ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
רציתי לקבל חוות דעת על מחשב שבנו לי, המפרט לא כולל קירור למעבד משום שאין בטי אמ סי אז אני קונה מפה: http://ksp.co.il/?uin=20219 ואת הזיכרונות אני אקנה מאיביי (חיסכון של 100₪) אבל הם רשומים המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/y9uxbvhk/1 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים והכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
, שימוש תוכנות אדריכלות (revit) וקצת תיכנות בסיסי . רוצה 64 זכרון ולפחות 1TB ssd + אולי HD נוסף .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ (S-754) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8-UP-VM800 s754 360 1 360 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Samsung 280 2 560 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E 730 1 730 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 80GB 7200RPM 8MB SATA II 310 1 310 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 450 1 450 Total price 2950 ¤ for payments 12 X 269 ¤ תראו אם תוכלו לבנות משהו יותר טוב ממנו כדי שיריץ משחקים חמודים על LOW וMEDIUM גג וכמובן שיריץ פיפא ואלה על HIGH +יעבוד חלק בתוכנות יעני אייסיקו וורד אינטרנט אודה לכם ותגידו לי האם הלוח הוא תומך …
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי המלצות שלכם לאיזה לוח הטוב ביותר (מחיר בין 800-1500 ) למעבד 6600 או 6700 וכן איזה זכרונות הכי מומלצים גם בשילוב עם הלוח כי קראתי ש ocz לא כל כך מסונכרנים עם המעבד אז בבקשה המלצות. אם כבר אז המלצתכם למארז שהכי חשוב שיהיה שקט ושיש usb בחזית ולא נמוך אלא באמצע המארז ולא בצד המארז. ואיזה ספק כוח שיהיה גם הוא שקט 450-500 w תודה מראש לעונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד ASUS A8Js וכנראה הכרטיס מסך שלו הלך, בדגם של הנייד הזה אני יכול להחליף מעבד ומעבד גרפי...איפה אני מוצא חנויות שמוכרות כרטיסי מסך כאלו בארץ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני נוסע עוד שבוע לארה"ב ואחי רוצה לקנות לעצמו מחשב נייח חדש לגיימינג. התוכנית שלי היא להזמין דרך אמאזון חלק מהרכיבים ואז בארץ לקנות את שאר הרכיבים ולהרכיב. רכיבים עד כה שנראה לי עשויים להשתלם בקנייה דרך אמאזון - לוח אם, ספק, זיכרונות, כונן SSD 128 Crucial m4, אולי מעבד.. הבעיה היא שלמיטב הבנתי צריך שכל רכיב יעלה פחות מ - 200 דולר.. בכל מקרה אלה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, מחליף מחשב בן 5 בעקבות סדרה של תקלות, בניתי מפרט ב 3K מ-KSP ללא כונן קשיח וכרטיס מסך שיהגרו מהמחשב הקודם. אמור לאפשר אוברקלוק, אני אנסה להגיע ל- 4.7-4.8 גיגה אך לא קריטי. מחפש בעיקר עצות איך לשפר את המפרט. היעד העיקרי מהירות+יציבות כשההתלבטויות שלי הן הלוח-אם והספק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך לכיוון 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח כלומר 4000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב : משחקים ב 1080p בהגדרות בינוני-גבוה + שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל מה שרשום המפרט דרוש 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב Thinkpad T61 , אם אני לא טועה מדובר ב pc2-5300 . רציתי לשאול כמה צריך לעלות סטיק של 2 ג'יגה? (אני רוצה 2 כאלה) ואם אפשר המלצה על איפה לקנות.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל נראה תואם חוץ מהמכשיר הביומטרי , לא הבנתי למה יש הבדל של 1000 שח. והאם שווה להוסיף 779 שח לSSD 128GB.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הולך ככה, אני צריך מפרט חזק בעיקר למשחקים ומצאתי את שני אלה באתר של זיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=1894 איזה משניהם עדיף???? ולמה??? ??? (המחיר לא משפיע 500 שקל לא יעשו הבדל מה גם שיש ציוד הקפי ליקר יותר...) ממש תודה!!! 8) נ.ב. והאם אומגה בכלל משפיע על 9700 נון פרו
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי IBM THINKPAD R40 כבר כ5 שנים ועד היום עבד כמו סוס ללא הפסקה.(שימש אותי כמחשב שולחני שעבד 24/7). לאחרונה המאוור התחיל להרעיש, אז פתחתי וסידרתי אותו.באיזשהו שלב הוא חזר להרעיש, אז רציתי לסדר שוב, אך בטעות משכתי החוצה את החיבור הפיזי בין החשמל+חיישן חום ללוח האם.ניסיתי להלחים מחדש, אך ללא הצלחה. המחשב עצמו עובד בסדר גמור, הבעיה היא שללא מאוור אין טעם להתמש במחשב, אחרת הוא יכבה לי אחרי כמה דקות של עבודה בגלל החום. אני עדיין לא בטוח אם אני רוצה לתקן אותו או לקנות אחד חדש. המחשב שירת אותי נאמנה 5 שנים ואפילו מריץ ויסטה ללא קושי(זכרון של 2 גיגה).בגדול כבר השקעתי בו לא מעט(תחנת עגינה, סוללה נוספת, 2 גיגה ראם וכונן קשיח של 80 גיגה) - האם יהיה שווה לתקן(בטח החלפה של לו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למפרט למחשב גיימינג כולל ציוד הקיפי, ואשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. חסרים לי מסך טוב ורמקולים, וגם לא יזיקו עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני מתכוון לנסות לראשונה, ברמה פשוטה ובלי הרבה סיכון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופציה להרכבה בחנות תהיה שימושית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. נטבוק עם מעבד N570. עייף, איטי! האם כונן SSD (סאטא 2) יציל את הנטבוק? או שאני מבזבז את הזמן? אני מדבר על מעבר בין תכניות, על טעינת אתרים (רינדור)...... חבל לי להוציא כסף סתם תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בהתאמה לצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט בטכניון (הולך להיות המחשב העיקרי שלי למטלות, תיכנות, קריאה, הרצאות וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ראשית - מצטער על הבורות - אבל אני לא מבין כלום בניידים אז ככה.. לחברה שלי יש נייד של דל מדגם 1525 inspiron. הסוללה שהייתה לה עם הנייד מתה אחרי שנתיים-שלוש בערך, ומאז ועד היום (שנה וחצי בערך) יש לה סוללה "כפולה" שקנו לה (12 או 14 תאים, היא לא בטוחה, ולי אין מושג בזה..). לדבריה, הסוללה הנוכחית בשלבי גסיסה מתקדמים. בגלל שגם היא וגם אני לא הכי מבינים בזה, אשמח להסבר קצרצר של מה בדיוק היא צריכה (אני מניח שיש דגם ספציפי של סוללות שמתאימות לנייד שלה) והמלצה למשהו ספציפי/חנות ספציפית.. אין לנו בעיה להזמין כמובן מהאינטרנט/איביי וכולי... המון תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש 3 מחשבים ניידים שאני מתלבט בינהם 1. https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/vivobook/16x/k3605vv/pl095w 2.https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/gray/legion/7/16iax7/82td008wiv?UTM_SOURCE=ZAP& 3. https://www.bug.co.il/brand/lenovo/color/gray/legion/5/pro/16arh7h/82rg00b2iv שבדקתי על מחשב 2 ו3 ראיתי שיש אפשרות לעשות overclock למעבד שלהם עכשיו אני לא כל כך בקיא בזה הבנתי גם שלא כדי לעשות overclock משתי סיבות עיקריות הראשונה כי הם מחשבים ניידים וזה יכול לגרום לנזק והשנייה כי האחריות עליהם תלך למרות שאפשר לחכות עד אחרי שתיגמר עליהם האחריות ולעשות overclocking בצורה אחראית כך שלא יעמיס יותר מדי על המערכת אבל זה העלה לי שאלה היפותט…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי ThinkPad X200 עם מעבד P8600 של INTEL אני מפעיל במחשב כמה מכונות וירטואליות באמצעות VMWARE בביוס של המחשב בתפריט CPU יש שתי אופציות שכרגע הם Disabled (ככה המחשב הגיע מהחנות) האופציות הן: Intel ® Virtualization Technology Intel ® VT-d Feature האם כדאי להפוך את האופציות ל Enable? מה היתרונות והחסרונות של כל אפשרות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
₪ 3,695.00 ₪ 3,695.00 1ׁ Elite 7100 MT VN902EA מחשב Intel® P55 PCH לוח אם ( 8 MB של L2 ג'יגה הרץ מטמון Intel® CoreT M i5-750 (2 .66 מעבד PC-3-10600 (1333 MHz) DDR3 SDRAM Memory 1 זיכרון x 2 GB זיכרון DIMM חריצי זיכרון 4 רכיבי Microtower מארז 7 , 5 סל"ד 200 00 GB SATA 3.0Gb/s דיסק S ATA DVD+/-RW SuperMulti LightScribe Drive כונן ( PCI 3 אינץ ' עם .5) 22 ב- 1 HP קורא כרטיס מדיה של N VIDIA GeForce G210 HDMI PCIe x16 כרטיס מסך Realtek ALC662 כרטיס קול מובנה משול ב Realtek RTL8111DL 10/100/1000 Ethernet כרטיס רשת יציאות קלט/פלט חיצוניות 1394 , יציאה אופטית, כניסת/יציאת , RJ-45 יציאת , USB 2.0 אחוריות: 6 יציאות כניסת/יציאת , USB 2.0 שמע, כניסת מיקרופון, היקפי ומרכזי קדמיות: 3 י…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
CPU :Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard :Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,AGPx8,Dual DDR,S- ATA,5.1 Sound,USB 2.0) Memory :GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit Hard Disc :Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Card :ATI Radeon 9000 Pro 64MB DDR DVI TV-Out OEM Video Card Floppy :Teac / Sony 1.44MB 3,5'' Floppy Drive Modem :Dynamode 56K V.92 PCI Modem Case :Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt מה דעתכם ? אם יש לכם הצעות אחרות למרכיבים אשמח לשמוע המחשב מיועד בעיקר למשחקים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים, עד 6500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המקום היחיד שראיתי אותו בארץ למכירה באתר בשם קומביניאור והמוכר בשם RM ELECTRONIC http://www.kombinator.co.il/mypost.php?id=113560 האם יש למישהו מידע עליהם או אי פעם רכש מהם מוצר כלשהו? יכול להיות שתהיה אפשרות שמישהו יביא לי מחו"ל אבל בנתיים הסיכוי קלוש. אגב למי שמעוניין הנייד של MSI הולך די ראש בראש עם ASUS G74SX (המצליח של גרסאת G73) ואפשר לעקוב אחרי הדגמים בNBR. הולך להיות קיץ לוהט ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד Skylake I7-6700 3.4 - 4GH 8MB chace לוח של Gigabte z170x - gamer3 זכרונות 2x8 kingston hyperx 2666 המחיר שמציעים לי לחומרה הזו זה 2500 שקלים ועוד שאלה האם הלוח הזה יכנס לי בתוך המארז הישן שלי? יש לי מארז של termaltake שהיה בו לוח msi x58 eclips sli תודה מראש לעונים וסליחה עם עברתי על כמה חוקים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שהכרטיס מסך יהיה מדהים והכי חשוב מעבד קוואד. בלי היקפי,סלי מסך רק כונן נטו.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם שדרוג ל4G למחשב הנייד ופירמוט מwin 7 32 לwin 7 64 ישפרו לי את בצועי המעבד למשחקים ובכלל להפעלת תוכנות או שזה סתם השקעה וביזבוז מיותר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-