ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון השימוש יהיה לגלוש באינטרנט (פחות להורדות סרטים, יותר גלישה באתרים) , תמונות, לימודים בשלב יותר מאוחר וזהו פחות או יותר. מישהו מכיר משהו זול? פחות מ3K בערך? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מחשב לשמוש רב תכליתי אך בעיקר משרדי, קיים מסך vp930 ראיתי הצעה בנעה מחשבים וברצוני לקבל עצות לשדרוג המפרט כך שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר וכן מהיר בהעלאת מסמכים (הכל כמובן במסגרת התקציב) : מעבד AMD DUAL CORE 6400 3200MHZ 1MB AM2 לוח אם GIGABYTE M61PME-S2P כולל כרטיס קול, מסך ורשת זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח 250GB 7200RPM SATA2 8MB צורב NEC DVDRW 5240 X24 SATA מארז TZAG 1636 500W 80MM FAN הרכבה ובדיקת המחשב סך הכל 1190 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז ככה: * מטרת המחשב - עבודה משרדית ומשחקים קלים (משחקי תפקידים וכדו', לא מהשנה האחרונה). * גודל המסך - 15 אינץ'. * משקל רצוי - לא קריטי. * אין צורך בזמן סוללה ארוך. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * אין צורך בבלוטות'. * דיסק בגודל של לפחות 120GB. * יש צורך בצורב DVD. * נדרשת אחריות בינלאומית. * קיימת העדפה למחשבים של IBM Lenovo, אולם רק בשל העובדה שהם עושים שימוש בנקודה האדומה (עכבר). נ.ב מה האפשרויות העומדות על הפרק אם הולכים על רכישה בחו"ל (באותו תקציב)? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור - חברה שלי התחילה ללמוד ובא לה לפטופ המחיר כאמור עד כ-3K (אפשר גם לגלוש עד 3.5K- אם זה יעזור להרצת המשחקים האמורים) מסך 15 (אתמול בדקנו באופיס דיפו - וכל המסכים הקטנים - נראים לנו קטנים מידיי לצורכי לימוד) HD - לפחות 120GB אחריות כמה שיותר כמובן זיכרון מה שצריך... אם יש צורך בעוד נתונים אשמח לספק שאלה קטנה לפני הכל - האם מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה - אפשר לבקש שיגיע בלי - בכדי לחסוך בעלות? אני משער שלא צריכה להיות בעייה להתקין אותה לבד. מחשבים שראינו באופיס דיפו (שאלת בונוס - מאיפה כדאי לרכוש? או שזה לא כזה משנה - כי האחריות היא על ידי צד שלישי? אם זה לא משנה - איפה יש בד"כ מחירים טובים?) מחשב 1 מפרט מחשב: * דגם- HP Compaq 6735s * מעבד- AMD Athlon QL-62 2.0GHz * זיכר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי בוואלה את המחשב הבא http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1798686 ולפי חישוב גס שלי יש כאן חיסכון של כ-700 שקל אולי יותר(תקנו אותי אם אני טועה) יש לי רק היסתיגות לגבי הלוח האם והכרטיס מסך המשולב ,האם הלוח הזה סביר חוץ מכרטיס המסך שלו(תמיד אפשר לקנות אחד ששווה משהוא ולהתקין גם אותו) האם הקניה כדאית? אני בטוח שישאלו אותי למה אני צריך את המחשב אז התשובה היא לדברים רגילים שכולם צריכים וגם יהיה נחמד להריץ עליו משחקים מדי פעם (גם חדשים אבל לא בהכרח האיכות הכי טובה שאפשר) תודה מראש לעונים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם מסקרנות.. מעבד: intel E7500 core 2 duo 2.93 GHz לוח אם: MSI MS-7592 (G41M4-f) זיכרונות: 2 GB RAM כרטיס מסך: NVIDIA Geforce 9300 GS ספק כוח: IP-S400BQ3-3 (400W) כונן קשיח: Western Digital 1TB(נקנה לא מזמן) צורב: LG רגיל. מארז: של אייבורי, לא יודע דגם. מחשב שנקנה לפני 6 שנים, רץ חלק מאוד ללא תקיעות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד של אינטל core2due quad q6600 לוח אם MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN עם ציפ סט של NIVIDIA ותומך בOC זכרון PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ דיסק קשיח WD SATA2 16MB 320GB ברטיס מסך MSI NX8800GTX T2D768E PCIE ספק כח LED 12CMF500W REAL EZCOOL איך?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שראיתם מה הייעוד של המחשב,אני רוצה שיהיה בו 2 ג'יגה זכרון,כרטיס מסך מהסדרה של ה880(אם אין תקציב אז את הגרסה המוחלשת טיפה),מעבד core 2 duo(אתם תחליטו איזה) דיסק קשיח ענק! של לפחות 320 ג'יגה אם לא יותר(אם אפשר יותר בתקציב אז למה לא),לוח אם אם שיתאים לכל הסיפור הזה וגם לעתיד אם אני ירצה לשדרג למשהו יותר מסיבי(כמובן שקיימת אפשרות לאוברקלקינג) שיהיה עליו גם כרטיס קול מובנה טוב וכו',מערכת קרור עצבנית שתקרר את כל העסק,ובנוסף מארז טוב ויפה שיכניס את כל העסק פנימה. כמובן שאל תשכחו את הציוד ההיקפי מלבד מסך שזה צורב DVD מקלדת עכבר וכו' וכו' נ.ב אם כל העסק מצריך שדרוג בתקציב תגידו לי כדי שאני יידע אבל אל תפריזו במחיר תודה רבה רבה ציון
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אשמח לייעוץ, אני מחפש מחשב נייד עד 2000 שקל ( 500 דולר ) שיתן לי לי את יחס עלות\ביצוע הטוב ביותר מבין המחשבים באתר בסט ביי בארצות הברית.http://www.bestbuy.com/ השימושים שלי הם בעיקר יום יומיים, לימודים ( תכנות בהמשך ) , מסחר בשוק ההון ,סרטים וכדומה .. הארד דיסק לפחות 500 גי'גה או יותר. זיכרון 4 ג'יגה , רצוי אפילו 6. חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואמין ( מבחינת חומרה ) אין צורך בכרטיס מסך חזק אני לא גיימר , רק שיראו HD כמו שצריך ויהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם hdmi. מהמעט שאני מבין נתקלתי בזה, אשמח לשמוע את דעתכם מבחינת חומרה. http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-intel-core-i3-4gb-memory-1tb-hard-drive-spin-pattern-in-black/4352000.p?id=121973…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי גוסס והלך לי כרטיס המסך, ככה שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש אחרי איזה ארבע שנים של סחיבה. הנקודות החשובות לי במחשב: - שהמשחקים שיש בשוק כרגע יעבדו סבבה, לא צריך הגדרות מטורפות וכאלה. התקווה היא שגם עוד שלוש שנים משחקים עדיין ירוצו על המחשב (גם עם הגדרות באסה) - אני הולך להריץ עליו כנראה windows XP ואולי לינוקס כלשהו, אבל עדיף שתהיה אפשרות להריץ vista, שיהיה.. - שהמחשב יהיה אמין - ברור שהוא יהיה אמין, אבל מה שזה אומר מבחינתי זה לקנות חומרה סטנדרטית שכולם קונים, וידוע שבדרך כלל אין בעיות איתה. אני אומר את זה בגלל ניסיון רע עם חומרה שנחשבה high-end ועשתה לי צרות... בקשר לחומרה: - יש לי כבר הרדיסק 250 ג'יגה וצורב DVD מהמחשב הקודם. - חלק אומרים לי שכדאי לקנו…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למחשב במחיר נמוך מאוד. כרגע בבעלותי רק לפטופ וחשבנו להשקיע במחשב אחר - אני זקוק למחשב שבתקציב של עד כ1500, לא כלל רכיבים צדדיים כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים - שישנם ואני מעוניין אם אפשר להשאיר. השימושים שלי במחשב הם בעיקר אנטרנט אופיס ותוכנות קלות במיוחד(למעט פוטושופ, אך השימוש שלי בו נמוך יחסית). לאחרונה התחלתי להתעניין קצת במשחקים והמחשב שלי כבר מאוד, ישן ולפטופ, ככה שהוא בקושי הצליח להריץ דברים יחסית ישנים. גם כשהתחלתי להתעניין בלהריץ משחקים מאמולטור לPS2 המחשב הוכיח עצמו כלא מספיק חזק. בקצרה- תקציב 1500 ש"ח ללא ציוד כגון מסך מקלדת עכבר ורמקולים - פחות התמקדות בזכרון כיוון שיש לי חיצוני. סוג מחשב- נייח. שימושים- גיימינג לא כבד(הרצה של אמולטורים PS2 והרצ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב נייד אני מתחיל ללמוד עוד מעט הנדסת מכונות אין לי דרישות מיוחדות פשוט שהוא ישמש אותי ללימודים קצת לראות סרטים ושיריץ פיפא טוב יותר מזה אין שימוש בו על איזה מחשב תוכלו להמליץ לי בקשר לתקציב עד 4000 וכמובן אם יש מחשב בפחות אני אשמח תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הרכבתי את המפרט לפי העדפות ודעות מהפורום תגידו בבקשה אם יש משהו לשפר מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤1602 לוח אם: Abit IP35 כמות: 1 - מחיר: ¤776 מארז: NZXT Lexa Aluminum No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤642 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Reaper CL3 כמות: 1 - מחיר: ¤505 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤3912 + Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe 1185 סה"כ 5097 בבקשה לא לסטות יותר מדי אני רוצה לקנות גם צורב dvd חדש. אה וגם לא צריך hd/ציוד הקפי או כול דבר שלא צופיע במפרט. תודה מ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד בארצות הברית נכנסתי לאתר של HP ואחרי הרבה משחקים שם מצאתי את המחשב הבא: Your HP HDX16t series Operating system Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) Processor Intel® Core2 Duo Processor P7450 (2.13GHz) Memory FREE Upgrade to 4GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 3GB DDR2 System Memory (2 Dimm) Hard drive 500GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT Display 16.0" diagonal High Definition HP Ultra BrightView Infinity Display (1366x768) Primary optical drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD+/-R/RW Double Layer Personalization Webcam + Finge…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי (תוכנית משולבת). בשנתיים הראשונות רוב הלימודים אם לא 95% הם במדעי המחשב ולאחר מכן 99% יהיה לימודי עיצוב תעשייתי. ההתלבטות היא האם לפצל את הקנייה לשני מחשבים, שלב ראשון מחשב קל ונוח למדעי המחשב שלא אחשוב על המשקל שלו ותמיד יהיה בתיק או לקנות כבר מעכשיו מחשב חזק שיספיק גם למטרות העיצוב ויוכל לשמש אותי כראוי ב4-5 שנים הקרובות. אני יודע שהאפשרות הראשונה היא קצת יותר בזבזנית אך אולי כך אוכל לחסוך בהוצאות כרגע ולחסוך להוצאה יותר רצינית בעתיד. * מטרות המחשב: כפי שציינתי בהקדמה, תכנות וגרפיקה/תלת מימד כאופציה, צפייה בסרטים וקצת גיימינג. * גודל המסך:14"-15.6" לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך: אם לאפשרות של מחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי כבר לאיבוד בג'ונגל של הניידים, כל פעם שאני מרגיש שאני נסגר על מחשב מסויים אני רואה עוד מחשב ועוד מחשב... בסופו לש דבר כולם די זהים אבל ההתלבטות קשה... דל לנובו גיגהבהייט, אייסר, אייץ' פי???? בסופו של דבר מצאתי מספר פייבורטיטים ואשמח לקבל את המלצתכם או הסתייגויותכם בשמחה.... DELL Vostro A1015 T5670 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13789 Lenovo G550 NTDRAIV http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash Gigabyte W576M-64R2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב נייד תותח, שעומד במשימות של גרפיקה כבדות, במהירות, בלי לחשוב הרבה... היום יש לי dell latitude d630 ואני כבר לא לגמרי מרוצה ממנו, נראה לי גם שהוא מתחמם מאוד ומהר. אני הייתי רוצה לבדוק משו עם מעבד core I7 עדיף לכאורה מסך לא קריסטלי (הגרפיקה היא לפרינטים ולא לאינטרנט או סרטים) 4-8 גיגה זכרון. שלא יתחמם. (קירור טוב, או מחשב שמראש מתחמם פחות) מסך ברזולוציה גבוהה מאוד. עמיד בניידות. זמן עבודה בבטריה. כמובן שחשוב לי גם להתייחס לעניין המחיר. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. אני די מבולבל. (לגבי המשקל, יש מקום לחשוב גם על זה, אם כי לא על חשבון איכות. גודל מסך לא פחות מ15 אינטש) תודה מראש!!! :s05:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2GB Twinmos 667MHZ dual channel 900 WD 160GB SATA II 7200RPM 8mb 390 Nec 33550A DVD RW x16 Dual Layer x8 black 195 Connect 3D X1800XT 256MB 1650 E6400 C2D 1500 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ועכשיו אני צריך ספק ומארז בכמה שפחות כסף. 400-600 ש"ח ואני צריך גם חוות דעת בכלל על המפרט והאם אפשר להשיג יותר טוב ב 6100 ש"ח? תודה אני חייב תגובות מהר כדי להזמין אותו כבר : (בימים הקרובים)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שיהיה ניתן להפעיל עליו ILLUSTRATOR & PHOTOSHOP CS4 ושישמש כמחשב עבודה נוסף. עדיין לא יצא לי לעבוד עם גרסא זו, אך לפי מה שהבנתי, ע"מ לעבוד עם גרסא זו בצורה טובה על המחשב להיות מצוייד בכרטיס מסך לא משולב. עלי לציין כי שימושיי בפוטושופ ואילוסטרייטור הם דו מימדיים בלבד! אך לעיתים קיימת עבודה עם מספר קבצים רב במקביל. ואני לא משחק משחקים כלשהם. ע"מ שתבינו את רמת השימוש שלי והדרישות שלי מהמחב אפרט את המצב הנוכחי, כרגע אני עובד עם PS3 עם מחשב : AMD DUAL-CORE 3800 2GB RAM INTEGRATED ATI X1250 ואני יחסית די מרוצה. כמובן שאם אקנה נייד חדש, אעדיף שכבר יעבוד יותר טוב. חשבתי על מעבד 5800 2.0MHZ זכרון 3GB 800MHZ כ.מסך ATI 3470/3450 או GEFORCE 9300 …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט היום במוצאי שבת אני מזמין את המחשב אז בבקשה תגיבו היום מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2GHz 2Mb BOX 685ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3 Intel® P31 + ICH7 Chipset LGA 775 574ש"ח זכרונות: OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Dual Channel CL 5-5-5-12 625ש"ח כרטיס מסך: עדיין לא החלטתי איזה מהם Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR4 PCI-E 865ש"ח Sapphire ATI RADEON HD 2600PRO 512MB PCI-E 870ש"ח את שאר החלקים אני לוקח מהמחשב הישן (כוננים ודיסק קשיח 250GB) אני רוצה לדעת ממי שמבין אם אני יכול לקבל תמורה טובה יותר למחיר. על איזה חלקים אתם ממליצים? ובקשר לכרטיס מסך...איזה כדאי לי?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! לאחר חיפוש מעמיק מצאתי את הנייד הזה: http://ksp.co.il/?uin=23332 קודם כל אם מישהו יוכל לפרט לגבי יתרונות/חסרונות מהיכרות עם המחשב אני אשמח (אין לי מושג האם חיי הסוללה של הנייד הנ"ל נחשבים נמוכים/סטנדרטיים/גבוהים). בנוסף, רציתי לדעת אם אתם יודעים על ניידים אחרים בעלות דומה לזו המצוינת בלינק אך עדיפים על המחשב הנ"ל. הצרכים שלי: 14'' או 13.3'' מעבד חזק ויציב. מאיץ גרפי חזק מספיק. טאצ' (מסך מגע). כדאי חיי סוללה מספיקים. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA78LMT-S2 (Socket M2) 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5800 Series (Sapphire/PCPartner) 931GB SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device חריגה 200~500 שקל, אם אפשר לחסוך כמה שיותר, המחשב למטרות גיימינג בעיקר, משחק משחקים כמו H1Z1 , CS:GO תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. בעוד כמה שבועות אני כנראה אקנה מחשב חדש. אני צריך מחשב לאינטרנט וכו', לא למשחקים כבדים וכל מיני. כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם אני מתכנן לקנות, על מחשב יותר משוכלל אני לא חושב כרגע, אולי בעתיד. בין שני המחשבים האלה אני מתלבט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6949- מחיר 1195 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985- מחיר 1220 ש"ח כמעט אותו מחיר. שמתי לב רק שהמעבד שונה בין שני המחשבים, וגם הלוח אם (במחשב של ה-1220 יש כרטיס רשת עד 1Gbps) וגם שמתי לב שבמחשב של ה-1220 הכונן אופטי כלול, ובמחשב של ה-1195 לא כלול כונן אופטי. מה אתם מציעים לי אז לקנות מבין שני אלה? איזה מעבד יותר טוב? ה-Intel Dual Core E6600 של המחשב ב-1195, או ה-G620 של…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי כרגע מסך אני מתכוון לקנות בנפרד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Oblivion,Crysis,Tom Clancy Etc... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם י…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-