עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בוודאי... אבל לא על חשבון הצטערות עתידית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר ל FSX (פלייט סימולטור של מיקורוסופט) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה להריץ איתו 5 מסכים ! ברשותי TRIPLE HEAD 2 GO שאני מחבר לכרטיס מסך אחד וממנו מוציא 3 מסכים וכרטיס שני שאליו יחוברו שני מסכים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח, ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות וגרפיקה, קצת עריכת וידאו. לא מתוכנן במיוחד לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by afar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, בפרט בתוך מכונה וירטואלית (שמריצה Ubuntu). פה ושם גם משחקים, אך מעט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, מסך 16:9 סטנדרטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3.…

4. שלום לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא: http://toppc.co.il/index.php?sid=4894〈=he&act=ecommerce&cat=5184&id=46151 יש לו נתנוים טובים אבל עדיין אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית. תודה רבה, אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by zombie,

מחשב גיימינג ותיק שהורכב ע"י tms: לוח אם: Gigabyte p35-ds3l מעבד Intel Q6600 קירור: thermaltake V1 זכרונות: 4x OCZ 1GB 800MHz כרטיס מסך: sapphire radeon 4870x2 ספק כח: corsair 520hx מארז: NZXT Lexa BlackLine. אשמח לדעת כמה המפרט הזה שווה כיום!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. 1. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואני לא סגור מבחינת מעבד האם זהו הנכון בשבילי 2. עדיף לי לקנות את ה9600GT או שהבחירה שלי טובה יותר כי הבנתי שה9600 לא ברמה של 8800? 3. הזכרונות והמאוורר שבחרתי מומלצים לOC קל עד בינוני? 4. את הלוח אם אני יכול לקבל במחיר ממש טוב סביבות ה460 הוא מתאים לי למערכת? 5. כונן קשיח חשוב לי שיהיה שקט ואני לא צריך נפח יותר גדול 6. המארז מתאים כי אני לא יודע עם הספק שלו יחזיק בOC? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 20…

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  7. דיברתי עם המוכר ב SKYPC והוא אמר לי כמה דברים ראשית כול הוא אמר שכדאי לקחת את ה גירסא של ה BOX של המעבד מכיוון שהיא מגיעה עם אחריות לכול החיים ו גירסת ה TRAY מגיעה עם אחריות רק ל 3 שנים. אני בהתחלה חשבתי לקחת את הכרטיס מסך הזה כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤860 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3 אבל אז המוכר אמר שיש כמה בעיות עם ייבוא הסחורה של Sapphire אז הוא מציע לי לקחת את ה CLUB3D. וההבדל בין ה 4850 ל GTX9800 הוא 30 שקל אז כבר עליתי ל 9800. ובהתחלה אני לקחתי את המארז והספק antec sonata iii מה שעליו המליצו פה בפורום. והוא אמר שהמארז הזה הוא כולו עשוי מפח ועם אני רוצה באמת מארז טוב אז ללכת על lian-li + ספק של hiper…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  8. * מטרות המחשב - משחקים (כבדים רצוי) וסרטים. * גודל המסך - 15 * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - רצוי ארוך (לא מבין בזה בדיוק.) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP אם יש משהו אחר אני בעיה. התקציב יכול לחרוג ל3200 - (אני יודע שהתקציב אינו גבוה, מה שאפשר להשיג אז בבקשה).

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב ? מגוון תוכנות אדובי, תוכנות הדמיית תלת מימד. הרבה עבודה במקביל... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : 3ds max, adobe cs5 רינדורים בלילה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, בשביל זה יש פליסטיישן 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מחפש המלצה למסך סביר, גג 1000 ש"ח. עדיף גדול ככל האפשר - לא כלול במחיר המחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 בערך 6. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או ה…

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. אני לא יודע אם זה כבר דובר פה, אבל אם לא, שימו לב לטיפ קטן ששמתי לב ברכישה מאתר האינטרנט של KSP. ניתן לקנות שם מחשב בכמה אפשרויות. 1) הרכבה עצמית 2) מחשבים מומלצים 3) מחשבי גיימרים 4) מערכות מוזלות בכל אחת מהאופציות (מלבד מערכות מוזלות), ניתן לשנות ולשפר את המערכת, כך שבפועל ניתן לבנות את אותה המערכת הרצוייה פעם אחת בהרכבה עצמית, פעם אחת במחשבים מומלצים, ופעם נוספת במחשבים גיימרים. על הנייר, נשמע כי לא צריך להיות הבדל - הרי זה אותה המערכת, אך בפועל קיים הבדל וגם די מהותי. במקרה הנדון שלי ברכישה, היה שוני די גבוה (למעלה מ- 200 ש"ח) בין המחשב בהרכבה העצמית לבין מחשבי גיימרים, בדקתי את זה שוב במחשב אחר ולהלן התוצאות: הרכבה עצמית: מחיר 4,074 ש"ח מומלצים: 3,984 ש"ח גיימרים: 3,…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by O.G.D 2k5,

מישהו יודע באיזה אתר כמו "פנדס" אני יכול להזמין לפי מפרט בנייה אישי מחשב נייד????

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  12. שלום כולם. אמא שלי היא גראפיקאית, עובדת הרבה עם Photoshop, קצת פחות עם InDesign ותוכנות קשורות. יש לה מחשב כבר כמה שנים טובות, והגיע הזמן לשדרג. כמה דגשים: 1. אין שום צורך שיריץ איזשהו משחק , סרט או משהו לא רלוונטי אחר - להפך, ככה אחותי תעזוב לה את המחשב בשקט. 2. חשוב שיהיה מהיר בייעוד שלו. 3. שיהיה שקט כמה שאפשר (בלי להסחף, לא צריך להשקיע 200 שקל בשביל קירור שקט במיוחד). 4. שישרוד הרבהההה זמן (כמה שנים). עכשיו כמה הערות בנוגע למה שצריך לכלול המחשב והתקציב - ככה, אין תקציב מוגדר, כמובן שאין צורך להסחף וללכת עד 10K+, אבל בכל זאת - השיקול העיקרי הוא שהיחס בין העלות לעמידה בדרישות יהיה הגבוה ביותר (ובכל זאת, אני מניח שאפשר לסדר מחשב כזה בפחות מ3K אפילו). בנוגע לרכיבים …

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by moshemaman25,

אני לא מבין גדול במחשבים ניידים אני צריך מחשב למטרה לימודים (בטריה חזקה לפחות 4 שעות) לצפיית סרטים חושב יציאת HD כדי לחבר ל LCD וגם שמשעמם לי אני אוכל לשחק משחקים. בנתיים מה שמצאתי טוב זה המבצע של בזק שנראה שעונה על כל הדרישות שלי מה אתם אומרים ? מחשב נייד תלת מימד 15.6" Aspire AS5740D מערכת הפעלה win7 premium 64-bit מעבד: Intel Core i3 330M. זיכרון: 4GB DDR3 1066Mhz כונן קשיח: 320GB. כרטיס גרפי:ATI Radeon HD 4570 512MB Dedicated כרטיס קול: Dolby -optimized surround sound system. כונן אופטי: 8X DVD-Super multi double-layer drive סוללות: 6cell b / g / n :WIRELESS כולל יציאת HDMI משקל: 2.8KG ₪ 3,564

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by eins,

שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצה למחשב נייד 13 אינץ עדיפות למשקל קל בשביל סטדונית שיריץ בקלות תוכנות אופיס וגלישה חשוב מאד סוללה שתחזיק 6 שעות לפחות ( אם קיים דבר כזה ואם נכנס במשחק התקציב אם לא נא לציין מה התקציב הדרוש) התקציב 3500 שקל תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by davido,

* מטרות המחשב? עבודה בOFFICE קבצים גדולים אינטרנט מסיבי ,חשוב שיעבוד חלק ומהר. * גודל המסך? 15.6 אם יש הצעות של גדול יותר גם מוכן לשקול * רזולוציית המסך? טובה, מחשב שיהיה אפשר לשבת עליו הרבה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לחיי סוללה ארוכים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 250 , אם אפשר לשים עוד אחד רגיל אז יתרון * כונן אופטי? עדיפות קלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחד…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  16. Started by zahiz007,

ערב טוב, לפני כ שבועיים רכשתי סוללה חליפית לX61. אחרי שימוש של יום יומיים, פתאום נוצר מצב שבוא הסוללה מחווה על 50-70 % ובבת אחת היא נגמרת (אני מניח שפשוט המכוונים לא נכונים). משמע שאחרי טעינה ועבודה של שעה שעתיים הסוללה מגיע לאחזוים הללו ונגמרת. הדבר מגיע ללא התראה (מן הסתם) וגורם לי לאיבוד המידע (היקר מאוד)... הסוללה היא בת 8 תאים מה שאמור להגיע ל כ- 4 שעות. האם מישהו נתקל בבעיה הזו, של אחוזים מזוייפים? תודה מראש וערב טוב, צחי

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. שלום, ביקשתי לקבל הצעת מחיר למערכת שפרטים רשומים מטה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם ASUS P5N-D כונן קשיח Westren Digital 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4GB כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe צורב DVD אין העדפה ליצרן עדיפות לצבע שחור. מארז Antec Three Hundred קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer ספק ENERMAX ELT400AWT החנות החזירה לי הצעת מחיר, עם המפרט הבא: כאשר חבר שלי הרכיב את המפרט הראשון הסתמך על העקרנות הבאים: 1. מהירות 2. שקט מוחלט - לא משנה כמה אני מעמיס על המחשב 3. תמיכה מלאה בVISTA האם המחשב שהציעו לי עדיין עומד בקריטריונים האלו? תודה רבה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by franklin22,

שלום, אני לפני רכישת מחשב, ורציתי חוות דעת על המפרט הסופי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  19. שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד לאישה מבוגרת. מסך 15". שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד. חשוב רק שיהיה מחשב של חברה אמינה. אשמח לקבל עזרה.תודה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  20. במיוחד איטיות בהורדה? אני מנסה להוריד דרייברים לנייד שלי והקצב עומד על כ 4K מישהו יכול לאמת/להפריך לגבי איטיות?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  21. לחברי הפורום שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט לשימוש אינטרנט וצפיה בתכני 720P עד 1300 שקל עם דגש שלא צריך כונן אופטי מקלדת עכבר רמקולים מסך כונן קשיח וספק (יש לי CORSAIR 550 VX) זאת אומרת שאשמח אם תרכיבו לי מפרט של מעבד + לוח אם + זכרון + מארז אפשרי שהמחשב יהיה גם HTCP זה יותר יפה לעין לדעתי והאם יש לי צורך בכרטיס מסך או אפשר להסתפק במובנה בשביל פענוח 720P ועוד שאלונת אם אפשר שהלוח יכלול יציאה אופטית ו HDMI דיי חשוב לי כך שלא חשוב אם זה יבנה על INTEL או AMD. המון תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  22. שלום, מדובר בדגם מוחדש, שזו פעם ראשונה שאני שומע על המושג הזה, ואולי השאלה הראשונה שלי צריכה להיות: האם זה סבבה? מדובר על אחריות לשנה, אבל אני מתכוון להרחיב אותה (תמורת 300 שקלים נוספים) ל-3 שנים על הסוללה יש אחריות רק לחצי שנה המחשב הוא של DELL מסדרת LATITUDE, דגם E6420 הנתונים נשמעים ממש טובים יחסית למחיר הזול (1620 ש"ח) הדבר היחידי שאולי בעייתי קצת זה שהסדרה של המעבד (2520M) היא אולי קצת ישנה? (תקנו אותי אם אני טועה, אני מסיק את זה רק לפני המספר "2" בהתחלה) חוץ מזה, זה שזה עם הM זה מצוין, כי אני משתמש יותר בבית ומעדיף ביצועים על פני סוללה אחת מהשימושים העיקריים שעבורם אני קונה את המחשב זה שתהיה לי אפשרות לחבר אותו במהירות ובקלות לטלוויזיה חדשה (שאקנה בקרוב) אני לא היי…

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  23. Started by zeev121,

שלום, אני מתעניין במחשב נייד הבא: https://www.pc365.co.il/product-6386-Dell_Inspiron_5559_IN_RD09_9205_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת פוטושופ ואילוסטרייטור. אני רוצה להשתמש במחשב הנייד בעיקר כמחשב שולחני, זאת אומרת לחבר אותו למסך מחשב, למקלדת ועכבר אלחוטיים ולרמקולים (במקרה הזה עדיף לי לקנות מחשב שולחני אבל אני צריך שהוא יהיה גם נייד) יש לי במסך יצאת של dvi-d האם זה יתאים לחיבור למחשב הנייד? האם יש אפשרות להוסיף למחשב הנייד כונן SSD מבלי לפגוע באחריות? האם המחשב נייד יתאים לדרישות שלי? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  24. שלום, אשמח להמלצות על מחשב נייד לגלישה באינטרנט בעיקר. מסך 15", המשקל לא ממש קריטי וגם לא צריך הארד דיסק גדול. אם יש מחשב שבו המאווררים הם מאחורה או בצדדים ולא בתחתית אז זה יכול להיות פלוס רציני משום שאני אניח אותו הרבה על המיטה ואז אני אזדקק להגבהה אם המאווררים בתחתית. כמו כן אולי זה ישמע מוזר אבל ישנה גם עדיפות ששקע החשמל יהיה בצידו הימני של המחשב. הסיבה היא שבמחשב הנייד הנוכחי שלי השקע התקלקל כבר 4 פעמים ונמאס לי לתקן אותו (אחת הסיבות היא שהשקע נמצא מצד שמאל והמטען מימין ככה שיש לחץ בשקע). תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  25. אני מחפש מפרט עד 5000 ש"ח ללא מסך לצרכים של עריכת וידאו ועיבוד תמונות סטילס בתוכנת פוטושופ וכד': עבודה מסיבית עם קבצי RAW-PSD-TIFF 16 BIT בלבד! עריכת דפים לאלבום דיגיטאלי 30X80 ס"מ ב 300 DPI ! עריכת וידאו יחסית אינטנסיבית כ 2 עד 3 פרויקטים בשבוע! עבודה עם מיספר תוכנות כבדות (לפעמים במקביל כשהאינטרנט עובד ברקע) כגון: 1) PS 2) LR 3) DG PHOTO ART 4) DPP 5) AVID/PRIMIAR 6) אינטרנט הייתי בסניף של חברה מוכרת והירכיבו לי את המיפרט הבא- הייתי שמח לשמוע חוות דעת מיקצועית לגבי שילוב החומרה והתיחסות של עלות מול תועלת וכן הצעה נגדית אם יש טעם... להלן ההצעה שהרכבו לי אשמח מאוד לקבל חוות דעת של המבינים פה: הסך הכללי הגיע ל5000 ש"ח בקרוב כאשר קיבלתי 2 אופציות לכרטיס מסך ! ______________…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.