ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני חשבתי בסכום של 2000 שקלים לבנות לו את המפרט הזה : כעיקרון הוא מחשב בעיקר למשחקים... האם ב 2000 ש"ח אפשר לבנות יותר טוב מיזה? בחריגה של עד 100 ש"ח ולא יותר. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות בגודל סטנדרטי (15.6") אין לי בכלל ניסיון עם עבודות תלת מימד ואני מתחיל בקטנה מלימוד עצמי עם תוכנות כמו בלנדר ואולי גם ZBRUSH אשמח לשמוע המלצות על לפטופים לדוגמה שיכולים להתאים לצרכים שלי. אגב, הסיבה שאני מעדיף לפטופ ולא מחשב נייח היא בגלל מעבר לחו"ל (ואין לי שם דירה קבועה אז אני מעדיף לא להיגרר כל פעם עם מחשב נייח)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K עד 7.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד 7.5 ולא להתקמצן לחרוג טיפה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7.7K בערך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 27" או 37" LCD עם חיבור HDMI עם אופציה ליותר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים בשיא האיכות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו …
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שם המוצר מחשב נייד Lenovo Legion Y520 80WK00BDIV תמונה מק"ט: 1756566 אחריות: שנה -לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח תמיכה טלפונית: שירות HELP DESK החזר כספי: עד 14 יום מהקניה יצרן: LENOVO מעבד: Intel Core i7-7700HQ 2.8Ghz זיכרון: 16GB DDR4 2133Mhz דיסק קשיח: 128GB SSD + 1000GB 5400RPM צורב DVD RW: ללא כונן, ניתן להוסיף חיצוני מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1920x1080…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות לי על שאלותיי, תודה רבה. שמי הוא בן ואני בן חמש עשרה וחצי. כרגיל יש לי בחדר מחשב פשוט ומאוד מינימליסטי שקנו לי הוריי לפני כ-6 שנים. מחשב שמתפקד רע וללא ספק זמנו טרם חלף. אני לא מאשים את הוריי שקנו לי מחשב כזה, כי הם אינם מבינים כלל וכלל בכל נושא המחשבים והמפרטים. אין להם בכלל מושג שיש אופציה כזאת לבנות מחשב לפי בקשתך ולפי צרכייך.....הם תמיד קונים וקנו את המחשבים שלנו לבית (לי,לאחי ולאחותי) כיחידה אחת מורכבת *(קומפלט)* באופיס-דיפו, בתווך מחירים של 3000-3500 שקלים. האמת היא שגם אני לא כל כך בקיע בתחום הזה אבל אני *!מאוד מעוניין ללמוד!* ולרכוש מחשב חדש. אז הנה הבקשות והשאלות שלי: אשמח אם מישהו יוכל להשקיע ולעשות את המאמץ לכתוב לי את …
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס, אינטרנט ומשחקים (פרו אבלושן CALL OF DUTY וMOH א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 23 אינץ' חדש של סמסונג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מעוניין בכטיס רשת אלחוטי תקן N4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה של 7 מתוך 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים אפשריים, להלן מה שאני צריך במחשב: - מחשב מבוסס INTEL עם מעבד חזק (חשבתי על משהו בסגנון Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX ) - לוח עם עם כרטיס רשת וכרטיס קול שיהיה באיכות טובה - כ.מסך לא צריך להיות משהו חזק מאוד אבל משהו שיוכל להריץ משחקים בכבוד אם יש חיבור לכבלים זה יהיה מעולה... - דיסק קשיח יש לי כרגע 60GB IDE ואני די מרוצה ממנו. האם החלפה ל SATA תהיה משמעותית? - זכרון 512MB - צורב\DVD יש לי כבר אז לא צריך - מארז אני יבחר לבד (וגם מקלדת ועכבר) - אין צורך במסך בעקרון מה שאני צריך זה הצעה ל מעבד\לוח אם\כ.מסך\זכרון.. תודה מראש!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב יש לי בר-מצווה (תגידו מזל טוב!) ואני הולך לקנות מחשב חדש. אני יודע שהתקציב הולך להיות שמן, אז אני אנחש ניחוש פרוע של 10,000 ש"ח. אני רוצה מחשב לגיימרים ומשחקים כבדים אחושקשוקה, מבוסס AMD. וכמה שאלות אם אפשר - 1. חבר שלי אמר לי שאפשר לגרום ל-Athlon 64 3700 San-Diego לעבוד כמו 55-FX, זה נכון? אם לא אז משתלם לקנות 3800 של Venice במקום? 2. מה עדיף? Geforce 7800GT או Radeon X850XTPE? (עם פתיחת צינורות ל-GT) ושל איזו חברה? תודה D:
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). reason cubase abelton wavelab שימוש מלא בכולם בתדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 19 אפשרות חיבור מסך שלישי בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, חבר צריך מחשב חדש בשביל אוברוואץ, וביקש ממני לפתוח דיון בשבילו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם חייב אז חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch ובכללי משחקי FPS באונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' 144 -לאילו הגדרות ג…
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ללימודים, זה בערך התקציב. הדרישות שלי ממנו זה מעבד נורמלי (1.7 לפחות) זיכרון 512 מגה הארד דיסק לפחות 40 גיגה, מחברה אמינה עם אחריות טובה. לא חשוב כרטיס מסך לא חשוב יופי. אה ולא צריך תעכבר הזה שעובד על מגע אצבע הוא סתם מייקר תעסק יותר מדי. מה אתם מציעים ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מכר שלי ביקש ממני לבנות מפרט לילד שלו בתקציב של בערך 2000 שקל, הדרישות של הבן היו ככה: כרטיס מסך עם 256MB זכרון אין צורך ל VIDEO OUT וכו'. לפחות 1GB זכרון. מסוגל להריץ את NFS האחרון על הגדרות גבוהות. צורב DVD. כרטיס רשת אלחוטי. מקלדת ועכבר. אין צורך בציוד היקפי מעבר למה שרשום.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. אני מעוניין לקנות לפטופ(גם אני סטודנט). הדבר שהכי חשוב לי אחרי המחיר זה שהמחשב ינגן סרטים HD באיכות טובה. לא חשוב לי משחקים, לא משנה לי גודל מסך( אני רוצה לחבר בHDMI לLCD). מה הדרישות של החומרה לצרכים אלו?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא.. איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידית 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 11…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=193&CatCode=132 מחיר טוב כדאי לקנות או שלא להתקרב?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום כולם, ראשית חשוב לציין כי אני חדש בפורום ולכן אני מצטער מראש אם אני לא פועל לפי החוקים. שנית ההבנה שלי במחשבים היא בסיסית ביותר ולכן אצטרך את עזרתכם. אני מחפש מחשב נייד דק וקל מסדרת האולטראבוק 13.3 אינץ' ומצאתי שני מחשבים של סמסונג שכרגע ההתלבטות שלי היא בינהם: Samsung NP530U3C-A03IL Samsung NP530U4E-S01IL זה ברור לי שהמחשב השני טוב משמעותית אך השאלה שלי היא בכמה? מה ההבדל בין ה- i3 ל- i5 ?? מה אני לא יוכל לעשות עם ה- i3 שאני כן יוכל עם ה- i5? חשוב לציין כי הצרכים שלי הם גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכי וורד וצפייה בסרטי HD באיכות גבוהה. האם לכל אלה ה-i3 יספיק ? שאלה אחרונה- המחשב הנייד אמור להחליף את המחשב הנייח שברשותי כעת כאשר מעבדו הוא: intel core duo cpu e7…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום הלוח אם לא כולל יציאות Firewire 1394 ויציאות eSATA. האם קיים כרטיס שניתן להוסיף ללוח אם וכולל יציאות אלו? אם כן, מה מחירו? האם יש לכם המלצה לגבי כרטיס מסוג זה?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למשחקים משנים 99 ו2000 אני החלטתי ללכת על כרטיס מסך וודו ומישהו יכול לכתוב איפה אני יכול למצוע דרייברים נב אני במיוחד רוצה למשחק oni
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום... בימים הקרובים אני קונה את המחשב הבא: Seagate 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA OCZ 2GB (2 x 1GB GIGABYTE GA-P35C-DS3R LGA 775 Intel Core 2 Quad Q6600 עכשיו ההתלבטות שלי היא בין 2 כרטיסי מסך... יש לי מסך של SAMSUNG 930B בגודל של 19 אינץ' יש את הכרטיסים האלה: GeForce 8800GTS 320MB 8800GTS 640MB קודם כל האם יש הבדל רציני בין 2 הכרטיסי מסך? ואם כן מהו? ודבר שני אם יש לי מסך 19 אינץ' האם ה8800GTS 640 ישתלם או ה320 יהיה יותר משתלם תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
צריך מפרט .. רק ללוח אם . מעבד. וזיכרון 512 רק .. שיהיה king ston אבל .. והלוח והמעבד שיהיו amd ..! גם ספק שיתמוך .. שהמחשב יהיה חזק למשחקים .. ומהיר ושלא ייתקע ..! יש לו כבר כרטיס מסך ..! טוב..זה לא צריך תודה מראש ..!!
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן רציתי לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 6000 ש"ח כולל מסך LCD שצריך להיות מעל 20" המחשב ישמש בעיקר לתכנות, צפיה בסרטים ובטלויזיה (אני רוצה לשים גם כרטיס TV כדי שהמסך ישמש גם כטלויזיה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מעבד i7 2600k לוח אם של ג׳יגהבייט h77-ds3h, שמונה ג׳יגה זיכרון דיסק קשיח ssd 256gb + 1TB WD ספק 750W thermal take פלוס מארז איכותי וחדש עם 6 מאוורים 12׳ (הלוח תואם sata3 ו-usb3.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ-8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב אבל ניתן לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800-1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות בעיקר בסביבת web. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש ללימודים ואז כמחשב לצורך פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מיועד לתכנות אז …
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על נייד טוב לעבודה עם מוסיקה? תודה מראש, תמיר.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שימו לב, המפרטים הם למשחקים - אבל אני גם מתכנת... אלו שני מפרטים שאני מתלבט בניהם: הראשון הוא עם מעבד AMD והשני INTEL ושניהם 64 ביט אז מה אתם תגידו על זה, חשוב לי לשמוע את דעתכם.. (את זצורב אני לא צריך כי יש לי כבר) הבעיה היא שאני לא מצליח להחליט איזה מעבד טוב ותר וגם אני לא מכיר את לוחות האם שמתוארות שם ואני לא מצליח למצוא את מידע עליהם.. הייתי רוצה למצוא לוח אם שיש לו 3 יציאות PCI לפחות ואחד מיוחד לכרטיס מסך של NVIDIA ב 1700 ש"ח (או שזה PCI-E?) שיהיה מתאים ל2 סוגי מעבדים - גם אינטל וגם AMD (למרות שזה לא כל כך חשוב לי) ותמיכה ל 64 ביט 4 יציאות לזיכרון DDR2 עם כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים SATA II ו ATA רגיל יציאה PCI-E כמה שיותר יציאות USB (כמובן שכולל את כרטיס קול מ…
-
- 53 תגובות
- 3.5k צפיות
-