עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המסך בעל רזולוציה של 1080X1920 מיועד לגרפיקות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  2. שלום אבקש עזרה לבנות מפרט עפ"י הנתונים המתוארים כאן:. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לאמא שלי כך שהשימושים הם "משרדים" ואינטרנטים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כפי שציינתי שימושים לא כבדים במיוחד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - יש לה מסך Horizon 2019B (כניסת dvi אם זכור לי נכון). -לא…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. מעבד intel dual 2 core e6320 לוח intel dg965ryck (קיים בכלל? זה מה שהמליצו לי) / asus psb-4m זיכרון ddr2 1GB X2 כ. מסך VGA GW GF 7300GS הארד דיסק seagate 200GB מארז pro-s black

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://shop.affordy.com/pl_product~af-lp-01~7~0.htm זה רק עם הרחבה לזיכרון ל2GB.... יחסית למחיר הוא יציג תמורה לכסף כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  5. מעבד: Phenom II x6 Six Core 1090T Socket AM3 3.2Ghz Box מחיר:1495 קירור למעבד: CNPS10X Extreme מחיר:330 (יש לי כבר את הקירור) לוח אם: Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a מחיר:1250 זיכרון: 3x2GB Mushkin XP Black Frostbyte Series Triple Channel מחיר:905 כרטיס מסך: HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר:1920 (יש לי את הכרטיס כבר) דיסק קשיח: Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מחיר:455 מארז: HAF932 Full Tower Black Case מחיר:605 מחיר כולל:6960 המפרט נבנה ב ksp.co.il/ המפרט ללא ספק. אני ישמח לקבל חוות דעת והצעות לשיפור,והמלצה לספק. המפרט משמש לטיכנות ועיבוד למכונות CNC וגיימינג ,אני מתכוון לבצע OC

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  6. שלום, אני מתחיל באוקטובר ללמוד הנדסת חשמל, ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותי לאורך התואר. אשמח לקבל המלצה למחשב שיתאים לדרישות שלי. הדרישות שלי מהמחשב- * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים והרצת התוכנות שתלמידים בהנדסה משתמשים בהם. * גודל המסך?בין 13 ל- 15 אינצ'. אם ניתן, אשמח לקבל המלצה לדגם שהמסך שלו הוא 13 אינצ' ולדגם שהמסך שלו 15 אינצ'. * משקל רצוי? עד שלושה ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה שאני מחפש זה מינימום 4 שעות כשעדיפות שלי זה 6 שעות. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 250 gb. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. כן חשוב לי שיהיה למחשב אחריות של שלוש שנים. * האם יש לכם ה…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by zivbu99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-200 ש"ח אך רק אם זה באמת שינוי דרסטי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis , dark souls וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by nattyk212,

אשמח עם תגידו לי גם כמה החלקים שווים בנפרד עם לא אצליח למכור את המחשב שלם אין לי בעיה גם למכור בחלקים מעבד - AMD Phenom II X4 965 3400Mhz Black Edition לוח אם - GIGABYTE GA-890XA-UD3 מארז - Antec Nine Hundred ספק כח - thermaltake TP-775AH3CC זכרון - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 DDR3 8GB(4X2 כונן מדיה - DVDRW LG IDE GH22NP20 כרטיס מסך - SAPPHIRE AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 יש במחשב 2 כאלה כונן קשיח - נימכר בלי אני צריך את הכוננים שיש בוא מסך - samsung syncmaster ex2220 תודה לעוזרים [=

• 21 תגובות
    • 12.6k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך אם צריך לחרוג, לנצל אם המפרט כדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, Neverwinter, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24 או 26 רחב, כנראה אעדיף 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by newDesktop,

היי, רציתי לדעת מה דעתם, אני מעונין במחשב פשוט לשימוש משרדי כמו המפרטים שמצויים בחלק "מפרטים מומלצים". קראתי שמומלץ מאוד לשלב היום כונן SSD למערכת ההפעלה בנוסף לדיסק קשיח רגיל. כיצד הייתם ממליצים לשלב (דגמים ספציפיים) באחד המפרטים הקיימים? למה כדאי לשים לב בקניית כונן SSD? תודה

11. אני ממש ממש לא יודע מה לקחת ומה אני צריך, המטרה זה לעבודות גרפיקה, משהו שיחזיק בלי בעיות הרבה זיכרון הרדיסק 80 .. בלי מסך בלי רמקולים עם צורב..(למרות שאם זה חורג ומפריע אפשר לוותר) צריך גם כרטיס קול שיהיה משהו דיי טוב כי אני עובד הרבה גם עם מוזיקה ..עריכות ,יצירה ושכאלה ונראה לי זהו, פשוט משהו שיהיה טוב מהיר יעבוד חלק .. הממ..מה מומלץ באיזור של 4000 ש"ח ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי חברה, נתבקשתי להכין מפרט ל4-5 מחשבים משרדיים. הבקשה המקורית הייתה גם לכלול מערכת הפעלה במחיר הזה, אך אני לא מצליח להכניס אותה במחיר. הרכבתי מספר מפרטים ואשמח אם תאמרו לי האם ניתן להוזיל אותם בדרך כלשהי ללא פגיעה בנקודות שאציין. 1. תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח, ניתן לחסוך. 2. חריגה אפשרית: תלוי במידת הרחמים שלכם כלפיי. 3. עבודה משרדית בלבד (אם כי המון תוכנות שפתוחות בו זמנית, בעיקר ישנות שנוטות לזלוג ולהתקע). 4. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי, צורב כלשהו והארד דיסק מלבד SSD. 6. שקט די חשוב, אם כי לא קריטי על מנת להצדיק מאוררים משובחים על יתר המידה או כל דבר בסגנון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אם איכשהו ניתן לכלול ווינדוס 7 32 ביט (אל תאשימו אותי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מבקש מפרט למחשב+ציוד היקפי, זאת אומרת, מקלדת+עכבר+רמקולים+מסך ב 7000-7500 ש"ח~(אפשר לחרוג ב100 שקל, 200 גג.) לא מתוכנן OC והמחשב מיועד בעיקר לסרטים ומשחקים. תודה מראש ושבוע טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  14. מפרט שהרכבתי בעזרתכם... מיועד למשחקים כבדים. ללא ציוד היקפי, ללא OC , לא חייב שיהיה שקט על מסך 19 ברזולוציה של 1280X1024 בסדר גודל של עד 4 אלף עם אפשרות לחריגה. קונה מ skypc שמעתי הרבה המלצות על החנות הזאת. מה אתם אומרים? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850…

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by Tomer75,

שלום חברים, אחרי 8 שנים בא לי להחליף את המחשב, בעיקר למשחקים ובתקציב של כ-3000 ש"ח, ומתברר שהרבה דברים השתנו, ואני לא כל כך מתמצא כבר... המפרט הבא נראה לכם הגיוני?: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪870[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1…

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by 3p,

מחפש מפרט למשחקים עד 3.8K. נראה לי 8800GT, E8400/E8200, P31-DSL3, 320GB יהיה מתאים דר"א לא צריך צורב וציוד היקפי.

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  17. אז ככה, יש לי מחשב בבית מבוסס AMD SAMPRON 2200 שהלך לו הלוח אם ואולי גם המעבד... (הוא עובד אבל נתקע וקורס כל הזמן) כלומר, יש לי מארז, ספק, צורב, מקלדת, מסך, רמקולים, דיסק קשיח... אני צריך לקנות מחר (יום חמישי) בבוקר מחשב מOMC (החנות היחידה בטבריה עם אתר אינטרנט...) רכיבים משלימים למחשב, כלומר: לוח אם, זיכרון ומעבד הכי זולים שאפשר! אבל מחברות שמייצרות מוצרים איכותיים כי הטמפ' הקיץ בטבריה עולות הרבה מעל הממוצע הארצי. המחשב משמש רק לגלישה באינטרנט, אז באמת לא צריך שום דבר חזק... תודה מראש, אלון נ.ב. הכתובת: www.omc.co.il

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by slrr,

אם קיים מחשב כזה הוא חייב להיות הכי טוב שיש יהיה מצויין גם אם מערכת ההפעלה תיהיה על כונן SSD (טוב גם לבטריה)... השאלה אם כבר יש כזה מחשב כי אם כן אני רוצה לקנות(ואם אפשר קישור בבקשה). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by BENNY-L,

b]מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1471 קירור למעבד: Zalman 8700 Cu Cooper כמות: 1 - מחיר: ¤255 לוח אם: Asus Striker II Formula כמות: 1 - מחיר: ¤1604 ספק כוח: Zalman 750W ZM750HP EPS 12V 120MM 24Pin SLI SATA כמות: 1 - מחיר: ¤785 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Titanium CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤780 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1098 סה"כ: ¤7091 מארז יש לי טרמילטק אסייר 3 צורב גם והארדיסק רציתי לדעת איך הלוח או שזהה סתם בזבוז כסף ואם אני עובד כרגע עם מסך 19 אם זה רלוונטי לעשות SLI תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. היי , אשמח אם תוכלו לייעץ לי לגבי מפרט למחשב "מעבדה". הצרכים שלי הם אך ורק לימודיים, תיכנות, ובעיקר החשוב לי מכל שימוש נרחב בוירטואליזציה Vmware Workstation . מכיוון שמכונות וירטואליות טוחנות את הדיסק,מעבד וזיכרון אשקיע בהם,אשתמש בדיסק SSD למערכת ההפעלה ולמכונות (למרות שמצד שני אני חושב שמערכת ההפעלה ניטענת ברובה לזיכרון ה RAM ומבצעת דיפדוף ב hd אבל נעזוב את זה לרגע..) תקציב 4000: להלן המפרט ASUS - Motherboards- ASUS P8Z77-M מעבד דור שלישי i7-3770 זוג זיכרונות 8G של Kingston דגם KVR16N11/8 8GB תדר של 1600Mhz *כרטיס מסך משולב בלוח (אין לי עניין במשחקים) הארד דיסקים: 1. SSD - של OCZ דגם VTX4-25SAT3-128G עליו תותקן מ"ה במחיצה של 40G והשאר למכונות וירטואליות. 2. HDD -בשביל …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. AMD ATHLON XP 2500 Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX WD 80GB 7200RPM ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI מה אתה אומרים על המפרט הזה תגובות...

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by electro78,

דיי סגור כל מפרט אבל לא על מעבד מה עדיף לשים במחשב שישמש בעיקר למשחקים... INTEL Pentium D - 3.2 (940) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI או AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL שניהם בערך אותו מחיר

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by hezinaor,

שלום, הנני מעוניין לרכוש מחשב חדש וכמו כולנו חשובים לי הביצועים. השימוש שלי במחשב הינו משרדי אופיס ואינטרנט, הורדות, צפייה בסרטונים באיכול Full HD. בהמשך הנני מעוניין לערוך סרטונים של תמונות (סרטוני מצגת תמונות עם מוסיקה ברגע). יש מצב שארצה ליצור מוזיקה אלקטורנית. מאחר שאינני מנוסה בתחום לאינני מאמין שאעבוד עם תכנה מהמורכבות ביותר. הסיכוי ששתי אפליקציות כבדות יעבוד במקביל נמוך (לדוגמא עריכת סרטונים ותנכה ליצירת מוסיקה במקביל). אשמח אם אוכל לקבל המלצות לגבי פירמות ידיעות בתחום ה STORAGE לטובת בחירת דיסק קשיח למחשב. כנ"ל לגבי זיכרון. תודה, חזי נאור

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by naorsy,

* מטרות המחשב? כנראה אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב .ו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ככל הנראה עדיין לא סגור אבל לא משהו פחות מ14.5 זה בטוח * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי במיוחד אבל שלא יהיה זללן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חיובי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 700GB SSD * כונן אופטי? ממש לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. שלום חברים חבר שלי מעוניין לרכוש לאמו המבוגרת מחשב נייד בגודל 14" - 15.6" המעבד לעבודה הכי בסיסית שיש ובעיקר בשביל לראות סרטים (המחשב גם יחובר לטלוויזיה עם HDMI) לפי הבדיקה שערכתי הניידים הכי משתלמים היום בשוק במחיר לא יקר הם 2 הדגמים הבאים של לנובו אשמח לחו"ד... אני לא מכיר את המעבדים של AMD http://ksp.co.il/?list_compare=.27648..27647. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.