עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by htiram,

אהלן, אני בונה אולפן הקלטות בייתי, עד כה רכישות: כרטיס קול MOTU AUDIO EXPRESS (חיבור FW) פסנתר חשמלי KORG SP-250 מוניטורים Yamaha HS-50 מיקרופון AKG C214 Condenser Microphone אוזניות ATH-M50s הגעתי לרכישת מחשב נייח, לפי השאלון באתר, הנקודות החשובות שעליכם לדעת הן: תקציב - 3400 ש"ח מקסימום. מחשב נייח (חלונות, לא mac). חשיבות מארז שקט - קונדנסר בסביבה ללא מחיצה. צורכי מחשב לעבודה על תוכנת CUBASE בלבד (שום תוספות אחרות). תמיכת חיבור FW (כרטיס קול). WIN7. מהיר כמה שפחות עכבות. יש צורך בציוד היקפי. קיבלתי המלצות חמות על חברת PC TOWER. באתר שלהם 2 אפשרויות הגיוניות: 1. מחיר - 2740 ש"ח http://www.pcpower.co.il/store/workstations/aud…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by bcarmi,

הגיע הזמן להחליף את הסוס הישן שכבר לא דוהר.... 1. התקציב המקסימלי- 3500ש"ח למחשב+ 1200 למסך "24 (חשבתי על 2486LG) 2. השימושים הצפויים של המחשב- photoshop,corelDraw, illustartor אינטרנט, office 3. חומרה מיוחדת הנדרשת? כרטיס רשת אלחוטי PCI (מדובר בקומה שניה-רצוי כרטיס איכותי עם חיבור לאנטנה חיצונית חזקה שקיימת ברשותי) 4. דיסק קשיח 1-1.5 טרה(או יותר) עם 64MB 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 6. מערכת הפעלה win 7 (קיימת ברשותי) 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור מרכז/ השרון 8. מארז- חשוב לי מארז (לא שקוף...) וספק 500W לפחות איכותיים ושקטים. 9. כרטיס המסך צריך לדעת גם להריץ Solidworks (מדי פעם...) 10. מעבד- מעדיף אינטל. 11. זיכרון…

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אם אפשר להגיע ל1500 או פחות גם טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק תוכנה אחת - Lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אחבר לטלוויזיה 42 אינץ ורזולוציה של 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. אהלן חברה רציתי עזרה בבחירת מערכת בעיקר לגיימינג, כולל שני מסכים ושיהיה מעולה גם לוירטואליזציה (עובד עם מספר של VMים שרתי ווב סרברס ועוד). אני מעדיף מסכים 27" שניהם ככה שיראה כמה שיותר יפה אחד ליד השני, המסך "המשני" צריך להיות יותר דגש על איכות תמונה, פחות על קצב רענון וsync כי אני כנראה לא אשחק עליו אבל אצפה בו הרבה ואשתמש בו כמשני פשוט. המסך הראשי כן חשוב יותר שיהיה יותר שלם, איכות תמונה פלוס ביצועים לגיימינג. הקציב עד 12K עם, במידת הצורך, חריגה של עד 1000 שקלים. אני בדר"כ עושה OC למעבדים שלי ולכרטיס המסך, תלוי בדגם של הזיכרון לפעמים גם לו אך עם מעבדי AMD אני פחות אוהב להתעסק עם OC, אני נותן לתוכנות שלהם לעשות לי את ה-OC האוטומטי אני לא חושב שיעיל לעשו…

5. Started by recent,

מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:csgo rocket ,divison gta v -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. יש לי כמה אופציות מהיקר לזול B760 + I5 14600 = 1660 SHEKEL אני מפחד קצת מהחום של המעבד גוף קירור של אנטק A400I יכול לעזור 150W למרות שזה 154W במאמץ B760 + I5 12400F = 1075 SHEKEL H610 + I5 12400F = 980 SHEKEL H610 + I3 12100F = 750 SHEKEL H610 + I3 10105F = 550 SHEKEL ------------------------------------------------- וזה AMD B550 + R5 5600 = 900 SHEKEL A520 + R5 5600 = 785 SHEKEL בהתחלה רציתי ללכת על 12400 או 5600 אבל שראיתי את המעבד 14600 השתגעתי מהביצועים שלו ממש מטורף בעוד 600-800 שקל זה עולם אחר ================================================================================================= …

7. Started by g.xorre,

היי אני מחפש לקנות מחשב נייח לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו : Maya \AVID וכו... בעיקר AVID. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya ,After Effects , AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין צורך בגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)."1920X1080, 24 …

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. אני תכננתי לקנות מחשב (מסך וציוד הקפי כבר יש לי) בנובמבר כשתצא סדרת ה300 של NVIDIA ואת המחשב שלי לתת לקרוב משפחה. מה שקרה זה שהמחשב שלו קרס (היה ישן מאד) ועכשיו הוא צריך מחשב באופן מיידי. אין לי בעיה של כסף אבל הבחור מתכנן לקנות מחשב בערך באלפיים ומשהו שקל שיהיה פחות טוב מהמחשב הנוכחי שלי (נקנה בלא מעט כסף לפני שנה וחצי בערך) כמובן שמבחינתו לתת לי את הכסף אם זה יהיה בקרוב וכאן מתחילה הדילמה : הזמנתי כבר ווינדוז 7 והמסך שלי ברזולוציה של 1920*1200 וכמו שאמרתי השימוש העיקרי זה משחקים כך שדירקט איקס 11 זה חובה מבחינתי. כך או כך התכנון זה מחשב ב5000 (ללא קשר לכמה אני אקבל על המחשב הישן). אני צריך או מחשב טוב מאד עכשיו או מחשב עם הכנה לכרטיס מסך שיצא בתקווה בנובמבר. מה אתם היית…

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by katanov,

קניתי מחשב נייד והתקנתי ווינדוס. עכשיו כל מה שנשאר לי זה להתקין דרייברים. זה דף מהאתר הרשמי של דל עם כל מיני דרייברים למחשב: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=INSPIRON_N5010&os=W764&osl=en&catid=&impid= השאלה שלי היא אילו דרייברים מהרשימה שיש שם אני צריך להתקין? יש שם דרייברים גם לכרטיס מסך של ATI ולי יש כרטיס מסך GMA HD מובנה של אינטל ויש שם עוד כל מיני דרייברים מהקטגוריות השונות. מה אני צריך להתקין וממה אני צריך להתעלם? ואיך אני בודק מה מותן אצלי במחשב במידה ואני רוצה? תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by aviran_n,

השימושים הם מאוד מגוונים, אז אגדיר את המפרט בכלליות. דרושים: מעבד חזק 16GB RAM דיסק קשיח - עדיפות ללא פחות מ1TB מסך 23.8-27 (כמובן, בעדיפות לגדולים יותר) כולל טאץ'. אין חשיבות לביצועי הכרטיס הגרפי בכלל, ומחשבים ללא כונן אופטי נלקחים בחשבון. התקציב: מנסה להישאר באזור 6K חשבתי על הדגם הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19298 אשמח לקבל חוות דעת על הדגם הזה, והצעות/הערות/הארות והתייחסויות לדגמים אפשריים נוספים. תודה רבה, אבירן.

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום. יש לי קרוב משפחה שמעוניין לקנות מחשב חדש, ועקב כך שהוא לא ממש מתמצא במחשבים, וגם לא רשום פה באתר, אז הוא ביקש ממני לעזרה. ואני בתורי פונה אליכם, שמבינים יתר ממני בתחום. אז ככה, צריך המלצה למחשב חדש, אם אפשר המלצה לנייח וגם לנייד, כי הוא עדיין לא החליט מה יותר חשוב לו. אבל הכי חשוב זה שהוא ביקש המלצה למחשב שיוכל לעבוד עליו עם תוכנות כמו Solidworks ו-Ableton , ושהמחשב יריץ לו את התוכנות הללו בלי בעיה, זה מה שהכי חשוב לו. אז אני אשמח אם תתנו המלצות למחשב נייח וגם למחשב נייד, עבור השימושים העיקריים האלו. מראש תודה לכל מי שיעזור.

12. Started by lalzary,

מעוניין לרכוש מחשב נייד ultrabook לשימושים בסיסיים יחסית - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וזהו בערך . חשוב לי שהמחשב יהיה קל משקל ובעל סוללה שתשרוד יחסית הרבה שעות (סטודנט). בדקתי ומצאתי 2 מחשבים של dell עם דגם שונה אבל מפרט כמעט זהה מישהו יודע להצביע על ההבדלים ביניהם? ואולי מכיר מחשב אחר שיכול להתאים לי? המחשב הראשון: Dell Inspiron 5423 14z UltraBook IN-RD33-6199 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=825802 המחשב השני: Dell Inspiron 13z 5323-23674G54IS http://ksp.co.il/?select=.268..271..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16736&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=4052 תודה !

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by kisin,

אני רוצה לקנות את המחשב נייד של מיקרוסופט surface pro מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה בארץ?

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. אחרי שכבר הייתי סגור כמעט לגמרי על הDELL [קישור למפרט] עשיתי בדיקה על הכרטיס מסך שלו והוא לא נשמע מרשים מדי. עשיתי עוד קצת חיפוש ומצאתי את הASUS [קישור למפרט] שבא עם כרטיס הרבה יותר טוב. ההבדלים בניהם: בקצרה: DELL: i7-3612qm, readon 7670m 1gb, 500gb+32gb ssd. ASUS: i7-3610qm, geforce g650m 2gb, 750gb. בנוסף לDELL יש מקלדת מוארת שאין לASUS. השאלה שלי היא האם החומרה העדיפה של הASUS שווה את ההפרש? כמה נצרך זה מקלדת מוארת? ואיך איכות הבניה של האסוס לעומת הדל?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. אורח עדי
    Started by אורח עדי,

היי לכולם אחרי תקופה ארוכה, החלטתי סוף סוף לקנות את מחשב החלומות שלי! חבר מהעבודה סיפר לי שזה המקום לבקש עזרה, אז בבקשה! אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות (Visual studio, Android studio etc...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG, MMO, סימולטורים וFPS. …

16. Started by yach,

שלום, רכשתי לפני למעלה משנה מחשב נייד של דל מדגם studio 1569 עם אחריות בינלאומית. אחרי כמה זמן הופיע פס לרוחב המסך, העברתי את האחריות לישראל אחרי שביקשו ממני לעשות ככה בתמיכה הטכנית שלהם. הם קיבלו את המחשב לתיקון ואחרי שבוע הודיעו לי שהם לא מתקנים את המחשב בארץ והפנו אותי לתמיכה העולמית של דל. אני טענתי שהם מחוייבים לתקן את המחשב כמו השם המחייב של האחריות הבינלאומית הם מצדם מתנערים מאחריות בטענה שאין את החלקים בארץ. אחרי שיחה עם אחד האחראים במעבדת יעל הוא טוען שהמחשב מדגם זה לא מכוסה בארץ ומשווק רק בחו"ל (חיפוש קצר בגוגל מגלה שזה שטויות). השאלה אם בסוף יש לי משהו לעשות מולם? לא פניתי לדל העולמית כי אני בספק אם שם יש פתרון מהיר וגם כי אני לא חושב שזה תפקידי לעשות הדברים הא…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. יודעת שריאלי למצוא גם באזור 3500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מחשב נייד ללימודים שנמצא בתיק ביום יום. כלומר, צריך להיות עם זמן סוללה ארוך ומשקל יחסית נמוך. נדרש להריץ בקלות גם תוכנות קצת יותר כבדות של ניתוחים סטטיסטיים ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ב-SPSS (ניתוחים סטטיסטיים) ו-Movie maker ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Arisum,

שלום לכולם, הייתי שמח לקבל המלצות לשידרוג המחשב הנוכחי שלי, המפרטי הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz קירור למעבד:buffalo(לצערי אני לא זוכר את הדגם המדוייק) לוח אם: GA-P55-US3L כ.מסך: sapphire 7950 HD DUAL-X זכרונות:2x4GB Corsair DDR3 1600Mhz XMS3 קשיח: samsung HD103SJ ספק כוח: seasonic 550w מארז: antec 300 אני מאמין שיהיה נכון להשאיר את הזיכרונות,וכרטיס המסך בהתחשב בזה שהם יחסית חדשים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(asssassin creed,guild wars 2) ותכנות קל בינתיים(ייתכן ויהיה צורך לה…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי כי לא מצאתי פוסט התייעצות שתואם לצרכי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (הרבה הקלדה), עריכת סרטים ליוטיוב באיכות טובה, צפיה בסרטים, גלישה מרובה באינטרנט * גודל המסך? בין 11-13.3 (מעדיף שהמחשב יהיה נייד וקל כי אני מתרוצץ ממקום למקום ואסחב אותו על הכתף 2-5 שעות ביום) האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי ככ מושג מה עדיף, אבל אני אשתמש בו בעיקר במשרד, בית קפה ולעיתים רחוקות בפארק. * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי רוצה להקליט סרטוני וידאו אז יהיה נחמד אם יהיה סאונד טוב …

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by Sheli Sharon Kats,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 באילת!!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה/לימודים/תיכנות מאוד חשוב תוכנות לתכנות אני משתמש בזה המון / פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכונות יחסית כבדות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14.0/15/17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות + 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. הרכבתי את המפרט הבא: כפי שניתן לראות, המפרט עולה 4,695 ש"ח ב KSP (וזה עוד לפני התוספת של התשלומים). הבעיה היא שחרגתי יותר מדיי מהתקציב. אני מוכן להשקיע עד 4,500 ש"ח כולל מסך 22". בנוסף לכך, המפרט לא כולל מארז, שיעלה לי כנראה עוד 150 ש"ח לפחות. התקווה שלי היא שהמחשב יוכל להעלות משחקים ברמה גבוהה ב-3 שנים הקרובות לפחות. אשמח לקרוא את חוות דעתכם בנוגע למפרט, מה ניתן לשפר, לשמר, לשנות ואולי אפילו לקנות ממקום אחר... אגב, אני לא בטוח שהזכרונות מתאימים ללוח, קצת הסתבכתי... תודה.

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. בהתחלה זה היה עד העשירי אבל אני רוצה להתיעץ פעם אחרונה (ואבא שלי נסע פשוט). התקציב 7350. המחשב מיועד למשחקים כבדים (קריסיס בישוק GTA IV) לא עושה OC המחשב ישמש כמובן גם לעבודה משרדית. והמחשב קיבל השקעה בציוד ההקפי מאחר ואני צריך ציוד הקפי חזק (הרמקולים הכי חשובים לי לקחת אותם). * יש לי LCD 32 אינץ של טושיבה מעל המחשב כאילו אני יכול לחבר בקלות ופשוט לעבודה משרדית ומשחקים ולא לסרטים לקחת מסך יותר פשוט ולקחת Q? ועוד שאלה הליברטי יחזיק לי עם אני יוסיף את הQ בלי OC? ועוד שאלה: עדיף לי לרדת בציוד ההקפי (רק עכבר ומקלדת) ולקחת תQ ולהשאיר תמסך? לומרות שמקלדת אני לא ירד רק בעכבר לדעתי? אם כן תגידו לזה ועדיף שיהיה גם ליזר. אז הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://…

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. שלום רב לחברי הפורום! מבקשת את עזרתכם! אני צריכה מחשב נייד עוצמתי איכותי ואמין להרבה שעות עבודה ביום שיחזיק לי כמה שיותר שנים. (לא ביקשתי הרבה,נכון?) הכוונה- עוצמתי כמו מחשבים ניידים של גיימרים. (מחשב שולחני לא אופציה.) מאוד מאוד חשוב שתיהיה מערכת קירור חזקה ויעילה כמה שיותר. לא אכפת לי מה המשקל שלו ולא כמה זמן הסוללה מחזיקה. ואפשר ללא מערכת הפעלה. 1 .לגבי יצרן חשבתי על Lenovo/Dell מה דעתכם עליהם? 2. איזה דגמים שלהם הייתם ממליצים? 3. וגם, מה דעתכם על האופציות האלה: https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=25132 https://ksp…

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. מחשב נייד בתקציב של 5 אלף ש"ח גודל מסך 17" מינימום אפשר יותר ייעוד בעיקר לעבודה וכמה משחקים לא משהו רציני אך ארצה ש SUPCOM ירוץ עליו צורב DVD יציאות כמה שיותר עדיף אני רוצה בעיקרון את המחשב הנייד הכי מתקדם והכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הנ"ל משקל לא ממש משנה סוללה וכו' אמרתי כמה שיותר יותר טוב אין לי איזה משהו להגדיר אשמח לעזרה ואם יש לכם מקום טוב לקנות בו אשמח גם כן לקבל מקום אמין שלא יעשה לי בעיות עם אחריות וכו' תודה לעוזרים דן.

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. איך זה עובד? יש יצרנים שיש להם וכאלה שלא? או שזה תלוי בחנות שבה קניתי? או בדגם? לdell, aus וhp יש אחריות בינלאומית?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.