ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות מעבד חדש איי 3 10105F ב 235 שקל הבעיה זה הלוח , הלוחות נורא יקרים !!!! איפה אפשר להשיג לוח אם משומש או חדש זול בתושבת 1200 ? חבל שאין את הלוחות של פעם ECS הזולים , לוח אם חדש זה לא הכי משתלם זה יוצא עם המעבד 550 שקל , מעבד R5 5600 ו A520/B450 עולים ביחד 750 , אני מחפש לוח אם גג 150 שקל משומש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם, אשמח לעזרתכם לרכישת מחשב גיימינג לבן שלי בן 10, כעת הוא משחק בעיקר בפורטנייט, אבל רוצה שבעתיד ישמש אותו למשחקים חזקים יותר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן לקנות את המחשב באילת, כך שהתקציב יהיה בערך 7,500 ₪, בתוספת מע"מ זה יוצא בערך 9,000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי …
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח להמלצה לרכישת מחשב נייד באילת שישמש לפיתוח תוכנה (web dev). נא לקחת בחשבון שאני לא מתכוון לשדרג ב-5-7 שנים הקרובות. בנוסף, צריך להיות חזק מספיק בשביל כמה חלונות דפדפן פתוחים, IDE, Debugger והרצת סקריפטים במקביל. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 (+500 במידה ויש תוספת ניכרת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (Fullstack) ושימוש כללי (ללא גיימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול ב…
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10500 מוכן לשמוע על קיצוצים אם המפרט שלי אוברקיל בעליל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ואחסון סרטים עבור פלקס משחקים כמו Apex Legends, Doom Eternal, CS Go, Cyberpunk 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, מוכן לשלם על פרימיום, אבל צריך חלון בשביל הדאווין 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחש…
-
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חברים, אני מחשב מחשב נייח לעריכת סרטונים ותוכנות פוטושופ. האם המחשב הזה מספיק טוב למשימה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17428 והאם יש לי אפשרות להוריד במחשב את הקשקושים של התאורה הצבעונית? ואם יש המלצות אחרות למחשבים כאלו בטווח מחירים מספיק נמוך אני אשמח לשמוע (-: תודה מראש, יוחאי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה לגבי השלמה למחשב גיימינג, רכשתי את RTX4090 ו ryzen 9 7950x3d . אשמח להמלצות לגבי שאר הפריטים שצריך, מעוניין במארז מינימלי אורות וכו' לא מעניין, רק אני רוצה לציין ש4090 הוא founders edition אז אולי צריך עוד מאוורר?. האם ספק כח 750 יספיק או צריך יותר ? ואשמח לדעת מה אתם ממליצים לגבי לוח אם וזכרונות. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
- 3 followers
-
-
הקדמה - אני זקוק למספר מחשבים לאנשים שונים, אני פותח דיון נפרד עבור כל אחד מהמחשבים מחשב 1 - נייח לילד בן 10. תקציב כ-4000 ש"ח, גמיש קצת. התקציב צריך לכלול ציוד היקפי (מסך בעיקר. מקלדת ועכבר זה כבר "כסף קטן") לא צריך לכלול WINDOWS ו/או אופיס השימוש העיקרי - ילד בן 10, מה שיצטרך לבית הספר + משחקים. כיום הוא משחק ב: פורטנייט, רובלוקס, מיינקראפט שואף להיות גיימר, whatever that means 🙈
-
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
- 4 followers
-
-
היי חברים, אודה לכם מאוד להמלצה על מפרט למחשב שמשמש לעיצובים גרפיים (פוטושופ, אילוסטרייטור) ועבודה משרדית (Chrome, ריבוי לשוניות). מצרף שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ-4,000 ש"ח, אז אם זה מתכנס טיפה מתחת זה מעולה, ואם צריך טיפה לחרוג זה סבבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית - ספציפית Photoshop, Illustrator, ו-Chrome (גם ריבוי לשוניות). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, לא חייבים להיות אלחוטיים 4. האם יש ר…
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח, מעדיף פחות אם ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות אוטלוק, אקסל וורד, pdf,eDrawings . אקרוניס עבודה גם בתוכנה של הצעות מחיר לחלונות : wwww.operacompany.com התוכנה חושבת המון זמן, הוספתי מפרט למטה. אין הרבה פירוט באתר.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? סט מקלדת ועכבר מסך גדול לצפות בשרטוטים, אולי 32"? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לצורך עבודה משרדית (הרבה טאבים פתוחים) ולימודים (לימודי משפטים אין צורך בתוכנות מיוחדות). המחשב הולך להתנייד איתי הרבה ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה קל ולכן אני מכוון למסך 14” לא אכפת לי יותר כל עוד זה לא מעלה משמעותית את המשקל אבל לא פחות. חשוב לי שאיכות החומרים והחומרה יהיו הטובים ביותר במסגרת התקציב על מנת שישרת אותי כמה שיותר שנים קדימה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ₪ , ייתכן שאוכל לרכוש באילת אז אפשר להביא הצעה נוספת לפי מחיר אילת במסגרת התקציב. מעדיף לא לחרוג, אבל במידה וזה ממש משמעותי אז חריגה לכיוון ה-5000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, תקציר: מחפש מפרט מחשב ייעודי לעריכת וידאו ב-Davinci Resolve, בתקציב של סביב עשרת אלפים ש"ח. בעיקר מתלבט לגבי המעבד אבל אשמח לכל מחשבה בנושא פירוט: אני במאי ויוצר סרטים. אחרי 7 שנים עם העמדה הקודמת (6850K ו-2060 שנבנתה בסיועו האדיב של הפורום), אני מרכיב מחשב חדש שמיועד בעיקר לעריכת וידאו מקצועית (וקצת פוטושופ). תוכנה: השימוש העיקרי בעמדה היא לעריכת אופליין ב- Davinci Resolve, סרטים עלילתיים קצרים ודוקו ארוכים (כולל מולטי קאם). מטבע העבודה היא לרוב כוללת גם תיקוני צבע ואפקטים בסיסיים - בעיקר ייצוב וידאו או תנועות על תמונות סטילס. מבחינת רזולוציה אני עורך כרגע בעיקר FHD ובקרוב גם 4K אבל אין כרגע תכנון לרזולוציה גדולה יותר (ואם כן אמיר אותם לפרוקסי לעריכה באו…
-
- 7 תגובות
- 20.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מודה מראש לעונים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים: SSD 580GGB SSD 120 GB כרטיס מסך RTX2070 מארז ענק של FRACTAL DESIGN - כלומר אין בעיה של מקום מעבד I7 4770 עם חוח אם HERO IV של אסוס - זה מה שנדרש להחליף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז קיים full ATX …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, שאלה קצת שונה - אני מנסה לסייע לקרוב משפחה לרכוש מחשב נייח בחו"ל. הדרישה: עבודה ביתית סטנדרטית (אינטרנט, OFFICE...) ומעט תכנות (ללא AI/גרפיקה). ללא גיימניג. הוא שלח לי כמה מפרטים בתקציב שלו (סביב 3000-3500 ש"ח). בעיקר חושב לו שהמחשב יהיה אמין, עם ביצועים מספקים וביחס טוב של עלות-תועלת. מה דעתכם על המפרטים? מפרט 1 Gigabyte B760M DS3H AX DDR5 w/ i7-14700 Corsair Vengenance DDR5-6000 32GB Kit Samsung 990 EVO 1TB NVMe Thermlright TG 650W 80+ Gold Full Modular Tecware NEO M2 TG Black מפרט 2 AMD RYZEN 7-5800X PROCESSOR msi b550 tomahawk max wifi G.SKILL RIPJAW DDR4 2x32(64GB) 3600 thermalright pa120 se lexar nm790 1tb ZOTAC GT 1030 LP 2GB GDDR5 THERMALTAKE GT750w Gold …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם לדעתכם מדובר בשאיומי מקורי? בדרך כלל המחיר שלו מעל 2000: https://www.aliexpress.com/item/1005009110966465.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.2dbc5897M7ZvAQ&algo_pvid=c3de1368-2c21-439f-99f8-1854411c76cd&algo_exp_id=c3de1368-2c21-439f-99f8-1854411c76cd-0&pdp_ext_f=%7B%22order%22%3A%2235%22%2C%22eval%22%3A%221%22%7D&pdp_npi=4%40dis%21ILS%21636.42%21381.85%21%21%211280.00%21768.00%21%402141115b17496782555115701eec99%2112000047952527834%21sea%21IL%21140512377%21X&curPageLogUid=aOOYCcykvTtw&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A#nav-specification
-
- 7 תגובות
- 5.7k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום מעוניין לקנות נייד אמין , בעיקר לעבודה משרדית כיוון שאני עובד עם לקוחות צריך להראות יצוגי הייתי רוצה גם אופציה לעט לרשום הערות תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? K4-4.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן , רוצה לשמור על אופציה לחיבור ישיר או דרך עמדת עגינה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 16" , מ…
-
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, מחפש להחליף את הנייד בנייח. XPS 9310 משנה שעברה, עם 32GB RAM, i7 1165G7, הוא מדהים אבל אין לו כרטיס מסך וזה מעיק עלי.. כרטיס מסך לא צריך להיות מוגזם כי [אין תקציב וגם כי] הוא יהיה בשימוש יחסית רגוע - קצת עריכות וידאו\אפקטים ומשחקים מדי פעם. יש לי רכיבים שאפשר להשתמש בהם [ספק כוח 450W, מארז MID, דיסק SSD], במידה ויתאימו. היה לי רק Intel עד עכשיו, אבל לא חשוב לי דווקא להשאר שם. מקווה שיכולים להמליץ לי על שילוב של לוחאם + מעבד + כרטיס גרפי שיעבדו טוב יחד...? תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף להשאר מתחת 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מטרת המחשב העיקרית תהיה עבודה עם מודלי תלת מימד בsolidworks, שבסופו של דבר יודפסו במדפסת תלת מימד עד גודל של מטר * מטר * מטר. המחשב צריך להחזיק כמה שנים טובות עד שיהיה צורך בשידרוג רכיבים שקצת יותר קשה לשדרג או להוסיף (כמו מעבד) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?\ כמה שפחות, ככל הנראה המינימום גם ככה ייצא יקר מלכתחילה בגלל הדרישות. ברור לי שזה יעלה יותר מ6000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SOLIDWORKS כמו שמפורט למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר, מקלדת, מסך (27 אינצ') 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד (לא נייח עקב אילוצים), לאדם מבוגר, בעד כ-1000 ש"ח. מדובר באדם עם די 0 ידע טכנולוגי (ברמה של "תלחץ פה וזה עושה ככה, תלחץ שם וזה עושה ככה"). שימושים כמעט יחידים הם יוטיוב ונטפליקס. חשבתי על Chromebooks. ממה שהבנתי הם מוצרים מאוד רובוסטיים ושקשה "להרוס" מבחינת תוכנה (וירוסים, מיליון תוכנות ריגול, פופאפים וכו'). ודי החסרון היחיד זה שצריך גישה לאינטרנט. אך אם השימוש היחיד זה נטפליקס ויוטיוב.. אז.. האם זה באמת חסרון? מתלבט אם כדי לקנות משהו מGearbest, אמאזון, או חנות כלשהי בארץ. תודה, דניאל
-
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, אני מעוניין להזמין כמה מחשבים שיוכלו להריץ בקלות אוטוקאד לאדריכלות וכן תוכנה בשם bentley architecture וכן מסכים, עכברים ומקלדות (סוג של לצייד כיתה) התקציב הוא כמה שפחות אבל עדיין שירוצו התוכנות הנ"ל בצורה חלקה אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מבקש לקבל מפרט עבור קניית מחשב. תודה לכל העוזרים . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), בעיקר משחקים ברמת גרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז פשוט, המשקל לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בבחירת מחשב. המחשב הישן שלי הלך לעולמו אחרי 6 שנים.. אני אדריכל ועיקר העבודה שלי בתוכנות autocad, adobe ilustrator, adobe photoshop. אני צריך מחשב שידע לעמוד בדרישות המערכת של התוכנות האלו (עבור הגרסאות הכי עדכניות של 2023). יש הסבר באינטרנט לגבי מה החומרה הנחוצה אבל כשאני מנסה ליישם את זה בחיפוש באתרי קניות/KSP לדוגמא אני לא יודע מה לסמן בהגדרות. אשמח אם מישהו יוכל להציץ בדרישות המערכת ולכוון אותי מה אני צריך לסמן ברובריקות או להציע לי כמה אפשרויות של חברת DELL או LENOVO מאתר KSP. תודה רבה מחשב נייד לאדריכל 3000-6000 שקלים 15.6 אינצ' מבחינת משקל עדיף משהו קל (הישן שקל כ-2.6 קילו) משמש לעריכה גרפית + שרט…
-
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, אינטרט, מסמכים, פגישות, פיתוח בסיסי, כלים כמו vscode, eclipse 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. אין צורך באורות. 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, ומשתמש במחשב Asus דגם UX310U עם הרכיבים הבאים: i7 6500U 940mx 16gb ram 120gb MVMe 520gb HDD SATA 2 לאחרונה המחשב שלי נהיה איטי מאוד, הוא כבר עמוס בקבצים, רובם חשובים עבור הלימודים, ואני שוקל לשדרג לו את גודל הזכרון. אני לא מצליח למצוא מידע באינטרנט על הדגם הזה ועל המגבלות חומרה של הדגם הספציפי הזה כי הוא כבר בן שש, ולכן אני פונה אליכם כאן, אולי מישהו יודע: - האם יש הגבלה על כמות ה RAM שאפשר להוסיף, ולמהירותו? - האם אפשרי להחליף את הHDD בSSD בנפח גדול יותר? מה המגבלה? - האם אפשרי להחליף את ה MVMe לנפח גדול יותר? מה המגבלה? אם דעתכם היא שכדאי לי לקנות מחשב חדש במקום לשדר…
-
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
מבקש את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח (חריגה עד 3,000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, עבודה משרדית, עבודה גרפית קלה כולל עריכה (Photoshop ו- Camtasia) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך "14. עדיפות ל- "15. משקל ממוצע, רצוי עד 2 ק"ג. 7.…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נוכחי בן 8, מקרטע בהצגת יוטיוב ברזולוציות גבוהות. נדרש להחליף. שימושים - מחשב HTPC - סרטים ב-4K, יוטיוב ברזולוציות הכי גבוהות שניתן, הורדות. לעיתים נדירות שימוש באופיס. לא ייעשה שימוש בכרטיס מסך חיצוני. על מה אני לא מוכן להתפשר: כרטיס רשת, מינימום 2.5GB. חיבור HDMI אחד לפחות. מפרט 1 : Gigabyte B660M D2H DDR4 + Intel Core i3 12100 +ביחידה אחת DDR 4 32G = עלות כ-1350 שקל. מפרט 2 : Gigabyte B660M GAMING X + Intel Core i5 13400 +בשתי יחידות Corsair DDR 5 32G = עלות כ-2400 שקל. יכול לקנות את היקר יותר אבל השאלה האם יש טעם ? האם המחשב החלש יותר יחזיק 5 שנים קדימה עבור השימושים שהוזכרו מעלה ? …
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
- 1 follower
-