עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by crik,

היי, מתלבט האם לקנות את המחשב מדגם ThinkPad Edge E420s http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9622 אשמח לתגובתכם. משה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. מחפש לקנות מחשב נייד מהסדרות העסקיות ז"א קל ולא חלש מכיוון שהקודם של היה DELL inspiron 1545 והייתי מרוצה אז חיפשתי בDELL וגם שם העסק יותר ברור (בחברות האחרות לא הצלחתי לעקוב אחרי השמות...) התרשמתי מה vostro 3350 או מאחיו הגדול 3450 (ראיתי גם את ה latitude e6400 שנראה די פופולארי לזמנו וגם הוא נראה מרשים) הכוונה כרגע לקנות מחשב יד שניה אבל מהסדרות החדשות כך שבכל מקרה תהיה אחריות 3 שנים ולא יהיה כ"כ בלאי פרטים טכניים: משקל לא יותר מ 2.1 מסך כמה שיותר (אני מניח שאחרי המגבלת משקל זה יוצא 13 או 14) עדיף אם איזה ציפוי נגד הבהקים... מעבד I5 sandy bridge בסביות ה 2.3 לפני טורבו (לרוב זה ה 2510) זיכרון לפחות 4GB RAM HD לפחות 320 GB (עדיף 7200) סוללה 2 שעות בעומס, 6 במנוחה בערך BT …

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by lior5725,

שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש ורציתי לדעת איזה חברה של זיכרונות מומלץ לרכוש והאם כדאי את ה-2200 או 2000 מגה הרץ. ולגבי כרטיס המסך מה עדיף לי GTX570 של גיגה בית או GTX570 של נבידיה. מה יותר טוב. תודה רבה ושבוע מצויין!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by mnivit,

לאחר עבודה מסורה, הנייד שלי (DELL INSPIRON) התעייף ויצאתי למסע חיפושים אחרי הדבר הטוב הבא. הגדרת הצרכים והרצונות הביאה לתובנות הבאות: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים (בעיתות מצוקה), עריכה גרפית דו מימדית בסיסית (קצת ציורים, קצת שרטוטים, קצת תמונות) * גודל המסך - מתלבטת בין 13.3 ל-14/14.1 * משקל רצוי - לא יוצאת לטרקים ארוכים עם המחשב, אבל עדיף לא לחזור הביתה עם כאבי גב, מאחר והמחשב "מטייל". * זמן סוללה - אופטימלי - מתן אפשרות ל 3-4 שעות עבודה בלי צורך בטעינה * .תחנת עגינה - חשוב מאד (במקום לחבר ולנתק, לארוז ולגלגל, לכוון ולהתעצבן בכל יום מחדש) * בלוטות - בהחלט. * כונן קשיח - 500GB * כונן DVD/צורב (למרות שיש לי צורב DVD חיצוני) * העדפה לDELL מסע הח…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by dor444,

תוכלו להגיד לי איזה מחשב יותר משתלם לקחת: 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=761905 2. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=734314 יש לי אפשרות להשיג את המחשב הזה ב-1000 ש"ח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by לוח שנה,

שלום לכם, המחשב עבד אתמול כרגיל והיום פתאום לא נדלק. הדבר היחיד שנדלק זו המנורה שמראה שהמחשב דולק, אבל שאר הנורות לא דולקות וגם לא המסך. יש למישהו רעיון על הסיבה לבעיה? תודה.

7. שלום לכל העוזרים, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש בשלב ראשוני עבור טיול לחו"ל ולכן עליו להיות קל משקל יחסית: לא מעל 2KG לאחר מכן המחשב אמור לשמש סטודנט ומכאן גם דורש כוח עיבוד וזיכרון סבירים לעבודה. חשבתי על משהו בסגנון הזה: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by yaniv_me,

אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה , אני צריך לתמחר מחשב נייד, ולא מצליח להבין בכמה כסף כדאי לרכוש אותו. המחשב הוא: יצרן: ASUS דגם: EEE גודל מסך: 10.1 זיכרון: 1GB המחשב בן 2 בערך, ועבדו עליו בערך כל יום... איזה סכום הייתם משלמים על מחשב שכזה ?

9. Started by royruho,

שלום חברים, מבקש עזרה במפרט מחשב 1. התקציב עד 3000 מה שראיתי נראה שגם 2500 זה תקציב הגיוני 2. ישמש ל MATLAB PYTON מעט פוטושופ ותכנות וכמובן אופיס ואינטרנט - מתוכננים גם משחקים כמו CIV4 או STARCRAFT2 שירוצו בהגדרות בינוניות. 3. אין צורך בציוד היקפי 5. חשוב שהמחשב יהיה שקט משום שהמחשב יהיה דלוק בחדר השינה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא רמקולים או מסך אבל במארז חדש. אני מוכנה לשלם 2,000 ש"ח בערך ללא עבודה של טכנאי. הדרישות שלי הן: 1. גלישה מהירה- שסרטים לא יתקעו לי. 2. חיבור לטלוויזיה FULL HD ולראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה (כלומר צריך גם כבל). 3. אני לא גיימרית אבל נראה לי שברגע שאוכל לראות את תוכן המחשב על מסך הטלוויזיה אז ארצה לנסות כמה משחקי מחשב או משחקי רשת. 4. אשמח אם המחשב לא יהיה רועש. 5. בנוגע למערכת ההפעלה- יש לי XP אבל הבנתי שבקרוב לא תהיה תמיכה אז על מה אתם ממליצים וכמה זה עולה? 6. אם אתאהב במשחקים אז יכול להיות שבעתיד אשדרג את המחשב, אבל אני לא בטוחה. 7. אני לא יודעת לחבר מחשב לבד ואני גרה במרכז. אם יש מקום של רכיבים ממש זולים אז ארכוש אותם…

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך מחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט,ופתיחת קבצי וורד.אני נמצא הרבה בדרכים,ולכן המחשב הזה חשוב לי על מנת לתקשר עם הקרובים לי.[יש לי מחשב נייח בבית]. גודל המחשב הרצוי הוא עד 15 אינץ. אני מעדיף לקנות מחשב של דל כי יש לי אפשרות לקנות זאת מהם דרך האתר שלהם באמריקה.[אני חושב לקנות גם מחשב שהוחזר על ידי לקוח..] התקציב הוא:עד 300-500 דולר,עדיפות לכמה שיותר פחות. כמו שאמרתי המחשב ישמש נטו לצורכי גלישה באינטרנט ולא מעבר לכך.לאחר קניית המחשב אני אקנה התקן USB לצורך התחברות לאינטרנט דרך אחת מחברות האינטרנט באמריקה. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין,נוח,מקשים נוחים,ושישמש אותי ל-3-4 שנים הקרובות. בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by tgen,

אם אפשר, הייתי מעדיף שהמעבד יהיה i5 והכרטיס מסך יהיה radeon טוב כלשהו. בהארדיסק אפשר לחסוך ולהסתדר עם 500GB. קירור אפשר לחסוך אם זה לא קריטי. תודה

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 בערך 2. מה שימושי המחשב (ל דוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים עיקריים הם MATLAB, גלישה, אופיס, photoshop ועוד תוכנות שחלקם כבדות יחסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 עד 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת (אני פותח אותו משחק 3פעמים משחק בו זמנית. (http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דכבד משחקי רשת 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).LED …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by liores12,

שלום! אני מחפש מחשב חדש לקניה, שתכליתו הוא נכון לעכשיו משחקים,לא גיימרים,אבל שיחזיק את המשחקים העכשוויים ושיהיה בטווח של ה3-4 שנים קדימה. הרכבתי מחשב בKSP ורציתי לדעת מה דעתכם: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=155 אשמח לשינויים,ביקורות,תגובות... נ.ב - יש לי עד 2000 ש"ח.

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. המלצתי לחבר על הנייד הזה, הוא הזמין אותו מהחנות KSP, אמור להגיע בשבוע הקרוב. זה יותר שאלה על מה אפשר לעשות עם KSP אם זה 4CELL כמו שכתוב באתר בית: http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X54HY/ ולא כמו שכתוב בקטלוג שלהם: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13737 אפשר לקבל החזר כספי/להחזיר את המוצר ולקבל משהו אחר בגלל שיש להם טעות בקטלוג?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מחשב שישמש למשחקים,אינטרנט,סרטים,OFFICE וכו'. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח לא כולל מסך,אפשר קצת לחרוג מעבר. אני גיימר בינוני ככה שלא חייב את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק אבל רוצה כרטיס שייתן תמורה טובה למחיר ועדיף של NVIDIA. לוח אם מעדיף של אסוס. שיהיה ספק כח איכותי וחזק. יש לי מסך 22' כרגע אבל בעתיד מחליף אתו ל24'. על כל השאר אין לי העדפות לחברה כזו או אחרת. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מחשב שישמש למשחקים,אינטרנט,סרטים,OFFICE וכו'. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח לא כולל מסך,אפשר קצת לחרוג מעבר. אני גיימר בינוני ככה שלא חייב את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק אבל רוצה כרטיס שייתן תמורה טובה למחיר ועדיף של NVIDIA. לוח אם מעדיף של אסוס. שיהיה ספק כח איכותי וחזק. יש לי מסך 22' כרגע אבל בעתיד מחליף אתו ל24'. על כל השאר אין לי העדפות לחברה כזו או אחרת. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 מחיר: ₪316 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 מחיר: ₪223 ספק כוח: FSP Aurum 650W Modular Gold 90 כמות: 1 מחיר: ₪661 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב חדש בלבד - Solidata 60GB SSD K8 280/270 כמות: 1 מחיר: ₪499 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1523 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ₪100 תוכנות: Mi…

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  20. אם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-500 שקלים בבקשה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). עבודה משרדית וגלישה - יומיומי, תכני HD -העתקה של תכני ה HD לכונן חיצוני ייעודי לצורך סטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ראוטר מהיר עם טווח שידור אלחוטי רחב, כונן חיצוני בנפח של 1TB לפחות ,יעודי לסטרימינג באמצעות חיבור USB למסך ה LCD, עדיפות לכוננים שמזוהים בצורה אלחוטית (WIRELESS) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב ב…

21. שלום לכולם מעוניין במחשב למשחקים (כבדים במיוחד) * שיחזיק הרבה זמן, רמת רעש הכי נמוכה (עד כמה שאפשר) * חשוב שיהיה אופציות שידרוג בעתיד * סכום: 12,000-15,000 * כולל מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (מחפש המלצה כמה בנושא הזה) אשמח לתשובה , תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by sahar4gamer,

השימוש הוא גיימינג כבד. http://tms.co.il/preview/spec/jz2pgm8k AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select X2 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black סה"כ 3208 ש"ח.. יש הצעות לשיפור? איך המפרט? תודה

23. Started by alex5687,

צריך מחשב לגיימר שקט וחזק 1.מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Crysis II,PES2011,GTA IV,FEAR II 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. X 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל כל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10. = 8 6. האם מתוכנ…

24. שלום! ברצוני לשדרג את המחשב שלי (בן 3 בערך) מכיוון שהוא מתחיל לקרטע לי במשחקים שאני משחק (פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס) וגם כי הגיע הזמן לחדש קצת 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין ש-3000 ש"ח יענה על הצרכים שלי, אבל אם ייצא יותר וזה יצדיק את זה אז סבבה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש ממש מצדיק - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), משחקים (פרו אבולושן, פיפא, קאונטר סטרייק סורס), אינטרנט ואופיס בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד…

25. Started by #ELad#,

שלום וברכה, אני מחפש מחשב "14 לעבודה בעיקר עם Illustrator ן Photoshop. בטריה - שתחזיק 3 שעות לפחות. אחריות - כמה שיותר.. עם מערכת הפעלה. עדיף עם כונן אופטי. התקציב הוא תקציב גג. אם ניתן לחסוך - מצויין.. משיטוט באינטרנט, ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5984&CatCode=315 האם הוא משתלם? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים