ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מפרט עד 1700 שקל שיש בו לוח זיכרון וכרטיס מסך מינימום זיכרון 512 {לא צריך דואל} כרטיס מסך צריך להיות לפחות ברמה של R9550 או 6600 תודה מראש רז סגל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אז אחרי המון זמן שזנחתי את המחשב שלי לטובת אחזקת דירה שכורה, רכב ושאר חיים שדורשים היום המון כסף החלטתי לכבוד היום הולדת לנסות ולפנק את עצמי סוף סוף אחרי המון שנים במחשב מועדכן יותר שיכול להריץ משחקים בצורה מכובדת. המטרה היא מחשב בעל תמורה טובה למחיר שיכול להריץ בכבוד משחקים חדשים, שיחזיק כמה שנים טובות. על מנת לנצל את התקציב בצורה הטובה ביותר אני אדחה קניית רכיבים אשר אני יוכל לקנות בעתיד ללא בעיה (ארד-דיסקים\מסך וכו') על מנת להשקיע ברכיבים שיהיה יותר קשה לשנות אחר כך (מעבד\זיכרון\כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עניין של תועלת אם זה שווה את זה אז אפשר לחרוג למעלה אם לא אז אפילו למטה ב) במידת הצורך- עד כמה …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב כמו שציינתי בכותרת עד 3000 ש"ח כולל מסך 24אינץ' אבקש לנסות לחסוך בתקציב ולא לחרוג המחשב הוא מחשב משפחתי לשימושים של : עבודה כללית,אינטרנט, סרטים וקצת עבודה עם גרפיקה בעתיד *יש צורך במסך רצוי בגודל בערך 24 אינץ', רמקולים, מקלדת ועכבר *השקט של המחשב חשוב אך לא באופן קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג ויש צורך במערכת הפעלה מאחר והמחשב הוא לאחותי וקצב ההחלפה שלה במחשבים הוא לא כל כך מהיר אשמח אם המחשב יהיה גם עמיד לכמה שנים טובות תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב- 2000 ש"ח, לא כולל מסך (יכול להגיע עד 3000 ש"ח עם מסך) 2. מטרות המחשב- אני מוריד חומרים בצורה מסיבית מהרשת, ולאחר מכן צופה בסרטים\סדרות (באמצעות טלויזיה LCD שמחובדרת למחשב בכבל S-VIDEO). חוץ מזה אני נהנה לשחק מדי פעם (כשיש זמן) במשחקים. כמובן שאני לא מדבר על המשחקים החדשים ביותר עם הדרישות המטורפות ביותר אלא על משחקים טובים שיצאו בשנים האחרונות. 3. ציוד הקפי- באופן עקרוני אני לא זקוק לציוד היקפי כלל. ישלי מסך CRT 19' שמשרת אותי כבר 5 שנים, עד עכשיו בלי בעיות (טפו טפו). מצד שני אני לא יכול להגיד שלא מפתה אותי לרכוש מסך LCD '22 במיוחד עם ההצעות המפתות שקיימות היום בשוק למסכים שכאלה (LCD 22') במחירים מצחיקים 750-900 ש"ח. השאלה היאמה הקטץ? ממה צריך להיזהר? ועל איזה נ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממש צר לי למכור מחשב כזה, אבל בעקבות השינויים בבית ובמשפחה כבר אין לי כל כך צורך במחשב ואני נוגע בו אולי פעם בשבוע. המפרט: GIGABYTE Z68XP-UD4-REV 1.3 Intel® Core™ i7 2600K @ 4.4Ghz G.Skill Ares 8GB (4X2GB) 1333Mhz Zotac GeForce GTX670 2048MB GDDR5 Samsung 830 Series 2.5'' 64GB SSD SATA III G.Skill Phoenix III 240GB SSD SATA III 250GB Hitachi DeskStar 7200RPM 8MB 1TB Hitachi DeskStar 7200RPM 32MB Corsair TX850W Power Supply Noctua NH-D14 CPU Cooler CoolerMaster CM 690 II Plus וגם אם נוסיף לו את הציוד ההיקפי זה: Dell U232HM Logitech MX518 Microsoft Sidewinder X4 מעוניין למכור הכל יחד. אני חשבתע משהו בכיוון ה6500, הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצות למפרט, מחשב בלבד (ללא מסך,מקלדת ועכבר) בתקציב של עד 5000 ש"ח. הדרישות שלי הן: לוח ברמה גבוהה עד גבוהה מאוד מעבד AMD (אפשרי בהחלט גם Dual Core) 1G זיכרון (Dual Chanell) HD 250G SATA2 וספק טוב ויציב מארז ממש לא משנה כרטיס מסך בינוני ומעלה (המחשב ישמש למשחקים רק לעיתים רחוקות- אבל ישמש) תודה רבה לכל מי שיעזור רועי shidlo@gmail.com
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מתלבט לגבי מחשב נייד (סטודנט למדעי המחשב - ישמש בעיקר לפיתוח, ולעבדה שוטפת אבל צרך להיות מסוגל להריץ תוכנות כבדות) גודל המסך - רצוי 14", אפשר להתפשר על 13.3", עדיף מאט (לא הכי קריטי). רזולוציה - אין דרישה מיוחדת משקל רצוי- כמה שיותר קל (בטח לא יותר מ-2קג, עדיף עד 1.7-1.8) זמן סוללה - חשוב מאוד, כמה שיותר ארוך (4+) כונן קשיח - SSD, לפחות למעה"פ, רצוי בכלל לא צריך אחריות בינלאומית. הדברים שחשובים ביותר הם משקל קטן,זמן סוללה ארוך, SSD, מעבד טוב פחות חשוב - יכולות גרפיות (אשמח לראות סרטים בצורה טובה, לא יותר), מסך מגע, רזולוציה, וכו' תקציב - 4000-4500 בערך (אם יש משהו ששווה קצת יותר - אפשר גם) חשבתי על VOSTRO 5470, הE330 (אבל הוא לא נראה חזק מספיק), חלק מהlattitude נראים…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל בימים אלה ללמוד באוניברסיטת חיפה ואני רוצה לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב (3 חודשים נקרא אצלי קרוב) אני לומד בפקולטה למדמ"ח ומחפש מחשב שישרת אותי למשך כל תקופת התואר. התקציב שיש לי לקנייה הוא סביב 3500 שח. יש לי 2 שאלות בנושא 1. האם יש צפי ליציאת טכנולוגיה חדשה (מעבדי I5/זכרונות וכו) בחודשיים הקרובים בוודאות, ששווה להמתין לה? 2. אני בודק אפשרות להזמין מחשב של לנובו מדגם T500 מאתר החברה בארה"ב אני מודע לעובדה שצריך כרטיס אשראי אמריקאי, ופטרתי את הנושא הזה על ידי הוספת כתובת אמריקאית לכרטיס אשראי ישראלי האם אתם צופים בעיה שיכולה להיות עם הזמנת מחשב מחו"ל ושירות שלו בארץ? (המחיר יוצא משהו כמו 3400 שח אחרי משלוח ומיסים במקום 6500 שח בארץ) המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות של …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי מפרט מKSP המפרט חייב להיות מKSP אין לי ברירה הוא היחידי שקרוב אלי מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty 1 805 805 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 1 640 640 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 1 450 450 כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1 947 947 דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות כמות מחיר סה"כ 750GB 7200RPM, 32MB SATA II 1 514 514 צורבים Sa…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לפני 3 חודשים קניתי lenovo flex 15 ויש לו בעיה..כל פעם שהמחשב נכנס לsleep mode הוא לא מתעורר. המחשב עובד וכל הנורות חיווי דולקות אבל המסך לא נדלק.. מישהו יודע איך לטפל בזה? אם זה בעיה של הלפטופ ספציפית או של הווינדוס?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קבוצת ח.י משפרת את השירות ללקוחותיה ומעתה ניתן לקבל איסוף והחזרה למחשבים ניידים ! רוצים לשמוע עוד כנסו http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=242&pcatid= בברכה, אורי נציג קבוצת ח.י
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Ob Sound card + Video card 512MB 40GB what do you think ? give me your best offer... Thnx a lot !
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה שתרכיבו מפרט שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ללא בעיות, אין צורך ב OC - נסו להכניס אתה ה GTS הנוכחי ואת המסך LG L1970HR
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים והוא לאחיינית שלי.. הלכתי למרדנית הציעו לי מפרט ב 3490 ש"ח מה אתם אומרים עליו ואיך ניתן לשפר? מעבד מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice S-939 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 939 זיכרון זיכרון Kingston 512M Kingston DDR 512MB PC3200 400Mhz דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM 8MB S-ATA 2 כרטיס מסך LEADTEK GeForce 6600 PCX 256MB +TVD צורב DVD DVD צורב ND-3550A DVD ±R/RW x16 (Dual Layer) כונן 1.44 כונן 1.44 Mitsumi 1.44 מארז ג'נרי רגיל... FRONTIER/ 009-12CM 500W בקשר למארז והספק לא רוצה משהו שהוא יקר... שישאר ג'נרי... נתנו לי את ההצעזה הזו במרדנית ב 3490 ש"ח מה אתם אומרים? ומה צריך לשפר? תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לעבודות גרפיות קלות. תקציב מקסימלי: 2500 ניתן לחרוג עד 400 ש״ח, עדיף שלא שימושי המחשב: עריכה גרפית לעיתים מזדמנות (Photoshop and Illustrator) ועבודה משרדית בשוטף (Word, Powerpoint) יש צורך ברמקולים (פשוטים) שקט המחשב: 4 לא מתוכנן OC אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות נוספות. הרכבה בחנות. אין חנות ספציפית, הבנתי שפלונטר סבבה קניית המחשב תתבצע מוקדם ככל שניתן אין בקשות מיוחדות לא מתוכנן שדרוג מסיבי, אשמח לאפשרות שדרוג לRAM בשנים הקרובות מודה לכם מראש, יפתח.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וOC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 ושאר המשחקים שיצאו בשנה שנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280-780 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז , מסך , דיסק קשיח (כן SSD למערכת הפעלה ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי כבר אשכול בפורום אחר (לינוקס) http://whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=110433 ושם יש את כול המפרט שאני רציתי, ואחרי זה שיניתי, וגם המליצו לי שם לבדוק גם פה. אאז השאלה העיקרית שלי זה איזה לוח אם לקנות? עריכה: אני מחפש משהו בסביבות 6000 שקל, הייתי מעדיף לקנות xfx 6800ultra של nvidia אבל ראיתי ב ksp שהוא עולה מעל 2000 אז ויתרתי על הרעיון.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים + OC. אני מתכוון לפשוט את כל מה שאפשר מהמחשב העתיק שלי (P3). וזה כולל מסך, כרטיס מסך , דיסקים, CD , צורב , מקלדת ועכבר. לכן אני לא זקוק לכל אלה. לכן מה שאני רוצה לקנות זה 1.מעבד 2.לוח 3.זכרון 4.מארז 5. ספק (אלה אם פספסתי עוד משהו ???) הכרטיס מסך שיש לי הוא 4200 ואני לא רוצה להחליף אותו בינתיים.עוד כחודשיים אני אוכל להביא כרטיס מחו"ל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משטח קירור למחשב נייד שיהיה אפקטיבי ושיהיה אפשר להשתמש בו על שולחן או על הברכים / מיטה אשמח להמלצות שלכם תודה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9600K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1360 קירור למעבדים: Noctua NH-U12S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 264 לוחות אם: Gigabyte Z390 UD כמות: 1 - מחיר: ₪ 640 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 2 - מחיר: ₪ 660 מארזים: Antec P8 Tempered Glass Case - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 420 כונני SSD: ADATA XPG SSD 240GB SX8200 M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 כוננים קשיחים: Seagate HDD …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב פשוט בלי ציוד הקפי ( מקלדת עכבר מסך) שיוכל להריץ משחקים פשוטים לא גרפיים, ולצפיה בסרטים. וישומי OFFICE.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 7000+-. קל וטוב, כמובן. WLAN - אין מה להדגיש. 512MB זכרון, HD 60-80GB. כרטיס מסך טוב. מסך רחב - יתרון. BLUETOOTH יתרון. LG - יתרון נוסף... זהו בערך... תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי lenovo s-10 במבצע של סלקום ויש לי מספר שאלות: 1. קיבלתי מודם סלולארי של ALCATEL. כשהסתכלתי קצת על המחשב ראיתי שיש לו מודם סלולארי מובנה (יש כניסה לכרטיס SIM). אז למה קיבלתי את המודם החיצוני? במה עדיף להשתמש? 2. לא קיבלתי כרטיס SIM יחד עם המודם, זה משהו שאמורים לרכוש בנפרד? תודה מראש, אשר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, מחליף מחשב בן 5 בעקבות סדרה של תקלות, בניתי מפרט ב 3K מ-KSP ללא כונן קשיח וכרטיס מסך שיהגרו מהמחשב הקודם. אמור לאפשר אוברקלוק, אני אנסה להגיע ל- 4.7-4.8 גיגה אך לא קריטי. מחפש בעיקר עצות איך לשפר את המפרט. היעד העיקרי מהירות+יציבות כשההתלבטויות שלי הן הלוח-אם והספק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך לכיוון 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח כלומר 4000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב : משחקים ב 1080p בהגדרות בינוני-גבוה + שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל מה שרשום המפרט דרוש 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
זה הולך ככה, אני צריך מפרט חזק בעיקר למשחקים ומצאתי את שני אלה באתר של זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=1894 איזה משניהם עדיף???? ולמה??? ??? (המחיר לא משפיע 500 שקל לא יעשו הבדל מה גם שיש ציוד הקפי ליקר יותר...) ממש תודה!!! 8) נ.ב. והאם אומגה בכלל משפיע על 9700 נון פרו
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-