עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moni147,

המפרט שהציעו לי כאן בפורומים הגיע ל2990 ש"ח, בTMS כתוב מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ואני אקבל את ההנחות של חלק מהרכיבים(קירור למעבד,מארז,כרטיס מסך) ובנוסף רשום "הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח". א)האם אני אצטרך לעבור את ה3000 ש"ח בכדי לקבל את ההנחות בTMS? ב)איך הם יודעים אם אני רשום כמשתמש בפורום(איזה פורום מדובר?hwzone או להתחבר לאתר TMS??) והאם זה באמת מקנה לי הרכבה חינם? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הפנו אותי לפה לעצות במפרטים. אני לא הכי מבין בשמות וחלקים, חבר חיבר לי את המפרט, אז אם תוכלו לרשום את השם המלא אני נורא אשמח. זה המפרט: כנראה שאני אשנה לradeon. עצות ושמות מלאים יתקבלו בברכה. (: תודה רבה. המחשב הוא למטרת משחקים כבדים. זקוק למסך, אך לא חובה לרשום מקלדת ועכבר. וכן, אני לא יודע להרכיב מחשב כך שאני צריך להביא את המפרט הזה למקום שבו הם יזמינו את החפצים וירכיבו שם.

• 12 תגובות
    • 990 צפיות
  3. Started by Eitan K,

היי חברה, אני צריך עזרה בבחירת רכיבים למחשב שישמש לעריכה בלייטרום ופוטושופ. חלק מהרכיבים כבר יש לי ממחשבים ישנים, סה"כ אני צריך לוח אם, מעבד, ו- RAM. תקציב 1k. מצד אחד יש מערכת של Intel לוח אם על בסיס h310 עם GPU מובנה UHD 630 (יותר טוב ממה שיש לי אבל די חלש), כ-300₪ מעבד I3 כ-450₪ 2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ מצד שני מערכת של AMD לוח אם כ-300₪ מעבד אפשר את R5 2400g עם GPU מובנה Vega 11 (הרבה יותר חזק מ UHD630) או את R5 1600 שאין לו GPU מובנה למיטב הבנתי אבל הוא יותר חזק שניהם באיזור 450₪ ו-2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בנושא, איזו מערכת עדיפה מבחינת אמינות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Dante_9,

אז ככה: מסך 17 אינץ LCD כלול, המחשב פחות מיועד למשחקים (אבל גם) ויותר לאינטרנט. הייעוד העיקרי של המחשב הוא שתהיה לו את היכולת להמיר את כל סרטי הוידיאו שלי שלי שנמצאים על קסטות על גבי DVD ואני לא יודע איזה כרטיסים צריך בשביל זה ואיזה צורב DVD מומלץ... תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by eitanha,

קיבלתי הצעה לקניית מחשב ללא אפשרות החלפת רכיבים אבקש לדעת האם המפרט טוב יחסית למחיר מעבד intel 4300 לוח אם asus p5n-e sli זיכרון g.skill 800 ddr 2 2 gb כרטיס מסך sapphir 1950 pro 256 מארז nzxt trinty ספק hec 400 tr דיסק קשיח wd 250 sata 2 סה"כ 3000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  6. שלום, אני מתכנן לקנות את הG550 K3G, הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM אני יודע שיש אופציה "לשדרג בחינם" דרך LENOVO לווינדוז 7 (תמורת דמי משלוח "פעוטים" של 20 דולר בערך) אך הסדרה של G550 לא נמצאת שם לבחירה. כלומר, האם כדאי לחכות? כמה זמן יקח למעבר בניידים לווינדוז 7? ואם אקנה עכשיו ואתקין את הוויסטה שמגיעה איתו, עם כל הדרייברים מכונן הRESTORE וכולי, איך יתבצע המעבר לווינדוז 7 שכולל פירמוט? איך גורמים למערכת להכיר ולהסתדר עם כל האופציות של הנייד? תודה רבה וסופ"ש נעים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חברים, לאחר שבעבר עזרתם לי מספר פעמים ותמיד יצאתי שמח עם התוצאה אני פונה שוב אליכם, הפעם אני מבקש עצה בדילמה שאני נמצא בה ואת עזרתכם במציאת המחשב הבא שלי. המחשב הנייח שלי מתחיל להזדקן ואני חושב שהגיע הזמן להתחדש. המחשב הקיים מחובר למסך טלוויזיה וכך יהיה גם מחליפו והשימושים הם: *גלישה ושימוש כללי. * צפייה בסרטים (במחשב החדש חשוב שתהיה תמיכה בהזרמת תכנים באיכות 4K אם אפשר להכניס גם תמיכה ב- HDR למשוואה אז זה בונוס) - חשוב לציין במידה ומדובר בנייד אין צורך שהמסך שלו עצמו יתמוך ב-4K הוא יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה. *גיימינג בינוני/קל משחקים כמו football manager ובעתיד אולי עוד כמה משחקים קצת יותר רציניים אב…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by The TrCkeR,

CA104 Frontier Gladiator - 35$ - 155 CP096 Core 2 Duo LGA775 E6300 1.86GHz - 198$ = 960 MM248 Transcend 1GB 667 DDR2 240P - 117$x2 = 234$ = 1135 (שני סטיקים) HD047 Hitachi HDT725032VLA380 320GB 7200 16MB SATA II - 107$ = 519 ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? - 530 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? - 1200 מה דעתכם על המפרט הבא? יש הצעות לשיפורים? המחשב יוצא בערך 4700 ש"ח עם ספק כוח

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. שלום לכולם: אני רוצה לבנות מחשב שמיועד בעיקר למשחקים אך לא לוותר גם על עריכת\המרת סרטים (פינקל 11 והמרת סרטים שירוצו על eeePC) סכום: עד 3000 ש"ח -אין צורך בספק כח (יש לי של enermax 82+Pro 525W). -אין צורך בעכבר,מקדלת,מסך,צורב\BR,מאווררים למארז,רמקולים ומערכת הפעלה. +בלוח האם חובה סלוט PCI רגיל אחד בשביל כרטיס קול X-Fi Gamer של קריאטיב שנדמה לי ששוה להישאר איתו (נכון??) +חובה לוח אם מסדרה Z עם LucidVirtu. +מארז שישאר איתי לעוד הרבה זמן. אני אסתדר בלי בעייה עם H.D של 500G (אפשרי אפילו 320G אם זה משמעותית פחות). חשיבות עליונה לשקט=9 (זה גם מחשב לימודים שחייב להיות [glow=red,2,300]שקט[/glow] כשלא משחקים בו). אין לי כל עניין באוברקלוקינג. יש לי כעת כ. מסך GF8800GT 5…

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by meidan,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? מסך מגע, עדיף FHD, לא חובה אם לא נכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל לא חשוב, אבל חייב להיות לפחות SSD קטן ל- boot מהיר, אז עדיף שילוב של SSD קטן ו- HDD קטן * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Win8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מסך מגע

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  11. מעבד אינטל E6550 לוח אם אסוס nf650 sli זכרון ocz 800 platinum revision 2gb כרטיס מסך ספארקל 8800gts קאליבר 320 דיסק קשיח WD 160gb 7200, 8mb sata2 צורב דיוידי כפול 18 תומך דואל לאייר מארז P.O.V maximum midi-tower 2*12cm fan ספק כוח HEC zephyr 650w העלות שלו היא בסביבות ה 5200 בלי מסך, אשמח לקבל תגובות והמלצות, ד.א על הכרטיס מסך אני די סגור בעקבות הביקורת של האתר

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by KF,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K - חריגה עד 9K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג לשנתיים שלוש קדימה , סרטים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צורב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא רלוונטי = רצוי מארז שלא צובר אבק ושקט 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

13. Started by alonafinkel,

ערב טוב לכולם! קיבלתי היום סוללה חדשה לנייד (dell vostro v131) שהזמנתי מ-eBay, וכשהיא התרוקנה חיברתי את המטען. בסמל של הטעינה כתוב plugged in, not charging וכשאני פותחת את המחשב כתוב the battery cannot be identified. יש מה לעשות עם זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. א. מה התקציב? שאלה טובה. כעקרון מדובר בסכום הנע בין 5000-6000 ש"ח, אבל כמובן שאני אשמח להוציא פחות, אבל לא באופן שישפיע בצורה דראסטית על הביצועים של המחשב. ב. מטרות המחשב? המחשב מיועד בראש ובראשונה למטרת משחקים כבדים יחסית, כדוגמאת fear ו/או call of duty 2, ככה שירוצו בצורה חלקה ונעימה לעין כעקרון המחשב אמור גם לשמש אותי לגלישה (והורדות) ברשת, צפייה בסרטים (dvd) וכתיבת עבודות אוניבסיטאיות. אני לא מתעסק בכלל ב-OC או מודינג, ככה שאני מעדיף להשקיע את הכסף באיזורים אחרים במפרט. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? כעקרון אין צורך בציוד היקפי כי יש את כל הדברים הבסיסיים. הייתי שוקל אולי להחליף את המסך 19 אינץ' שלי (brother) כי אני חושב שמהירות התגובה שלו נמוכה מדי וכך גם הרזולו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by GREATTHUNDER,

Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1176 Cooler Master Elite 334, יחידות 1 ₪172 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=396 HEC 550TE-2WX 550W ספק כוח, יחידות 1 ₪290 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=947 Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ₪842 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=192 G.Skill 4GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5-4GBPQ , יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

16. ההורים בשעה טובה מחפשים להחליף מחשב. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, אופיס וצפיה בתמונות. משחקים הם לא שיקול. אם יש future proofing קל שניתן לעשות בשביל שיהיה ניתן להתאים את המחשב יותר לעריכת סרטים (בהוספה עתידית של כרטיס מסך), אשמח לדעת - אבל זו לא עדיפות משמעותית. המחשב הקיים נמצא בשימוש כבר מעל 10 שנים (והחדש לא יוחלף בקלות), כך שהמטרה היא לייצר מחשב שהם יוכלו להנות ממנו לאורך זמן עם איזושהי אפשרות הרחבה במידה של שינויים בדרישות. דיסק קשיח למטרות אחסון יעבור מהמחשב הקיים, וכך גם הציוד ההיקפי - כל השאר חדש. ולא שאני צופה בעיה - אבל הציפיה מהמחשב היא להיות שקט. המחשב ככל הנראה ירכש מ- KSP ממטרות של זמינות פיסית לסניף למטרות אחריות (…

17. Started by cobmetal,

אין חשיבות למשקל וגודל , המחשב ישב בבית . יש חשיבות לכרטיס מסך ולזכרונות.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מחשב נייד קומפקטי (לא משקולת פלסטיק בגודל 15.6) אני מעוניין במחשב שיהיה מספיק חזק כדי להחליף את המחשב שלי בבית (שיש לו סך הכל מעבד E5200 ו4gb זכרון) כשהוא מחובר למסך ומקלדת חיצוניים ושיהיה נוח לקחת אותו איתי במקרה הצורך לצבא מתי שאני יסגור וכאלה. דרישות: לא צריך כרטיס מסך טוב, שיהיה משהו בסיסי שמריץ 720P. עדיף שלא יהיה צורב - סתם משקל מיותר. שיהיה כמה שיותר דק ובצבע שחור או מתכתי, לא פלסטיק צבוע לכסוף (שזה הדבר הכי מגעיל שקיים ). bluetooth - עדיף שיהיה מובנה שיהיה לפחות 2gb זכרון עם אפשרות ל4. שיעלה עדדדד 2500 שקל רצוי מאוד שיהיה מבוסס על i3 אבל אם יש core2due ממש משתלם ומאוד איכותי פיזית אני אשקול גם את זה. שיהיה איכותי, שירגיש יוקרתי ולא קקה ס…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מבקש מפרט למחשב בסביבות 5000 שח ללא מסך וללא ציוד היקפי שימושים כללי: אינטרנט, אופיס, עיבוד גרפי (2D and 3D), ומעט משחקים וסרטים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים (לעבודה עם שני מסכים במקביל) רצוי גם עם יציאה לטלביזיה זיכרון לפחות 1GB (רצוי 2 אם מסתדר בתקציב אם לא אז אחד ואשלים בעתיד) אין צורך בצורב ללא ציוד היקפי לא מיועד ל OC בקיצור: בורד, מעבד, זיכרון, HD, כרטיס מסך ומארז (כולל ספק) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  20. היי לכולם, אני מניח שמי שרכש נייד עם ערכת שבבים של NVIDIA גם נתקל בבעיה של התקנת דרייברים של הכרטיס הגרפי אז ישנו פיתרון לכך. נכנס לאתר laptopvideo2go.com ושם נכנס לDRIVERS. נבחר את הדרייבר החדש ביותר לכרטיס הגרפי שלנו בהתאם למערכת ההפעלה. נלחץ על Driver שמופיעה בתחילת הדיון (1) (ראה תמונה). לאחר מכן נלחץ על Modded INF שמופיע לידו (2) ונוריד קובץ בשם NV_DISP.INF (ראה תמונה). נקבל קובץ לפתיחה דמוי RAR לחילוץ (ניתן לחילוץ עם Winrar). נחלץ את הקובץ ונעתיק את הקובץ Modded INF שלנו (שמו NV_DISP.INF) לתוך תיקית הדרייברים שחילצנו ונחליף את המקורי. עכשיו ניתן יהיה לעדכן את הכרטיס הגרפי נ.ב. בכול עידכון שיצא צריך לעדכן מחדש את קובץ הINF. ישנה אפשרות של Black Screen של…

21. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים, גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  22. Started by אוריפ,

אנחנו על סף הזמנה של מחשב חדש לצרכי משחקים (FAR-CRY וכו'), אופיס ואינטרנט. המפרט צריך לכלול הכל (כולל מסך 17" LCD) למעט רמקולים. הנה מה שאני חשבתי עליו: 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 299.99 ¤ 1 299.99 ¤ 1 994 Lite-On 52/32/52 Black CD-RW 174.65 ¤ 1 174.65 ¤ 2 571 AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU 627.54 ¤ 1 627.54 ¤ 3 1489 Toshiba 16/48 Bulk - Black DVD-ROM 189.98 ¤ 1 189.98 ¤ 4 2443 Citizen/Sony Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 402.57 ¤ 1 402.57 ¤ 6 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 7 4990 ABIT NF7-S2 nForce2 Motherboar…

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by philip_s,

שלום, ברשותי מחשב נייד של ASUS דגם F3SR. המטען של המחשב הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות מטען חדש. השאלה שלי היא, האם מטען אוניברסלי מומלץ או שכדאי לקנות מטען מקורי?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by bijos,

שלום, מעוניין להחליף מחשב שולחני במחשב מיני. שימושי המחשב - אינטרנט, צפיה בסרטים אונליין ותוכנות אופיס. שום דבר כבד... העניין - במחשב השולחני ישנו כרטיס מסך שאליו מתחבר ממיר של הוט ומאפשר צפיה בטלויזיה/VOD של הוט תוך כדי עבודה על דברים אחרים (כלומר לכרטיס הטלויזיה יש כניסת HDMI). אני מחפש מחשב במארז כמה שיותר קטן אבל כזה שיאפשר להעביר את כרטיס הטלויזיה מהמחשב השולחני הישן למחשב מיני החדש, כרטיס הטלויזיה המתחבר עם PCI-e. שאר המפרט של המחשב צריך להיות בסיסי. תקציב - פחות בעיה. תודה

25. מחשב DELL INSPIRON 1520 תוכנת הפעלה WIN7 תוכנה WORD 2007 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.