עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Eran-12,

היי כולם וחג שמיייח ברצוני לקנות מחשב לצורכי שימוש בתכנת Solidworks כולל ביצוע סימולציות שונות. מבחינת הקבצים - העבודה היא על הרכבות לא גדולות ולא מורכבות מידי. למעשה אני מחפש אופציה לנייד וכן לנייח שניהם בתקציב של 3000-3500 ש"ח. אשמח להערות והארות בנוגע לאפשרויות השונות. תודה ושוב חג שמח ערן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מחשב לנובו y-70 toch עם מה אתם ממליצים לי לנקות את המסך מכתמים אבק וטביעות אצבעות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב, אני מתלבט בין 2 המפרטים, איזה מהם עדיף? שימוש: אינטרט,סרטים,אופיס. לאחד יש מעבד טוב יותר ולשני יש יותר זיכרון מערכת מחשב חדשה מבוססת המעבד והלוחות החדשים של INTEL מעבד INTEL CORE I3 530 2.93GHZ 4MB LGA1156 לוח אם ASROCK H55M זיכרון פנימי 2GB DDR3 1333MHZ דיסק קשיח SAMSUNG 250GB SATA2 7200RPM 8MB צורב DVDRW X24 של NEC מארז מפואר שחור/כסוף כולל מאוורר 90 מ"מ כולל ספק כוח 500W סה"כ 1690 ש"ח לעומת מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=E6500ay קרור למעבד GlacialTech IceHut 5059L כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ICEHUT5059L לוח אם Gigabyte GA-EG41MFT-US2H כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by belldom,

שלום לכולם, אני עזור לאחיינים שלי לקנות מחשב משחקים חדש שיחליף את ה-dual core , ‏2GB ראם שלא כל כך סוחב משחקים. יש ברשותם כבר כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6750 שנקנה בעזרת האנשים האדיבים פה. אם אפשר לחסוך מה טוב. יש מסך 22 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד הקפי ולא מתוכנן אוברקלוקינג. שקט 7 אין צורך גם במערכת הפעלה. רצוי חנות באזור פתח תקווה. הייתי מעוניין בלוח אם תומך SATA3. כונן SSD יהיה נחמד אבל לא קריטי (אם יכנס לתקציב). תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by בארי,

שלוםאני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימוש להרצת VS ו MATHLABהתקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. אשמח לנסות ולחסוך? שימושי המחשב : תיכנות והרצת תוכנות כבדות. בעתיד אשמח לאפשרות להוסיף כרטיס גרפי למשחקים אבל בשלב זה צריך כרטיס אונבורד סביר עם יציאת HDMI, (צפייה בסרטי FULLHD) מסך מחשב קיים: 1200*1920 אין צורך בציוד הקפי : בסכום זה מחפש רק: 1. מעבד Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 2. יחידת קירור למעבד (צריך להיות שקט מאוד). 3. MB כמה שיותר יציאות USB 3 תמיכה בSSD המשמש גישה לפני הHD וכמובן שקט (ללא חלקים זזים) 4. מארז בינוני ושקט יציאות USB קדמיות 5. ספקי כוח שיאפשר חיבור של כרטיס גרפי בינוני (בעתיד) ושקט. 6. זיכרון …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב שיחובר לשני מסכים, ומשמש בעיקר למשימות תכנות ב- Visual Studio, Eclipse ו- NetBeans – לעיתים קרובות עבודה אינטנסיבית על מספר פרויקטים במקביל. במידה פחותה עבודת אנימציה ותכנות בתוכנת פלאש, עריכה גרפית (פוטושופ) ועריכת וידאו פשוטה ללא תלת מימד. מעוניין אם אפשר לשלב זכרון 8GB, כונן קשיח SSD בנוסף לכונן 2TB. שאלה שאני לא סגור עליה לגבי מערכת הפעלה - במחשב הקודם שלי היה לי חלונות ויסטה 32 ביט שאחר כך שדרגתי לחלונות 7 על-ידי ההטבה של עובדי משרד החינוך שמספקים אך ורק גרסאות שדרוג. אם אני רוצה להתקין כעת חלונות 8 גרסת 64 ביט באופן חוקי באמצעות ההטבה של משרד החינוך, האם יש לי דרך לעשות את זה בלי לרכוש מערכת הפעלה חדשה? (אגב תקליטור ההתקנה של ויסטה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yaniv Tzach,

שלום לכולם, אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מחשב נייח כולל ציוד היקפי (מסך ומקלדת, לא צריך עכבר). התקציב שלי הוא 3000 ש"ח ואני לא מוכן לחרוג. שימוש המחשב הוא לצורך משחקים בינוניים (כמו league of legends באיכות הגבוהה ביותר) וגם לצורך צרכיי כסטודנט. אני מעוניין במחשב שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד ואני לא צריך שתכלילו ווינדווס ואופיס ושאר התוכנות. הקנייה מתוכננת למחר בצהריים ככה שמה שתגידו זה מה שיקרה. תודה לעוזרים. יניב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. החלטתי להסתפק במערכת שיש לי כרגע במשחב הנייח ואני רוצה מחשב נייד שאוכל להעביר איתו את הזמן , חשבתי על להזמין מהאתר של Alienware בגלל שהם מציעים מספר רב של תשלומים שהופכים את ההוצאה ללא מורגשת בכלל , חשבתי על המפרט הבסיסי של הM15X עם שינוי 3GB RAM הכלולים במחיר ל4GB השאלה היא מה אתם ממליצים ? האם ALIENWARE שולחת לארץ בכלל ? אפשר דוגמא לרזולוציה/הגדרות/משחק שהM15X יריץ אותם בלי בעיה? תודה מראש. עריכה: לא משנה דיברתי עם נציג והם לא שולחים מחוץ לארצות הברית , כמה חבל שהמחירים בארץ יותר מכפולים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. [עריכה:מפרט מחשב מעודכן בתגובה למטה] היי, מצ"ב מפרט מחשב שאני מתכנן לקנות מעבד - INTEL E6850 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 - עודכן ל GA-P35-DS3R זיכרון CORSAIR 4GB DDR2-800 XMS2 6400 כרטיס מסך - GIGABYTE Geforce 8800GTS 320 mb דיסק קשיח - WD500GB 2 צורבי DVD מארז - THERMALTAKE ARMOR LCS VE2000BWS ותוספת CL-W0038 לקירור מים עבור כרטיס מסך ספק כח - THERMALTAKE 550W TR2 RX - לא סופי כרגע השאלות שלי: מבחינת לוח אם -אולי עדיף דגם פשוט יותר (וזול יותר) מבחינת המעבד - האם לקחת כבר את ה Q6600 או להישאר עם ה E6850 (שבעיקרון טיפה יותר יקר) אבל מדובר על 2X3000 עם 4MB BUFFER, או לקחת את ה Q6600 עם 4X2.4 עם 8MB BUFFER מארז - עדיף לקחת את הקירור מים המובנה או את ה ARMOR הרגיל ולהוסיף אי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by The UnKnown,

Ob Sound card + Video card 512MB 40GB what do you think ? give me your best offer... Thnx a lot !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Avi Albilya,

היי המפרט שלי כרגע הוא: i7 4770 16gb ram ddr3 1080ti מסך BENQ 144H אני יהיה באילת בזמן הקרוב עכשיו אני שם לב שכל המשחקים החדשים שיוצאים אני כבר לא כלכך עובר את ה100 FPS ואחרי שהתרגלתי לשחק עם 144H זה קצת מציק השאלה שלי היא כזאת אם יש טעם לשפר ל8700K שזה אומר כבר להחליף זכרונות ולוח אם האם זה יתן לי הבדל משמעותי בביצועים? או בכלל לחכות I7 9700K של אינטל למרות שהבנתי שהוא לא ממש יהיה יותר חזק מה8700K ? או בכלל לא לשרדג ולהשארר עם המפרט שלי ? :) מעריך את העזרה שלכם תמיד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Roshy,

שלום לכל המומחים, סוף סוף הגיע העת לרכוש מחשב נייד! שבוע הבא הוא התאריך. התקציב שלי הוא 4000-6000 שקל בבדיקה בחנויות באזור שלי, שמתי עין על שני דגמים: HP dv6160 ea מחירו 5199 LENOVO N100 TYOBLIZ מחירו 5299 שני המפרטים מאוד דומים. רק שבמחשב של LENOVO יש 100 ג'יגה ולא 80. וכרטיס המסך שלו חלש יותר 7300 ולא 7400. הבנתי שLENOVO היא חברה בת של IBM. ככה שהמותג שלה חזק יותר? בכל מקרה על מה משניהם אתם ממליצים? יש לכם דגמים אחרים להציע לי? אני צריך את המחשב לשימוש יומיומי, קצת סרטים, תוכנות שיתוף, ומשחקים. אני יודע שמבחינה גראפית הניידים נותרים מאחור, אבל לדעתכם אני אצליח להריץ איזה OBLIVION או FAR CRY? תודה מראש, רוני

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עד 2500 לא כולל כרטיס מסך וSSD 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים fortnite, ovrewatch, fifa 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא ,מסך קיים 1080 בעתיד ישדרג ל 1440 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): כבר קיבלנו : gpu XFX RX580 8G ,ssd EVO 860 1T sata3 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, רצוי מארז שקט , ומאוורר , וסולידי ( לא חשוב כל האורות והקישוטים) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי בעתיד ... …

14. שלום. * מטרות המחשב: קצת מהכל. אבל בעיקר עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? - לא משנה * משקל רצוי? - כמה שפחות עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? - לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320GB * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - זאת השאלה שאני מעוניין לשאול אתכם. מצאתי שלושה מחשבים שעונים לדרישות שלי, השאלה שלי היא מה לדעתכם עדיף? איזו חברה יותר עדיפה/אמינה? תודה! 1. acer AS5738ZG-444G32Mn * מעבד T4400 במהירות 2.2GHz * כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 512MB * מסך איכותי 15.6" HD לצפיה בסרטי High Definition * זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, הייתי רוצה לקבל מפרט מחשב המיועד למשחקים בתקציב של 5000 ש''ח. התקציב הוא מיועד למחשב בלבד...זאת אומרת ללא מסך וללא ציוד הקפי. תודה מראש! עריכה: לא מעוניין ב O.C , עדיף שיהיה שקט. בקשר למעבד אני לא מבין בזה כל כך ולכן אני לא יכול להגיד מה אני מעדיף...אני לא יודע אם עדיף 2 ליבות עם תדר גבוה או 4 ליבות עם תדר יותר נמוך....ומה זה המעבד החדש? עריכה: מסך 22 אינץ'. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך חזק ומעבד חזק

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן חברים, אז אני צריך לקנות מחשב חדש ומאוד מתלבט לאור האינסוף אפשרויות. יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב או בארץ (תלוי בהפרש). * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה והזרמה של סרטים, קצת משחקים. אני בייחוד עובד עם הרבה חלונות של וורד, פי די אף וכרום במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * הא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב שמאפשר להריץ בצורה טובה Premiere Pro CS6 ו After Effects CS6 חשוב לציין שברצוני לעבוד עם פלאג אשר מתממשק עם אפטר אפקטס -element 3d https://www.videocopilot.net/products/element/ .הסרטים יהיו ברזולוציה 1920×1080 עם שילוב של אובייקטים 3D אני חושב שאני יבחר במחשב שמבוסס מעבד של אינטל עם זיכרון של בין 8ל 16 גיגה זיכרון .לא סגור על כרטיס המסך ואני מודע לחשיבות של הכרטיס הביצועים מאוד חשובים במסגרת התקציב 8000 שקלים למחשב עם חריגות במידה ויש צורך אשמח לדעתכם המקצועית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by idanra,

קניתי לפני כחודש לפטופ של DELL מהסדרה INSPIRATION 1525... הוא הגיע בלי ווינדוס והתקנתי ווינדוס בעצמי... ויסטה ביזנס. לאחר כמה ימי עבודה התחילו תופעות מאד מוזרות. בסמל של הרשת האלחוטית יש איקס אדום למרות שהאינטרנט עובד. המחשב מאד איטי. תוכנות נתקעות. אי אפשר לפתוח את הTASK MANAGER התוכנה פשוט לא נפתחת. אם אני מנסה לעשות ריסט או כיבוי זה פשוט נתקע במסך שהוא הכחול שרושם windows is shutting down. ניסיון להכנס במצב בטוח לא מצליח גם ,אחרי שאני מכניס תסיסמא פשוט יש לי מסך שחור שבארבעת צדדיו רשום safe mode אבל הווינדוס לא עולה. הקטע המוזר שהבעיה הזאת פשוט באה ונעלמת. בלי איזשהו הסבר הגיוני. מDELL אמרו שלא התקנתי תמחשב עם ה MEDIA DIRECT שלהם , אז התקנתי מחדש הפעם HOME PRIMI…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by harpaz1,

קחו תקציב של 4200-4500 ש"ח ותמליצו לי על מחשב (איזה רכיבים) הוא צריך לשמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט ההתלבטות העקרית שלי כרגע היא על מעבד ולוח(AMD או INTEL), מסך(17 או 19), וכרטיס מסך. CD צריך להיות עם DVD כרטיס קול יכול להיות פשוט ומתלבט בין זכרון 256 או 512 נסו להרכיב לי את המחשב שישמש אותי הכי טוב למטרות האלה בלי לחרוג מהתקציב. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Eitan K,

היי חברה, אני צריך עזרה בבחירת רכיבים למחשב שישמש לעריכה בלייטרום ופוטושופ. חלק מהרכיבים כבר יש לי ממחשבים ישנים, סה"כ אני צריך לוח אם, מעבד, ו- RAM. תקציב 1k. מצד אחד יש מערכת של Intel לוח אם על בסיס h310 עם GPU מובנה UHD 630 (יותר טוב ממה שיש לי אבל די חלש), כ-300₪ מעבד I3 כ-450₪ 2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ מצד שני מערכת של AMD לוח אם כ-300₪ מעבד אפשר את R5 2400g עם GPU מובנה Vega 11 (הרבה יותר חזק מ UHD630) או את R5 1600 שאין לו GPU מובנה למיטב הבנתי אבל הוא יותר חזק שניהם באיזור 450₪ ו-2 זכרונות ddr4 8gb כ-400₪ הייתי שמח לשמוע מה דעתכם בנושא, איזו מערכת עדיפה מבחינת אמינות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bbking,

מעבד I5 3317 2 כרטיסי מסך אינטל HD 3000 ו-NVIDIA 610M 500GB 4GB זכרון כולל עכבר ותיק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פתיחת מסמכי אופיס, משחקי קלפים (ישמש כפי שמובן לאנשים מבוגרים ). אין לי צורך במשהו מהודר, אך חשוב לי שהחלקים לא יהרסו ושיעבוד בלי יותר מדי תקלות (שהכונן DVD לא ילך אחרי חודש, שהמאוררים לא יתחילו להפגיז ברעש אחרי חצי שנה וכו'). אני מעוניין לשמור על מסגרת תקציב מינימלית למארז ותוכנו (בין 1000 ל 1500 שקל), ואשמח לקבל בנוסף המלצה למסך ומקלדת בתוספת שלא תחרוג מעל 2000 ש"ח סה"כ. אין לי עדיפות ל AMD או אינטל או כל דבר אחר, אך אשמח שהמפרט יורכב מחלקים שאפשר לקנות במקומות כמו KSP (ובמחירים הללו).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. האם שווה לקנות מחשב נייד עם המעבדים האלה? יש המלצות כאלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים