עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by fastidious1,

* מטרות המחשב? סטודנט למדמ"ח אני מאמין שרוב השימושים יהיו תכנות, אינטרנט(בד"כ לפחות עם 10-15 טאבים פתוחים) גודל המסך? בקטע הזה גם רציתי להתייעץ .. האם לא להתפשר על פחות מ15 אינץ' אני פשוט בעבר לא תיכננתי ואני לא יודע איך זה יהיה מהבחינה הזאת משקל רצוי? כמה שיותר קל .. בערך 2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באזור של 3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח ? אין .. האם כדאי לשלב SSD או שאין צורך למטלות תכנות בסיסיות בתואר ? כונן CD/DVD? צורב? לא כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by ^HocK^,

מעבד - ATHLON_XP_1800PLUS-OEM - AMD - Athlon XP 1800 - 1533Mhz - OEM - SOCKET A - With Fan CD-RW - CRX-175A - Sony - 40*10*24 CD-RW IDE CDrom - CD-MAXX52 - MEMOREX - 52 CDROM OEM - Case - FS-710-B_V430W - ENERMAX - FileServer ATX Black Case - EG-465E-VE Power supply 430W - 5 fans (2 in PS and 3 in case) Hardisk - WD400BB - Western Digital - 40 GB 7200 RPM UATA 100 2 MB Cache Memory - TR-DDR-256-333 - TRANSCEND - 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 Motherboard - GA-7VAX-PLUS - Gigabyte - 3DDR 400 - SOCKET A AMD 333MHZ - AGP*8 - 3 FIREWIRE - 6 CHANNEL AUDIO - 4*UDMA ATA133 - PROMISE Raid - LAN - 3USB 2.0 - VIA KT400 - comes without firewirecable Floopy - PANASONIC - FLOPP…

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד עם מקום לשני כוננים במטרה לשים שם HDD+SSD. מבחינת גודל המסך 13.3/14/15.6. אני מניח ש-13.3 זה די נדיר אם בכלל קיים אז 14 זה בסדר וגם 15.6 זה מעולה. האם ישנם דגמים כאלה בישראל? (כאלו שגם מומלצים) בתודה מראש על כל המלצה/תשובה שתינתן. בברכה, ליאור.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by mMmSaK,

מפרט פנימי: מעבד: I7 7700K קירור: NOCTUA NH-D14 לוחם אם: Gigabyte Z270XP SLI זיכרון: CORSAIR DDRA4 8*2GB 2400 ספק: CORDAIR RM750W GOLD MODULAR כרטיס מסך: EVGA GTX 970 FTW 2.0 דיסק קשיח: W.D BLUE 1TB 7200RPM שני אס.אס.די: CRUCIAL MX100 256GB והשני M.4 128GB של אותה חברה מארז: CORSAIR 330R ציוד היקפי: מקלדת: RAZER DEATHSTALKER CHROMA EXPERT GAMING עכבר: RAZER MAMBA 16000 פד עכבר: RAZER GOLIATHUS מסך: DELL U2515H ULTRASHARP LED IPS יש גם רמקולים של מיקרולאב לא זוכר דגם אין בו אף תקלה פשוט אני לא רוצה שהוא יהיה בקרבתי שאני מתחיל ללמוד.

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by BUNG,

אהלן חברה לבן דוד שלי יש בר מצווה, ואבא שלו ביקש שאני אכין איזה מפרט טוב בתור מתנה... דרוש הכל חדש תקציב 20-25 אלף עדיפות לAMD וNVIDIA לא יעבור OC בחיים רצוי 2 GB RAM חשבתי על משהו כזה... דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+(2.2GHz) BOX 3200 ¤ 1 ABIT AN8 690 ¤ 1 SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz 650 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 2 LEADTEK WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 4770 ¤ 1 CREATIVE X-Fi Platinum 1280 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE 300 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 ANTEC P180 1050 ¤ 1 OCZ PS 450W ATX MODSTREAM 570 ¤ 1 VIEWSONIC VX924 4MS 3200 ¤ 1 Logitech Internet Pro Keyboard OEM 65 ¤ 1 Logitech® G5 Laser…

• 45 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. אני משתמש ב-VMWare כדי ליצור סביבות מחשוב יותר יציבות, בכך שאני מקצה אספקטים שונים של פעילות ל"מחשבים" שונים. לפירוט: כאן. התוצאה היא שיש במחשב המון מכונות וירטואליות, בד"כ שלש ארבע פתוחות בו זמנית, כ"א תופסת כ-15GB של שטח דיסק, וה"טחינה" רבה. כדי לא להחזיק יותר מדי פתוחות בזכרון אני הרבה פעמים סוגר ופותח מכונות, ואני מוצא את עצמי יושב ובוהה במסך הקפוא ובמנורת הדיסק הדולקת כשהדיסקים טוחנים. זה גורם לי לחשוב שבמחשב החדש שאני קונה אני צריך לשים דגש על I/O ולא על מהירות מעבד: הרבה זיכרון, ודיסקים מהירים ב-RAID. המפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם GIGABYTE GA-X58A-UD7 - לוח האם הכי טוב של החברה הכי טובה, בארכיטקטורה היותר חזקה (1366) שאחד הדברים המאפיינים אותה זה מהירות זיכרון יות…

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by omery000,

אני רוצה לשדרג את המערכת שלי ורציתי לדעת כמה אני יכול לקבל על החלקים האלה והאם אני יצליח למכור אותם בקלות? Intel Core i5 - 2500K (נותרו שנתיים אחריות)ׂ Gigabyte Z68X-UD4-B3 (נותרו שנתיים אחריות, באנדל חלקי) Noctua NH-D14 cpu cooler (ללא אחריות אבל תקין) Gigabyte GTX560 Ti (GV-N560OC-1GI) SLI (נותרו שנתיים אחריות, באנדל חלקי) תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש מחשב עד 5000ללא מסך לצורך אינטרנט ומשחקים בעיקר משחקים עם גרפיקה טובה כמו DIRT מחפש משהו טוב

• 44 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by biotech326,

שלום, לידידה טובה שלי שעברה לחו"ל יש לפטופ דל דגם 5323 הלפטופ לא מגיע לוינדוס והמקלדת לא עובדת, ניסיתי מקלדת חיצונית אבל גם לא עובד. אני רוצה לממש את האחריות של דל אבל לפני כן אני רוצה לגבות את המידע של ההארד דיסק שלה דל לא מוכנים לגבות את המידע לפני שיסדרו את הלפטופ ואלו תמונות מאוד מאוד חשובות לה ... פירקתי את הלפטופ והוצאתי את ההארד דיסק אבל יש לו חיבור מוזר ומיוחד של לפטופים שאני פחות מכיר. לפני מימוש האחריות והרכבת ההארד דיסק בחזרה אני רוצה לגבות את המידע בצורה הטובה ביותר והזולה ביותר. כל מה שיש לגבות זה תיקיה בשם "תמונות" שנמצאת בשולחן עבודה שלה שאני לא יודע כמה היא שוקלת עדיין. השאלה מה כדאי: 1) ללכת לחנות כמו אייבורי ולבקש שהם יגבו. 2)להזמין איזשה…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. אז אחרי הרבה דיונים ושאלות הנה המפרט שבניתי לעצמי. עיקר מטרותיו של המחשב הן עיבוד גרפי (2D). גם משחקים פה ושם בשביל ההנאה. המפרט הורכב מSkypc (בדיוק השבת הם החליטו להעלות מחירים.... אוו..ףףף.!!!): לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 - ¤790.00 ¤790.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box - ¤1,251.00 ¤1,251.00 זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 - ¤1,506.00 ¤1,506.00 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤841.00 ¤841.00 ספק כח Enermax Liberty 400W - ¤465.00 ¤465.00 מארז GigaByte 3D AURORA ATX - ¤694.00 * צבע שחור ¤694.00 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB - ¤418.00 ¤418.00 סך הכל : ¤5,965.00 + גוף קירור למעבד של SCYTHE NINJA PLUS מחיר 245 ש"ח ב…

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. Started by aiman407,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יצרן: Samsung רוחב המסך: מסך רחב 16x9 גודל מסך: 22 זמן תגובה: 5 חיבור DVI: כולל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - …

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by recent,

מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:csgo rocket ,divison gta v -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by TeaTime,

שלום אבא שלי ביקש ממני להכין לו מפרט לשרת החדש שלהם בעבודה הם צריכים שרת ל25-30 משתמשים שמריץ אפליקצית מסד נתונים כבדה למדי יש רק שתי הגבלות: המחיר ושתהיה מבוססת אינטל אין לי מושג כמה מערכת כזו צריכה לעלות אבל הבנתי ש5K $ זה נמוך למדי האם אני טועה?

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. שלום... אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד בין 3אלף ל4אלף.... *אני קונה אותו בישראל.. מעדיף גם שתמליצו איפה בדיוק כדאי לקנות אותו.... *מטרות המחשב... אממ בעיקר משחקים... וכמה שיותר כבדים שיוצא מהתקציב שלי... *גודל המסך... לא כלכך חשוב לי.. אלה אם כן זה ממש משנה.. אבל אולי 14+ *משקל לא חשוב *לא כלכך חשוב... אבל שלא יהיה קצת מידי... שלא יהיה פחות משעתיים? שעה וחצי אולי כמובן עדיף יותר... אבל אם זה משהו שממש משפיע על המחיר אז לא *דיסק קשיח? אני יודע?? 120GB +? *שיהיה צורב DVD... אבל אם זה ממש משפיע על המחיר אז עדיף להעלות בביצועים ולוותר על זה *שתהיה אחריות... בישראל... אבל שתהיה לכמה שיותר זמן... *אין העדפה לשום חברה כלשהי.... שיהיה אמין ומוכר.... תודה רבה לכולם....

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. יודעת שריאלי למצוא גם באזור 3500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מחשב נייד ללימודים שנמצא בתיק ביום יום. כלומר, צריך להיות עם זמן סוללה ארוך ומשקל יחסית נמוך. נדרש להריץ בקלות גם תוכנות קצת יותר כבדות של ניתוחים סטטיסטיים ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ב-SPSS (ניתוחים סטטיסטיים) ו-Movie maker ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. היי, אני מחפש מחשב נייד קטן שישמש אותי בעיקר לסרטים/אינטרנט/ מטלות תכנות. רוב הזמן המחשב ישמש כמחשב נייח ויתחבר למסך חיצוני. נתקלתי בשני המחשבים האלו [h=1]Lenovo IdeaPad M30-70 MCF27IV[/h] [h=1]Lenovo IdeaPad S310 5943-5390[/h] ההפרש במחירים זעום (בסביבות 5 שקלים), אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בניהם. חוצמזה, מאחר ורוב הזמן המחשב הזה הולך להיות באותו מקום, התלבטתי אם לא כדאי לקנות intel NUC במקום מחשב נייד. תודה רבה, מאיר

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Kidney_stonE,

אני יודע שדיון דומה קיים מהזמן האחרון בתקציב 7K, העתקתי את הפוסט הפותח לכאן ושיניתי את הפרטים הרלוונטיים ובמיוחד את המחיר - ל 4K: * מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות CAD למיניהן, וכו' עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? בטווח ה-15 - 15.X אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD גודל מינימלי 256GB * כונן אופטי? לא צריך ומעדיף שלא יהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Yehudaa,

ThinkPad T61 with Integrated Graphics - 1 Year Depot Warranty 10/4/2007** $1,032.09 $1,032.09 Intel® Core 2 Duo T7300 (2.0GHz 800MHz 4MBL2) Genuine Windows Vista Business 14.1 WXGA TFT, w/ Camera Intel GMA X3100 GM965 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM) UltraNav (TrackPoint and TouchPad) 60GB Hard Disk Drive, 7200rpm CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim Intel Wireless Wi-Fi Link 4965AGN (supporting Centrino Pro) 6 cell Li-Ion Battery 2 year depot 9x5 Next Business Day 1000 דולר למחשב שעולה בארץ 8-9 אלף ש"ח יש אחריות בנלאומית ככה שאין מקום לדאגה . ;D אחי גר בבוסטון , אז אני צריך לחכות עד שיגיע אליו לבוסטון ואז הוא ישלח לי לארץ ....בטח…

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן זהו חבר שלי עכשיו סוף סוף החליט שהוא חייב מחשב כי יש לו דרטה הוא נותן 9K אבל האם כדאי לחכות למעבדי סנטרינו?? עריכה: אה כן צריך מעבד, זכורנות, לוח, כרטיס מסך, הארדיסקים וספק

• 56 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by ykg,

היי, בחלק מהמודעות על מחשבים ניידים עם כונן משולב שכולל SSD קטן, רשום שהדיסק של הSSD הוא לCACHE ואינו נגיש. האם אני רואה אותו בווינדוס? חשבתי שאני אמור להתקין עליו את המערכת הפעלה..מה זאת אומרת "אינו נגיש"?

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by Michael Pinhasov,

היי רציתי לדעת איך המפרט הבא שימושים עיקריים משחקים סרטים אינטרנט ו-VISUAL STUDIO. יש לי מארז כבר כמו כן יש לי ספק כח 550W של ENERMAX האם הוא יספיק למערכת הזאת? [ATTACH=CONFIG]9890[/ATTACH] תודה.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by 1nstall,

אהלן, לאחר הרבה הרבה עיכובים בנושא, הגיע סופית הרגע לרכוש את המחשב הבא. יש לי המון לבטים בנוגע לבחירת הרכיבים ואשמח אם תשפכו מעט אור, ותעזרו לי להגיע להחלטה הסופית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גימיינג כבד (cod\bf\crysis\gta) עריכה גרפית (PS\AE\Sketchup) ושרת הורדות 24\7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?למחשב יחוברו שני מסכים, 1680x1050+1920x1080, אך את המשחקים אריץ רק על ה1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות עד מאוד 3. האם יש צורך ב…

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by Dn2k,

טוב אז ככה אני הולך להחליף את הפנטיום 3 933 שלי במחשב חדש וחזק כמו שאני רוצה ( גם את הפנטיום 3 בזמנו קניתי כשהוא היה הדבר הבא! חחחח ) אז ככה למפרט: Intel core 2 duo E6600 MSI 975X PLATINUM POWER-UP CEON 1GB DDR2 800MHZ WD 2500KS (CAVIAR SE16) 250GB ATI 1900XT 512MB GDDR3 A-TOP + 500W DVD-RW 16X LG 1970HR-BF 19inch DVI 2ms עכשיו לשאלות שיש לי אליכם: 1. אני רוצה לקבל חוות דעת את חברות טובות לזיכרונות? 2. אם למישהו יש אתר שמשווה זיכרונות? ולא טום ארדוור כי לא מצאתי שמה. 3. כרטיס מסך: הציעו לי את sapphire עכשיו אני מתלבט כי אין לי מושג על איכות החברה לעומת MSI וASUS למשל.. אם למישהו יש מושג או אתר שמשווה אני אשמח. 4. מארז: אני רוצה מארז שקט באיכות טובה הציעו לי את A-TOP אם ספ…

• 63 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. היי. אני מעונין בבקשה במפרט למחשב שמיועד בעיקר לצפייה בתכני HD ועבודה משרדית, עם אופציה למשחקים ועבודות גרפיות בעתיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? –אם אפשר לחסוך, לחסוך. אבל אם כתוצאה מניצול כל התקציב ייתקבל מפרט באמת יותר טוב, אז בבקשה לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר עבודה משרדית ותכני HD עם אפשרות בעתיד למשחקים ועבודות גרפיות, אבל בעיקרון לשים דגש על HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). – בעיקר תוכנות, סרטים, חילוץ כיווץ ק…

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. תקציב? אין הגבלה מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? משהו קומפקטי לא יותר מ13 נראה לי * רזולוציית המסך? מומלץ FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3, SIM * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מומלץ עם SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העד…

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.