עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Screw_Master,

4000 שקל, נייד, משחקים קלים טאצ' זה בונוס רוצה רמוקלים ממש טובים לא מפריע להתפשר על חיי סוללה, גודל או משקל

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. אני תכננתי לקנות מחשב (מסך וציוד הקפי כבר יש לי) בנובמבר כשתצא סדרת ה300 של NVIDIA ואת המחשב שלי לתת לקרוב משפחה. מה שקרה זה שהמחשב שלו קרס (היה ישן מאד) ועכשיו הוא צריך מחשב באופן מיידי. אין לי בעיה של כסף אבל הבחור מתכנן לקנות מחשב בערך באלפיים ומשהו שקל שיהיה פחות טוב מהמחשב הנוכחי שלי (נקנה בלא מעט כסף לפני שנה וחצי בערך) כמובן שמבחינתו לתת לי את הכסף אם זה יהיה בקרוב וכאן מתחילה הדילמה : הזמנתי כבר ווינדוז 7 והמסך שלי ברזולוציה של 1920*1200 וכמו שאמרתי השימוש העיקרי זה משחקים כך שדירקט איקס 11 זה חובה מבחינתי. כך או כך התכנון זה מחשב ב5000 (ללא קשר לכמה אני אקבל על המחשב הישן). אני צריך או מחשב טוב מאד עכשיו או מחשב עם הכנה לכרטיס מסך שיצא בתקווה בנובמבר. מה אתם היית…

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by KF,

רציתי לדעת אילו אלטרנטיבות עומדת בפניי. מעוניין במחשב נייד קטן (לצורך נסיעות) בגודל 13.3. אין צורך בכונן אופטי ובמסך מגע! מסך מט. (חובה) HDMI (חובה) מערכת הפעלה כלשהי. (חובה) זיכרון בנפח 8 או 6. (חובה) משקל- עדיפות למשקל קל כמובן אך שלא יהיה ממש כבד (שלא יעלה על 2 קילו עם שאיפה לפחות) מטרות המחשב: אינטרנט,אופיס,סרטים וכנראה שגם פוטושופ. סוללה- אין לי דרישה מיוחדת,שיהיה משהו סביר. תקציב 3K.

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by tomeryh,

עלה 4000 אלף בוואלה שופס 24 תשלומים אחריות 3 שנים של דל לפני זה היה לי SL400 אין מה להשוות דל לא רואה את לנובו ברמת מחירים הזאת קודם כל איכות הבניה מעולה, חלקו הקדמי ממתכת, המקלדת לא נלחצת פנימה כמו בלנובו, מקלדת מלאה כוללת מספרים בצד מחשב דק יחסית מסך מעולה כל היציאות הדרושות נמצאות בצד המחשב נוח מאוד לחבר דברים מסך 15.6 רחב ונוח מאוד דרייברים מעולים לא כמו בלנובו שמכבידים על המחשב הכל עולה זריז הבעסה זה רק בטאץ פד אני לא מבין למה עוד לא הצליחו להמציא טאץ פד נוח קניתי בצבע אדום מהמם [br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 19:52:59 ואינטל שיחקו אותה עם הפלטפורמה החדשהציון 6.3 למעבד ו4.3 לכרטיס מסך בוינדוס 7

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by alcavi434,

שלום חברים , אשמח להתייעץ איתכם לגבי שדרוג המחשב בעיקר בלוח אם, זיכרונות ומעבד. כיום יש לי 4790K עם קירור של Noctua D15 לוח אם Asus Z97 Sabertooth Mark1 זיכרון DDR3 מהירות 1600 CL9 ספק כוח - 850W SeaSonic Gold 85+ מסך מחשב 144Hz של Samsung. רזולציה 1080P לאחרונה רכשתי כרטיס מסך 2080 Super של GigaByte מה שלא לקחתי בחשבון שהמעבד גורם לצוואר בקבוק והכרטיס מסך לא מנוצל די שמים לב לזה בביצועים במשחקים. חשבתי לשדרג את הלוח אם, מעבד וזכרונות אין עניין של תקציב לא מחפש להתפרע סה"כ שיהיה ניצול מקסימלי. כרגע על הפרק מה שחשבתי זה - מעבד - AMD 3600X (יש אופציה לקבל בחינם תושבת מNoctua במידה ונרכש לוח חדש AM4) …

6. שלום לכולם, בגדול, אני צריך מחשב למשחקים, ושיהיה לו SSD. עוד שימוש עיקרי למחשב הוא לעבודה, אני צריך להריץ עליו מכונות וירטואליות וגם אימולטור GNS (מכאן ה-SSD). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מן הסתם שלנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמו שציינתי, משחקים ומכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL MACHINE, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 22 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. היי, התקנתי על הנייד שלי WIN7 לפני מספר שבועות מדובר ב Dell Xps m1210 - מפרט מלא בצד (במפרט בפרופיל שלי, למטה) אני כבר שנים מבסוט מהנייד הזה, רק שבזמן האחרון התחילה להתעורר בעיה שלא קשורה ממש למערכת ההפעלה עד כמה שהבנתי. - שמתי לב שלאחרונה בזמן שאני מריץ תכני וידאו בהפרדה גבוהה (היידף\HD) על הלפטופ הוא מתחיל לקרטע ולחרר - הסרט מוצג בקרטועים נוראיים אחרי כמה דקות של ניגון חלק. (גם כשהם מנוגנים על המסך 12" שלו וגם כשהם מנוגנים על מסך חיצוני גדול) בהתחלה חשדתי ב WIN7 אבל חפירה בכיוון הזה העלתה חרס. אחרי זה בדקתי טמפרטורות - ומשהו נראה לי לא הגיוני בעליל הטמפרטורה של ה GPU של כרטיס המסך (Nvidia 7400 go) שלי מתחילה ב 45-50 ב IDLE בשניות שאחרי ההדלקה, ומייד (אחרי דקה שהוינדו…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. אני עוזר לחבר להרכיב מחשב - המחשב משמש לעבודה עם תוכנות גרפיות כבדות (כולן !!!) וגם עם תוכנות תלת מימד כגון מאיה ו- 3D MAX ועריכת סרטים. אחד הדברים שלוקחים הרבה זמן ומשאבים הוא תהליך הרינדור ( RENDER ). אנחנו מעוניינים להרכיב מחשב חזק ומקצועי מאוד שיענה על הצרכים הללו. ובכדי להגיע לביצועים גדולים ומהירים אלו , החבר מוכן להשקיע סכום כסף רב. כמובן יש חשיבות לנפח דיסק גדול במיוחד + כרטיס מסך אחד או יותר , מעבד אחד או יותר ועוד ועוד. האם קימות דרישות מיוחדות כגון , צורך במס' כרטיסי רשת, מס' מעבדים ועוד. כיום הוא עובד עם מחשב מקינטוש G5 - ורוצה לעבוד בעיקר עם PC גם על מנת שיוכל גם לשחק במשחקים כבדים. תודה מראש בעזרה בהרכבת המחשב.

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. אלוהה! אני מתכוון לקנות נייד חדש החודש ויש לי התלבטות קשה בין DELL ל LENOVO... קודם כל קצת רקע: * מטרות המחשב - ע ב ו ד ה. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שיותר נמוך. אם אפשר להגיע לפחות מ2.5 קילו במסגרת התקציב אז מעולה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3, ESATA * בלוטות? - לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320 מספיק, עובד עם כוננים חיצוניים * כונן CD/DVD? צורב? - צורב * כונן Bluray?- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אז ככה.. אני מחפש מחשב עם מסך מט (לא מבריק). פשוט כיף לעבוד מול מסך כזה. לכן סדרת VOSTRO של DELL היא אופצייה מעולה. איזה מחשבים מקבי…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. יש לי מחשב ASUS Eee PC 1005PEB - אבל הוא לא עומד במשימה של צפייה בסרטי HD על פי הרשת, יש פתרון כלשהו עם קודקים וכו', אבל לא מצאתי איך בדיוק. אשמח לעזרה. תודה!

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by No-One,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?פתוח ויתבאר בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונני אחסון, וכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא על חשבון ביצועים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בהמשך יתבאר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

12. שלום רב לכולם! אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי ומעוניין לקנות מעבד, זכרונות, לוח אם וספק חדשים. כל השאר כבר יש ואני לא צריך. רציתי לשמוע את הצעותיכם בעניין, בינתיים חשבתי על זה: קטגוריה פריט מחיר כמות אחריות ID מעבד INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX 1106₪ 1 ללא הגבלת זמן 7643 לוח אם ASROCK P67 EXTREME 4 730₪ 1 שלוש שנים 7760 זיכרון G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS 400₪ 1 ללא הגבלת זמן 7213 ספק כוח CORSAIR 750W TX 475₪ 1 חמש שנים *חשוב לציין שהיעוד הוא אוברקלוק מקסימלי (מצדי תקראו לזה "רצחני") ועל כן אולי אני גם אצטרך קירור אוויר טוב, אם יש לכם להמליץ משהו מעבר לתקציב אני אשמח לשמוע

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by Yakim Peled,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות ב-PS. עיינתי במפרטי העריכה הגרפית של 3K ו-3.5K ונראה לי שהם יתאימו לי. מה שכן, יש לי כמה שאלות ואולי בעקבותם אשנה את המפרטים הללו ואגיע בעזרתכם למפרט הסופי. בעיקרון, מה שמנחה אותי הוא מחשב מהיר ככל האפשר. רק שיהיה לכם פרופורציות, היום אני עם HD של 20GB וזיכרון של 0.5GB. קשה, קשה...... HD: 1. האם יש HD מומלצים של 10,000RPM במחיר סביר? הנפח לא חשוב (יש לי דיסק חיצוני של 0.5T וכנראה שיתווסף אליו עוד אחד) אז בעיקרון אין לי בעיה להתפשר על נפח בתמורה למהירות. למשל, שני דיסקים של 100GB כ"א יהיה מעל ומעבר אבל אם ההפרש בין 100GB ל-250GB אינו גדול אז נלך על זה. לא זוכר למה אבל אמרו לי שעדיף 2 דיסקים על אחד. 2. זיכר…

• 37 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by yik,

נדרש מפרט למחשב HTPC 1.תקציב מקסימלי 1500 ש"ח - אשמח לקבל הצעות גם באיזור ה 1000 ש"ח . לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מחשב מיועד להיות מחשב סלוני HTPC - צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון סוגי המדיה כנ"ל. המחשב לא מיועד למשחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי - המחשב יחובר לטלווזיית LCD 42 דרך כניסת HDMI. 4. אין צורך בכרטיס טלווזיה או יכולות הקלטה. 5. חלקים שכבר קיימים ואין צורך לכלול המפרט - כרטיס רשת אלחוטי, מקלדת עם עכבר מובנה,רמקולים(של הטלווזיה). 6. חשיבות שקט : 2-3 7. לא יבוצע אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה ע"י חנות. 9. איו חנות מועדפת. אפשרי כל חנות באיזור השרון\גוש דן 10. בקשות מיוחדות - המחשב יישב…

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by daphnanv,

מבקשת המלצה למחשב נייד המותאם לעבודה באוטוקד.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by devilon,

. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך אם ייצא עד 1700 זה יהיה מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? רק עבודה משרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תוכנות של מיקרוסופט אופיס (וורד, אקסל וכו'..), ואינטרנט, סקייפ , מסנג'ר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן לשם פרנסה, אך לדעתי לא ניתן להשתמש בצורה כבדה בתוכנות אלה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא, ללא שום משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רצוי עכבר + מקלדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כ…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  17. Started by almog4615,

היי חברים בוקר טוב, אני קונה מחשב מחול ורציתי לשאול מה נראה לכם. אני מחפש מחשב ללימודים לא מחשב שיריץ משחקים. אופציה ראשונה: LENOVO G500 INTEL CELERON 1005 מחיר 1034 ש"ח NOTEBOOK windows 8 כרטיס מסך: intel HD graphic (זה מה שרשום מקווה שזה מספיק מידע על הכרטיס מסך). יש לו כונן DVD לא ברור בדיוק איזה. HDD מקום אכסון 500 GB מעבד: intel 1005 M-1,96 גודל מסך: 15.6 " אופציה שנייה: ACER E1 - 522 - 23802 מחיר: 1270 ש"ח LCD גודל מסך של 15,6 " כרטיס מסך: AMD Rodeon HDD-500Gb מעבד: AMD Quand Core E2 3800 windows 8 RAM : 2 GB DDR3 L memory 4 cell Li - ion battery. אני בעיקרון רוצה לדעת אם המחשבים ירוצו טוב ואם הם שווים את המחיר שלהם ואם כן מי כדי לקחת. אני מקווה שסיפקתי את כל הפרטי…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. למשחקים, שיריץ ויסטה בקלילות, תוכנות עריכה כמו פוטושופ, פרמייר, ותוכנות בסיסיות כמו אופיס 2007. לא מעוניין ב-OC. אני רוצה לקנות מסך LCD ב-1800 ש"ח, לכן אני מוגבל ל-6K בלבד למחשב. מסך 21 אינץ' של סמסונג. אני מעוניין לקנות מבאג, כי IQPC רחוקים לי והמע' הזמנות באתר שלהם לא עובדת (אני מת"א) ו-KSP לא ישרים. בנוסף: אשמח לשמוע המלצה למסך 19 ומעלה אינץ' עד 2000 שקל. עדיף של חברות כמו סמסונג, סוני, LG. תודה על כל העצות! גיא

• 41 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by IVA,

שלום לכולם. אני צלם שמשתמש הרבה בפוטושופ (בעיקר עיבודי תמונות) ועל כן אני צריך טאבלט חזק. ואשמח לשמוע מכם המלצות מתאימות. רשימה של דברים שחשובים לי שיהיה בטאבלט. 1. מקלדת שניתנת להפרדה. 2. עט. 3. ssd עדיף. 4. טאבלט שמיועד לעבודה בפוטושופ ושות'. 5. מסך מט שלא יטעה אותי בדיוקי צבעים. 6. סוללה לעבודה של מספר שעות. 7. מעבד חזק שיקל עלי בתוכנות הכבדות. 8. מערכת הפעלה בעברית. 9. מסך גדול 12.5 אינץ' לפחות. 10. חיבורים ייעודים לדיסק קשיח חיצוני וכו', עדיף. אלו שכנראה מתאימים. 1. Lenovo Ideapad MIIX 520. 2. אייפד אייר. 3. אייפד פרו. 4. סרפס פרו 4/5/6.…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. שלום לכולם, אז אחרי 6 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, בהתחלה הצצתי קצת ב KSP בקטגוריה של "מחשבי גיימינג מומלצים" והמחשב הזה צד לי את העין הן מבחינת המפרט והן מבחינת התקציב. הדרישות שלי מהמחשב הן בעיקר גיימינג, משחקים חדשים וגם קצת ישנים, סטייל wolfenstein\call of duty\GTA\NFS\far cry וכו' לאחר יום יומיים של התלבטויות התחלתי להשתעשע עם הרעיון של להריץ את רשימת החלקים באמאזון כדי לראות מה ההפרשים ובגלל שיש לי אופציה שיביאו לי אותם מארה"ב לקחתי את זה יותר ברצינות וגיליתי שאני יכול לחסוך מעל 4000 ש"ח בקניה של החלקים האלה מאמזון (למעט מארז שאקנה בארץ). בגלל שהידע שלי כבר לא מה שהיה ואני לא באמת מעודכן בכלום, רציתי להתייעץ איתכם הא…

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח חושב לפצל אותו ל5200 מחשב, 1000 מסך, 400 וינדוס, 400 עכבר ומקלדת, אולי רמקולים. מוכן לקבל הצעות לחלוקה שונה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים (מזמן לא היה לי זמן, אבל בתקווה...), עבודה משרדית (יישומי אופיס בעיקר) וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab, solidworks ו-autocad מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…

22. שלום חברים, אני אחרי המון המון בדיקות וחיפושים אחר המחשב הנייד המושלם בשבילי 70% עבודה (מנהל רשת ) - 30% משחק ישנם מספר קריטריונים סופר חשובים שאני חייב שיהיו במחשב, ואשמח לחוות דעת או להצעות חדשות INTEL I-7 (בעדיפות) 16GB RAM 1TERA+512SSD 15.6' *כרטיס מסך נחמד (בונוס) ראיתי מחשב שנקרא Asus Laptop X571GT-AL221 סהכ מבחינת מפרט עונה על כל הדרישות ואפילו קצת מעבר אבל... מהסתכלות באינטרנט כולו פלסטיק (יתרון במשקל אבל עמידות?) ASUS מתגאים ב 2 מאווררים לקירור חזק וטוב, רק פתח הפליטה של 2 המאווררים הוא, ישירות על המסך וחיי הבטריה, אחרי מספר דעות 3-3.5 שעות יהיה המקסימום של המחשב הזה בלי להתחבר לשקע חשמל. …

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. אודה לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לעריכה דיגיטלית 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?5000-6000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב מיועד לעריכה בתוכנות פוטושופ,פרימייר,אילוסטרטור ועוד תוכנות גרפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. :שלום. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטונים באיכות טובה , פייסבוק ,,שמירת אוסף התמונות המשפחתיות ( צריך כונן גדול). * גודל המסך: 15.6 לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך: 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט:אין * משקל רצוי: ישמש כמחשב שולחני * זמן סוללה: יחובר לחשמל *יציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth: לא הכרחי * גודל מינימלי כונן קשיח:500 ג"ב . מעונין להוסיף בנוסף ssd ( הכי חשוב) * כונן אופטי: רצוי , * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * לא נדרשת אחריות בינלאומית.אבל כן אחריות בארץ ל3 שנים עם לקיחה והחזרה * בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה. * העדפה לחברת HP לאחר קריאת המון שאלות ותשובות בפורום המועיל הזה, אני קודם כל…

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by arad gonen,

שלום! אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט, אופיס וגם משחקים בסביבות 1000 עד 2500 ש''ח בבקשה תעזרו לי... ארד

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.