עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tm76,

תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה קלה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בסיסית ביותר עריכת תווים ונגינה עם MUSCORE משחקים - מיינקראפט ופורטנייט. צריך להחזיק רמה בסיסית ב1080p עם 60FPS. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום. אני צריך מפרט למשחקים שיריץ את כל המשחקים הכי כבדים בשוק, סרטים באיכות מעולה. וכל שימוש אחר.. השקט חשוב אבל לא בכל מחיר. אני כן רוצה לעשות OC. יש לי מסך 19" של SONY. אני מטלבת בין שתי סוגים שונים של כרטיסי מסך.. האחד הוא יותר חזק.. ה4870HD גירסאת OC של Club3D, והשני הוא 9800GTX+ XT OC של Twintech. והשאלה שלי היא - האם 4870HD יהיה מבוזבז אם אני יריץ אותו על מסך 19".. ואם זה בכלל מישתלם לי להוציא יותר כסף אליו מבחינת התמורה שלו למסך!. תודה לעוזרים! והנה המפרט שבניתי אם הכרטיס 4870HD. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤632 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Seagate ST3…

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by הגר,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את ה- Microsoft flight simulator (שעוד לא יצא). בנתיים אריץ עליו את הXP11. מה אומרים? מה כדאי לקנות? חייבת לציין שאינני גיימרית ואני עושה את זה אך ורק לצורך לימודי. אין לי כוונה להוציא סכומים גבוהים ואני רוצה שהמחשב יריץ את הסימולטור בצורה סבירה ולא יותר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טוב אין הרבה מה לפרט, מפרט מצורף מארז COMPUCASE שכחתי את שם הדגם, זה שמגיע עם הספק 300 של HEC אז זהו בערך, דעתכם בעניין, שידרוג או חדש. תודה, גיא Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. (בעקבות מעבר לכרטיס מסך 8800GT) היי הדיון הועבר מפורום תצוגה וגראפיקה משום שהוא החל לעסוק במפרט המחשב שאליו אני רוצה לשדרג את המחשב . אני אשמח לשמוע הצעות למפרטים בתקציב של +- 3500 שקל גג (כולל מאווררים , ספק ודמי בניה אם אפשר) אני בניתי את המפרט שנמצא בתגובה מספר 6 ואשמח לשמוע שינויים / תיקונים לגביו . תודה על תשומת הלב והמשך יום נעים , נדב . ___________________________________________________ להלן התגובה ההודעה שהייתה בפורום "תצוגה וגראפיקה" : בוקר טוב אני חדש פה בפורום ולכן אני לא יודע אם היה דיון דומה כבר בעבר , חיפשתי בפורום ובכתבות , אבל מצאתי תשובות חצויות למה שאני רוצה לשאול . יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000 , גיג'ה זיכרון פנימי (של kingston - 400Mhz) , ספ…

• 53 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by nadav_83,

שלום! אני רוצה מחשב שיוכל להריץ תוכנות כבדות כמו MATLAB, סרטי HD, והכי חשוב - שיוכל לעבוד שבוע ויותר ברצף עם אימיול ברקע (ועדיין לזוז). תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. סוף סוף ובמזל טוב אני הולך לקנות מחשב חדש. ככה, יש לי אפשרות להשיג בזול משמעותית כל מפרט אז הרשתי לעצמי קצת להתפרע. אני צריך את דעתכם על המפרט הבא. אני האמנם מבין בכל הקטע של מפרטים אבל אני אשמח בכל זאת להצעות לשיפור או אלטרנטיבות. השימושים שלי במחשב הם מאוד כבדים. בראשונה זה משחקים, גראפיקה ברמה גבוהה, מוסיקה (ועריכת סאונד בעתיד הקרוב) ובכלל שימוש רגיל וכבד מאוד במחשב, אז מצתייר מכאן שאני צריך מפרט All around וזה בדיוק מה שבניתי. השקט חשוב לי יחסית (סקאלה של 7-8), וזה בא עם מסך ה-22" המפורסם של דל. מתוכנן OC מאוד גדול למעבד, לכן גם לקחתי זכרונות במהירות המקסימלית למרות שהמעבד לא תומך בהם (מתוכנן שדרוג של המעבד בעתיד, אז ככה שהמהירות שלהם תהווה לי מתישהו יתרון, וה…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by toms9563,

מטרות המחשב? מחשב למטרת טיול מסביב לעולם עם מה שמשתמע מכך -חיבורי רשת ,אלחוט,מאיץ גרפי טוב (לעריכת תמונות) וכו'. בעתיד אמור לשמש אותי כמחשב סטודנט. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של לפחות 3 שעות בעבודה אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 G * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *הערות: מצלמה מובנית -חובה מקלדת נוחה להקלדה ממושכת תקציב סביבות 3000 ש"ח ניתן לכלול מערכת הפעלה Win 7 64 bit . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by DanielHatuka,

מעוניין לרכוש מחשב נייד לגלישה באינטרנט ובעיקר שיריץ לי טוב משחקים כמו Pro Evolution Soccer , CRYSIS בתקציב מקסימאלי של 2500ש"ח אם אפשר יותר זול בסביבות 2000ש"ח זה יעזור. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by djz,

אני מעוניין לקנות מחשב לילדים בעיקר ללימודים ומדי פעם משחקים קלים, העדפה למחשב שישרת אותנו לאורך זמן כמה שניתן. המערכת מבוססת על מפרט דומה והמשתנים הם המעבדים ולוחות האם יש מה לתקן/לשפר במערכת? אין לי כל כך אפשרות לחריגה בתקציב אז אם אפשר להוציא מהתקציב יותר אשמח להמלצות. תודה רבה! 1. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/100-100000158BOX]AMD Ryzen 5 3500X AM4 Box[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 727 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104036]Arctic Cooling Freezer 34 for AMD Bulk[/url]…

11. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon XP 2800+(512k 333) 1 720 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ NF7 (nForce2)lan,usb2 1 380 380 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 470 470 כרטיסי מסך? ABIT כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT DVI 256MB 1 980 980 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 430 430 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 160 160 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI PFC, usb 1 170 170 מסכים? MAG כמות מחיר סה"כ 17'' 786 PF FLAT 1 …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכל אנשי הפורום יש לי התלבטות לגבי רכישה של מחשב בקרוב , העניין הוא כזה אני צלם במקצועי ועבודה על המחשב היא חלק אינטגרלי מהיום שלי עקב העיסוק שלי יש לי דרישה למחשב חזק ומסך איכותי , לפני כשנה רכשתי פיסי שבזמנו היה חזק מאוד ועליו הוספתי מסך איכותי דבר שהוביל אותי להוצאה כספית של קרוב ל-10 אלף ש"ח. בעקבות התנודות בשוק הפער בין המק לפיסי נהיה קטן ובסכומים הללו עולה השאלה מה עדיף ? הצרכים שלי הם עיבודי תמונה מתקדמים שדורשים מעבד חזק וכרטיס מסך חזק ובנוסף מסך איכותי (טווח המחירים למסכים כאילו הוא בין 2500-5000) לעומת המק שמגיע כבר עם מסך איכותי ומפרט מרשים . אנא אנשים בעלי ידע שיכולים לייעץ מה כדאי ולמה לתת תשומת לב אשמח לשמוע את דעתכם. אציין שהתקציב נע באיזור ה 7000 - 10…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום אנשים . אז ככה , כרגע אבא שלי שוהה במיאמי (כבר חודשיים ) ואני מעוניין שהוא יקנה לי משם לפטופ לגיימינג כבד שיריץ לי משחקים בריבוי מסכים (אני אחבר את הלפטופ למסך טלוויזה 32 אינ'ץ) התקציב: 1600 דולר . אז ככה , כרגע אני נעול על המחשב הזה - http://www.kmart.com/msi-gt70-2oc-059us-17.3inch-intel-i7-4700mq/p-020V006279613000P?prdNo=3&blockNo=3&blockType=G3 אבל* גודל המסך הוא 17.3 אינ'ץ ופה באה הדילמה שלי . ראיתי שיש לפטופים של MSI עם מסך קטן יותר (15 אינץ) ועם מפרט טוב יותר מהמחשב שהבאתי למעלה במחיר זהה . האם יהיה הבדל בהרצת המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה על 2 המסכים ? (15 אינץ בין 17) חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ לי את המשחקים הכבדים ביותר , (Battlefield 4, gta…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. שלום אני צריך עזרה בבנית מחשב לילדה בת 9 השימוש העיקרי שלה במחשב זה איסי מסנג'ר ואינטרנט אבל כדי שהוא יסחוב משחקים ואני מעוניין שהוא ישאר בחיים כמה שיותר זמן... התקציב הוא 2000 שקל פלוס מינוס בלי מסך כי רכשתי כבר מסך.. (והאם מישהו יכול לתת לי ביקורת על החנות נועה מחשבים כי היא קרובה אלי ואני חושב לירכוש שם את המחשב..ואני לא קונה בKSP..) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  15. Started by The Ball,

הרבה זמן אני כבר לא בתחום המפרטים בגלל צבא ועוד כל מיני דברים, אז הפעם אני בא אליכם עם בקשה לעזרה חברים של אבא שלי רוצים לקנות מחשב עד 5500, עם מעבד של אינטל למשחקים. בלי ציוד היקפי/מסך/רמקולים. מה שכן, צורב DVD צריך. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

אני אמור להזמין בשבוע הקרוב נייד, הייתי די נעול על ה-15z של דל אבל עכשיו ראיתי שעומד לצאת series 7 של סמסונג שנראה הרבה יותר טוב. אבל בשניהם יש מקלדת עם backlight, על פניו זה סלמתק אבל המקלדות האלה לא באות עם עברית עליהם מן הסתם. ובגלל שהם backlight זה לא רק לחרוט אותיות ואם מדברים על החלפת מקשים אז כבר מדברים על משהו הרבה יותר יקר וגם לא מקבלים ככה מקלדת מקורית, שסביר להניח תיהיה משמעותית גרועה יותר. האם אני חייב מקלדת שהיא לא backlight? או שיש לזה פתרון?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  17. רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה : Core 2 Duo T5500/5600 לבין T2250 Core Duo שראיתי מחשבים שמוכרים דגמים עם המעבדים הללו במכירים דומים מאוד , רציתי לדעת אם שניהם 64 ביט והאם שניהם כפולי ליבה? ומי מהם עדיף בכל תחום! אגב כשרוכשים מחשב נייד איזה דברים צריכים להסתכל לגבי הלוח אם (דברים חשובים). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. שלום לכולם, דרוש מחשב למשחקים כבדים, ללא OC וללא ציוד היקפי. רזולוציית מסך 1680X1050. הארד דיסק של 1TB. ללא מערכת הפעלה, ללא הרכבה. השקט חשוב אבל לא ברמה שמצריכה רכישת חלקים ייעודיים, כמו כן אין חשיבות ליופי של המארז. האם בתקציב הנ"ל עדיף מערכת מבוססת i5 או מערכת מבוססת AMD? הנה מפרט שבניתי בעצמי: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1058 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 htt…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by extremex,

שלום חבר שלי קונה מחשב בקרוב ויש כבר מפרט מוכן , אני צריך חוות דעת לשיפור ולשינויים אשמח אם תוכלו לעזור לי : ) הינה המפרט : רק מ KSP 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 בלי מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש מפרט אני צריך שתגידו לי מה לשפר / להחליף וכדומה כולל חוות דעת 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג - משחקים חדשים / כבדים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים / חדשים כמו MW3 שיצא GTA וכדומה ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה Resolution 1,600 x 900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשו…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  20. שלום, כן, אני יודע שעל פניו המפרט שאני מחפש לא חריג וכן, בדקתי את עמוד המפרטים המוצעים. אבל יש לי כמה בקשות מיוחדות לכן בכל זאת פתחתי את השרשור הזה. קודם כל תשובה לשאלות החשובות לפי חוקי הפורום: 1. תקציב מקסימאלי: 2.5K, עדיף לחסוך ועדיף לא לחרוג (לא נראה לי גם שיהיה צורך). אין צורך בציוד היקפי. 2. שימושי המחשב: קולנוע ביתי HTPC (בעיקר סרטים full HD, סדרות טלוויזיה, צפייה בתמונות, האזנה למוזיקה). גם גלישה מזדמנת באינטרנט, שיחות סקייפ. 3. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך LED 46 אינטש 1920:1080. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. המחשב נמצא בסלון ועדיף שלא ירעיש בזמן האזנה למוזיקה קלאסית עדינה, נניח. לכן עדיף רכיבים שלא מרעישים וקירו…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by ThePcMaster,

שלום לכולם, המחשב שנמצא בבעלותי כשלוש שנים החל בזמן האחרון להוציא רעשים מוזרים כמו חריקת שיניים וריח חזק של נייר שרוף הבאתי את השכן שלי שיבדוק מה הבעיה והוא לא ממש מבין אבל הוא אמר שאולי יש נשרף הכונן של הדיסקטים. הוא אמר שכדאי לי להחליף מחשב, אז אני רוצה לשדרג את המחשב. אני רוצה להחליף אותו - לפי הדרישות הבאות: אני רוצה מחשב שיהיה רק למשחקים אבל בעיקר רק לאופיס ולאינטרנט וגם קצת סרטים אבל קצת יותר מוזיקה, אני דיי מתלבט לגבי המעבד אני לא יודע אם עדיף של איי אמ אס או של אינטל אני צריך לדעת מה עדיף בשביל הדרישות שלי אני צריך עכבר וכרטיס מסך ומקלדת בלי מסך אני צריך מיקרופון ואוזניה וגם השאלה איזה לוח אם הכי מומלץ כי אני מבין שכל מעבד דורש כרטיס מסך שונה או שזה היה כרטיס קול …

• 21 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by Drycos,

שלום לכולם, אני רוצה לעזור לידידה שלי שרוצה לקנות מחשב נייד עבור הלימודים שלה. היא סטודנטית שלא מתכננת לעבוד על המחשב בזמן ההרצאות אלה במעונות שלה ולכן מבחינת גודל/ניוד פחות קריטי ואפשר גם לבחור מסך גדול. מבחינת תקציב עדיפות למחשב נייד זול ואין צורך להתפרע הצרכים הם אופיס וגלישה (עד גג 3K עדיפות לפחות) *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (בקושי). * גודל המסך? סטנדרטי או גדול יחסית * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי, סטנדרטי מבחינתי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * הא…

23. מה נשמע? אני חדש פה.. אני צריך עזרה במפרט אחד בשביל עבודה משרדית (3 אלף שקל) ואחד בשביל משחקים (8 אלף ללא OC), כולל מסכים וציוד היקפי לשתיהם.. אני קונה מKSP הם פתחו סניף ברעננה. ואני צריך ROUTER טוב לחבר בין שתי המחשבים... תודה למגיבים =)

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by liorbm,

היי חבר'ה, נעים מאוד. אני צריך חוות דעת מהחבר'ה פה על התיכנון שלי לקנית מחשב חדש. דוד שלי מממן לי מחשב חדש ב-3000 שקל ואני שם עוד בערך 800 שקל (חייל קרבי = משכורת עלובה ). אני ממש צריך את עזרתכם כדי לא לעשות טעויות מטומטמות. קראתי בשבוע האחרון כל כך הרבה שכבר חטפתי כאב ראש שלא לציין את המספר שלי במשקפיים שכבר העלה את עצמו בחזקת 100 ופרש לגימלאות :'( אני רוצה לקנות את הציוד הבא ב-3000 שקל שדוד שלי שם על המחשב הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2MB לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS4 INTEL 965P GBL RAID DDR2 800 RETAIL כונן קשיח: SAMSUNG 160GB SATA-2 7200 rpm HD160JJ זיכרונות (אני מתכוון לקנות שני סטיקים כאלה ): Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL5 מארז (ללא ספק כוח ) : 6A19 …

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by danielw,

אז המפרט שלי הוא ככה זיכרון pqi 1gb ddr2 533mhz לוח msi 945gzm3 הארד דיסק 80b w.d sata2 8mb מעבד p-d 820 2.8ghz dual core כרטיס מסך inno3d geforce 7300gt 256ddr2 128bit אז ככה חשבתי לשדרג זיכרון וכרטיס מסך....כאילו להוסיף עוד ג'יגה זיכרון ולקנות כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט איזה ובכלל מה נכנס לי בתקציב 8600gt? 2600xt תודה לעוזרים:>

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.