עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב שלי הוא 5.5K גג, ואני יכול לקנות רק מKSP.. הנה המפרט, יש שם את כל מה שאני צריך, מה שלא נמצא או שיש לי או שאני לא צריך. המחשב הוא למשחקים בעיקר ולאינטרנט. איך? זה המקסימום שאני יכול להוציא מאותו התקציב והחנות? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by cars racer,

זכרון: 1GB DDR -2 800MHZ לוח אם: MSI P965 NEO -F 7.1 1GLAN כמות: 2 מעבד: e6600 דיסק קשיח: 250GB 16MB SATA2 כ. מסך: MSINX8800GTST2D320EOC PCIE קניתי גם שרוול איוורור למאוורר המארז מגיע עם ספק כוח מסויים לא יודע איזה אבל הוא יחזיק את המחשב מצויין. דרך אגב קניתי את זה מאיוורי ב 5K הטכנאי שלי קונה משם הכל 5 שנים ואין לו בעיות דרך אגב הציעו לי על המחשב 6K (קיי אס פי) דרך אגב המחיר כולל כרטיס רשת ראוטר סט מקלדת ועכבר רמקולים ועוד משהוא שאפשר יהיה ליהיות מחובר למסך אחד עם 2 מחשבים דרך איזה כפתור או משהוא מבקש חוות דעת רציניות ולא תת תתחדש , אחלה וכאלו. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by barartzi,

שלום לכולם קניתי מחשב לפני כשנה ואני רוצה לדעת האם הוא מספיק חזק על מנת לעבוד עם הממשק הכי חזק של ויסטה אולטימייט.. אז המפרט הוא cpu: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box mb: GIGABYTE GA-8I945PG-RH ram: 2g 667MHZ dual chanel - זה 4X512 כי הרחבתי עכשיו hd: 320GB 7200RPM 16MB 160GB 7200RPM 8MB gpu: gainward bliss 7600gt אני יוסיף כנראה איזה מאוורר רציני dvd-r: NEC DVD_RW ND-3550A חשוב לי לדעת כי אני עומד להתקין ויסטה ואני רוצה לדעת אם זה יעבוד חלק וגם אם זה יעבוד חלק עם משחקים ובכלל האם יש לויסטה תמיכה למשחקים כמו fm07 ו pes6 תודה רבה למי שיעזור !!

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by drorr,

הייתי רוצה המלצה למחשב למטרת עבודה משרדית אינטרנט סרטים אוטוקד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by (Arik),

1. מה התקציב?5000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים ואנטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: צריך מסך שיהיה טוב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורבDVD ושיהיה כרטיס רשת אלחוטי 5 . האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל ה E4300 שנעשה לו OC בעתיד ובינתיים יקל על הממון 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה מארז טוב לא צריך חלון אני כבר אגזור אחד בעצמי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא, רק אמא אומרת שאני ילד עם צרכים מיוחדים. תודה.

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  6. היי, המחשב מיועד בעיקרון למשחקים ולא מתוכנן OC. יש לי שתי הצעות למפרטים שאנשים הרכיבו בשבילי. אחת מבוססת AMD והשנייה בוניה על אינטל. מבוסס AMD מבוסס אינטל אופציה לשנות 1950PRO במידה והכרטיס יימצא יותר משתלם מהXT מבחינת מחיר/ביצועים. עכשיו מרבית האנשים שהתייעצתי איתם עד עכשיו הולכים בצורה די עיוורת אפשר לומר למפרט של AMD בגלל השילוב עם ה8800GTS. רציתי לדעת מה אתם חושבים, בעיקר עם האי ודאות הענקית שיש לגבי הDX10. מה גם שבמפרט השני יש מעבד הרבה יותר טוב. האם ללכת על ההצעה הראשונה או השנייה? מה עדיף? תודה מראש על כל עזרה שהיא.

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by ptyahoo,

תקציב: 3500 ש"ח. מטרות שימוש: צפייה בסרטים ועריכה גרפית. ציוד היקפי: אין צורך. דברים ספציפיים שלא צריכים: אין, צריך מחשב חדש בכל רכיביו. העדפה לחברה: אני כבר שנה לא ממש בעיניינים, אז אין לי מושג ממש מי החברה היותר שולטת פה ושם, אני מאמין שמעבד אינטל צריך. נושא הקירור: אינו חשוב במחשב. מערכת הפעלה: יש כבר מערכת בבית. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  8. הוא בעיקרון יותר לביתי ,תוכנות שיתוף והורדה ופועלות בו זמנית 3 שישרוד את זה טוב ובעיקרון אם אפשר לדחוף בתקציב איזה כרטיס מסך נחמד שיהיה אפשר להריץ איתו משחקים סבבה לא מדבר על הדברים הכי חדשים נגיד ג'נרלס משחק מלפני שנתיים.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by itay127,

אז ככה זה מה שאני ורצה בערך: מעבד אינטל, כ.מסך נוידיה שיהיה טוב למסך 27 אינץ' של dell, כ.זיכרון 2 ג'יגה, 250ג'יגה אחסון, כונן dvd פשוט, מארז lexa/zero (מה שאתם חושבים שיותר טוב), כרטיס טלוויזיה פשוט ללא הקלטה, מתוכנן OC קטן עד בינוני, שימושי המחשב הם למשחקים לא הכי כבדים, ואינטרנט.. וגם יש לי שאלה קטנה, אם אני עושה למעבד 6400 ול 6600 OC מי יהיה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  10. אני לא כל כך מבין בבניית מחשבים, אני צריך את עזרתכם בבניית מחשב 5500 ש"ח עם עדיפות לכרטיס מסך טוב, אני לא צריך הארדיסק מיוחד (80-120 גיגה יספיק), זהו בעקרון... מקווה שתעזרו אלון

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by xbuka,

היי אני צריך קצת עזרה במפרט, מתכנן להרכיב מחשב תקציבי (2K+-) , שיחליף מחשב ישן היעוד העיקרי זה אינטרנט ופוטושופ, ככה שנושא הזכרון חשוב מאוד. הבסיס יהיה core 2 dou, זכרון 1 או 2 גיגה ודיסק כנראה 160G (יש לי הרד דיסק חיצוני+80G ישן ככה ש160 יספיק לי) ראיתי באתר של גולד טופ אפשרות להרכיב מפרט http://www.goldtop.co.il/buildComp.asp?type=INTEL2 נראה לי נחמד העסק שם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי (או דרך אתר אחר לחילופין) במיוחד בכל המסביב ,מארז\לוח\ספק וכו' שאני לא ממש מבין בזה הרבה . אין שום חשיבות ליופי מארז ושאר השטויות, וגם צורב מקלדת עכבר ומערכת הפעלה לא צריך (יש כבר) תודה לכל העוזרים! ;D

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  12. Started by xXx Lid,

אני צריך מפרט לאח שלי דרישות- המטרה העיקרית היא משחקים ואינטרנט הוא משחק בעיקר CS וכאלה משחקי רשת . לא צריך ציוד היקפי ביכלל רק מחשב , צריך כונן DVD , הארד דיסק לא חייב להיות גדול במיוחד כיום הוא מסתדר עם 40 גיגה (כן המחשב שלו מאוד ישן ). תקציב בערך 2500-3000 אפשר אולי טיפה לחרוג (בתנאי שזה מצדיק) אבל רצוי כמה שפחות. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  13. הי, אני מתחיל לימודים שנה הבאה ואני צריך המלצה לאיזה מחשב נייד טוב שאני אוכל להעזר בו. בעקרון המחשב יהיה בשביל לימודים, זאת אומרת שרוב העבודה שלי איתו תהיה על אופיס, אבל אני גם רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחק או שניים... מחיר זה פחות בעיה בשבילי כי ככל הנראה אני קונה אותו בארה"ב, ככה שכבר יש ירידה של איזה 5000 ש"ח... אני גם מעדיף מחשב לא של חברות כמו ASUS שבדרך כלל המחשבים שלהם לא מצויידים בדיסק שחזור, נושא בעייתי עם הנייד הקודם במשפחה. מבחינת גודל מסך, אני לא בהכרח רוצה מסך של 15.4" או 17"... אין לי מושג עד כמה טובים המעבדים החדשים של אינטל על ניידים ואיזה תחרות יש להם מAMD אז אשמח אם תפתחו את עייני... עוד שאלה קטנה, עד כמה כדאי לקנות מחשב עם ויסטה עליו? תודה מראש על הע…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  14. פרטים: Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition Field Value Monitor LG L1900R(Digital) [NoDB] (170186291) Field Value CPUID CPU Name Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz Field Value Renderer GeForce 8800 GTX/PCI/SSE2 250GB זכרון. דעתכם?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  15. היי לכולם כבר כמה ימים אני משוטט בפורומים המצויינים שלכם ומנסה להרכיב מפרט אשר יתאים ל- צפייה מרובה בווידאו, משחקים, גלישה מאסיבית ו-Multi tasking (אין לי כוונה לעשות OC) אני מרוצה מכמה מהרכיבים שבחרתי כמו המעבד, לוח האם, הדיסק הקשיח והמארז, אך אני בספק לגבי הזיכרון (מה ההבדל בין קירור ע"י נחושת או זהב?), כמו כן אני לא בטוח לאיזה ספק כוח אני זקוק כתוצאה מבחירתי בכרטיס המסך של ATI. בקשר לכרטיס המסך, אני די מרוצה מהבחירה למרות שהבנתי שהכרטיס "רועש" ומתחמם, אני מעדיף אותו על פני ה-GTS מכיוון שאני חושב שהוא התמורה הטובה ביותר לכסף (האם אני טועה?), בנוסף לכך אני מתכוון לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD (לצפייה בסרטים בלבד, extended desktop) באמצעות חיבור ה-HDMI והבנתי שה-ATI מ…

• 7 תגובות
    • 500 צפיות
  16. שלום. אבי צריך לעבודה מחשב חדש בשביל להקליט ממצלמות ביטחון, אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מאיזה מחיר מחשבים כאלו מתחילים ובאיזה מחיר הם נגמרים. תביאו לי בבקשה מפרט ממוצע ואת המחיר ואז אני אוכל לקבוע תקציב. דרישות: 1. צריך כרטיס ללכידת וידיאו למצלמות ביטחון וחיבור של לפחות 8 מצלמות 2. HD גדול אם יש לכם מושג אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי לכמה שעות הקלטה מספיק הHD שתביאו. תודה?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  17. http://skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=E6BCDC8F-E6FF-4019-BF2C-DD2BB14243EA זה מפרט שהרכבתי, ללא ציוד הקפי ומסך וללא ספק מכיוון שיש לי ספק Enermax Noisetaker 420w האם לפי דעתם הוא טוב ? המארז יכול לאכסן GTS או GTX בעתיד נכון? יהיה לי קל לשדרג את המחשב הזה בעתיד ? אם יש הצעות יותר טובות אשמח אם תציעו לי

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  18. היי המחשב הוא מחשב למשחקים, לא מתכונן OC ב3 שנים הקרובות , כנראה שהמחשב הזה הולך להיות המחשב שלי ל5 שנים הקרובות המשחקים שאני משחק הם כעיקרון FIFAות וכאלה מה שלא יאתגר כמעט אף מחשב (חוץ מאת הנוכחי שלי), אבל מה שמצריך להעלות את התקציב זה גם שהמחשב הוא להמון זמן (בטח שאני לא מצפה שעוד שנתיים משחקים ירוצו על HIGH) והדרישה להרצה טובה, מעולה אפילו של FSX.. כעיקרון התקציב הוא 8000 ש"ח למחשב ציוד היקפי (אפשר ללא רמקולים, נראה לי מקלדת חוטית ועכבר זה לא משנה העיקר שיהיה טוב.. (אני כמעט לא משחק משחקים עם עכבר, טוב אני לא משחק משחקים עם עכבר )) ומסך.. אבל אפשר לחרוג קצת.. THANKS

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by Slash87,

המחשב מיודע למשתמש הממוצע פלוס. יהיה מחובר לטלויזיה עם אופציה ל HTPC וגם ישומש כמחשב משחקים. INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 1360 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 705 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel 4-4-3-5 580 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 495 LEADTEK WinFast PX7600 GT TDH Extreme 256MB PCI-E 770 GIGABYTE Triton 180 410 LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ENERMAX LIBERTY 400W 460 סה"כ 4990 מה אתם אומרים?!?!

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  20. שלום, קניתי את המחשב הבא (מפרט בחתימה) מה דעתכם? המחשב עבור משחקים כבדים

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by h_ittai,

I'm intrested in building a Super HTPC that would be able to play Audio and Video to 3-4 different home theaters at the same time, the chasis is to be somethig like the Zalman HD160XT (this is a UK link the cost is $549 http://specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=3426&cat=654&page=1), and the video output needs to be HDMI or component (best is both) the computer would act as a dedicated video audio server for the house and will be connected to a video switcher along with the cable boxes DVD players etc.to sum it up, $3000 (you can go for more) super quite, 4 Video out 4 Audio out, strong processor, and a 2TB RAID aray. One Lat thing, All vid…

• 7 תגובות
    • 934 צפיות
  22. אני מחפש לקנות מחשב חדש לגיימינג. תכלס כל הציוד ההקפי - מסך, מקלדת, עכבר הוא זניח והכל הולך סבבה. אני לא צריך כונן דיסקים, רק צורב DVD וfloppy. המפרט חייב לתמוך בdirectx 10. תודה מראש =).

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by ashkenazone,

שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות לעצמו מחשב חדש ב4.5K, יש בתיכנון OC על אויר. מטרת המחשב העיקרית היא משחקים מה דעתכם על זה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by Unavoidable Encounter,

שלום בניתי מפרט שמיועד למשחקים התקציב זה 4000 עם אפשרות לחריגה קטנה זה טוב או שאפשר לשפר? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB ¤ 1084 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 452 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 387 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 425 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 210 2 קשיחים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 387 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB Calibre Overclocked Retail ¤ 927 1 הרכבת מערכת הרכבת מחשב חדש מחלקים ¤ 130 1 מחיר : ¤ 4212 תודה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by גיא.,

כרטיס מסך לא מובנה[כי הוא גם קצת למשחקים] אבל ככלל הוא לאופיס מוזיקה וכדו'. התקציב צריך לכלול הכל, כולל מסך מקלדת עכבר רמקולים. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.