיף FHD, לא חובה אם לא נכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא חשוב, אבל חייב להיות לפחות SSD קטן ל- boot מהיר, אז עדיף שילוב של SSD קטן ו- HDD קטן * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מעבד אינטל E6550 לוח אם אסוס nf650 sli זכרון ocz 800 platinum revision 2gb כרטיס מסך ספארקל 8800gts קאליבר 320 דיסק קשיח WD 160gb 7200, 8mb sata2 צורב דיוידי כפול 18 תומך דואל לאייר מארז P.O.V maximum midi-tower 2*12cm fan ספק כוח HEC zephyr 650w העלות שלו היא בסביבות ה 5200 בלי מסך, אשמח לקבל תגובות והמלצות, ד.א על הכרטיס מסך אני די סגור בעקבות הביקורת של האתר
-
- 11 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K - חריגה עד 9K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג לשנתיים שלוש קדימה , סרטים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא רלוונטי = רצוי מארז שלא צובר אבק ושקט 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 18 תגובות
- 5.5k צפיות
- 2 followers
-
-
ערב טוב לכולם! קיבלתי היום סוללה חדשה לנייד (dell vostro v131) שהזמנתי מ-eBay, וכשהיא התרוקנה חיברתי את המטען. בסמל של הטעינה כתוב plugged in, not charging וכשאני פותחת את המחשב כתוב the battery cannot be identified. יש מה לעשות עם זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
א. מה התקציב? שאלה טובה. כעקרון מדובר בסכום הנע בין 5000-6000 ש"ח, אבל כמובן שאני אשמח להוציא פחות, אבל לא באופן שישפיע בצורה דראסטית על הביצועים של המחשב. ב. מטרות המחשב? המחשב מיועד בראש ובראשונה למטרת משחקים כבדים יחסית, כדוגמאת fear ו/או call of duty 2, ככה שירוצו בצורה חלקה ונעימה לעין כעקרון המחשב אמור גם לשמש אותי לגלישה (והורדות) ברשת, צפייה בסרטים (dvd) וכתיבת עבודות אוניבסיטאיות. אני לא מתעסק בכלל ב-OC או מודינג, ככה שאני מעדיף להשקיע את הכסף באיזורים אחרים במפרט. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? כעקרון אין צורך בציוד היקפי כי יש את כל הדברים הבסיסיים. הייתי שוקל אולי להחליף את המסך 19 אינץ' שלי (brother) כי אני חושב שמהירות התגובה שלו נמוכה מדי וכך גם הרזולו…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1176 Cooler Master Elite 334, יחידות 1 ₪172 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=396 HEC 550TE-2WX 550W ספק כוח, יחידות 1 ₪290 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=947 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ₪842 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ , יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ההורים בשעה טובה מחפשים להחליף מחשב. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, אופיס וצפיה בתמונות. משחקים הם לא שיקול. אם יש future proofing קל שניתן לעשות בשביל שיהיה ניתן להתאים את המחשב יותר לעריכת סרטים (בהוספה עתידית של כרטיס מסך), אשמח לדעת - אבל זו לא עדיפות משמעותית. המחשב הקיים נמצא בשימוש כבר מעל 10 שנים (והחדש לא יוחלף בקלות), כך שהמטרה היא לייצר מחשב שהם יוכלו להנות ממנו לאורך זמן עם איזושהי אפשרות הרחבה במידה של שינויים בדרישות. דיסק קשיח למטרות אחסון יעבור מהמחשב הקיים, וכך גם הציוד ההיקפי - כל השאר חדש. ולא שאני צופה בעיה - אבל הציפיה מהמחשב היא להיות שקט. המחשב ככל הנראה ירכש מ- KSP ממטרות של זמינות פיסית לסניף למטרות אחריות (…
-
- 15 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אין חשיבות למשקל וגודל , המחשב ישב בבית . יש חשיבות לכרטיס מסך ולזכרונות.
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד קומפקטי (לא משקולת פלסטיק בגודל 15.6) אני מעוניין במחשב שיהיה מספיק חזק כדי להחליף את המחשב שלי בבית (שיש לו סך הכל מעבד E5200 ו4gb זכרון) כשהוא מחובר למסך ומקלדת חיצוניים ושיהיה נוח לקחת אותו איתי במקרה הצורך לצבא מתי שאני יסגור וכאלה. דרישות: לא צריך כרטיס מסך טוב, שיהיה משהו בסיסי שמריץ 720P. עדיף שלא יהיה צורב - סתם משקל מיותר. שיהיה כמה שיותר דק ובצבע שחור או מתכתי, לא פלסטיק צבוע לכסוף (שזה הדבר הכי מגעיל שקיים ). bluetooth - עדיף שיהיה מובנה שיהיה לפחות 2gb זכרון עם אפשרות ל4. שיעלה עדדדד 2500 שקל רצוי מאוד שיהיה מבוסס על i3 אבל אם יש core2due ממש משתלם ומאוד איכותי פיזית אני אשקול גם את זה. שיהיה איכותי, שירגיש יוקרתי ולא קקה ס…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב בסביבות 5000 שח ללא מסך וללא ציוד היקפי שימושים כללי: אינטרנט, אופיס, עיבוד גרפי (2D and 3D), ומעט משחקים וסרטים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים (לעבודה עם שני מסכים במקביל) רצוי גם עם יציאה לטלביזיה זיכרון לפחות 1GB (רצוי 2 אם מסתדר בתקציב אם לא אז אחד ואשלים בעתיד) אין צורך בצורב ללא ציוד היקפי לא מיועד ל OC בקיצור: בורד, מעבד, זיכרון, HD, כרטיס מסך ומארז (כולל ספק) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מניח שמי שרכש נייד עם ערכת שבבים של NVIDIA גם נתקל בבעיה של התקנת דרייברים של הכרטיס הגרפי אז ישנו פיתרון לכך. נכנס לאתר laptopvideo2go.com ושם נכנס לDRIVERS. נבחר את הדרייבר החדש ביותר לכרטיס הגרפי שלנו בהתאם למערכת ההפעלה. נלחץ על Driver שמופיעה בתחילת הדיון (1) (ראה תמונה). לאחר מכן נלחץ על Modded INF שמופיע לידו (2) ונוריד קובץ בשם NV_DISP.INF (ראה תמונה). נקבל קובץ לפתיחה דמוי RAR לחילוץ (ניתן לחילוץ עם Winrar). נחלץ את הקובץ ונעתיק את הקובץ Modded INF שלנו (שמו NV_DISP.INF) לתוך תיקית הדרייברים שחילצנו ונחליף את המקורי. עכשיו ניתן יהיה לעדכן את הכרטיס הגרפי נ.ב. בכול עידכון שיצא צריך לעדכן מחדש את קובץ הINF. ישנה אפשרות של Black Screen של…
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים, גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אנחנו על סף הזמנה של מחשב חדש לצרכי משחקים (FAR-CRY וכו'), אופיס ואינטרנט. המפרט צריך לכלול הכל (כולל מסך 17" LCD) למעט רמקולים. הנה מה שאני חשבתי עליו: 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 299.99 ¤ 1 299.99 ¤ 1 994 Lite-On 52/32/52 Black CD-RW 174.65 ¤ 1 174.65 ¤ 2 571 AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 627.54 ¤ 1 627.54 ¤ 3 1489 Toshiba 16/48 Bulk - Black DVD-ROM 189.98 ¤ 1 189.98 ¤ 4 2443 Citizen/Sony Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 402.57 ¤ 1 402.57 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 4990 ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboar…
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של ASUS דגם F3SR. המטען של המחשב הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות מטען חדש. השאלה שלי היא, האם מטען אוניברסלי מומלץ או שכדאי לקנות מטען מקורי?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להחליף מחשב שולחני במחשב מיני. שימושי המחשב - אינטרנט, צפיה בסרטים אונליין ותוכנות אופיס. שום דבר כבד... העניין - במחשב השולחני ישנו כרטיס מסך שאליו מתחבר ממיר של הוט ומאפשר צפיה בטלויזיה/VOD של הוט תוך כדי עבודה על דברים אחרים (כלומר לכרטיס הטלויזיה יש כניסת HDMI). אני מחפש מחשב במארז כמה שיותר קטן אבל כזה שיאפשר להעביר את כרטיס הטלויזיה מהמחשב השולחני הישן למחשב מיני החדש, כרטיס הטלויזיה המתחבר עם PCI-e. שאר המפרט של המחשב צריך להיות בסיסי. תקציב - פחות בעיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב DELL INSPIRON 1520 תוכנת הפעלה WIN7 תוכנה WORD 2007 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה קלה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בסיסית ביותר עריכת תווים ונגינה עם MUSCORE משחקים - מיינקראפט ופורטנייט. צריך להחזיק רמה בסיסית ב1080p עם 60FPS. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למשחקים שיריץ את כל המשחקים הכי כבדים בשוק, סרטים באיכות מעולה. וכל שימוש אחר.. השקט חשוב אבל לא בכל מחיר. אני כן רוצה לעשות OC. יש לי מסך 19" של SONY. אני מטלבת בין שתי סוגים שונים של כרטיסי מסך.. האחד הוא יותר חזק.. ה4870HD גירסאת OC של Club3D, והשני הוא 9800GTX+ XT OC של Twintech. והשאלה שלי היא - האם 4870HD יהיה מבוזבז אם אני יריץ אותו על מסך 19".. ואם זה בכלל מישתלם לי להוציא יותר כסף אליו מבחינת התמורה שלו למסך!. תודה לעוזרים! והנה המפרט שבניתי אם הכרטיס 4870HD. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤632 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3…
-
- 10 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את ה- Microsoft flight simulator (שעוד לא יצא). בנתיים אריץ עליו את הXP11. מה אומרים? מה כדאי לקנות? חייבת לציין שאינני גיימרית ואני עושה את זה אך ורק לצורך לימודי. אין לי כוונה להוציא סכומים גבוהים ואני רוצה שהמחשב יריץ את הסימולטור בצורה סבירה ולא יותר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אין הרבה מה לפרט, מפרט מצורף מארז COMPUCASE שכחתי את שם הדגם, זה שמגיע עם הספק 300 של HEC אז זהו בערך, דעתכם בעניין, שידרוג או חדש. תודה, גיא Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
(בעקבות מעבר לכרטיס מסך 8800GT) היי הדיון הועבר מפורום תצוגה וגראפיקה משום שהוא החל לעסוק במפרט המחשב שאליו אני רוצה לשדרג את המחשב . אני אשמח לשמוע הצעות למפרטים בתקציב של +- 3500 שקל גג (כולל מאווררים , ספק ודמי בניה אם אפשר) אני בניתי את המפרט שנמצא בתגובה מספר 6 ואשמח לשמוע שינויים / תיקונים לגביו . תודה על תשומת הלב והמשך יום נעים , נדב . ___________________________________________________ להלן התגובה ההודעה שהייתה בפורום "תצוגה וגראפיקה" : בוקר טוב אני חדש פה בפורום ולכן אני לא יודע אם היה דיון דומה כבר בעבר , חיפשתי בפורום ובכתבות , אבל מצאתי תשובות חצויות למה שאני רוצה לשאול . יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000 , גיג'ה זיכרון פנימי (של kingston - 400Mhz) , ספ…
-
- 53 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה מחשב שיוכל להריץ תוכנות כבדות כמו MATLAB, סרטי HD, והכי חשוב - שיוכל לעבוד שבוע ויותר ברצף עם אימיול ברקע (ועדיין לזוז). תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף ובמזל טוב אני הולך לקנות מחשב חדש. ככה, יש לי אפשרות להשיג בזול משמעותית כל מפרט אז הרשתי לעצמי קצת להתפרע. אני צריך את דעתכם על המפרט הבא. אני האמנם מבין בכל הקטע של מפרטים אבל אני אשמח בכל זאת להצעות לשיפור או אלטרנטיבות. השימושים שלי במחשב הם מאוד כבדים. בראשונה זה משחקים, גראפיקה ברמה גבוהה, מוסיקה (ועריכת סאונד בעתיד הקרוב) ובכלל שימוש רגיל וכבד מאוד במחשב, אז מצתייר מכאן שאני צריך מפרט All around וזה בדיוק מה שבניתי. השקט חשוב לי יחסית (סקאלה של 7-8), וזה בא עם מסך ה-22" המפורסם של דל. מתוכנן OC מאוד גדול למעבד, לכן גם לקחתי זכרונות במהירות המקסימלית למרות שהמעבד לא תומך בהם (מתוכנן שדרוג של המעבד בעתיד, אז ככה שהמהירות שלהם תהווה לי מתישהו יתרון, וה…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב למטרת טיול מסביב לעולם עם מה שמשתמע מכך -חיבורי רשת ,אלחוט,מאיץ גרפי טוב (לעריכת תמונות) וכו'. בעתיד אמור לשמש אותי כמחשב סטודנט. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של לפחות 3 שעות בעבודה אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 G * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *הערות: מצלמה מובנית -חובה מקלדת נוחה להקלדה ממושכת תקציב סביבות 3000 ש"ח ניתן לכלול מערכת הפעלה Win 7 64 bit . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-