ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מעבד 920 I7 לוח GIGABYTE UDR3A X58 כרטיס GTX295 כונן קשיח SSD 80GB INTEL ספק PC&POWER 750 מארז גיגבייט לא זוכר 0.5TBX2 כוננים ברייד 0
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: CPU Q6600 QUAD CORE 8GB DDR2 800HZ DUAL CHANNEL GSKIL ABIT IP35 PRO MOTHERBOARD ATI HD4670 512MB PSU ANTEC 500W GENERIC CASE HDD 320GB +80GB צורב SAMSUNG X22 בלי חומרה הקפית....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב לצרכים שוטפים ולעריכת תמונות בתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. המחשב המדובר הוא Dell Inspirion http://www.bhphotovideo.com/c/product/1025680-REG/dell_inspiron_15r_i5535_2684slv_15_6.html?cm_mmc=EML-_-Promotion-FathersDay-_-140609-_-Body_Retail_Dell-Inspiron-15R האם המפרט מתאים לדרישות ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, מחיר כולל: בסביבות ה-3000 ש"ח (ללא מסך בינתיים). לגבי מעבד, נראה לי ש-e6300 יכול להתאים, אני צריך רק למצוא לו לוח אם מתאים. הדרישות שלי ללוח אם הן:FSB כנדרש למעבד, 4 חריצי זיכרון (הרחבה עתידית) במהירות 677mhz, כרטיס מסך, רשת, קול on-board, חיבור ieee 1394 (לא חובה, אבל מומלץ). האם מישהו מכיר לוח שעומד בדרישות האלו? שאר הרכיבים יהיו סטנדרטיים, לפי ההמלצות במפרטים, כך שלוח אם ומעבד צריכים לעלות כ-1500 ש"ח כדי לעמוד בתקציב. האם לדעתכם יש מעבד שיהיה משתלם יותר value/price? תודה, PSben
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שהרכבתי עד כה : Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel - 2382 Intel Core 2 Duo E6400 - 1240 Gigabyte GA-965P-DS3 - 700 G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL4 - 999 Western Digital 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - 420 Leadtek Nvidia Geforce 8800GTS 320MB PCIe - 1852 Corsair HX 520W PSU - 745 Gigabyte 3D Aurora - 690 Pioneer DVR111d x16 - 270 סה"כ - 9300 ש"ח מספר שאלות - אילו שינויים ניתן לבצע על מנת להוריד את מחיר המערכת בכ-1000 ש"ח ? ייתכן שאזמין מספר חלקים מארה"ב - המסך, שעולה כחצי ממחירו בארץ (הצעות לחנות המחזיקה אותו בארה"ב ?) ואולי כרטיס GTX שמחירו בחו"ל שווה למחיר ה-GTS שבמפרט. אשמח לעזרה וייעוץ מאנשים עם ניסיון בתחום הייבוא האישי ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. עקרונית אני סטודנט ואני מחפש מחשב שיחזיק לי(מדיי פעם אשפר אותו מעטת כנראה גם יהיה מעט OC). ראשית אומר שכבר יש לי מארז - fractal design r3 וגם ספק כוח - corsair cx430 המחשב מיועד לתכנות אבל גם למשחקים (גרפיקה סבירה, לא מטורפת) אני מתכנן לקנות את המחשב בעוד כשבועיים אז נראה לי שכעת זה הזמן המתאים להתייעץ. אני דיי סגור על המעבד ועל ההארד דיסק. לגבי כל השאר (במיוחד לוח אם וקירור) אשמח לשמוע הצעות. לגבי המחיר, אני לא בטוח כמה אני רוצה להוציא, הייתי רוצה להוציא כמה שפחות, אבל עם זאת ייתכן ששווה לי להשקיע מעט יותר. אשמח להצעות ממכם. הוספתי מפרט שסתם בניתי, שימו לב שחסר לי כרטיס מסך שיש להוסיף... תוגה! דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה אחותי התחילה ללמוד עריכת דין ועם תחילת הלימודים החלטתי לפנק אותה במחשב נייד שישמש אותה לאורך התואר. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל אם זה באמת Deal Breaker 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר Office ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח אם עכבר בסיסי ונוח ייכנס גם הוא לתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של hp ואלו ההצעות שקיבלתי: HP Pavilion dv5-1160ej FZ512EA ב-4500 ש"ח HP Pavilion DV6-1340 ו- HP Pavilion DV5-1060EJ FM560EA לגבי שניהם עדיין אין לי הצעת מחיר. מבחינת רוב המפרט הדמיון בין הדגמים גדול, ההבדלים העיקריים מתבטאים במערכת ההפעלה (הבנתי שיש תלונות על הויסטה בזמן האחרון, זה נכון?), דגם המעבד (T6600 מול P8400) מהירות הדיסק הקשיח וכרטיס המסך ( NVIDIA® GeForce® 9200M GS מול ATI Mobility Radeon HD 4650). המחשב מיועד לצפייה בסרטים, משחקי תלת מימד, מוזיקה ושימוש בתוכנות האופיס השונות. השאלה שלי היא כזאת: עד כמה ההבדלים האלה מהותיים לצורך השימוש היעודי במחשב? איך מתבטא בפועל התפקוד של המעבדים, מה יותר טוב משניהם? האם יש דברים נוספי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים שלה, בסביבות ה 3000 שקל כתבתי פה גם לפני חודשיים בערך ואמרתם שעדיף לחכות, אז חיכינו P: בעיקרון עשיתי פה חיפוש קטן בת'רדים ולא מצאתי מחשב לשימושים שלה.. אפשר לחרוג עד 500 שקל אם ההבדל שווה את ההפרש אז ככה * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים. היא גם רוצה להשתמש במאיה, חובבני לא רציני, וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא חשוב * רזולוציית המסך? ברגיל.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? בכל זאת ללימודים, אז כמה שפחות, אין לי מושג מה הטווחים של המשקלים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? פחות …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי את האייסר והוא ממש מרשים.. עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו.. בחנות אמרו לי שאני צריך להטעין את המחשב במשך 24 שעות ושאני יכול לעבוד בזמן הזה, עכשיו אני כרגע על המחשב בזמן שהוא מחובר לחשמל עם הסוללה וכתוב שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת, יש עם זה בעיה שהיא לא נטענת? כאילו היא אמורה להיות עכשיו בטעינה? הכל מחובר ואני על המחשב אבל הסוללה לא נטענת אלה רק מחוברת.. עכשיו יש לי שאלה נוספת. קניתי בנוסף משטח קירור עבור המחשב וכאשר אני מחבר את המחשב למשטח הוא לא מזהה אותו. רציתי לדעת מה הבעיה והאם יש פגם כל שהוא במשטח עצמו. תודה. נ.ב צפו לעדכון עם תמונות בהמשך.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, לפני ארבע וחצי שנים +- נעזרתי באתר הזה על מנת להרכיב מפרט למחשב חדש לגיימינג בסביבות ה3.5K, הוא לא בדיוק היה high end, אבל הוא סיפק את הצרכים שלי. עם הזמן הוא התיישן ואני רוצה לשדרג אותו/להחליף אותו. המפרט הנוכחי הוא: מעבד - INTEL CORE2DOU 7500 לוח אם - ASUS G41 INTEL CHIPSET מארז - EZCOOL K110 זיכרון פנימי - 2GB DDRII 800 MHZ KINGSTON כרטיס מסך - GEFORCE 9800GT 1GB כרטיס קול - O/B כרטיס רשת - O/B ספק - 400W TRUE EZCOOL מאוורר מעבד - BUFFLO CPU FAN מסך - BENQ 19' LED 1:2000000 5MS - אין צורך להחליף כונן DVD - לא מתפקד וצריך החלפה דיסק קשיח - אין לי צורך להחליף, יש לי שני דיסקים קשיחים מצוינים בנפח כול של 1.5TB 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט מחשב לעבודה בעיצוב גרפי. התקציב הוא כ-5000 ש"ח. מצד אחד - אין חובה לכסות את כל התקציב אם אין צורך, מצד שני - ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה מאוד. המחשב ישמש לעבודה ממושכת ויומיומית בתוכנות: Photoshop, 3D Studio Max, Solidworks בגרסאותיהן החדשות. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך מתאים, מקלדת, עכבר ורמקולים), או בכונן דיסקטים. יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט עד כמה שניתן, בלי לפגוע בביצועים בצורה משמעותית. לא מתוכנן OC אי-פעם, כך שאין חשיבות ליכולות ה-OC של המרכיבים. המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. אם אפשר, נא להתייחס לרשת אייבורי http://www.ivory.co.il היות ויש לה סניפים הן …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אודה על המלצות לשיטה הכי טובה להוספת עברית למקלדת של מחשב נייד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[עריכה:מפרט מחשב מעודכן בתגובה למטה] היי, מצ"ב מפרט מחשב שאני מתכנן לקנות מעבד - INTEL E6850 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 - עודכן ל GA-P35-DS3R זיכרון CORSAIR 4GB DDR2-800 XMS2 6400 כרטיס מסך - GIGABYTE Geforce 8800GTS 320 mb דיסק קשיח - WD500GB 2 צורבי DVD מארז - THERMALTAKE ARMOR LCS VE2000BWS ותוספת CL-W0038 לקירור מים עבור כרטיס מסך ספק כח - THERMALTAKE 550W TR2 RX - לא סופי כרגע השאלות שלי: מבחינת לוח אם -אולי עדיף דגם פשוט יותר (וזול יותר) מבחינת המעבד - האם לקחת כבר את ה Q6600 או להישאר עם ה E6850 (שבעיקרון טיפה יותר יקר) אבל מדובר על 2X3000 עם 4MB BUFFER, או לקחת את ה Q6600 עם 4X2.4 עם 8MB BUFFER מארז - עדיף לקחת את הקירור מים המובנה או את ה ARMOR הרגיל ולהוסיף אי…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, דרוש מחשב נייד לא גדול שנכנס בקלות לתיק בינוני. עד 2k שח ועדיף אפילו פחות. עבור עבודה משרדית הכוללת כתיבה בוורד, ושימוש בסיסי בפוטושופ (עריכת תמונה בלבד). אין צורך בציוד הקפי. תוכנות windows and office. גר במרכז ירושלים, רוצה לקנות כבר בשבוע הבא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי ככה אני כבר 99% סגור על מיפרט בלי כרטיס מסך ומסך... בתקציב של 4000-4500 לגיימינג אם למישהו יש נערות בקשר למיפרט בקשה.. אז ככה: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 594 1 מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ₪ 626 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ₪ 283 1 ספקי כוח Thermaltake Thought Power 650W 52A/12V 4XRails SLI W0104 ₪ 652 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ₪ 300 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואחד הקריטריונים הכי חשובים לי הוא מסך מט. קצת קשה למצוא את האינפורמציה הזו בחנויות מחשבים אונליין. איזה מחשבים ניידים יש להם מסך מט, רצוי מחברת dell? (וגם זמן בטריה ארוך, גודל 14 בערך, מחיר עד 4000?) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH03B6BD678 מבקש את עזרתכם לגבי קנית מחשב נייד מסוג Dell (תסתכלו בקישור שלמעלה). האם הוא שווה 6000 ש''ח??? ??? ??? אני צריך אותו בשביל הקרנת סרטי HD על LCD ובשביל ועבודות PHOTOSHOP . תענו לי בבקשה!!! :bash:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני החלטתי לקנות מחשב חדש סוף סוף, להיפטר מהג'יפה 2 שלי. התקציב שלי הוא 4500, וזה המפרט שיש לי בינתיים: אז מה אתם אומרים על זה ? מה לשנות / לשפר ? בתודה, תומר (פיצול אישיות)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בעודי עושה סקר שוק באמזון לגבי כרטיסי מסך נתקלתי בGTX1080 הבא: https://www.amazon.com/ASUS-GeForce-Turbo-Graphic-TURBO-GTX1080-8G/dp/B01HDUVJ2M/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1499633025&sr=1-2&keywords=gtx1080 מחירו נמוך בהרבה מהמחירים של שאר כרטיסי ה-1080 שמפורסמים שם (ולמעשה גם נמוך מה-GTX1070) ורציתי לשאול האם יש איזשהו קאצ' שאני מפספס איתו (פרט כמובן לעובדה שהוא אזל במלאי כרגע)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב לסטודנטית אמין קל זמן סוללה ארוך תקציב 4-5k אין דרישות לאפליקציות כבדות מתלבט האם שווה לקנות בקנדה או ארצןת הברית תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה לקנות מחשב נייד עם המעבדים האלה? יש המלצות כאלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מה יותר נוח וטוב? כמובן שאת שניהם אני מביא עם מעבד ATOM N450 ו2 ג'יגה RAM.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. בשעה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. המטרה בעיקר למשחקים שלאחרונה זנחתי את העניין בהם. מה שאני מבקש זה המלצות על זכרון (ג'יגה) ועל כרטיס מסך טוב (לא הכי טוב ולא סתם זבל) שיחד לא יעלה לי יותר מידי וייתן לי את היכולת להעלות משחקים חדשים. מעט מידע נחוץ על המחשב בהודעה הבאה. תודה רבה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-