ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
היי אז ככה אני מתלבט בין 2 לפטופים http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14074 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14013 התקציב שלי בעיקרון עד 3000 ש"ח זה 2 לפטופים שמצאתי עליהם דווקא הרבה תגובות טובות ואני לא יודע על מה ללכת שתיהם עם אותו מפרט Fujitsu LifeBook טיפה יותר זול.. אבל לנובו חברה יותר מוכרת דרך אגב במפרט של Fujitsu LifeBook רשום 2 ג'יגה.. אבל זה 3 ג'יגה (יש אפשרות להגדיל בעוד 80 ש"ח) מה שאני עושה במחשב זה אינטרנט וסרטים לא יותר.. גם פוטושופ אבל זה לא יותר מידי תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ללא OC, ללא ציוד היקפי, ללא מארז רזולוציות עבודה 1920X1200, אשמח לשמוע חוו"ד בעיקר לגבי הספק. עדיפות לקניה בKSP. דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Limited Edition http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13116 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14086 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13540 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI http://ww…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מתוכנן OC עד 4.5GHZ דגש על שקט גבוה מסך U2312HM DELL דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13194 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13945 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12381 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB Spinpoint F3 7200RPM 16MB Sata III HD502HM http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1…
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני צריך הכל חוץ ממסך,מארז וכל הציוד ההיקפי. זאת אומרת מעבד+לוח אם+זכרון+דיסק קשיח+כרטיס מסך+ספק,כל זה בסביבות ה1700 אפשרי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בסביבות ה200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,סרטים ומשחקים כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 ודומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום אני נמצא לפני קנייה של נייד והפנו אותי פה לדגמים קלים של 13 ו14 אינץ' בדיוק אחרי ההמלצה פגשתי חבר בלימודים עם VOSTRO V131 ונדלקתי על המחשב הסופר קל הזה (1.8KG ) אבל מה אין לו כונן אופטי (לא כזה נורא אבל מידי פעם יש צורך ) עכשיו בשביל הפעמים המעטות האלה אני מעוניין לדעת האם וכיצד אני יכול לחבר אליו את הכונן האופטי שיש לי בDV9 המושבת שלי הכונן מתפרק בקלות אך אני לא יודע בעזרת איזה כבל ניתן לחבר אותו לנייד אחר?! תודה מראש מיכאל.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DMAX , Illistrator, Photoshop בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 3, Pro2012, Need4Speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מחשבים לפי מה שראיתי פה כולם עברו יחסית את אותה התלבטות ואשמח לחוות דעת וקישורים לביקורות אנגלית או עברית Asus N55SF-S1358V או HP Pavilion DV6-6b19ej סליחה על הפונט הלא קבוע פשוט זה מועתק, בכל מקרה ביקורות לASUS מצאתי וכל הביקורת שמצאתי אומרת פחות או יותר אותו הדבר מחשב מדהים מבחינת ביצועים וסאונד. הבעיות שלו זה המקלדת שאומרים שהיא לא נוחה והחצים בו לא מתאימים למחשב למשחקים והחומרים ממנו הם עשויים על הHP לא הצלחתי למצוא אפילו ביקורת אחת עכשיו בין התגובות שקראתי היו לפחות איזה 3 התלוננו שהאסוס מגיע עם פיקסל שרוף האם זה מעיד על איכות המחשב? ואיך אסוס בכלל מבחינת אמינות?וגם איך HP?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט לא יותר מידי בסביבות ה2000 ש"ח לא יותר. השימוש שלו יהיה בעיקר לימודים ולשמוע מוזיקה ואינטרנט. mainstream זהו בגדול אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים אני מאוד אשמח תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ i5 עם 4GB RAM, מסך 15.6" חפרתי קצת והגעתי למסקנה שהמחשבים של Dell די מוצלחים, בעיקר מבחינת נוחות השימוש (מקשים וכו') אני מתלבט כרגע בין שני דגמים, Inspiron n5110 i5-2430M nVidia GT525M Vostro 3550 i5-2430M HD 6630M כל אחד מהם יוצא במחיר של כ-3500 שקל... או אולי בכלל יש לכם המלצה על מחשב אחר? אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן תודה רבה וסופ"ש נעים!
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בוקר טוב, לאחר שחיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו מתאים, אבקש חוות דעת למחשב נייד מאחד המותגים הטובים, בתקציב של עד 3,000 ש"ח. המטרה בעיקר גלישה ואופיס אבל גם משחקים. לא הכי חדשים והכי כבדים. תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית, צריכה את המחשב לאופיס , אינטרנט, אקרובט, ומעוניינת שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל כמה תוכנות ביחד מבלי להיות איטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ובעל חיי סוללה ארוכים. יש לי כבר נייד של דל שהוא מצויין מבחינת נתונים אבל משקלו כבד והסוללה גרועה. מעוניינת לשמוע חוות דעת על שני הניידים הבאים. אני יודעת שהמחשב השני (HP) בעל נתונים טובים יותר, אבל ראיתי שהוא שוקל 1.6 ק"ג ובנוסף לא צויין משך חיי סוללה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם: מחשב 1: Asus 1015PX מפרט המחשב : מעבד Intel Atom N570 זיכרון פנימי בנפח של 2GB (אני משדרגת מ-1 ל-2) דיסק קשיח בנפח של 250GB מסך "10.1 איכותי LED Backlight ברזולוציה של 1024X600 תקשורת אלחוטית WIFI, Bluetooth 3.0 כולל תקן החדש "N" מיקר…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, אשתי צריכה מחשב נייד ללימודים (אופיס ואינטרנט בעיקר). גודל המסך 13.3-15.6 אינץ'. עדיפות למשקל נמוך ככל האפשר ושיהיה דק. תקציב: עד 4000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש מחשב נייד שמקשי המקלדת מוארים (שיהיה אפשר לראות אותם גם בחושך)?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש מפרט למחשב, ללא ציוד היקפי, לעריכת וידאו ואודיו. אני עובד עם תוכנות CUBASE-AUDIO, ו ADOBE PREMIERE-VIDEO. התכנון בגדול הוא על מערכת עם וינדוס7 64ביט, כונן SSD קטן למערכת הפעלה+תוכנות (אלא אם כן זה מקפיץ אץ המחיר הרבה מעבר לתקציב. שימושים: עריכת אודיו (אני לא מציין מה בדיוק, מכיוון שהמפרט הנוכחי שלי מתמודד עם זה מצויין, וכל מחשב שתציעו פה יהיה רק שדרוג לקיים) עריכת וידאו, על חבילת התוכנות של ADOBE CS4/5.5. ספציפית עם פרמייר, עריכת וידאו מרובת ערוצים ב-HD. תכלס אם כבר שאלתם, כדי להיות מסוגל לעשות כזה דבר- http://www.youtube.com/user/PomplamooseMusic דברים שחייבים להיות: 8GB RAM, כרטיס FIREWIRE- רצוי של טקסס אינסטרומנטס, דיסק קשיח רגיל (שניים במידה וSSD …
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1008[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 מחיר: ₪698[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax Iceberg Black 6x120mm (5 With Blue Leds) 2.0-3.0MM Aluminum - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪299[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic X-660 660W Active PFC Retail( (Modular) **…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט לומד הנדסת בניין ואני מעוניין להרכיב מחשב ואני צריך עזרה או המלצה לחומרה וחלקים ולהרכבת מפרט בתקציב של 2000-3000 לכל המחשב ללא מארז לצורך תוכנות כמו AUTOCAD ועוד תוכנות לאדריכלות והדמיית 3D, google sketch up ,matlab תודה רועי
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין לי אני פשוט רוצה מחשב בנוני, אבל בסביבות ה-3000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תלת מימד, עריכת וידיאו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis Warhead S4 LeagueVINDICUS Assassins Creed 2 Champions Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גדול מסוג המחשבים המרובעים. -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 23" תלת מימד 3D. …
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב הקיים (מעבד: Q6600, לוח: P35 775, זיכרון 4GB DDR2 וכ.מסך: 8800GT) למשהו קצת יותר חזק. מה שאני מתכוון להשאיר זה את המארז, הארד דיסק והספק (Corsair VX 450W יספיק?). לכן, מה שדרוש להחליף זה: מעבד, לוח, זיכרונות וכ.מסך. פרטים ודרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום ביצועים - אם ניתן לחסוך אז בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הנה המפרט שאני רוצה לקנות... המפרט יחזיק bf3 ? המפרט מתאים לגיימניג בינוני/כבד? וחוות דעת עליו תודה intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ASUS P8P67-M P67 Chipset Socket 1155 , יחידות 1 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ , יחידות 1 nvidia geforce 570gtx , יחידות 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x120mm + LED VJ400G1N2Z, יחידות 1 Corsair TX 750 Watt, יחידות 1
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הי כולם, ביקשו ממני להרכיב מפרט לעריכה גרפית בתקציב של 5000 ש"ח (אם יש לכם משהו שנראה יותר משתלם אתם מוזמנים להראות אותו, גם אם זה עולה יותר או פחות) המפרט צריך לכלול גם כן מסך wide בגודל 20-24", אם תוכלו לנסות לכלול מקלדת/עכבר/רמקולים, לא משהו גרנדיוזי, מעבד I5 או I7, דיסק קשיח 500-1000 גיגה (ההבדל במחירים מצחיק כיום, אז כנראה טרה), מה שאני לא בטוח לגביו זה היחס מחירים בין הכרטיס מסך למעבד בשביל עריכה גרפית, צורב DVD, אם התקציב מאפשר אז ספק כוח לא ג'נרי ומארז לא רע (נגיד Antec 100/300/600 או אולי איזה דיל של מארז+ספק מcoolermaster וכו'). בקיצור כל התגובות יתקבלו בברכה, אני אישית עושה סקר שוק ומתייעץ בפורומים פה כשאני קונה לעצמי מחשב אבל זה לא המקרה הפעם, אז תודה מראש …
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המפרט הזה, מתאים כמערכת Gamers בינונית (כלומר מסוגל להריץ חלק משחקים ברזולוציה 1900X1080) בעל יכולת להריץ מערך כרטיסים בCF ולעשות OverClock בסיסי עד בינוני (4+ GHZ) רציתי לדעת אם האוורור שכרגע קיים במארז (במצב Stock שני מאווררים 120 קדמי ואחורי וגוף קירור Stock שמגיע עם המעבד) יספיק לOC המדובר ולשימוש בכרטיס הזה (ובעתיד עם שני כרטיסים) ולא יתחמם למוות , אם לא מה הכי כדאי להוסיף מבחינת קירור וכמובן שיהיה חסכוני בעלויות. חשבתי לשים את הכרטיס HD 6870 במקום, אולם הבנתי שהתוספת של 200 שקל פחות או יותר לא שווה כי הביצועים הנוספים שאני יקבל הם זניחים ביותר, האם הבנתי נכון? תודה לעונים ולמייעצים ליאור דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Gh…
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מפרמטים מחשב בעזרת DOK יש לי לפטופ קטן שאין לו כונן DVD אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה חזק כך שיחזיק מעמד מס' שנים. מצד שני שיהיה שקט כיוון שהוא נמצא בחדר שינה. 1. תקציב מקסימלי 3000ש"ח (כמובן שתמיד אפשר לחסוך ) 2. ישמש לתכני HD, לעבודה גרפית מדי פעם Sony vegas, לתכנות. 3. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במסך. 4. המחשב לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך בכרטיס מסך. 5. שקט מאוד חשוב (8-10) 6. לא מתכנן overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אין העדפה לחנות ספציפית, רצוי באזור השרון. 9. אם ניתן שללוח אם תהיה יציאה של display port זה יהיה נחמד מאוד (יש לי מסך דל עם יציאה כזאת). ראיתי שיש לוח אם Gigabyte Z68X-UD3H שעולה בסביבות 800 ש"ח. כדאי? 10. יהיה נחמד אם ניתן יהיה להגדיל ל8G זיכרון בעתיד. תודה מראש לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty mw3, gta 4, fifa 2012, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-