ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מדגיש שאין צורך להחליף רכיבים וכו' - זה לא אופציה. הבקשה שלי היא לדעת האם המפרט הזה ייתן את התמורה שלו בסכום הכספי הזה. אם לא, אשמח לראות מפרטים אחרים בסכום כזה או קצת פחות שייתנו עבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג (כללי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד 11. האם חשוב לשמור על…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן המפרט לעניות דעתי שווה מאוד אבל ... כרטיס המסך לא מדהים ? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903009-29/46261734 דעתכם תקבע לי המשך....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב מאפריל 2008 אבל בשנתיים האחרונות בשימוש רק בסופי שבוע (שייך לבן שלי, החייל, שמגיע רק בסופי שבוע הביתה). הוא רוצה לשדרג את המחשב למשחקים חזקים יותר שהמחשב הזה לא מתאים להם. [table] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX - זמין במלאי! [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] Gigabyte GA-P35-DS3L [/td] [/tr] [tr] [td] מארז: [/td] [td] ANTEC SONATA II 450W [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz [/td] [/tr] [tr] [td] קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Western Digital 320Gb 16MB AAKS [/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דל INSPIRON N5110. אני מאמצת מאוד (בהשוואה לשימוש של אנשים אחרים) את המחשב, ואחרי זמן קצר הוא מתחיל להתחמם בעיקר בצד שמאל למטה (משמאל לטאצ'פד). בצורת ההקלדה שלי, החימום ממש גורם ליד שמאל שלי לבעור מחום, ולעיתים אני נאלצץ להפסיק ללמוד עד שהוא ירגע קצת. לא מרעיש במיוחד. חשבתי לקנות משטח קירור עבורו- אבל אני לא יודעת איך בוחרים משטח קירור (אני גרה באנגליה כך שכל הזמנה תעשה מעלי אקספרס/אמזון, עדיפות לעלי כי היום יש מבצעים ), האם הם מתאימים רק לגדלים מסוימים או באופן גנרי? מהיכן מתקבל החשמל, מפורט USB של המחשב? כמה מאווררים מומלץ שיהיו? האם זה בכלל ישפיע על החימום שבצד המחשב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת קיימת: AMD X4 630 GA-MA785GMT-UD2H 8GB DDR3 1333 Sapphire 6770HD Samsung 840 SSD Enermax 400W מה שיעבור למערכת החדשה: RAM GPU SDD/HDD's מערכת חדשה רצויה (ע"פ המלצות המדורים השונים): מעבד - Intel i5-3470- Tray לוח אם - Gigabyte GA-H77-D3H ספק כח - צריך המלצה לדגם מסויים בבקשה. מארז - צריך המלצה לדגם מסויים, עדיפות ל FULLTOWER עם אפשרות לפתוח את כל הדלתות של המארז. מספר שאלות טכניות: 1- האם להעביר את 6770 למערכת החדשה יגרום לו להיות צוואר בקבוק? 2 - לוח האם תומך עד מעבד 3770K. האם עדיף לקחת לוח אם בעל תושבת אחרת ומעבד מתאים לשדרוג עתידי? 3- האם NOCTUA NH-u14S תומך בתושבת? תודה רבה לכל העוזרים. ברגע שכל החלקים יוחלטו בפורום תתחיל הקניה. כמובן שאעדכן אחרי שאתקין את …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hello, first of all my hebrew fonts are screwed and I dont have power to fix it so sorry for the english... anyway Its time after allmost 2 years to upgrade my pc ;D I wanna run FarCry/Doom3/HalfLife2 after all dont I ? Anyway the parts im gonna upgrade is this: Leadtek GF4 TI4400 Athlon XP 2000+ (0.18micron...fucking toaster oven) GA-7VRXP 2.0 so I need a new graphic card, motherboard and processor. I have 2000nins to spend (after working this summer hehehe) I thought mabye I will get exoneration (zhikoi) for the old parts so it will sum up to about..uhh.. dunno +600-900nins ? could be cool if you can tell me how much I can get from this parts. Now I check th…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. מעדיף מעבד ולוח אם של אינטל. צריך הכל מ א ועד ת. מארז , ספק , מאווררים , זכרונות, צורב וכו'. יש שני מסכים קיימים, כלומר את זה לא צריך. שקט יהיה תוספת מבורכת. בהנחה מכובדת מזומן היא אינה מילה גסה. בתודה מראש לכל המשתדלים והעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, אופיס וICQ. רצוי משהו בסביבות ה-2200 ש"ח. לא כולל מסך. זה צריך לכלול מארז (mini אני חושב, צריך usb קידמי), לוח אם, מעבד (AMD זה אחלה מצידי, המאורר שמגיע עם המעבד מספיק טוב), זיכרון (256 זה בסדר ו512 זה מצויין) דיסק קשיח (80 ג'יגה, אין צורך בסיריאלי), כרטיס מסך (משהו באמת פשוט, לא צריך בכלל תלת-מימד. אפשר גם מובנה בלוח), צורב (אני חושב לייט און), כ' קול ורשת (מובנים בד"כ) ומקלדת עכבר רמקולים (הכי פשוטים שיש). תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הציעו לי את המפרט הבא, ורציתי לדעת איך הוא נחשב ואם כדאי לשפר, לשנות או להוסיף כסף! תודה רבה! Gigabyte ga-p35-ds3p (LGA775) Intel P35 HD Audio+DTS GBL Intel Core2 Duo E6420 2.13GHZ 1066mhz 4MB 64BIT Lga775 Box G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 Leadtek PX8800 GTS TDH Geforce 8800GTS320MB DUAL DVI PCI-E SEAGATE St33206020AS 320GB SATA 2 7200 16MB Cache Barracuda 7200 HecCOMUCASE 6A19B NSP 120MM FAN FRONT USB X2+AUDIO BLACK THERMALTAKE W0089RI 470W PFC+120MM+PCI-E+SATA+24/20 PIN+ SAMSUNG DVDRW X18 S183L LIGHTSCRIBE SATA מחיר: מוצר 1: 784 ש"ח מוצר 2: 964 ש"ח מוצר 3: 700 ש"ח מוצר 4: 1562 ש"ח מוצר 5: 454 ש"ח מוצר 6: 228 ש"ח מוצר 7: 352 ש"ח מו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין שני כרטיסי המסך הבאים הוא משמעותי כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא לצפייה בסרטים וסדרות משחקים כמעט ולא וגם אם כן אז הם ישנים או שלא דורשים יכולת גרפית גבוה ! הדגמים הם : Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory לעומת : NVIDIA GEFORCE 8400M GS בתודה מראש !!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון מפרט לקולנוע ביתי שתהיה אפשרות גם לאינטרנט, משחקי מחשב ותוכנות אדובי (After Effects, Premiere, Photoshop). חשוב שיהיו שני כוננים (או יותר), צורב מהיר, דיסק קשיח מעל 500gb. אפשרות בעתיד לבלו ריי וכניסות לממיר (הוט/יס) ול-DVD/VHS. יציאות למקרן/ טלוויזיה+ למסך מחשב רגיל ולמערכת סטריאו (במקביל). תודה מראש, גיא שפירא
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הG550 K3G, הוא מגיע עם VISTA HOME PREMIUM אני יודע שיש אופציה "לשדרג בחינם" דרך LENOVO לווינדוז 7 (תמורת דמי משלוח "פעוטים" של 20 דולר בערך) אך הסדרה של G550 לא נמצאת שם לבחירה. כלומר, האם כדאי לחכות? כמה זמן יקח למעבר בניידים לווינדוז 7? ואם אקנה עכשיו ואתקין את הוויסטה שמגיעה איתו, עם כל הדרייברים מכונן הRESTORE וכולי, איך יתבצע המעבר לווינדוז 7 שכולל פירמוט? איך גורמים למערכת להכיר ולהסתדר עם כל האופציות של הנייד? תודה רבה וסופ"ש נעים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב מבוסס AMD ואשמח לשמוע מכם על מפרט למחשב כזה. המחשב הוא לשימוש בייתי איטרנט בעיקר. רצוי זיכרון מעל 512 וללא מסך. חשוב שיהיה מחשב חזק. מחיר שינוע בסביבות ה5000 ש"ח. ואם אפשר גם מהיכן ניתן לרכוש את הרכיבים שיכללו במפרט. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 7000+-. קל וטוב, כמובן. WLAN - אין מה להדגיש. 512MB זכרון, HD 60-80GB. כרטיס מסך טוב. מסך רחב - יתרון. BLUETOOTH יתרון. LG - יתרון נוסף... זהו בערך... תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הציעו לי מפרט למחשב החדש שאני קונה. המחשב לשימוש במשחקים (חדשים, גרפיקה דיי גבוהה) ועיצוב (תלת מימד ודו מימד). תקציב: 5000 שקל. המפרט: Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945PL-G P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 PCI-E SATA2+L+A Super Talent DDR2 667MHZ 512 Mb CL5 64x64 *2 = 1G WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS COMPUCASE HEC CI-6A21-400 BLUE-BLACK MIDI ATX 400W 24PIN BLACK FLOPPY DRIVE 1.44MB LG GSA-H10A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM הרכבה - 180 ש"ח סה"כ 3673ש"ח. את כרטיס המסך אני מתכוון להזמין בנפרד בחנות אחרת: CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO (1250 ש"ח) וסה"כ הרכישה - 4923ש"ח אני צריך חוות דעת על המפרט + מקום …
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שהמחשב יוכל להריץ תכני HD ו3D, ולהריץ משחקים בצורה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך רחב בגודל 20 אינצ, אבל אני רוצה בעיקר לחבר אותו לטלוויזיה שלי 42 אינצ... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בהמלצת הפורום את ACER REVO 3610 עבור צפיית סרטים בסלון על מסך גדול - ההמלצה היתה מצויינת ולצרכים אלו הבחירה מושלמת בעיקר בגלל גודלו של המחשב לאחר ש"טעמתי" מהמחשב הנ"ל אני מעוניין במחשב לחדר עבודה ומתלבט בין מחשב כדוגמת ה REVO בפורמט חזק יותר או מחשב שולחני רגיל - מה דעתכם? רצ"ב דוגמא לACER בפורמט חזק יותר : http://cgi.ebay.com/Acer-Aspire-REVO-4GB-500GB-WIN7-Desktop-MSE-KB-WLAN-NEW-/230507518930?pt=Desktop_PCs רצ"ב פרוט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 - אפשרי גלישה של 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? לצפיה ישירה, עריכת וידאו ותמונות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לשדרג את מחשבשלי (כיום Athlon 1200). המפרט שחשבתי עליו: Athlon XP 2500 Barton EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX שני 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Seagate 120GB 8MB 7200RPM S-ATA סה"כ: 2,556 ש"ח למישהו יש הערות או רעיונות לשיפור? אני לא רוצה לחרוג משמעותית מזה בכסף. תודה, יובל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי- 3,000 ש"ח. א) ניתן לחסוך אם אפשר. ב) חריגה מהתקציב- עד 500 ש"ח. 2. שימושי המחשב- גלישה, אפליקציות ווב למסחר ויישומי Office א) תוכנות מסחר מבוססות WEB- אורדרנט, אורדרנט פרו. בשימוש תדיר. ב) לא מיועד למשחקים. -גודל מסך אופטימלי- 15.6”. -הגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות 3. רצויה יכולת להתחבר לעמדת עבודה- docking station. 4. אין רכיב אשר לא נדרש במפרט. 5. רצוי לשמור על פעולה שקטה עד כמה שניתן- 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק . 7. יש לכלול מערכת הפעלה. הגרסה אינה משמעותית אך חשוב שתהיה בעברית. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. 9. במהלך השבוע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי כאן לפני שבוע דיון ואחרי שקצת קראתי ובדקתי החלטתי לעדכן את המפרט שהציע לי idanmal במעבד ולוח אם תואם אני מניח שרובכם יגיד שהוא יקר מידי ולא משתלם אבל אשמח בכל זאת לשמוע את דעתכם תודה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4930K 3.4Ghz BOX LGA2011 כמות: 1 - מחיר: ₪2939 Gigabyte GA-X79-UD3 for 2011 socket ₪1145 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Crucial 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪683 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 UltraDurable - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪650 קשיח למחשב שולחני: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, גילוי נאות - אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר כמעט שנה ונחשף לרמה הגבוהה של העצות הטכניות והאנשים שתמיד שמחים לעזור. אז היום (!) נרשמתי סוף סוף ואשמח ביום מן הימים לעזור לאחרים כמו שעזרו לי.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב (שבוע - שבועיים) ורציתי לקבל המלצה למפרט. עברתי כבר על המפרטים המומלצים שהופיעו בדיונים קודמים ויש לי כמה תובנות (ראו בהמשך) אבל בגדול אני די קלולס כי לא קניתי מחשב כבר כמעט 6 שנים (וגם אז, זה היה לפ טופ...) אז הנה התשובות לכמה שאלות נפוצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי או מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב- מ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה המפרט.לא צריך שום ציוד היקפי וכוננים. CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 896.66 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [ ¤ 1227.91 ] 1 Cases : Antec SX1040BII 400W Case [ ¤ 768.42 ] 1 Subtotal : ¤ 4666.84 אני מתלבט לגבי המארז.הרבה ממליצים פה את Antec Sonata Piano 380W Case 789.81 האם הוא יותר טוב ממה שבחרתי? כמו כן 2 שאלות נוספות: 1.האם כדאי לה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM VS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/700-series/700-15-inch/#SYSTEM אני מעצב גרפי ומשתמש גם בתוכנות כבדות כמו אילוסטרייטור, פוטושופ ואפטר אפקטס רציתי לשמוע המלצות בעד או נגד אחד מהדגמים האלו.. לא להתייחס למחירים כי יש לי קופון שמעתי דברים טובים ורעים על ה Y-700 אבל לא שמעתי כלום על ה700. העיצוב של הY-700 קצת מרתיע אותי, אבל על הנייר הוא חזק יותר (כרטיס מסך, עוד ssd) דבר אחרון, מישהו יודע להגיד לי מה הכוונה ב ' PCIe SSD ' ? אני יודע מה זה SSD אבל רוצה לדעת אם יש משמעות ל PCIe (כי זה מה שיש לY-700) תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 500 שקלים(עם העדפה ברורה שלא לחרוג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה/הקלטת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, אבלטון, ריפר, פרוטולס, לוג'יק. ב)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בס…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך שני מפרטים למחשבים שישמשו בעיקר לעבודה משרדית אך גם למשחקים פה ושם. התקציב לראשון כולל מסך (לא LCD) הוא באזור ה-4000-4500 השני כולל מסך LCD הוא באזור ה-5000-5500. שני המסכים 17 אינץ'. משהו שמעניין אותי לדעת הוא למה במפרטים רק ממליצים על Athlon? אינטל פשוט פחות טובים או שיש איזשהו הסכם פרסומי כלשהו? ועוד שאלה היא מאיפה המחירים בלוחות המפרטים? אם לא ניתן לפרסם על גבי הפורום (שלדעתי ניתן הרי אין פרסום כלשהו של החברה) אשמח לקבל בהודעה פרטית. ושאלה אחרונה שאם לא מתאימה אשאל במעבדים, היא מהו ה-Athlon64 הזה? הוא 64Bit? ומה ההבדל בינו לבין אינטל עם פי 2 Ghz? (לצורך העניין ה-3Ghz). תודה רבה רבה מראש, אורן.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-