עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by or_azu,

אני צריך מפרט עד 4K שיתאים למשחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי ולא מסך.. בנוסף גם צורב או כונן כלשהם לדיסקים גם לא צריך.. השקט חשוב אך לא כמו הביצועים אם יש אפשרות למחשב עם הדרישות שלי שיהיה גם שקט מצוין אם לא יהיה שקט לא יהיה נוראי.. לא מתוכנן OC אם אפשר רק לא לחרוג מהתקציב.. תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by scribey,

בעיקרון המפרט לבן דוד שלי הוא לא "גיימר כבד" הוא בכיתה ד' ואוהב לשחק במחשב... השימושים של המחשב יהיו למשחקים (כאילו דאהה) ולאינטרנט. וכמובן לישומיי אופיס... המפרט הוא מפרט כולל ציוד הקפי, יש להם מחשב ממש ישן (פנטיום 1\2) אז אי אפשר לקחת כלום חוץ ממסך. EPOX 8RDA+ NVIDIA Nforce 2 AMD 641 ש"ח AMD ATHLON XP 2400 - גוף קירור + מאוורר למעבד : Spire falconRock II 567 ש"ח + 49 ש"ח TwinMos 256MB PC 2700 DDR 485 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 390 ש"ח ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL 1,303 ש"ח CD Lite on x 52 Retail 119 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 51 ש"ח Simbadda 201H Grey USB Front 400W Case 185 ש"ח …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! אז המחשב הנוכחי שלי שרף 3 כרטיסי מסך ועכשיו נראה שגם את הכרטיס מסך המובנה של המעבד /: (אם למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות אשמח לדעת) אז אין אופציה אחרת והגיע הזמן לרכוש מחשב חדש. הרכבתי מפרט כלשהו ואשמח לחוות דעת עליו ועל מספר שאלות שיש לי. השאלות שלי: 1. הייתה לי התלבטות בכרטיס מסך בין GTX1660 Super ל RTX2060, אני חושב שאקח את הRTX אבל עדיין יש לי שאלה. ראיתי שבפלונטר הGTX עם Duel Fan של GALAX עולה 50 שקל פחות מהSingle Fan של Gainward עבור אותו דגם. רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע, סתם קביעת מחירים שרירותית של המותג או שיש עניין של ביצועים מאחורי זה? כי בכללי לא עדיף 2 מאווררים על אחד ושה2 יותר זולים אז בכלל? …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מחשב לנובו y-70 toch עם מה אתם ממליצים לי לנקות את המסך מכתמים אבק וטביעות אצבעות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. הי, אני עוזר לבן משפחה לבנות מפרט לשימוש משרדי (עורך דין), אשמח לעצות בהרכבת המפרט ולכן הנה מגיע השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500, לנצל, אם לחרוג אז ב-500 (אם אין ברירה אז לחרוג ב-1000) 2. מה שימושי המחשב? שימוש יומיומי תכוף, גלישה מרובה, עבודה עם יישומי אופיס, מיילים וכד'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, במסך "24 ובסט עכבר מקלדת אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך יהיה מיותר לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט? 5 - זה לא שיקול מרכזי אבל אין חיבה לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, לכלול מע' הפעלה, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא בהכרח. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? השאיפה היא להר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 888,

מיפרט למישחקים כבדים וסרטים 6500גג לא צריך מיקלדת ,עכבר, מסך

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tahco,

שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. שיניתי את הדרישות שלי מהמחשב * מטרות המחשב? תכנות אפליקציות, צריך שיתמוך בvirtual box על מנת שאוכל לתכנת גם על Mac וגם על Linux * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה *…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום~ לפני כשבועיים וחצי בערך ביקשתי את עזרכתם בהרכבת מפרט מחשב. אחרי שלקחתי את ההמלצות לתשומת ליבי ואחרי מחקר קטן שערכתי כאן בפורום וברחבי האינטרנט הרכבתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪826 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪112 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪535 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪397 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪349 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪223 קשיח למחשב שולחני: Samsu…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by בארי,

שלוםאני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימוש להרצת VS ו MATHLABהתקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. אשמח לנסות ולחסוך? שימושי המחשב : תיכנות והרצת תוכנות כבדות. בעתיד אשמח לאפשרות להוסיף כרטיס גרפי למשחקים אבל בשלב זה צריך כרטיס אונבורד סביר עם יציאת HDMI, (צפייה בסרטי FULLHD) מסך מחשב קיים: 1200*1920 אין צורך בציוד הקפי : בסכום זה מחפש רק: 1. מעבד Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 2. יחידת קירור למעבד (צריך להיות שקט מאוד). 3. MB כמה שיותר יציאות USB 3 תמיכה בSSD המשמש גישה לפני הHD וכמובן שקט (ללא חלקים זזים) 4. מארז בינוני ושקט יציאות USB קדמיות 5. ספקי כוח שיאפשר חיבור של כרטיס גרפי בינוני (בעתיד) ושקט. 6. זיכרון …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המחשב הישן שלי שכבר לא סוחב: מעבד e4500 או e4600 שעשיתי לו אוברקלוק לאיזור ה 3ghz זכרון ddr2 2gb כרטיס מסך nvidiga 8500 אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ל: אינטרנט: תמיד יש לי פתוח על המחשב פיירפוקס עם איזה 30 טאבים פתוחים. מדיה: סרטים, סדרות באיכות 720P. תכנות: אני עובד כמתכנת JAVA ומשתמש בסביבת ECLIPSE. בערך פעם בחודש אני עובד מהבית. כרגע המחשב הנוכחי סוחב אבל לוקח לו יותר מידי זמן לקמפל ולעשות suggest כשעושים ctrl+space ב ECLIPSE. בעבודה יש לי e8500 ו3 גיגה זיכרון אבל גם הוא מרגיש איטי לפעמים. משחקים לייט: אני משחק בעיקר משחקי פלאש דרך kongregate, המחשב הישן נחנק לפעמים איתם.. כמו כן אשמח אם יהיה אפשר לשחק FALLOUT 3 בהגדרות גבוהות. במחשב הישן שיחקתי על נמוכות והיה די …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, המחשב הוא לצרכי משרד אך רצוי שיהיה לטווח הארוך ביותר שאפשר. המחשב צריך לרוץ בסביבה חלונאית XP ויש לקחת בחשבון עבודה באינטרנט ותוכנות משרדיות MS OFFICE. חשבתי לצייד אותו ברכיבים הבאים: כונן קשיח WD 80 GB או 40 מעבד ATHLON XP 1800+ או 2500+, אם 1800+ אז יש צורך בהמלצה למאוורר. זיכרון סמסונג 256 400 מה"צ -> אפשר גם 333 מה"צ רק שלא בדיוק מצאתי במלאי של חנויות או שהמחיק נמוך ב- 20 שקלים. (אני מהמרכז אז חנויות שלא מהמרכז לא כ"כ מעניינות אותי). כל זה נכנס לתוך COMPUCASE 6A19 עם ספק HEC 300W. לגבי כרטיס מסך אני עדיין לא החלטתי, אני מחפש משהו ממש פשוט וזול שיהיה אמין . מתלבט בין MX 440 לאחד הרדאונים, המלצות לגבי הכרטיס יתקבלו בברכה. לגבי לוח האם , יש לי לבטים האם כדאי להש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא משנה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cyb3r,

חיברתי מפרט (הודות לעזרתו האדיבה של Omerole) למרות המפרט הקודם, זה בינתיים נייר, ואני ממשיך לעגל פינות. המפרט כמובן למשחקים כבדים וטיפה תוכנות. נראה לי יצא פ33ה. דעות? (כמובן לפי הרכיבים אתם יכולים לראות שאני שוקל OC רציני) ושוב תודה ל Omerole Case: Antec High Performance 1088AMG W/ 480W PSU (950) Motherboard: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (920) Proccessor: AMD Athlon 64 +3200 Venice BOX 2.0GHz (1370) VGA Card: GigaByte Radeon X800XL SilentPipe (2100) Hard Drive: Hitachi 160Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II (650) RAM: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special (1950) Proccessor cooling: Thermalright XP-120 for P4 and K8 (265) Total: 8205 אם יהיה מצב אני…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עד 2500 לא כולל כרטיס מסך וSSD 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים fortnite, ovrewatch, fifa 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא ,מסך קיים 1080 בעתיד ישדרג ל 1440 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): כבר קיבלנו : gpu XFX RX580 8G ,ssd EVO 860 1T sata3 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, רצוי מארז שקט , ומאוורר , וסולידי ( לא חשוב כל האורות והקישוטים) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי בעתיד ... …

15. מפרט 1 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪823 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪31 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 - מחיר: ₪211 מארז: Antec VSK-3000B-U3 + HP500S כמות: 1 - מחיר: ₪325 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 כרטיס מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP כמות: 1 - מחיר: ₪652 קשיח למחשב שולחני: Corsair SSD 120G Force Series LE200 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪263 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by agator,

שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד סכום של 3000 שח. קנייה בארץ או מארה"ב עם משלוח. * מטרות המחשב? עבודה עם RHINO כולל רינדור. בעיקר לעיצוב טבעות ועגילים. * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NA * משקל רצוי? NA * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? NA * Bluetooth? NA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? NA * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? NA * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? NA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם זיכרון 8GB כריס מסך nvidia geforce עדיף עם אחריות ארוכה בשל מגבלו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נפתח דיון חדש. לא מצליח למחוק את זה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המחשב מיועד למשחקים + OC. אני מתכוון לפשוט את כל מה שאפשר מהמחשב העתיק שלי (P3). וזה כולל מסך, כרטיס מסך , דיסקים, CD , צורב , מקלדת ועכבר. לכן אני לא זקוק לכל אלה. לכן מה שאני רוצה לקנות זה 1.מעבד 2.לוח 3.זכרון 4.מארז 5. ספק (אלה אם פספסתי עוד משהו ???) הכרטיס מסך שיש לי הוא 4200 ואני לא רוצה להחליף אותו בינתיים.עוד כחודשיים אני אוכל להביא כרטיס מחו"ל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, אני משדרג את המחשב של ההורים (בן 10 הגיע הזמן..) ורציתי להשתמש ברכיבים החדשים שיש לו. אני רוצה לקחת את הכרטיס מסך (Radeon HD 7950 ) למחשב החדש, קניתי את הכרטיס הזה לפני 3 שנים בנוסף אני רוצה לקחת את הספק כוח (לא זוכר את הדגם, אבל הוא איכותי ונותן הספק גבוהה יותר מהמומלץ למפרט שלי), קניתי אותו לפני 3 שנים. ואני גם אקח את ה - SSD שקניתי בקנייה הקבוצתית כאן בפורום - samsung ssd 850 evo 250gb. 1. מה אני צריך לברר לפני שאני קונה את שאר חלקי המחשב? (גודל המארז שיתאים לכרטיס מסך, מתאמים ל - SSD) 2. אני קונה את שאר הרכיבים בהרכבה עצמית. האם ירכיבו לי את זה או שאצטרך להרכיב לבד? (בדקתי את פלונטר, KSP ,TMS, אייבורי) 3. האם כדאי …

20. יש לי מחשב נייד מסדרת PAVILION של HP המעבד עובד בתדר של 2260 MHZ לפעמים הוא מטייל ל 2300 בקיצור נחמד מאוד לאחרונה קרו הדברים הבאים בצפיה בלשונית אובר אוקלוק באוורסט תמונה : המעבד צונח ל 13 MHZ 150 200 1500 הוא משחק אם זה איך שבא לו עשיתי שחזור מערכת למרות שזה צעד שלא יוביל לכלום כמו כן גם ביצעתי עדכון ביוס שלא עזר ( היה לי את הכי מעודכן) בקיצור התופעה נצפתה ב WINDOWS 7 למרות שקודם לכם לא היו בעיות כרגע משחקים נתקעים לי ויש לאגים יש לי אחריות HP השאלה אם מדובר בדבר בר פיתרון בתודה שלומי נ.ב ביצועי המחשב מוגדרים על מקסימום עבודה = פועל תמיד= הגדרות גבוהות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alons126,

היי ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה וגם לפיתוח תוכנה עצמאי תקציב: לא משנה..עד 10000 מטרות המחשב: לימודים ופיתוח תוכנה גודל המסך: 13.3" או 14" מקסימום, מאט. רזולוציית המסך: בין 1366x768 לבין 1920x1080.. לא משנה דרישות מיוחדות: מעבד מסדרת ה-Haswell, ללא מסך מגע. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת עדיף..אבל לא חייב משקל רצוי: פחות מ-2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, יותר מ-6 שעות לפחות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא Bluetooth: כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לדיסק קשיח, עדיפות גבוהה ל-SSD בנפח 128GB ומעלה. כונן אופטי: לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Felixess,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000, אבל בבקשה תנסו שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ופרנסה אפשר להכליל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, ליג אופ לגנדס, מינקראפט על הכי נקי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אססין קריד3 BF3 קרסיס 3 ושאר משחקים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב1080-1920 מסל LED 47 אנטיש LG LX6500 עם חשוב הדגם (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by T-R,

Hello, first of all my hebrew fonts are screwed and I dont have power to fix it so sorry for the english... anyway Its time after allmost 2 years to upgrade my pc ;D I wanna run FarCry/Doom3/HalfLife2 after all dont I ? Anyway the parts im gonna upgrade is this: Leadtek GF4 TI4400 Athlon XP 2000+ (0.18micron...fucking toaster oven) GA-7VRXP 2.0 so I need a new graphic card, motherboard and processor. I have 2000nins to spend (after working this summer hehehe) I thought mabye I will get exoneration (zhikoi) for the old parts so it will sum up to about..uhh.. dunno +600-900nins ? could be cool if you can tell me how much I can get from this parts. Now I check th…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dinsh,

שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב מחשב חדש. המעבד הולך להיות I7 2600K, כבר נרכש זכרון 2X4 GB 1600C של CORSAIR , כרטיס מסך טרם הוחלט. אני מנסה שהמחשב כולו יעמוד בתקציב של 5000-6000ש"ח. העזרה שאני מבקש זה עם לוח האם. מה מבין הלוחות הבאים יתן ביצועים טובים יותר עם המפרט הנ"ל: 1. INTEL DZ68BC 2. ASROCK EXTREAM 4 תודה לכל המגיבים מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.