עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danielzy,

משדרג את המערכת שלי. הבסיס הוא 8700K שכבר הוזמן. לא שולל OC בעתיד, אבל כנראה שהמעבד הזה מספיק חזק ולא אתעסק עם זה, לפחות לא בשנים הקרובות. מה אני צריך? לוח אם - איכותי בבקשה, עד 800₪ דיסק - ככל הנראה יוזמן MX500 מאמאזון זכרונות - עדיין מחפש, לא פחות מ 3600MHZ, רצוי יותר מ 4000MHZ - רצוי ואף מומלץ להזמין מחול, המחירים בארץ מטורפים. אלו לדוגמה יוצאים לי כ 1120₪ עד הבית. קירור למעבד - קירור איכותי ושקט, רק קירור אוויר, עד 300₪ מה לא צריך: מארז, ספק כח וכרטיס מסך. יש, וברמה הגבוהה ביותר. תודה לכולם על העזרה.

2. Started by benbmx666,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשרי וללא פגיעה בדרישות שלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: אני לא גיימר כבד, אבל ארצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשוויים ועתידיים בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות. יש ברשותי מסך דל 2410U והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 ישנן תקופות שלא אגע במשחקים מפאת עומס בעבודה, וישנן תקופות שאשחק כל יום. אין לי סוג משחקים ספציפי. החל מ COD ועד משחקי מירוצים שונים. גלישה באינטרנט: יושב הרבה מול האינטרנט לפנאי (סדרות אונליין וכו') וגם למטרות עבודה. עבודה משרדית: פעם פעמיים ב…

• 47 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב13000 ש"ח ואפשר קצת יותר אז בבקשה תעזרו לי!!!!!!

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by Michael Pinhasov,

היי רציתי לדעת איך המפרט הבא שימושים עיקריים משחקים סרטים אינטרנט ו-VISUAL STUDIO. יש לי מארז כבר כמו כן יש לי ספק כח 550W של ENERMAX האם הוא יספיק למערכת הזאת? [ATTACH=CONFIG]9890[/ATTACH] תודה.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by fastidious1,

* מטרות המחשב? סטודנט למדמ"ח אני מאמין שרוב השימושים יהיו תכנות, אינטרנט(בד"כ לפחות עם 10-15 טאבים פתוחים) גודל המסך? בקטע הזה גם רציתי להתייעץ .. האם לא להתפשר על פחות מ15 אינץ' אני פשוט בעבר לא תיכננתי ואני לא יודע איך זה יהיה מהבחינה הזאת משקל רצוי? כמה שיותר קל .. בערך 2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באזור של 3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח ? אין .. האם כדאי לשלב SSD או שאין צורך למטלות תכנות בסיסיות בתואר ? כונן CD/DVD? צורב? לא כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום רב לכולם! אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי ומעוניין לקנות מעבד, זכרונות, לוח אם וספק חדשים. כל השאר כבר יש ואני לא צריך. רציתי לשמוע את הצעותיכם בעניין, בינתיים חשבתי על זה: קטגוריה פריט מחיר כמות אחריות ID מעבד INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX 1106₪ 1 ללא הגבלת זמן 7643 לוח אם ASROCK P67 EXTREME 4 730₪ 1 שלוש שנים 7760 זיכרון G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS 400₪ 1 ללא הגבלת זמן 7213 ספק כוח CORSAIR 750W TX 475₪ 1 חמש שנים *חשוב לציין שהיעוד הוא אוברקלוק מקסימלי (מצדי תקראו לזה "רצחני") ועל כן אולי אני גם אצטרך קירור אוויר טוב, אם יש לכם להמליץ משהו מעבר לתקציב אני אשמח לשמוע

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא כ-6.5. יכול לחרוג גם עד 8 בשביל שיפור משמעותי ועלות-תועלת גבוהה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. שמעו , אני קונה בזמן הקרוב מחשב חדש, אני צריך שתגידו לי אם המפרט הזה טוב: AMD A64 Venice 3000 DFI nF4-DAGF 939 Powercolor Radeon X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-E A-Data 1024 DDR 400 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Blue Screwless HEC (Herolchi) 400LTD 2 fan Low-Noice Power Supply Liteon 16/48 Retail DVD-ROM Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard Microsoft OEM Optical Mouse זהו זה..מסך , רמקולים והארדיסק כבר יש, איך המפרט? יש משהו שאפשר לשפרלהחליף במשהו אחר? בעיקר יש לי התלבטות בקשר ללוח אם.. תודה מראש

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. שלום... אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד בין 3אלף ל4אלף.... *אני קונה אותו בישראל.. מעדיף גם שתמליצו איפה בדיוק כדאי לקנות אותו.... *מטרות המחשב... אממ בעיקר משחקים... וכמה שיותר כבדים שיוצא מהתקציב שלי... *גודל המסך... לא כלכך חשוב לי.. אלה אם כן זה ממש משנה.. אבל אולי 14+ *משקל לא חשוב *לא כלכך חשוב... אבל שלא יהיה קצת מידי... שלא יהיה פחות משעתיים? שעה וחצי אולי כמובן עדיף יותר... אבל אם זה משהו שממש משפיע על המחיר אז לא *דיסק קשיח? אני יודע?? 120GB +? *שיהיה צורב DVD... אבל אם זה ממש משפיע על המחיר אז עדיף להעלות בביצועים ולוותר על זה *שתהיה אחריות... בישראל... אבל שתהיה לכמה שיותר זמן... *אין העדפה לשום חברה כלשהי.... שיהיה אמין ומוכר.... תודה רבה לכולם....

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. היי. אני מעונין בבקשה במפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בתכני HD ועבודה משרדית, עם אופציה למשחקים ועבודות גרפיות בעתיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? –אם אפשר לחסוך, לחסוך. אבל אם כתוצאה מניצול כל התקציב ייתקבל מפרט באמת יותר טוב, אז בבקשה לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר עבודה משרדית ותכני HD עם אפשרות בעתיד למשחקים ועבודות גרפיות, אבל בעיקרון לשים דגש על HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – בעיקר תוכנות, סרטים, חילוץ כיווץ ק…

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by Gadgets4all,

הי, חייב לרכוש בהקדם מחשב חדש ללא ציוד היקפי, בעיקר למשחקים. יש ברשותי ספק די חדש מדגם thermaltahe tr2 rx 500w ובנוסף מסך סמסונג T240, בגודל 22". רמקולים מקלדת ועכבר ישנם גם. עדיפות ללוח אם של GIGABYTE. מעוניין במערך של 2 כרטיסי מסך (עדיפות גם של חברת GIGABYTE) ודיסק קשיח SSD, באופן כללי זקוק לדיסק קשיח עם נפח גדול מאוד. לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש, דני

• 41 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. היי חבר'ה, אני מרגיש שהגיע הזמן לפצות את עצמי על כל השנים שאני עם העגלה שנמצאת אצלי במפרט בצד. אין צורך בציוד נלווה, המסך שלי נשאר איתי, כך שהרזולוציה המקס' תיהיה 1680x1050. מתכנן OC. חשוב לי מארז גדול ונוח לעבודה ולהרכבה יפה, עם סירקולציה טובה. כמו כן הספק חייב להיות מודלארי, חייב. ישנה אפשרות ל-CF בעתיד. כמו כן ממשיך איתי הדיסק הקשיח, Seagate 1TB 7200.12 SATA, ככה שאין צורך בכלום חוץ מה-SSD. התחלתי לבנות לאט לאט וזה מה שיוצא לי: מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box מאווררים וגופי קירור: CoolerMaster V8 CPU Cooler לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות: DDR III 133…

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. היי, אני מחפש מחשב נייד קטן שישמש אותי בעיקר לסרטים/אינטרנט/ מטלות תכנות. רוב הזמן המחשב ישמש כמחשב נייח ויתחבר למסך חיצוני. נתקלתי בשני המחשבים האלו [h=1]Lenovo IdeaPad M30-70 MCF27IV[/h] [h=1]Lenovo IdeaPad S310 5943-5390[/h] ההפרש במחירים זעום (בסביבות 5 שקלים), אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בניהם. חוצמזה, מאחר ורוב הזמן המחשב הזה הולך להיות באותו מקום, התלבטתי אם לא כדאי לקנות intel NUC במקום מחשב נייד. תודה רבה, מאיר

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

אני יודע שדיון דומה קיים מהזמן האחרון בתקציב 7K, העתקתי את הפוסט הפותח לכאן ושיניתי את הפרטים הרלוונטיים ובמיוחד את המחיר - ל 4K: * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות CAD למיניהן, וכו' עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? בטווח ה-15 - 15.X אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD גודל מינימלי 256GB * כונן אופטי? לא צריך ומעדיף שלא יהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. שלום לכולם הרבה בעזרתכם החלטתי ללכת על אחד מהדגמים של LENOVO R 61. כרטיס האשראי של ההורים כבר אצלי בכיס... אבל מעולם לא ראיתי את המחשבים הללו בעיניים... אני רוצה לקפוץ כבר מחר בבוקר לרכוש לפני שהם מתחרטים אין איזה אולם תצוגה מסודר פה באיזור?? או חנות עם דיספליי מכובד? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 2000 שקלים) ואחד שמנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי חריגה (מקורי 2000 ש"ח, חריגה 500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD) אין צורך בכרטיס מסך (יש 7600G…

17. שלום לכולם,רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט עבורי. אני רוצה לרכוש בתחילת השבוע מחשב חדש.השימוש שאעשה בו הוא גיימינג בינוני,משחקי רשת ושימוש משרדי..אני לא חושב שאני הולך לשחק בו במשחקים שייצאו בשנת 2013 מהסיבה שאהיה בצבא.עם זאת אני רוצה מחשב איכותי בעל זמן חיים ארוך. אני לא מתכנן לעשות OC,מהסיבה הפשוטה שלא יהיה לי זמן וכוח לתחזק אותו. חשבתי על מפרט בסגנון הזה,מה אתם אומרים? -המפרט כולל גם מקלדת ועכבר. -רציתי לשמוע את דעתכם על המארז,אני מאוד אוהב את העיצוב שלו והבנתי שהוא די סבבה,האם הוא איכותי או שעדיף לקחת אחד אחר?ביקורת שצפיתי בה אז רציתי לדעת אם המפרט בסך הכל טובואם צריך להכניס בו שינויים על מנת לשפרו. -אני מתכנן לקנות אותו מהחנות TMS לאור המלצות מהמון גולשי…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by roei7,

https://salepc.co.il/gtx1650-16gb-1tb-9100f.html אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש ובמקרה מצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? יש מפרט אחר בערך באותו הסכום שמומלץ יותר?

19. [table] [tr] [td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]מפורסם כמבצע למורים, השימוש שלי הוא לסרטים עד 1080P + הורדות מהרשת ,גלישה אינטרנט,עיבוד תמלילים ומשחקים לא רציניים לילדים ? חייב את הפורמטים החדשים של HD כי המחשב מחובר לרסיבר ולטלויזיה ב HDMI (קולנוע ביתי) זהו הפרסום ...... מבצע השקה בלעדי מחשב לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. מערכת מחשב מוכנה לעבודה כולל מערכת ההפעלה החדשה Windows 7 מבית Microsoft . המחשב היחידי שמגיע מותקן ומוכן לעבודה!!!(אנטי וירוס,תוכנת צריבה,תוכנת צפייה בסרטי HD,תוכנת Open Office ועוד'). מותאם עבור: א. שימושים ביתיים כגון גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות צא’ט, צפיה בסרטים, מוסיקה,צפייה ישירה ועוד. ב. שימושים מתקדמים כמו תוכנות עריכה משחקים ו…

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש חייבים - אחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית מודלים , לימוד יצירת אנימציה /סרטונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3dsMax,after effect , photoshop ,premiere - בתקופה של שנה/שנתיים הקרובות - בעיקר לצורכי לימוד עריכת אנימציה/סרטונים והתמקצעות בזה. אחר כך -המחשב יהפוך ל"מבצעי" - כלומר לצורך פרנסה. כלומר ישודרדג במידת הצורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד …

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA ספקי כוח Chieftec 550W Active PFC,80+, 14cm Fan (Retail) מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) כרטיסי מסך GIGABYTE GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital My Passport Elite 500GB 2.5 Inch External HDD USB 2.0 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 מעבדי אינטלCore i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לאחר שבפורום של ילדים שלא מבינים כלום סקלו אותי לכן באתי לכן לקבל חוות דעת מקצועית מאנשים שבאמת מבינים. נ"ב מפרט עלה 3250 ש"ח

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. הי, אני מחפש מפרט מחשב שישמש אותי לשלושת הדברים שבכותרת, ברמת חשיבות הבאה: 1. HTPC - שימוש עיקרי. אין לי חיבור לכבלים כלל, כך שמבחינתי הוא זה שיהווה את מקור צריכת התכנים שלי בסלון. חשוב לי שהוא יתמוך כמה שיותר פיצ'רים (לא מכיר ולא יודע מה קיים היום בשוק, אבל נראה לי שקראתי לא מזמן שישנה אפשרות גם להקליט, כך שארצה להיות מסוגל להקליט מהטלוויזיה את שידורי עידן, וכן שידורים אחרים במידה ובעתיד אתחבר לכבלים). 2. גיימינג - שימוש משני. עד רמה בינונית, אבל רצוי מאוד שיתמוך בבינוני ולא בפחות מכך. קצת קשה לי לציין אילו משחקים אריץ בו, היות ורק עכשיו נכנס לי הג'וק הזה של גיימינג לראש, אז אני לא מכיר את המשחקים שרצים היום בשוק. 3. וירטואליזציה - הכי פחות חשוב במחשב. חשוב לי שיוכל להרי…

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by Shadow64,

מעבד: (Athlon 64 3200+ (S-939. מחיר: 1060 לוח אם: GigaByte K8NXP-SLI (s939) NF4. מחיר: 1030 זכרונות: 512MB A-DATA /VT DDR 400 X2. מחיר: 490 כ. מסך: Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E. מחיר: 1120 הארדיסק: 160GB SATA WD. מחיר: 520 צורב: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4. מחיר: 315 מארז: Thermaltake Sviking VA4000BWS. מחיר: 460 ספק כוח: (HEC 475W (True Watts. מחיר: 370 מסך דק: TFT 17'' 710T Samsung. מחיר: 1900 רמקולים: KSP 500W sub + 2sp. מחיר: 150 סה"כ 7415 ש"ח. מה אתם אומרים? יש מקום לשיפורים/תיקונים? המחשב מיועד למשחקים בעיקר, ללא OC אך עם אפשרות לשדרוגים בעתיד (בגלל זה ה-SLI). טווח המחיר הוא עד 8000 ש"חים. המפרט אגב הוא מ…

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by ykg,

היי, בחלק מהמודעות על מחשבים ניידים עם כונן משולב שכולל SSD קטן, רשום שהדיסק של הSSD הוא לCACHE ואינו נגיש. האם אני רואה אותו בווינדוס? חשבתי שאני אמור להתקין עליו את המערכת הפעלה..מה זאת אומרת "אינו נגיש"?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by omer.ha,

היי, אני מחפש לקנות מחפש להורים שלי בשביל אינטרנט ואופיס, הם לא צריכים משהו חזק מדי - רק חשוב שיהיה כרטיס רשת בשביל WIFI (עדיף פנימי לדעתי) לפי חוקי הפורמט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2000 - אם הכרחי אז אפשר לחרוג ל2200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב שיהיה שקט …

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.