עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kobi Mor,

תקציב:5000 שח אפשרי חריגה עד 6000 שימושים:משחקים ו הגדרות משחק מקסימליות מיועד לטלוויזיה 32 אינץ רזולוציה 1080fhd אין צורך בציוד היקפי מרכיבים: מחשב קומפלט צריך בלי ציוד נלווה רק כונן ותכולתו אוברקלוק: כרגע לא מתוכנן אין צורך בוינדוס או תוכנות למיניהם קנייה בקרוב תלוי כמה מהר אקבל תגובה אופק שדרוג וכו לא קריטי אבל שיהיה במידת האפשר(עדיפות לביצועים מאשר לאופק שדרוג)

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. Started by avishai220,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta v the wither 3 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך של full hd 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. https://www.asus.com/us/laptops/for-home/zenbook/asus-zenbook-s-14-ux5406/?utm_source=hwc&utm_medium=kol&utm_campaign=24q3_ifa_hq כדאי לשים בראדאר שלכם.

4. Started by ^HocK^,

מעבד - ATHLON_XP_1800PLUS-OEM - AMD - Athlon XP 1800 - 1533Mhz - OEM - SOCKET A - With Fan CD-RW - CRX-175A - Sony - 40*10*24 CD-RW IDE CDrom - CD-MAXX52 - MEMOREX - 52 CDROM OEM - Case - FS-710-B_V430W - ENERMAX - FileServer ATX Black Case - EG-465E-VE Power supply 430W - 5 fans (2 in PS and 3 in case) Hardisk - WD400BB - Western Digital - 40 GB 7200 RPM UATA 100 2 MB Cache Memory - TR-DDR-256-333 - TRANSCEND - 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 Motherboard - GA-7VAX-PLUS - Gigabyte - 3DDR 400 - SOCKET A AMD 333MHZ - AGP*8 - 3 FIREWIRE - 6 CHANNEL AUDIO - 4*UDMA ATA133 - PROMISE Raid - LAN - 3USB 2.0 - VIA KT400 - comes without firewirecable Floopy - PANASONIC - FLOPP…

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by TeaTime,

שלום אבא שלי ביקש ממני להכין לו מפרט לשרת החדש שלהם בעבודה הם צריכים שרת ל25-30 משתמשים שמריץ אפליקצית מסד נתונים כבדה למדי יש רק שתי הגבלות: המחיר ושתהיה מבוססת אינטל אין לי מושג כמה מערכת כזו צריכה לעלות אבל הבנתי ש5K $ זה נמוך למדי האם אני טועה?

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by lalzary,

מעוניין לרכוש מחשב נייד ultrabook לשימושים בסיסיים יחסית - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וזהו בערך . חשוב לי שהמחשב יהיה קל משקל ובעל סוללה שתשרוד יחסית הרבה שעות (סטודנט). בדקתי ומצאתי 2 מחשבים של dell עם דגם שונה אבל מפרט כמעט זהה מישהו יודע להצביע על ההבדלים ביניהם? ואולי מכיר מחשב אחר שיכול להתאים לי? המחשב הראשון: Dell Inspiron 5423 14z UltraBook IN-RD33-6199 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=825802 המחשב השני: Dell Inspiron 13z 5323-23674G54IS http://ksp.co.il/?select=.268..271..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16736&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=4052 תודה !

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. שלום לכולם, מעוניינת לרכוש מחשב חדש (אין צורך במסך + צורב + שאר אביזרים). שימוש: גלישה מהירה, מעבד טוב - שניתן להריץ בו תוכנות חזקות כמו פטושופ וכדומה בו זמנית (שלי כל הזמן נתקע). + מערכת הפעלה windows 10. הדגש: מעבד טוב, מהיר וחזק. רצוי, בעידן של היום כרטיס מסך סבבה לצפייה בנטפליקס (לא למשחקים). כמו כן, אשמח למפרטים של מחשב מיני או קטן יותר שלא תופס מקום כמו קופסת ה PC של פעם. תקציב עד 3000 - רצוי פחות :) תודה מראש, דנה

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. אהלן. הורדתי מאתר ACER עדכון לביוס אבל אני לא מוצא בשום מקום על מה ללחוץ כדי לעדכן. אין כרגע מערכת הפעלה ובביוס אין מקום לעדכון. פשוט אין. אשמח אם מישהו יסביר לי מה לעשות כדי לעדכן תחת DOS. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. אחרי שכבר הייתי סגור כמעט לגמרי על הDELL [קישור למפרט] עשיתי בדיקה על הכרטיס מסך שלו והוא לא נשמע מרשים מדי. עשיתי עוד קצת חיפוש ומצאתי את הASUS [קישור למפרט] שבא עם כרטיס הרבה יותר טוב. ההבדלים בניהם: בקצרה: DELL: i7-3612qm, readon 7670m 1gb, 500gb+32gb ssd. ASUS: i7-3610qm, geforce g650m 2gb, 750gb. בנוסף לDELL יש מקלדת מוארת שאין לASUS. השאלה שלי היא האם החומרה העדיפה של הASUS שווה את ההפרש? כמה נצרך זה מקלדת מוארת? ואיך איכות הבניה של האסוס לעומת הדל?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by DavidGol,

* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס וצפיה ישירה. * גודל המסך לא משנה, מה שיותר זול.. עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך לא קריטית, צפיה בסרטים הינה בעיקר בזמן חיבור למסך טלויזיה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * המשקל אינו מהוה פקטור. * זמן סוללה אינו קריטי, בעיקר יחובר לחשמל. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI * Bluetooth כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * כן דרושה אחריות רשמית טובה. (שלוש שנים...) * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * אין העדפה לחברה כלשהי. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב המוצר, עדיף מוצר יפה ובאיכות בניה טובה. במידה ועל ידי חריגה קטנה בתקציב אפשר לקבל קפיצה מ…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. כרגע יש ברשותי asus vivobook 14 x412f i7-10510u 1.80GHz 2.30GHz 12gb ram 500gb ssd מחשב בן 4 וחצי שנים סהכ אני מצליח לערוך בפרמייר קבצים באיכות סבירה, ברגע שאני מכניס 4K קשה לו ואני חייב לעשות פרוקסי עד עכשיו לא ערכתי וידיאו בצורה מסודרת, עכשיו אני מתחיל לעסוק בזה ורוצה שהתוכנות ירוצו בצורה טובה ולא אבזבז אנרגיה על כל מיני התאמות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? המינימום השקעה מבחינתי זה 6K, תקציב מירבי ראשוני 8K, ואם יש קפיצה משמעותית ששווה להוסיף עוד 1000-2000 אני אשים את ההוספה. כלומר תקציב מירבי סופי 10K כשאני מעדיף לא לעבור את ה8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו …

12. Started by aviran_n,

השימושים הם מאוד מגוונים, אז אגדיר את המפרט בכלליות. דרושים: מעבד חזק 16GB RAM דיסק קשיח - עדיפות ללא פחות מ1TB מסך 23.8-27 (כמובן, בעדיפות לגדולים יותר) כולל טאץ'. אין חשיבות לביצועי הכרטיס הגרפי בכלל, ומחשבים ללא כונן אופטי נלקחים בחשבון. התקציב: מנסה להישאר באזור 6K חשבתי על הדגם הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19298 אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה, והצעות/הערות/הארות והתייחסויות לדגמים אפשריים נוספים. תודה רבה, אבירן.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה שנה א' בבן גוריון, רציתי לדעת ממי שיודע, אם אני צריך לקנות מחשב נייד ללימודים, אני יודע שאצטרך לעבוד על מחשב אבל אני מתכוון לחזור כל יום הביתה, ככה שהשאלה שלי, בזמן השיעורים בכיתה יש צורך במחשב נייד? תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by Roni_H,

שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בעזרה לבניית מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? - > 5500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - > משחקים הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שאקנה - > 1650x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? - > יש צורך במסך 22 אינץ' , מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? - > לא צריך כונן דיסקטים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? - > 3 כמעט ולא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - > לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - > הרכבה (לא חובה). 9. מאיזו…

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by MeLeH,

טוב אז אחרי הרבה זמן הגיע גם הזמן שלי להשתדרג... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כבד- Sony Vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שהיה בE3 השנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי אחיינים תאומים שבדיוק התחילו ביסודי, ואני רוצה לקנות להם מחשב נייח התקציב דל, 2500 ש”ח הבקשות רבות :) כולל מסך, מקלדת ועכבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - תקציב מקסימלי 2,500 מכיוון שאני סקפטי שזה אפשרי, ניתן לעלות בעוד 1000, אך אם אפשר שלא, אז לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר לימודים כמו זום ותכונות למידה, ואולי גם משחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - כן, כל הציוד ההקפי דרוש, רמקולים (אופציונאלי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך הכל…

17. אני מעוניין לקנות את הדגם החדש של הלונבו יוגה 900 13" http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM יש לי אפשרות לקנות בארץ ולהזדכות על המע"מ, או לקנות בארה"ב.. * באתר של לנובו המחיר 1400 דולר ושם הדגם 80UE002TUS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM * באתר של בסט באיי ה מחיר 1300 דולר , הנתונים של המחשב נראים בדיוק אותו דבר אך שם הדגם שונה: 80MK00HAUS http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-900-13-3-2-in-1-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-512gb-solid-state-drive-silver/4529000.p?id=1219758515061&skuId=4529000&productCategoryId=pcmcat…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Nupractor,

שלום. אני מתלבט כרגע בין רכישת Dell Latitude E5410 ו-Vostro 3300. החיסרון העיקרי מבחינתי בווסטרו הוא הסוללה החדשה שמקבלים בברירת מחדל, ולכן אם אני אקנה את המחשב אני ארצה לשדרג אותה. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ברשת עדות ברורה להשפעה של הסוללה על מידות המחשב (אני מודע לתוספת המשקל, אבל היא פחות רלוונטית מבחינתי). האם למישהו יש ניסיון עם המחשב והסוללה ויודע באיזה אופן היא בולטת החוצה? (מלמעלה, למטה, אחורה) תודה.

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. טוב אז אני יתחיל את הטרד האחרון שלי לפני הקנייה שלי שאם לא תקרה החודש, אז תקרה בקרוב מאוד עקב צורך בנייד חדש שעד עכשיו היה בו פחות צורך, אבל קשה לחיות ללא. ברקע- IBM ThinkPad X40, היה ברשותי מעל 5 שנים, כרגע רק הדיסק קשיח הלך, הבעיה שסוללה ודיסק קשיח יעלו לי מעל 1000 שקל, ולא יתנו לי אחריות על המוצר או על שאר הרכיבים שאני לא יודע כמה זמן יחזיקו מלבד העבודה שהמחשב יחסית חלש. הצורך- מחשב נייד עסקי, לא בגלל שאני איש עסקים אלא בגלל שבהיותי בא מתחום מכירות המחשבים הכרתי לעומק את הצורך באחריות ארוכה ובחשיבותה של איכות הבנייה הגבוהה שמגיעה בזאנר הזה של המחשבים, אני לא רוצה מחשב לטווח קצר אלא אחד לטווח ארוך כמו שנתן לי הקודם. דברים חשובים נוספים שכדאי לציין- 1. מסך מאט בלבד!! אין…

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by RayZ,

עד כמה ג'יגה הרץ אפשר לירכוש למחשב נייד?

• 51 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by benbmx666,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשרי וללא פגיעה בדרישות שלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: אני לא גיימר כבד, אבל ארצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשוויים ועתידיים בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות. יש ברשותי מסך דל 2410U והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 ישנן תקופות שלא אגע במשחקים מפאת עומס בעבודה, וישנן תקופות שאשחק כל יום. אין לי סוג משחקים ספציפי. החל מ COD ועד משחקי מירוצים שונים. גלישה באינטרנט: יושב הרבה מול האינטרנט לפנאי (סדרות אונליין וכו') וגם למטרות עבודה. עבודה משרדית: פעם פעמיים ב…

• 47 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by yach,

שלום, רכשתי לפני למעלה משנה מחשב נייד של דל מדגם studio 1569 עם אחריות בינלאומית. אחרי כמה זמן הופיע פס לרוחב המסך, העברתי את האחריות לישראל אחרי שביקשו ממני לעשות ככה בתמיכה הטכנית שלהם. הם קיבלו את המחשב לתיקון ואחרי שבוע הודיעו לי שהם לא מתקנים את המחשב בארץ והפנו אותי לתמיכה העולמית של דל. אני טענתי שהם מחוייבים לתקן את המחשב כמו השם המחייב של האחריות הבינלאומית הם מצדם מתנערים מאחריות בטענה שאין את החלקים בארץ. אחרי שיחה עם אחד האחראים במעבדת יעל הוא טוען שהמחשב מדגם זה לא מכוסה בארץ ומשווק רק בחו"ל (חיפוש קצר בגוגל מגלה שזה שטויות). השאלה אם בסוף יש לי משהו לעשות מולם? לא פניתי לדל העולמית כי אני בספק אם שם יש פתרון מהיר וגם כי אני לא חושב שזה תפקידי לעשות הדברים הא…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by gal200920,

מחפשת מחשב לשימוש משרדי, נטו בשביל דפדפן וצייר וכאלה, מחיר בערך 1500 שח, חנות שמקבלת פייפאל. הציעו לי את המפרט הזה - https://tms.co.il/builds/378281 רציתי לשמוע את דעתכם אם זה הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה, תודה

24. Started by htiram,

אהלן, אני בונה אולפן הקלטות בייתי, עד כה רכישות: כרטיס קול MOTU AUDIO EXPRESS (חיבור FW) פסנתר חשמלי KORG SP-250 מוניטורים Yamaha HS-50 מיקרופון AKG C214 Condenser Microphone אוזניות ATH-M50s הגעתי לרכישת מחשב נייח, לפי השאלון באתר, הנקודות החשובות שעליכם לדעת הן: תקציב - 3400 ש"ח מקסימום. מחשב נייח (חלונות, לא mac). חשיבות מארז שקט - קונדנסר בסביבה ללא מחיצה. צורכי מחשב לעבודה על תוכנת CUBASE בלבד (שום תוספות אחרות). תמיכת חיבור FW (כרטיס קול). WIN7. מהיר כמה שפחות עכבות. יש צורך בציוד היקפי. קיבלתי המלצות חמות על חברת PC TOWER. באתר שלהם 2 אפשרויות הגיוניות: 1. מחיר - 2740 ש"ח http://www.pcpower.co.il/store/workstations/aud…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים