ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר להרצת תוכנות סרטים, משחקים לא כל-כך אבל מעדיף שיוכל להריץ את המשחקים של היום על LOW לפחות. מצאתי את המפרט הבא, אשמח את דעתכם אם יש פה מבינים: aspire 7738G intell core 2 duo t6600 ( 2 x 2.2ghz 800mhz fsb) nvidia geforce GT 240 M Up to 2815mb ( 1gb cuda ) turbocache 17.3'' HD+ LED LCD 4GB ddr3 intern geheugen 640GB Hard Drive אם יש לכם הצעות אחרות אז מוזמנים להציע
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הי, יש לי חבר, שרוצה לקנות HTPC (באיזור תל אביב). הוא רוצה להוציא עליו כמה שפחות שהוא מקווה שכל העסק יעלה 3000, אבל אם צריך יותר אז אין לו ממש בעיה. הדרישות שלו - טרה איכסון, יציאת s-VIDEO, יציאת HDMI, שידא לנגן FULL HD, מארז של HTPC (הוא גם שאל מה המסך במארז עוזר לו), שלט, יציאה למערכת 5.1. אפשר להרכיב לו מפרט?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בשביל לערוך וידיאו (לא משהוא מקצועי ככה לערוך מדי פעם)... השאלה היא אם המחשב הזה עם מעבד CORE I3 יספיק.. אני גם רוצה לדעת אם הכרטיס מסך יספיק כי ישנה אפשרות לשדרג.. המפרט המלא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode=1[br]פורסם בתאריך: 7.06.2010 בשעה 11:42:18 שכחתי להגיד שאני רוצה לערוך עם התוכנה:Pinnacle Studio Ultimate
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שימו לב! עיינתי במדריכים רבים בעיון, ומה שלא הבנתי-אני שואל. 1) אני קונה כנראה מעבד IB, ומתכנן לעשות לו OC לסביבות 4.5. הבנתי שאני צריך מתח יציב בלוח אם כדי שהלוח לא יישרף לאחר OC. הבנתי גם שבודקים לוח יציב על ידי מספר phases למעבד ומספר פינים בחיבור ה12V. האם יש עוד שיקולים למתח יציב? 2) הבנתי שבלוח אם יש חיבור 12V וחיבור אחר עם 24 פינים. מה מספק כל אחד מהחיבורים ולמה? (אני יודע שמתח, אבל למה? ולמה שני חיבורים? ומהו החיבור הראשי שמספק את הכי הרבה מתח?) 3) האם חיבור חשמל על הלוח אם לכרטיס מסך הכרחי לכרטיס GTX 580? מה החיבור הזה מוסיף? 4) הבנתי שPhases הם פיצולים לאספקת המתח למעבד, וככל שיש יותר פיצולים כך הלוח אם יתחמם פחות. האם זה נכון? 5) האם רק למעבד יש phases…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם משהו לא מתאים, או יש לכם המלצה לחלק אחר, תגידו לי בבקשה מחשב למשחקים כבדים בעיקר תגידו לי אם המפרט שקט זה חשוב לי, אם לא, אז איזה חלק/ים אתם ממליצים להחליף... מספיק לי 160GB כי אני לוקח עוד 120 מהמחשב הזה עריכה : שמתי תקציב (איך אני תמיד שוכח ? )
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רק רוצה לציין שלא לכלול בתקציב כרטיס מסך, אבל אני כן רוצה המלצה לכרטיס מסך בסדר גודל של 1000 ₪, אפשר לחרוג ב200 שקלים אם זה יהיה ממש שווה. תקציב הקנייה: 3000 ₪ חריגה מקסימלית: ללא האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את כל התקציב, לחרוג רק אם זה משפר. מה שימושי המחשב: משחקים, סרטים/סדרות משחקים לדוגמא: Batman Arkham Knight, GTA V רזולוצית המסך: DELL P2414H, 1920x1080 הגדרות גרפיות: כמה שיותר גבוהות. חשיבות השקט במערכת: 5, לא קריטי אבל יהיה ממש נחמד. האם מתוכנן OC: לא. צורך במערכת הפעלה/אופייס/הרכבת מחשב בחנות: הרכבת מחשב בחנות. תאריך קניית המחשב: השבוע. בקשות מיוחדות: זכרון SSD שמירת אופק שדרוג המחשב: לא. הציעו בעבר מפרט דומה שפחות או יותר …
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכם, אחרי המון זמן שהתלבטתי אז הכנתי לעצמי מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים כמו Crysis ועוד הרבה.. המפרט הוצאתי הוא כזה: http://tms.co.il/preview/spec/gnyde789 + כרטיס מסך של ג'יגהבייט 8800GT מה אתם אומרים על זה? ויש לי עוד שאלה חשובה, האם כדאי לקנות קירור למארז? או שזה מיותר? תודה רבה לעוזרים. זה נורא חשוב לי.
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 Bit 939 3000+ Gigabyte K8NS-Ultra יש לי כרטיס AGP זיכרון 512DDR עדיף משהו אחר? אבל שלא יעלה על המחיר של שני המוצרים הללו אני רוצה שתהייה לי אפשרות בעתיד להמשיך ולשדרג לכונני SATA כנראה.. אבל זה בעתיד הרחוק בבקשה תגיבו...
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחפש משהו קל ודק ככל האפשר. לשימוש קל אבל אני אוהב שיש לי מפרט חזק בידיים. מסך 13.3 בעל איכות גבוהה, עם SSD ומסך מגע. מצאתי כמה אבל אני לא באמת יודע מה דגם טוב ומה לא. האם אפשר לקבל המלצה לנייד שכזה? דגמים שראיתי- Dell xps 13 דגם 2015 Acer s7 וכו'. לא חייב להיות יקר אבל שיהיה עם מפרט מרשים. אשמח להמלצה על מחשב אמין.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הצרכים זה לתיכנות (לא משהו כבד) אינטרנט וצפיה בסרטים (עדיף שיהיה יציאה של HDMI) אז ככה עדיפות למסך 14.1 כרטיס מסך לא משולב - שיהיה משהו טוב (לצורך צפיה בסרטים) זיכרון - במינימום 2 GB עם אפשרות להרחבה לפחות עד 4. מעבד טוב (בהתאם למחיר כמובן..) שהאינטרנט האלחוטי שלו (wifi) יתמוך בתקן החדש של n. שטח איחסון : 250 גיגה . אפשרות לחריגה בתקציב , מקסימום עוד 200 ש"ח. תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקבל הצעת מחיר וחלקים עבור מחשב שנועד בעיקר לאיסיקיו מסנג'ר ואולי עבודות בית ספר פלוס כל הציוד ההיקפי, רמקולים צורב דיוידי, מקלדת וכו'. מחשב לבנות אפשר לומר, הדרישות הן מסך LCD, הארד דיסק די גדול וזהו. אני יעדיף משהו זול בסביבות ה3-4 אלף כי אני לא מאמין שצריך מחשב ממש יקר לדרישות נמוכות, אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן מבחינת התיישנות החלקים כלומר שעדיין יפעל בסדר לדרישות שיגיעו עוד שנתיים שלוש.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
k.s.p: ?Athlon 64 3200+ (S-939)? A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? ?Thermaltake Sviking VA4000BWS? ?CREATIVE Audigy 2 Value WD 160 GB SATA ?NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4? ?Teac/SONY 1.44?? כל זה עולה 4955 ש"ח... עכשיו בקשר לזכרונות וספק אני לא סגור על עצמי.. תכלס אני לא ממש מעוניין לעבור את ה-6000ש"ח HEC 475W (True Watts שח 370 2x512MB A-DATA /VT שח 640 בתוספת אילו זה יוצא 5965 ש"ח... אבל האם כדאי דווקא את הספק הזה? והזכרונות האילו לא "איטיים" מדי ביחס ל-CL2.5 נגיד... יש צורך לקחת זכרונות טובים יותר על חשבון משהו אחר? או לקחת 2x256 של זכרונות יקרים? אשמח לחוות דעת על המפרט ועיצות למיניהן... (על ה-augidy אני לא אוותר - 250שח, למרות כר…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברי קהילה. לפני שאפתח בשאלה, המפרט שלי נמצא בפרופיל. היום אני מחזיק בלוח אם יחסית לא משהו שנקרא Gigabyte K8nf-9, בלוח אם הזה אי אפשר להכניס הטסינק מתקבל על הדעת וזה בגלל חוסר מקום באיזור המעבד (את Zalman CNPS 8000 אני לא מצליח להכניס!). הזיכרונות עדיין בDDR1 אולם בתחום הזה אני ממש לא רואה בעיה, ddr2 לא בדיוק הוכיח את עצמו. בתחום המעבד, לדעתי אני יוכל עוד להחזיק אבל זה די קשה.. הכרטיס מסך ממש לא משהו אבל גם איתו אני חושב שאוכל עוד לסחוב. עכשיו, באתי לשאול את דעתכם ואני בטוח שאשמע כאן כמה הצעות. האם שווה לי לעשות את השידרוג עכשיו? אם כן מהו? הרי ב3200 ש"ח לא בדיוק הייתי קונה גם לוח אם גם זיכרון גם מעבד וגם כרטיס מסך.. האם יש צורך בלהחליף ספק? יש לי 400W של RAIDMAX, מה…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^כותרת^ עדיפות לSKYPC או TMS ואם לא אלה חנויות שקרובות לרמת גן
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אלהן, דרוש המלצה למפרט שישמש ישומי גרפיקה כבדים, רינדור, ואנימציה. כמו כן שיתן גם מענה נחמד למשחקי מחשב. ללא ציוד הקפי. מעוניין לבצע OC עד המקסימום שאפשר בקירור אוויר וביציבות. 4 גי'גה זיכרון כמובן. HD לא חובה... רצוי בהחלט אבל כי לא בא לי לגרור מהמחשב הישן. זה מפרט שחשבתי ללכת עליו, מה דעתכם ? אני לא הכי מרוצה מהזכרונות כי אלו שאני רוצה של GSKILL דיי יקרים בחנות הזו.. מה דעתכם ומה היית משנים ? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤987 לוח אם: ABIT IP35-E ¤468 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - RETAIL ¤905 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤371 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE B…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני חשבתי לקנות מחשב לסלון במקום להשתמש כל פעם בלפטופ. הוא צריך להפעיל סרטים באיכות של 1080P אני משער עם מתאים של DVI לHDMI אלא אם כן אתם מכירים לוח עם HDMI. שיתמוך 5.1,אם אפשר גם אופטי. 250GB יספיק , כי יש לי בשאר המחשבים מספיק מקום. חשוב מאוד זה כרטיס רשת תומך GBIT או אלחוטי רשת N. ואם אפשר שיהיה שקט. מישהו יכול להמליץ על משהו בתקציב עד 1500 או שזה רק במציאות מדומה ?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן אני קונה מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים וגם לאוברקלוק במידה וארצה (לא קריטי יותר מידי). בימנו יש לי מחשב דיי חזק עם Q9550 ו HD4870 אבל לצערי אני נאלץ להיפרד ממנו בשביל אחי הקטן. חשוב לי שהמארז יהיה טוב עם קירור איכותי (כולל למעבד כמובן), מסך טוב של לפחות 22" ולהכניס גם מקלדת ורמקולים לתוך הסיפור (אין צורך בעכבר). במידה ויש צורך להעלות קצת את התקציב זה אפשרי. הערה חשובה: אני לא מתכנן לשדרג את המחשב בזמן הקרוב ככה שטענות כמו "תוכנות בימנו לא יודעות לנצל את הפיצרים X Y Z" לא תמיד משנות לי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בוודאי... אבל לא על חשבון הצטערות עתידית. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר ל FSX (פלייט סימולטור של מיקורוסופט) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה להריץ איתו 5 מסכים ! ברשותי TRIPLE HEAD 2 GO שאני מחבר לכרטיס מסך אחד וממנו מוציא 3 מסכים וכרטיס שני שאליו יחוברו שני מסכים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש ר…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4000 ש"ח, ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות וגרפיקה, קצת עריכת וידאו. לא מתוכנן במיוחד לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות, בפרט בתוך מכונה וירטואלית (שמריצה Ubuntu). פה ושם גם משחקים, אך מעט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע, מסך 16:9 סטנדרטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות? 3.…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא: http://toppc.co.il/index.php?sid=4894〈=he&act=ecommerce&cat=5184&id=46151 יש לו נתנוים טובים אבל עדיין אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית. תודה רבה, אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחשב גיימינג ותיק שהורכב ע"י tms: לוח אם: Gigabyte p35-ds3l מעבד Intel Q6600 קירור: thermaltake V1 זכרונות: 4x OCZ 1GB 800MHz כרטיס מסך: sapphire radeon 4870x2 ספק כח: corsair 520hx מארז: NZXT Lexa BlackLine. אשמח לדעת כמה המפרט הזה שווה כיום!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
1. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואני לא סגור מבחינת מעבד האם זהו הנכון בשבילי 2. עדיף לי לקנות את ה9600GT או שהבחירה שלי טובה יותר כי הבנתי שה9600 לא ברמה של 8800? 3. הזכרונות והמאוורר שבחרתי מומלצים לOC קל עד בינוני? 4. את הלוח אם אני יכול לקבל במחיר ממש טוב סביבות ה460 הוא מתאים לי למערכת? 5. כונן קשיח חשוב לי שיהיה שקט ואני לא צריך נפח יותר גדול 6. המארז מתאים כי אני לא יודע עם הספק שלו יחזיק בOC? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤290 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 20…
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דיברתי עם המוכר ב SKYPC והוא אמר לי כמה דברים ראשית כול הוא אמר שכדאי לקחת את ה גירסא של ה BOX של המעבד מכיוון שהיא מגיעה עם אחריות לכול החיים ו גירסת ה TRAY מגיעה עם אחריות רק ל 3 שנים. אני בהתחלה חשבתי לקחת את הכרטיס מסך הזה כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤860 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3 אבל אז המוכר אמר שיש כמה בעיות עם ייבוא הסחורה של Sapphire אז הוא מציע לי לקחת את ה CLUB3D. וההבדל בין ה 4850 ל GTX9800 הוא 30 שקל אז כבר עליתי ל 9800. ובהתחלה אני לקחתי את המארז והספק antec sonata iii מה שעליו המליצו פה בפורום. והוא אמר שהמארז הזה הוא כולו עשוי מפח ועם אני רוצה באמת מארז טוב אז ללכת על lian-li + ספק של hiper…
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - משחקים (כבדים רצוי) וסרטים. * גודל המסך - 15 * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - רצוי ארוך (לא מבין בזה בדיוק.) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP אם יש משהו אחר אני בעיה. התקציב יכול לחרוג ל3200 - (אני יודע שהתקציב אינו גבוה, מה שאפשר להשיג אז בבקשה).
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-