עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד בסיסי שישמש אותי אך ורק לדיבור בסקייפ לא מתמצא בתחום המחשבים הניידים אשמח לקבל קצת עזרה הערה : המחשב ישמש את סבתא וסבא שלי אם זה משנה משהו.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  2. היי, אני נוסע לטיול לכמה חודשים ולצערי אני צריך להיות מחובר בחלק מהזמן הזה ללפטופ אני מחפש משהו פשוט שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, טיפה פוטושופ (שימוש רגיל בפוטושופ לא משהו רציני) וממש טיפה עריכה של סרטונים (לחתוך מוידאו כמה פריימים ולשמור לא משהו כבד) - סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן (חשוב!) - לא חייב מערכת הפעלה ביחד אין לי בעיה להתקין לבד - לא כבד ושקל להתנייד איתו. (חשוב!) - בגדול אני לא יודע איזה גודל לקחת. אני מתכוון לקחת אותו בתיק של עד 30 ליטר שיהיה איתי רוב הזמן וממש לא בא לי להכביד עליי עם זה. גודל שאתם חושבים שיהיה לי סבבה איתו וגם לא קטן יותר מדי. - אחריות אם זה לא מוסיף הרבה על המחיר אז כמה שיותר זמן יותר טוב (אופציונלי) - כמה שיותר זול יותר טוב אבל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש בזכות העזרה שלכם (המפרט בצד ימין), ובאתי כדי להתייעץ בעוד אחד אבל למשחקים לדוד שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100, רק אם באמת יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (Full HD) אינטרנט וכל זה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Need for speed, GTA, Battlefield 3 ועוד כל מיני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by OverclockedMyToaster,

ערב טוב לכולם. אני מחפש לקנות מחשב נייד לצרכי WORD, אינטרנט וקצת משחקים על הדרך (מדובר סה"כ בWOW, לא משהו כבד.). חשוב גם הזמן סוללה, כי יום לימודים יכול להימתח על פני 10 שעות. אני מעדיף מחשב ללא מערכת הפעלה כי הבנתי שהמחיר מעט נמוך יותר כך, ולי כסטודנט בכל מקרה יש אפשרות לקבל וינדוס ואופיס בחינם מהאוניברסיטה עם רישיון הMSDA. התקציב שלי הוא עד 4,000 גג. יכול לקנות רק מKSP או IVORY . (מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה באחריות של IVORY על הניידים?) שאלה לקינוח - יש לי אפשרות להמתין עם הקניה של הנייד בסמסטר הראשון, כי אין לי ממש מה לעשות בינתיים עם נייד עם כל החדוא והאלגברה. הוא יותר להעביר את הזמן בחלונות ולתירגולים\מעבדות. האם צפויים לצאת ניידים עם מעבד הCORE I7 בחצי שנה הקרו…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב? עד 6000 ש"ח, אפשר פחות 2. מטרות המחשב? משחקים, סרטים, ועבודה שוטפת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מערכת הפעלה, רמקולים, מקלדת ועכבר פשוטים(אני משאיר את שלי מהמחשב הנוכחי ומעביר את החדשים לאחים שלי) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אם אפשר אז שיהיה גם שקט וקריר אך גם יפה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיהיה די שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיז…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by ariel peretz,

תקשיבו זה משגע אותי כבר.. המאורר מוציא רעש כזה של מטוס וזה מפריע לי לשמוע שירים לשחק משחקים והכי הרבה זה מציק וחופרררררר מה לעשות?ניסייתי לעשות פו על המאורר וגם לנקות קצת וזה לא עוזר.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by Dror Milstein,

שלום רב, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי על מנת להריץ משחקים חדשים בצורה טובה יותר. המפרט שלי הוא: מעבד: I5-2500k CPU @ 3.3 GHZ כרטיס גרפי: Nvidia GTX 580 לוח אם: MSI-7681 סטיקי זיכרון: 2 סטיקים של DDR3 2 GB תקציב: עד 2,000 ש"ח. מה ממליצים לי לעשות?

8. Started by XDude,

שלום לכולם... אני מתלבט בין שני מחשבים מאוד חזקים שהמחירים שלהם בהתאם... x200-21t של טושיבה ב3500 שקל מתצוגה של "באג" עם אחריות לשנה או XPS M1730 מחבר ב4500 שקל עם אחריות ל3 שנים זה המחשבים וזה המחירים, השימושים דיי ברורים שקונים מחשב כזה. בכל מקרה דעות לטובה ולרעה על המחשבים וגם על הדיל עצמו וגם אני צריך לדעת מה בדיוק לבדוק במחשב יד שניה\תצוגה? (על מנת לשלול מחשב וכדומה) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by blixa,

שלום, לאחר כמעט 4 שנים עם תחנת העבודה שקניתי לאחר התייעצות עם חכמי הפורום (ושוב תודה) אני מעוניין לקנות תחנה חדשה. מכיוון שהמחשב יריץ Mac OS יש מספר מגבלות הנוגעות ללוח האם וכרטיס המסך. להלן תשובות לסט השאלות, ולאחריהן מפרט שבניתי לעיונכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לרדת ב-20% בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח (מספר סביבות פיתוח פתוחות בו זמנית, לפחות מכונה וירטואלית אחת ולעיתים שתיים דלוקות, הרבה טאבים פתוחים בלפחות שני דפדפנים ). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ס…

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה למחשב נייד שיהיה בסביבות ה5000 השימושים יהיו בעיקר סתם אינטרנט משחקים קלים קצת סרטים עריכת סאונד ותיכנות רב. לא צריך כרטיס קול כי אני משתמש באחד חיצוני ואני אשמח אם לא תציעו את ה- DELL LATITUDE E6400 כי יצא לי לעבוד איתו והיה גרוע באופן משמעותי תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by R3flect,

[glow=Yellow,6,800]היי , בדקו ת'עמוד אחרון בשביל המיפרט תהנו . [/glow]

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by dodhaloy,

שלום חברים, לאחר פרפורי גסיסה של שנה הלך המחשב הנייח, פשוט מסרב להידלק (כמעט בן 7) רצינו לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח השימוש בו הוא בעיקר משרדי, אבל כן רואים בו סרטים. כמו כן, אני כן אוהב לעיתים לשחק משחקים כגון SKYRIM, HOM&M, DIABLO וכאלו. הצעות מעניינות יתקבלו בברכה תודה!

13. קיבלתי במתנה טלוויזיית 3D חדשה. אני מעוניין לשדך לטלוויזיה מחשב HTPC קטן (בדגש על קטן). אשמח עם תעזרו לי בבניית המחשב, אין לי ניסיון עם מארזי HTPC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל (זה חלק מהמתנה ;D ). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח לא יותר, עדיף בכלל ללא חריגה אם מתאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו-D3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום GTA San Andreas, לא יותר מזה…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ולמסמכי OFFICE הכוונה ל WORD EXCEL ועוד התוכנות לשהם תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. מעבד: intel e8400 box גוף קירור למעבד: arctic cooling 7 pro לוח אם: gigabyte ds3l p35 קונן קשיח: wd 320gb aaks זיכרון: g.skill 800mhz cl5 כרטיס מסך: sparkle 8800gts oc calibre צורב: lg X20 מארז:thermaltake soprano dx silver ספק כוח: thermaltake tp 600w מסך: asus mw222c 22' מקלדת: logitech wave עכבר:logitech g5 רמקולים: logitech x-530 הכול ביחד יעלה לי 7000 שקל. עזבו מאיפה אני יקנה איך המפרט יש מה לשנות?!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by asafhay,

אני מעוניין במחשב נייד עד 3500 ש"ח בעיקר לעבודות והורדות בעל מעבד חזק אני אוכל לקנות את המחשב ביפן כך שאם יש הצעה למשהו שבארץ יקר ושם זול גם שווה לדעת

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  17. תקציב מקסימלי 8.5K כמובן עדיף פחות אם ניתן לחסוך. המחשב ישמש לתכני HD, מעט גרפיקה כללית (פוטושופ ורינדור תלת מימד), הרבה עבודה עם תוכנת Solidworks, וקצת משחקים פה ושם. הציוד הנלווה הנדרש - עכבר ומקלדת אלחוטיים, ומסך. המחשב ימוקם בחדר שינה ולכן רצוי שיהיה שקט ככל האפשר. לא מתוכנן אוברקלוק או שום דבר כזה במחשב. אין צורך בשום תוכנה, כמו כן הרכבת המחשב בחינם - יתרון, בתשלום - אפשר להסתדר לבד בבית. אין העדפה לחנות, איזור ראשל"צ. USB3 חובה. אם ניתן שהמחשב יהיה כמה שיותר ניתן לשדרוג. גודל המסך הנדרש הינו 23-27 אינץ' במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Athelon,

תגידו לי מה יותר שווה... יש לי 3 הצעות... NIS=שקל... 1) Athlon 64 Bit 3500+900 pin=1775NIS -מעבד שקל 3390=3D1 [של GIGABYTE]-כ. מסך + K8NXP-SLI [של GIGABYTE]-לוח אם DDR 512MB*2=660 NIS וכל השאר יש לי.... סה"כ 5825 ש"ח לא כולל הנחות 2) P4 3.0GHz=1100 NIS שקל DDR 512*2=660 שקל G-FORCE 6800 ULTRA 256MB=3650 או שקל ATI RADEON X800PRO 256 MB ASUS=2975 3) athlon 64 bit 3500+936 pin=1775nis שקל G-FORCE 6800 ULTRA 256MB=3650 או שקל ATI RADEON X800PRO 256 MB ASUS=2975 asus a8n-SLI s939=990NIS תודה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  19. יש לחבר שלי מחשב נייד עם 512 MB, אני לא יודע אם בסטיק אחד או שניים. הוא מעוניין לשדרג את הזכרון. רציתי לדעת כמה סלוטים של זכרון יש בד"כ במחשבים ניידים? (יש לו מחשב מסדרת thinkpad של IBM). והאם יש משמעות כלשהי ל-Dual Channel במחשבים ניידים?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by KpLoR,

אני מתכנן לקנות חלקים ספציפים למחשב, כל שאר החלקים הלא כלולים במפרט יש לי אותם ואני לא צריך לקנות חדשים. אני רוצה לקבל חוות דעת על המפרט מכיוון שאני שואף למפרט גיימינג. מעבד Intel Core 2 Quad Q8300 BOX 715 ₪ כמות :1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5498 לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3L 465 ₪ כמות :1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3108 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD 5770 1024MB 815 ₪ כמות :1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 ספק כוח Chieftec Turbo Modular 600W & Cable Management 416 ₪ כמות :1 http://www.skypc.co.il/pl_product~CFT-600-14C~24~0.htm מארז Antec 300 300 ₪ כמות :1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2718&a…

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  21. היות ויום ההולדת שלי מתקרב, החלטתי להתחדש ולהשתדרג. תכננתי לי מפרט בסיסי כדלהלן: 1. לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 -- 620 ש"ח 2. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 -- 1200 ש"ח 3. זיכרון פנימי: 2GB Dual Channel -- Kingston 2X1GB 667MHz -- 529 ש"ח 4. כרטיס מסך: Leadtek 8800GTS 640MB -- 2000 ש"ח 5. מארז: Gigabyte Triton -- 314 ש"ח 6. ספק כוח: Coolermaster 600W RS-500-PCAR -- 373 ש"ח 7. דיסק קשיח: WD 3200JS 320GB -- 430 ש"ח אשמח לשמוע את דעת הפורום.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  22. אהלן אני מתחיל ללמוד כלכלה ואני צריך מחשב נייד חדש, אני עובד באילת ולכן מעדיף לקנות משם ולחסוך את המע"מ(KSP\אייבורי מה שעדיף...) התקציב הוא כאמור סביב ה2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 200 ש"ח במידת הצורך * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13-14 לא משנה מט\מבריק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה אומר לוותר על מ. הפעלה בשביל מחשב חזק יותר אז אני מעדיף לוותר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  23. כמו בכותרת, מחפש נייד לגלישה (בעיקר ניהול דפי פייסבוק) וסרטים. עדיפות לכונן קשיח כמה שיותר גדול. כל השאר לא כזה חשוב, אבל עדיף בין 13-16 אינץ'.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by redersh,

זה המפרט: 4300 643 קיגסטון1024*2 667 426 965PDS4 885 WD 320KS 354 LG42N 170 7100GS 128MB 220 קירור למעבד 255 6A19+400ART 390 סהכ: 3343

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטים, אינטרנט.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1080P * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת …

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.